חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
RedArmy555
קיבל.ה  29 לייקים

נשמע סופר מעניין
Nsumbo
קיבל.ה  102 לייקים

אני באמת לא מבין איך הגענו לקיץ הזה ככה
כאילו לא עבדו בכלל במהלך השנה על תכניות
פשוט החליטו להשתכנע שמרוצים ממה שיש ולעצום עיניים מול החוסרים בסגל, וזה עוד לפני עזיבת לואיזו.

לא נראה שחשבו על פתרונות למגן שמאלי חוץ מלהתפלל לגורפינקל, ומי שיגיד קוקו בשמאל פיבן בימין זה חתיכת הזיה כי ראינו השנה כמה משחק האגפים שלנו היה חלש.

שום חידוש לאמצע האנמי והמוגבל, בחירה להישאר עם חלוצים שלא פגעו ועם קישור שלא יודע להזין אותם, ספסל דליל.

בסוף גם אם יגיע עוד איזה שחקן תואם דיארה במקום לואיזו ועוד איזה עופרי ארד לספסל לא התקדמנו לשום מקום.

עדיין נראה הרכב עם פיבן וקוקו מגנים, עם אמצע אנמי ולא יצירתי של פלקאו וקרייב, עם טוריאל, המחליף לואיזו שנוכל רק לקוות שיהיה ברמתו, ושאנדה הלא יציב בשמאל, כשלפניהם בואטנג.

על הספסל קיבלנו את פרבר במקום רן בנימין ואולי נקבל איזה עופרי ארד לנרטיב, ונשארנו עם לא בשלים כמו אל ים, אלקוקין, מורבוס וכולי.

אני באמת לא מצליח להבין איך הצוות רוצה להתקדם ומה הציפיה לראות שינוי והתקדמות כשלא מתעסקים באף אחת מהחולשות.

לא מדבר רק על הרכש שיגיע או לא, אלא על הרוח והמסרים שמגיעים מהמועדון ומנמיכים ציפיות לכיוונים של גלברד ואוליצקי

נמשיך להגיד שאנחנו לא מתלהבים מיאיר מרדכי, יוספי, אנסה, נועם מוצ׳ה, שון וייסמן, גלזר, ניב יהושע, ואני באמת לא כל כך התלהבתי מהם, אבל כי לא חשבתי שהאלטרנטיבה היא כלום.
לכל אלה יש מקום בסגל של הפועל כחיזוק משמעותי, שגם מפנה מקומות לזרים בהמשך
אדום לבן
קיבל.ה  117 לייקים

מעניין לגבי החלוץ היהודי
כי שיחררו את מחאמיד
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  997 לייקים

אדום לבן כתב: 13 יולי 2026, 11:13 מעניין לגבי החלוץ היהודי
כי שיחררו את מחאמיד
מחאמיד שוחרר? איך אתה יודע?
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אדום לבן
קיבל.ה  117 לייקים

RedDrifter כתב: 13 יולי 2026, 11:15
כי שיחררו את מחאמיד
הוא לא יצא למחנה אימונים אם לא הבנת את הרמיזה..
לא בונים עליו העונה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  997 לייקים

אדום לבן כתב: 13 יולי 2026, 11:18
כי שיחררו את מחאמיד
לא בונים עליו העונה.
יש הבדל בין שוחרר ללא בונים עליו
אדום לבן
קיבל.ה  117 לייקים

RedDrifter כתב: 13 יולי 2026, 11:20
אדום לבן כתב: 13 יולי 2026, 11:18
לא בונים עליו העונה.
יש הבדל בין שוחרר ללא בונים עליו
שלא שולחים שחקן למחנה אימונים
רומזים לו תחפש קבוצה
אתה תראה שהוא לא ימשיך העונה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  997 לייקים

בספק שהוא ישוחרר לפני שיהיה לו מחליף אלא אם בונים על עומרי לוי כחלוץ שלישי
D&3
קיבל.ה  1813 לייקים

הוא ישוחרר ברגע שתגיע קבוצה שתרצה אותו ותהיה מוכנה לשלם מספיק מהחוזה שלו
מהרגע שבואטנג חתם הוא שיחק רבע שעה, לא צריך שום מחליף
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  149 לייקים

איפה פורסם בכלל על איליה שקורין?
יש דברים בגו?
אוהבים אותך כולם :hapoel:
dino
קיבל.ה  3270 לייקים

סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: 13 יולי 2026, 12:03 איפה פורסם בכלל על איליה שקורין?
יש דברים בגו?
בסך הכל כתבת ישראל היום פרסמה שיש ״מגעים התחלתיים עם חלוץ יהודי״ ומכאן שכל התנינים שלא אכלו חודש, רצו בדימיונות ותיאוריות.
איתן
קיבל.ה  21 לייקים

קיץ מאכזב בינתיים. פחד גדול שכל מה שנביא זה 10 זר מחליף ללואיזו ואולי עוד ישראלי לסגל
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  140 לייקים

dino כתב: 13 יולי 2026, 12:36
יש דברים בגו?
בסך הכל כתבת ישראל היום פרסמה שיש ״מגעים התחלתיים עם חלוץ יהודי״ ומכאן שכל התנינים שלא אכלו חודש, רצו בדימיונות ותיאוריות.
כמה כבר חלוצים יהודים פעילים יש?
Money
קיבל.ה  1195 לייקים

Nsumbo כתב: 13 יולי 2026, 11:03 אני באמת לא מבין איך הגענו לקיץ הזה ככה
פשוט החליטו להשתכנע שמרוצים ממה שיש ולעצום עיניים מול החוסרים בסגל, וזה עוד לפני עזיבת לואיזו.

לא נראה שחשבו על פתרונות למגן שמאלי חוץ מלהתפלל לגורפינקל, ומי שיגיד קוקו בשמאל פיבן בימין זה חתיכת הזיה כי ראינו השנה כמה משחק האגפים שלנו היה חלש.

שום חידוש לאמצע האנמי והמוגבל, בחירה להישאר עם חלוצים שלא פגעו ועם קישור שלא יודע להזין אותם, ספסל דליל.

בסוף גם אם יגיע עוד איזה שחקן תואם דיארה במקום לואיזו ועוד איזה עופרי ארד לספסל לא התקדמנו לשום מקום.

עדיין נראה הרכב עם פיבן וקוקו מגנים, עם אמצע אנמי ולא יצירתי של פלקאו וקרייב, עם טוריאל, המחליף לואיזו שנוכל רק לקוות שיהיה ברמתו, ושאנדה הלא יציב בשמאל, כשלפניהם בואטנג.

על הספסל קיבלנו את פרבר במקום רן בנימין ואולי נקבל איזה עופרי ארד לנרטיב, ונשארנו עם לא בשלים כמו אל ים, אלקוקין, מורבוס וכולי.

אני באמת לא מצליח להבין איך הצוות רוצה להתקדם ומה הציפיה לראות שינוי והתקדמות כשלא מתעסקים באף אחת מהחולשות.

לא מדבר רק על הרכש שיגיע או לא, אלא על הרוח והמסרים שמגיעים מהמועדון ומנמיכים ציפיות לכיוונים של גלברד ואוליצקי

נמשיך להגיד שאנחנו לא מתלהבים מיאיר מרדכי, יוספי, אנסה, נועם מוצ׳ה, שון וייסמן, גלזר, ניב יהושע, ואני באמת לא כל כך התלהבתי מהם, אבל כי לא חשבתי שהאלטרנטיבה היא כלום.
זה בדיוק מה שאני אומר
כבר כמה חודשים יודעים שנהיה באירופה
היה כמה חודשים שלמים לבדוק ולסגור עם זרים
איך מגיע מצב שאנחנו שבוע וחצי לפני משחק באירופה בלי הזר הכי משמעותי בקבוצה?
dino
קיבל.ה  3270 לייקים

לוסיאנו כתב: 13 יולי 2026, 12:46
יש דברים בגו?
כולל אלו שעלו ליישב את הארץ ועדיין חיים?
לא הרבה בכלל.
מי מתייחס לידיעה של מגעים התחלתיים בסגנון ידיעות על אברמוב? מה זה אומר התחלתי- היי מה הסטטוס?
מנסיון כשמשתמשים בניסוחים כאלו זה או היה בעבר או לא קרה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  997 לייקים

dino כתב: 13 יולי 2026, 12:51

לא הרבה בכלל.
מי מתייחס לידיעה של מגעים התחלתיים בסגנון ידיעות על אברמוב? מה זה אומר התחלתי- היי מה הסטטוס?
האם לא זאת כל המטרה של הנושא פה? לדבר על מועמדים כתבות ושמועות? מה עדיף? שנמשיך להוציא פה תסכול על מצב הרכש?
amorphis
קיבל.ה  349 לייקים

מה עם גייב סגל באמת? משחק בmls ועדיין צעיר יחסית
זוכר שאהבתי את מה שראיתי ממנו
אחלה חלוץ שני/שלישי
dino
קיבל.ה  3270 לייקים

RedDrifter כתב: 13 יולי 2026, 13:00
dino כתב: 13 יולי 2026, 12:51

לא הרבה בכלל.
האם לא זאת כל המטרה של הנושא פה? לדבר על מועמדים כתבות ושמועות? מה עדיף? שנמשיך להוציא פה תסכול על מצב הרכש?
אפשר לדבר ולפתח ציפיות ולגיטימי שאם לדעתי זה שטויות אז אומר שזה שטויות. לפעמים פיתוח ציפיות יתר גם גורם לאכזבות. הכל תקין. לפעמים גם צריך לדייק על מה הרוח וצלצולים כדי שלא יהפכו למציאות שהיתה הצעה לשקורין והפועל פספסה או לא רצתה. לדייק. והדבר היחיד שלא לגיטימי זה לנסות לגלות שמות שמנהלים איתם מומ שלא פורסם.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6389 לייקים

אפשר לדון על ידיעות קונקרטיות כמו הפועל מתעניינת ב-X (גם אם הידיעה לא נכונה).
אבל אין שום ערך בלדון בידיעות מפגרות כמו זאת שדנים עליה כעת של כתבת בדיחה שעושה לכם קליקבייט מפואר.
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  149 לייקים

יש דברים בגו?
הבנתי. טוב, נחכה להתפתחויות בגזרת הרכש..
אוהבים אותך כולם :hapoel:
arik89
קיבל.ה  154 לייקים

לוסיאנו כתב: 13 יולי 2026, 09:53 ועוד אופציה, יונתן לוי מפרנצווארוש בן 30 שווי שוק 1.2 מיליון יורו
בעונה הקודמת עלה בעיקר כשחקן ספסל (וסיפק מספרים לא רעים ביחס לדקות, אבל בעיקר בגביע) אבל בזו שלפניה שיחק כ-10 ונראה שנתן תפוקה. רכש מעולה אם וכאשר.
uriazu
קיבל.ה  61 לייקים

בינתיים חלון מבאס מאוד
היה נחמד לו היו יכולים לשאול מישהו שאלות במועדון לגבי זה שנבין על מה הם עובדים אם בכלל
L.S
קיבל.ה  2371 לייקים

uriazu כתב: 13 יולי 2026, 15:33 בינתיים חלון מבאס מאוד
היה נחמד לו היו יכולים לשאול מישהו שאלות במועדון לגבי זה שנבין על מה הם עובדים אם בכלל
שלח להם הודעה בפיסבוק הם ישלחו לך פירוט מדויק יש הרבה ששלחו וקיבלו את כל הרשימה המלאה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  191 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 13 יולי 2026, 01:37
עד המ!!ת הפועל כתב: 13 יולי 2026, 01:01 אנחנו כל כך הולכים להצטער על זה שאוגריסה לא חתם פה כבר לפני חודש.
קח סקופ
הוא לא היה על הפרק אף פעם
גיששו אצל דאבו מנתניה בתחילת החלון והיו מוכנים כחלק מעסקה להשאיל אליהם את דאפה לשנה
אבל הכל ירד מהפרק שדאפה לא רוצה לחזור לנתניה גם בהשאלה
פייק לצערי
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  140 לייקים

covid bryant כתב: 13 יולי 2026, 15:54
עד המ!!ת הפועל כתב: 13 יולי 2026, 01:01 אנחנו כל כך הולכים להצטער על זה שאוגריסה לא חתם פה כבר לפני חודש.
קח סקופ
גיששו אצל דאבו מנתניה בתחילת החלון והיו מוכנים כחלק מעסקה להשאיל אליהם את דאפה לשנה
פייק לצערי
מתגעגעים למשהו בסגנון ד.ד :hapoel:
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  191 לייקים

לוסיאנו כתב: 13 יולי 2026, 15:57

קח סקופ
פייק לצערי
מתגעגעים למשהו בסגנון ד.ד :hapoel:
גם אני :(
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  997 לייקים

די מטורף שאנחנו באמצע יולי ומלבד דיארה לא דלף אף שם של זר מועמד
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1013 לייקים

RedDrifter כתב: 13 יולי 2026, 16:49 די מטורף שאנחנו באמצע יולי ומלבד דיארה לא דלף אף שם של זר מועמד
אני לא יודע אם זה טוב או רע, ימים יגידו.

לדעתי כשאתה מנסה להביא שחקן זר בפרופיל גבוה, כשיש עוד קבוצות שמעוניינות בו, כמעט אין חיה כזאת שהדברים לא יתפרסמו בתקשורת הזרה. הזר היחיד שהבאנו בקיץ שעבר בפרופיל גבוה היה לואיזו, וידענו על הסיפור מתקרב-מתרחק שלו במשך כמה שבועות מהצד הקפריסאי (ברמה שהמשתמש שחר כבר דובר קפריסאית שוטפת לדעתי). זה לא עסקה מקומית בין שתי קבוצות שאפשר לסגור בשקט בשקט. המחלה כבר שני עשורים כמעט מנוהלת על ידי אנשי מקצוע ברמה אירופאית שלא נגועים בביצה המקומית, מאז ימי קרויף, וגם שם אתה שומע על כל זר שהם מדברים איתו - לא בגלל שיש איזה עסקן חולה צהבת שמדליף את זה לתקשורת, אלא כי בד"כ אלו שחקנים בפרופיל גבוה ומעורבים בזה דמי העברה וכו'.

היוצא דופן אולי (וחצי הסתייגות שלי מעצמי) היה קרייב, שההחתמה שלו הגיעה באמת משום מקום, אבל למרות העובדה שכן שילמנו עליו כמה שקלים והשווי שלו בטרנספרמרקט - הזמן הראה שהוא לא בדיוק זר אכזר (בטח לא נגר, שלא ישתמע אחרת). לא חושב שהייתה עליו מלחמה של קבוצות שרצו להחתים אותו בקיץ הקודם, ולכן זה עבר בשקט. בקיץ שלפני הקיץ הקודם כן היו עליו פרסומים בבונדסליגה, גם לגבי קייזרסלאוטרן וגם המבורג, אבל זה כמובן לא קרה.
ספרא טבא
קיבל.ה  474 לייקים

אני יותר מאוכזב ממי שלא הולך מאשר מי שבא
היה צריך גם להיות יותר אקטיבים בשוק הישראלי, עברו הרבה שמות בין הטופ 4, היינו צריכים להיות שם אבל ויתרו
אבל מבחינת אירופה הרמתי ידיים, לא חושב שלודוגרץ זאת הגרלה כל כך אכזרית אבל בשני משחקים קשה לי להאמין שנוכל לעשות משהו עם הסגל הזה, נקווה לפחות שלליגה נגיע מוכנים יותר
adom4
קיבל.ה  925 לייקים

ספרא טבא כתב: 13 יולי 2026, 17:31 אני יותר מאוכזב ממי שלא הולך מאשר מי שבא
היה צריך גם להיות יותר אקטיבים בשוק הישראלי, עברו הרבה שמות בין הטופ 4, היינו צריכים להיות שם אבל ויתרו
אבל מבחינת אירופה הרמתי ידיים, לא חושב שלודוגרץ זאת הגרלה כל כך אכזרית אבל בשני משחקים קשה לי להאמין שנוכל לעשות משהו עם הסגל הזה, נקווה לפחות שלליגה נגיע מוכנים יותר
הבעיה זה לא לודוגורץ, אני חושב שהם עבירים גם עכשיו. הבעיה שגם אם תעבור אותם אתה עדיין תצטרך מזל מטורף בהגרלה בפלייאוף כי הדירוג שלהם לא יחזיק יותר מסיבוב
לירון האדום
קיבל.ה  3003 לייקים

Money כתב: 13 יולי 2026, 12:51
Nsumbo כתב: 13 יולי 2026, 11:03 אני באמת לא מבין איך הגענו לקיץ הזה ככה

זה בדיוק מה שאני אומר
כבר כמה חודשים יודעים שנהיה באירופה
היה כמה חודשים שלמים לבדוק ולסגור עם זרים
איך מגיע מצב שאנחנו שבוע וחצי לפני משחק באירופה בלי הזר הכי משמעותי בקבוצה?
זרים טובים לא מגיעים לישראל מהר מאד, הם הרבה פעמים מחכים להצעות ממדינות אחרות...
גם ישראלים מחכים, לפעמים מחכים לראות אם מביאים זר על העמדה של הישראלי וכו.

גם לודוגורץ שמשחקת מולנו איבדה את השחקן הכי טוב שלה ועוד לא הביאה מישהו במקומו.
nirgo
קיבל.ה  780 לייקים

ספרא יודע שאינטר ירדה מענאן חלאילי?
ספרא טבא
קיבל.ה  474 לייקים

adom4 כתב: 13 יולי 2026, 17:35
הבעיה זה לא לודוגורץ, אני חושב שהם עבירים גם עכשיו. הבעיה שגם אם תעבור אותם אתה עדיין תצטרך מזל מטורף בהגרלה בפלייאוף כי הדירוג שלהם לא יחזיק יותר מסיבוב
היו דברים מעולם בשלב הזה הפערים מצטמצמים, קבוצות מגיעות לא תמיד מוכנות, תראה מה הישראליות עושות ליווניות באירופה כשברור שאנחנו לא מגרדים למעצמה כמו אולימפיאקוס את הציפורן
אם היינו עושים קיץ טוב ומגיעים מוכנים היה אפשר להפתיע עם ההתלהבות המטורפת של הקהל
גם כל שלב זה לא מעט כסף ממה שזכור לי מה שלא יכול להזיק
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1013 לייקים

הצעה אמיתית ורצינית לאנשי המועדון או למקורבים שלהם שקוראים בפורום: שינסו להביא את לואיזו בהשאלה לעונה!

זו לא הנפצה, יש כמה כתבות בתקשורת הסרבית שסקרו את המשחקים של הכוכב האדום עד עכשיו והמחנה שעשו, והן בלשון המעטה לא עפו על לואיזו.
- https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... pojacanja/ - זאת הכתבה שציטטו בארץ איפושהו, שדיברה על זה שאבו-פאני נראה כמו מישהו שישדרג את הקבוצה, בזמן שלואיזו לא מספיק טוב והם צריכים שחקן טוב יותר ממנו שם.

- https://direktno.rs/sport/fudbal/706648 ... tanje.html - וזו כתבה מהיום שסקרה את השחקני רכב שלהם, לואיזה (כך קוראים לו שם מסתבר) בתוך הרשימה המדוברת, ואמרו שהוא לא שיחק טראגי אבל לא זהר ולא מספיק טוב.

- https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ada/548034 - פה סקרו את אחד המשחקים וכתבו שם שלואיזו לא היה מעורב במשחק כששיחק ולא תרם.

בארבעה משחקי ההכנה הראשונים שלהם לואיזו פתח, במשחק החמישי מול זניט, שהיה הרציני יותר - הורידו אותו לספסל, והעדיפו עליו שחקן בן 19. באתר הזה מוצרט, אפשר לקרוא את התגובות של אוהדים של הכוכב האדום, שהיו הרבה הרבה יותר חריפות וקשות, הם מבואסים מהחלון שלהם אפילו יותר מאיתנו באשכול הזה. בעיקר קוטלים את מי שהביא את לואיזו, ויש מי שכתב שלואיזו לא ברמה של הליגה הסרבית, לא רק של הכוכב האדום.

יש להם בעמדה של כנף ימין את Douglas Owusu שהגיע לשם בינואר, ולמרות שהוא שחקן ברמה הוא קצת לא בטוב עם המאמן שלהם. הם הביאו את Balov יחד עם לואיזו על אותה עמדה, צעיר ממנו, ובמשחק האחרון קיבל את חולצת ההרכב על חשבונו. יש להם את Shavy Babicka שחזר מהשאלה בטורקיה, ועקרונית המאמן שלהם רצה למכור, אבל יש לו מעט קולות שלוחצים עליו עכשיו להשאיר אותו ולתת לו צ'אנס. ויש פרסומים עכשיו על זה שרוצים לקנות את Lenny Joseph מפרנצווארוש (קנו משם את אבו-פאני) שמשחק גם בכנף ימין וגם כחלוץ, ופורסם שלשום בתקשורת הסרבית שהצוות של הכוכב האדום הגיע לצפות בו במשחק האחרון. ומה שבטוח - זה שמחפשים שם שחקן לעמדה הזאת, שחקן טוב יותר.

אז מעבר ללב שלי שיוצא ללואיזו, כי מגיע לנשמה הזה להצליח ובעיני הוא מספיק טוב לרמות הגבוהות, אפשר אולי לעשות איזה מחטף. קרו דברים הזויים יותר בכדורגל הסרבי, ובטח שבכדורגל הישראלי.
adom4
קיבל.ה  925 לייקים

ספרא טבא כתב: 13 יולי 2026, 17:44
adom4 כתב: 13 יולי 2026, 17:35
היו דברים מעולם בשלב הזה הפערים מצטמצמים, קבוצות מגיעות לא תמיד מוכנות, תראה מה הישראליות עושות ליווניות באירופה כשברור שאנחנו לא מגרדים למעצמה כמו אולימפיאקוס את הציפורן
אם היינו עושים קיץ טוב ומגיעים מוכנים היה אפשר להפתיע עם ההתלהבות המטורפת של הקהל
גם כל שלב זה לא מעט כסף ממה שזכור לי מה שלא יכול להזיק
כמו שאמרתי אני חושב שהם מאוד עבירים והלחץ בעיקר עליהם, ברור שהייתי מעדיף שהיינו עם עוד כמה שחקנים אבל אין מה לעשות טעו עם דיארה וגם בכללי זה קיץ מאוד מאוד שחון בכל הליגה, נקווה לטוב עם הסגל הזה.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  140 לייקים

Mendelson כתב: 13 יולי 2026, 17:48 הצעה אמיתית ורצינית לאנשי המועדון או למקורבים שלהם שקוראים בפורום: שינסו להביא את לואיזו בהשאלה לעונה!

זו לא הנפצה, יש כמה כתבות בתקשורת הסרבית שסקרו את המשחקים של הכוכב האדום עד עכשיו והמחנה שעשו, והן בלשון המעטה לא עפו על לואיזו.
- https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... pojacanja/ - זאת הכתבה שציטטו בארץ איפושהו, שדיברה על זה שאבו-פאני נראה כמו מישהו שישדרג את הקבוצה, בזמן שלואיזו לא מספיק טוב והם צריכים שחקן טוב יותר ממנו שם.

- https://direktno.rs/sport/fudbal/706648 ... tanje.html - וזו כתבה מהיום שסקרה את השחקני רכב שלהם, לואיזה (כך קוראים לו שם מסתבר) בתוך הרשימה המדוברת, ואמרו שהוא לא שיחק טראגי אבל לא זהר ולא מספיק טוב.

- https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ada/548034 - פה סקרו את אחד המשחקים וכתבו שם שלואיזו לא היה מעורב במשחק כששיחק ולא תרם.

בארבעה משחקי ההכנה הראשונים שלהם לואיזו פתח, במשחק החמישי מול זניט, שהיה הרציני יותר - הורידו אותו לספסל, והעדיפו עליו שחקן בן 19. באתר הזה מוצרט, אפשר לקרוא את התגובות של אוהדים של הכוכב האדום, שהיו הרבה הרבה יותר חריפות וקשות, הם מבואסים מהחלון שלהם אפילו יותר מאיתנו באשכול הזה. בעיקר קוטלים את מי שהביא את לואיזו, ויש מי שכתב שלואיזו לא ברמה של הליגה הסרבית, לא רק של הכוכב האדום.

יש להם בעמדה של כנף ימין את Douglas Owusu שהגיע לשם בינואר, ולמרות שהוא שחקן ברמה הוא קצת לא בטוב עם המאמן שלהם. הם הביאו את Balov יחד עם לואיזו על אותה עמדה, צעיר ממנו, ובמשחק האחרון קיבל את חולצת ההרכב על חשבונו. יש להם את Shavy Babicka שחזר מהשאלה בטורקיה, ועקרונית המאמן שלהם רצה למכור, אבל יש לו מעט קולות שלוחצים עליו עכשיו להשאיר אותו ולתת לו צ'אנס. ויש פרסומים עכשיו על זה שרוצים לקנות את Lenny Joseph מפרנצווארוש (קנו משם את אבו-פאני) שמשחק גם בכנף ימין וגם כחלוץ, ופורסם שלשום בתקשורת הסרבית שהצוות של הכוכב האדום הגיע לצפות בו במשחק האחרון. ומה שבטוח - זה שמחפשים שם שחקן לעמדה הזאת, שחקן טוב יותר.

אז מעבר ללב שלי שיוצא ללואיזו, כי מגיע לנשמה הזה להצליח ובעיני הוא מספיק טוב לרמות הגבוהות, אפשר אולי לעשות איזה מחטף. קרו דברים הזויים יותר בכדורגל הסרבי, ובטח שבכדורגל הישראלי.
וואו איזה ניתוח. ואני לא ציני.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  859 לייקים

קח סקופ
פייק לצערי
ראיתי הודעות של סוכנים שכולנו מכירים כאן בלייב.
תאמין לי שלא.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  997 לייקים

Mendelson כתב: 13 יולי 2026, 17:48 הצעה אמיתית ורצינית לאנשי המועדון או למקורבים שלהם שקוראים בפורום: שינסו להביא את לואיזו בהשאלה לעונה!

הרחמים שיש לך על לויזו ללא ממש מגיעים לו לדעתי

בסוף הפועל הציעה לו שדרוג משמעותי בשכר והוא העדיף לברוח מפה בהצעה הראשונה שהייתה לו. אז הוא נהנה פה והיה אחלה ונחמד לשיר לו את השיר שחקן והוא גם באמת שחקן עם פוטנציאל מעולה. אבל בשבילו היינו רק קרש קפיצה והוא הבהיר שאנחנו לא מספיק ''קבוצה בכירה'' בשבילו לכן לא ברור לי מה יש לנו להשביח אותו לטובת הכוכב האדום.. באסה בשבילו שהוא לא מסתדר שם (היה די ברור לכולנו שהוא לא מתאים לליגה הסרבית)

אם בעוד שנה שנתיים ירצו להיפטר ממנו, נוכל לקבל עליו אחלה מחיר - עד אז שיתמודד עם הבחירות שלו שם.
קפבלנקה
קיבל.ה  950 לייקים

האמת שאם אני מקורב אני ממש לא פוסל דבר כזה.

אנשים כאן חושבים שאפשר לנהל משא ומתן עם אגו, בתור מועדון צנוע ישראלי מול מועדונים באירופה ובעולם.

חלאס עם האגו, זה לא עובד ככה. "אולטימטום לדיארה", "שיתמודד עם הבחירות שלו" וכהנה וכהנה, זה אמירות לא בוגרות שלא מבינות באמת את הסטטוס שלנו ביחס לשחקנים ולמועדונים ולאנשים רציניים בעולם. זה יותר משפטים שמגיעים מעולמות של מערכות יחסים רעילות מאשר מעולמות של ניהול מועדון ספורט בעמדת נחיתות קבועה.

אם אני (אם אני!) המשתמש @L.S, אני נותן לחישה באוזן של הציפור.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  997 לייקים

אם אתם רוצים להתחרות בקבוצות כמו מכבי חיפה ומכבי האקזיטים האלה שהפועל מנסה לייצר הם לא עניין טריוויאלי

למה שנרצה להשביח שחקן של קבוצה אחרת? איפה פה החשיבה לטווח רחוק יותר מהעונה? זאת דרך חשיבה של מועדון קטן לדעתי... קשה עכשיו והמצב בשוק על הפנים זה נכון. מעדיף לתת לאלקוקין דקות מאשר שחקן של קבוצה אחרת.
שליחת תגובה