רק הפועל כתב: ↑15 יולי 2026, 10:44
ממשיכים לפמפם פה על הליף הזה, אני עדיין לא יודע מי זה בכלל , הבחור בקושי שיחק ולא הוכיח את.עצמו איך.הןא מתוייג בכלל כשחשקן בכיר לא ברור לי
כל עוד הם ימשיכו להיות נון פקטור ביורוליג אתה תשמע עליו. ברגע שהם ירצו לעשות את קפיצת המדרגה, הוא יראה הרבה ספסל.
מכפת להם לשתף את ליף אם אין באמת משמעות לנצחונות או הפסדים בסוף השנה? בינתיים השחקן משתפשף ברמות הכי גבוהות ובהמשך אתה מקבל אותו בשל הרבה יותר לאירופה וגיים צ'יינג'ר
בעיקר לליגה בישראל.
סורקין לא נהיה גיים צ'יינג'ר בישראל מלשחק רק נגד נס ציונה או הפועל אילת אני מבטיח לך.
תחשוב על תומר גינת וגיא פלטין משחקים 3 שנים ברצף ביורוליג 25 דקות למשחק. היית מקבל שני שחקנים אדירים לליגה שיביאו לך בסבירות גבוהה אליפויות ותארים.
היום אם תשתף את שניהם 25 דקות ביורוליג כל משחק, אני לא בטוח שאנחנו עושים פלייאין. ואתה לא יכול שלא לעשות פלייאוף כרגע.
וזו בדיוק הנקודה עם השיריונים ביורוליג - הידיעה שאתה לא יכול 'לרדת ליגה' ועדיין לשחק ברמות הכי גבוהות שיש, מאפשרת לך לפתח שחקנים on the fly.
בהפועל של שנה שעברה סיכוי לא רע שאם אתה נותן כמות דקות גבוהה לשחקנים ישראלים, אנחנו מדברים עכשיו על ההגרלה ביורוקאפ שזה בדיוק בדיוק מה שמכבי רצו. שהם ורק הם יהיו בבמה הכי גדולה.
כפי שרשמתי, אם נרצה להיות גם בפוזיציה שבה השחקן הישראלי מתפתח אצלנו ברמות הגבוהות, נצטרך לנשוך שפתיים, להיות סבלניים ולהקריב שנה-שנתיים עבור ה לונג ראן, לדאוג לשיריון ביורוליג, ואז הכל יזרום הרבה יותר.
אני בטוח ב-100% שכשנקבל שיריון נראה הרבה שחקנים ישראלים מתפתחים יפה מאד בהפועל כדי שיביאו לנו את התארים שאנחנו מחכים להם גם בישראל.