איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4630 לייקים

ביוניק מאן כתב: 14 יולי 2026, 21:41
רק הפועל כתב: 14 יולי 2026, 09:09
גביזון כתב: 14 יולי 2026, 09:00

מדר
סורקין
גור לביא
ליף
דיברטולומיאו
המתאזרח השרמיט הבלונדיני

* אם נביא את טופין זה משנה משמעותית
רק שני הראשונים שהזכרת שחקנים באמת טובים שם עם כמה שאני שונא את החלאה
אתה לא מחובר

טי ג׳יי ליף, גור לביא, ריימן

כל אחד מהם יותר טוב מגינת שהוא הישראלי השני שלך כרגע
ג׳ונדי זה שחקן עם יכולות של זר
זה לא אותה רמה בכלל

רק אם נביא את טופין ובלאט ביחד זה ישנה את זה

אבל זה לא השוואת הסגלים
כמו שזה מה המאמן שלהם מוציא מהישראלים שלו ומה שלנו

היתרון הגדול שלהם עלינו היה ונשאר שיש להם מאמן 10 רמות מעלינו
בהלם שאנשים עוד עונים לך ברצינות (או בכלל).
די שקוף שאתה קשור להיעלמות של שירן לאחרונה ופשוט פתחת יוזר חדש.
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  2085 לייקים

גביזון כתב: 14 יולי 2026, 09:00

מדר
סורקין
גור לביא
ליף
דיברטולומיאו
המתאזרח השרמיט הבלונדיני

אתה לא מחובר

זה לא אותה רמה בכלל

אבל זה לא השוואת הסגלים

שנה שעברה בגלל הפציעה של בלאט היה להם סגל איכותי יותר כי זה חייב אותם לשחק בקו האחורי עם שני זרים כמעט כל הזמן... להחתים את בלאט אצלנו זה לשחק ליידים שלהם כי זה יחייב אותך לשחק איתו ואנחנו יודעים הרי מה קןרה שים רואה את תמירי מולו...

לכן זאת פשוט טעות.
אם תחתים את טופין זה כל כך ישדרג אותך בארץ שזה פשוט הזוי אם זה יפול שלא על חוזה בNBA
ואסה + קומבו זר + ים
קאדין + פלטין
עוז + בראינט
טופין + גינת
אוטורו + שגב

זה משאיר לך עוד מקום של זר... לדעתי בארץ טופין יכול להיות 5 ואז אם אתה מצרף את איש שגם יכול לתת דקות כ 5 בהרכבים מסויימים או לחילופין את בליקני / קופי כדי להיות ארוך ואתלטי בכל העמדות אתה אמור להיות עדיף עליהם בכל עמדה...

רק לדמיין חמישיה של
קומבו,קאדין, בריאנט, טופין, אוטורו

כשעל הספספל
ואסה, ברטי, עוז, גינת, איש (שגב ופלטין)

אני באמת לא חושב שהגרמנים יעמידו משהו עדיף, כי אם הם משחקים בהרכבים הגדולים שלהם אתה יכול להעמיד הרכב סופר גדול מנגד עם
קומבו, בריאנט, טופין, איש, אוטורו...
ביוניק מאן
קיבל.ה  64 לייקים

7even כתב: 14 יולי 2026, 22:05

אתה לא מחובר

זה לא אותה רמה בכלל

אבל זה לא השוואת הסגלים

בהלם שאנשים עוד עונים לך ברצינות (או בכלל).
די שקוף שאתה קשור להיעלמות של שירן לאחרונה ופשוט פתחת יוזר חדש.
יופי של רמה באמת
ביקורת על איטודיס אז פתחתי יוזר חדש

אתה תגיע רחוק עם יכולות ניהול הדיון האלו
Asafasraf
קיבל.ה  2073 לייקים

ביוניק מאן כתב:
גביזון כתב: 14 יולי 2026, 09:00 מדר
סורקין
גור לביא
ליף
דיברטולומיאו
המתאזרח השרמיט הבלונדיני

אתה לא מחובר

זה לא אותה רמה בכלל

אבל זה לא השוואת הסגלים

רק ליף, שעוד צריך להוכיח את עצמו יכול להיות יותר טוב מגינת, ואני די בטוח שהסטטיסטיקה מראה את זה (וגינת היה בעונה הכי חלשה שלו בישראל)
ריימן לא ברמה בכלל, וגור לביא פצוע יותר משהוא משחק.
קטש לא ברמה של איטודיס ויש לו עוד הרבה מה להוכיח כדי להתקרב אליו. תמיד הדשא של השכן (המנוול במקרה הזה) נראה לכם ירוק יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ביוניק מאן
קיבל.ה  64 לייקים

ברמת יורוליג כן ריימן טוב יותר מגינת
הקליעה שלו הרבה יותר טובה, ההגנה שלו הרבה יותר טובה
יש פערים גופניים בין 2 השחקנים
רק הפועל
קיבל.ה  3276 לייקים

ממשיכים לפמפם פה על הליף הזה, אני עדיין לא יודע מי זה בכלל , הבחור בקושי שיחק ולא הוכיח את.עצמו איך.הןא מתוייג בכלל כשחשקן בכיר לא ברור לי
רק הפועל
קיבל.ה  3276 לייקים

הוא לא סופר את השחקן הישראלי המאמן הזה וזהו מבאס
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2420 לייקים

רק הפועל כתב:ממשיכים לפמפם פה על הליף הזה, אני עדיין לא יודע מי זה בכלל , הבחור בקושי שיחק ולא הוכיח את.עצמו איך.הןא מתוייג בכלל כשחשקן בכיר לא ברור לי
אם אתה לא ראית משחקים זו הבעיה שלך.
ליף נתן משחקים טובים מאוד ביורוליג בתקופת הנצחונות של המחלה.
הוא לפחות רמה אחת מעל תומר

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  220 לייקים

רק הפועל כתב: 15 יולי 2026, 10:44 ממשיכים לפמפם פה על הליף הזה, אני עדיין לא יודע מי זה בכלל , הבחור בקושי שיחק ולא הוכיח את.עצמו איך.הןא מתוייג בכלל כשחשקן בכיר לא ברור לי
כל עוד הם ימשיכו להיות נון פקטור ביורוליג אתה תשמע עליו. ברגע שהם ירצו לעשות את קפיצת המדרגה, הוא יראה הרבה ספסל.
מכפת להם לשתף את ליף אם אין באמת משמעות לנצחונות או הפסדים בסוף השנה? בינתיים השחקן משתפשף ברמות הכי גבוהות ובהמשך אתה מקבל אותו בשל הרבה יותר לאירופה וגיים צ'יינג'ר בעיקר לליגה בישראל.

סורקין לא נהיה גיים צ'יינג'ר בישראל מלשחק רק נגד נס ציונה או הפועל אילת אני מבטיח לך.
תחשוב על תומר גינת וגיא פלטין משחקים 3 שנים ברצף ביורוליג 25 דקות למשחק. היית מקבל שני שחקנים אדירים לליגה שיביאו לך בסבירות גבוהה אליפויות ותארים.
היום אם תשתף את שניהם 25 דקות ביורוליג כל משחק, אני לא בטוח שאנחנו עושים פלייאין. ואתה לא יכול שלא לעשות פלייאוף כרגע.

וזו בדיוק הנקודה עם השיריונים ביורוליג - הידיעה שאתה לא יכול 'לרדת ליגה' ועדיין לשחק ברמות הכי גבוהות שיש, מאפשרת לך לפתח שחקנים on the fly.
בהפועל של שנה שעברה סיכוי לא רע שאם אתה נותן כמות דקות גבוהה לשחקנים ישראלים, אנחנו מדברים עכשיו על ההגרלה ביורוקאפ שזה בדיוק בדיוק מה שמכבי רצו. שהם ורק הם יהיו בבמה הכי גדולה.

כפי שרשמתי, אם נרצה להיות גם בפוזיציה שבה השחקן הישראלי מתפתח אצלנו ברמות הגבוהות, נצטרך לנשוך שפתיים, להיות סבלניים ולהקריב שנה-שנתיים עבור ה לונג ראן, לדאוג לשיריון ביורוליג, ואז הכל יזרום הרבה יותר.
אני בטוח ב-100% שכשנקבל שיריון נראה הרבה שחקנים ישראלים מתפתחים יפה מאד בהפועל כדי שיביאו לנו את התארים שאנחנו מחכים להם גם בישראל.
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  1052 לייקים

השאלה אם נשוריין
Redcow
קיבל.ה  105 לייקים

Rak-Hapoel כתב: 16 יולי 2026, 08:41
רק הפועל כתב: 15 יולי 2026, 10:44 ממשיכים לפמפם פה על הליף הזה, אני עדיין לא יודע מי זה בכלל , הבחור בקושי שיחק ולא הוכיח את.עצמו איך.הןא מתוייג בכלל כשחשקן בכיר לא ברור לי
כל עוד הם ימשיכו להיות נון פקטור ביורוליג אתה תשמע עליו. ברגע שהם ירצו לעשות את קפיצת המדרגה, הוא יראה הרבה ספסל.
מכפת להם לשתף את ליף אם אין באמת משמעות לנצחונות או הפסדים בסוף השנה? בינתיים השחקן משתפשף ברמות הכי גבוהות ובהמשך אתה מקבל אותו בשל הרבה יותר לאירופה וגיים צ'יינג'ר בעיקר לליגה בישראל.

סורקין לא נהיה גיים צ'יינג'ר בישראל מלשחק רק נגד נס ציונה או הפועל אילת אני מבטיח לך.
תחשוב על תומר גינת וגיא פלטין משחקים 3 שנים ברצף ביורוליג 25 דקות למשחק. היית מקבל שני שחקנים אדירים לליגה שיביאו לך בסבירות גבוהה אליפויות ותארים.
היום אם תשתף את שניהם 25 דקות ביורוליג כל משחק, אני לא בטוח שאנחנו עושים פלייאין. ואתה לא יכול שלא לעשות פלייאוף כרגע.

וזו בדיוק הנקודה עם השיריונים ביורוליג - הידיעה שאתה לא יכול 'לרדת ליגה' ועדיין לשחק ברמות הכי גבוהות שיש, מאפשרת לך לפתח שחקנים on the fly.
בהפועל של שנה שעברה סיכוי לא רע שאם אתה נותן כמות דקות גבוהה לשחקנים ישראלים, אנחנו מדברים עכשיו על ההגרלה ביורוקאפ שזה בדיוק בדיוק מה שמכבי רצו. שהם ורק הם יהיו בבמה הכי גדולה.

כפי שרשמתי, אם נרצה להיות גם בפוזיציה שבה השחקן הישראלי מתפתח אצלנו ברמות הגבוהות, נצטרך לנשוך שפתיים, להיות סבלניים ולהקריב שנה-שנתיים עבור ה לונג ראן, לדאוג לשיריון ביורוליג, ואז הכל יזרום הרבה יותר.
אני בטוח ב-100% שכשנקבל שיריון נראה הרבה שחקנים ישראלים מתפתחים יפה מאד בהפועל כדי שיביאו לנו את התארים שאנחנו מחכים להם גם בישראל.
תומר גינת וגיא פלטין לא יכולים לשחק 3 שנים ברצף 25 דקות ביורוליג. ליף סורקין הם שחקנים עם תקרה הרבה יותר גבוהה שמתאימים להיות שחקנים משלימים ביורוליג. גינת ופלטין לא. חוץ מזה, זה לא שמכבי פיתחה אותם במיוחד, סורקין תפס את המקום שלו כבורג מרכזי אחרי שהנחיתו כל מיני ירקות כמו ווניון גבריאל . בתקופה של ניבו וריברו הוא שיחק בערך כמו מדר אצלנו השנה. בקיצור כל ההשוואה שלך היא קשקוש מוחלט
ביוניק מאן
קיבל.ה  64 לייקים

לגינת ופלטין אין שום קשר ליורוליג בכלל ברמת קריירה
גינת אולי כן ככה לאיזה שנתיים באיזור 2022/2021

הסיבה היחידה שהם מקושרים ליורוליג זה הסנטימנט שלנו כאוהדי הפועל ובכלל ככדורסל ישראלי

ליף וסורקין זה שחקני יורוליג לגיטימיים ובשלבים מסוימים בקריירה גם כזרים
רק הפועל
קיבל.ה  3276 לייקים

שחקני יורוליג לקבוצה שנאבקת על לקבל מחמאות על כל ניצחון , גם מדר כזה , אני אפרגן אבל לסורקין ואגיד שהוא הישראלי הכי טוב בליגה , עדיין לא שחקן יורוליג לקבוצה עם שאיפות
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  220 לייקים

Redcow כתב: 16 יולי 2026, 13:38
Rak-Hapoel כתב: 16 יולי 2026, 08:41

תומר גינת וגיא פלטין לא יכולים לשחק 3 שנים ברצף 25 דקות ביורוליג. ליף סורקין הם שחקנים עם תקרה הרבה יותר גבוהה שמתאימים להיות שחקנים משלימים ביורוליג. גינת ופלטין לא. חוץ מזה, זה לא שמכבי פיתחה אותם במיוחד, סורקין תפס את המקום שלו כבורג מרכזי אחרי שהנחיתו כל מיני ירקות כמו ווניון גבריאל . בתקופה של ניבו וריברו הוא שיחק בערך כמו מדר אצלנו השנה. בקיצור כל ההשוואה שלך היא קשקוש מוחלט
מי אמר שלא?
תסתכל מי קיבלו אצל מכבי דקות באופן קבוע בשנים האחרונות?
אתה תתהה אם הם מוגדרים שחקני כדורסל
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
שליחת תגובה