אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Niro
קיבל.ה  3091 לייקים

לכאורה :rofl:
זה הMO של רונן צור אול אובר איט.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  130 לייקים

במקביל לסיכום עם לונדברג, הצהובים מקווים להגיע בקרוב להבנות עם לוני ווקר על סיום דרכו במועדון. כזכור השחקן לא הצליח למצוא נכון לעכשיו קבוצה חדשה שתקלוט אותו, ובמכבי מנסים להגיע איתו להסכם שיתיר את חוזהו, ויאפשר לו יותר זמן למצוא קבוצה בארצות הברית, כשקיים עניין סביבו גם באסיה.

הצהובים סימנו את הגארד האמריקאי ג'אמיר יאנג כמועמד להחליף את ווקר, כשגם בהפועל תל אביב קיימו שיחות עם השחקן על האפשרות שיסגור את סגל הקבוצה. יאנג (25, 1.83) הוא קלע מרשים שכיכב במכללות בשארלוט ומרילנד. הוא שיחק 20 משחקים ב-NBA בשיקגו ומיאמי בשנתיים האחרונות אך לא הרשים, ומנגד בליגת הפיתוח היה אחד הכוכבים הגדולים כשבעונה האחרונה בקבוצת הפיתוח של מיאמי התפוצץ עם 25.9 נקודות, 8.5 אסיסטים ו-4.9 ריבאונדים למשחק.
בוא נראה אם נפסיד להם על השחקן הזה
בני12
קיבל.ה  3123 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 23 יולי 2026, 08:41 במקביל לסיכום עם לונדברג, הצהובים מקווים להגיע בקרוב להבנות עם לוני ווקר על סיום דרכו במועדון. כזכור השחקן לא הצליח למצוא נכון לעכשיו קבוצה חדשה שתקלוט אותו, ובמכבי מנסים להגיע איתו להסכם שיתיר את חוזהו, ויאפשר לו יותר זמן למצוא קבוצה בארצות הברית, כשקיים עניין סביבו גם באסיה.

הצהובים סימנו את הגארד האמריקאי ג'אמיר יאנג כמועמד להחליף את ווקר, כשגם בהפועל תל אביב קיימו שיחות עם השחקן על האפשרות שיסגור את סגל הקבוצה. יאנג (25, 1.83) הוא קלע מרשים שכיכב במכללות בשארלוט ומרילנד. הוא שיחק 20 משחקים ב-NBA בשיקגו ומיאמי בשנתיים האחרונות אך לא הרשים, ומנגד בליגת הפיתוח היה אחד הכוכבים הגדולים כשבעונה האחרונה בקבוצת הפיתוח של מיאמי התפוצץ עם 25.9 נקודות, 8.5 אסיסטים ו-4.9 ריבאונדים למשחק.
החלטת כבר שהצוות המקצועי רוצה אותו בכלל על סמך ידיעה גנרית שזורקת לאוויר אלף שמות רק כדי שבמקרה שאחד מהם יפגע הם יצעקו "כמו שפרסמנו לראשונה"
ואז אם הוא לא יגיע אלינו זה כבר הפסד למכבי?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  4000 לייקים

זה דוקא מעודד , השחקן שאנחנו רוצים כגיבוי לעמדה , זה השחקן שהם רוצים בתור הרכז המוביל שלהם.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  130 לייקים

בני12 כתב: 23 יולי 2026, 10:14
יותם שירן הלא מקורי כתב: 23 יולי 2026, 08:41 במקביל לסיכום עם לונדברג, הצהובים מקווים להגיע בקרוב להבנות עם לוני ווקר על סיום דרכו במועדון. כזכור השחקן לא הצליח למצוא נכון לעכשיו קבוצה חדשה שתקלוט אותו, ובמכבי מנסים להגיע איתו להסכם שיתיר את חוזהו, ויאפשר לו יותר זמן למצוא קבוצה בארצות הברית, כשקיים עניין סביבו גם באסיה.

החלטת כבר שהצוות המקצועי רוצה אותו בכלל על סמך ידיעה גנרית שזורקת לאוויר אלף שמות רק כדי שבמקרה שאחד מהם יפגע הם יצעקו "כמו שפרסמנו לראשונה"
אתמול פופלינגר
היום שקדי
אני מאמין שזה מדויק ב-100% שאנחנו רוצים אותו.
בני12
קיבל.ה  3123 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 23 יולי 2026, 10:48

אתמול פופלינגר
היום שקדי
פופלינגר רשמה אתמול ארבעה שמות.
אנחנו רוצים את כולם?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  130 לייקים

בני12 כתב: 23 יולי 2026, 11:28
אתמול פופלינגר
היום שקדי
אנחנו רוצים את כולם?
רשמה שיש 2 מועמדים בולטים. זה ועוד איזה מישהו (הנמוך יותר).
בני12
קיבל.ה  3123 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 23 יולי 2026, 11:38

אתמול פופלינגר
היום שקדי
אנחנו רוצים את כולם?
ואם מכבי יחתימו אחד ואנחנו את השני זה נחשב שהפסדנו להם או לא?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  130 לייקים

בני12 כתב: 23 יולי 2026, 13:21
יותם שירן הלא מקורי כתב: 23 יולי 2026, 11:38
אנחנו רוצים את כולם?
ואם מכבי יחתימו אחד ואנחנו את השני זה נחשב שהפסדנו להם או לא?
האוזמן פעם כתב שאצל עופר יש 2 שיקולים מרכזיים להחתמת שחקנים. הראשון האם הוא טוב בכדורסל, השני הוא האם מכבי רוצה אותו. ככל והתשובה חיובית, תעמיס.
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  220 לייקים

לא הבנתי...
אבא של מס' 26 יודע/אישר שקלארק ולונדברג לפניו ברוטציה ביורוליג?
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  4000 לייקים

לא קלארק ולא לונדברג הם רכזים , הם עושים את זה כי אין להם אף רכז אחר בסגל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4630 לייקים

הם הרכזים בפועל. עם או בלי ים מדר.
יחד, רק יחד! :heart:
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  130 לייקים

אריק שטילמן פנה בימים האחרונים לבעלי מכבי תל אביב בכדורסל, אודי ושי רקנאטי, והגיש הצעה לא מחייבת לרכישת מלוא אחזקותיה של נפתלי השקעות במועדון או לחלופין לרכישת גרעין שליטה. לגלובס נודע כי היקף ההצעה עומד על כ-100 מיליון דולר תמורת מלוא החזקותיהם במועדון - 58%.

https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001550391
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2420 לייקים

מילפורד כתב:לא קלארק ולא לונדברג הם רכזים , הם עושים את זה כי אין להם אף רכז אחר בסגל.
הם רכזים בדיוק כמו שהכלב הצהוב רכז.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  111 לייקים

שמעתי את הפרק האחרון של דאבל דריבל עם אבי אבן- עכשיו הבנתי איך דרור הופמן ניהיה עורך וואלה ספורט. מקדם נרטיבים מכביסטים אפילו יותר מאבי אבן שישב לידו
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  220 לייקים

מילפורד כתב: 23 יולי 2026, 14:15 לא קלארק ולא לונדברג הם רכזים , הם עושים את זה כי אין להם אף רכז אחר בסגל.
ודאי שכן
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
mosh
קיבל.ה  13 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 24 יולי 2026, 13:36 אריק שטילמן פנה בימים האחרונים לבעלי מכבי תל אביב בכדורסל, אודי ושי רקנאטי, והגיש הצעה לא מחייבת לרכישת מלוא אחזקותיה של נפתלי השקעות במועדון או לחלופין לרכישת גרעין שליטה. לגלובס נודע כי היקף ההצעה עומד על כ-100 מיליון דולר תמורת מלוא החזקותיהם במועדון - 58%.

https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001550391
שמעתי את הראיון שלו באנחנו במפה, באמת קשה להבדיל בינו ובין עופר, לפחות ב"רושם הראשוני".
הרבה עשייה, הרבה דיבורים, הרבה אגו והכי חשוב הרבה כסף.
אם הם היו מתחלפים לא היינו שמים לב, לטובה ולרעה. גם הוא מפזר הבטחות על ארנה משודרגת במקום מנורה. מבטיח סגל פיינל פור. נכנס בהנהלה הקודמת. ההבדל העיקרי בינו לבין עופר הוא שעופר בנה את הדומיננטיות שלו במשך שנה שנתיים, שטילמן התחיל להתנגח עם כולם עוד לפני שנהיה בעלים על אמת. אה וגם הוא סוחף את רוב הקהל שלהם איתו, לכאורה.
נלמד להכיר אותו יותר לעומק עם הזמן ואם באמת יהיה חלק מהבעלים שלהם באופן רשמי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5359 לייקים

עמיר פלג:

השיפוט בחסות... הספונסר של מכבי ת"א | מתוך הטור המלא באתר Israel Hayom ישראל היום

לפי הכותרות בשבוע האחרון, הקבוצה הכי פעילה בעונת המלפפונים הייתה "קופל גרופ", בבעלות מיקי קופל, אוהד שרוף של מכבי תל אביב.

חמישה ימים אחרי שחתם על הסכם שת"פ עם איגוד השופטים, בסך של 375 אלף לעונה הקרובה, האריך קופל בשנתיים נוספות גם את הסכם החסות עם קבוצתו האהובה. כפילות שמעלה קושיה: האם שופט שירצה לשלוף כרטיס אדום לשחקן מכבי ת"א, יראה לנגד עיניו את כרטיס האשראי הצהוב של הספונסר?

האמת? זה נראה מופרך, אבל בתמונה חגיגית שפרסמו ההתאחדות ואיגוד השופטים, נראה קופל עם משרוקית בפיו, ומשני צדדיו ניצבים ספיר ברמן, דוד פוקסמן, אוראל גרינפלד ושניר לוי. טוב שלא נתנו לזה כותרת: שטח שיפוט מכבי ת"א.

כיאה למדינה המתמחה בייצור מכונות רעל, העסק גלש גם למזבלה מילולית ברשתות. אוהדי היריבות יצאו נגד השת"פ בשלל ציוצים, וזכו לתשובות כמו: "אל תתחבא, יא זבל אורגני!", ולחלופין: "אני אגיע אליך, קוקסינל".

בשיחות אלימות כאלה לא משנה מי אמר את המילה האחרונה, אך במקרה הזה בהחלט כן. בטח כשנזכרים בסרטון האייקוני שבו אומרת השופטת ברמן לאלון תורג'מן מהפועל חיפה, שכינה שחקן יריב "קוקסינל": "תירגע, אני קוקסינל".

קופל מכחיש בתוקף כל קשר לעניין: "זה בכלל לא אני, אלא אוהד הפועל ת"א שלקח את הפרופיל שלי בטוויטר וענה לאנשים. אני לא אקלל אוהד בחיים".

תמונהומה עם ניגוד העניינים?

"אין מישהו שלא אוהד איזו קבוצה. יוחננוף הוא דוד של אשתי, אוהד הפועל ת"א, ותרם פי 7 ממני להתאחדות. לצערי, הטעם לפגם הוא שבכלל חושבים שיוחננוף, פתאל, קופל או יענקל'ה ירים טלפון לספיר ברמן ויגיד לה: 'תקשיבי, בגלל שאני ספונסר, שימי לב מחר למספר 4. בדחיפה הראשונה תני לו אדום'".

תמונהזה לא, אבל אפשר להבין אוהדים שירגישו קיפוח, עניין של מראית עין.

"אין לי בעיה שיגידו טעם לפגם. זו דעה".

קופל, שמקדם את העסק שלו ומשלם לא מעט, ממש לא הכתובת לטענות. הבעיה היא בגופים שמנהלים את הענף. כך הפכה ג'פניקה (עוד הרבה לפני שהייתה רשת מפוצצת) לספונסרית של ליגת העל בזמן שברק אברמוב היה חבר במנהלת.

עוד קודם לכן חברה בבעלות יעקב שחר השכירה רכבים להתאחדות. אצלנו תמיד נותנים תחושה שכולם עובדים על כולם, ועם כולם, ואחר כך עוד מתפלאים שהציבור מאבד אמון במוצר.

ואגב, מלבד החברה של קופל, על מדי שופטינו מופיעים העונה עוד שני נותני חסות: חברת ציוד ספורט איטלקית ו"הסתדרות לאומית". האם ראוי ששופט כדורגל ישמש כלוח מודעות? על מדי השופטים במונדיאל הממוסחר ביותר בהיסטוריה הופיע רק סמל אחד, של אדידס. לא בכדי אנחנו נראים, גם בלי קשר לדונלד טראמפ, כמו מדינת חסות.

תמונה קישור לטור המלא באתר ״היום״ תמונה

https://www.israelhayom.co.il/sport/opi ... e/21050546

Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk

תא מרבוטא
קיבל.ה  1052 לייקים

גביזון כתב: 24 יולי 2026, 20:15 עמיר פלג:

השיפוט בחסות... הספונסר של מכבי ת"א | מתוך הטור המלא באתר Israel Hayom ישראל היום

לפי הכותרות בשבוע האחרון, הקבוצה הכי פעילה בעונת המלפפונים הייתה "קופל גרופ", בבעלות מיקי קופל, אוהד שרוף של מכבי תל אביב.

חמישה ימים אחרי שחתם על הסכם שת"פ עם איגוד השופטים, בסך של 375 אלף לעונה הקרובה, האריך קופל בשנתיים נוספות גם את הסכם החסות עם קבוצתו האהובה. כפילות שמעלה קושיה: האם שופט שירצה לשלוף כרטיס אדום לשחקן מכבי ת"א, יראה לנגד עיניו את כרטיס האשראי הצהוב של הספונסר?

האמת? זה נראה מופרך, אבל בתמונה חגיגית שפרסמו ההתאחדות ואיגוד השופטים, נראה קופל עם משרוקית בפיו, ומשני צדדיו ניצבים ספיר ברמן, דוד פוקסמן, אוראל גרינפלד ושניר לוי. טוב שלא נתנו לזה כותרת: שטח שיפוט מכבי ת"א.

כיאה למדינה המתמחה בייצור מכונות רעל, העסק גלש גם למזבלה מילולית ברשתות. אוהדי היריבות יצאו נגד השת"פ בשלל ציוצים, וזכו לתשובות כמו: "אל תתחבא, יא זבל אורגני!", ולחלופין: "אני אגיע אליך, קוקסינל".

בשיחות אלימות כאלה לא משנה מי אמר את המילה האחרונה, אך במקרה הזה בהחלט כן. בטח כשנזכרים בסרטון האייקוני שבו אומרת השופטת ברמן לאלון תורג'מן מהפועל חיפה, שכינה שחקן יריב "קוקסינל": "תירגע, אני קוקסינל".

קופל מכחיש בתוקף כל קשר לעניין: "זה בכלל לא אני, אלא אוהד הפועל ת"א שלקח את הפרופיל שלי בטוויטר וענה לאנשים. אני לא אקלל אוהד בחיים".

תמונהומה עם ניגוד העניינים?

"אין מישהו שלא אוהד איזו קבוצה. יוחננוף הוא דוד של אשתי, אוהד הפועל ת"א, ותרם פי 7 ממני להתאחדות. לצערי, הטעם לפגם הוא שבכלל חושבים שיוחננוף, פתאל, קופל או יענקל'ה ירים טלפון לספיר ברמן ויגיד לה: 'תקשיבי, בגלל שאני ספונסר, שימי לב מחר למספר 4. בדחיפה הראשונה תני לו אדום'".

תמונהזה לא, אבל אפשר להבין אוהדים שירגישו קיפוח, עניין של מראית עין.

"אין לי בעיה שיגידו טעם לפגם. זו דעה".

קופל, שמקדם את העסק שלו ומשלם לא מעט, ממש לא הכתובת לטענות. הבעיה היא בגופים שמנהלים את הענף. כך הפכה ג'פניקה (עוד הרבה לפני שהייתה רשת מפוצצת) לספונסרית של ליגת העל בזמן שברק אברמוב היה חבר במנהלת.

עוד קודם לכן חברה בבעלות יעקב שחר השכירה רכבים להתאחדות. אצלנו תמיד נותנים תחושה שכולם עובדים על כולם, ועם כולם, ואחר כך עוד מתפלאים שהציבור מאבד אמון במוצר.

ואגב, מלבד החברה של קופל, על מדי שופטינו מופיעים העונה עוד שני נותני חסות: חברת ציוד ספורט איטלקית ו"הסתדרות לאומית". האם ראוי ששופט כדורגל ישמש כלוח מודעות? על מדי השופטים במונדיאל הממוסחר ביותר בהיסטוריה הופיע רק סמל אחד, של אדידס. לא בכדי אנחנו נראים, גם בלי קשר לדונלד טראמפ, כמו מדינת חסות.

תמונה קישור לטור המלא באתר ״היום״ תמונה

https://www.israelhayom.co.il/sport/opi ... e/21050546

Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
טכנית לארז צדק
שליחת תגובה