בולפומפה כתב:גם אם היה משאיר את ים ומביא את זוסמן, בלאט, סורקין וגור לביא ועולים עם חמישיית ישראלים לכל משחק ביורוליג עדיין היו מתלוננים פה ולא קונים מנויים. האשכול הזה הוא הדוגמא הטובה ביותר לכך שלא משנה מה המועדון הזה יעשה תמיד תמיד תמיד תהיה ביקורת.
ים מדר
-
ranjef
- קיבל.ה 2280 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 651 לייקים
רגע שניה בוא נעשה סדר כי קצת איבדת אותי.ranjef כתב: ↑29 יוני 2026, 18:47כן בטחאיש גדול כתב:מה הקשר בין הכדורגל לכדורסל?
להשוות תעזיבה של לואיזו לזאת של ים?
אנשים פה איבדו את זה
האנשים איבדו את זה ולא אתה.
הכל אצלך אישי מפוזיציה נגד עופר.
אתה רוצה שיעיפו מאמן (מוכח) בגלל שחקן (שלא עשה כלום ביורוליג עד כה).
לואיזו לא.
את ורמוט אפשר להשוות?
זהבי?
גרשון אפשר להשוות?
בן כמה היית אז בכלל? שנדע אם זה רלוונטי, כי אולי את הסכין בלב בכלל לא הרגשת.
לא התווכנתי שמי שמקבל את העזיבה של ים למכבי בהכלה ומי שאוהב את עופר איבד את זה.
זכותו
אמרתי את זה על מי שאומר שהעזיבה של ים למכבי והעזיבה של לואיזו לכוכב האדום יושבות על אותו מקום.
איך אפשר להשוות בכלל את שתי הסיטואציות?
עכשיו, מי שבא לו לקבל את העזיבה של ים בהבנה ובהכלה זה שלו.
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 29 יוני 2026, 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RedDrifter
- קיבל.ה 945 לייקים
למה שתקשיב לי אם אפשר להקשיב לשחקן עצמו?ranjef כתב: ↑29 יוני 2026, 19:14ואם הוא היה מציע ללואיזו פי 3 מהכוכב (כמו עופר), אתה בטוח שהוא לא היה נשאר? באמת?RedDrifter כתב:ככל שאני מדבר איתכם אפשר להבין שיש פה 2-3 שמדברים מתוך פוזיציה מאוד מוזרה ולא מחוברתranjef כתב: ↑29 יוני 2026, 18:48 קשור ועוד איך.
עופר הציע לים חוזה שלא היה פה מעולם, לא יהיה גם, ויש בודדים באירופה שמקבלים אותו.
שוב, על שחקן פציע, שלא עשה כלום עדיין ביורוליג.
ים בוחר לתקוע לכולם סכין בגב כי אבא שלו זה בוזגלו של הכדורסל. אבל זה חפיף.
ספרא משתין על כולם, אבל היי - הוא זה שמחובר לקהילה. אחד משלנו. גדל בבלטות באוסישקין.
עופר זה אויב העם.
לא שונא את עופר וכבר אמרתי זאת. הכדורגל לא קשור ומדובר פה על שמים וארץ ואם תרצה שאשווה לך את זה במונחי כדורסל את מה שאתה מנסה בכוח להשוות זה כמו לכעוס על עופר שלא מצליח לשמור על שחקן שלנו שהלייקרס רוצים.. אנחנו לא באותה ליגה של הכוכב האדום שאנחנו יכולים בכלל להילחם על שחקנים איתם. וזה לא קשור לספרא או הכסף שמשקיע.
והיו גם זהבי וורמוט ומי לא. אף אחד לא הפסיק להגיע בגלל זה. הכל שנאה אישית מגובה באלק תיאוריות

אגב אני לא איזה סופר מקורב אבל מידי פעם מקבל איזה עצם וממה שאני יודע ומכיר הוא קיבל הצעה נאה מאוד בלשון המעטה מספרא והוא דחה אותה. לא הכל אתה יודע.
אף לא צעד לאחור 
-
Niro
- קיבל.ה 2938 לייקים
אני רואה ליצנים בטוויטר שהשנאה שלהם לעופר מעבירה אותם על דעתם ומצדיקים את ים במעבר למכבי. אוהדי הפועל עלק.
אני רוצה לראות אותו אוסר על הדון להחתים שחקן זר שיתחרה איתו על דקות, בדיחה.
אני רוצה לראות אותו אוסר על הדון להחתים שחקן זר שיתחרה איתו על דקות, בדיחה.
-
ranjef
- קיבל.ה 2280 לייקים
קיבל פי 3?
כשיקבל - נדבר ונראה כמה הכסף הוא לא אישיו
כשיקבל - נדבר ונראה כמה הכסף הוא לא אישיו
-
Flamengo
- קיבל.ה 244 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 2280 לייקים
יפה רק שאתה מתעלם משניים שנקראים ערן זהבי או ורמוט, וכתבתי אותם 12 פעם.איש גדול כתב:רגע שניה בוא נעשה סדר כי קצת איבדת אותי.ranjef כתב: ↑29 יוני 2026, 18:47כן בטחאיש גדול כתב:מה הקשר בין הכדורגל לכדורסל?
להשוות תעזיבה של לואיזו לזאת של ים?
אנשים פה איבדו את זה
האנשים איבדו את זה ולא אתה.
הכל אצלך אישי מפוזיציה נגד עופר.
אתה רוצה שיעיפו מאמן (מוכח) בגלל שחקן (שלא עשה כלום ביורוליג עד כה).
לואיזו לא.
את ורמוט אפשר להשוות?
זהבי?
גרשון אפשר להשוות?
בן כמה היית אז בכלל? שנדע אם זה רלוונטי, כי אולי את הסכין בלב בכלל לא הרגשת.
לא התווכנתי שמי שמקבל את העזיבה של ים למכבי בהכלה ומי שאוהב את עופר איבד את זה.
זכותו
אמרתי את זה על מי שאומר שהעזיבה של ים למכבי והעזיבה של לואיזו לכוכב האדום יושבות על אותו מקום.
איך אפשר להשוות בכלל את שתי הסיטואציות?
עכשיו, מי שבא לו לקבל את העזיבה של ים בהבנה ובהכלה זה שלו.
על ים בניגוד אליהם, עוד בבאיירן רצו פה קללות שאמרו שהוא הראשון שיילך למכבי
-
Niro
- קיבל.ה 2938 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2938 לייקים
וזו התגובה של עופר, לא מכחיש שים בדרך למכבי.
-
joshsoos
- קיבל.ה 985 לייקים
אם ההצעה נכונה, סורקין על 900, ישדרגו לו אותו דבר? קשה לי להאמין, והוא בכל זאת הישראלי הבכיר. מעניין איך יגיב.
- RedDrifter
- קיבל.ה 945 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 985 לייקים
הלוואי וזה לא נכון וזה צנציפח, אבל לא נשמע בלתי סביר שים ידרוש דבר כזה. מצד שני, זה לא שאניס יהיה כשיר לפתיחת העונה ויקחו כמה חודשים עד שיחזור ( ואז אי אפשר לדעת איך יראה ) ואם הוא חושב שהפועל תשחק כמה חודשים בלי גיבוי -בכל הכבוד לבראיינט - הוא חוצה כל גבול חוצפתי.
-
איש גדול
- קיבל.ה 651 לייקים
עופר יודע טוב מאוד מה קורה בקהל
מאמין שאם זה לא היה נכון הוא היה מוצא איפה להגיד את זה.
אבל כל עוד אין הודעה רשמית יש תקווה
מאמין שאם זה לא היה נכון הוא היה מוצא איפה להגיד את זה.
אבל כל עוד אין הודעה רשמית יש תקווה
-
Red_man
- קיבל.ה 2782 לייקים
אם מה שצנצי פרסם נכון וזה חתיכת אם (גם מהכיוון של מדר יכולה להגיע הדלפה) אז שיזדיין במכבי ים ואני מאחל לו לקרוע את שתי הצולבות ביציאה מהחתימה. אף שחקן לא יכול לקבוע למאמן את הסגל. כן מדר יקבע למאמן (לא משנה מי זה בכלל) שהרכז הנוסף יהיה אניס ולא שורטס
-
purvis short
- קיבל.ה 310 לייקים
אגב, במשהו בנוגע לאיטודיס אני מסכים עם איש גדול. איטודיס כרגע לטעמי הוא מותג בעייתי מאוד במערכת של הפועל. מבחינת הקהל למשל. אז כמובן שלא הייתי מפטר מאמן בשביל שחקן. אבל הפועל צריכה לחשוב טוב טוב אם זה האיש שאתה רוצה להתחיל איתו את העונה הבאה כשהוא במעמד צולע כבר מעכשיו (בגלל ההפסד בגמר, עזיבת ים וכו'). אם אכן ריאל רוצה אותו אני לא בטוח שהייתי מסרב (הייתי מנסה לקבל את הזוניה תמורתו למשל)
- iamgabormarton
- קיבל.ה 715 לייקים
וממי הזוניה יקבל הוראות? פרנקו?purvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 19:44 אגב, במשהו בנוגע לאיטודיס אני מסכים עם איש גדול. איטודיס כרגע לטעמי הוא מותג בעייתי מאוד במערכת של הפועל. מבחינת הקהל למשל. אז כמובן שלא הייתי מפטר מאמן בשביל שחקן. אבל הפועל צריכה לחשוב טוב טוב אם זה האיש שאתה רוצה להתחיל איתו את העונה הבאה כשהוא במעמד צולע כבר מעכשיו (בגלל ההפסד בגמר, עזיבת ים וכו'). אם אכן ריאל רוצה אותו אני לא בטוח שהייתי מסרב (הייתי מנסה לקבל את הזוניה תמורתו למשל)
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 728 לייקים
בלי הזוניה, שפשוט ילך כולם יהיו מרוצים. הזדמנות להיפרד בטובpurvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 19:44 אגב, במשהו בנוגע לאיטודיס אני מסכים עם איש גדול. איטודיס כרגע לטעמי הוא מותג בעייתי מאוד במערכת של הפועל. מבחינת הקהל למשל. אז כמובן שלא הייתי מפטר מאמן בשביל שחקן. אבל הפועל צריכה לחשוב טוב טוב אם זה האיש שאתה רוצה להתחיל איתו את העונה הבאה כשהוא במעמד צולע כבר מעכשיו (בגלל ההפסד בגמר, עזיבת ים וכו'). אם אכן ריאל רוצה אותו אני לא בטוח שהייתי מסרב (הייתי מנסה לקבל את הזוניה תמורתו למשל)
-
Niro
- קיבל.ה 2938 לייקים
איטודיס על הזוניה? קניתיpurvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 19:44 אגב, במשהו בנוגע לאיטודיס אני מסכים עם איש גדול. איטודיס כרגע לטעמי הוא מותג בעייתי מאוד במערכת של הפועל. מבחינת הקהל למשל. אז כמובן שלא הייתי מפטר מאמן בשביל שחקן. אבל הפועל צריכה לחשוב טוב טוב אם זה האיש שאתה רוצה להתחיל איתו את העונה הבאה כשהוא במעמד צולע כבר מעכשיו (בגלל ההפסד בגמר, עזיבת ים וכו'). אם אכן ריאל רוצה אותו אני לא בטוח שהייתי מסרב (הייתי מנסה לקבל את הזוניה תמורתו למשל)
אפשר גם לזרוק להם סלסלת דדאס כתשורה
- Brilliant
- קיבל.ה 469 לייקים
אני מקווה שזה לא יהיה כמו שחבר שלך נפרד מהבת זוג שלו שמעולם לא אהבת, ואז מרגישים נוח ללכלך עליה, אבל אז אחרי חודש הם חוזרים ונעשה מביך, אבל;
יש סימן שאלה בעיני עדיין על ים מבחינת הכשירות הפיזית שלו. בשנה שעברה דיברו על זה שהפציעה שלו דומה למה שהיה לקטש שגרם לו לפרוש. גם ההתאוששות אחרי הנבחרת הייתה איטית למדי. ואומנם הוא נתן רצף משחקים בסיום העונה שהראו שהוא כשיר לגמרי, אבל אני לא בטוח שהוא ישרוד עונת יורוליג מלאה.
בנוסף, האם הוא יצליח להיות טוב באופן עקבי ברמת היורוליג? לא בטוח בכלל. קבוצות ילמדו את החולשות שלו אם הוא יהיה שחקן מוביל אצל מכבי ויענישו אותו. צריך לזכור שהתצוגות מול מכבי היו מרשימות, אבל מדובר באחת מקבוצות ההגנה הכי חלשות ביורוליג. מול הנגנות המובילות של היבשת יהיה לו הרבה יותר קשה.
בתכלס ברור שאני כותב את כל זה כדי לרכך את תחושת הבאסה הגדולה שכל הדבר הזה מביא…
יש סימן שאלה בעיני עדיין על ים מבחינת הכשירות הפיזית שלו. בשנה שעברה דיברו על זה שהפציעה שלו דומה למה שהיה לקטש שגרם לו לפרוש. גם ההתאוששות אחרי הנבחרת הייתה איטית למדי. ואומנם הוא נתן רצף משחקים בסיום העונה שהראו שהוא כשיר לגמרי, אבל אני לא בטוח שהוא ישרוד עונת יורוליג מלאה.
בנוסף, האם הוא יצליח להיות טוב באופן עקבי ברמת היורוליג? לא בטוח בכלל. קבוצות ילמדו את החולשות שלו אם הוא יהיה שחקן מוביל אצל מכבי ויענישו אותו. צריך לזכור שהתצוגות מול מכבי היו מרשימות, אבל מדובר באחת מקבוצות ההגנה הכי חלשות ביורוליג. מול הנגנות המובילות של היבשת יהיה לו הרבה יותר קשה.
בתכלס ברור שאני כותב את כל זה כדי לרכך את תחושת הבאסה הגדולה שכל הדבר הזה מביא…
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 71 לייקים
וואי צנצי זה באמת פח
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 445 לייקים
אני באמת ממליץ לכולם לחכות עם האיחולים, עוד יום יומיים נדע מה באמת קורה והשורה התחתונה היא שקובעת, על אף אולי התנהלות בעייתית של כל המעורבים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
- גביזון
- קיבל.ה 5215 לייקים
בבקשה לא, בבקשה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- סומך
- קיבל.ה 1944 לייקים
!!!joshsoos כתב: ↑29 יוני 2026, 17:38 סורקין ישודרג מאוד, כבר אמרו.
מי שחתם חוזה עם סעיף יציאה של 300K שפתוח לכולם אסור לו לנהל שום דבר שקשור לענף.
ונעזוב רגע אם החלק של ים או של איטודיס גדול יותר, החוזה שמוצע לים וכו, גם אם ים החליט שלא בא לו ומבקש לעזוב וזו זכותו, הוא לא ילד קטן ומודע למשמעות של לעיבור מהפועל למכבי, בטח למי שגדל במועדון. מי שעושה דבר כזה הוא האפס הכי גדול שהיה פה ( ולא, שמעון גרשון לא כזה כי הפועל דחפה אותו החוצה וכתבתי פה את האמת כבר מאתיים פעם, וגם ורמוט לא כזה כי הוא לא בן המועדון ולא הציעו לו שום דבר מיוחד וגם רמזו לו שעדיף שיילך, אף אחד מהם לא מתקרב לסיפור הזה )
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
יש ילדים שאוהדים את הפועל בוכים בגללו, שיתבייש
-
איש גדול
- קיבל.ה 651 לייקים
מבין את ים לגמרי
הוא עבר העונה התעללות מקצועית
כל החטאה שלו נבעט לספסל לפעמים לא חזר משחק שלם ולפעמים כמה משחקים.
זה כמובן לא ימנע ממני לשנוא אותו ברגע שיעבור למכבי אבל מבין אותו לגמרי שהוא לא מוכן לקחת תסיכון לקבל שוב את אותו היחס.
כל המעבר הזה לפני שהוא על הראש של ים הוא על הראש של עופר ואיטודיס.
זה כמובן לא ימנע ממני לשנוא אותו ברגע שיעבור למכבי אבל מבין אותו לגמרי שהוא לא מוכן לקחת תסיכון לקבל שוב את אותו היחס.
- סומך
- קיבל.ה 1944 לייקים
לא מסכים בכלל, רוצה לעזוב כי עבר התעללות מקצועית? יש עוד הרבה קבוצות באירופה, יכול לעבור לאחת מהן. ואם אין לו אחת כזאת, אז אולי הוא לא בדיוק ברמה וצריך להוכיח את עצמואיש גדול כתב: ↑29 יוני 2026, 20:57 מבין את ים לגמרי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
purvis short
- קיבל.ה 310 לייקים
סקאריולו עוזב את ריאל, הוא יוכל לבוא להפועל. בריאל מאוד ישמחו כי הם צריכים לשלם לו שנתיים קדימה.iamgabormarton כתב: ↑29 יוני 2026, 19:54וממי הזוניה יקבל הוראות? פרנקו?purvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 19:44 אגב, במשהו בנוגע לאיטודיס אני מסכים עם איש גדול. איטודיס כרגע לטעמי הוא מותג בעייתי מאוד במערכת של הפועל. מבחינת הקהל למשל. אז כמובן שלא הייתי מפטר מאמן בשביל שחקן. אבל הפועל צריכה לחשוב טוב טוב אם זה האיש שאתה רוצה להתחיל איתו את העונה הבאה כשהוא במעמד צולע כבר מעכשיו (בגלל ההפסד בגמר, עזיבת ים וכו'). אם אכן ריאל רוצה אותו אני לא בטוח שהייתי מסרב (הייתי מנסה לקבל את הזוניה תמורתו למשל)
אני לא חושב שצריך לפטר מאמן בשביל ים. זו שכונה. אבל מרגע שים עוזב, אני בספק גדול אם איטודיס יכול להמשיך פה.
הוא מאמן ענק והכול, אבל השידוך הזה הגיע, כך נראה, לנקודה שהוא רע למועדון ורע לאוהדים ואי אפשר להתעלם מזה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 651 לייקים
אף קבוצה באירופה לא תציע לו את הסכומים שהפועל ומכבי מציעות לו.סומך כתב: ↑29 יוני 2026, 21:00לא מסכים בכלל, רוצה לעזוב כי עבר התעללות מקצועית? יש עוד הרבה קבוצות באירופה, יכול לעבור לאחת מהן. ואם אין לו אחת כזאת, אז אולי הוא לא בדיוק ברמה וצריך להוכיח את עצמואיש גדול כתב: ↑29 יוני 2026, 20:57 מבין את ים לגמרי
ולגבי הדבר השני שאמרת ברור שהוא עוד צריך להוכיח את עצמו , הוא בא להפועל שיתנו לו את הבמה לזה ובמקום זה הוא קיבל יחס מקצועי משפיל.
אם בראיינט לא נפצע אז גם בפליאוף הוא בקושי היה נספר
אולי היה מקבל כמה דקות פה ושם כי בכל זאת צריך ישראלי על המגרש
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2075 לייקים
לא הבנתי, משהו קרה?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- בונדר
- קיבל.ה 445 לייקים
שום דבר רשמי
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2075 לייקים
אז על מה ארבעה עמודים?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- סומך
- קיבל.ה 1944 לייקים
מצטער לא מבין איך אפשר לומר מבין אותו על שחקן שגדל בהפועל ועובר ישירות למכבי. באף מצב ובטח שלא במצב שלו. הוא עדיין לא הכוכב שהוא חושב שהוא וזה לא שב שבהפועל מראים לו את הדלת החוצה. אם הפרסומים נכונים אז נראה שעושים מאמץ לשכנע אותו להשאר. אם הוא בוחר לא להשאר הוא אפס מאופס.איש גדול כתב: ↑29 יוני 2026, 21:04אף קבוצה באירופה לא תציע לו את הסכומים שהפועל ומכבי מציעות לו.סומך כתב: ↑29 יוני 2026, 21:00לא מסכים בכלל, רוצה לעזוב כי עבר התעללות מקצועית? יש עוד הרבה קבוצות באירופה, יכול לעבור לאחת מהן. ואם אין לו אחת כזאת, אז אולי הוא לא בדיוק ברמה וצריך להוכיח את עצמואיש גדול כתב: ↑29 יוני 2026, 20:57 מבין את ים לגמרי
ולגבי הדבר השני שאמרת ברור שהוא עוד צריך להוכיח את עצמו , הוא בא להפועל שיתנו לו את הבמה לזה ובמקום זה הוא קיבל יחס מקצועי משפיל.
אם בראיינט לא נפצע אז גם בפליאוף הוא בקושי היה נספר
אולי היה מקבל כמה דקות פה ושם כי בכל זאת צריך ישראלי על המגרש
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה