הפועל ת״א נגד לודוגורץ קונפרנס ליג 23.07 21:30

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שחר
קיבל.ה  1885 לייקים

לא אכפת לי לצאת סחי פה או לא יודע מה , אבל אני ממש מתבייש בהתנהגות של האוהדים שלנו פה וההונגרים כאלה בסדר נחמדים והכל.
למה צריך לירות להם זיקוקים בחצות באמצע העיר כדי להיות מרגשים? למה צריך לשיר לאנשים בתוך האוזן בבתי קפה באוזניים ? למה צריך לרסס בגרפיטי על הקיר?
אנחנו בסוף אורחים פה .. ולא בטוח שנמשיך להיות אם נעבור שלב .
ונרקומן
קיבל.ה  659 לייקים

שחר כתב: 23 יולי 2026, 09:25 לא אכפת לי לצאת סחי פה או לא יודע מה , אבל אני ממש מתבייש בהתנהגות של האוהדים שלנו פה וההונגרים כאלה בסדר נחמדים והכל.
למה צריך לירות להם זיקוקים בחצות באמצע העיר כדי להיות מרגשים? למה צריך לשיר לאנשים בתוך האוזן בבתי קפה באוזניים ? למה צריך לרסס בגרפיטי על הקיר?
שמע, עשו את זה במרכז העיר, מקום רועש עם מועדונים וכשכל בתי הקפה סגורים. בהיבט הזה, דווקא זה היה די מתחשב.
הייתה תהלוכה שמחה ויפה והצטרפו הרבה מקומיים. שוב - חוץ מהאמלח
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1038 לייקים

שחר כתב: 23 יולי 2026, 09:25 לא אכפת לי לצאת סחי פה או לא יודע מה , אבל אני ממש מתבייש בהתנהגות של האוהדים שלנו פה וההונגרים כאלה בסדר נחמדים והכל.
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו או משהו כזה

מעניין אם אוהדי ביתר בתל אביב היו מתחת לבתים של אוהדים פה ב12 בלילה יורים זיקוקים עושים בלאגן מעירים ילדים קטנים משינה עוצרים תנועה בגשר הירקון גם היו אומרים ׳אז מה זה רק התנהגות אולטראס רגילה׳

בשנים האחרונות התנהגות כזאת הפכה לנורמה בחברה שלנו כנראה - מצפצפים ומפריעים לחיים של אחרים וכל מי שלא מסכים ׳טרחן׳.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אסון למכבי
קיבל.ה  192 לייקים

טרחני פורום שדים
שחר
קיבל.ה  1885 לייקים

ונרקומן כתב: 23 יולי 2026, 09:30
שמע, עשו את זה במרכז העיר, מקום רועש עם מועדונים וכשכל בתי הקפה סגורים. בהיבט הזה, דווקא זה היה די מתחשב.
הייתה תהלוכה שמחה ויפה והצטרפו הרבה מקומיים. שוב - חוץ מהאמלח
עשו את זה באמצע שכונת מגורים מתחת לבתים של אנשים באמצע הלילה .
מה מתחשב בזה? זה בושה .
אני רואה פה גם במהלך היום בתוך בתי קפה שירים צעקות ודפיקות על שולחנות
זה יפה ושמח כשזה בצהריים בשבת בפארק ביפו או בתל אביב .. לא פה .
NARKOTIKA
קיבל.ה  498 לייקים

אסון למכבי כתב: 23 יולי 2026, 09:36 טרחני פורום שדים
אחר כך תבכה כשהמשטרה שם תעצור אוהדים שלנו ביציע
לירון האדום
קיבל.ה  3009 לייקים

איזה טרחנות.
KingZivos
קיבל.ה  342 לייקים

ונרקומן כתב: 23 יולי 2026, 02:22 :lenin:
KingZivos כתב: 23 יולי 2026, 02:19 יש תרבות אולטראס ויש להציק
צעדה במרכז לפני המשחק , אש, טירוף באמת .
גרפיטי, לא אוהב, אבל סבבה חלק מהתרבות מאז ומתמיד מבין.
אבל-
לחסום כבישים מרכזיים
לקלל איש רנדומלי כי הלך עם צהוב ברחוב
זה בושה מאחל קרע ברצועה לכל מי שחלק מזה ( אולי אפילו יותר מזה)
גם ככה שונאים אותנו בעולם
בבודפשט עוד איכשהו לא איכפת להם/ לפעמים אוהבים..
גם את זה צריך להרוס. אופי ביתרי.
שטויות בעיניי, לא ראיתי את האירוע עם הלובש צהוב חייב להגיד שרוב המקומיים זרמו צילמו ונהנו מהאירוע. גם הכבישים לא נחסמו באמת להרבה זמן כי הייתה תנועה
סתכל בפייסבוק hta
נכון לא היה אלימות או משהו אבל זה סתם להפחיד מקומי
Terry
קיבל.ה  47 לייקים

NARKOTIKA כתב: 23 יולי 2026, 09:57
אסון למכבי כתב: 23 יולי 2026, 09:36 טרחני פורום שדים
אחר כך תבכה כשהמשטרה שם תעצור אוהדים שלנו ביציע
אני לא אתנגד אם כמה מטומטמים ימצאו את עצמם מתעדכנים בתוצאה מהשומרים בתא המעצר
טכנית לארז
קיבל.ה  2866 לייקים

באמת הונגריה מדינה שלא יודעת מה זה אוהדי כדורגל והקטע הזה של אוהדים מאוד מוזר להם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
אדום
קיבל.ה  1214 לייקים

באסה להגיע למשחק הראשון באירופה עם קבוצה חלשה מהעונה שעברה. נקווה לטוב
הוקיץ'
קיבל.ה  9198 לייקים

פומפה כתב: 22 יולי 2026, 15:48 ראיתי עכשיו תמונות של גרפיטי אולטראס הפועל שרוססו על קירות ובתי עסק בהונגריה. פשוט גועל נפש. חבורה של טיפשים חסרי מוח. לא מספיק ששונאים אותנו בכל מקום אז עושים גרפיטי במעט מקומות שעוד מסכימים לארח אותנו.
תודה עופר תודה שהעפת את הנזק הזה מהכדורסל לפחות.
מעבר לשונאים אותנו כן או לא, זה פשוט גועל נפש ברמה האנושית.
אתה מתארח במקום ואנשים שם צריכים לקום בבוקר כדי לגלות שהחנויות והבניינים שלהם מרוססים בגרפיטי? מה זאת ההתנהגות המבחילה הזאת?
אדום
קיבל.ה  1214 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 יולי 2026, 10:33
פומפה כתב: 22 יולי 2026, 15:48 ראיתי עכשיו תמונות של גרפיטי אולטראס הפועל שרוססו על קירות ובתי עסק בהונגריה. פשוט גועל נפש. חבורה של טיפשים חסרי מוח. לא מספיק ששונאים אותנו בכל מקום אז עושים גרפיטי במעט מקומות שעוד מסכימים לארח אותנו.
תודה עופר תודה שהעפת את הנזק הזה מהכדורסל לפחות.
מעבר לשונאים אותנו כן או לא, זה פשוט גועל נפש ברמה האנושית.
אתה מתארח במקום ואנשים שם צריכים לקום בבוקר כדי לגלות שהחנויות והבניינים שלהם מרוססים בגרפיטי? מה זאת ההתנהגות המבחילה הזאת?
התנהגות ישראלית אופיינית, לזלזל ולהקטין את הגויים מחו"ל כשמתארחים אצלם. משעשע שזה מגיע דווקא מאלה שאומרים שהם לא מייצגים את ישראל
וינסנט
קיבל.ה  546 לייקים

עד שחזרנו לאירופה אנחנו עפים על הסיבוב הראשון, רכש אחד היה יכול למנוע את זה, כישלון של ההנהלה.
אסון למכבי
קיבל.ה  192 לייקים

טכנית לארז כתב: 23 יולי 2026, 10:16 באמת הונגריה מדינה שלא יודעת מה זה אוהדי כדורגל והקטע הזה של אוהדים מאוד מוזר להם.
בול. לפני הפועל בכלל לא היה גרפיטי. מצעדות הומצאו בהלומפילד, והפירו העןלמי מיוצר בסמילה.לא ידעת? בסוף כל העולם שונא את כל העולם ואוהדים שמתפרעים יש בכל מדינה וראינו את זה במונדיאל. גם לא צריך לעשות יותר ממה שזה. לא שברו בתי עסק, לא החריבו רחובות ולא שרפו מכוניות. אז כל הטרחנים תנוחו כבר או שפתחו פורום טרחנות שם תמררו על מר גורלכם עם תה וביסקוויטים.
שחר
קיבל.ה  1885 לייקים

אסון למכבי כתב: 23 יולי 2026, 10:45
טכנית לארז כתב: 23 יולי 2026, 10:16 באמת הונגריה מדינה שלא יודעת מה זה אוהדי כדורגל והקטע הזה של אוהדים מאוד מוזר להם.
בול. לפני הפועל בכלל לא היה גרפיטי. מצעדות הומצאו בהלומפילד, והפירו העןלמי מיוצר בסמילה.לא ידעת? בסוף כל העולם שונא את כל העולם ואוהדים שמתפרעים יש בכל מדינה וראינו את זה במונדיאל. גם לא צריך לעשות יותר ממה שזה. לא שברו בתי עסק, לא החריבו רחובות ולא שרפו מכוניות. אז כל הטרחנים תנוחו כבר או שפתחו פורום טרחנות שם תמררו על מר גורלכם עם תה וביסקוויטים.
זה מדהים שהם לא שרפו רכבים , באמת , לא מובן מאליו שקהל מגיע להתארח במדינה אחרת ולא שורף רכבים או משמיד חנויות .
אתה הרי הראשון שתבכה שהם אנטישמיים כשיספרו לנו אחר כך שלא רוצים לתת לנו לשחק באצטדיון הזה יותר והראשון שתצעק על המועדון שהוא מפקיר כשחברים שלך יבלו בכלא בהונגריה.
הוקיץ'
קיבל.ה  9198 לייקים

אסון למכבי כתב: 23 יולי 2026, 10:45
יש אוהדים שמתפרעים בכל מקום אז בואו נעשה את זה גם אנחנו למקום שהסכים לארח אותנו!!! תפסיקו להיות טרחנים!!!
:yuck:
ונרקומן
קיבל.ה  659 לייקים

אתם נסחפים. לא עשו נזק לכלום והכל היה במרכז העיר במקום הומה אדם רעש וחיי לילה ולא מתחת לבתים של אנשים.
סהכ הייתה חוויה טובה גם למקומיים מסביב
תנשמו עמוק
ספרא טבא
קיבל.ה  482 לייקים

RedDrifter כתב: 23 יולי 2026, 09:31

מעניין אם אוהדי ביתר בתל אביב היו מתחת לבתים של אוהדים פה ב12 בלילה יורים זיקוקים עושים בלאגן מעירים ילדים קטנים משינה עוצרים תנועה בגשר הירקון גם היו אומרים ׳אז מה זה רק התנהגות אולטראס רגילה׳

בשנים האחרונות התנהגות כזאת הפכה לנורמה בחברה שלנו כנראה - מצפצפים ומפריעים לחיים של אחרים וכל מי שלא מסכים ׳טרחן׳.
ההתנהגות של אוהדי מכבי באמסטרדם זה הישראליזם המודרני ולאן שהמדינה הזאת הולכת
מתנהגים כמו מטונפים, מתגזענים, מתגרים, מתבהמים ואחר כך כששאר העולם כבר לא יכול לראות את הגועל נפש הזה קוראים להם אנטישמים ומתחילים לבכות
לא רחוק היום שאף מקום באירופה לא יסכים לארח אוהדים ישראלים וכל משחק יהיה בלי קהל. בצדק רב
פומפה
קיבל.ה  834 לייקים

ונרקומן כתב: 23 יולי 2026, 11:04 אתם נסחפים. לא עשו נזק לכלום והכל היה במרכז העיר במקום הומה אדם רעש וחיי לילה ולא מתחת לבתים של אנשים.
סהכ הייתה חוויה טובה גם למקומיים מסביב
תנשמו עמוק
וואלה ואתה ניגשת לדבר עם האנשים ובעלי העסקים לבדוק שבאמת הייתה להם חוויה טובה?
איזה יופי עכשיו נרגענו אפשר להמשיך לעשות שם ונדליזם כי זה במרכז העיר ודיברו איתם והם אוהבים את זה. מי לא יאהב את זה זה ממש סטנדרטי ומובן מאליו.
אסון למכבי
קיבל.ה  192 לייקים

ספרא טבא כתב: 23 יולי 2026, 11:14

מתנהגים כמו מטונפים, מתגזענים, מתגרים, מתבהמים ואחר כך כששאר העולם כבר לא יכול לראות את הגועל נפש הזה קוראים להם אנטישמים ומתחילים לבכות
לא רחוק היום שאף מקום באירופה לא יסכים לארח אוהדים ישראלים וכל משחק יהיה בלי קהל. בצדק רב
מי שיעשה את זה זה יהיה מאנטישמיות טהורה והוא כנראה שרק חיפש סיבות. כי אחרת הוא לא היה מארח אנגלים וצרפתים ורוסים וגרמנים ואיטלקים. שוב לא עשו שום ונדליזם רציני שמצדיק את הדבר הזה.
Niro
קיבל.ה  3091 לייקים

טרחנים עלק, אני בטוח שאתם הייתם מאוד מרוצים אם אוהדי דברצן היו פותחים פירו מתחת לחלון של הילד שלכם או מרססים גרפיטי על העסק שלכם.
Forum Shedim Hooligans
ספרא טבא
קיבל.ה  482 לייקים

אסון למכבי כתב: 23 יולי 2026, 12:14

מי שיעשה את זה זה יהיה מאנטישמיות טהורה והוא כנראה שרק חיפש סיבות. כי אחרת הוא לא היה מארח אנגלים וצרפתים ורוסים וגרמנים ואיטלקים. שוב לא עשו שום ונדליזם רציני שמצדיק את הדבר הזה.
שוב אנטישמיות? גם כשמגרד לך בגב אתה קורא לאנטישמיות? הפכתם את המילה הזאת לבדיחה

אנגלים צרפתים רוסים גרמנים ואיטלקים לא מגיעים לערים לא שלהם כמו סופת טורנדו והופכים את כל הרחובות
לא מדבר על מה שהאוהדים שלנו עשו אתמול (שגם את זה אני לא אוהב), מדבר על אוהדי מכבי באמסטרדם, אוהדי ביתר בבוקרשט בשנה שעברה ולפי מה שאומרים גם בלרנקה עכשיו
או אם נצא ממחוזות הכדורגל ההתנהגות הבבונית של ישראלים בתאילנד שזה מאותו ז'אנר
NARKOTIKA
קיבל.ה  498 לייקים

לירון האדום כתב: 23 יולי 2026, 09:58 איזה טרחנות.
טרחנות!!!!11111 בואו נרסס שם לעסקים גרפיטי על כל הקיר, ואז נתבכיין על אנטישמים ומשטרעעעע

עולב. אתה כבר עוד מעט בן 40 לא? ערסיאדה במיטבה. גועל נפש.
אסון למכבי
קיבל.ה  192 לייקים

ספרא טבא כתב: 23 יולי 2026, 12:18

אנגלים צרפתים רוסים גרמנים ואיטלקים לא מגיעים לערים לא שלהם כמו סופת טורנדו והופכים את כל הרחובות
לא מדבר על מה שהאוהדים שלנו עשו אתמול (שגם את זה אני לא אוהב), מדבר על אוהדי מכבי באמסטרדם, אוהדי ביתר בבוקרשט בשנה שעברה ולפי מה שאומרים גם בלרנקה עכשיו
וואו הם לא, צודק. זה רק ישראלים. נכון, ממליץ לך לבדוק איך השאירו כל מדינה במונדיאל האחרון. דבר שני אני דיברתי על הפועל מה דוחפים לי פה ביתר בבוקרשט ומכבי באמסטרדם
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6460 לייקים

לודוגורץ עם רכש של הרגע האחרון:
שחקן הכנף הברזילאי בן ה-21, נייתן פרננדז, מגיע בהשאלה עם אופציית רכישה מבוטאפוגו (שרכשה אותו לפני שנה וחצי ב-7 מיליון יורו).
מעניין אם הוא ירשם כדי שיוכל לעמוד לרשותם לשבוע הבא.
Niro
קיבל.ה  3091 לייקים

רדפוקס כתב: 23 יולי 2026, 13:09 לודוגורץ עם רכש של הרגע האחרון:
שחקן הכנף הברזילאי בן ה-21, נייתן פרננדז, מגיע בהשאלה עם אופציית רכישה מבוטאפוגו (שרכשה אותו לפני שנה וחצי ב-7 מיליון יורו).
מעניין אם הוא ירשם כדי שיוכל לעמוד לרשותם לשבוע הבא.
נראה מפלצת, מקווה שלא
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  891 לייקים

האם המשחק ישודר בחינם?
אני יודע שזה בספורט 2, אבל יש חוק כזה שמחייב לשדר בחינם ישראליות באירופה לא?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1038 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 23 יולי 2026, 14:02 האם המשחק ישודר בחינם?
אני יודע שזה בספורט 2, אבל יש חוק כזה שמחייב לשדר בחינם ישראליות באירופה לא?
כן הערוץ יהיה פתוח למשחק
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Red Or Dead
קיבל.ה  420 לייקים

תודה לליצני פורום שדים שתמיד יודעים להגיע עם חוות דעתם המלומדת, החשובה והמעניינת!
אנחנו יודעים שאתם מעדיפים את בית הקברות שארגנתם עם עופר בבית של מכבי, מוזמנים לחזור אליו או להמשיך להתבכיין פה, ממש מזיז למישהו...
תא מרבוטא
קיבל.ה  1052 לייקים

אסון למכבי כתב: 23 יולי 2026, 12:55
ספרא טבא כתב: 23 יולי 2026, 12:18

וואו הם לא, צודק. זה רק ישראלים. נכון, ממליץ לך לבדוק איך השאירו כל מדינה במונדיאל האחרון. דבר שני אני דיברתי על הפועל מה דוחפים לי פה ביתר בבוקרשט ומכבי באמסטרדם
זה לא אתה שטענת שהיחס לאוהדי מכבי בהולנד היה מונע מאנטישמיות? אז אפשר לדבר על מכבי. ו-וואלה, לצעוק לזיין תמוסלמים יום לפני משחק באמצע הרחוב זה להזמין צרות. האם זה מצדיק תקיפות כלפיהם? לא. האם זה מותר ולגיטימי ? גם לא

ובלי קשר, תהלוכה ברחוב זה נחמד
להתנפל על הונגרים אקראיים שלובשים צהוב- לא נחמד.

אפשר לפרגן על דברים טובים בעידוד, וגם לצאת נגד מה שלא טוב. זה לא עסקת חבילה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  1052 לייקים

Red Or Dead כתב: 23 יולי 2026, 14:40 תודה לליצני פורום שדים שתמיד יודעים להגיע עם חוות דעתם המלומדת, החשובה והמעניינת!
אנחנו יודעים שאתם מעדיפים את בית הקברות שארגנתם עם עופר בבית של מכבי, מוזמנים לחזור אליו או להמשיך להתבכיין פה, ממש מזיז למישהו...
זה בהחלט הזיז למפקד מחוז תל אביב שפוצץ את הדרבי ובגלל זה חטפנו טכני. ולביהד של האיגוד שהוריד לנו 2 נקודות בסל שנה לפני זה על פירו.
אבל היי, כמו שרשמת- ממש מזיז למישהו. זה לא שבאנו לנצח משחקים ולקחת תארים חלילה
דל פיירו
קיבל.ה  144 לייקים

ולנושא אחר: כמה חבל ומעצבן שהכיסאות בבלומפילד לא אדומים כמו האצטדיון בהונגריה
פומפה
קיבל.ה  834 לייקים

Red Or Dead כתב: 23 יולי 2026, 14:40 תודה לליצני פורום שדים שתמיד יודעים להגיע עם חוות דעתם המלומדת, החשובה והמעניינת!
דעתך חשובה לנו. רשמנו לפנינו
אם לא היה מזיז לך לא היית מגיב
הוקיץ'
קיבל.ה  9198 לייקים

כרגיל, תודה שאתה מחכים אותנו עם נקודת מבט של ילד בן 6.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1106 לייקים

מי מספר לו שבלומפילד הוא גם הבית של מכבי?
מי מספר לו שהפועל סל שיחקה בפאקינג ״בית מכבי״ בראשל״צ הרבה לפני עופר?
הם אשכרה חושבים שכולם מטומטמים.
Red Or Dead
קיבל.ה  420 לייקים

כולם? חס וחלילה
רק כמה אחוזים בודדים שהולכים ומתמעטים מרגע לרגע...
פומפה
קיבל.ה  834 לייקים

על סמך מה קבעת בדיוק שמתמעטים?
דווקא נראה שהתמיכה בחברים שלך נשחקה מאוד בשנים האחרונות
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1096 לייקים

הרבה ויכוחים פה על חצאי אמיתות ובעיקר ספקולציות
אני לא שם, אני לא יודע מה היה או לא היה
אם מישהו יודע בדיוק מה היה זה שווה התייחסות
ולגופו של עניין, לעשות רעש במקום ציבורי גם אם הוא הומה זה לא כזה סבבה מצד שני זה לא סוף העולם, לרסס על קיר ברחוב זה גם לא כזה סבבה אבל מצד שני זה גם לא סוף העולם
לפגוע בעסקים בעניי לפחות זה יותר חמור אבל אין דיווח אחד אמיתי על עסק שנפגע ישירות

איפה עובר הגבול? אז שזהו שאין אמת אחת - יש כאלו שיגידו שכל פעולה היא לא מכבדת ויש כאלו שיכילו פעולות כאלו ואחרות בשם הצבעוניות ותרבות האולטראס שכולנו יודעים לאהוב כשזה בתוך המגרש.
זה מפתיע אותי שאנשים אוהבים את העידוד המאורגן אבל ככ סולדים מכל דבר שנלווה אליו ולא מצליחים להבין שזאת עסקת חבילה

שורה תחתונה, אל תעשו מכל עכבר פיל
long live the zapta
פומפה
קיבל.ה  834 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 23 יולי 2026, 19:07 הרבה ויכוחים פה על חצאי אמיתות ובעיקר ספקולציות
אני לא שם, אני לא יודע מה היה או לא היה
אם מישהו יודע בדיוק מה היה זה שווה התייחסות
ולגופו של עניין, לעשות רעש במקום ציבורי גם אם הוא הומה זה לא כזה סבבה מצד שני זה לא סוף העולם, לרסס על קיר ברחוב זה גם לא כזה סבבה אבל מצד שני זה גם לא סוף העולם
לפגוע בעסקים בעניי לפחות זה יותר חמור אבל אין דיווח אחד אמיתי על עסק שנפגע ישירות

איפה עובר הגבול? אז שזהו שאין אמת אחת - יש כאלו שיגידו שכל פעולה היא לא מכבדת ויש כאלו שיכילו פעולות כאלו ואחרות בשם הצבעוניות ותרבות האולטראס שכולנו יודעים לאהוב כשזה בתוך המגרש.
זה מפתיע אותי שאנשים אוהבים את העידוד המאורגן אבל ככ סולדים מכל דבר שנלווה אליו ולא מצליחים להבין שזאת עסקת חבילה

שורה תחתונה, אל תעשו מכל עכבר פיל
למה זה מפתיע אותך שאנשים סולדים מונדליזם? סולדים מזה גם כשזה בתוך המגרש זה פשוט לא ממש עוזר לנו שמים עלינו *** ולראיה כל שנה הורדת נקודות/סגירת יציעים/רדיוסים.
לא לכולם מתאימה ״העסקת חבילה״ שאתה מתאר. זה שלך זה נראה הגיוני וסביר זה אחלה אבל לא כולם חושבים כמוך.
וכמו בכל דבר בחיים יש אסקלציה. אולטראס הפועל של היום והדברים שהם עושים הם לא עשו בהקמתם וגם לא בשנים הראשונות. זה נבנה לאט לאט עד שהגיע לאן שזה הגיע היום. זה גם ימשיך להסלים כי אף בעל סמכות לא מוכן/רוצה להילחם בזה וכי כמו שאתה רואה יש להם עדר מושפעים שהולך אחריהם בכל מצב ומגבה אותם אז למה שזה יפסק?
שליחת תגובה