אין לך שום אלטרנטיבה.. בלאט זה הרכז הישראלי הכי טוב בארץ אחרי מדר שיכול לתת דק ביורוליג. אם בלאט לא מגיע במידה ומדר עוזב אנחנו בבעיה עוד יותר גדולה..TinyLight כתב: ↑29 יוני 2026, 09:18תמיר בלאט הוא בערך הדבר הכי רחוק מהכדורסל שאיטודיס רוצה לראות. אם ים מדר איבד קרדיט למרות שהוא מתאים לפרופיל שהמאמן מחפש, אז בלאט צפוי להתרסק שם. הוא ימצא את עצמו על הספסל, ממורמר וחסר ביטחון, בדיוק כמו התאונה שהייתה לטי.ג'יי שורטס עם אטאמן בפנאתנייקוס.קפטן ג'ק כתב: ↑29 יוני 2026, 08:09 שני הסנט שלי:
המצב הוא כזה - התחרות על שחקנים (ומאמנים) העונה ביורוליג החריפה מאד. בנוסף לשחקניות הצמרת הרגילות (אולימפיאקוס, ריאל, פנר וכו'), ובנוסף אלינו (בתור שחקן חיצוני שהקפיץ מחירים ושילם לשחקנים יותר מהערך שלהם),
לתמונה מצטרפות העונה וילרבאן, דובאי שהולכת חזק יותר בגלל הכישלון היחסי בעונה הקודמת, מכבי עם הזין החדש הזה שטילמן, ובמידה מסוימת אולי גם ולנסיה שצריכה לבנות קבוצה חדשה אחרי שהרבה שחקני מפתח עזבו.
בגלל התחרות הקשה על השחקנים, מדר, לאן שלא יילך, יקבל כסף טוב. הרבה ממנו.
ככה שהשיקול המרכזי שלו הוא לא הכסף, אלא איפה הוא יבוא לידי ביטוי ויוכל לתת קפיצה בקריירה וממש להוביל קבוצת יורוליג. שזה משהו שהוא לעניות דעתי מסוגל לעשות.
לאור ניסיונו המר בעונה הקודמת עם איטודיס ושות', אני מעריך שים ישב בשבועיים האחרונים עם איטודיס ועופר, וביקש ערבויות כלשהן (גם ברמה של מילה ולחיצת יד) לכך שהעונה הקרובה הוא רכז שני בהיררכיה, שווה יחסית למיצ'יץ' מבחינת זמן משחק ביורוליג. מכיוון שלא חתם ולא סגר (ובאחד האתרים אף נכתב 'סירב להצעה של הפועל'), אני מעריך שהסיבה היא שהוא לא קיבל מאיטודיס כזו התחייבות. ויש את האפשרות שינחיתו פה רכז זר שיהיה שני בהיררכיה וים שוב ימצא עצמו רכז שלישי.
אני גם מעריך שים כן קיבל במכבי איזו מילה של קטש / הנהלה שהוא בתפקיד רכז ראשון שם, אם יגיע (וכמובן שבלאט לא יישאר). ומכבי חמים על להחליש את הפועל ולקחת מאיתנו שחקנים (הורד, קריצה הורד).
לכן מעריך שתוך שבוע - למרבה הצער והבאסה - יש סיכוי גבוה שים סוגר במכבי.
מה הפועל צריכה לעשות בתרחיש כזה? לנסות להביא את בלאט בתור רכז שלישי, ואז להביא רכז שני שהוא אמריקאי מה-NBA, פשוט כי לאט לאט נגמרים השחקנים הפנויים באירופה שהם מספיק טובים וגם יסכימו להגיע לישראל.
חשוב לזכור שהמצב בישראל מבחינה ביטחונית עדיין גרוע, יש אפשרות שכל יום דברים פה יתלקחו מחדש עם טילים ואזעקות.
אפשרות נוספת שהיא ממש לונג שוט היא ללכת בכל הכוח ובכל התקציב האפשרי (כלומר: שכר מופרך מהאגדות) על פקונדו קמפאסו ידידנו מריאל, שהוא רכז מדהים לדעתי. סיכוי נמוך שבכלל יסכים / יתאפשר לשחרר אותו. אבל כדאי לבדוק לפחות.
דרך אגב, אני מתחבר לתיאוריה של גביזון ולפיה אם ים יעזוב, אז יש סיכוי מסוים שעופר יעזיב את איטודיס - בכפוף לזה שיהיה לו ביד מחליף זמין לחתימה, בקליבר דומה.
לא במקרה הוא לא סגר שם. בלאט רוצה חוזה של כוכב, אבל בפועל הוא שחקן חד ממדי שתלוי כמעט לחלוטין ביום הקליעה שלו. כשהשלשות נכנסות הוא נראה נהדר אבל כשהן לא קשה מאוד להצדיק את הדקות שלו ברמת היורוליג.
אם הפועל מאבדת את ים מדר ומסיימת עם תמיר בלאט, זו לא רק ירידה מקצועית קשה, זו החלפה של שחקן שמתאים למאמן בשחקן שלא מתאים לשיטה שלו כמעט בשום פרמטר. אסון טוטאלי שאסור להביא בחשבון בכלל.
ים מדר
-
lior777
- קיבל.ה 267 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 2782 לייקים
הבהירו לים לפני היציאה לנבחרת את המצב והוא עשה את הבחירות שלו. ים לא פתח את העונה בגלל פציעה ולא להחתים עוד רכז ולפתוח את העונה ביורוליג ככה זה היה חסר אחריות וטוב שהחתימו. ים עשה את הבחירות שלו והציפייה שלו שהקבוצה תסכן את עצמה בגלל ההחלטות שלו זה לא נורמלי. הוא לא נכנס טוב לעונה ולקח לו זמן להיכנס לקצב, הוא גם בליגה נראה רע בהתחלה.TinyLight כתב: ↑29 יוני 2026, 01:06אף אחד לא הופך את ים למסכן, אבל גם צריך לזכור איך המציאות נראתה.shaharot כתב: ↑29 יוני 2026, 00:59דיי שוב פעם השקר הזהTinyLight כתב: ↑29 יוני 2026, 00:31 שואל ברצינות ועוזב רגע את הכסף בצד: למה שים מדר ירצה להמשיך לשחק פה?
במשך עונה שלמה הוא כמעט לא נספר והפך לנער המגבות של בלייקני וברייאנט מהספסל.
הוא שילם מקצועית על ההחלטה שלו לשחק עם נבחרת ישראל בקיץ ועבר סדרת חינוך אצל איטודיס. רק כשהקבוצה נקלעה למצוקה בפלייאוף קיבל הזדמנות אמיתית.
איזה מסר זה משדר לשחקן צעיר שעוד לא הגיע לשיא שלו? שאם תבחר בנבחרת על פני האינטרסים של המאמן, הקריירה שלך תהיה בסכנה?
אם מכבי באמת תחרותית בשכר וזה לא בלוף שנועד להטריל את ינאי, קשה לי לראות למה הוא ירצה להישאר בסיטואציה כזו.
אם מכבי תחרותית הם יחתימו 2 רכזי על ב2 מיליון דולר וים מדר יהיה רכז 3-4 יחד עם בלאט ויראה פירורים.
עד אז מכבי תמשיך לגרד פליי אין וממחזור 5 תעשה חישובים מה צריך לעשות בשביל להגיע למקום 10.
אולי כדאי לים לעבור לירושלים בכלל לשחק ביורוקאפ שם הוא יהיה כוכב על
ומה הקשר בין בלייקני (שנתן עונה אדירה) ואלייזה (חמישיית העונה) לים מדר? לא אותם עמדות ולא אותם תפקידים. הקשר היחידי שהוא הולך לקבל שכר 2-2.5 מיליון דולר כמוהם אז כדאי שהתפוקה שלו תהיה בהתאם.
אני מת על ים וכבר רשמתי שלדעתי הוא צריך לפתוח בכל משחק יורוליג, בשביל הפועל ובשביל הקהל.
יהיה טוב ישחק 15-20 דקות, יהיה גרוע יש 2 רכזים נוספים שיקחו לו את הדקות.
אבל כמה אפשר להפוך אותו למסכן בזמן שהוא מקבל שכר לא פרופורציונלי כאילו הוא טופ גארדים ביורוליג (סורקין מקבל פחות ממיליון דולר לדוגמא)
הוא הגיע להפועל בחוזה גדול כדי להיות הישראלי המוביל של הקבוצה. בפועל, אחרי הסיפור עם נבחרת ישראל בקיץ, המעמד שלו נפגע משמעותית והוא קיבל הרבה פחות קרדיט. רק כשהמצב בגזרת הזרים הסתבך, הוא חזר לקבל דקות משמעותיות. בהחלט ייתכן שאלמלא אותה סיטואציה, גם זה לא היה קורה.
אז אם מחר הוא יבחר לעבור לצד השני, ואפילו תמורת פחות כסף ממה שהיה יכול לקבל בהפועל, מה לדעתך תהיה הסיבה? הוא מתחבר לצבע העיניים של קטש?
לפעמים שחקנים מקבלים החלטות גם מתוך שיקולים מקצועיים, אמון במערכת והתחושה שמעריכים אותם, לא הכול מסתכם בכסף. אני מקווה שאת השיעור הזה לא נלמד מחר בדרך הקשה.
-
shaar7_12
- קיבל.ה 113 לייקים
בלאט לא יכול לתת דקות ביורוליג, בטח בשיטה של איטודיס כאשר עושים חילופים אוטומטיים . בוא נזכור שגם ככה מיציץ לא שומר אבל לרוב מחביאים אותו כיוון שהוא יכל לשמור על מספרי שלוש , אגב גם מדר עדיין לא הוכיח שהוא באמת יכול לשמור על גארדים של יורוליג . בגמר כאשר עלינו מול שני גארדים ברמת ביניים מינוס - אפשר היה לראות את הבעיות.lior777 כתב: ↑29 יוני 2026, 09:33אין לך שום אלטרנטיבה.. בלאט זה הרכז הישראלי הכי טוב בארץ אחרי מדר שיכול לתת דק ביורוליג. אם בלאט לא מגיע במידה ומדר עוזב אנחנו בבעיה עוד יותר גדולה..TinyLight כתב: ↑29 יוני 2026, 09:18תמיר בלאט הוא בערך הדבר הכי רחוק מהכדורסל שאיטודיס רוצה לראות. אם ים מדר איבד קרדיט למרות שהוא מתאים לפרופיל שהמאמן מחפש, אז בלאט צפוי להתרסק שם. הוא ימצא את עצמו על הספסל, ממורמר וחסר ביטחון, בדיוק כמו התאונה שהייתה לטי.ג'יי שורטס עם אטאמן בפנאתנייקוס.קפטן ג'ק כתב: ↑29 יוני 2026, 08:09 שני הסנט שלי:
המצב הוא כזה - התחרות על שחקנים (ומאמנים) העונה ביורוליג החריפה מאד. בנוסף לשחקניות הצמרת הרגילות (אולימפיאקוס, ריאל, פנר וכו'), ובנוסף אלינו (בתור שחקן חיצוני שהקפיץ מחירים ושילם לשחקנים יותר מהערך שלהם),
לתמונה מצטרפות העונה וילרבאן, דובאי שהולכת חזק יותר בגלל הכישלון היחסי בעונה הקודמת, מכבי עם הזין החדש הזה שטילמן, ובמידה מסוימת אולי גם ולנסיה שצריכה לבנות קבוצה חדשה אחרי שהרבה שחקני מפתח עזבו.
בגלל התחרות הקשה על השחקנים, מדר, לאן שלא יילך, יקבל כסף טוב. הרבה ממנו.
ככה שהשיקול המרכזי שלו הוא לא הכסף, אלא איפה הוא יבוא לידי ביטוי ויוכל לתת קפיצה בקריירה וממש להוביל קבוצת יורוליג. שזה משהו שהוא לעניות דעתי מסוגל לעשות.
לאור ניסיונו המר בעונה הקודמת עם איטודיס ושות', אני מעריך שים ישב בשבועיים האחרונים עם איטודיס ועופר, וביקש ערבויות כלשהן (גם ברמה של מילה ולחיצת יד) לכך שהעונה הקרובה הוא רכז שני בהיררכיה, שווה יחסית למיצ'יץ' מבחינת זמן משחק ביורוליג. מכיוון שלא חתם ולא סגר (ובאחד האתרים אף נכתב 'סירב להצעה של הפועל'), אני מעריך שהסיבה היא שהוא לא קיבל מאיטודיס כזו התחייבות. ויש את האפשרות שינחיתו פה רכז זר שיהיה שני בהיררכיה וים שוב ימצא עצמו רכז שלישי.
אני גם מעריך שים כן קיבל במכבי איזו מילה של קטש / הנהלה שהוא בתפקיד רכז ראשון שם, אם יגיע (וכמובן שבלאט לא יישאר). ומכבי חמים על להחליש את הפועל ולקחת מאיתנו שחקנים (הורד, קריצה הורד).
לכן מעריך שתוך שבוע - למרבה הצער והבאסה - יש סיכוי גבוה שים סוגר במכבי.
מה הפועל צריכה לעשות בתרחיש כזה? לנסות להביא את בלאט בתור רכז שלישי, ואז להביא רכז שני שהוא אמריקאי מה-NBA, פשוט כי לאט לאט נגמרים השחקנים הפנויים באירופה שהם מספיק טובים וגם יסכימו להגיע לישראל.
חשוב לזכור שהמצב בישראל מבחינה ביטחונית עדיין גרוע, יש אפשרות שכל יום דברים פה יתלקחו מחדש עם טילים ואזעקות.
אפשרות נוספת שהיא ממש לונג שוט היא ללכת בכל הכוח ובכל התקציב האפשרי (כלומר: שכר מופרך מהאגדות) על פקונדו קמפאסו ידידנו מריאל, שהוא רכז מדהים לדעתי. סיכוי נמוך שבכלל יסכים / יתאפשר לשחרר אותו. אבל כדאי לבדוק לפחות.
דרך אגב, אני מתחבר לתיאוריה של גביזון ולפיה אם ים יעזוב, אז יש סיכוי מסוים שעופר יעזיב את איטודיס - בכפוף לזה שיהיה לו ביד מחליף זמין לחתימה, בקליבר דומה.
לא במקרה הוא לא סגר שם. בלאט רוצה חוזה של כוכב, אבל בפועל הוא שחקן חד ממדי שתלוי כמעט לחלוטין ביום הקליעה שלו. כשהשלשות נכנסות הוא נראה נהדר אבל כשהן לא קשה מאוד להצדיק את הדקות שלו ברמת היורוליג.
אם הפועל מאבדת את ים מדר ומסיימת עם תמיר בלאט, זו לא רק ירידה מקצועית קשה, זו החלפה של שחקן שמתאים למאמן בשחקן שלא מתאים לשיטה שלו כמעט בשום פרמטר. אסון טוטאלי שאסור להביא בחשבון בכלל.
- רדנקו
- קיבל.ה 2299 לייקים
אם ים עובר למכבי מבחינתי הוא לא יותר טוב מוורמוט וגרשון.
זהבי לפחות עבר בחול לפני מכבי.
ולספר על זה שכשהוא גדל היה רק מכבי זה שקר ברור.
כששידרו רק את מכבי ים עוד לא נולד.
הוא תמיד חשב רק' על עצמו ושום דבר אחר לא ענין אותו.
שכחתם שהוא הלך עם הפועל לבוררות כדי להשתחרר ולעבור לפרטיזן בתקופת העמותה ונתנו לו ללכת למרות שהוא הפסיד בבוררות?
כבר כתבו בכל מקום שיש לו סעיף שחרור של חצי מיליון דולר (לא מבין איך עופר אפשר את זה אחרי מה שהיה עם הורד) אז זה פינטס בשביל כל קבוצה. אפילו מכבי.
ואין לו שום סיבה מקצועית ללכת.
הוא יודע שאחרי הפלייאוף המצוין שלו הוא כבר יקבל תקפיד מרכזי גם ביורוליג, אבל הוא חושב כרגיל רק על עצמו.
מקווה שילך למכבי ויכשל שם ונראה אותו מסתכל על הפלייאוף מרחוק.
שעופר יביא את בלאט והוא לפחות יעשה גם את כל הגבוהים שלנו כוכבים.
זהבי לפחות עבר בחול לפני מכבי.
ולספר על זה שכשהוא גדל היה רק מכבי זה שקר ברור.
כששידרו רק את מכבי ים עוד לא נולד.
הוא תמיד חשב רק' על עצמו ושום דבר אחר לא ענין אותו.
שכחתם שהוא הלך עם הפועל לבוררות כדי להשתחרר ולעבור לפרטיזן בתקופת העמותה ונתנו לו ללכת למרות שהוא הפסיד בבוררות?
כבר כתבו בכל מקום שיש לו סעיף שחרור של חצי מיליון דולר (לא מבין איך עופר אפשר את זה אחרי מה שהיה עם הורד) אז זה פינטס בשביל כל קבוצה. אפילו מכבי.
ואין לו שום סיבה מקצועית ללכת.
הוא יודע שאחרי הפלייאוף המצוין שלו הוא כבר יקבל תקפיד מרכזי גם ביורוליג, אבל הוא חושב כרגיל רק על עצמו.
מקווה שילך למכבי ויכשל שם ונראה אותו מסתכל על הפלייאוף מרחוק.
שעופר יביא את בלאט והוא לפחות יעשה גם את כל הגבוהים שלנו כוכבים.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 715 לייקים
אלו סכומים מטורפים ואני לא נכנס לכיס וליורוליג זה לא אופטימלי אבל הייתי מחתים את ים ובלאט ומשאיר את מכבי עם ישראלי בכיר אחד וחור תחת פעור
-
איש גדול
- קיבל.ה 653 לייקים
אשכרה אנשים פה מדברים בהבנה והכלה על מצב שבו ים עוזב למכבי ולא רק זה גם מוסיפים לעשות ומציעים את בלאט כמחליף שלו בסגל.
הזוי
אם ים עוזב למכבי זה נוראי מכל כך הרבה בחינות
אני מאוד מקווה שמי שמקבל החלטות במועדון מבין את זה.
עזיבה של ים למכבי זה משהו שלא מתקבל על הדעת
הזוי
אם ים עוזב למכבי זה נוראי מכל כך הרבה בחינות
אני מאוד מקווה שמי שמקבל החלטות במועדון מבין את זה.
עזיבה של ים למכבי זה משהו שלא מתקבל על הדעת
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 46 לייקים
לפי הדיווחים הציעו לו חוזה נדיב מאוד (יחד עם הבטחה לתפקיד משמעותי יותר), אז יש הבנה לגבי החשיבות שלו, פשוט אולי מאוחר מדי.
השאלה אם זה משנה משהו מבחינתו או שהפור נפל.
אם וכאשר הוא יחתום שם יהיה צריך להתמודד עם זה איכשהו (מקווה שלא בלאט).
-
Red Balloon
- קיבל.ה 4 לייקים
מצפה רק לציוץ אחד: " לא יקרה!"
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
עדיין ההצעה שלנו גדולה יותר , המאמן המתנשא צריך להבטיח לו דקות.משמעותיות ביורוליג וזהודאר אל כופר כתב: ↑29 יוני 2026, 10:36לפי הדיווחים הציעו לו חוזה נדיב מאוד (יחד עם הבטחה לתפקיד משמעותי יותר), אז יש הבנה לגבי החשיבות שלו, פשוט אולי מאוחר מדי.
השאלה אם זה משנה משהו מבחינתו או שהפור נפל.
אם וכאשר הוא יחתום שם יהיה צריך להתמודד עם זה איכשהו (מקווה שלא בלאט).
-
איש גדול
- קיבל.ה 653 לייקים
לא אכפת לי מה הציעו לו ומה לא הציעו לו
אם הוא עובר למכבי זה מחדל
אם הוא עובר למכבי זה מחדל
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
שעופר יציע לכל השחקנים דרג זרג האלה שלהם הצעות גבוהות.במיוחד שלא יתעסקו איתנו , גם לכל הבריסטות ולונדברג שלהם
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
אם הוא עובר למכבי המועדון מושפל וגמור מה לא ברור לאנשים פה ? לא מספיק שהם חוגגים עליינו אליפויות פעם אחר פעם עכשיו גם זה ?
- porthos
- קיבל.ה 309 לייקים
לים מבדר הבטיחו:
- 2.5 מיליון דולר לעונה
- תפקיד מרכזי, הרכז השני יחד עם מיציץ
- שלא יביאו רכז בכיר נוסף
אין עוד מה להציע לו. אם הוא מעוניין במכבי, זה לא משהו שהפועל יכולה לעצור. אין שום דבר שמכבי יכולה להציע לו יותר, (לא יותר כסף לא יותר תפקיד מקסימום פחות תחרות) אה כן, ו"עצות" מיני שונאי הפועל דוגמת אודי הירש שטוענים שבמכבי יהיה לו טוב יותר.
ואם הוא עובר, זה הכי עליו בעולם!
- 2.5 מיליון דולר לעונה
- תפקיד מרכזי, הרכז השני יחד עם מיציץ
- שלא יביאו רכז בכיר נוסף
אין עוד מה להציע לו. אם הוא מעוניין במכבי, זה לא משהו שהפועל יכולה לעצור. אין שום דבר שמכבי יכולה להציע לו יותר, (לא יותר כסף לא יותר תפקיד מקסימום פחות תחרות) אה כן, ו"עצות" מיני שונאי הפועל דוגמת אודי הירש שטוענים שבמכבי יהיה לו טוב יותר.
ואם הוא עובר, זה הכי עליו בעולם!
נערך לאחרונה על ידי porthos ב 29 יוני 2026, 11:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
העניין שלא אמורה להיות אפשרות בכלל למעבר כזה אז לא זה לא הכל עליו
- porthos
- קיבל.ה 309 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
לא מסמפט פשוט אם דבר כזה קורה זה כבר פעם שנייה אחריי הורד , זה יותר מדיי למועדון בסדר גודל שמכבד את עצמו , הרבה יותר מדיי , אפשר להאשים את השחקן אם זה עושה טוב במידה ודבר כזה קורה אבל זה לא צריך לקרות
- porthos
- קיבל.ה 309 לייקים
מסכים שבמידה ועוזב יש למועדון כמובן חלק בזה. אני פשוט לא חושב שהחלק הזה מאוד גדול.
- לא תמיד ניתן לעשות חוזה ללא סעיף יציאה.
- סעיף יציאה כן או לא, בסופו של יום הציעו לו כל מה שהוא רק רצה.
- הפועל
- קיבל.ה 2192 לייקים
- יצירת קשר:
מענין, עופר נתן הסבר איך אחרי פרשת הורד והביקורת הנוקבת שלו על הנהלת העמותה הוא עשה בעצמו בדיוק אותו דבר עם סעיף יציאה נמוך שמאפשר מעבר למכבי?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
ranjef
- קיבל.ה 2281 לייקים
300 אלף יורו זה נמוך?
אם היה מילון דולר ים לדעתך היה חותם על זה?
אם היה מילון דולר ים לדעתך היה חותם על זה?
- הפועל
- קיבל.ה 2192 לייקים
- יצירת קשר:
לחוזה של שני מיליון דולר? כן, זה די נמוך.
בכל מקרה, זאת לא הנקודה. השאלה היא לגבי היעדר סעיף איסור יציאה למכבי. משהו שזכור לי שעופר ביקר עליו את ההנהלה הקודמת בהקשר של הורד
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2054 לייקים
אם אני מבין נכון הסיבה היחידה שים לא ימשיך בהפועל זה איטודיס. ווין-ווין בעיני, גם להטיס מכאן את המאמן הזה וגם להשאיר את מדר לעוד עונה. אם הוא עובר למכבי הסיכוי לזכות באליפות בעונה הבאה שואף לאפס, עם כל הכבוד לקרינגטון או תמיר בלאט (אסון אם הוא אצלנו). אנחנו נשלם מחיר כבד על הזובור שאיטודיס האידיוט הזה העביר את הישראלים בקבוצה.
וזה שאין לו סעיף מפורש בחוזה שמונע ממנו לעבור ישירות למכבי זה מחדל חמור הרבה יותר מאשר מקרה ג׳יילן הורד. בפער. כי החוזה של ים נחתם אחרי מה שקרה עם הורד. חתיכת כשלון מביך של עופר ינאי אם ים מדר עובר ישירות למכבי בסיטואציה הזאת.
בנוסף על כל זה, ים חתיכת דביל אם הוא עובר למכבי. נוצר לו rhythm טוב וחזק עם מיציץ׳ בסוף העונה הזאת, אין סיבה שזה לא ימשיך לשנה הבאה, ומציעים לו חוזה עתק. בתור מישהו שגדל על מכבי ביורוליג כפי שנאמר, היה אפשר לצפות שיהיה לו איזושהי היכרות עם מעמד השחקן הישראלי הלא-מתאזרח במכבי מבחינה היסטורית, חוץ מהשנה האחרונה שהיתה אנומליה כי הם כבר איזה שנתיים בעונות פיננסיות, מה שכנראה לא יקרה בשנה הבאה.
וזה שאין לו סעיף מפורש בחוזה שמונע ממנו לעבור ישירות למכבי זה מחדל חמור הרבה יותר מאשר מקרה ג׳יילן הורד. בפער. כי החוזה של ים נחתם אחרי מה שקרה עם הורד. חתיכת כשלון מביך של עופר ינאי אם ים מדר עובר ישירות למכבי בסיטואציה הזאת.
בנוסף על כל זה, ים חתיכת דביל אם הוא עובר למכבי. נוצר לו rhythm טוב וחזק עם מיציץ׳ בסוף העונה הזאת, אין סיבה שזה לא ימשיך לשנה הבאה, ומציעים לו חוזה עתק. בתור מישהו שגדל על מכבי ביורוליג כפי שנאמר, היה אפשר לצפות שיהיה לו איזושהי היכרות עם מעמד השחקן הישראלי הלא-מתאזרח במכבי מבחינה היסטורית, חוץ מהשנה האחרונה שהיתה אנומליה כי הם כבר איזה שנתיים בעונות פיננסיות, מה שכנראה לא יקרה בשנה הבאה.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 715 לייקים
מסכים עם הרבה אבל אם יקרה מצב שבהפועל מאמן לא ממשיך בגלל שחקן כלשהו ים,מיציץ לברון גיימס זה לא משנה, אם מאמן עף בגלל שחקן אפשר לסגור את העסקפרימו לוי כתב: ↑29 יוני 2026, 12:25 אם אני מבין נכון הסיבה היחידה שים לא ימשיך בהפועל זה איטודיס. ווין-ווין בעיני, גם להטיס מכאן את המאמן הזה וגם להשאיר את מדר לעוד עונה. אם הוא עובר למכבי הסיכוי לזכות באליפות בעונה הבאה שואף לאפס, עם כל הכבוד לקרינגטון או תמיר בלאט (אסון אם הוא אצלנו). אנחנו נשלם מחיר כבד על הזובור שאיטודיס האידיוט הזה העביר את הישראלים בקבוצה.
-
nirgo
- קיבל.ה 758 לייקים
רק תחשבו על אלפי הדקות בהם ים ישב מושפל על הספסל ביורוליג
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
לא משנה אם יחתום לא יחתום על היום המסריח הזה שכולנו פה חוששים לקבל עדכון נוראי עופר חייב לבנות קבוצה שתדרוס אותם כי יש גבול כמה חרא אנחנו יכולים לאכול , באמת שיש
-
purvis short
- קיבל.ה 310 לייקים
1. המחדל הגדול הוא סעיף היציאה. חד משמעית. וכל ביקורת בנושא מוצדקת.
2. הפועל מציעה לים סיאטציה כלכלית ומקצועית מעולה.
3. אני הייתי נותן לזה עד מחר בלילה. אם הוא יוצא מהחוזה אני מחתים את בלאט ומתקדם (לא הבנתי מה הבעיה בבלאט?)
4. גם אם ים יישאר, הגיע הזמן להתפכח מהאגדה הזו של "הו, הישראלים הכה מחויבים, והכה נלחמים בשביל הסמל". וראינו דוגמא לזה שרגע אחרי סיום העונה מיציץ' מפרסם פוסט שכולו רגש כלפי המועדון (ומיציץ עבר עונה מבאסת, פציעות, יכולת לא משהו, ספסול ברבעים אחרונים, לא הסתדר עם המאמן ועדיין נתן הכול בטח ובטח בסיום העונה) ולעומתו תומר גינת עם ריאיון מביש של "אני תחת חוזה".
חובה שישחקו ישראלים בהפועל. ביורוליג. זו אחת הסיבות שאם ים עוזב תמיר בלאט חייב להגיע. הציביון חשוב. ולי אישית הוא חשוב. אבל מחויבות? זה לא עניין של דרכון. זה עניין של אופי. שחקנים זרים כיבדו פה את המועדון לא פחות מסמלים ישראלים.
3. אני הייתי נותן לזה עד מחר בלילה. אם הוא יוצא מהחוזה אני מחתים את בלאט ומתקדם (לא הבנתי מה הבעיה בבלאט?)
4. גם אם ים יישאר, הגיע הזמן להתפכח מהאגדה הזו של "הו, הישראלים הכה מחויבים, והכה נלחמים בשביל הסמל". וראינו דוגמא לזה שרגע אחרי סיום העונה מיציץ' מפרסם פוסט שכולו רגש כלפי המועדון (ומיציץ עבר עונה מבאסת, פציעות, יכולת לא משהו, ספסול ברבעים אחרונים, לא הסתדר עם המאמן ועדיין נתן הכול בטח ובטח בסיום העונה) ולעומתו תומר גינת עם ריאיון מביש של "אני תחת חוזה".
חובה שישחקו ישראלים בהפועל. ביורוליג. זו אחת הסיבות שאם ים עוזב תמיר בלאט חייב להגיע. הציביון חשוב. ולי אישית הוא חשוב. אבל מחויבות? זה לא עניין של דרכון. זה עניין של אופי. שחקנים זרים כיבדו פה את המועדון לא פחות מסמלים ישראלים.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
אם הוא חותם שם אני לוקח להם את בלאט ולונדברג לפחות , אם לא גם איזה ג'ון די למרות שאנחנו לא באמת צריכים אותו
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 794 לייקים
מדר מזוהה עם המועדון מאד, יש מי שיגיד סמל מתהווה, אבל משום מה אני לא אראה בזה בגידה אם יעבור.
כי תכלס אין באמת סמלים בכדורז"ל הישראלי, מאז בערך התקופה של עדי גורדון בירושלים. הכל הולך, הכל כשר.
אם מקצועית וכספית ההצעה שם טובה יותר, שיילך, ונאחל לו לא להצליח שם.
מבין אותו, ייבשו אותו עונה שלמה ואז ציפו שיציל את המועדון ויביא אליפות. הוא התאמץ ורצה. הוא רוצה לשחק הרבה, והכישרון שלו מצדיק את הציפייה הזו.
מקווה שבכל זאת יחליט להישאר בצד האדום של העיר.
מה שמדאיג הוא שגם בעידן הכסף הגדול של עופר ינאי, מכבי עדיין שותה לנו שחקנים טובים, ואנחנו לא עושים את אותו הדבר להם (הטרלות לא נחשבות).
וכמו שכבר כתבו פה - אם יש שחקן חשוב למועדון, חובה לצד המשכורת המפנקת גם להכניס לחוזה שלו סעיף שאוסר עליו מעבר למכבי - לא מעבר ישיר, ולא מעבר עקיף (עם איזה 'תחנה' זמנית באירופה בדרך).
כי תכלס אין באמת סמלים בכדורז"ל הישראלי, מאז בערך התקופה של עדי גורדון בירושלים. הכל הולך, הכל כשר.
מבין אותו, ייבשו אותו עונה שלמה ואז ציפו שיציל את המועדון ויביא אליפות. הוא התאמץ ורצה. הוא רוצה לשחק הרבה, והכישרון שלו מצדיק את הציפייה הזו.
מה שמדאיג הוא שגם בעידן הכסף הגדול של עופר ינאי, מכבי עדיין שותה לנו שחקנים טובים, ואנחנו לא עושים את אותו הדבר להם (הטרלות לא נחשבות).
וכמו שכבר כתבו פה - אם יש שחקן חשוב למועדון, חובה לצד המשכורת המפנקת גם להכניס לחוזה שלו סעיף שאוסר עליו מעבר למכבי - לא מעבר ישיר, ולא מעבר עקיף (עם איזה 'תחנה' זמנית באירופה בדרך).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
Asafasraf
- קיבל.ה 2035 לייקים
אבוי ואבוי אם הוא יעבור לשם.
מעבר לשברון לב, זה יוכיח שגם הכסף כבר לא כ״כ קובע מול מכבי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעבר לשברון לב, זה יוכיח שגם הכסף כבר לא כ״כ קובע מול מכבי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 293 לייקים
כמה התעסקות בים מדר... כמה תארים הוא הביא בקריירה שלו שיש כזה חשש לאבד אותו?
מבחינת יורוליג זה די חסר משמעות. ומבחינת ליגה? קחו את התקציב הזה ותביאו את הזוניה כמתאזרח ונצא משודרגים מהסיפור.
מבחינת יורוליג זה די חסר משמעות. ומבחינת ליגה? קחו את התקציב הזה ותביאו את הזוניה כמתאזרח ונצא משודרגים מהסיפור.
-
lior777
- קיבל.ה 267 לייקים
כלכלית כן, מקצועית לא בטוח.. אחרי הסיוט שעבר עם איטודיס העונה הוא כבר לא מאמין לו כנראה שיקבל דק ביורוליג וזה מה שדוחף אותו למכבי..purvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 12:51 1. המחדל הגדול הוא סעיף היציאה. חד משמעית. וכל ביקורת בנושא מוצדקת.
-
פומפה
- קיבל.ה 785 לייקים
אז בוא אני אגיד לך משהו לגבי ים מדר ורשמתי את זה באשכול אחר לפני מספר שבועות - אם ים מדר היה מקבל הצעה ממכבי שקרובה לסכום שקיבל מאיתנו כשחזר מבאיירן תהיה בטוח שהוא היה חותם שם.
בעיניי מפריזים עם ההערכה פה אליו (הרגשית לא המקצועית). הוא הוכיח לא פעם לאורך הקריירה שלו שהוא שם את עצמו במרכז ופעם אחר פעם טרק דלת בטונים צורמים כשעזב מועדון. זה שחקן שטובתו האישית קודמת לכל סנטימנט כזה או אחר אם קיים בכלל. וזה אגב בסדר גמור יש לי אפס ביקורת לזה, כל אדם צריך לדאוג לפרנסתו ומשפחתו וכל הסיפורים על רומנטיקה וחיבור למועדון הם מאוד יפים אבל לא מחזיקים מים.
אם ישאר מעולה ואם יעזוב שלום ותודה לא צריך לעשות מכל דבר סימפוזיון. לא מחזיקים אף אחד בכח, לא אותו לא בר ולא את תומר.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
כן שהעניין של הדאגה לפרנסה לא רלוונטי פה כי הוא יקבל יותר בהפועל גם אם בקצת
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 988 לייקים
הבעיה שלמכבי מקום מובטח ביורוליג, מה שמאפשר אלתורים וניסיונות.קפטן ג'ק כתב: ↑29 יוני 2026, 12:57 מדר מזוהה עם המועדון מאד, יש מי שיגיד סמל מתהווה, אבל משום מה אני לא אראה בזה בגידה אם יעבור.
לנו אין עדיין
ויורוליג שווה הרבה. לצורך העניין בנק יהב תצטרך להוציא הרבה יותר להשגת שחקנים באיכות יורוליג, כי היא במפעל נחות יותר. שדלסון יכול עקרונית אבל זה יהיה מאד יקר
-
פומפה
- קיבל.ה 785 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
גם אין בזה באמת הגיון , יורוליג בתחת שלי הפועל תהיה קבוצה עדיפה על מכבי ברמת היורוליג גם בעונה הקרובה אין לי ספק בכלל
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3204 לייקים
מוותר על חיבור פוטנציאלי עם מיציץ שבמצב נתון אפשר לעשות פיינל פור אפילו עם חיזוק נקודתי נכון, במכבי אין סרט לדבר כזה בכללל
-
purvis short
- קיבל.ה 310 לייקים
ולים אין שום אחריות למה שקרה?lior777 כתב: ↑29 יוני 2026, 13:15כלכלית כן, מקצועית לא בטוח.. אחרי הסיוט שעבר עם איטודיס העונה הוא כבר לא מאמין לו כנראה שיקבל דק ביורוליג וזה מה שדוחף אותו למכבי..purvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 12:51 1. המחדל הגדול הוא סעיף היציאה. חד משמעית. וכל ביקורת בנושא מוצדקת.
-
lior777
- קיבל.ה 267 לייקים
איזו אחריות מה הוא כבר עשה? הוא שחקן שהוכיח כבר שהוא יכול לתת דק ביורוליג, אף אחד לא ציפה מאיטודיס לתת לו 30 דק משחק אבל הזובר שהוא עבר משחקים שלמים עם 0 דק משחק היה מוגזם.purvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 13:45ולים אין שום אחריות למה שקרה?lior777 כתב: ↑29 יוני 2026, 13:15כלכלית כן, מקצועית לא בטוח.. אחרי הסיוט שעבר עם איטודיס העונה הוא כבר לא מאמין לו כנראה שיקבל דק ביורוליג וזה מה שדוחף אותו למכבי..purvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 12:51 1. המחדל הגדול הוא סעיף היציאה. חד משמעית. וכל ביקורת בנושא מוצדקת.
-
Red_man
- קיבל.ה 2782 לייקים
הבעיה שלי עם בלאט היא שאני חושב שהוא שחקן פחות טוב.purvis short כתב: ↑29 יוני 2026, 12:51 1. המחדל הגדול הוא סעיף היציאה. חד משמעית. וכל ביקורת בנושא מוצדקת.
לגבי המחויבות אתה צודק 100/100, מישהו יכול לומר שטאי אודיאסי לא עלה והקיז דם כל שניה על הפרקט? אפשר לומר שהוא לא עשה כל מה שהוא יכול בשביל לחזור מפציעה ולהיות כשיר לסדרת הגמר? כנ״ל מיציץ׳ עבר עונה קשה ואפשר לבקר אותו מקצועית אבל הוא הגיע בלי לצייץ תוך כדי איומים בלתי נגמרים על איך שוב יש פה מלחמה עם איראן. יש פה כמה זרים שנתנו את התתחת הרבה יותר מחלק מהישראלים. בלייזר ושגב נתנו הכל אבל לא כי הם ישראלים אלא כי זה האופי שלהם