לאוהד יש זכות להגיד ולעשות מה שבא לו?
אבל לעופר אין זכות לתבוע אותו דיבה?
יפה.
אני לא יודע מה הגבולות שלך, אבל האוהד הזה עשה בעיקר נזק להפועל בשנתיים האחרונות.
החזרה לדרייב אין
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1052 לייקים
כאמור התביעה הזו נראית לי ירי בנגמש מצד עופראיש גדול כתב: ↑27 יוני 2026, 10:18האוהד הזה לא חצה שום גבולתא מרבוטא כתב: ↑27 יוני 2026, 10:08במקרה של אותו אוהד זה ממש לא כזה ברור
אישית, וגם רשמתי את זה, אני חושב שההתרעה בתביעה הזו דווקא מאד מאתרגת את אותו אוהד ומשניאה את עופר, עע התגובה שלך
אבל אותו אוהד לפי דיווחים ודןגמאות פה עשה הרבה מאד כדי לחצות גבולות (רק ככה בשלוף, לומר בפומבי ברשת לאוהד שביקר אותו, שהוא מוזמן ל.... את ה. . . השלם את החסר לבד).
כמו שרשמת קודם, לך דעה שונה וזה בסדר
אבל זה ממש לא ברור וחד משמעי במקרה שלו שבעלי הקבוצה יבליג על הדברים שלו
זכותו לא להגיע ליד אליהו , זכותו לצאת נגד זה וזכותו להגיד מה שבא לו.
מעבר לזה שזאת זכותו כל התייחסות של עופר אליו מעבירה עוד אנשים (כמוני) להיות נגד עופר
גם את זה מיותר להגיד
לא זכותו של שאקו לומר מה שבא לו. במקרה הספציפי הזה כאמור זה נראה לי באמת התרסה , אבל ממש לא זכותו לאיים, לשקר, להסית.
- מילפורד
- קיבל.ה 4000 לייקים
אתה אומר משהו שאמור להיות ברור , אבל חסר פה איזה ״לדעתי״.
בלי להיכנס לתביעה הספיציפית הזאת , והאם בכלל זה עוזר במשהו התביעה הזאת (אגב, נדמה לי שזה רק מכתב התרעה כרגע) , אבל בעלים של קבוצה, כל קבוצה , שחושב שיש בן אדם שפועל כדי לפגוע בקבוצה שלו, ולא משנה מי, תביעה אישית זה משהו שיש לו בארסנל הזכויות.
צריך להיות חכם באיך שמנצלים את הארסנל הזה, אבל בין זה לבין אסור להשתמש בזה, יש פער.
אגב, שאקו , בציטוטים שלו, כשזה מגיע בכתב חושב על מה שהוא כותב ומנסח את זה מספיק חכם כדי שלא יצדיק שום תביעה.
בהתנהלות שלו פנים מול פנים , הדברים שהוא מוציא מהפה בדרך כלל הרבה פחות שקולים, ושם לא פעם ראיתי אותו עובר את הגבול שיכול להצדיק תביעות כאלה ואחרות.
-
איש גדול
- קיבל.ה 670 לייקים
לא זכותו לאייםתא מרבוטא כתב: ↑27 יוני 2026, 12:09כאמור התביעה הזו נראית לי ירי בנגמש מצד עופראיש גדול כתב: ↑27 יוני 2026, 10:18האוהד הזה לא חצה שום גבולתא מרבוטא כתב: ↑27 יוני 2026, 10:08
במקרה של אותו אוהד זה ממש לא כזה ברור
אישית, וגם רשמתי את זה, אני חושב שההתרעה בתביעה הזו דווקא מאד מאתרגת את אותו אוהד ומשניאה את עופר, עע התגובה שלך
אבל אותו אוהד לפי דיווחים ודןגמאות פה עשה הרבה מאד כדי לחצות גבולות (רק ככה בשלוף, לומר בפומבי ברשת לאוהד שביקר אותו, שהוא מוזמן ל.... את ה. . . השלם את החסר לבד).
כמו שרשמת קודם, לך דעה שונה וזה בסדר
אבל זה ממש לא ברור וחד משמעי במקרה שלו שבעלי הקבוצה יבליג על הדברים שלו
זכותו לא להגיע ליד אליהו , זכותו לצאת נגד זה וזכותו להגיד מה שבא לו.
מעבר לזה שזאת זכותו כל התייחסות של עופר אליו מעבירה עוד אנשים (כמוני) להיות נגד עופר
גם את זה מיותר להגיד
לא זכותו של שאקו לומר מה שבא לו. במקרה הספציפי הזה כאמור זה נראה לי באמת התרסה , אבל ממש לא זכותו לאיים, לשקר, להסית.
במידה וקרה
זכותו של מי שהוא איים עליו להגיש תלונה
לא ממקומו של בעלים להעמיד במקום אוהד שמשקר בטח לא בתביעה.
עופר בכלל לא אמור להתעסק עם מה שאנשים רושמים בטוויטר זה לא אמור לעניין אותו.
עצם זה שהוא מתעסק בזה רק מרחיק עוד אנשים
אבל עזוב הנושא מוצה
-
Nati
- קיבל.ה 3478 לייקים
הנושא מוצה,הנושא מוצה.
מרוב שהנושא מוצה כל פעם הוא מעלה את הנושא,מתווכח.ואז כותב.הנושא מוצה.
עד הפעם הבאה.
שכרגיל לא ייקח לו הרבה זמן לחזור לנושא.
מרוב שהנושא מוצה כל פעם הוא מעלה את הנושא,מתווכח.ואז כותב.הנושא מוצה.
עד הפעם הבאה.
שכרגיל לא ייקח לו הרבה זמן לחזור לנושא.
-
איש גדול
- קיבל.ה 670 לייקים
-
Asafasraf
- קיבל.ה 2073 לייקים
אתה רציני? אם הפרצוף של אוהדי הפועל ת״א זה שאקו, אז המצב קשה מאוד.איש גדול כתב:לא זכותו לאיים
במידה וקרה
זכותו של מי שהוא איים עליו להגיש תלונה
לא ממקומו של בעלים להעמיד במקום אוהד שמשקר בטח לא בתביעה.
עופר בכלל לא אמור להתעסק עם מה שאנשים רושמים בטוויטר זה לא אמור לעניין אותו.
עצם זה שהוא מתעסק בזה רק מרחיק עוד אנשים
אבל עזוב הנושא מוצה
האישר הזה, שלא היה לו כלום חוץ מגרעונות בעמותה אמר על הרצון לעבור ליד אליהו ״לא יקרה״ ורצה להחליט במקומנו.
הבנאדם משתמש בשבת ביבים, לפי חלק מהיוזרים כאן היה עד/ השתתף בתקיפת אוהד בשער 5 שתמך בינאי והפנינים שיוצאות לו מהפה הן פשוט גוש של חרא.
אין לי בעיה עם דעות מגד עופר. יש לי בעיה עם הדרך והמלל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
א- תביעת דיבה נגד אוהדים היא לא צעד לגיטימי. אפשר לא להסכים עם שאקו, אני לא מסכים איתו על המון דברים, אבל הוא אוהד (למרות כל הביקורת), ומותר לו לבקר את המועדון גם בחריפות, והמועדון צריך להיות מסוגל לספוג את זה. זה תקדים מסוכן.Asafasraf כתב: ↑27 יוני 2026, 08:44הצעד בונה האמון הוא מול אלה שנטשו באמצע, ולא האולטראס.Niro כתב:אני לא בצד שלהם, אבל אי אפשר ביד אחת לחזור לדרייב אין "כצעד בונה אמון", וביד השנייה לשלוח מכתב התראה מעו"ד לקול ככל הנראה הכי בולט מקרב המתנגדים.
עופר גם התחייב, ככל שאני יודע מרצונו החופשי, לקחת צעד אחורה ולהיות פחות מעורב. אז מה קרה מאז? מזה הפסדובלה הזה של צעד אחורה ושני צעדים קדימה?
לגביי מכתב ההתראה- מקווה שגם יממש. נמאס מהביוב שיוצא מהפה של אותו אוהד. סירחון שאני מחכה שישלם עליו.
ב- גם במקרה הספציפי הזה, אשכרה תובעים אותו על זה שהוא ציטט הודעה שרצה, אחד לאחד. זה כבר ממש קיצוני. שוב, יש המון המון המון דברים שאני לא מסכים איתו עליהם, אבל כאן הוא פשוט לא עשה שום דבר לא בסדר. להציג את זה כאילו זה בסדר שתבעו אותו זה ממש ממש מוזר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1639 לייקים
ההתנגחות עם אוהד כזה או אחר היא מיותרת ולא תורמת כלום.
נכון, האנטי וההייט נמאסו ובהסתכלות שלי כבר הפכו פתטיים אבל התעלמות היא הדרך היעילה ביותר להתמודד עם זה.
כל תגובה של עופר לאיזה פוסט או אמירה של אוהד רק גורמת לאש להמשיך ולבעור.
נכון, האנטי וההייט נמאסו ובהסתכלות שלי כבר הפכו פתטיים אבל התעלמות היא הדרך היעילה ביותר להתמודד עם זה.
כל תגובה של עופר לאיזה פוסט או אמירה של אוהד רק גורמת לאש להמשיך ולבעור.
יאללה הביתה!!!
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1052 לייקים
כאמור לטעמי במקרה הזה עופר הביא לעצמו רק שם רע, ולא נראה לי שזה יתרום למועדוןred in blood כתב: ↑28 יוני 2026, 10:23א- תביעת דיבה נגד אוהדים היא לא צעד לגיטימי. אפשר לא להסכים עם שאקו, אני לא מסכים איתו על המון דברים, אבל הוא אוהד (למרות כל הביקורת), ומותר לו לבקר את המועדון גם בחריפות, והמועדון צריך להיות מסוגל לספוג את זה. זה תקדים מסוכן.Asafasraf כתב: ↑27 יוני 2026, 08:44הצעד בונה האמון הוא מול אלה שנטשו באמצע, ולא האולטראס.Niro כתב:אני לא בצד שלהם, אבל אי אפשר ביד אחת לחזור לדרייב אין "כצעד בונה אמון", וביד השנייה לשלוח מכתב התראה מעו"ד לקול ככל הנראה הכי בולט מקרב המתנגדים.
עופר גם התחייב, ככל שאני יודע מרצונו החופשי, לקחת צעד אחורה ולהיות פחות מעורב. אז מה קרה מאז? מזה הפסדובלה הזה של צעד אחורה ושני צעדים קדימה?
לגביי מכתב ההתראה- מקווה שגם יממש. נמאס מהביוב שיוצא מהפה של אותו אוהד. סירחון שאני מחכה שישלם עליו.
ב- גם במקרה הספציפי הזה, אשכרה תובעים אותו על זה שהוא ציטט הודעה שרצה, אחד לאחד. זה כבר ממש קיצוני. שוב, יש המון המון המון דברים שאני לא מסכים איתו עליהם, אבל כאן הוא פשוט לא עשה שום דבר לא בסדר. להציג את זה כאילו זה בסדר שתבעו אותו זה ממש ממש מוזר.
אבל
מה זה לא לגיטימי עקרונית לתבוע אוהד דיבה? מחר אוהד מפרסם שמנכל הפועל הוא חלילה פדופיל, סתם כי בא לו לפרסם. מחרתיים אוהד מפרסם שבעלי הפועל מועל בכספי המועדון,בלי שום בסיס- רק כדי להשמיץ גם אז לא לגיטימי? יש חוק, וחופש הדיבור מוגבל בסייגים. מעבר לזה שחופש דעה אינו חופש לשקר/להסית וכו.
כל העניין הוא פרופורציות. אם מישהו (חלילה) מפרסם עליך בפומבי טענות חמורות ושקריות לפי הדוגמאות שנתת – הגיוני ומוצדק לתבוע על לשון הרע.
אבל במקרה הזה, כמו בלא מעט מקרים קודמים, מדובר בהודעה (לכאורה מטעם אחת הקבוצות בווצאפ) על חלוקת כרטיסים בחינם. האם זה באמת מצדיק מכתב התראה? לדעתי לא. זה קטנוני, ילדותי ובעיקר רק מלבה את האש במקום להרגיע.
לא כל מה שנכתב באינטרנט הוא נכון, אבל גם אי אפשר לצאת למלחמת חורמה מול כל פוסט או שמועה.
מבעלים של מועדון מצופה להפגין הרבה יותר שיקול דעת אם הוא שואף לאחד את הקהילה. ואם לא, זה סיפור אחר...
אבל במקרה הזה, כמו בלא מעט מקרים קודמים, מדובר בהודעה (לכאורה מטעם אחת הקבוצות בווצאפ) על חלוקת כרטיסים בחינם. האם זה באמת מצדיק מכתב התראה? לדעתי לא. זה קטנוני, ילדותי ובעיקר רק מלבה את האש במקום להרגיע.
לא כל מה שנכתב באינטרנט הוא נכון, אבל גם אי אפשר לצאת למלחמת חורמה מול כל פוסט או שמועה.
מבעלים של מועדון מצופה להפגין הרבה יותר שיקול דעת אם הוא שואף לאחד את הקהילה. ואם לא, זה סיפור אחר...
- רדנקו
- קיבל.ה 2420 לייקים
TinyLight כתב: ↑28 יוני 2026, 10:56 כל העניין הוא פרופורציות. אם מישהו (חלילה) מפרסם עליך בפומבי טענות חמורות ושקריות לפי הדוגמאות שנתת – הגיוני ומוצדק לתבוע על לשון הרע.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1052 לייקים
מסכים מאדTinyLight כתב: ↑28 יוני 2026, 10:56 כל העניין הוא פרופורציות. אם מישהו (חלילה) מפרסם עליך בפומבי טענות חמורות ושקריות לפי הדוגמאות שנתת – הגיוני ומוצדק לתבוע על לשון הרע.
וחבל שזה הגיע לזה
הדוגמאות שנתתי היו בגלל טענות שאןהדים אסור לתבוע , לא משנה מה, אלא אם יש משהו בגדר פלילי אלים.
- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
אז שמנכ״ל הקבוצה יתבע אותו אישית.תא מרבוטא כתב: ↑28 יוני 2026, 10:52כאמור לטעמי במקרה הזה עופר הביא לעצמו רק שם רע, ולא נראה לי שזה יתרום למועדוןred in blood כתב: ↑28 יוני 2026, 10:23א- תביעת דיבה נגד אוהדים היא לא צעד לגיטימי. אפשר לא להסכים עם שאקו, אני לא מסכים איתו על המון דברים, אבל הוא אוהד (למרות כל הביקורת), ומותר לו לבקר את המועדון גם בחריפות, והמועדון צריך להיות מסוגל לספוג את זה. זה תקדים מסוכן.
אבל
מה זה לא לגיטימי עקרונית לתבוע אוהד דיבה? מחר אוהד מפרסם שמנכל הפועל הוא חלילה פדופיל, סתם כי בא לו לפרסם. מחרתיים אוהד מפרסם שבעלי הפועל מועל בכספי המועדון,בלי שום בסיס- רק כדי להשמיץ גם אז לא לגיטימי? יש חוק, וחופש הדיבור מוגבל בסייגים. מעבר לזה שחופש דעה אינו חופש לשקר/להסית וכו.
הוגשה התרעה לפני תביעה מטעם המועדון. לא לגיטימי שהמועדון יתבע דיבה אוהדים על דברים שאמרו על המועדון.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל