Red_man כתב: ↑24 יולי 2026, 12:03
ראבק שיפתחו את הכיס ויביאו את הברלה הזה ואת אוגוריסה. במקרה כזה אני אפילו מסוגל להשלים עם עוד עונה של סילבה בשמאל ותקווה שמור בוסקילה יפרוץ ויתפוצץ העונה.
לא שאני נכנס לכיס של ספרא, אבל תבדקו אותי וגם פורסם בעבר כמה כסף הוא שם מאז שנכנס למועדון ביולי/אוגוסט 2024 ושלא תדעו כמה כסף הוא השקיע בבדיקת נאותות. פורסם בסוף מאי 2026 שהוא כבר השקיע 60 מיליון שקל.
בארלטה 99.9% לא יהיה ואוגריסה לדעתי לא יהיה (וטוב שכך) וגם כתבו פה בפורום את הסיבות.
יהיו אחרים ואני מקווה טובים יותר
בלי ציניות אני מעריך מאוד את ספרא ושמח מאוד על כך שהוא הבעלים. אני לא יודע אם הבעיה היא אצלו או אצל פרימור שלא משקפים/מבינים את המצב. שחקנים איכותיים בטח במצב הנוכחי יעלו יותר כסף אין מה לעשות. יש פה חוסר יציבות משווע ואי אפשר להסתמך רק על מציאות.
לגבי אוגוריסה כנראה שפספסתי בשטף העמודים המטורף פה את הסיבות ללמה הוא לא יגיע. אשמח אם תסביר למה טוב שהוא לא יהיה. בגלל שאיזי דפק סכום משוגע? איבדנו את הכוכב שלנו בלא מעט כסף אז אני מצפה שיביאו חלופות ראויות.
Red_man כתב: ↑24 יולי 2026, 12:03
ראבק שיפתחו את הכיס ויביאו את הברלה הזה ואת אוגוריסה. במקרה כזה אני אפילו מסוגל להשלים עם עוד עונה של סילבה בשמאל ותקווה שמור בוסקילה יפרוץ ויתפוצץ העונה.
לא שאני נכנס לכיס של ספרא, אבל תבדקו אותי וגם פורסם בעבר כמה כסף הוא שם מאז שנכנס למועדון ביולי/אוגוסט 2024 ושלא תדעו כמה כסף הוא השקיע בבדיקת נאותות. פורסם בסוף מאי 2026 שהוא כבר השקיע 60 מיליון שקל.
בארלטה 99.9% לא יהיה ואוגריסה לדעתי לא יהיה (וטוב שכך) וגם כתבו פה בפורום את הסיבות.
בלי ציניות אני מעריך מאוד את ספרא ושמח מאוד על כך שהוא הבעלים. אני לא יודע אם הבעיה היא אצלו או אצל פרימור שלא משקפים/מבינים את המצב. שחקנים איכותיים בטח במצב הנוכחי יעלו יותר כסף אין מה לעשות. יש פה חוסר יציבות משווע ואי אפשר להסתמך רק על מציאות.
לגבי אוגוריסה כנראה שפספסתי בשטף העמודים המטורף פה את הסיבות ללמה הוא לא יגיע. אשמח אם תסביר למה טוב שהוא לא יהיה. בגלל שאיזי דפק סכום משוגע? איבדנו את הכוכב שלנו בלא מעט כסף אז אני מצפה שיביאו חלופות ראויות.
על איזה מציאות הסתמכו עד היום ? חזרנו לימי ניסנוב ולא שמתי לב ? שנה שעברה קנו שחקנים סביב ה 20 מיליון שח שרובם נשארו אז כנראה מחזיקים מהם . לגבי מחליף ל 10 אני מניח שרוצים לדייק ולהביא את הטוב ביותר לא חושב שכסף יהיה בעיה פה . קצת סבלנות .
על איזה מציאות הסתמכו עד היום ? חזרנו לימי ניסנוב ולא שמתי לב ? שנה שעברה קנו שחקנים סביב ה 20 מיליון שח שרובם נשארו אז כנראה מחזיקים מהם . לגבי מחליף ל 10 אני מניח שרוצים לדייק ולהביא את הטוב ביותר לא חושב שכסף יהיה בעיה פה . קצת סבלנות .
בואטנג, שאנדה, פלקאו ויש שיאמרו שגם צ׳יקו (בעיניי צ׳יקו לא איזה הימור אבל לא קריטי) זה אולי לא ניסנוב אבל אלו בהחלט ניסיונות למציאות. פגענו עם פלקאו ושאנדה ובואטנג לא בדיוק מספקים את הסחורה. מאיימבו, קרייב ולויזו הגיעו עם קבלות וכולם ידעו שהם אמורים בסבירות מאוד גבוהה להצליח. לא בואטנג ולא שאנדה הראו משהו שבכלל מצדיק את זה שהם פתחו פה עוד עונה והם אתמול עלו בהרכב.
אנשים פה קופצים על כל פיפס כאילו מי ישמע מה כבר אמרתי. לגבי סבלנות, לא יודע אם שמת לב אבל העונה שלנו התחילה אתמול. מכרנו את לויזו בלא מעט כסף ויש המון מנויים אז כן אני מצפה להשתדרג בזרים הפחות טובים כדי שבעונה הבאה נסיים שוב במקום שמוביל לאירופה ואולי בטעות בפוקס גם ניקח איזה תואר. אני יודע שתארים זאת מילה גסה פה מצטער
רון קעקועים כתב:איך זה שאוגאריסה זה לא שם שעולה? לא רק אצל הפועל, בכלל. סיים כסגן מלך השערים והיה נראה כאילו כל הליגה תעוף עליו. למה לא לוקחים אותו כאופציה?
רון קעקועים כתב:איך זה שאוגאריסה זה לא שם שעולה? לא רק אצל הפועל, בכלל. סיים כסגן מלך השערים והיה נראה כאילו כל הליגה תעוף עליו. למה לא לוקחים אותו כאופציה?
אומרים שאיזי רוצה עליו 1-1.5 מיליון יורו. זה למה.
בנוסף לכך הוא לא צעיר וזו עונה ראשונה שהוא באמת קורע רשתות. עד עעשיו בקריירה היה בינוני מינוס
אוגוסטוס היל כתב: ↑25 יולי 2026, 17:08
גם אספרסו כפול לא שווה יותר מ 6 ש״ח, מה לעשות שלוקחים על זה 12?
השוק משוגע. אוד שאומרים אנחנו לא במשחק ויש לזה מחירים או שמיבנים שזה השוק.
ספציפית אני אין לי מושג מי זה מאור לוי אז אין לי דעה ספציפית אבל השוק משוגע זה ברור.
אל תיכנע לתכתיבים
אם אוהב אספרסו קנה מכונה, בכסף של 6-8 חודשים של לקנות אספרסוים בבתי קפה.
גם הפועל, בשביל לרכוש ישראלים שנותנים קצת ולא הרבה יותר ממה שיש לך, אפשר לגדל כאלו, לבנות כאלו, או להשיג בזול כאלו, את הכסף הגדול להשקיע בזרים ובישראלים באמת משדרגים(ברמת זרים)
אומרים שאיזי רוצה עליו 1-1.5 מיליון יורו. זה למה.
בנוסף לכך הוא לא צעיר וזו עונה ראשונה שהוא באמת קורע רשתות. עד עעשיו בקריירה היה בינוני מינוס
כסף זה משהו אחד, ואם השקיעו בדאפה 2 מיליון, אני חושב שאפשר להשקיע בו את הכסף הזה.
בנוסף, דאפה צעיר ולא פוגע, ובואטנג לא צעיר ולא פוגע. גם אם אוגאריסה היה בינוני בעבר, שנה שעברה הוא הפציץ בקבוצה פחות טובה מאיתנו. יש לו כדורגל, יש לו ביטחון, הוא יושב עלינו בול.
לא יודע מה נכתב פה בפורום לפני על למה לא יגיע, אני סתם משחרר קיטור כי אין רכש כרגע.
אוגוסטוס היל כתב: ↑25 יולי 2026, 17:08
גם אספרסו כפול לא שווה יותר מ 6 ש״ח, מה לעשות שלוקחים על זה 12?
השוק משוגע. אוד שאומרים אנחנו לא במשחק ויש לזה מחירים או שמיבנים שזה השוק.
ספציפית אני אין לי מושג מי זה מאור לוי אז אין לי דעה ספציפית אבל השוק משוגע זה ברור.
הוא קשר מרכזי ולדעתי הוא דווקא בול סוג השחקן שאנחנו צריכים. מאוד נייד, מחלץ, שומר טוב על כדור תחת לחץ, ראיית משחק טובה ומסירות יפות "בעין עקומה". 8 שערים 5 בישולים בעונה שעברה.
לא יודע להגיד לך מה הוא שווה, כי המחירים היום לא אומרים כלום. ובטח שאין לי מושג אם יצליח או לא יצליח במידה ויגיע כי זה תלוי במיליון גורמים שלא קשורים לשחקן עצמו.
פליז לא לגעת במאור לוי. בזבוז מוחלט
יכל לשבת על המשבצת של פרבר, אבל בעולם שיש לנו את אלטמן, פרבר, אלקוקין והמחליף המיועד של לויזו - אין שום סיבה להוציא ככ הרבה כסף על מאור לוי
ונרקומן כתב: ↑25 יולי 2026, 17:59
יכל לשבת על המשבצת של פרבר, אבל בעולם שיש לנו את אלטמן, פרבר, אלקוקין והמחליף המיועד של לויזו - אין שום סיבה להוציא ככ הרבה כסף על מאור לוי
דווקא לדעתי יכול לתרום לנו כמחליף ראוי בעמדת ה-8 במקום קרייב. כרגע המחליף שלך שם זה קנצפולסקי, מאור לוי כן נמצא לפחות חצי רמה מעל.
דווקא לדעתי יכול לתרום לנו כמחליף ראוי בעמדת ה-8 במקום קרייב. כרגע המחליף שלך שם זה קנצפולסקי, מאור לוי כן נמצא לפחות חצי רמה מעל.
סלח לי אחי, אבל אין סיכוי שראית את מאור לוי משחק. הוא הכי לא 8 שראיתי בחיים
שחקן כדורגל מעולה בעיניי אבל אפס יכולות הגנתיות. אל ים זה קאנטה לידו
הייתי מביא את מאור לוי בכיף אם לא היה לנו את העובי הנוכחי בסגל. הייתי מביא אותו אגב הרבה לפני פרבר
אבל הוא לא קשר אחורי בחיים
סלח לי אחי, אבל אין סיכוי שראית את מאור לוי משחק. הוא הכי לא 8 שראיתי בחיים
שחקן כדורגל מעולה בעיניי אבל אפס יכולות הגנתיות. אל ים זה קאנטה לידו
הייתי מביא את מאור לוי בכיף אם לא היה לנו את העובי הנוכחי בסגל. הייתי מביא אותו אגב הרבה לפני פרבר
אבל הוא לא קשר אחורי בחיים
הוא 8 ו 10 שחקן חכם עם טכניקה שיודע לתת גולים ולבשל ויודע גם להניע כדור
כמה משלמים עליו לא מעניין גם על דאפה שילמו 2m