החזרה לדרייב אין

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Maor
קיבל.ה  449 לייקים

לאוהד יש זכות להגיד ולעשות מה שבא לו?
אבל לעופר אין זכות לתבוע אותו דיבה?
יפה.
אני לא יודע מה הגבולות שלך, אבל האוהד הזה עשה בעיקר נזק להפועל בשנתיים האחרונות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  1052 לייקים

איש גדול כתב: 27 יוני 2026, 10:18
תא מרבוטא כתב: 27 יוני 2026, 10:08
איש גדול כתב: 27 יוני 2026, 09:39 אני אגיד שוב משהו שאמור להיות ברור
בעלים שתובע או מאיים בתביעה על אוהד על משהו (שטותי ולא נכון ככל שיהיה) שרשם בטוויטר לא ראוי להיות בעלים של הפועל.
ולא משנה כמה כולם פה לא מסכימים או לא אוהבים את הבן אדם וגם לא משנה כמה הבעלים משקיע.
זה פשוט משהו שלא יכול לקרות
במקרה של אותו אוהד זה ממש לא כזה ברור
אישית, וגם רשמתי את זה, אני חושב שההתרעה בתביעה הזו דווקא מאד מאתרגת את אותו אוהד ומשניאה את עופר, עע התגובה שלך
אבל אותו אוהד לפי דיווחים ודןגמאות פה עשה הרבה מאד כדי לחצות גבולות (רק ככה בשלוף, לומר בפומבי ברשת לאוהד שביקר אותו, שהוא מוזמן ל.... את ה. . . השלם את החסר לבד).
כמו שרשמת קודם, לך דעה שונה וזה בסדר
אבל זה ממש לא ברור וחד משמעי במקרה שלו שבעלי הקבוצה יבליג על הדברים שלו
האוהד הזה לא חצה שום גבול
זכותו לא להגיע ליד אליהו , זכותו לצאת נגד זה וזכותו להגיד מה שבא לו.
מעבר לזה שזאת זכותו כל התייחסות של עופר אליו מעבירה עוד אנשים (כמוני) להיות נגד עופר
גם את זה מיותר להגיד
כאמור התביעה הזו נראית לי ירי בנגמש מצד עופר
לא זכותו של שאקו לומר מה שבא לו. במקרה הספציפי הזה כאמור זה נראה לי באמת התרסה , אבל ממש לא זכותו לאיים, לשקר, להסית.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  4000 לייקים

איש גדול כתב: 27 יוני 2026, 09:39 אני אגיד שוב משהו שאמור להיות ברור
בעלים שתובע או מאיים בתביעה על אוהד על משהו (שטותי ולא נכון ככל שיהיה) שרשם בטוויטר לא ראוי להיות בעלים של הפועל.
ולא משנה כמה כולם פה לא מסכימים או לא אוהבים את הבן אדם וגם לא משנה כמה הבעלים משקיע.
זה פשוט משהו שלא יכול לקרות
אתה אומר משהו שאמור להיות ברור , אבל חסר פה איזה ״לדעתי״.
בלי להיכנס לתביעה הספיציפית הזאת , והאם בכלל זה עוזר במשהו התביעה הזאת (אגב, נדמה לי שזה רק מכתב התרעה כרגע) , אבל בעלים של קבוצה, כל קבוצה , שחושב שיש בן אדם שפועל כדי לפגוע בקבוצה שלו, ולא משנה מי, תביעה אישית זה משהו שיש לו בארסנל הזכויות.
צריך להיות חכם באיך שמנצלים את הארסנל הזה, אבל בין זה לבין אסור להשתמש בזה, יש פער.
אגב, שאקו , בציטוטים שלו, כשזה מגיע בכתב חושב על מה שהוא כותב ומנסח את זה מספיק חכם כדי שלא יצדיק שום תביעה.
בהתנהלות שלו פנים מול פנים , הדברים שהוא מוציא מהפה בדרך כלל הרבה פחות שקולים, ושם לא פעם ראיתי אותו עובר את הגבול שיכול להצדיק תביעות כאלה ואחרות.
איש גדול
קיבל.ה  670 לייקים

תא מרבוטא כתב: 27 יוני 2026, 12:09
איש גדול כתב: 27 יוני 2026, 10:18
תא מרבוטא כתב: 27 יוני 2026, 10:08
במקרה של אותו אוהד זה ממש לא כזה ברור
אישית, וגם רשמתי את זה, אני חושב שההתרעה בתביעה הזו דווקא מאד מאתרגת את אותו אוהד ומשניאה את עופר, עע התגובה שלך
אבל אותו אוהד לפי דיווחים ודןגמאות פה עשה הרבה מאד כדי לחצות גבולות (רק ככה בשלוף, לומר בפומבי ברשת לאוהד שביקר אותו, שהוא מוזמן ל.... את ה. . . השלם את החסר לבד).
כמו שרשמת קודם, לך דעה שונה וזה בסדר
אבל זה ממש לא ברור וחד משמעי במקרה שלו שבעלי הקבוצה יבליג על הדברים שלו
האוהד הזה לא חצה שום גבול
מעבר לזה שזאת זכותו כל התייחסות של עופר אליו מעבירה עוד אנשים (כמוני) להיות נגד עופר
גם את זה מיותר להגיד
לא זכותו של שאקו לומר מה שבא לו. במקרה הספציפי הזה כאמור זה נראה לי באמת התרסה , אבל ממש לא זכותו לאיים, לשקר, להסית.
לא זכותו לאיים
במידה וקרה
זכותו של מי שהוא איים עליו להגיש תלונה
לא ממקומו של בעלים להעמיד במקום אוהד שמשקר בטח לא בתביעה.
עופר בכלל לא אמור להתעסק עם מה שאנשים רושמים בטוויטר זה לא אמור לעניין אותו.
עצם זה שהוא מתעסק בזה רק מרחיק עוד אנשים
אבל עזוב הנושא מוצה
Nati
קיבל.ה  3478 לייקים

הנושא מוצה,הנושא מוצה.
מרוב שהנושא מוצה כל פעם הוא מעלה את הנושא,מתווכח.ואז כותב.הנושא מוצה.
עד הפעם הבאה.
שכרגיל לא ייקח לו הרבה זמן לחזור לנושא.
איש גדול
קיבל.ה  670 לייקים

Nati כתב: 27 יוני 2026, 13:06 הנושא מוצה,הנושא מוצה.
מרוב שהנושא מוצה כל פעם הוא מעלה את הנושא,מתווכח.ואז כותב.הנושא מוצה.
עד הפעם הבאה.
שכרגיל לא ייקח לו הרבה זמן לחזור לנושא.
רוצה לתבוע אותי שמיציתי לאותו רגע ואז שוב בא לי לדבר על זה?
או שזאת זכותי?
Asafasraf
קיבל.ה  2073 לייקים

איש גדול כתב:
תא מרבוטא כתב: 27 יוני 2026, 12:09
איש גדול כתב: 27 יוני 2026, 10:18 האוהד הזה לא חצה שום גבול
גם את זה מיותר להגיד
לא זכותו לאיים
במידה וקרה
זכותו של מי שהוא איים עליו להגיש תלונה
לא ממקומו של בעלים להעמיד במקום אוהד שמשקר בטח לא בתביעה.
עופר בכלל לא אמור להתעסק עם מה שאנשים רושמים בטוויטר זה לא אמור לעניין אותו.
עצם זה שהוא מתעסק בזה רק מרחיק עוד אנשים
אבל עזוב הנושא מוצה
אתה רציני? אם הפרצוף של אוהדי הפועל ת״א זה שאקו, אז המצב קשה מאוד.
האישר הזה, שלא היה לו כלום חוץ מגרעונות בעמותה אמר על הרצון לעבור ליד אליהו ״לא יקרה״ ורצה להחליט במקומנו.
הבנאדם משתמש בשבת ביבים, לפי חלק מהיוזרים כאן היה עד/ השתתף בתקיפת אוהד בשער 5 שתמך בינאי והפנינים שיוצאות לו מהפה הן פשוט גוש של חרא.
אין לי בעיה עם דעות מגד עופר. יש לי בעיה עם הדרך והמלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  785 לייקים

Asafasraf כתב: 27 יוני 2026, 08:44
Niro כתב:אני לא בצד שלהם, אבל אי אפשר ביד אחת לחזור לדרייב אין "כצעד בונה אמון", וביד השנייה לשלוח מכתב התראה מעו"ד לקול ככל הנראה הכי בולט מקרב המתנגדים.
עופר גם התחייב, ככל שאני יודע מרצונו החופשי, לקחת צעד אחורה ולהיות פחות מעורב. אז מה קרה מאז? מזה הפסדובלה הזה של צעד אחורה ושני צעדים קדימה?
הצעד בונה האמון הוא מול אלה שנטשו באמצע, ולא האולטראס.
לגביי מכתב ההתראה- מקווה שגם יממש. נמאס מהביוב שיוצא מהפה של אותו אוהד. סירחון שאני מחכה שישלם עליו.

א- תביעת דיבה נגד אוהדים היא לא צעד לגיטימי. אפשר לא להסכים עם שאקו, אני לא מסכים איתו על המון דברים, אבל הוא אוהד (למרות כל הביקורת), ומותר לו לבקר את המועדון גם בחריפות, והמועדון צריך להיות מסוגל לספוג את זה. זה תקדים מסוכן.
ב- גם במקרה הספציפי הזה, אשכרה תובעים אותו על זה שהוא ציטט הודעה שרצה, אחד לאחד. זה כבר ממש קיצוני. שוב, יש המון המון המון דברים שאני לא מסכים איתו עליהם, אבל כאן הוא פשוט לא עשה שום דבר לא בסדר. להציג את זה כאילו זה בסדר שתבעו אותו זה ממש ממש מוזר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
יהלום14אדום
קיבל.ה  1639 לייקים

ההתנגחות עם אוהד כזה או אחר היא מיותרת ולא תורמת כלום.
נכון, האנטי וההייט נמאסו ובהסתכלות שלי כבר הפכו פתטיים אבל התעלמות היא הדרך היעילה ביותר להתמודד עם זה.
כל תגובה של עופר לאיזה פוסט או אמירה של אוהד רק גורמת לאש להמשיך ולבעור.
יאללה הביתה!!!
תא מרבוטא
קיבל.ה  1052 לייקים

red in blood כתב: 28 יוני 2026, 10:23
Niro כתב:אני לא בצד שלהם, אבל אי אפשר ביד אחת לחזור לדרייב אין "כצעד בונה אמון", וביד השנייה לשלוח מכתב התראה מעו"ד לקול ככל הנראה הכי בולט מקרב המתנגדים.
עופר גם התחייב, ככל שאני יודע מרצונו החופשי, לקחת צעד אחורה ולהיות פחות מעורב. אז מה קרה מאז? מזה הפסדובלה הזה של צעד אחורה ושני צעדים קדימה?
לגביי מכתב ההתראה- מקווה שגם יממש. נמאס מהביוב שיוצא מהפה של אותו אוהד. סירחון שאני מחכה שישלם עליו.

א- תביעת דיבה נגד אוהדים היא לא צעד לגיטימי. אפשר לא להסכים עם שאקו, אני לא מסכים איתו על המון דברים, אבל הוא אוהד (למרות כל הביקורת), ומותר לו לבקר את המועדון גם בחריפות, והמועדון צריך להיות מסוגל לספוג את זה. זה תקדים מסוכן.
ב- גם במקרה הספציפי הזה, אשכרה תובעים אותו על זה שהוא ציטט הודעה שרצה, אחד לאחד. זה כבר ממש קיצוני. שוב, יש המון המון המון דברים שאני לא מסכים איתו עליהם, אבל כאן הוא פשוט לא עשה שום דבר לא בסדר. להציג את זה כאילו זה בסדר שתבעו אותו זה ממש ממש מוזר.
כאמור לטעמי במקרה הזה עופר הביא לעצמו רק שם רע, ולא נראה לי שזה יתרום למועדון

אבל
מה זה לא לגיטימי עקרונית לתבוע אוהד דיבה? מחר אוהד מפרסם שמנכל הפועל הוא חלילה פדופיל, סתם כי בא לו לפרסם. מחרתיים אוהד מפרסם שבעלי הפועל מועל בכספי המועדון,בלי שום בסיס- רק כדי להשמיץ גם אז לא לגיטימי? יש חוק, וחופש הדיבור מוגבל בסייגים. מעבר לזה שחופש דעה אינו חופש לשקר/להסית וכו.
TinyLight
קיבל.ה  10 לייקים

כל העניין הוא פרופורציות. אם מישהו (חלילה) מפרסם עליך בפומבי טענות חמורות ושקריות לפי הדוגמאות שנתת – הגיוני ומוצדק לתבוע על לשון הרע.

אבל במקרה הזה, כמו בלא מעט מקרים קודמים, מדובר בהודעה (לכאורה מטעם אחת הקבוצות בווצאפ) על חלוקת כרטיסים בחינם. האם זה באמת מצדיק מכתב התראה? לדעתי לא. זה קטנוני, ילדותי ובעיקר רק מלבה את האש במקום להרגיע.

לא כל מה שנכתב באינטרנט הוא נכון, אבל גם אי אפשר לצאת למלחמת חורמה מול כל פוסט או שמועה.
מבעלים של מועדון מצופה להפגין הרבה יותר שיקול דעת אם הוא שואף לאחד את הקהילה. ואם לא, זה סיפור אחר...
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2420 לייקים

TinyLight כתב: 28 יוני 2026, 10:56 כל העניין הוא פרופורציות. אם מישהו (חלילה) מפרסם עליך בפומבי טענות חמורות ושקריות לפי הדוגמאות שנתת – הגיוני ומוצדק לתבוע על לשון הרע.

אבל במקרה הזה, כמו בלא מעט מקרים קודמים, מדובר בהודעה (לכאורה מטעם אחת הקבוצות בווצאפ) על חלוקת כרטיסים בחינם. האם זה באמת מצדיק מכתב התראה? לדעתי לא. זה קטנוני, ילדותי ובעיקר רק מלבה את האש במקום להרגיע.

לא כל מה שנכתב באינטרנט הוא נכון, אבל גם אי אפשר לצאת למלחמת חורמה מול כל פוסט או שמועה.
מבעלים של מועדון מצופה להפגין הרבה יותר שיקול דעת אם הוא שואף לאחד את הקהילה. ואם לא, זה סיפור אחר...
:!:
תא מרבוטא
קיבל.ה  1052 לייקים

TinyLight כתב: 28 יוני 2026, 10:56 כל העניין הוא פרופורציות. אם מישהו (חלילה) מפרסם עליך בפומבי טענות חמורות ושקריות לפי הדוגמאות שנתת – הגיוני ומוצדק לתבוע על לשון הרע.

מסכים מאד
וחבל שזה הגיע לזה

הדוגמאות שנתתי היו בגלל טענות שאןהדים אסור לתבוע , לא משנה מה, אלא אם יש משהו בגדר פלילי אלים.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  785 לייקים

תא מרבוטא כתב: 28 יוני 2026, 10:52
red in blood כתב: 28 יוני 2026, 10:23

כאמור לטעמי במקרה הזה עופר הביא לעצמו רק שם רע, ולא נראה לי שזה יתרום למועדון

אבל
מה זה לא לגיטימי עקרונית לתבוע אוהד דיבה? מחר אוהד מפרסם שמנכל הפועל הוא חלילה פדופיל, סתם כי בא לו לפרסם. מחרתיים אוהד מפרסם שבעלי הפועל מועל בכספי המועדון,בלי שום בסיס- רק כדי להשמיץ גם אז לא לגיטימי? יש חוק, וחופש הדיבור מוגבל בסייגים. מעבר לזה שחופש דעה אינו חופש לשקר/להסית וכו.
אז שמנכ״ל הקבוצה יתבע אותו אישית.
הוגשה התרעה לפני תביעה מטעם המועדון. לא לגיטימי שהמועדון יתבע דיבה אוהדים על דברים שאמרו על המועדון.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
שליחת תגובה