הערכה ראשונית: שער 5 יסגר בדרבי
-
- קיבל.ה 294 לייקים
חדרה בלי קהל. אפשר למכור כרטיסים לשער 8 בשקל אחד. שמישהו יגיד את זה לאודליה
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
אין שום תמריץ למועדונים לפעול נגד האוהדים. פשוט כלום. המעט שביכולת של המועדון לעשות לא באמת עוצר את התופעה, ובית הדין לא מתחשב במאמצים.
חלום שלי שכל הקהלים בליגה יחרימו משחקים עד שבית הדין לא יפסיק עם העונשים המבישים האלה.
חלום שלי שכל הקהלים בליגה יחרימו משחקים עד שבית הדין לא יפסיק עם העונשים המבישים האלה.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
למכביל'ה שלהם הם דחו ואת הדיון וכעבור שבוע הדיין סיפר שהבת שלו אוהדת שלהם והחליט על קנס של 15,000 שקל.הלך המומנטום כתב: ↑19 ינואר 2022, 20:22בדיעבד אם היו דוחים יש מצב שהיו סוגרים את שער 5 בדרביטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2022, 20:09 מפתיע שהדיון התקיים. חשבתי שידחו לנו אותו כי זכור לי שלפני שבועיים דחו דיון למכבי אחרי שהם השליכו חפצים נגד סכנין בטענה שהם "פועלים לאיתור המשליכים".
חשבתי שידחו לנו גם. מוזר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 950 לייקים
ועכשיו על התפרעות חוזרת עשה להם 50% הנחה. הכי כיף שיש שיוויוןטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2022, 20:35למכביל'ה שלהם הם דחו ואת הדיון וכעבור שבוע הדיין סיפר שהבת שלו אוהדת שלהם והחליט על קנס של 15,000 שקל.הלך המומנטום כתב: ↑19 ינואר 2022, 20:22בדיעבד אם היו דוחים יש מצב שהיו סוגרים את שער 5 בדרביטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2022, 20:09 מפתיע שהדיון התקיים. חשבתי שידחו לנו אותו כי זכור לי שלפני שבועיים דחו דיון למכבי אחרי שהם השליכו חפצים נגד סכנין בטענה שהם "פועלים לאיתור המשליכים".
חשבתי שידחו לנו גם. מוזר.
יאללה הביתה!!!
הזיה מה שקורה עם העונשים למרות שאני עדיין בשוק שיש שער 5 בדרבי
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ביזיון וניהול כושל.
חיפה ומכב* עם על תנאי הגיעו כבר פעמיים לבית הדין ולא הופעל ה על תנאי.
אנחנו בפעם הראשונה קיבלנו סגירת יציע וגם על תנאי שכמובן הופעל.
חיפה ומכב* עם על תנאי הגיעו כבר פעמיים לבית הדין ולא הופעל ה על תנאי.
אנחנו בפעם הראשונה קיבלנו סגירת יציע וגם על תנאי שכמובן הופעל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
אוהדים נבלות שעל הזין שלהם כל השאר.
באמת חבורה של מזדיינים, צריכים כל השער לתפוס אותם ולהביא להם מכות שלא ידעו איך קוראים להם.
באמת שזה כל כך מכעיס.
משפט שדה
באמת חבורה של מזדיינים, צריכים כל השער לתפוס אותם ולהביא להם מכות שלא ידעו איך קוראים להם.
באמת שזה כל כך מכעיס.
משפט שדה
- Shacham
- קיבל.ה 844 לייקים
הכעס שלי כלפי האוהדים האלה הוא בערך חמישית מהכעס כלפי המנהלים של הכדורגל פה.DarkCowMoo כתב: ↑20 ינואר 2022, 00:11 אוהדים נבלות שעל הזין שלהם כל השאר.
באמת שזה כל כך מכעיס.
משפט שדה
מבבונים אין ציפיות, אבל היחס המחפיר לאוהדי הכדורגל באמת מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש. ממש בא לי להפסיק לצרוך את החרא הזה כמו איזה נרקומן, כל נותן שירות אחר שהיה נותן לי 1% מהיחס שאני מקבל בתור אוהד כדורגל לא היה רואה ממני שקל בחיים.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אפשר ללמוד את ההחלטה אל מול ההחלטה לא לסגור יציעים לשתי המכמביות?
באמת רוצה להבין מה היו ההבדלים, שכאן החליטו עןנש כזה וכאן עןנש כזה? או שזה ארדואן פה?
באמת רוצה להבין מה היו ההבדלים, שכאן החליטו עןנש כזה וכאן עןנש כזה? או שזה ארדואן פה?
רק ההנהלה אשמה,רשת מאחורי שער 5 .
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
לא ממש הצלחתי למצוא פירוטים או את פסקי הדין (אם כאלה בכלל קיימים).
מה שכן, הדיבור הוא על זה שחיפה (וכנראה גם מכבי) מעסיקות אנשים שבמהלך המשחקים תופסים במצלמות את אלו שזורקים ומטפלים בהם נקודתית, חיפה ממה שהבנתי תפסו את כולם ולכן העונש הקל.
אצלנו רק עכשיו התחילו בכלל לעשות משהו בנידון (תפסו 6 או משהו כזה), ולכן קיבלנו עונשים כבדים.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
רשת בגובה 20 מטר מול שער 5. תודה.
אם סגירה של השער ל-2 משחקים, אחד מהם מול חיפה, לא גרמה להם להבין, אז רשת תגרום.
אחרי 3 משחקים הם כבר לבד יפנו להנהלה ויתחננו שיורידו את הרשת, בתמורה להפסקת זריקות חפצים למגרש.
מצטער להגיד אבל לפעמים זה לא עובד במוח. מי שזורק חפץ שיכול להוריד עין למישהו כשהוא בא במהירות, בוודאות לא מפעיל את המוח. מדובר בטרוריסט לכל דבר.
כל מי שניסה לפעול מול הטרור במוח ולא בכח, הפסיד.
אה כן, וטרוריסטים ב-100% מהמקרים לא מייצגים את הרוב הדומם שכן רוצה לחיות חיים נורמלים. כמו במגרש.
רשת. 20 מטר. תודה.
אם סגירה של השער ל-2 משחקים, אחד מהם מול חיפה, לא גרמה להם להבין, אז רשת תגרום.
אחרי 3 משחקים הם כבר לבד יפנו להנהלה ויתחננו שיורידו את הרשת, בתמורה להפסקת זריקות חפצים למגרש.
מצטער להגיד אבל לפעמים זה לא עובד במוח. מי שזורק חפץ שיכול להוריד עין למישהו כשהוא בא במהירות, בוודאות לא מפעיל את המוח. מדובר בטרוריסט לכל דבר.
כל מי שניסה לפעול מול הטרור במוח ולא בכח, הפסיד.
אה כן, וטרוריסטים ב-100% מהמקרים לא מייצגים את הרוב הדומם שכן רוצה לחיות חיים נורמלים. כמו במגרש.
רשת. 20 מטר. תודה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אז הם יזרקו אבוקה על הרשת.
יחתכו אותה עם מספריים.
יזרקו זיקוק מבחוץ (את זה כבר עשו).
יזרקו משערים אחרים.
נראה לי שיש דרך יותר פשוטה לטפל בזה מאשר לדפוק רשת בפנים של 5000 אוהדים ששבויים כבני ערובה.
יחתכו אותה עם מספריים.
יזרקו זיקוק מבחוץ (את זה כבר עשו).
יזרקו משערים אחרים.
נראה לי שיש דרך יותר פשוטה לטפל בזה מאשר לדפוק רשת בפנים של 5000 אוהדים ששבויים כבני ערובה.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
- קיבל.ה 308 לייקים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
כן אהקוקאין ואלכוהול כתב: ↑20 ינואר 2022, 16:47יהיה מעניין לראות כמה "עמלת משרד כרטיסים" תצא על כרטיס בשקל.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
תסמכו על ההנעלה (הטעות בכוונה) שלנו שתפספס את ההזזדמנות ותמכור כרטיס ב-80 ₪ ללא עמלות בתמורה להנחה במנוי לעונת 28/29.
ועדיין, מפריע לי כל ההתעסקות באחרים. לא מעניין אותי מה חיפה/ הזבלים בצהוב קיבלו, אבל כן נמאס לי ״מהקהל שלנו״ שזורק חפצים למגרש.
מבחינתי, במלחמה בהם כל האמצעים כשרים, כולל משטרה בתוך היציע.
ועדיין, מפריע לי כל ההתעסקות באחרים. לא מעניין אותי מה חיפה/ הזבלים בצהוב קיבלו, אבל כן נמאס לי ״מהקהל שלנו״ שזורק חפצים למגרש.
מבחינתי, במלחמה בהם כל האמצעים כשרים, כולל משטרה בתוך היציע.