חלון העברות 2026
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
כל שורה שנכתבת פה כרגע היא די לחינם
גם אני לא מבין כל כך את קבלת ההחלטות ואיך לא הגיעו עדיין יותר שחקני חיזוק, באופן כללי הקיץ הזה יש שקט מוחלט בכל הגזרות לעומת שנה שעברה שהיו מידי פעם הדלפות ושמות שצצו.
בסוף מה שיקבע זה מבחן התוצאה. אם הפועל תדע להביא 3 שחקנים שוברי שוויון עד תחילת הליגה שידעו לקדם אותנו לא חושב שמישהו פה יתלונן על מתי הביאו אותם. ובאותה מידה אם לא, יהיה נכון לבקר אותם.
גם אני לא מבין כל כך את קבלת ההחלטות ואיך לא הגיעו עדיין יותר שחקני חיזוק, באופן כללי הקיץ הזה יש שקט מוחלט בכל הגזרות לעומת שנה שעברה שהיו מידי פעם הדלפות ושמות שצצו.
בסוף מה שיקבע זה מבחן התוצאה. אם הפועל תדע להביא 3 שחקנים שוברי שוויון עד תחילת הליגה שידעו לקדם אותנו לא חושב שמישהו פה יתלונן על מתי הביאו אותם. ובאותה מידה אם לא, יהיה נכון לבקר אותם.
אף לא צעד לאחור 
לא רושם פה כבר תקופה ארוכה אבל לפעמים נכנס וקורא אבל מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, כל העניין הזה של פרימור שהוא לא משלם מעל ל300 אלף לא נראה קצת לאנשים מגביל? אני מבין שבבאר שבע זה עבד לו אפילו שלדעתי הם לא לקחו שום תואר איתו אולי גביע המדינה?
אבל אני לא יודע, הרי שחקן ישראלי בכיר, יקבל הצעות ממכבי חיפה הפועל ומכבי תל אביב, למה לו לבוא להפועל אם הוא מרוויח 100-200 אלף יותר?
יכול להיות שזאת הסיבה גם שאין פה שום ישראלי בכיר אפילו שהשוק דל?
יכול להיות שאני טועה ואין באמת את המגבלה הזאת אבל יש הרבה דיבורים שזה מה שהוא משלם מקסימום, אם זה ככה לדעתי האישית יש זה מצב בעייתי מאוד
אבל אני לא יודע, הרי שחקן ישראלי בכיר, יקבל הצעות ממכבי חיפה הפועל ומכבי תל אביב, למה לו לבוא להפועל אם הוא מרוויח 100-200 אלף יותר?
יכול להיות שזאת הסיבה גם שאין פה שום ישראלי בכיר אפילו שהשוק דל?
יכול להיות שאני טועה ואין באמת את המגבלה הזאת אבל יש הרבה דיבורים שזה מה שהוא משלם מקסימום, אם זה ככה לדעתי האישית יש זה מצב בעייתי מאוד
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1121 לייקים
אני בעד. אין אף שחקן ישראלי בשוק ששווה יותר מזה.
ואני בטוח שאם תהיה אפשרות להביא שובר שוויון ישראלי (לא שיש לי כרגע מישהו כזה בראש) אז יוציאו גם מעל לזה.
ואני בטוח שאם תהיה אפשרות להביא שובר שוויון ישראלי (לא שיש לי כרגע מישהו כזה בראש) אז יוציאו גם מעל לזה.
שווה את זה או לא זה סובייקטיבי, אבל המצב בשטח ששחקנים בריכים ישראלים מקבלים יותר מ300, זאת אומרת שכל שחקן ישראלי בכיר או כזה, אנחנו אף פעם לא נהיה במשחק עליו.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 33 לייקים
כל מי שקצת מביע ביקורת על המועדון הוא גיס חמישילירון האדום כתב: ↑08 יולי 2026, 15:14זאת ההוכחה שהפורום הזה חייב לחזור לימים של פעם של חבר מביא חבר.ביוניק מאן כתב: ↑08 יולי 2026, 14:40 הפועל רגל זו ההוכחה שלא משנה מה קורה בפועל
הביקורות ודעת הקהל הן נגזרת מהטרנד והנראטיב
הקהל החליט שהמצב טוב אז המצב טוב ואסור לבקר
המציאות חזקה מהכל
מצבה של הפועל ת"א הוא הרע ביותר מבין 5 הגדולות
קיץ מביש
גייס חמישי, סע מפה
המשחק שנכחתי בחוץ אתה לא נכחת בבלומפילד
-
dino
- קיבל.ה 3260 לייקים
המטרה היא לדוג אותם צעירים, או לפני פריצה(טוריאל) ושיהפכו לבכירים אצלך.
אם ניכנס ראש בראש על כסף מול שחר וגולדהאר אנחנו נפסיד כי אין כוונה לשפוך כמוהם.
גם באר שבע ראש בראש לרוב תפסיד להם אם חיפה ומכמבי באמת ירצו. יש כאן שני מועדונים עם תקציבים של מעל 100 מיליון ואתה באזורים גבוהים אומנם, אבל לא ברף הזה(כרגע)
באר שבע גם לא משלמת באזורים שלהם
- רדפוקס
- קיבל.ה 6372 לייקים
כמה שחקנים (ישראלים) מקבלים מעל 300 בליגה? דן ביטון, שועה, אצילי, דור פרץ, אולי יש עוד איזה אחד או שניים ששכחתי.
אפילו אליאל פרץ מרוויח רק 280.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 08 יולי 2026, 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Hapolo
- קיבל.ה 1130 לייקים
לומר שהבאנו את טוריאל "לפני פריצה" זה מצחיק, הבאת אותו מהספסל של אשדוד בכמה שקלים הוא עצמו לא חשב שיהיה במעמד שהוא נמצא היום, לא צריך את ספרא בשביל מה שאתה מתאר ובמקביל זה לא משהו שאתה יכול לבנות עליו כי זה פוקס מוחלט.dino כתב: ↑08 יולי 2026, 17:55המטרה היא לדוג אותם צעירים, או לפני פריצה(טוריאל) ושיהפכו לבכירים אצלך.
גם באר שבע ראש בראש לרוב תפסיד להם אם חיפה ומכמבי באמת ירצו. יש כאן שני מועדונים עם תקציבים של מעל 100 מיליון ואתה באזורים גבוהים אומנם, אבל לא ברף הזה(כרגע)
בלי להגיע לתקציבים שקרובים לטופ לא יהיו קסמים ולא תמצא את עצמך מתמודד על אליפות וגם אם כן זה יהיה לעונה אחת ואז לא תוכל לשמור על הסגל
רדיוס לבית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
הפועל באר שבע עשתה את זה כבר 4 פעמיםHapolo כתב: ↑08 יולי 2026, 18:15לומר שהבאנו את טוריאל "לפני פריצה" זה מצחיק, הבאת אותו מהספסל של אשדוד בכמה שקלים הוא עצמו לא חשב שיהיה במעמד שהוא נמצא היום, לא צריך את ספרא בשביל מה שאתה מתאר ובמקביל זה לא משהו שאתה יכול לבנות עליו כי זה פוקס מוחלט.dino כתב: ↑08 יולי 2026, 17:55המטרה היא לדוג אותם צעירים, או לפני פריצה(טוריאל) ושיהפכו לבכירים אצלך.
בלי להגיע לתקציבים שקרובים לטופ לא יהיו קסמים ולא תמצא את עצמך מתמודד על אליפות וגם אם כן זה יהיה לעונה אחת ואז לא תוכל לשמור על הסגל
אף לא צעד לאחור 
- Hapolo
- קיבל.ה 1130 לייקים
פרטRedDrifter כתב: ↑08 יולי 2026, 18:18הפועל באר שבע עשתה את זה כבר 4 פעמיםHapolo כתב: ↑08 יולי 2026, 18:15 לומר שהבאנו את טוריאל "לפני פריצה" זה מצחיק, הבאת אותו מהספסל של אשדוד בכמה שקלים הוא עצמו לא חשב שיהיה במעמד שהוא נמצא היום, לא צריך את ספרא בשביל מה שאתה מתאר ובמקביל זה לא משהו שאתה יכול לבנות עליו כי זה פוקס מוחלט.
רדיוס לבית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
מה יש לפרט? הפועל באר שבע עם תקציבים קבועים של 55-65 והיא הצליחה לקחת 4 אליפויות ולהיות דומיננטית בליגה באופן קבוע בזמן שהתקציבים של מכבי וחיפה עומדים על 100-120 מיליון באותם שנים
הכסף הוא לא המדד היחידי פה בליגה וכבר דיברנו על זה.. חוץ מזה אין פה מיליארדרים שעומדים בתור ורק מחכים שספרא יעזוב להשקיע יותר. זה מה יש.
רוצים תקציב גבוה יותר? תעשו מנויים ותקנו מהחנות הרשמית שתפתח. אחרי שיהיו פה 20,000 מנויים קבועים יהיה גם רכש יותר טוב.
הכסף הוא לא המדד היחידי פה בליגה וכבר דיברנו על זה.. חוץ מזה אין פה מיליארדרים שעומדים בתור ורק מחכים שספרא יעזוב להשקיע יותר. זה מה יש.
רוצים תקציב גבוה יותר? תעשו מנויים ותקנו מהחנות הרשמית שתפתח. אחרי שיהיו פה 20,000 מנויים קבועים יהיה גם רכש יותר טוב.
אף לא צעד לאחור 
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 276 לייקים
כמו ש@רדפוקס כתב יש פה מעט מאוד שחקנים ישראלים שמרוויחים מעל 300 אלף דולר נטו בשנה (מקסימום 8 כאלה בכל הליגה, משמעות זה עלות מעביד מעל חצי מיליון). בהפועל החתימו פה זרים מעל 300 (לואיזו ושות) ודמי העברה משמעותיים (דאפה לואיזו וכו). יש מקום לביקורת על הרכש והקצב אבל לא על כל דבר.
גם אם לא היה ״תקרת שכר״ (זה יותר בכיוון של משהו שהיה פה בבאר שבע בתקופת פרימור וזה לא מדויק בעבר ובהווה בלשון המעטה) אין פה יותר מדי ישראלים שישלמו להם ששווים את זה.
אם אתם רוצים השתוללות כלכלית כמו שקורה בכדורסל (אדם אריאל מרוויח 450 אלף דולר בשנה!) אני מעדיף שלא.
גם אם לא היה ״תקרת שכר״ (זה יותר בכיוון של משהו שהיה פה בבאר שבע בתקופת פרימור וזה לא מדויק בעבר ובהווה בלשון המעטה) אין פה יותר מדי ישראלים שישלמו להם ששווים את זה.
אם אתם רוצים השתוללות כלכלית כמו שקורה בכדורסל (אדם אריאל מרוויח 450 אלף דולר בשנה!) אני מעדיף שלא.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6372 לייקים
התקציב של הפועל ב"ש הוא מעל 70 מיליון שקל, אלונה ברקת מכניסה לקופה 40 מיליון שקל בעונה מהבית.
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 276 לייקים
מעבר ל2-3 ישראלים בכירים (אסף צור טוריאל אלטמן) צריך (חייב!) את ה7-8 זרים שהם יתנו לך קפיצת מדרגה.
בעיקר אחרי שהגדילו את המכסה שלהם.
זה מה שבנו עליו שנה שעברה - זרים איכותיים (ולדעתי פגעו ב6/8)
זה מה שנתן לבאר שבע את האליפות (קנגוואה ונטורה זלאטאנוביץ וכו)
וזה מה שהיה פה בשנים האחרונות (חוץ מאצילי וזהבי) - שרי מילסון פטאצי…
בעיקר אחרי שהגדילו את המכסה שלהם.
זה מה שבנו עליו שנה שעברה - זרים איכותיים (ולדעתי פגעו ב6/8)
זה מה שנתן לבאר שבע את האליפות (קנגוואה ונטורה זלאטאנוביץ וכו)
וזה מה שהיה פה בשנים האחרונות (חוץ מאצילי וזהבי) - שרי מילסון פטאצי…
-
D&3
- קיבל.ה 1806 לייקים
דוידה, לאיוס ושגיב יחזקאל. ואם מדברים על דולרים אז מלדה ורז שלמה גם. ובקרוב גם דן גלזר.רדפוקס כתב: ↑08 יולי 2026, 17:59כמה שחקנים (ישראלים) מקבלים מעל 300 בליגה? דן ביטון, שועה, אצילי, דור פרץ, אולי יש עוד איזה אחד או שניים ששכחתי.
אפילו אליאל פרץ מרוויח רק 280.
מכבי משלם המון המון כסף על שחקנים שלא שווים את זה כי היא שילמה לזהבי סכום פסיכי וכל החוזים מאז התעדכנו למעלה בהתאם.
גם בחיפה ה"ישראלים" מוחמד, גורה וקורנו ובטח עוד מקבלים מעל.
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 276 לייקים
לדעתי האישית חסר לנו בהרכב בהסתכלות ריאלית 2 שחקנים (כנף שמאל ו10)
החולשה שלנו שנה שעברה נבעה מחוסר עומק ורוטציה - צריך פה עוד 2-3 שחקנים איכותיים לספסל (מגן שמאל, פרבר, 6 וכו)
לא הגיוני שאל-ים עדיין פה.
יש לי גם ביקורת על חלק מהדברים שקורים (רכש, הודעות ועוד) אבל אני גם מסתכל ריאלית על מה שקורה ונותן להם זמן להוכיח כי יש להם קבלות מהעונה שעברה.
החולשה שלנו שנה שעברה נבעה מחוסר עומק ורוטציה - צריך פה עוד 2-3 שחקנים איכותיים לספסל (מגן שמאל, פרבר, 6 וכו)
יש לי גם ביקורת על חלק מהדברים שקורים (רכש, הודעות ועוד) אבל אני גם מסתכל ריאלית על מה שקורה ונותן להם זמן להוכיח כי יש להם קבלות מהעונה שעברה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
כרגע לפי אופיר סער (שלו אני דווקא מאמין) דיארה הוא הבעיה שלא חותם פה מישהו חדש כי מחכים שהוא יקבל החלטהאדוםאדום כתב: ↑08 יולי 2026, 18:39 לדעתי האישית חסר לנו בהרכב בהסתכלות ריאלית 2 שחקנים (כנף שמאל ו10)
כנראה שהתקציב המיועד לרכוש אותו הוא הרוב הגדול ובלי החלטה שלו לא יהיה ניתן להתקדם
* מוסיף שהוא גם טוען (בניגוד למה שאמר לפני חודש) שכרגע רק דיארה על הפרק והוא מעריך שרק במידה ובואטנג ושאנדה יאכזבו באירופה ובטוטו אחד מהם יעזוב ויוחלף
אף לא צעד לאחור 
-
dino
- קיבל.ה 3260 לייקים
-
וינסנט
- קיבל.ה 540 לייקים
נראה שדיארה כבר לא יגיע אם עד עכשיו הוא לא החליט כנראה שהוא לא באמת רוצה לבוא. שישחררו את המעצבן הזה ויביאו מישהו אחר.
-
dino
- קיבל.ה 3260 לייקים
כמו שאמר לך דריפטר, ב״ש עם תקציב הרבה יותר קרוב אלינו מאשר למכמבי או חיפה ועשתה מה שעשתה.Hapolo כתב: ↑08 יולי 2026, 18:15לומר שהבאנו את טוריאל "לפני פריצה" זה מצחיק, הבאת אותו מהספסל של אשדוד בכמה שקלים הוא עצמו לא חשב שיהיה במעמד שהוא נמצא היום, לא צריך את ספרא בשביל מה שאתה מתאר ובמקביל זה לא משהו שאתה יכול לבנות עליו כי זה פוקס מוחלט.dino כתב: ↑08 יולי 2026, 17:55המטרה היא לדוג אותם צעירים, או לפני פריצה(טוריאל) ושיהפכו לבכירים אצלך.
ולגבי ההבדל בין איך שאנחנו נקח צעיר או אלמוני ונבנה אותו לניסנוב או מינצברג אם יעשה ככה, הוא שאתה לא מגדל שחקן כמטרה ראשונה למכור אותו ברווח, אלא שאתה מגדל כדי להנות ממנו ולהתפתח למועדון שיחזיק בסופו של דבר 6-7 ישראלים בכירים שבאו אצלך יותר מלמטה.
ניסנוב, יואב כץ, או מינצברג לא יוכלו להשאיר שחקן ישראלי טוב שיהיה לו ביקוש פה.
זו השיטה בהפועל. לא לרוץ ולהאבק עם מכמבי על שחקנים ב400-500 אלף(שזר שיהיה יותר טוב מהם סביר שיעלה לך 200 אלף ואפילו פחות) אלא לגדל, לטפח ולהחזיק בהם כשהם פורחים ולא למכור לחיפה או מכמבי ובלי לגרום להם להרגיש תיסכול, ההפך. המועדון מתקדם מאוד, בריא, משלם טוב(בערך כמו ב״ש באזורים האלו) ויש לך הרבה אוהדים.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 08 יולי 2026, 19:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 135 לייקים
אשכרה כולם כבר לא יכולים לשמוע את השם הזה אבל הצוות המקצועי מתעקש עליו כמו על אל ים
-
talb55
- קיבל.ה 482 לייקים
יש קשר 10 שדי מוכוונים עליו, כרגע זה במו״מ מול הקבוצה, הוא כן מעונין להגיע. כך שלגבי ה-10 זה ממש לא מדויק.RedDrifter כתב: ↑08 יולי 2026, 18:42כרגע לפי אופיר סער (שלו אני דווקא מאמין) דיארה הוא הבעיה שלא חותם פה מישהו חדש כי מחכים שהוא יקבל החלטהאדוםאדום כתב: ↑08 יולי 2026, 18:39 לדעתי האישית חסר לנו בהרכב בהסתכלות ריאלית 2 שחקנים (כנף שמאל ו10)
כנראה שהתקציב המיועד לרכוש אותו הוא הרוב הגדול ובלי החלטה שלו לא יהיה ניתן להתקדם
* מוסיף שהוא גם טוען (בניגוד למה שאמר לפני חודש) שכרגע רק דיארה על הפרק והוא מעריך שרק במידה ובואטנג ושאנדה יאכזבו באירופה ובטוטו אחד מהם יעזוב ויוחלף
הפסקה האחרונה כן נכונה לגבי עמדת החלוץ.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 135 לייקים
אז שאנדה נשאר ככה או ככה?talb55 כתב: ↑08 יולי 2026, 19:37יש קשר 10 שדי מוכוונים עליו, כרגע זה במו״מ מול הקבוצה, הוא כן מעונין להגיע. כך שלגבי ה-10 זה ממש לא מדויק.RedDrifter כתב: ↑08 יולי 2026, 18:42כרגע לפי אופיר סער (שלו אני דווקא מאמין) דיארה הוא הבעיה שלא חותם פה מישהו חדש כי מחכים שהוא יקבל החלטהאדוםאדום כתב: ↑08 יולי 2026, 18:39 לדעתי האישית חסר לנו בהרכב בהסתכלות ריאלית 2 שחקנים (כנף שמאל ו10)
זה אומר שיש סיכוי לאוגריסה?
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
סוף סוף חדשות טובות יאללה תחתום תחתום אני מסיע אותו מנתב״ג בשירותי VIP רק שיחתום
אף לא צעד לאחור 
-
dino
- קיבל.ה 3260 לייקים
אתרגם לך כעתונאי חוקר שאתהלוסיאנו כתב: ↑08 יולי 2026, 19:39אז שאנדה נשאר ככה או ככה?talb55 כתב: ↑08 יולי 2026, 19:37יש קשר 10 שדי מוכוונים עליו, כרגע זה במו״מ מול הקבוצה, הוא כן מעונין להגיע. כך שלגבי ה-10 זה ממש לא מדויק.RedDrifter כתב: ↑08 יולי 2026, 18:42
כרגע לפי אופיר סער (שלו אני דווקא מאמין) דיארה הוא הבעיה שלא חותם פה מישהו חדש כי מחכים שהוא יקבל החלטה
זה אומר שיש סיכוי לאוגריסה?
שאנדה ילך אם יצליחו עם דיארה
מקומו של בואטנג אינו מובטח
קשר שאמור להחליף את לואיזו?talb55 כתב: ↑08 יולי 2026, 19:37יש קשר 10 שדי מוכוונים עליו, כרגע זה במו״מ מול הקבוצה, הוא כן מעונין להגיע. כך שלגבי ה-10 זה ממש לא מדויק.RedDrifter כתב: ↑08 יולי 2026, 18:42כרגע לפי אופיר סער (שלו אני דווקא מאמין) דיארה הוא הבעיה שלא חותם פה מישהו חדש כי מחכים שהוא יקבל החלטהאדוםאדום כתב: ↑08 יולי 2026, 18:39 לדעתי האישית חסר לנו בהרכב בהסתכלות ריאלית 2 שחקנים (כנף שמאל ו10)
פרופיל גבוה וצעיר?
-
Money
- קיבל.ה 1194 לייקים
יאיר מרדכי שהיה על המדף מככב בחיפה
במקום זה החתמנו את איתי שביט ב700 אלף שח
במקום זה החתמנו את איתי שביט ב700 אלף שח
לפי מה שאני מבין טלבי אומר שדווקא בואטנג מובטח יותר משאנדה
- Hapolo
- קיבל.ה 1130 לייקים
Hapolo כתב: ↑08 יולי 2026, 18:21פרטRedDrifter כתב: ↑08 יולי 2026, 18:18הפועל באר שבע עשתה את זה כבר 4 פעמיםHapolo כתב: ↑08 יולי 2026, 18:15
לומר שהבאנו את טוריאל "לפני פריצה" זה מצחיק, הבאת אותו מהספסל של אשדוד בכמה שקלים הוא עצמו לא חשב שיהיה במעמד שהוא נמצא היום, לא צריך את ספרא בשביל מה שאתה מתאר ובמקביל זה לא משהו שאתה יכול לבנות עליו כי זה פוקס מוחלט.
על מה אתה מדבר? ברצף האליפויות שלהם הייתה להם קבוצת כוכבים אחת הגדולות אי פעם בכדורגל הישראלי. סגל שכולל את ברדה,מליקסון,בוזגלו,ראדי,בן שהר,וואקמה,הוגו,הובאן,ויטור. התקציב שלהם באליפות השניה ברצף עבר כבר את ה-90 מליון שזה שקול בערך ל110 של היום. בעונה שלאחר מכן הם שמרו על הסגל והוציאו עוד כמה מליונים על מיכאל אוחנה, ככה שהתקציב לא ירד משם. עונה לאחר מכן 95 מליון. או שהזכרון שלך לא טוב או שלא היית בעניינים בתקופה הזו. אלונה הייתה מביאה כוכבים בלי למצמץ. הייתה קונה בינואר 60 אחוז מהכרטיס של קייס גאנם ב1.5 מליון יורו ושולחת אותו בקיץ להשאלה כי הוא לא עומד בציפיות. איפה זה ואיפה לפגוע בכוכב לפני פריצה פעם בעשור כמו איזה ורמוט או טוריאל
רדיוס לבית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
אתה יודע שאפשר לבדוק את הדברים שאתה אומר כן? בפעם הראשונה שהפועל באר לקחה אליפות בעונת 15\16 עמד התקציב על כ48 מיליון שקלים. עם מדד האניפלציה מדובר על תקציב של 58 מיליון במונחים של היום... כל עונה שבאה לאחר מכן התקציב שלה עלה משמעותית בהתאם להתקדמות שלה וההכנסות מאירופה... הכנסות הקבוצה התסכמו בכ85 מיליון שח כל עונה ולכן התקציב שלה גדל משמעותית. אם תגיע למצב שאתה מצליח באירופה גם התקציב שלך יגדל בהתאם.
חוזר על מה שאני אומר, אתה רוצה תקציב גבוה יותר? צריך שיהיה 20,000 מנויים קבועים. אם לא, נצטרך גם אנחנו לחכות להכנסות שיגיעו מהצלחות באירופה.
חוזר על מה שאני אומר, אתה רוצה תקציב גבוה יותר? צריך שיהיה 20,000 מנויים קבועים. אם לא, נצטרך גם אנחנו לחכות להכנסות שיגיעו מהצלחות באירופה.
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 08 יולי 2026, 20:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אף לא צעד לאחור 
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2311 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6372 לייקים
אתה בטוח לגבי כל אלה? אני לא חושב שדוידה ובטח שלא מלדה מרוויחים צפונה מ-300.D&3 כתב: ↑08 יולי 2026, 18:37דוידה, לאיוס ושגיב יחזקאל. ואם מדברים על דולרים אז מלדה ורז שלמה גם. ובקרוב גם דן גלזר.
מכבי משלם המון המון כסף על שחקנים שלא שווים את זה כי היא שילמה לזהבי סכום פסיכי וכל החוזים מאז התעדכנו למעלה בהתאם.
גם בחיפה ה"ישראלים" מוחמד, גורה וקורנו ובטח עוד מקבלים מעל.
לאיוס יכול להיות כי כבר אצלנו הוא הרוויח מעל 200.
בכל אופן זאת עדיין רשימה מצומצת של שחקנים שרק בודדים ממנה שווים את הסכומים האלה (אלה שהזכרתי קודם).
-
adom4
- קיבל.ה 925 לייקים
אני כמעט בטוח שיחזקאל מרוויח באיזה ה550 אלף, הוא הישראלי הכי יקר בליגהרדפוקס כתב: ↑08 יולי 2026, 20:34אתה בטוח לגבי כל אלה? אני לא חושב שדוידה ובטח שלא מלדה מרוויחים צפונה מ-300.
לאיוס יכול להיות כי כבר אצלנו הוא הרוויח מעל 200.
בכל אופן זאת עדיין רשימה מצומצת של שחקנים שרק בודדים ממנה שווים את הסכומים האלה (אלה שהזכרתי קודם).
- רדפוקס
- קיבל.ה 6372 לייקים
מצאתי כתבה שאומרת שהוא חתם שם על חוזה של 380 אלף יורו, זה המון אבל דור פרץ מרוויח יותר והוא כנראה הישראלי שמרוויח הכי הרבה בליגה.adom4 כתב: ↑08 יולי 2026, 20:42אני כמעט בטוח שיחזקאל מרוויח באיזה ה550 אלף, הוא הישראלי הכי יקר בליגה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2991 לייקים
איזה משחק חוץ? על מה אתה מדבר?ביוניק מאן כתב: ↑08 יולי 2026, 17:47כל מי שקצת מביע ביקורת על המועדון הוא גיס חמישילירון האדום כתב: ↑08 יולי 2026, 15:14זאת ההוכחה שהפורום הזה חייב לחזור לימים של פעם של חבר מביא חבר.ביוניק מאן כתב: ↑08 יולי 2026, 14:40 הפועל רגל זו ההוכחה שלא משנה מה קורה בפועל
הביקורות ודעת הקהל הן נגזרת מהטרנד והנראטיב
הקהל החליט שהמצב טוב אז המצב טוב ואסור לבקר
המציאות חזקה מהכל
מצבה של הפועל ת"א הוא הרע ביותר מבין 5 הגדולות
קיץ מביש
גייס חמישי, סע מפה
המשחק שנכחתי בחוץ אתה לא נכחת בבלומפילד
- Sin Queso
- קיבל.ה 837 לייקים
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... rjt5sv3000
- רדפוקס
- קיבל.ה 6372 לייקים
לא שזה משנה למשהו אבל אני נוטה להאמין לכתבים אחרים בכל הנוגע לסכומים, צנציפח לא אמין. בכל האתרים האחרים שבדקתי הסכום נע בין 380 ל-430.
-
Mario
- קיבל.ה 468 לייקים
רדומים חבל על הזמן.
פחות משבועיים לפני המשחק בקונפרס וחסר פה לפחות 2 שחקנים.
לויזו עזב והשאיר חתיכת בור איפה המחליף?
למה בונים על דיארה שמשחק בנו שנה אחרי שנה , שיזדיין.
ועכשיו אני קורא בערוץ הספורט שברנס צפוי להיות השוער השני
לא יודע אם לבכות או לצחוק
פחות משבועיים לפני המשחק בקונפרס וחסר פה לפחות 2 שחקנים.
לויזו עזב והשאיר חתיכת בור איפה המחליף?
למה בונים על דיארה שמשחק בנו שנה אחרי שנה , שיזדיין.
ועכשיו אני קורא בערוץ הספורט שברנס צפוי להיות השוער השני
לא יודע אם לבכות או לצחוק