חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
uriazu
קיבל.ה  61 לייקים

בן לוז כתב: 16 יולי 2026, 14:06
talb55 כתב: 15 יולי 2026, 20:19
בן לוז כתב: 15 יולי 2026, 19:49

יש 10 זר במומ כרגע? אחד שרוצה להגיע?
כן
יכול קצת לפרט איפה זה עומד כרגע בלי לחשוף שמות?
מומ מתקדם? מה המכשול שמונע חתימה? כמה מועמדים רציניים יש בקנה?
אנחנו רק רוצים וולקאם, אבל שלא יהיה כזה מבאס כמו וולקאם של איזה פוטנציאל לאומית או של שחקנית הפועל רגל עם שם לטיני שמקפיץ אותך סתם
dino
קיבל.ה  3288 לייקים

העם רוצה עדיפות לרכש איכותי ולא לרכש מהיר
הצבי ישראל
קיבל.ה  136 לייקים

dino כתב: 16 יולי 2026, 14:29 העם רוצה עדיפות לרכש איכותי ולא לרכש מהיר
שבחרו אותו בפינצטה
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  771 לייקים

הצבי ישראל כתב: 16 יולי 2026, 14:35
שבחרו אותו בפינצטה
מיקרוסקופ יותר מדויק מפינצטה
שיבחרו אותו במיקרוסקופ
הוקיץ'
קיבל.ה  9164 לייקים

מהיר כבר לא יהיה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4625 לייקים

כמה זה 84 כפול 40?
כי זה מס' ההודעות באשכול הזה.
עד כה זה נגמר ביונתן פרבר.

אחריי ל-100
יחד, רק יחד! :heart:
גל אדום
קיבל.ה  לייק אחד

נגמרה סאגת דיארה
חתם בקבוצה הטורקית
אפשר להמשיך הלאה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6439 לייקים

גל אדום כתב: 16 יולי 2026, 16:12 נגמרה סאגת דיארה
חתם בקבוצה הטורקית
אפשר להמשיך הלאה
בשעה טובה לא נשמע את השם הזה יותר לעולם בתקווה.
וינסנט
קיבל.ה  545 לייקים

בחלומי הם מעיפים אותו בינואר והוא רוצה לבוא אלינו ואנחנו מסרבים
Niro
קיבל.ה  3079 לייקים

לבוא אלינו עלק, שתיקרע לו הצולבת לתוך החור של התחת. לא רוצה לשמוע את השם הזה יותר.
הוקיץ'
קיבל.ה  9164 לייקים

משער שמחר כבר נשמע שהפועל חידשו את המגעים עם דנילסון והם אופטימיים שיגיע.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  771 לייקים

הוקיץ' כתב: 16 יולי 2026, 16:31 משער שמחר כבר נשמע שהפועל חידשו את המגעים עם דנילסון והם אופטימיים שיגיע.
מוקאריו לפניו בתור
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4625 לייקים

בן לוז כתב: 16 יולי 2026, 16:56
הוקיץ' כתב: 16 יולי 2026, 16:31 משער שמחר כבר נשמע שהפועל חידשו את המגעים עם דנילסון והם אופטימיים שיגיע.
מוקאריו לפניו בתור
זה האח השל מוקיארו?
יחד, רק יחד! :heart:
Terry
קיבל.ה  28 לייקים

בן לוז כתב: 16 יולי 2026, 16:56
מוקאריו לפניו בתור
אני בעד נוסטלגיה. בואו נחדש מגעים עם ג'ובאני רוסו.
htafan99
קיבל.ה  192 לייקים

מביך
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel: רשמתי ״הניצחון הוא שלנו מחר״ יום לפני ניצחון בדרבי אחרי 12 שנים :hapoel:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1052 לייקים

עבר בינואר לקבוצה ברזילאית אחרת. הלוואי והיה מגיע בשעתו.
דוגיס
קיבל.ה  480 לייקים

קצת מרגיש שפרימור רוצה לעמוד מאחוריי המילים שלו מהשנה שעברה שהצלחה בשבילו ששנה הבאה בקושי יהיו שינויים בסגל. צריך להעיר אותם למציאות ולהסביר להם שאין לנו חלוץ שיודע לשים את הכדור ברשת,שאין לנו עשר, שאין לנו קיצוני שמאלי עם מספרים ושיש לנו מגן שמאלי שמשחק 16 משחקים בעונה. כן פרימור זאת המציאות יאללה אמצע יולי תתחילו להתעורר ולהביא שחקנים
dino
קיבל.ה  3288 לייקים

דוגיס כתב: 17 יולי 2026, 19:04 קצת מרגיש שפרימור רוצה לעמוד מאחוריי המילים שלו מהשנה שעברה שהצלחה בשבילו ששנה הבאה בקושי יהיו שינויים בסגל. צריך להעיר אותם למציאות ולהסביר להם שאין לנו חלוץ שיודע לשים את הכדור ברשת,שאין לנו עשר, שאין לנו קיצוני שמאלי עם מספרים ושיש לנו מגן שמאלי שמשחק 16 משחקים בעונה. כן פרימור זאת המציאות יאללה אמצע יולי תתחילו להתעורר ולהביא שחקנים
אבל הם מנסים להביא, לא הוחלט שסוגרים את הסגל למיטב ההבנה.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  879 לייקים

dino כתב: 17 יולי 2026, 19:07
דוגיס כתב: 17 יולי 2026, 19:04 קצת מרגיש שפרימור רוצה לעמוד מאחוריי המילים שלו מהשנה שעברה שהצלחה בשבילו ששנה הבאה בקושי יהיו שינויים בסגל. צריך להעיר אותם למציאות ולהסביר להם שאין לנו חלוץ שיודע לשים את הכדור ברשת,שאין לנו עשר, שאין לנו קיצוני שמאלי עם מספרים ושיש לנו מגן שמאלי שמשחק 16 משחקים בעונה. כן פרימור זאת המציאות יאללה אמצע יולי תתחילו להתעורר ולהביא שחקנים
מנסים להביא 10 זה נכון
שורש הבעיה זה שמסתפקים רק בזה
ולא עושים קפיצת מדרגה ומביאים לפה שחקן במקום קרייב, חלוץ במקום בואטנג וכנף במקום שאנדה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1234 לייקים

אין ספק שהם יביאו שחקן בסוף.
השאלה מי הוא יהיה, למה רק אחד, ולמה הם בחרו להמר קיץ שני על דיארה הזין הזה.

אנחנו נראה מחר ובחמישי איזו קבוצה נקבל ומה הם שווים ללא לויזו.
dino
קיבל.ה  3288 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 17 יולי 2026, 19:14
מנסים להביא 10 זה נכון
ולא עושים קפיצת מדרגה ומביאים לפה שחקן במקום קרייב, חלוץ במקום בואטנג וכנף במקום שאנדה.
לא בטוח שרק 10. רק 10 זה מה שפורסם שהם מחפשים, אבל לא חושב שבזה זה יסתכם. יש להם אסטרטגיה מסויימת שאנחנו לא מעורבים בה, שאולי ההזדמנויות יבואו בשלבים המאוחרים יותר.
כמו שאמר סוקרטס- ״כל מה שאני יודע הוא שאינני יודע״
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6439 לייקים

dino כתב: 17 יולי 2026, 19:39

מנסים להביא 10 זה נכון
לא בטוח שרק 10. רק 10 זה מה שפורסם שהם מחפשים, אבל לא חושב שבזה זה יסתכם. יש להם אסטרטגיה מסויימת שאנחנו לא מעורבים בה, שאולי ההזדמנויות יבואו בשלבים המאוחרים יותר.
התאוריה הזאת של הרגע האחרון פחות עובדת כשיש לך מכסת זרים מלאה ופתאום אתה צריך גם ברגע האחרון להודיע לשחקן שהוא לא בתוכניות ואתה נתקע עם מלוא החוזה שלו.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  879 לייקים

מנסים להביא 10 זה נכון
זה לא רציני בקבוצת כדורגל מקצוענית להביא שחקנים כל פעם בדקה 90
אנשים מאוד מזלזלים במחנה אימון ובטרום עונה
שזה מגיע בלית ברירה כמו בשנה שעברה שבאמת בנו פה קבוצה חדשה - אני מבין
שאנחנו רוצים לעשות קפיצת מדרגה ולבנות קבוצה שיכולה להתמודד עם אליפות - אני לא מבין.

אבל פה הנקודה החשובה שלי - פשוט לא רוצים לעשות את קפיצת המדרגה הזאת (מקצועית).
אם היו רוצים, אז היו מחליפים את השחקנים שטענתי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1030 לייקים

אולי בכלל צריך לעשות שינוי בצוות המקצועי תחילה לפני שנעשה את קפיצת המדרגה.. צופה שיהיו אופציות טובות להחליף את ברדה בסוף העונה.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אדוםאדום
קיבל.ה  296 לייקים

אנחנו לא חיים במנג׳ר. אתם לא במשחק מחשב
Terry
קיבל.ה  28 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 17 יולי 2026, 22:15

מנסים להביא 10 זה נכון
שאנחנו רוצים לעשות קפיצת מדרגה ולבנות קבוצה שיכולה להתמודד עם אליפות - אני לא מבין.

גם להחליף 3-4 שחקני הרכב עונה אחרי שבנית קבוצה מחדש זה לא רציני. קודם כל כי זאת דרך נפלאה לצבור חובות. ושנית כי קבוצה חדשה אף פעם לא מנצלת את הפוטנציאל של השחקנים שלה בצורה מיטבית,
שחר
קיבל.ה  1880 לייקים

בספטמבר, כשהחלון ייסגר אתם תקראו את השרשור הזה, ותרגישו טמבלים כמו בשנה שעברה בדיוק .
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  879 לייקים

Terry כתב: 18 יולי 2026, 01:12

גם להחליף 3-4 שחקני הרכב עונה אחרי שבנית קבוצה מחדש זה לא רציני. קודם כל כי זאת דרך נפלאה לצבור חובות. ושנית כי קבוצה חדשה אף פעם לא מנצלת את הפוטנציאל של השחקנים שלה בצורה מיטבית,
שטויות.
איזה חובות? מכרת בינואר את רן בנימין ואת לויזו בסכומי עתק
יש לך בעלים עם הון עצום
שכח מהמילה הזאת.

אז אין בעיה תישאר עם צמד חלוצים שכבש 3 שערי ליגה בעונה שלמה, שחקן אמצע כבד ולא יצירתי
ושחקן כנף שיש לו גול ובישול בעונה שלמה
בעולם של היום הכל זז מהר, רוצים הצלחות ותארים? תביאו את השחקנים המתאימים.
הבאתם ונכשלתם? קורה, אין אף פעם 100 מ100, אבל את אלו שלא מספיק טובים צריך להחליף בזמן כדיי לעשות קפיצת מדרגה.

יש סיבה שלא ניצחנו משחק אחד בפלייאוף העליון מול מכבי, בש וביתר. (מסכים שהיכולת הייתה מצוינת בהרבה משחקים נגדם, אבל שורה תחתונה זוכרים רק תוצאה)

כאילו יש כאן אוהדים שמסרבים לדרוש או לשאוף יותר למעלה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  1046 לייקים

Terry כתב: 18 יולי 2026, 01:12

לא בטוח. אני למשל זוכר קבוצה שהביאו אליה שני מגינים, חלוץ, ושני קשרים - חרזי, אנטבי,בכר, רצוניצה ופישונט. זה נגמר לא רע באותה עונה.
ועוד קבוצה שהביאו להרכב חלוץ, מגן וקשר- שכטר, בן דיין ווציצביץ. גם נגמר נחמד.
מסכים שהחלפה סיטונית יכולה להגמר רע. היו לנו כמה עונות כאלו. אבל זה לא חד משמעי
LiraninhO
קיבל.ה  37 לייקים

רק מזכיר, לואיזו הגיע בספטמבר, קרייב ביום האחרון של יולי, שאנדה וצ׳יקו הגיעו באוגוסט, קוקו ובואטנג בינואר.
כלומר היינו היום לפני שנה רק עם מאיימבו ופלקאו. ורכש ישראלי ליידנר, אסף צור, דאפה ומחמיד. (ובוסקילה שהיה שלנו בפועל רק באוגוסט).
ואלטמן שחזר מהשאלה ובכלל לא היה בתכניות.
tormenta
קיבל.ה  94 לייקים

LiraninhO כתב: 18 יולי 2026, 09:18 רק מזכיר, לואיזו הגיע בספטמבר, קרייב ביום האחרון של יולי, שאנדה וצ׳יקו הגיעו באוגוסט, קוקו ובואטנג בינואר.
כלומר היינו היום לפני שנה רק עם מאיימבו ופלקאו. ורכש ישראלי ליידנר, אסף צור, דאפה ומחמיד. (ובוסקילה שהיה שלנו בפועל רק באוגוסט).
נו בסדר אנחנו יודעים את זה, מה זה אומר שזה בעצם בסדר שכל החיזוק יגיע בדקה ה90? מה עם חשיבות של מחנה אימונים ביחד? אירופה? להגיע למשחק שגם ככה אנחנו בעמדת נחיתות עם חיזוק אז על כמה וכמה בלי חיזוק ועוד איבוד משמעותי מההתקפה (לויזו) זה סוג של ויתור מראש והתפללות לנס.
dino
קיבל.ה  3288 לייקים

tormenta כתב: 18 יולי 2026, 10:00
LiraninhO כתב: 18 יולי 2026, 09:18 רק מזכיר, לואיזו הגיע בספטמבר, קרייב ביום האחרון של יולי, שאנדה וצ׳יקו הגיעו באוגוסט, קוקו ובואטנג בינואר.
נו בסדר אנחנו יודעים את זה, מה זה אומר שזה בעצם בסדר שכל החיזוק יגיע בדקה ה90? מה עם חשיבות של מחנה אימונים ביחד? אירופה? להגיע למשחק שגם ככה אנחנו בעמדת נחיתות עם חיזוק אז על כמה וכמה בלי חיזוק ועוד איבוד משמעותי מההתקפה (לויזו) זה סוג של ויתור מראש והתפללות לנס.
חשיבות המחנה וההכנה המוקדמת זה מאוד נמוך ביחס לחשיבות למצוא שחקן טוב, באם עוד לא מצאו כאלו שעונים לדרישות(מקצועית, כספית, ללא חששות מהמצב פה)
על לודוגורץ כבר נאמר, מראש עם זר או בלי זר אתה תבוא מעמדת נחיתות כאנדרדוג ודווקא שם הפועל יודעת לשחק.
dino
קיבל.ה  3288 לייקים

מנסים להביא 10 זה נכון

רוצים לעשות קפיצה אבל הדרך שונה מהראיה שלך.
וספרא יכול להיות הכי עשיר בעולם, השאלה היא כמה הוא מוכן להשקיע לפי התוכנית שלו וזכותו.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1052 לייקים

dino כתב: 18 יולי 2026, 10:05
tormenta כתב: 18 יולי 2026, 10:00
חשיבות המחנה וההכנה המוקדמת זה מאוד נמוך ביחס לחשיבות למצוא שחקן טוב, באם עוד לא מצאו כאלו שעונים לדרישות(מקצועית, כספית, ללא חששות מהמצב פה)
על לודוגורץ כבר נאמר, מראש עם זר או בלי זר אתה תבוא מעמדת נחיתות כאנדרדוג ודווקא שם הפועל יודעת לשחק.
פלאטו שרון אמר שאתה תבכה על החיים בכל מקרה, אבל עדיף לבכות עליהם במרצדס מאשר לבכות עליהם בסובארו.

ובאותו משקל, אתה תהיה אנדרדוג בכל מקרה, אבל עדיף להיות אנדרדוג עם זרתותח ב- 10 וזראכזר בשמונה וחלוץ שיודע לכבוש, מאשר אנדרדוג עם ״המשכיות״.
shaharot
קיבל.ה  1517 לייקים

שחר כתב: 18 יולי 2026, 02:00 בספטמבר, כשהחלון ייסגר אתם תקראו את השרשור הזה, ותרגישו טמבלים כמו בשנה שעברה בדיוק .
אולי
באותו משקל אפשר יהיה להגיד שעוד שבועים נרגיש טמבלים שיכולנו לעבור את לודוגורץ רק אם היינו מביאים את החיזוק הנחוץ.
נלחמים כל השנה להגיע לאירופה רק בשביל לוותר מראש ולעוף סיבוב ראשון.

רשמתי את זה עוד בעונה קודמת שרשמו פה שפגענו ב7 זרים.. שאנדה, בואטנג וקרייב חייבים ללכת אם אנחנו רוצים לעשות את קפיצת מדרגה העונה.
עונה קודמת הייתה טובה מאוד, בדיוק עלינו ליגה (גם הפועל פת אגב) .

אבח אנחנו הפועל וצריכים לשאוף כל עונה להיות בצמרת ולהתחרות על אליפות.
אין לי בעיה שספרא יעשה את ההתאמות הנדרשות ובסוף לא נצליח. אבל צריך לפעול.

וכרגע המצב מאכזב מאוד וזה לא בושה להגיד את זה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1030 לייקים

לדעתי הרבה אנשים פה מתעלמים מזה שברדה הוא גם חלק די גדול בסיטואציה כרגע

מאמן בוחר את השחקנים, מאמן מציב דרישות, מאמן מחליט מי נשאר ומי הולך

אני מאוד אוהב את ברדה אישיותית, אבל כבר בעונה שעברה טענתי שככל הנראה הוא המאמן שיביא אותנו לבאר אבל בשביל שנשתה ממנה נצטרך מישהו אחר. צריך להגיד את האמת, הכדורגל של ברדה לא מספיק אטרקטיבי בעיניי בשביל שנהיה קבוצה דומיננטית שתוכל לרוץ עד הסוף ועצם העובדה שיש תקציב להחליף לפחות את בואטנג או שאנדה מעבר ללהביא 10 ולא עושים זאת (על פי מקורבים) ומחכים עוד קצת לראות לאן הרוח נושבת איתם, זה החלטה אך ורק של ברדה.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1052 לייקים

RedDrifter כתב: 18 יולי 2026, 11:15 לדעתי הרבה אנשים פה מתעלמים מזה שברדה הוא גם חלק די גדול בסיטואציה כרגע

מאמן בוחר את השחקנים, מאמן מציב דרישות, מאמן מחליט מי נשאר ומי הולך

אני מאוד אוהב את ברדה אישיותית, אבל כבר בעונה שעברה טענתי שככל הנראה הוא המאמן שיביא אותנו לבאר אבל בשביל שנשתה ממנה נצטרך מישהו אחר. צריך להגיד את האמת, הכדורגל של ברדה לא מספיק אטרקטיבי בעיניי בשביל שנהיה קבוצה דומיננטית שתוכל לרוץ עד הסוף ועצם העובדה שיש תקציב להחליף לפחות את בואטנג או שאנדה מעבר ללהביא 10 ולא עושים זאת (על פי מקורבים) ומחכים עוד קצת לראות לאן הרוח נושבת איתם, זה החלטה אך ורק של ברדה.
בעונה שעברה היו הרבה נסיבות מקלות, כי קשה לבנות קבוצה כמעט מאפס, ויותר קשה למלא 11 חורים מאשר 4 חורים. העונה דווקא לאור ההצלחה היחסית של העונה הקודמת, הכל היה צריך להיות קל יותר. בטח לקבוצה שכבר לפני 3 חודשים ידעה שתשחק באירופה.

החלון לא נגמר, הלוואי ושחר צודק ובסוף החלון נרגיש מטומטמים. אבל אם הרחשים לגבי הכוונות יתבררו כקרובים למציאות, ברדה באמת ישלם את המחיר בסוף, הרבה לפני הקיץ הבא.
amorphis
קיבל.ה  350 לייקים

אני לא מבין, חוץ מברוניניו שחיפה דיברו איתו כבר שנה שלמה, ראיתם שחקן זר שחתם באחת מהקבוצות הגדולות?
להם אין ארופה? זה סתם במקרה שהם לא החתימו אף זר?
כאילו יש איזה זר תותח שיעזור לנו לעבור את הבולגרים אבל הפועל לא בעניין...
נגיד וישנו מצב ממש היפוטתי ולא סביר שיש בשוק עכשיו רק שחקנים בינוניים בסאקלה של בואטנג ועדיין השחקנים החזקים יותר שרוצים מחכים לראות אם תפרוץ מלחמה או מה יסגר בחלון באירופה, אתם מעדיפים לקבל כבר את הוואלקם שלכם עכשיו או לחכות לספטמבר?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1030 לייקים

amorphis כתב: 18 יולי 2026, 11:26 אני לא מבין, חוץ מברוניניו שחיפה דיברו איתו כבר שנה שלמה, ראיתם שחקן זר שחתם באחת מהקבוצות הגדולות?
נגיד וישנו מצב ממש היפוטתי ולא סביר שיש בשוק עכשיו רק שחקנים בינוניים בסאקלה של בואטנג ועדיין השחקנים החזקים יותר שרוצים מחכים לראות אם תפרוץ מלחמה או מה יסגר בחלון באירופה, אתם מעדיפים לקבל כבר את הוואלקם שלכם עכשיו או לחכות לספטמבר?
א. כן, הגיע הכנף שמאל הברזילאי ההוא לבאר שבע ב1.5 מיליון.
ב. אני אישית מדבר על העובדה שכרגע יש רצון להתחזק רק בזר אחד, רוב התלונות והביקורת הם על זה ולא שלא הצליחו. אם היה רצון וחיפוש אקטיבי אחרי אלטרנטיבות בשוק ופשוט לא מצליחים להביא בעקבות המצב אני הייתי סותם את הפה ומאמין שגם אחרים.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1052 לייקים

amorphis כתב: 18 יולי 2026, 11:26 אני לא מבין, חוץ מברוניניו שחיפה דיברו איתו כבר שנה שלמה, ראיתם שחקן זר שחתם באחת מהקבוצות הגדולות?
הבעיות עם הבאת זרים הן לא חדשות, והמלחמה בשש מאות חזיתות זה גם לא אירוע תקשורתי מפתיע. אז את הגישה של להחליף זרים רק כשאתה קרוב להחתמה של שדרוג אמיתי בעמדה, אם זו באמת הכוונה - אחלה, מקבל. למרות שלדעתי בסוף הכל תמיד היה ויהיה עניין של כסף. אבל איך ולמה לא עשינו יותר בגזרת הישראלים? אם יש בי ביקורת זה בעיקר על זה. כל השאר אפשר לייחס לנסיבות ואילוצים.

אני לא יודע אם הפרוייקט הזה של אברמוב יצליח או לא, אבל על הנייר ועד כמה שלאוהד קטן יש אפשרות לחזות משהו - הם הראו לך הקיץ בדיוק מה הדרך הנכונה לייצר "המשכיות". לקחו קבוצה חזקה שרצה לאליפות עד הסוף, איבדו שחקן אחד שחזר לקבוצה שלו מהשאלה באמצע, אבל שמרו על כל הסגל שלהם עד כה. ולא הסתפקו במילה המשכיות, אלא לקחו התקפה שהבקיעה 78 שערים (רק ב"ש הבקיעה יותר - 79 שערים) והוסיפו אליה את יוג'ין אנסה, ושון וויסמן, ותומר יוספי. והחתימו גם את דניאל וורקו שעשה עונה יפה בלאומית ומוצ'ה שנחשב לפוטנציאל שעדיין לא התפוצץ.

שוק הישראלים לא שופע שחקנים, זה נכון, אבל לפי כל פרסום אפשרי אתה אפילו לא ניסית להביא שחקן כמו יאיר מרדכי שסיים חוזה אחרי עונת פריצה. ואין לי ספק שאם היית רוצה יותר אז תומר יוספי או שון וויסמן היו פה ולא בירושלים, זה לא שזרקו עליהם משכורות שאתה לא יכול לשלם (280 ו- 330 אלף יורו לעונה בהתאמה). נכון שהמחלה לא עשתה רכש, אבל בסוף גם בלי רכש היא מפרקת את אלופת המדינה עם שחקנים שלא בהכרח היה להם מקום על הספסל בעונה שעברה. וכל שחקן ישראלי שחותם בקבוצה אחרת, זה שחקן שאתה לא החתמת, ושחקן אחד פחות מה- Pool המלכתחילה מצומצם.
שליחת תגובה