
וואו.
תצוגת על שהזכירה את הימים הגדולים של היציע.
במיעוט מטורף. בדרבי שהיה גיהנום.
מקווה שבא לידי ביטוי גם בטלוויזיה.
זה לא הפוך, האולטראס כבר לקח על זה קרדיט בדף של לאה בפייסבוק.Red Ghost כתב: ↑08 נובמבר 2021, 18:06 אגב, אני משער שהודלפה למארגני התפאורה של הפועל התוכנית של מכבי ולכן השלט עם הכיתוב הנהדר כקונטרה: ״עכשיו כשאדום ושורף בעיניים״
שהוא למעשה קטע מבית שמקדים את המשפט בתפאורה של מכבי באותו שיר בדיוק. (https://shironet.mako.co.il/artist?type ... wrkid=2538)
גאוני ויפה.
או שאולי הכל הפוך והם עלו עלינו? טוב נו נחמד לחשוב שזה ככה.![]()
![]()
זה לא יכול להיות הפוך כי מכבי הניפו לפניי. זה המטרה של קונטרה לחכות שהם ירימו ואז אתה מרים.Red Ghost כתב: ↑08 נובמבר 2021, 18:06 אגב, אני משער שהודלפה למארגני התפאורה של הפועל התוכנית של מכבי ולכן השלט עם הכיתוב הנהדר כקונטרה: ״עכשיו כשאדום ושורף בעיניים״
שהוא למעשה קטע מבית שמקדים את המשפט בתפאורה של מכבי באותו שיר בדיוק. (https://shironet.mako.co.il/artist?type ... wrkid=2538)
גאוני ויפה.
או שאולי הכל הפוך והם עלו עלינו? טוב נו נחמד לחשוב שזה ככה.![]()
![]()
בתאוריה הרעיון היה נחמד. הרי בהתאם לשלט שלהם, הם הרימו דגלים שחורים כאילו לילה ואז בין לבין היו אמורים לבצבץ כוכבים.טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2021, 19:25 מצחיק שבמכבי מנסים לשלב צבעים אחרים בתפאורות חוץ מהצהוב-כחול הזה שלהם.
אתמול ראיתי שהיה שם הרבה שחור, כאילו הם ביטר.
בזמן אמת נראה לי דווקא אחלה תפאורה שלהם, בדיעבד גיליתי שהעתיקו מחיפה באופן בוטה, ועוד התפאורה של חיפה הייתה במשחק נגד מכבי תל אביב.shai.m כתב: ↑10 נובמבר 2021, 18:37בתאוריה הרעיון היה נחמד. הרי בהתאם לשלט שלהם, הם הרימו דגלים שחורים כאילו לילה ואז בין לבין היו אמורים לבצבץ כוכבים.טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2021, 19:25 מצחיק שבמכבי מנסים לשלב צבעים אחרים בתפאורות חוץ מהצהוב-כחול הזה שלהם.
אתמול ראיתי שהיה שם הרבה שחור, כאילו הם ביטר.
מה קרה בפועל?
אווירה של הלוויה בשער 11.
היה מתאים לחלק שם בורקסים וביצים קשות תוך כדי שהם מקריאים קדיש שמקקי עולים למגרש.
צירוף מקרים נדיר.סנטה קלאוס כתב: ↑11 נובמבר 2021, 11:55 טוענים אצלם שהתפאורה שלהם הייתה קונטרה לתפאורה של הפועל, ואצלנו טוענים הפוך. אצל מי התשובות?
זה לא יכול להיות קונטרה שלהם עלינו, הם הניפו קודםסנטה קלאוס כתב: ↑11 נובמבר 2021, 11:55 טוענים אצלם שהתפאורה שלהם הייתה קונטרה לתפאורה של הפועל, ואצלנו טוענים הפוך. אצל מי התשובות?