נתתי שם הרבה עבודה בסופ"ש
אמור להיות די בסדר עכשיו.
בסה"כ כרגע זה די זניח אבל אני מודע לבעייתיות לפעמים.
זה יקרה מדי פעם אך אני מקווה שלאט לאט ייעלם לחלוטין.
נתתי שם הרבה עבודה בסופ"ש
בהצלחה (: אתה עושה עבודה יפה מאודRak-Hapoel כתב: ↑07 יוני 2026, 18:37נתתי שם הרבה עבודה בסופ"ש
תודה אח!אסון למכבי כתב: ↑07 יוני 2026, 18:38בהצלחה (: אתה עושה עבודה יפה מאודRak-Hapoel כתב: ↑07 יוני 2026, 18:37נתתי שם הרבה עבודה בסופ"ש
שיפרתי. משפר כל הזמן.Jonatan192 כתב: ↑05 יוני 2026, 18:05 אצלי אני רואה גם כתבות מהיום לא ממוינות תקין (ולא מעט גם), גם תקצירים מדי פעם
באנדרואיד
תודה

איזה כיף לשמוע
לגבי הויתור על אתרי ספורט - אכן פידבק שאני מקבל המון
צפיתי על מסך מלא, אצלי מופעל חיסכון בסוללה אז בהחלט יתכן ויש קשרRak-Hapoel כתב: ↑14 יוני 2026, 20:57תודה![]()
אני בהחלט בודק לגבי אפשרות הגדלת הטקסטים בעדכון הקרוב. אני מודע לכך שהטקסט עלול להיות קטן מדי לפעמים.
לגבי החשכת המסך...אתה טוען בעצם שבמצב כזה כמו שבתמונה המסך של הסמארטפון נחשך לך?
פשוט הרצתי את הסרטון של המשחק המלא של הפועל נגד ירושלים במשך רבע ושעה ולא הוחשך. אם כי הסמארטפון שלי גם לא במצב Power Saving.
בדקת את ההגדרות החיסכון בסוללה במקרה בסמארטפון? ייתכן מאד וקשור. אשמח לעזור לך בכך אם תרצה.
![]()
הוספתי את האפשרות במסך ההגדרות

עכשיו מעולה ( עוד אחד שהראיה לא מה שהיתה )
איתגרת.בעל(ת) האוב כתב: ↑21 יוני 2026, 19:06 אפשר שיהיה עדכון תוצאות בלייב עם אפשרות לבחור גם בפושים על התחלה, מחצית, וסיום המשחק?
(או שכבר יש את זה ופיספסתי?)
הרכבים לפני משחק - ברגע שמתפרסם רגל וסלRak-Hapoel כתב: ↑22 יוני 2026, 11:58איתגרת.בעל(ת) האוב כתב: ↑21 יוני 2026, 19:06 אפשר שיהיה עדכון תוצאות בלייב עם אפשרות לבחור גם בפושים על התחלה, מחצית, וסיום המשחק?
אבדוק
איך היית רוצה לצורך העניין שדבר כזה ייראה?
סל - האמת שהרכבים זה שולף בסל זה שולף מהחדשות ממש כמה דקות אחרי שמתפרסם.הצבי ישראל כתב: ↑22 יוני 2026, 16:13הרכבים לפני משחק - ברגע שמתפרסם רגל וסלRak-Hapoel כתב: ↑22 יוני 2026, 11:58איתגרת.בעל(ת) האוב כתב: ↑21 יוני 2026, 19:06 אפשר שיהיה עדכון תוצאות בלייב עם אפשרות לבחור גם בפושים על התחלה, מחצית, וסיום המשחק?
אבדוק
רגל - גולים, חילופים, כרטיסים (ואם יש עוד אירועים), תוצאת מחצית וסיום.
בהמשך למה שהצבי אמר - פשוט הייתי רוצה שיהיה איזה באנר/בוקסה מתעדכנת בהומפייג' על התוצאות.הצבי ישראל כתב: ↑22 יוני 2026, 16:13הרכבים לפני משחק - ברגע שמתפרסם רגל וסלRak-Hapoel כתב: ↑22 יוני 2026, 11:58איתגרת.בעל(ת) האוב כתב: ↑21 יוני 2026, 19:06 אפשר שיהיה עדכון תוצאות בלייב עם אפשרות לבחור גם בפושים על התחלה, מחצית, וסיום המשחק?
אבדוק
@הצבי ישראלבעל(ת) האוב כתב: ↑09 יולי 2026, 22:12בהמשך למה שהצבי אמר - פשוט הייתי רוצה שיהיה איזה באנר/בוקסה מתעדכנת בהומפייג' על התוצאות.הצבי ישראל כתב: ↑22 יוני 2026, 16:13הרכבים לפני משחק - ברגע שמתפרסם רגל וסל
+ דבר נוסף שחשבתי עליו מאז (לא יודע אם אפשרי, אבל אולי...) - שיהיה פוש מיוחד לוולקמים, שיהיה אפשר לסנן פושים ככה שאם אתה רוצה אז תקבל נניח רק התראות על וולקמים ולא על דברים אחרים.
למה אין אפשרות?
כנראה היתה תקלה באפסטור. עכשיו אפשר.Rak-Hapoel כתב:למה אין אפשרות?
לא זכור לי שראיתי עם זה בעיה.
צלם מסך בבקשה
אנדרואיד/אייפון?
אדם מרגשעד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 יולי 2026, 06:00כנראה היתה תקלה באפסטור. עכשיו אפשר.Rak-Hapoel כתב:למה אין אפשרות?
לא זכור לי שראיתי עם זה בעיה.
צלם מסך בבקשה
אנדרואיד/אייפון?
הי, זה קרה לעתים נדירות בהתראות. טיפלתי הזה.

אהלן חבר,Raizi כתב: ↑22 יולי 2026, 23:06 קודם כל האפליקציה מעולה ואני משתמש בה באופן קבוע
החלום שלי (וברור לי שזה קצת יותר מורכב לביצוע) זה דרך לעקוף את הכותרות קליקבייט,
בין אם זה איזו דרך להציג כותרת חליפית, או אפילו אמלק של הכתבה
לדוגמה:
במקום שיהיה רשום ״פרסום ראשון | קבוצת היורוליג שמעוניינת בשחקן הפועל תל אביב״
שיהיה רשום:
״ אנאדולו אפס רוצה לצרף את קולין מלקולם באופן מיידי ״
או אפילו אחרי הקליק הראשון אל כניסה לעמוד שלפני מעבר לכתבה, אולי שם אפשר למשוך סיכום AI קצר של הכתבה - צירפתי תמונה של העמוד הספציפי הזה
קורה גם לי מדי פעם, בנוסף לזה שלפעמים אני לוחץ על התראה, האפליקציה נפתחת ואז קורסת (בדרך כלל בא ביחד, זאת אומרת לוחץ על התראה, אפליקציה קורסת, פותח את האפליקציה שוב רגיל, לא מוצא תא הכתבה שקיבלתי עליה התראה)Rak-Hapoel כתב: ↑21 יולי 2026, 06:57הי, זה קרה לעתים נדירות בהתראות. טיפלתי הזה.
אם קורה לך שוב מוזמן לפנות אליי או לרשום פה.
תודה על הפידבק.
תודה על הפידבק, חבר.Jonatan192 כתב: ↑24 יולי 2026, 19:48קורה גם לי מדי פעם, בנוסף לזה שלפעמים אני לוחץ על התראה, האפליקציה נפתחת ואז קורסת (בדרך כלל בא ביחד, זאת אומרת לוחץ על התראה, אפליקציה קורסת, פותח את האפליקציה שוב רגיל, לא מוצא תא הכתבה שקיבלתי עליה התראה)Rak-Hapoel כתב: ↑21 יולי 2026, 06:57הי, זה קרה לעתים נדירות בהתראות. טיפלתי הזה.
אם קורה לך שוב מוזמן לפנות אליי או לרשום פה.
תודה על הפידבק.
באנדרואיד
חוץ מזה אחלה אפליקציה!