talb55 כתב: ↑22 יולי 2026, 11:09
צ'ימבויקה כתב: ↑22 יולי 2026, 09:15
אוגוסטוס היל כתב: ↑22 יולי 2026, 08:49
די קשה - שחקנים בקליבר גבוה ינסו בד״כ לבדוק עוד אופציות (עם כל הכבוד להפועל תל אביב)
מה שאני אוהב זה שמצד אחד טוענים שזה בסדר לא מתפשרים ולוקחים את הזמן...
מצד שני, יוספי זה פח, ואין מה להשקיע בישראלים
מצד שלישי, קשה לשכנע זרים להגיע לישראל
ומצד רביעי יש לנו תחרות קשה...
יש גם צד חמישי והוא שבמבחן התוצאה המצב לא משהו כרגע והיכולת נגד בית״ר הייתה לא טובה.
לא צריך לבנות ולשמוח מדיווחים של מקורבים על אליאל פרץ, דיארה או ברלטה.
בשורה התחתונה, אין פה חיזוק. גם אם יש כוונות טובות.
הקבוצה עם בעיית איכות, ואוי ואבוי להם אם הם חושבים שזה ייפתר דרך החתמה של שחקן אחד בלבד.
הנקודה שהכי חשוב לי לענות עליה באשר לטענות שציינת היא שכל מה שכתבת לא נאמר או קושר למישהו מהמועדון.
לא אמרו על יוספי שהוא פח, לא אמרו שקשה לשכנע (לפחות אני לא שמעתי את זה בחלון הזה) ולא אמרו שישנה תחרות קשה - אם כי האחרונים הם הגיוניים.
יכול להגיד לך לגבי המקורבים, שאף אחד לא יודע כלום, בכנות גמורה. אני שומע דברים שמנסים לאמת איתי שלא קרובים למציאות.
אישית אני לעולם לא כתבתי משהו לא סופר מבוסס, מבלי לסייג או לנסות ולהדגיש את הסטטוס של המצב וכמובן מבלי להפר את הצנזורה. יש פה חבר אחד שקרוב אלי שיודע את זה.
יכול להגיד שאמנם אנחנו שומעים מספר מצומצם של שמות, אבל במציאות זה רחוק מזה, כל הזמן יש אינספור שחקנים שמדברים איתם ומנסים להביא. ברוב המוחלט בדומה לכל חלון שהוא, ולכל קבוצה שהיא 95 אחוז לא מצליחים להתממש, מאלף ואחת סיבות.
ברלטה אגב היא דוגמה סופר רלוונטית לזה שהדלפה של שם פשוט גמרה את הסיכוי הקטן שהיה מגיע, ולכן צריך להיזהר מאוד ששם רלוונטי יצא ולהיגרר לחרושת השמועות.
קודם כל יש לי מלא ריספקט אליך.
לא כתבתי את זה ביחס למקורבים בהכרח.
לגבי האמינות שלך, אתה תמיד מדייק.
יש פה כמה מקורבים שהריצו פה ספין על ישראלי בכיר שהולך לחתום אכן אליהם יש לי טענות.
כתבתי על הלך הרוח הכללי בפורום, גם מצד המקורבים, וגם מצד משתמשים שבעיניי נותנים יותר מדי קרדיט לקברניטי המועדון ומתעלמים מהמציאות המקצועית שנכון לכתיבת שורות אלה, היא מעט עגומה.
אני חושב שבנקודת הזמן הנוכחית, המועדון צריך לשאול את עצמו הרבה שאלות לגבי התנהלותו בשוק.
אם פורצת פה מלחמה עם איראן בטעות, אנחנו עלולים להיות בחתיכת בעיה.
אני חושב שאו שהפועל לא החלטית מספיק, או שהיא מאמינה בשאנדה, קרייב ובואטנג ביחד (הימור עצום) או שהיא מכוונת לשחקנים בכירים מדי (כי לא כל יום לויזו).
זו טענה לגיטימית של מתבונן מהצד. בטח כשאין שום הבנה על מה קורה בתוך המועדון, לא לגבי שמות ולא לגבי המטרות והיעדים לעונה הבאה.