חדשות מהזווית היהודית

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

pelegs כתב: 28 מרץ 2022, 20:11
D red imperia כתב: 28 מרץ 2022, 19:57 אישרו לך ויתור אזרחות במשרד הפנים? חלום :bow:
תמיד עניין אותי לשאול
אם תתחרט ותשוב לחיק הציונות, יאשרו לך לעשות עלייה?
כן, אבל רק אחרי שהובטחה לי אזרחות גרמנית. אין דרך חוקית לאזרח ישראלי שמתגורר בישראל לוותר על האזרחות שלו, בייחוד אם אין לו אזרחות אחרת (וגם אם כן לא סביר שמשרד הפנים יאשר אלא אם כן יש סיבה ממש ממש מוצדקת).
לגבי חזרה לישראל: אולי, אני בכל זאת יהודי ואזרח לשעבר. הם כמובן יכולים לא לאשר, אבל בהתחשב בזה שאני לא יותר מדי פעיל פוליטי (לכל היותר כותב הררי טקסט בפורום שדים), הסיכוי לזה לדעתי די קטן, אבל מי יודע. מקווה שלא אצטרך להתמודד עם סיטואציה כזו (כרגע בוודאי שאין לי תוכניות כאלה).
מה שבטוח הוא שלאישתי (שאינה יהודית כלל וכלל) ולילדים אם יהיו לנו יעשו את המוות אם ננסה לעבור לישראל, אבל זה כבר סיפור אחר.
:rose:
שער 5 זה הלב
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

pelegs כתב: 28 מרץ 2022, 20:11
D red imperia כתב: 28 מרץ 2022, 19:57 אישרו לך ויתור אזרחות במשרד הפנים? חלום :bow:
תמיד עניין אותי לשאול
אם תתחרט ותשוב לחיק הציונות, יאשרו לך לעשות עלייה?
כן, אבל רק אחרי שהובטחה לי אזרחות גרמנית. אין דרך חוקית לאזרח ישראלי שמתגורר בישראל לוותר על האזרחות שלו, בייחוד אם אין לו אזרחות אחרת (וגם אם כן לא סביר שמשרד הפנים יאשר אלא אם כן יש סיבה ממש ממש מוצדקת).
לגבי חזרה לישראל: אולי, אני בכל זאת יהודי ואזרח לשעבר. הם כמובן יכולים לא לאשר, אבל בהתחשב בזה שאני לא יותר מדי פעיל פוליטי (לכל היותר כותב הררי טקסט בפורום שדים), הסיכוי לזה לדעתי די קטן, אבל מי יודע. מקווה שלא אצטרך להתמודד עם סיטואציה כזו (כרגע בוודאי שאין לי תוכניות כאלה).
מה שבטוח הוא שלאישתי (שאינה יהודית כלל וכלל) ולילדים אם יהיו לנו יעשו את המוות אם ננסה לעבור לישראל, אבל זה כבר סיפור אחר.
כל בקשה לאזרחות אחרת אחרי שקיבלת אזרחות גרמנית מבטלת את האזרחות הגרמנית.
מותר רק אזרחות מלידה שכאילו יש לך עוד ממקודם, אבל היות וויתרת אני לא חושב שאתה כלול בזה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

עוד דבר מסקרן זה איך להיפטר מסעיף "מדינת הלידה" בדרכון? גם כשכבר יש לך בשעה טובה ומוצלחת דרכון זר, עדיין מופיע שנולדת בפלסטין הכבושה ולא תוכל לבקר במדינות רבות בלי להסתכן.
שער 5 זה הלב
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

איזה אינטרס יש לו לבקר באיראן?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

its-sick כתב: 28 מרץ 2022, 21:58 איזה אינטרס יש לו לבקר באיראן?
איראן, לבנון, סוריה, אינדונזיה, מלזיה, כווית, אלג'יריה. בכולן הייתי רוצה לבקר אילו יכולתי להיפטר מהזהות שלי.
שער 5 זה הלב
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

תכלס הייתי מת לבקר בלבנון ובסוריה (אם לא היה שם פאשיזם ודאע"ש). איראן קצת פחות מעניין אותי אישית - אבל היסטורית ותרבותית מדובר במקום מרתק.
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

D red imperia כתב: 28 מרץ 2022, 22:04
איראן, לבנון, סוריה, אינדונזיה, מלזיה, כווית, אלג'יריה. בכולן הייתי רוצה לבקר אילו יכולתי להיפטר מהזהות שלי.
יהודיים גלותיים כבר אמרתי?
:rofl: :rofl:
נערך לאחרונה על ידי benaim ב 28 מרץ 2022, 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

לא הייתי מתקרב לאף אחד מהמקומות האלה, הם אפילו יותר גרועים מהודו ומאפריקה
لا إله
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  156 לייקים

ניו זילנד לא מציינת מקום לידה, ויחסית קל לקבל שם אזרחות אם אתם עשירים מספיק.

לי כתוב בדרכון הזר petah tiqwa בלי מדינה, לכיוון שפתח תקווה לא קיימת, אין חשש.
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

benaim כתב: 28 מרץ 2022, 22:19
ואולי לא יהודיים בכלל? לא זכור לי שהצהרתי על הדת שלי בפורום
שער 5 זה הלב
אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

אבל מה קשור יהודי גלותי

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

לבנון זה ממש טרגדיה
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

אדום נחמד כתב: 28 מרץ 2022, 23:39 אבל מה קשור יהודי גלותי
אתה לא יודע שאסור בשום אופן לרצות לבקר במדינות שישראל מחשיבה כאויבות? אין שם שום דבר מעניין, שום היסטוריה, גיאוגרפיה, תרבות. כלום. מותר להתעניין רק במה שהמשטר מאשר חבוב, אחרת אתה גלותי. או ערבי גיס חמישי זבל. יחי המשטר.
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

D&3 כתב: 29 מרץ 2022, 00:03 לבנון זה ממש טרגדיה
טרגדיה שכמו רבות אחרות שורשיה נעוצים במילה הזו שאני לא רוצה לכתוב מחשש שזה יעשה טריגר ל-haunter.
סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

pelegs כתב: 29 מרץ 2022, 00:59
D&3 כתב: 29 מרץ 2022, 00:03 לבנון זה ממש טרגדיה
חופש לפורום שדים מPELEGES

סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

D red imperia כתב: 28 מרץ 2022, 23:33
benaim כתב: 28 מרץ 2022, 22:19

ואולי לא יהודיים בכלל? לא זכור לי שהצהרתי על הדת שלי בפורום
תיהיה גם בודיהסט מבחינתי הכל בסדר אבל אם נולדת פה וגדלת פה ורע לך פה אז למה אתה לא הולך

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

מכונת קלישאות
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

החברים של בנעים הלכו אחרי הפגנה בחדרה אתמול לשווארמיה ופיצצו במכות את העובדים הערבים בה..
רגע, זה חדשות מהזוית היהודית או הפלסטינית?

benaim
קיבל.ה  271 לייקים

pelegs כתב: 29 מרץ 2022, 00:58
אדום נחמד כתב: 28 מרץ 2022, 23:39 אבל מה קשור יהודי גלותי
אתה לא יודע שאסור בשום אופן לרצות לבקר במדינות שישראל מחשיבה כאויבות? אין שם שום דבר מעניין, שום היסטוריה, גיאוגרפיה, תרבות. כלום. מותר להתעניין רק במה שהמשטר מאשר חבוב, אחרת אתה גלותי. או ערבי גיס חמישי זבל. יחי המשטר.
הפוך גוטה.
דיברתי על הכחשת הזהות.
בעולם אוטופי הייתי שמח לבקר בלבנון, חבל ארץ מדהים.
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

אדום נחמד כתב: 29 מרץ 2022, 08:45 החברים של בנעים הלכו אחרי הפגנה בחדרה אתמול לשווארמיה ופיצצו במכות את העובדים הערבים בה..

אם בקלישאות עסקינן, באילו מן ההודעות שלי ראית עידוד לאלימות או תמיכה באלימות בנסיבות גזעניות?
אולי עבור אדם כמוך ימני הוא בהכרח גזען אלים שמצביע לעוצמה יהודית, אבל אני רחוק מהם מאוד.
ההודעה שלך היא תמצית ההתנשאות והניתוק של השמאל הסהרורי.
נערך לאחרונה על ידי benaim ב 29 מרץ 2022, 09:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

אדום נחמד כתב: 29 מרץ 2022, 08:45 החברים של בנעים הלכו אחרי הפגנה בחדרה אתמול לשווארמיה ופיצצו במכות את העובדים הערבים בה..

ואחר כך אתה אומר מעז לדבר עלינו גזענים איזה גועל נפש של הודעה כי אם אני ימני אז אני בהכרח אלים ומחפש להוציא את הזעם שלי על ערבי תמים ימשתמש מסריח אחד

אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

כן, סבבה. יורד מהעץ. בנעים, הקישור שעשיתי בין אנשים עם עמדות כמו שלך ובין אלימות אקראית הוא בראש שלי בלבד. מתנצל.

אבל האנטר, רק בשביל הפרוטוקול, זה לא "אם אתה ימני". יש פה סט ערכים מאוד ספציפי, ולא בהכרח מייצג את "הימין", אלא רק אגף בו.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 08:21 אימפריאלזם זה סבבה רצח
אני שמח לראות שאתה סוף סוף כנה עם האידיאולוגיה הציונית שלך.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

אדום נחמד כתב: 29 מרץ 2022, 10:05 כן, סבבה. יורד מהעץ. בנעים, הקישור שעשיתי בין אנשים עם עמדות כמו שלך ובין אלימות אקראית הוא בראש שלי בלבד. מתנצל.

אבל האנטר, רק בשביל הפרוטוקול, זה לא "אם אתה ימני". יש פה סט ערכים מאוד ספציפי, ולא בהכרח מייצג את "הימין", אלא רק אגף בו.
הטעות שלך היא גם ההכללה וגם שאתה ממשיך את הדיון עם בנעים. אתה לא תשכנע אותו והוא לא אותך. זה לא באמת דיון העשרה ולמידה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 08:56

ואחר כך אתה אומר מעז לדבר עלינו גזענים איזה גועל נפש של הודעה כי אם אני ימני אז אני בהכרח אלים ומחפש להוציא את הזעם שלי על ערבי תמים ימשתמש מסריח אחד
אני אשמח להתייחסות שלך לעניין שגם אם נספח את כל השטחים הבעיה אינה השליטה אלא מעמד שונה לערביי יו"ש מול ערביי יפו ולוד
סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

pelegs כתב: 29 מרץ 2022, 10:44
Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 08:21 אימפריאלזם זה סבבה רצח
אני שמח לראות שאתה סוף סוף כנה עם האידיאולוגיה הציונית שלך.
זה ממש לא האידיאולגיה שלי פשוט רציתי להרגיש איך זה להתריס ולעשות בכוונה כמו שאתם אוהבים

סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

תא מרבוטא כתב: 29 מרץ 2022, 10:48

אני אשמח להתייחסות שלך לעניין שגם אם נספח את כל השטחים הבעיה אינה השליטה אלא מעמד שונה לערביי יו"ש מול ערביי יפו ולוד
לצערי ברגע שיש אנשים בעזה גם אם הם אחוז קטן מהאוכלוסיה שרק רוצים לחבל ולהרוג בנו אז כן המעמד של שאר האנשים בעייתי ואין שום סיכוי במצב הנוכחי לאפשר להם לבנות נמל ימי נניח ללא פיקוח או לתת להם מעבר חופשי לישראל לצורכי עבודה למרות שהלוואי והיה אפשר

תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 10:54

לצערי ברגע שיש אנשים בעזה גם אם הם אחוז קטן מהאוכלוסיה שרק רוצים לחבל ולהרוג בנו אז כן המעמד של שאר האנשים בעייתי ואין שום סיכוי במצב הנוכחי לאפשר להם לבנות נמל ימי נניח ללא פיקוח או לתת להם מעבר חופשי לישראל לצורכי עבודה למרות שהלוואי והיה אפשר
אני לא מדבר על עזה בשליטת חמאס - לא 2 ישויות. נניח כל שטח ישראל כולל עזה ויהודה ושומרון מסופח למדינה. האם תהיה מוכן לתת לערביי יו"ש ועזה זכויות אזרח מלאות כולל לבחור ולהבחר לכנסת? נשים רגע בצד שרות צבאי ,זה ממילא לא חל גם על כל היהודים.
אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

תא מרבוטא כתב: 29 מרץ 2022, 10:46
אדום נחמד כתב: 29 מרץ 2022, 10:05 כן, סבבה. יורד מהעץ. בנעים, הקישור שעשיתי בין אנשים עם עמדות כמו שלך ובין אלימות אקראית הוא בראש שלי בלבד. מתנצל.

הטעות שלך היא גם ההכללה וגם שאתה ממשיך את הדיון עם בנעים. אתה לא תשכנע אותו והוא לא אותך. זה לא באמת דיון העשרה ולמידה.
אני בכל זאת חושב שטעיתי כששמתי את הפורעים אתמול ואת בנעים באותה קבוצה. לא רואה בזה הכללה. סתם גלישה אסוציאטיבית מ-"תמיכה באפרטהייד" ל-"אלימות אקראית".
ומכיוון שהתנצלתי בלי לעשות סיפור, אני מרשה לעצמי להתעלם מהטעות הזו (אגב, המאשימים באוטואנטישמיות עדיין לא ראו צורך לחזור בהם) ולומר שאני לא חושב שאני טועה כשאני *מנסה* לנהל דיון איתו.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 10:54 לצערי ברגע שיש אנשים בעזה גם אם הם אחוז קטן מהאוכלוסיה שרק רוצים לחבל ולהרוג בנו אז כן המעמד של שאר האנשים בעייתי
אז נניח אם בבניין לידי יש ערס שמרביץ לכולם ועושה טרור בשכונה, אפשר פשוט לדפוק כאפות לשכנים שלו וזה יפתור את הבעיה?
מהמם, רשמתי לי את המתכון.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

teknoboy כתב: 29 מרץ 2022, 11:13
Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 10:54 לצערי ברגע שיש אנשים בעזה גם אם הם אחוז קטן מהאוכלוסיה שרק רוצים לחבל ולהרוג בנו אז כן המעמד של שאר האנשים בעייתי
אז נניח אם בבניין לידי יש ערס שמרביץ לכולם ועושה טרור בשכונה, אפשר פשוט לדפוק כאפות לשכנים שלו וזה יפתור את הבעיה?
:facepalm:

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 11:17
teknoboy כתב: 29 מרץ 2022, 11:13
:facepalm:
תסביר מה ההבדל, למה לשכנים של החמאס מגיע לסבול אבל לא יעלה על הדעת לדפוק כאפות לשכנים של הערס.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

אדום נחמד כתב: 29 מרץ 2022, 11:12

אני בכל זאת חושב שטעיתי כששמתי את הפורעים אתמול ואת בנעים באותה קבוצה. לא רואה בזה הכללה. סתם גלישה אסוציאטיבית מ-"תמיכה באפרטהייד" ל-"אלימות אקראית".
ומכיוון שהתנצלתי בלי לעשות סיפור, אני מרשה לעצמי להתעלם מהטעות הזו (אגב, המאשימים באוטואנטישמיות עדיין לא ראו צורך לחזור בהם) ולומר שאני לא חושב שאני טועה כשאני *מנסה* לנהל דיון איתו.
הוא אכן האשים אותי ואולי אחרים בזה, לא חזר בו, ועוד נעלב מהגלמוד מלוד שקרא לו חלאה ודרש שלא יפנה אליו. אין מה לקיים שם דיון. וזה בלי קשר לעובדה שהוא לא תמך במוצהר בשום צורה באלימות אקראית
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 10:54

עזוב רגע התגובה לטילים של חמאס. באמת שואל על מעמד שווה לערביי הגדה ועזה בהנתן שאנחנו ריבונים בכל השטח כולל הגדה ועזה
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

תא מרבוטא כתב: 29 מרץ 2022, 11:23

הוא אכן האשים אותי ואולי אחרים בזה, לא חזר בו, ועוד נעלב מהגלמוד מלוד שקרא לו חלאה ודרש שלא יפנה אליו. אין מה לקיים שם דיון. וזה בלי קשר לעובדה שהוא לא תמך במוצהר בשום צורה באלימות אקראית
בשונה מההכללה שאדום נחמד עשה (וחזר בו), אני כתבתי לכם לגופו של עניין לאור העמדות המוצגות כאן ולכן לא אחזור בי.
אגב, אני גם לא תומך בסתר בפגיעה בחפים מפשע. פי ולבי שווים.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 10:51 זה ממש לא האידיאולגיה שלי פשוט רציתי להרגיש איך זה להתריס ולעשות בכוונה כמו שאתם אוהבים
אני לא אוהב להסביר בדיחות, אבל שיהיה: הציונות היא אכן תנועה שנתמכת ע"י כוחות אימפריאליסטים, ולכן באופן אירוני החתימה החדשה דווקא מדוייקת להפליא.
אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

benaim כתב: 29 מרץ 2022, 11:59
תא מרבוטא כתב: 29 מרץ 2022, 11:23
בשונה מההכללה שאדום נחמד עשה (וחזר בו), אני כתבתי לכם לגופו של עניין לאור העמדות המוצגות כאן ולכן לא אחזור בי.
שוב, לא הכללתי (ולכן גם לא חזרתי בי מהכללה).
אם כבר, אז דווקא עשיתי בדיוק מה שאתה עשית. לקחתי את העמדות שלך (תמיכה באפרטהייד) והסקתי מהן עמדות אחרות (תמיכה באלימות אקראית). אתה הסקת מתוך עמדות אנטי ציוניות שמובעות פה שנאה חסרת קונטקסט ליהודים בכלל. כשאני רואה את זה כתוב, אני מרשה לעצמי לומר שהקפיצה שלי קטנה יותר משלך
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

אדום נחמד כתב: 29 מרץ 2022, 12:47
benaim כתב: 29 מרץ 2022, 11:59
תא מרבוטא כתב: 29 מרץ 2022, 11:23 הוא אכן האשים אותי ואולי אחרים בזה, לא חזר בו, ועוד נעלב מהגלמוד מלוד שקרא לו חלאה ודרש שלא יפנה אליו. אין מה לקיים שם דיון. וזה בלי קשר לעובדה שהוא לא תמך במוצהר בשום צורה באלימות אקראית
שוב, לא הכללתי (ולכן גם לא חזרתי בי מהכללה).
אם כבר, אז דווקא עשיתי בדיוק מה שאתה עשית. לקחתי את העמדות שלך (תמיכה באפרטהייד) והסקתי מהן עמדות אחרות (תמיכה באלימות אקראית). אתה הסקת מתוך עמדות אנטי ציוניות שמובעות פה שנאה חסרת קונטקסט ליהודים בכלל. כשאני רואה את זה כתוב, אני מרשה לעצמי לומר שהקפיצה שלי קטנה יותר משלך
עזוב אין פרטנר. הוא גם מתעלם מההקבלה בה הוא עלב בי ובאחרים- אוטואנטישמיות זה לגופו של אדם לא עניין, ועלבונו מהגלמוד מלוד שאז כבודו כמובן חשוב לדיון. וכאמור גם בלי זה- אתה לא תשנה דעתך בגלל טיעוניו ולהפך
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

תא מרבוטא:
אנשי הימין הקיצוני כאן לא ישתכנעו, וכאמור האמת לא מעניינת אותם. באספקט הזה הויכוח מיותר. אבל אטען שוב: בגלל שיש כאן הרבה קוראים פאסיביים, יש ערך לכך שאנשים מביאים מקורות מידע, מחקרים, מאמרים, ומסבירים בעצמם את המציאות. קוראים פאסיביים, בגלל שהם לא צריכים לנצח אף אחד בויכוח, יכולים להיות פתוחים יותר לשמוע ולשנות את דעתם, או לחזק את הידע שלהם אם הוא בכוון הנכון.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

אדום מטלי כתב: 29 מרץ 2022, 13:28 תא מרבוטא:
אנשי הימין הקיצוני כאן לא ישתכנעו, וכאמור האמת לא מעניינת אותם. באספקט הזה הויכוח מיותר. אבל אטען שוב: בגלל שיש כאן הרבה קוראים פאסיביים, יש ערך לכך שאנשים מביאים מקורות מידע, מחקרים, מאמרים, ומסבירים בעצמם את המציאות. קוראים פאסיביים, בגלל שהם לא צריכים לנצח אף אחד בויכוח, יכולים להיות פתוחים יותר לשמוע ולשנות את דעתם, או לחזק את הידע שלהם אם הוא בכוון הנכון.
אני מסכים ולכן אני ממשיך בדיון החשוב שואל שאלות ,מביא דוגמאות. בדיון הספציפי עם מי שגם לא ישתכנע וגם הופך את זה להאשמות והשמצות, פלוס התעלמות מטיעונים- אני לא משתתף
שליחת תגובה