אם יגיע שחקן כזה עד ה-7 לאוגוסט, יתאמן לפחות שבועיים עם הקבוצה ויהיה מוכן למחזור הראשון לא תהיה לי שום טענה על הקצב.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 יולי 2026, 21:59קשה לי מאוד להעריך מועדון שלא מצליח להביא שחקן מחליף לשחקן ההתקפה הכי טוב שלו למעלה מ30 40 יום? כמה זמן עבר כבר לא זוכר.talb55 כתב: ↑19 יולי 2026, 21:57אני מאוד מסכים איתך, אבל ההבדל המהותי הוא שמדובר פה בסקאוטינג אקטיבי. הפועל יוזמת ומחפשת שמות- תאמין לי. צריך מאוד להעריך את מה שהפועל עושה.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 יולי 2026, 21:55
מעריך אותך בפן האישי ואין לי כוונה כאן לחפש אותך או משהו כזה.
אבל העולם לא עובד ככה
שחקן שרוצה לעבור - עובר, לחץ לא לחץ אם ההחלטה התקבלה והמועדון מעוניין למקסם רווחים זה יקרה.
ברגע שהסוכן מקבל את הok הוא לא יישן יום ולילה עד שהוא ימצא את הקבוצה שמוכנה לקלוט את הקליינט שלו.
הפועל לצערי לא רציניים בחלון הזה (לגבי השחקן הזה אין לי שמץ, אבל במקרה דיארה אני יודע אישית שאם הפועל היו לוחצים יותר על הגז היינו מקבלים תשובה חותכת חד משמעית אם דיארה מגיע או לא מגיע)
איך הסוכן המקורב אליי אומר? הכסף תמיד מנצח בסוף.
אבל נסכים לא להסכים.
חלון העברות 2026
- רדפוקס
- קיבל.ה 6439 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 879 לייקים
אם בנוסף אליו עד עכשיו היו באים חלוץ וכנף שמאל/קשר אמצע במקום קרייברדפוקס כתב: ↑19 יולי 2026, 22:00אם יגיע שחקן כזה עד ה-7 לאוגוסט, יתאמן לפחות שבועיים עם הקבוצה ויהיה מוכן למחזור הראשון לא תהיה לי שום טענה על הקצב.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 יולי 2026, 21:59קשה לי מאוד להעריך מועדון שלא מצליח להביא שחקן מחליף לשחקן ההתקפה הכי טוב שלו למעלה מ30 40 יום? כמה זמן עבר כבר לא זוכר.
אבל נסכים לא להסכים.
תאמין לי שגם לי לא היו טענות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6439 לייקים
תעזוב רגע אני שם בצד את הביקורת שיש לי על הכוונות להחליף פה רק זר אחד בקיץ כי לויזו נמכר.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 יולי 2026, 22:01אם בנוסף אליו עד עכשיו היו באים חלוץ וכנף שמאל/קשר אמצע במקום קרייברדפוקס כתב: ↑19 יולי 2026, 22:00אם יגיע שחקן כזה עד ה-7 לאוגוסט, יתאמן לפחות שבועיים עם הקבוצה ויהיה מוכן למחזור הראשון לא תהיה לי שום טענה על הקצב.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 יולי 2026, 21:59
קשה לי מאוד להעריך מועדון שלא מצליח להביא שחקן מחליף לשחקן ההתקפה הכי טוב שלו למעלה מ30 40 יום? כמה זמן עבר כבר לא זוכר.
אבל נסכים לא להסכים.
אני מתייחס רגע רק לסיפור המחליף של לויזו, אם יגיע עד ה-7 לאוגוסט זה סביר לחלוטין מבחינתי. מנגד, אם יגיע המחליף הזה בספטמבר -זה כישלון ניהולי ומקצועי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2862 לייקים
טלב, זה נפל כבר? לא לקוות?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 972 לייקים
תכתוב בגוגל "כארם ג'אבר הפועל תל אביב" ותחזור אליי.NARKOTIKA כתב: ↑19 יולי 2026, 20:06גם על ציקו פורסם בתקשורתסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 19:57 צנצי מיישר קו.
אולי ננסה להיות אופטימיים...גם על לויזו פרסמו בתקשורת וזכינו בשחקן מצוין.
וגם על שאנדה
קוקו
ולמעשה 90 אחוז מהעסקאות מפורסמות עוד לפני שהעסק סגור.
האגדה הזאת שצריך או אפשרי בכלל לשמור דברים בשקט, היא של אנשים מאוד מוזרים. מילא למקורבים יש תירוץ, אבל סתם אוהדים? טרוליזם במיטבו
-
D&3
- קיבל.ה 1822 לייקים
מקווה שפרימור כבר עומל על מכתב יפה בליווי שמפניה לקולגה בספורט רסיפה לרגל חגיגות ההפסד של ארגנטינה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1096 לייקים
מצטער, אבל מרגיש לי שהפועל פשוט לא רצינית והכל זה סיפורים כדי לרצות את הקהל. לא קונה שום דבר עד שיש חתימה רשמית.
נשפוט בספטמבר.
נשפוט בספטמבר.
-
dino
- קיבל.ה 3284 לייקים
תמיד דופקים הכל עם ההדלפות הברזילאים האלו
- בז'רנו
- קיבל.ה 949 לייקים
המחליף של לואיזו? מחליף ל אל ים לא הצליחו להביא עד היום...רדפוקס כתב: ↑19 יולי 2026, 22:03תעזוב רגע אני שם בצד את הביקורת שיש לי על הכוונות להחליף פה רק זר אחד בקיץ כי לויזו נמכר.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 יולי 2026, 22:01אם בנוסף אליו עד עכשיו היו באים חלוץ וכנף שמאל/קשר אמצע במקום קרייב
אני מתייחס רגע רק לסיפור המחליף של לויזו, אם יגיע עד ה-7 לאוגוסט זה סביר לחלוטין מבחינתי. מנגד, אם יגיע המחליף הזה בספטמבר -זה כישלון ניהולי ומקצועי.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 629 לייקים
מה שמעודד פה זה הגישה לרכש.
אוהב את זה מאוד שלא נופלים לשחקנים זרים מ״המלצות סוכנים״ שמנסים לדחוף. דחפו לנו עשרות כאלה בשנים האחרונות ולרוב זה זבל
מניח שזה מה שמקשה על המצב, מחפשים אשכרה שחקנים שהקבוצות שלהן לא רוצות לשחרר במקום עודפים
אוהב את זה מאוד שלא נופלים לשחקנים זרים מ״המלצות סוכנים״ שמנסים לדחוף. דחפו לנו עשרות כאלה בשנים האחרונות ולרוב זה זבל
מניח שזה מה שמקשה על המצב, מחפשים אשכרה שחקנים שהקבוצות שלהן לא רוצות לשחרר במקום עודפים
א.ב. של שמועה טובה, זה ראשי תיבות קודם לפני שהשם דולף, מצטער לאכזב הוא לא יגיע כי הודלף לא כראשי תיבות.
מה עם ר.ד. ? ג.ק. ? ל.ל. ? מ.מ. ?
מה עם ר.ד. ? ג.ק. ? ל.ל. ? מ.מ. ?
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
שלשום הציל אותנו ד.ד המפורסם
אוהבים אותך כולם 
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 186 לייקים
@talb55 השם דלף שזה כבר היה גמור? או בגלל שהשם דלף זה כנראה נגמר? יש מצב סתם ניסו לזרוק לקהל משהו להראות שעובדים כשזה כבר נפל?
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
אם הלך אז הלך אין מה להמשיך לדבר עליו
יש משהו עם רועי דוד באמת?
יש משהו עם רועי דוד באמת?
אף לא צעד לאחור 
- 7even
- קיבל.ה 4625 לייקים
החלטתם שהלך כי מישהו זרק שם לעיתונאים?
WYF.
הפועל באמת צריכה רכש כדי להרגיע פה את הקריז.
WYF.
הפועל באמת צריכה רכש כדי להרגיע פה את הקריז.
יחד, רק יחד! 
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 59 לייקים
חוץ מקרייב, חוסה רודריגז, מוטלי ואמיר קופיNARKOTIKA כתב: ↑19 יולי 2026, 20:06גם על ציקו פורסם בתקשורתסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 19:57 צנצי מיישר קו.
וגם על שאנדה
קוקו
האגדה הזאת שצריך או אפשרי בכלל לשמור דברים בשקט, היא של אנשים מאוד מוזרים. מילא למקורבים יש תירוץ, אבל סתם אוהדים? טרוליזם במיטבו
כל החתמה אי פעם פורסמה בתקשורת
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 59 לייקים
אני מאוד מעריך את זה שאתה כותב פה ומעדכן אבל תחסוך את השפרורים האלהtalb55 כתב: ↑19 יולי 2026, 21:57אני מאוד מסכים איתך, אבל ההבדל המהותי הוא שמדובר פה בסקאוטינג אקטיבי. הפועל יוזמת ומחפשת שמות- תאמין לי. צריך מאוד להעריך את מה שהפועל עושה.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 יולי 2026, 21:55מעריך אותך בפן האישי ואין לי כוונה כאן לחפש אותך או משהו כזה.talb55 כתב: ↑19 יולי 2026, 21:50 הסיבה שזה שהשם שלו יצא לא טובה היא בגלל שזה השחקן הכי אהוב בקבוצה שלו על האוהדים, מאוד מחובר לרסיפה. מי שרוצה שיקרא קצת מה כתוב עליו בפורומים ואתרים ברזילאים ויבין שמדובר בשחקן הכי טוב בליגה הזאת בפער. ידיעות כאלה שיוצאות בוודאות יוצרות לחץ על המועדון שלו.
ואגב, זו לא הסיבה שהעסקה לא תתממש.
אבל העולם לא עובד ככה
שחקן שרוצה לעבור - עובר, לחץ לא לחץ אם ההחלטה התקבלה והמועדון מעוניין למקסם רווחים זה יקרה.
ברגע שהסוכן מקבל את הok הוא לא יישן יום ולילה עד שהוא ימצא את הקבוצה שמוכנה לקלוט את הקליינט שלו.
הפועל לצערי לא רציניים בחלון הזה (לגבי השחקן הזה אין לי שמץ, אבל במקרה דיארה אני יודע אישית שאם הפועל היו לוחצים יותר על הגז היינו מקבלים תשובה חותכת חד משמעית אם דיארה מגיע או לא מגיע)
איך הסוכן המקורב אליי אומר? הכסף תמיד מנצח בסוף.
סקאוטינג אקטיבי היה גם בימי בוקסנבויים הקודמים וזה נגמר כמו שזה נגמר
זה שסקאוטינג אקטיבי הוא על הנייר יותר מרשים, אין באמת הוכחה שהיא עדיפה על עבודה עם סוכנים
ב 2026 קבוצה לא צריכה לקבל מדליה על סקאוטינג אקטיבי בטח אם היא מפגרת בלוח הזמנים קיץ שני רצוף ולא הביאה רכש אחד למשחק האירופאי הראשון שלה מזה 12 שנה - ואי אפשר להעריך שום דבר ממה שהפועל עושה כל זמן שזה הסגל שלה
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 136 לייקים
גם חנסול היה אקטיבי בתוכנות סקאוטינג....
- Mendelson
- קיבל.ה 1050 לייקים
אני זוכר שעל רודריגז פורסם שאנחנו רוצים אותו חודשים לפני שהגיע בפועל, אבל אולי אני טועה.ביוניק מאן כתב: ↑20 יולי 2026, 10:18חוץ מקרייב, חוסה רודריגז, מוטלי ואמיר קופיNARKOTIKA כתב: ↑19 יולי 2026, 20:06גם על ציקו פורסם בתקשורתסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 19:57 צנצי מיישר קו.
וגם על שאנדה
קוקו
ובאופן כללי, לא חושב שיש הרבה דוגמאות לכך ששם שקבוצת צמרת מעוניינת בו דלף לתקשורת, ואחת היריבות שלה שלא מכירות את השחקן פתאום נכנסה לאירוע והחתימה את השחקן. היה את הקטע הזה שאוסידון בנתניה עשה עם חמזה בארי, שנבחן במכבי חיפה שרצתה לסגור איתו, ואוסידון סגר מול הקבוצה שלו מאחורי הגב ו"חטף" את השחקן. אולי אנשים פה זוכרים דוגמאות מובהקות יותר שלא קופצות לי לראש.
גם דודו סמפאיו לא פורסםביוניק מאן כתב: ↑20 יולי 2026, 10:18חוץ מקרייב, חוסה רודריגז, מוטלי ואמיר קופיNARKOTIKA כתב: ↑19 יולי 2026, 20:06גם על ציקו פורסם בתקשורתסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 19:57 צנצי מיישר קו.
וגם על שאנדה
קוקו
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 972 לייקים
דן גלזר חתם במחלה הרבה בזכות ההתעניינות של הבבונים בו, שפורסמה תחת כל עץ רענן.Mendelson כתב: ↑20 יולי 2026, 11:14אני זוכר שעל רודריגז פורסם שאנחנו רוצים אותו חודשים לפני שהגיע בפועל, אבל אולי אני טועה.ביוניק מאן כתב: ↑20 יולי 2026, 10:18חוץ מקרייב, חוסה רודריגז, מוטלי ואמיר קופי
ובאופן כללי, לא חושב שיש הרבה דוגמאות לכך ששם שקבוצת צמרת מעוניינת בו דלף לתקשורת, ואחת היריבות שלה שלא מכירות את השחקן פתאום נכנסה לאירוע והחתימה את השחקן. היה את הקטע הזה שאוסידון בנתניה עשה עם חמזה בארי, שנבחן במכבי חיפה שרצתה לסגור איתו, ואוסידון סגר מול הקבוצה שלו מאחורי הגב ו"חטף" את השחקן. אולי אנשים פה זוכרים דוגמאות מובהקות יותר שלא קופצות לי לראש.
שנה שעברה כארם ג'אבר לא הגיע אלינו כי האוהדים של נתניה איימו לשרוף את המועדון.
אפשר לשאול את זה גם אחרת: במה הפרסום תורם?
תנו לי את הוולקאם וזהו. לא רוצה לדעת כלום לפני.
- Mendelson
- קיבל.ה 1050 לייקים
בגזרת הישראלים זה כנראה נכון מה שאתה אומר, מניח שבגלל זה שמרו את ההחתמה של דפאה כסוד מדינה, עד שהיונתן אוריך של הפורום כתב פה ד.ד. אבל זה נכון כי זה נותן לאוהדים הזדמנות למחות, ולאינטריגות לצוף. אתה לא צריך את הפרסום כדי לדעת שיש שחקן בשם דן גלזר, כולם יודעים מי הלגיונרים שלנו, וכולם יודעים מי ממש לא רלוונטי ומי אולי כן.קפבלנקה כתב: ↑20 יולי 2026, 11:31דן גלזר חתם במחלה הרבה בזכות ההתעניינות של הבבונים בו, שפורסמה תחת כל עץ רענן.Mendelson כתב: ↑20 יולי 2026, 11:14אני זוכר שעל רודריגז פורסם שאנחנו רוצים אותו חודשים לפני שהגיע בפועל, אבל אולי אני טועה.ביוניק מאן כתב: ↑20 יולי 2026, 10:18
חוץ מקרייב, חוסה רודריגז, מוטלי ואמיר קופי
אם יש לך שחקנים יהודים בגולה שאתה מכיר - זה בטח אמור להשאר בסוד עד להחתמה, כי זה משאב נדיר שיש לו ביקוש. בגזרת הזרים - לא חושב שמועדון רציני בישראל יחתים שחקן במיליון יורו בגלל ששמע שהסקאוטינג של מועדון אחר בישראל סימן את השחקן הזה. אבל אולי אני נאיבי.
לא אומר שצריך בכוח לפרסם כל מחשבה של הצוות המקצועי, אבל גם לא צריך להפוך את זה ל- Area 51. זה אינפנטילי.
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 136 לייקים
כארם ג'אבר זה נכון? באמת היה על סף חתימה בהפועל או שמועות? @talb55 יכול לאשר או להכחיש?קפבלנקה כתב: ↑20 יולי 2026, 11:31דן גלזר חתם במחלה הרבה בזכות ההתעניינות של הבבונים בו, שפורסמה תחת כל עץ רענן.Mendelson כתב: ↑20 יולי 2026, 11:14אני זוכר שעל רודריגז פורסם שאנחנו רוצים אותו חודשים לפני שהגיע בפועל, אבל אולי אני טועה.ביוניק מאן כתב: ↑20 יולי 2026, 10:18
חוץ מקרייב, חוסה רודריגז, מוטלי ואמיר קופי
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 186 לייקים
דאפה?מלל כתב: ↑20 יולי 2026, 11:17גם דודו סמפאיו לא פורסםביוניק מאן כתב: ↑20 יולי 2026, 10:18חוץ מקרייב, חוסה רודריגז, מוטלי ואמיר קופי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 972 לייקים
אבל זה לא רק העניין של התחרות בתוך הליגה הישראלית.Mendelson כתב: ↑20 יולי 2026, 11:55בגזרת הישראלים זה כנראה נכון מה שאתה אומר, מניח שבגלל זה שמרו את ההחתמה של דפאה כסוד מדינה, עד שהיונתן אוריך של הפורום כתב פה ד.ד. אבל זה נכון כי זה נותן לאוהדים הזדמנות למחות, ולאינטריגות לצוף. אתה לא צריך את הפרסום כדי לדעת שיש שחקן בשם דן גלזר, כולם יודעים מי הלגיונרים שלנו, וכולם יודעים מי ממש לא רלוונטי ומי אולי כן.קפבלנקה כתב: ↑20 יולי 2026, 11:31דן גלזר חתם במחלה הרבה בזכות ההתעניינות של הבבונים בו, שפורסמה תחת כל עץ רענן.Mendelson כתב: ↑20 יולי 2026, 11:14
אני זוכר שעל רודריגז פורסם שאנחנו רוצים אותו חודשים לפני שהגיע בפועל, אבל אולי אני טועה.
אם יש לך שחקנים יהודים בגולה שאתה מכיר - זה בטח אמור להשאר בסוד עד להחתמה, כי זה משאב נדיר שיש לו ביקוש. בגזרת הזרים - לא חושב שמועדון רציני בישראל יחתים שחקן במיליון יורו בגלל ששמע שהסקאוטינג של מועדון אחר בישראל סימן את השחקן הזה. אבל אולי אני נאיבי.
לא אומר שצריך בכוח לפרסם כל מחשבה של הצוות המקצועי, אבל גם לא צריך להפוך את זה ל- Area 51. זה אינפנטילי.
הפרסומים האלו מגיעים לחו"ל ומעוררים את האדוות שלהם גם שם. יש פעמים שאי אפשר לעצור את זה כמו עם לואיזו, וברוב הפעמים הפרסום פוגע בך.
אישית הייתי מעדיף שהדברים יישמרו כמה שיותר בתוך המערכת ולא יידלפו החוצה, בטח שלא בשיטת אברמוב שרק מנסה להראות לכולם איזה גדול יש לו.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1414 לייקים
לי אישית ברור שפירסום שמו של הברזילאי (מרסיפה) שלא ברור מה הסיכוי להחתמתו(בהנחה שהצוות המיקצועי אכן רוצה אותו), נעשה משיקולי שחרור לחץ.
ההנהלה קוראת את הקיטורים, ההנהלה רואה את קצב רכישת המינויים, אנחנו לפני ארוע לודוגורץ (שלצערי צריך נס שנעבור אותו בשלום) ומכינה תגובה בצורת הדלפת המגעים.
מבחינתי, לגיטימי ביותר לא לפרסם דבר עד ה וולקאם!
ההנהלה קוראת את הקיטורים, ההנהלה רואה את קצב רכישת המינויים, אנחנו לפני ארוע לודוגורץ (שלצערי צריך נס שנעבור אותו בשלום) ומכינה תגובה בצורת הדלפת המגעים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
dino
- קיבל.ה 3284 לייקים
לא על אותו שחקן, אלא שיש על שחקן אחר הצעה אטרקטיבית ואז הם יכולים לאפשר לעצמם לדחות את ההצעה של הפועל על הברזילאי המודלף, בטח ובטח כשזה דלף והוא שחקן אהוב מאוד ומופעל לחץ לא להזיז אותו.
-
L.S
- קיבל.ה 2392 לייקים
לא דלף מהמועדון בוודאות. בטח לא בצורה מכוונת לתקשורת.אדום ותיק כתב: ↑20 יולי 2026, 12:17 לי אישית ברור שפירסום שמו של הברזילאי (מרסיפה) שלא ברור מה הסיכוי להחתמתו(בהנחה שהצוות המיקצועי אכן רוצה אותו), נעשה משיקולי שחרור לחץ.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
dino
- קיבל.ה 3284 לייקים
לא יעזור בגץ ולא גלי בהרב מיארה, הדלפות זה רק חיסרון ועלול לפגוע במו״מ, בטח אם אתה רוצה להאבק על שחקנים ברף מאוד גבוה של כסף עבורך, שאתה גם ככה על הגבול או שובר אותו וכל הדלפה עלולה לעלות מחיר, לעורר בעיות, לעורר לחץ.
אין למידע על רצון או מומ עם שחקן שום משמעות אפקטיבית, שום תרומה להצלחת הקבוצה. שום דבר. גורנישט. שהאוהדים ילכו לפסיכולוג.
אין למידע על רצון או מומ עם שחקן שום משמעות אפקטיבית, שום תרומה להצלחת הקבוצה. שום דבר. גורנישט. שהאוהדים ילכו לפסיכולוג.
-
dino
- קיבל.ה 3284 לייקים
כבר ראינו במלפפוניאדה האחרונה, שלברזילאים יש סיכוי גבוה להדלפות הרבה בגלל ריבוי סוכנים שם בסביבת העסקאות ועירבובי עיתונאים.L.S כתב: ↑20 יולי 2026, 12:47לא דלף מהמועדון בוודאות. בטח לא בצורה מכוונת לתקשורת.אדום ותיק כתב: ↑20 יולי 2026, 12:17 לי אישית ברור שפירסום שמו של הברזילאי (מרסיפה) שלא ברור מה הסיכוי להחתמתו(בהנחה שהצוות המיקצועי אכן רוצה אותו), נעשה משיקולי שחרור לחץ.
תלכו להביא ממדינות אחרות.
-
שאנגפר
- קיבל.ה 100 לייקים
מעניין שהתלבשו שם על רסיפה, האם אנחנו הכוכב האדום בלגראד של רסיפה?
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
צודק.. קראתי את זה לא נכוןdino כתב: ↑20 יולי 2026, 12:46
לא על אותו שחקן, אלא שיש על שחקן אחר הצעה אטרקטיבית ואז הם יכולים לאפשר לעצמם לדחות את ההצעה של הפועל על הברזילאי המודלף, בטח ובטח כשזה דלף והוא שחקן אהוב מאוד ומופעל לחץ לא להזיז אותו.
אף לא צעד לאחור 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 3007 לייקים
באותה מידה גם יכול להיות שהסוכן הדליף את זה כדי לקדם את העסקה.
יש הרבה מקורבים לכל עסקה, אנשים ששומעים, אנשים שרואים, שחקנים, חברים שלהם, סוכנים וכו'.
יש הרבה מקורבים לכל עסקה, אנשים ששומעים, אנשים שרואים, שחקנים, חברים שלהם, סוכנים וכו'.
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
אפשר להבין את הסיכון שבהדלפה, אבל כמו שכבר כתבו פה, כשיש יותר מדי גורמים מסביב (באופן הגיוני) אז כנראה שזה יצא לתקשורת לפני החתימה.
אני רוצה להאמין שגם אם לא במקרה הזה, יש מי שיודע להכריע משאים ומתנים במועדון.
אני רוצה להאמין שגם אם לא במקרה הזה, יש מי שיודע להכריע משאים ומתנים במועדון.
אוהבים אותך כולם 
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 186 לייקים
לא לפרסם פה יותר מלפפונים. הפורום קרס בגלל זה
-
זרתותח
- קיבל.ה 155 לייקים
המתכון לאליפות
לשחרר: שאנדה סילבה, עמנואל בואטנג
להביא: דין דוד, כנף שמאל וקשר 10 זרים ובנוסף קשר אמצע זר והורדת פלקאו/קראייב לתפקיד הזר השמיני
כל דבר אחר לא יספיק.
לשחרר: שאנדה סילבה, עמנואל בואטנג
להביא: דין דוד, כנף שמאל וקשר 10 זרים ובנוסף קשר אמצע זר והורדת פלקאו/קראייב לתפקיד הזר השמיני
כל דבר אחר לא יספיק.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6439 לייקים
הפורום החל לקרוס לקראת סוף המשחק מול בית"ר ומאז הוא לא יציב, אין קשר למלפפונים.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 209 לייקים
נצא בהפסד על לואיזו...

-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9163 לייקים
למה?
מאמין שרועי דוד זה גג 800 אלף יורו.