למי פונים ?

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
הצטרף: 20 יולי 2025, 15:08
מיקום: אוסישקין
קיבל.ה  1024 לייקים

אבא של חברה שלי כמעט עיוור לגמרי, סובל ממחלה נדירה שבעוד כמה שנים תיקח את מאור עיניו באופן מלא והחלום שלו זה לשבת במשחק כדורגל לפני שזה קורה(אף פעם לא היה).. הוא אוהד מכבי חיפה, החלטתי לעזור לו להגשים את החלום העונה במשחק מולם השנה.. למי פונים בקשר לכרטיסים ליציעי הנכים? האם גם ביציעי האורחת יש יציעי נכים?
אף לא צעד לאחור :hapoel:
ארז שדה
הצטרף: 05 פברואר 2023, 09:58
קיבל.ה  1613 לייקים

RedDrifter כתב: 18 יולי 2026, 09:49 אבא של חברה שלי כמעט עיוור לגמרי, סובל ממחלה נדירה שבעוד כמה שנים תיקח את מאור עיניו באופן מלא והחלום שלו זה לשבת במשחק כדורגל לפני שזה קורה(אף פעם לא היה).. הוא אוהד מכבי חיפה, החלטתי לעזור לו להגשים את החלום העונה במשחק מולם השנה.. למי פונים בקשר לכרטיסים ליציעי הנכים? האם גם ביציעי האורחת יש יציעי נכים?
ממש עצוב ומרגש.
אני זוכר שבמשחק נגדם בבלומפילד ראיתי אוהד שלהם על כיסא גלגלים כך שאני מאמין שיש יציע נכים גם לקבוצה האורחת.
מקווה שתצליח להגשים לו את החלום.
סמל אישי של משתמש
its-sick
הצטרף: 13 נובמבר 2020, 15:15
קיבל.ה  1718 לייקים

חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
שליחת תגובה