אף פעם אל תפסיק

הוא יותר גרוע ממך (וזה כבר הישג ענק)KingAlpaca כתב:הוא יותר גרוע מעופר.
שימשיך!
iamgabormarton כתב:שחררר הכל שטילמן!! בקצב הזה יהיה לי אבא עופר ואבא שטילמן!

לא בטוח מה עדיף
אמל"ק?אוהד טבלאי כתב:שטילמן יורה לכל הכיוונים.
https://www.facebook.com/share/p/19ScMBBLgo/- כי הרי אחרי אילת התחלת לסגת. שיחקת בקבוצות כמו מכבי ירושלים, מכבי ראשון לציון.
"נכון. מכבי תל-אביב שולטת בחוקים, בשינויים, במספר השנים שצריך לחכות כדי לקבל מעמד של מתאזרח. יכולתי להצליח יותר, אם לא הייתי מישהו שמשחק נגד מכבי אלא אחד בצד שלהם, כמו דריק שארפ. זה או שהם לוקחים אותך אליהם, או שהם משפיעים על נתיב הקריירה שלך, שולחים אותך לפה ואת ההוא לשם".
- אתה מאשים את מכבי תל-אביב שפגעה בך?
"יש לי סיפור שאני מנסה לספר כבר זמן רב, ואני אספר לך אותו. כשהייתי באילת התחתנתי. באותה תקופה היה צריך להמתין שנה מרגע קבלת האזרחות הישראלית, ועד לרגע שבו אפשר להתחיל ולשחק כמתאזרח. התחתנתי בקיץ וכשעברה שנה השתנו הכללים. במקום שנה אחת, פתאום צריך להמתין שלוש שנים. רק מכבי יכולים לעשות דבר כזה, נכון? כולם ידעו את זה, אבל אף אחד לא רצה לדבר על זה. זה היה החוק בישראל בלבד, לא בכל אירופה. לכן הלכתי לשחק במכבי ירושלים. הייתי בן 32, עדיין בשיאי, ואם הייתי הולך, נניח, להפועל ירושלים, זה יכול היה לסכן את מכבי. היה לי הסכם עם הפועל ירושלים, ישבתי עם אורי מנצור וסגרנו, אבל משום שסיכמתי בעל-פה עם אילת קודם לכן חזרתי לשם בשנה הראשונה שלי כמתאזרח.
"מאוחר יותר שינו שוב את החוק לשנה אחת. לזה אני מתכוון כשאני אומר, שהם יכולים לשנות לך את הקריירה. יכולתי להיות המתאזרח היחיד ברמה הכי גבוהה, בשיא הכושר, ואני לא המצאתי ולא זייפתי מסמכים. התחתנתי חוקית עם אישה שהייתי איתה שבע שנים. החוק השתנה, חיכיתי שלוש שנים ואיבדתי שנתיים למעשה בהן יכולתי להעלות את הערך שלי.
"אם מכבי היו רוצים אותי, הם לא היו דואגים לשנות את החוק שוב. הם היו פשוט מחתימים אותי. כולם אומרים לי: מה פתאום, הם לא עשו את זה לך, אבל אני זה שנפגע מכך ועמוק פנימה אני יודע שזו האמת. אף אחד לעולם לא יודה בזה, אבל זה מה שהיה.
ברור זה מה שאנשים פה לא מביניםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑21 יולי 2026, 11:13 בסוף כל עוד קטש שם, הוא יוציא מכל שחקן 150% מעצמו. אז הם יהיו טובים.
זה נכוןביוניק מאן כתב: ↑22 יולי 2026, 12:05ברור זה מה שאנשים פה לא מביניםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑21 יולי 2026, 11:13 בסוף כל עוד קטש שם, הוא יוציא מכל שחקן 150% מעצמו. אז הם יהיו טובים.
חומר השחקנים שלנו צריך להיות משמעותית טוב משלהם כדי שננצח אותם, בכל מפעל.
השחקנים אצלם בפועל נותנים יכולת גבוהה מאוד מהשם שלהם ומהדיונים שלנו פה בפורום - הם צריכים להביא עוד עוגן או שניים אבל אם הם מארחים עונה שלמה ביד אליהו הם יכולים לסיים מעליך גם ביורוליג.
קטש זה השבחת ערך מטורפת לשחקנים שלהם.
הקמפיין הממומן שמצורף בלינק מופיע לי הרבה, זה במימון של עופר?גביזון כתב: ↑22 יולי 2026, 23:01 קפץ לי בפייסבוק;
איך לעצור שחקן שובר שוויון
ערן סלע, כתב הכדורסל המיתולוגי של מעריב, פרסם היום פרק מספרו החדש, בו הוא חושף סיפור קטן על הדרך שבה חונקים את התחרות בליגה ומייבשים שחקנים טובים שמגיעים לישראל.
ע"פ הפרסום של סלע, בגיל 32, בשיא כושרו, ג'ו דאוסן עמד לחתום בהפועל ירושלים. הוא חיכה שנה כחוק כדי לשחק כמתאזרח, והיה מוכן לטרוף את הליגה. סכנה ברורה ומידית להגמוניה.
בספורט נורמלי מנצחים על הפרקט. אצלנו? רגע לפני החתימה קרה "קסם": דאוסון מספר כי התקנון שונה באישון לילה ל-3 שנות המתנה. דאוסן הוקפא, הפסיד שנתיים קריטיות מהקריירה, והאיום על המונופול של מכבי חוסל.
ומה קרה ברגע שחצה את גיל השיא וכבר לא סיכן איש? ניחשתם נכון – החוק הוחזר באורח פלא לשנה אחת.
"כולם ידעו, אף אחד לא דיבר. רק קבוצה אחת מסוגלת לזה", סיפר דאוסן בעצמו.
זה לא קוריוז, זה ה-DNA של המערכת. כל עוד אין גוף פיקוח חיצוני ובלתי תלוי שמנקה את ניגודי העניינים – המשחק תמיד יישאר מכור מראש.
הם משנים חוקים? אנחנו נשנה את הכללים.
מצטרפים לחמ"ל האוהדים ודורשים כדורסל נקי:
https://savebasketball.carrd.co/
*** חשיפה של כדורסלע- ערן סלע
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk