היו באותו הצוות בסיירת מטכל.
גרים באותה העיר.
והחשוב מכל,
אוהדי הפועל תל אביב.

כי אדוני מעדיף אוהדי הפועל רק אם הם מחזיקים בדעות הפוליטיות הנכונות מבחינתך ?
אני מהמתיפיפים והמתיפיפות.קפטן ג'ק כתב: ↑13 אוקטובר 2021, 11:38כי אדוני מעדיף אוהדי הפועל רק אם הם מחזיקים בדעות הפוליטיות הנכונות מבחינתך ?
אם אתה לא מסכים עם מה שכתבתי, אז בוא תסביר למה במקם לדפוק את הראש בקיר...
(דא"ג, כשכתבתי 'אדם בכיר' התכוונתי לאדם הנושא תפקיד בכיר ורב השפעה... שלא ישתמע חלילה שאני חושב שאדם מסוים הוא עליון על אדם אחר).
עכשיו כשאתה אומר אני באמת רואה את הדמיון בין סגנון כתיבתך למיין קאמפףD red imperia כתב: ↑13 אוקטובר 2021, 14:45 עכשיו זה בד"כ השלב ששולפים את הג'וקר של הדיונים - השוואה להיטלר
אני בד"כ נמנע מלהיתלות באילנות גבוהים, אבל אדוני המדען והאתאיסט האדוק לא הבין ככל הנראה את כוונת דבריי והיא להסתייג מהגאווה האדומה מכל בכיר ביישות הציונית שאין לנו מידע שלם על מעלליו הנפסדים בעשרות השנים האחרונותits-sick כתב: ↑13 אוקטובר 2021, 16:30עכשיו כשאתה אומר אני באמת רואה את הדמיון בין סגנון כתיבתך למיין קאמפףD red imperia כתב: ↑13 אוקטובר 2021, 14:45 עכשיו זה בד"כ השלב ששולפים את הג'וקר של הדיונים - השוואה להיטלר
זביידי איש מרגש תכלס
גאווה גדולהMoney כתב:לראש המוסד וראש השבכ החדשים. יש הרבה במשותף.
גרים באותה העיר.
והחשוב מכל,
אוהדי הפועל תל אביב.
גאווה גדולה ומחמם את הלבMoney כתב:לראש המוסד וראש השבכ החדשים. יש הרבה במשותף.
גרים באותה העיר.
והחשוב מכל,
אוהדי הפועל תל אביב.
לא הצלחתי למחוק (אבל לאור כמות הציניות והרוע שנשפכו באשכול הזה אז לא נורא).its-sick כתב:דנירו, למה רק שתי תגובות? אתה יודע שאין מגבלה, אפשר גם עשר. תרגיש חופשי
אני חושב שאתה טועה. אי אפשר להביא את הארגון הזה לדרך של שלום, מהותו של הארגון הזה סותרת את הדרך הזו. קרא שוב את הפוסט.D red imperia כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 00:58 חשוב לסייג לומר שישנה לאותו "אוהד הפועל" הזדמנות פז לכפר על חטאיו בכך שיסליל את הארגון עליו הוא כעת אחראי לדרך אחרת של שלום ופיוס. בדיוק כפי שיצחק רבין - שהיה ברוב חייו אחד מגדולי המדכאים של העם הפלסטיני - פנה כראש ממשלה לדרך אחרת של אומץ ותקווה.
לרוע מזלו היא עלתה לו בחייו.
אני בטוח שזה נכון, אבל אין לי ודאות עובדתית בכך. בדוגמא שהבאתי יש לי ודאות עובדתית, אני מוקף בבוגרי היחידה שלי בכל מקומות העבודה שלי.
its-sick כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 09:41 קפטן ג'ק, אתה כנראה לא מודע לדברים שהשב"כ עושה.
דוגמא מפורסמת:
8200 מאתרים הומואים פלסטינים בהאזנה לשיחות טלפון וצ'אטים ומעבירים לשב"כ.
השב"כ סוחט את אותם הומואים, כשהוא והם יודעים שחייהם בסכנה בחברה המוסלמית.
הוא מכריח אותם להצטרף לארגונים פלסטינים שתחת מעקב כדי למסור לו מידע משם.
כמובן שחייהם בסכנה עקב אותה פעילות שנכפית עליהם.
זו לא ספקולציה, זו פעילות שבוגרי 8200 חשפו במכתב מחאה נגד פעילות זו. לפי אנשים אחרים שיצאו מאז מהיחידה, הפעילות הזו לא הופסקה למרות שנחשפה.
גילוי נאות: אני בוגר 8200 שלא מכיר פעילות זו מהשירות שלי אבל מכיר דברים מכוערים אחרים שלא נחשפו ואין לי שום כוונה לחשוף.
אז כן, אין לי אמון במוסר של המוסדות הבטחוניים. ויש לי סיבה טובה.
תמיד חזק יותר מה שראית בעיניים שלך.
"כך עושים כולם" זה האח הקטן של "רק ביצעתי פקודות"?
לא, זאת המציאות.