עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Niro
קיבל.ה  2973 לייקים

redead כתב: 05 יולי 2026, 12:16 באמת מנסה להבין מה היית מטרת הציוצים בשישי בלילה..
צורך קמאי בלייקים ובתשומת לב. האיש לא בוחל בשום דבר, כולל להטריל את האנשים שהמועדון הזה עוד מעניין אותם, בשביל לצאת עלק מצחיק ושנון.
El dudernio
קיבל.ה  2069 לייקים

איש גדול כתב: 05 יולי 2026, 16:37
Adom_Adom כתב: 05 יולי 2026, 16:31
צ'ימבויקה כתב: 05 יולי 2026, 16:21

אני מבין שזה יום קשה היום. הרעיון של ״תומכי הפועל״ (שהיום מתגלים כ״תומכי עופר״ כי ביקורת אין פה), התבססה על המטרות של הפרויקט הספורטיבי המרשים ועל הכסף (המסריח).
בשם המטרות האלה המועדון בגד בערכיו, עזב את מבצרו וזרק חלק ניכר מאוהדיו (ואני לא מדבר על האולטראס).

בשם המטרות האלה, המועדון גייס אוהדים בדרכים לא דרכים והביא אותם ממקומות ״מעניינים״ שרומזים על ביתו וזהותו של בעל הבית של הפועל יותר מאשר על זהותו של מועדון הפועל ת״א.

ביום כזה בפורום צריך להצבע שחור ורבים צריכים להוריד ראש.

אבל זה כמובן לא ייקרה.
מה כן ייקרה ?
וואטאבוטיזם.
מי ניסה להעיף את ניסנוב?
על סמך מה אתה קובע שאת ניסנוב לא ניסו להעיף ואת ינאי כן?
אני בכלל חושב שזה הפוך.
זה שהארגון בוחר להתרחק ועם הארגון בחרו הרבה מאוד אנשים להתרחק גם הם, לא אומר שמישהו ניסה להעיף את הבחור הזה מהמועדון.

כמה עלובים אפשר להיות שביום כזה במקום לדבר על הפרויקט שקרס ועל הבושה, מדברים על אדי גוטליב..

האם בשם הכסף שעופרי שופך עליכם יש משהו שלא תקדשו?
מה תהיה הנקודה שתגידו די?
מילא אם הייתם מקבלים פה איזה קבוצה טובה שעושה איזה גביע מדינה..
הפועל תא קבוצה מכפירה, קרקס של איש אחד.
אין פה טיפת זהות.
אתם מדברים על הפחד לחזור לבאר יעקב?
בעיניי מציאות של 600 איש בדרייב אין במשחק נגד גליל גלבוע עם תמיר בלאט בחוזה אסטרונומי כזה מביכה הרבה יותר.
איזה יום? איזה נקודה?
שחקן עובר מהפועל למכבי
וואו פעם ראשונה בתולדות המועדון הזה
בוא נכריז על יום אבל של הפועלים
זה חתיכת גניבת דעת להשוות את המעבר הזה למעברים אחרם שהיו.
שחקנים בעבר שהעדיפו לעבור למכבי כדיי להרוויח יותר כסף סבבה לפחות הבנו מאיפה זה בא.
זאת חד משמעית הפעם הראשונה שאני נתקל בה ששחקן שמשחק בהפועל וקהל מחובר אליו ואוהב אותו עובר ישירות למכבי בשביל פחות כסף , הרבה פחות כסף.
זה לא מעביר רגיל , זה מעבר משפיל
ים עבר למכבי כי ים גדל על מכבי של כולנו....
ים עבר למכבי כי ים גדל על מדורת השבט....
ים גדל למכבי כי היא הקבוצה של המדינה....
ים עבר למכבי כי היא משוריינת ביורוליג אז להבטחות של קטש יש יותר כיסוי מלאלו של איטודיס
ים עבר למכבי בגלל כל הדברים שצעקנו בגנותם ב 40 השנה האחרונות.
ים עבר למכבי... אני נשארתי בהפועל
רק הפועל
קיבל.ה  3244 לייקים

להאשים את עופר זה כל כך מצחיק , בלעדיו הסמל הטהור והנאמן הזה לא היה מגיע לפה בכלל אבל בואו נמשיך לגנוב דעת
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  452 לייקים

Niro כתב: 05 יולי 2026, 20:29
redead כתב: 05 יולי 2026, 12:16 באמת מנסה להבין מה היית מטרת הציוצים בשישי בלילה..
צורך קמאי בלייקים ובתשומת לב. האיש לא בוחל בשום דבר, כולל להטריל את האנשים שהמועדון הזה עוד מעניין אותם, בשביל לצאת עלק מצחיק ושנון.
אני חושב שאפשר למצוא הסכמה גורפת בקרב האוהדים לכך שהמחשב שלו יחטוף שבץ
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
adom4
קיבל.ה  922 לייקים

רק הפועל כתב: 05 יולי 2026, 20:36 להאשים את עופר זה כל כך מצחיק , בלעדיו הסמל הטהור והנאמן הזה לא היה מגיע לפה בכלל אבל בואו נמשיך לגנוב דעת
אז אפשר להאשים אותו בזה ששם לו סעיף שחרור בחוזה?
רק הפועל
קיבל.ה  3244 לייקים

adom4 כתב: 05 יולי 2026, 20:38
רק הפועל כתב: 05 יולי 2026, 20:36 להאשים את עופר זה כל כך מצחיק , בלעדיו הסמל הטהור והנאמן הזה לא היה מגיע לפה בכלל אבל בואו נמשיך לגנוב דעת
אז אפשר להאשים אותו בזה ששם לו סעיף שחרור בחוזה?
ישמצב ועדיין , איך אוהדים פתאום הופכים מישהו שלא היה מגיע לפה בלי כסף גדול לסמל ? קצת אירוני לדעתי
joshsoos
קיבל.ה  1030 לייקים

joshsoos כתב: 05 יולי 2026, 16:08
פרימו לוי כתב: 05 יולי 2026, 14:13
באמת שזה הכי פשוט שיש, עד היום אני לא מצליח להבין. לא סובל את עופר ולא אחזור על הסיבות למה שמניתי פעמים רבות בפורום. לא סבלתי גם את רמון וכבירי ואני חושב ששנאתי את הניסנובים יותר מאשר ערן זהבי. הפסקתי לאהוד? כשהניסנובים הנוראיים היו בעלים זאת "לא היתה הפועל"?
בלתי נסבלים.
אותם האולטראס לא ניסו להעיף למרות שמהיום הראשון היה ברור מי הם ( והם ידעו ). היה יותר נוח לתקוף את אדי גוטליב
אני מבין שזה יום קשה היום. הרעיון של ״תומכי הפועל״ (שהיום מתגלים כ״תומכי עופר״ כי ביקורת אין פה), התבססה על המטרות של הפרויקט הספורטיבי המרשים ועל הכסף (המסריח).
בשם המטרות האלה המועדון בגד בערכיו, עזב את מבצרו וזרק חלק ניכר מאוהדיו (ואני לא מדבר על האולטראס).

בשם המטרות האלה, המועדון גייס אוהדים בדרכים לא דרכים והביא אותם ממקומות ״מעניינים״ שרומזים על ביתו וזהותו של בעל הבית של הפועל יותר מאשר על זהותו של מועדון הפועל ת״א.

אבל זה כמובן לא ייקרה.
מה כן ייקרה ?
וואטאבוטיזם.
מי ניסה להעיף את ניסנוב?
אני בכלל חושב שזה הפוך.
זה שהארגון בוחר להתרחק ועם הארגון בחרו הרבה מאוד אנשים להתרחק גם הם, לא אומר שמישהו ניסה להעיף את הבחור הזה מהמועדון.

כמה עלובים אפשר להיות שביום כזה במקום לדבר על הפרויקט שקרס ועל הבושה, מדברים על אדי גוטליב..

אין פה טיפת זהות.
בעיניי מציאות של 600 איש בדרייב אין במשחק נגד גליל גלבוע עם תמיר בלאט בחוזה אסטרונומי כזה מביכה הרבה יותר.
אם טיפשות הייתה מחלה, היית מאושפז כל חייך
רק הפועל
קיבל.ה  3244 לייקים

מדר בזונה ואנחנו צריכים לשמוע פה קלישאות על חוסר זהות ושאר ירקות , פה , במקום שאמור להיות סוג של בית לאוהדי הקבוצה האדומה
ranjef
קיבל.ה  2433 לייקים

רק הפועל כתב:מדר בזונה ואנחנו צריכים לשמוע פה קלישאות על חוסר זהות ושאר ירקות , פה , במקום שאמור להיות סוג של בית לאוהדי הקבוצה האדומה
זה לא יכול להיות בית כי יש פה כמה אוהדי מכבי.
מפציעים רק שאפשר לרקוד על הדם, מטנפים כל הפועל, שמחים ממעבר של ים למכבי, ובנצחונות בדרבי או על ריאל מדריד - צרצרים מתים.
אני מכיר כמה אוהדי מכבי, הם שמחו לאידי פחות מהסמרטוטים האלה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  2088 לייקים

אני רואה שאתם ממש מאחים את הקרע...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
pogi
קיבל.ה  202 לייקים

איש גדול כתב: 05 יולי 2026, 16:54 יש בחיים דבר שנקרא איזון
זה לא או שאין בכלל כסף או שיש מלא כסף ומשפילים שחקנים כמו ים ותומר וגורמים להם לרצות לברוח מפה.
אשכרה שחקן היה מוכן לוותר על איזה מיליון דולר בעונה העיקר לברוח.
אני אישית הייתי מעדיף שיהיה כסף אבל עם בעלים שהוא לא עופר , אחד כזה שגם מבין את הקהל ואיך להתנהל מולו, אחד כזה שהופך את ים ותומר להיות הפנים של המועדון.
אבל אם אתה ממש מתעקש וזה מצב של או אין כסף או עופר אז אני מעדיף את המצב הראשון.
עופר הפך את הפועל למקום שאני סולד מההתנהלות שלו.

דבר ראשון- אני לא ממהר להאמין שמדר ויתר על מליון דולר לעונה בכזו קלות, יש מעט מאוד אנשים שמוכנים לזה ומדר לא נראה לי אחד מהם.

דבר שני- נניח וזה נכון, מה אתה רוצה מעופר? הוא גרם להם לברוח מפה? אתה רוצה שהוא ינחה את המאמן לשתף אותם בכל מחיר?
ומה היה קורה אם זה היה עולה בהפסדים ובאי השגת הקריטריון? יש לך בטוחות שמדר לא היה עוזב בכל מקרה למכבי כי "בא לו ירוליג" ?
כבר אמרתי, לדעתי המשך ההתקשרות עם המאמן הזה היא טעות אבל זו החלטה לגיטימית של בעלים.

דבר שלישי- כן, לפעמים העולם הוא שחור ולבן. לצערנו הרב אין בעלים שעומדים בתור לקנות מועדוני ספורט, על אחת כמה וכמה את הפועל (ואלוהים יודע מה עברנו לאורך השנים) . זה קל מאוד להיות ביורוליג, להחזיק תקציב שמאפשר לך להתחרות במכבי ואז לבוא בטענות שלא מתאים לך ואתה מוכן לוותר על כל זה. בוא נתפלל שהבעלים הנוכחיים יעזבו, נחזור לניהול העמותה נשנורר כספים כדי להביא את זלמנסון וגיל בני בזמן שמכבי וירושלים שולטות בענף בבלעדיות ואז נראה מה עדיף
f22
קיבל.ה  6 לייקים

נוו מה עם הסרטון המטורלל לזה אין לכם תגובה כל הכת שלו פה
pogi
קיבל.ה  202 לייקים

אבל זה כמובן לא ייקרה.
מה כן ייקרה ?
וואטאבוטיזם.
מי ניסה להעיף את ניסנוב?
אני בכלל חושב שזה הפוך.

אין פה טיפת זהות.
שומע קטע? בעודי משוטט בפורום הכדורגל, אני נתקל שם בהודעה שלך.

ומה רואות עייני? תלונות! על זה שנראה ש"הפועל של ספרא" כדבריך, הגיעה לאירופה "בשביל הספורט".

באותה הודעה אתה מתלונן שעובדים לאט, לא הביאו תחליף ללואיזו, ואתה ממשיך במשפט "צריך להעמיד בזמן את הקבוצה הכי טובה שאפשר להעמיד."

ואני שואל- זה מה שחשוב לך? הקבוצה הכי טובה? מה עם הזהות?? אתה לא רוצה קצת זהות??????
מה שחשוב לך זה לנצל את הכסף (המסריח) כדי להעמיד את הקבוצה הכי טובה שאפשר להעמיד?
מצפה ממך לצעוק שאתה רוצה את קנצופולסקי, ארי כהן ואלטמן בהרכב ותהא התוצאה אשר תהא בדיוק כמו שאתה מצפה שיעשו בכדורסל
pogi
קיבל.ה  202 לייקים

f22 כתב: 06 יולי 2026, 00:25 נוו מה עם הסרטון המטורלל לזה אין לכם תגובה כל הכת שלו פה
כן כן יש תגובה נפלנו עם הבעלים המצב שלנו חרא תקרא מהר לרמי עם העמותה שיגיעו יחד עם האולטראס להציל את המועדון אנחנו צמאים לגיוסי כספים הדלקת אבוקות בתוך האולם ומתגעגעים לראות איך מפוצצים מכות אוהדים של הפועל חיפה

מבסוט?
f22
קיבל.ה  6 לייקים

pogi כתב: 06 יולי 2026, 00:32
f22 כתב: 06 יולי 2026, 00:25 נוו מה עם הסרטון המטורלל לזה אין לכם תגובה כל הכת שלו פה
כן כן יש תגובה נפלנו עם הבעלים המצב שלנו חרא תקרא מהר לרמי עם העמותה שיגיעו יחד עם האולטראס להציל את המועדון אנחנו צמאים לגיוסי כספים הדלקת אבוקות בתוך האולם ומתגעגעים לראות איך מפוצצים מכות אוהדים של הפועל חיפה

מבסוט?
יש גם תגובה בלי דמגוגיה?
pogi
קיבל.ה  202 לייקים

f22 כתב: 06 יולי 2026, 00:39
pogi כתב: 06 יולי 2026, 00:32

מבסוט?
יש גם תגובה בלי דמגוגיה?
כן
שהסרטון מיותר כמו הרבה דברים שעופר ינאי עושה
וזה עדיין לא הופך את אוהדי הפועל סל שתומכים בקבוצה, לכת שלו.

מבסוט?
Niro
קיבל.ה  2973 לייקים

אני לא מבין איך הוא מצליח לעשות את ההפרדה בין להיות מנכ"ל מצליח של חברה שהקים מאפס, לבין השטויות שהוא עושה והקונספירציות המגוחכות האלו כשהוא מדבר על כדורסל.
f22
קיבל.ה  6 לייקים

Niro כתב: 06 יולי 2026, 01:24 אני לא מבין איך הוא מצליח לעשות את ההפרדה בין להיות מנכ"ל מצליח של חברה שהקים מאפס, לבין השטויות שהוא עושה והקונספירציות המגוחכות האלו כשהוא מדבר על כדורסל.
זה באמת לא מזכיר לכם מישהו ?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1061 לייקים

תא מרבוטא כתב:
ranjef כתב: 05 יולי 2026, 17:02 מה זאת אומרת? שתחרים את הפועל בדיוק כמוהו ותפסיק לאהוד אותה.
מדבר על "הפרוייקט". כאילו זה עבודת גמר של ילדים בכיתה ט' ולא מועדון אימפריה של 100 שנה.
סה"כ פרוייקט.
העניין שגם בכדורגל זה פרויקט וגם שם יש ביקורת
ואיכשהו זה לא מגיע לקריאות להגמל/להחרים/לסגןר את הבסטה
גם אם מחר ברדה מחליט שהוא שונא את סתיו טוריאל ולא נותן לו דקת משחק כל העונה, ואז סתיו משלם פיצויים לספרא כדי להשתחרר וללכת למכבי בפחות כסף (כן, בטח) - יש בדיוק 0% סיכוי למחאה נגד ספרא.
ככה זה כשבכדורגל הם עדיין פרה קדושה.
Mkorman1
קיבל.ה  96 לייקים

האולטראס זו הכת היחידה שקיימת בהפועל כדורסל
תעיף ליציע
קיבל.ה  380 לייקים

עופר,
תן לנו וולקאם הזוניה להשקיט פה קצת את הצהבת
הנגיפית.
רק הפועל
קיבל.ה  3244 לייקים

pogi כתב: 06 יולי 2026, 00:27

אבל זה כמובן לא ייקרה.
מה כן ייקרה ?
וואטאבוטיזם.
מי ניסה להעיף את ניסנוב?
אני בכלל חושב שזה הפוך.

אין פה טיפת זהות.

ומה רואות עייני? תלונות! על זה שנראה ש"הפועל של ספרא" כדבריך, הגיעה לאירופה "בשביל הספורט".

באותה הודעה אתה מתלונן שעובדים לאט, לא הביאו תחליף ללואיזו, ואתה ממשיך במשפט "צריך להעמיד בזמן את הקבוצה הכי טובה שאפשר להעמיד."

ואני שואל- זה מה שחשוב לך? הקבוצה הכי טובה? מה עם הזהות?? אתה לא רוצה קצת זהות??????
מה שחשוב לך זה לנצל את הכסף (המסריח) כדי להעמיד את הקבוצה הכי טובה שאפשר להעמיד?
מצפה ממך לצעוק שאתה רוצה את קנצופולסקי, ארי כהן ואלטמן בהרכב ותהא התוצאה אשר תהא בדיוק כמו שאתה מצפה שיעשו בכדורסל
למה לנסות בכלל ? המשתמשים האלה יבואו וירעילו שוב פעם הבאה שהקבוצה תפסיד משחק חשוב אין לי ספק בכלל
תא מרבוטא
קיבל.ה  1020 לייקים

KingAlpaca כתב: 06 יולי 2026, 00:02 אני רואה שאתם ממש מאחים את הקרע...
למה נראה לך שעם מישהו שעסוק בהטרלות וטינופים, בלי קשר לקבוצה, למאמן,לליגה, יש מצב לאחות קרע?
זה לא דיון ענייני שם בשום צורה
תא מרבוטא
קיבל.ה  1020 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 06 יולי 2026, 06:57
תא מרבוטא כתב:
ranjef כתב: 05 יולי 2026, 17:02 מה זאת אומרת? שתחרים את הפועל בדיוק כמוהו ותפסיק לאהוד אותה.
מדבר על "הפרוייקט". כאילו זה עבודת גמר של ילדים בכיתה ט' ולא מועדון אימפריה של 100 שנה.
סה"כ פרוייקט.
העניין שגם בכדורגל זה פרויקט וגם שם יש ביקורת
ואיכשהו זה לא מגיע לקריאות להגמל/להחרים/לסגןר את הבסטה
גם אם מחר ברדה מחליט שהוא שונא את סתיו טוריאל ולא נותן לו דקת משחק כל העונה, ואז סתיו משלם פיצויים לספרא כדי להשתחרר וללכת למכבי בפחות כסף (כן, בטח) - יש בדיוק 0% סיכוי למחאה נגד ספרא.
ככה זה כשבכדורגל הם עדיין פרה קדושה.
ספציפית לאור התרומה של טוריאל בעןנה שעברה לא בטוח שישוו לים- אבל כן, ההקבלה ברורה ובהחלט לא מופרכת
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1207 לייקים

אבל זה כמובן לא ייקרה.
מה כן ייקרה ?
וואטאבוטיזם.
מי ניסה להעיף את ניסנוב?
אני בכלל חושב שזה הפוך.

אין פה טיפת זהות.

עוד דמגוגיה.
שוב, שחור לבן.
כאילו זה או ספרא או אל ים כרעיון.
הכסף של עופר מסריח בגלל שבשם המטרות הספורטיביות והכסף שהושקע בהם עשו דברים קשים בעיניי.
כמו לעבור אולם, לחלק כרטיסים בחינם, לתת לשחקן לכאורה מניות בחברה של הבעלים ואני יכול להמשיך.
אבל טוב שיש במה להתעסק. השוואה של טמבל עשית פה.
העיקר שהכת היחידה זה האולטראס. ברור.

כל אחד שמבקר את המועדון קוראים לו צהבת.
אבל אתם אוהדי הפועל ברור. עונה שהיא כשלון פלאס השפלת ים ואתם ממשיכים להגן על העופרה הזו שלא השאירה מהפועל כלום.
רקדו סביב עגל הזהב, רקדו
רק הפועל
קיבל.ה  3244 לייקים

יש פה אנשים שאשכרה מעדיפים שהקבוצה תרד ליגה אבל עם ניהול "מרגש"
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  765 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יולי 2026, 08:53

אבל זה כמובן לא ייקרה.
מה כן ייקרה ?
וואטאבוטיזם.
מי ניסה להעיף את ניסנוב?
אני בכלל חושב שזה הפוך.

אין פה טיפת זהות.

עוד דמגוגיה.
שוב, שחור לבן.
כאילו זה או ספרא או אל ים כרעיון.
הכסף של עופר מסריח בגלל שבשם המטרות הספורטיביות והכסף שהושקע בהם עשו דברים קשים בעיניי.
כמו לעבור אולם, לחלק כרטיסים בחינם, לתת לשחקן לכאורה מניות בחברה של הבעלים ואני יכול להמשיך.
אבל טוב שיש במה להתעסק. השוואה של טמבל עשית פה.
העיקר שהכת היחידה זה האולטראס. ברור.

כל אחד שמבקר את המועדון קוראים לו צהבת.
אבל אתם אוהדי הפועל ברור. עונה שהיא כשלון פלאס השפלת ים ואתם ממשיכים להגן על העופרה הזו שלא השאירה מהפועל כלום.
רקדו סביב עגל הזהב, רקדו
כרגיל, לקחת טענה לגיטימית של לעבור אולם והצמדת לה 2 טענות מגוכחות כדי להוסיף נפח ולהצדיק
השוואה של טמבל עשית פה
joshsoos
קיבל.ה  1030 לייקים

אם ההנהלה פה לא מתכוונת להתחיל לראשונה להיות אקטיבית, אנשים יפסיקו להיכנס לכאן. אחרי הכל, כמה אפשר להיכנס לפורום של אוהדי הפועל ולהרגיש שאתה בפורום של המחלה, ולהתעסק כל היום בחארות טיפשים ורוקדי דם שנכנסים לכאן אך ורק למטרה הזו. תתחילו לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר ( אני כמובן לא מצפה לכלום מהנסיון... )
ההוא מפעם
קיבל.ה  381 לייקים

מה זה היציאות האלה
כמה שטויות אפשר לדבר
משהוא מאוד לא טוב עובר עליו
Nati
קיבל.ה  3416 לייקים

צ'ימבויקה כתב:
Red Or Dead כתב: 05 יולי 2026, 16:42 ליטרלי *כל הישראלים* כולל כאלו שמשחקים פה שנים ומזוהים עם המועדון, מתים לעוף מפה, ומוכנים לוותר על מאות אלפי שקלים ויותר כדי לא להיות בהפועל
פורום שדים: מה כבר קרה?
זה לא פורום שדים פה
זה להקת מעודדות
שאומרת ״שהיא הפועל״
בגלל שהם ממשיכים לדבר פה על הגופה שנשארה מהמועדון הזה בפורום, אז ״הם הפועל״.. ברור.

זה אדיר שתמיד הטיעון (הלגיטימי מבחינתם), היה שהם הרי אוהדי הפועל לא משנה מה והם לא נוטשים אבל ברגע שיש חלמאות ניהולית ומקצועית כזו בתוך המועדון .
צרצרים.
הקבוצה בעונה שהיא חרפה מקצועית ועל זה עוד השפילו עוד עם סאגת מדר. למה לא קוראים פה ביקורת? אני אגיד למה. כי זה לא להקת מעודדת של הפועל ת״א אלא של מי שמנהל אותה.

איפה אותם משתמשים שביקרו פה את אלה שמבקרים את עופר וטענו שלא מדובר באוהדי הפועל?
תראו אתכם עכשיו, תראו איזה חרפה של התנהלות במועדון..
מה קרה נעלמתם?
0
Nati
קיבל.ה  3416 לייקים

f22 כתב:נוו מה עם הסרטון המטורלל לזה אין לכם תגובה כל הכת שלו פה
אימא יודעת מה אתה עושה בחופש מבית הספר?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1126 לייקים

יש ב"מחנה עופר" המון ביקורת גלויה כלפיו, בניגוד ל"מחנה אולטראס" שם אין גבול למה שהארגון יכול לעשות, כולל לדפוק מכות לאוהדי הפועל. זה שתצעקו חזק שמי שלא מחרים את הקבוצה הוא חלק מכת לא עושה את זה נכון
רדיוס לבית"ר!
ארז שדה
קיבל.ה  1595 לייקים

Hapolo כתב: 06 יולי 2026, 10:17 יש ב"מחנה עופר" המון ביקורת גלויה כלפיו, בניגוד ל"מחנה אולטראס" שם אין גבול למה שהארגון יכול לעשות, כולל לדפוק מכות לאוהדי הפועל. זה שתצעקו חזק שמי שלא מחרים את הקבוצה הוא חלק מכת לא עושה את זה נכון
בדיוק ,אפשר וצריך לבקר את עופר על ההתנהלות ועל השטויות שהוא אומר לפעמים ולהמשיך להגיע ליד אליהו ולכל מקום כדי לעודד את השדים האדומים גם בכדורסל.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1207 לייקים

Nati כתב: 06 יולי 2026, 09:34
אבא עופר יודע מה אתה עושה בפורום?
כי לפי השתקת הפיות שלך כאן אולי ייזרקו לך איזה כרטיס חינם למחזור הראשון נגד גליל גלבוע.
לך ולבוגרי בני עקיבא.
אפס מאופס, מעודדת.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  765 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יולי 2026, 11:51
כי לפי השתקת הפיות שלך כאן אולי ייזרקו לך איזה כרטיס חינם למחזור הראשון נגד גליל גלבוע.
לך ולבוגרי בני עקיבא.
אפס מאופס, מעודדת.
מה קרה? נגע בנקודה שהיא רגישה לך?
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1207 לייקים

Hapolo כתב: 06 יולי 2026, 10:17 יש ב"מחנה עופר" המון ביקורת גלויה כלפיו, בניגוד ל"מחנה אולטראס" שם אין גבול למה שהארגון יכול לעשות, כולל לדפוק מכות לאוהדי הפועל. זה שתצעקו חזק שמי שלא מחרים את הקבוצה הוא חלק מכת לא עושה את זה נכון
זה שתכתוב פה משהו לא הופך אותו נכון.
בעיניי האשכול הזה ואירועי אתמול אמורים להיות מדד לביקורת הגלויה כלפיו.
כמעט ואין כאן ביקורת.
תגובה אחת על הסרטון שלו אתמול אין כאן.
שמישהו יגיד משהו על זה..

אה וחרא כל האולטראס ועל מי ששם מכות.
Nati
קיבל.ה  3416 לייקים

צ'ימבויקה כתב:
לך ולבוגרי בני עקיבא.
אפס מאופס, מעודדת.
ממש נעלבתי
איך אני אמשיך מפה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3959 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יולי 2026, 11:51 מעודדת.
נשים בצד את "הבדיחה" המגדרית , אבל כן, תפקידנו כאוהדים זה לעודד...
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1126 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יולי 2026, 11:55
זה שתכתוב פה משהו לא הופך אותו נכון.
בעיניי האשכול הזה ואירועי אתמול אמורים להיות מדד לביקורת הגלויה כלפיו.
כמעט ואין כאן ביקורת.
תגובה אחת על הסרטון שלו אתמול אין כאן.
שמישהו יגיד משהו על זה..
אה וחרא כל האולטראס ועל מי ששם מכות.
לדעתי יש באשכול הזה ולא רק המון ביקורת על עופר ממגוון רחב של משתמשים, כולל אלו שלא נמנים על מתנגדיו.
מה לגבי הסרטון אתמול? זה שהוא מדבר על הסכומים, שזו הייתה התכנית שלו ועל זה שמנסים להשפיל אותו? מיותר ומטומטם לדעתי, לא משהו שצריך לפתוח מהדורות כמו שאתה מתאר. לעומת זאת היו דברים יותר משמעותיים למשל יום השביתה של החטופים זכור לי שהוא קיבל אש מכל כיוון אפשרי
רדיוס לבית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  3244 לייקים

אגב אני משוכנע (ומקווה) שהטענה של עופר על זה שהם משלמים לסמרטוט 4 מליון בעונה לא נכונה , אם הם יתחילו לזרוק סכומים כאלה הלך עליינו
שליחת תגובה