סדרת הגמר נגד המחלה, 2026

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
lior777
קיבל.ה  257 לייקים

RedDrifter כתב: 19 יוני 2026, 10:56
lior777 כתב: 19 יוני 2026, 10:50
RedDrifter כתב: 19 יוני 2026, 10:44
שמע איזה שטויות כתבת פה
מה בדיוק השטויות פה?
חבורה של דייגים נגרים כל אחד ואחד מהם סיימו מקום 13(או שזה היה 12?) ביורוליג
שמעון היה יורד על הברכיים ומוצץ לכל בן אדם אפשרי בשביל הסגל שיש לנו… אנחנו אלה שגורמים להם להיראות כל כך טוב.. הקבוצה פשוט זורקת זין... חוץ מ2/3 שחקנים בסגל אף אחד לא נלחם על הפרקט וזה פשוט ניכר בכל מהלך בערך בסדרה הזאת
תעשה הפרדה בין מכבי כקבוצה שאכן נכשלו ביורוליג לשחקנים האלה ספציפית. הם נכשלו כי בנו קבוצה קצרה ולא איכותית עם חבורה של נגרים סביב אותם שחקנים.. שנינו יודעים שאם הייתה לנו אפשרות להביא את קלארק במקום ואסה והורד במקום וינרייט כולם פה היו קופצים על זה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  900 לייקים

lior777 כתב: 19 יוני 2026, 11:10
lior777 כתב: 19 יוני 2026, 10:50

מה בדיוק השטויות פה?
שמעון היה יורד על הברכיים ומוצץ לכל בן אדם אפשרי בשביל הסגל שיש לנו… אנחנו אלה שגורמים להם להיראות כל כך טוב.. הקבוצה פשוט זורקת זין... חוץ מ2/3 שחקנים בסגל אף אחד לא נלחם על הפרקט וזה פשוט ניכר בכל מהלך בערך בסדרה הזאת
תעשה הפרדה בין מכבי כקבוצה שאכן נכשלו ביורוליג לשחקנים האלה ספציפית. הם נכשלו כי בנו קבוצה קצרה ולא איכותית עם חבורה של נגרים סביב אותם שחקנים.. שנינו יודעים שאם הייתה לנו אפשרות להביא את קלארק במקום ואסה והורד במקום וינרייט כולם פה היו קופצים על זה.
תראה בכושר הנוכחי אני מעדיף אותך (מבלי להכיר אותך אפילו) על ווינריט אם נהיה כנים

בכל מקרה, אלה לא שחקנים שהייתי רוצה בקבוצה שלי שהמטרה שלי היא טופ יורוליג, הם בעצמם היו רוצים את הסגל שיש לך (גם עכשיו)

אתה לא מבין כמה אוהדי מכבי הזילו ריר על הסגל שלנו במשך כל העונה בערך והיו בטוחים שניקח פה הכל בהליכה

משהו בקבוצה רקוב. אני לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורסל לכן לא יודע לנתח את זה בצורה עניינית אבל מה שאני יכול להגיד לך בוודאות זה שאנחנו גורמים לחבורה של דייגים להיראות כמו טופ יורוליג - הם כלומניקים.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
lior777
קיבל.ה  257 לייקים

RedDrifter כתב: 19 יוני 2026, 11:32
lior777 כתב: 19 יוני 2026, 11:10
תראה בכושר הנוכחי אני מעדיף אותך (מבלי להכיר אותך אפילו) על ווינריט אם נהיה כנים

בכל מקרה, אלה לא שחקנים שהייתי רוצה בקבוצה שלי שהמטרה שלי היא טופ יורוליג, הם בעצמם היו רוצים את הסגל שיש לך (גם עכשיו)

אתה לא מבין כמה אוהדי מכבי הזילו ריר על הסגל שלנו במשך כל העונה בערך והיו בטוחים שניקח פה הכל בהליכה

משהו בקבוצה רקוב. אני לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורסל לכן לא יודע לנתח את זה בצורה עניינית אבל מה שאני יכול להגיד לך בוודאות זה שאנחנו גורמים לחבורה של דייגים להיראות כמו טופ יורוליג - הם כלומניקים.
בסגלים מלאים אין לי ספק שאנחנו לוקחים בסדרה. בסגלים שיש עכשיו איך שלא תסובב את זה הם פשוט יותר טובים וזה אכן לא סותר שהם דייגים כמו שאתה אומר, והקבוצה של פרנקו לדעתי לוקחת אותם.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1036 לייקים

תא מרבוטא כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 19 יוני 2026, 00:37
El dudernio כתב:עם אוטורו וקןק במקום מוטלי וג'ונס אפשר וצריך לקחת את זה
די נו. אתה רואה את הפועל הזאת מנצחת את מכבי פעמיים עם יציעים צהובים + שופטים של שימון?
מוכן לחתום לפחות על ניצחון בראשון כדי שלא נחטוף סוויפ. ואם הם יניפו צלחת במשחק בית שלנו, לפחות תהיה אווירה בהתאם
זה באמת ינחם אותך אם נפסיד 3:1 או 3:2 במקום 3:0?
אותי לא. מכבי כבר הוכיחה שהיא טובה יותר ורוצה יותר.
gershon
קיבל.ה  374 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 19 יוני 2026, 18:29
תא מרבוטא כתב:
די נו. אתה רואה את הפועל הזאת מנצחת את מכבי פעמיים עם יציעים צהובים + שופטים של שימון?
מוכן לחתום לפחות על ניצחון בראשון כדי שלא נחטוף סוויפ. ואם הם יניפו צלחת במשחק בית שלנו, לפחות תהיה אווירה בהתאם
רוצה יותר - מסכים.
אני חושב שהוכחנו לאורך כל העונה כולל למרות כל החיסורים שלנו שאנחנו טובים יותר. זה שאנחנו לא מנצלים את זה זאת כבר בעיה שלנו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  972 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 19 יוני 2026, 18:29
תא מרבוטא כתב:
כן
לא ישמח, לא ישנה דעתי על איטודיס, אבל כן
גם להוריד את האף שלהם ולזקוף את הגב אצלנו בקצת זה חשוב
מזכיר שבעונה של 43 לנו הפסדנו בסוף הסדרה, ועד היום אנחנו עדיין מזכירים את הנצחון
רק הפועל
קיבל.ה  3168 לייקים

עצם זה שהם מניפים צלחת נגדינו זה כשלון עצום בעונה הזו לא משנה סוויפ לא סוויפ
תא מרבוטא
קיבל.ה  972 לייקים

רק הפועל כתב: 19 יוני 2026, 20:49 עצם זה שהם מניפים צלחת נגדינו זה כשלון עצום בעונה הזו לא משנה סוויפ לא סוויפ
עצם זה שמכבי מניפים צלחת זה כלב נשך בנאדם. זה נכון כמעט בכל עונה.
וזה שלא לקחנו תואר העונה זה אכן כישלון. היו מביכים ממנו. נניח להפסיד להרצליה בגמר גביע *אחרי* שהעפנו את מכבי. או לעוף מול רמת גן בגביע וינר.
לוקשיק
קיבל.ה  18 לייקים

אתה לא הפסדת להרצליה בגמר הגביע, אתה נשדדת על ידי שופטים מצחינים של הדון.
והשיפוט מסביר את הפער בו הפסדת ביום חמישי, והשיפוט, בהנחה ויהיה משחק צמוד, הוא שיכריע את האליפות לטובת הגרמנים.
joshsoos
קיבל.ה  972 לייקים

שיפוט עוין מגיע מובנה בתוך הענף כל השנים, וגם עופר יתקשה לשנות את זה, לכן אין לך ברירה אלא להרוג משחקים עם עדיפות מקצועית גדולה. בשביל זה יש לך שחקנים כמו בלייקני, בראיינט ואוטורו ואם שלושתם היו פה זה גם מה שהיה אמור לקרות למרות איטודיס. בלעדיהם, ועם איטודיס, אין סיכוי.
Mkorman1
קיבל.ה  76 לייקים

עזבו שופטים ואיגוד וכו׳
מה עוזר לי שיש בקבוצה את בריאנט אוטורו גונס ובלייקני
אם ברגע האמת , כאשר יש אליפות על הפרק , אף אחד מהם לא משחק ?
ועוד משהו , נער הייתי וגם זקנתי ותסלחו לי אבל אני לא מאמין שכולם פצועים ולא יכולים לשחק
לעניות דעתי אף אחד מהם לא פצוע באמת ובטח שלא כולם בבת אחת
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2284 לייקים

ג'ונס לא מעונין להיות פה. הוא כבר בבלגרד ורואים את זה בכל דקה על המגרש. הוא פסיבי ואפילו עושה שביתה איטלקית כמעט בכל דקה שהוא על המגרש.
בלייקני פצוע בוודאות ואם היה יכול לשחק היה פה. בזה אין לי שום ספק. מדובר בשחקן ווינר שתמיד רוצה לשחק ולנצח. אם היתה לו אפשרות הכי קטנה לשחק הוא היה עולה על המגרש ולא היה מענין אותו אם הוא עלול להפצע שוב או לא. אני בטוח בזה.
בראיינט ואוטורו הם זוג מפקירים ואם היה אפשר למצוא להם תחליפים ראויים הייתי נפטר מהם אתמול.
Niro
קיבל.ה  2892 לייקים

רדנקו כתב: 21 יוני 2026, 11:05 ג'ונס לא מעונין להיות פה. הוא כבר בבלגרד ורואים את זה בכל דקה על המגרש. הוא פסיבי ואפילו עושה שביתה איטלקית כמעט בכל דקה שהוא על המגרש.
בלייקני פצוע בוודאות ואם היה יכול לשחק היה פה. בזה אין לי שום ספק. מדובר בשחקן ווינר שתמיד רוצה לשחק ולנצח. אם היתה לו אפשרות הכי קטנה לשחק הוא היה עולה על המגרש ולא היה מענין אותו אם הוא עלול להפצע שוב או לא. אני בטוח בזה.
בראיינט ואוטורו הם זוג מפקירים ואם היה אפשר למצוא להם תחליפים ראויים הייתי נפטר מהם אתמול.
אתה מגזים לגמרי עם ג'ונס, לא ראיתי ממנו שום שביתה איטלקית או חוסר רצון לנצח.
ranjef
קיבל.ה  2229 לייקים

ההתקפות איתו במשחק הקודם היו הרבה יותר תקועות. הוא בעיקר תקע את הכדור והיה פאסיבי
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1988 לייקים

ג׳ונס היה בסדר גמור בפלייאוף הזה, לא יודע מה נפלתם עליו. במשחק 1 מול מכבי היה גרוע כמו כל הקבוצה
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  296 לייקים

זהו. אפשר לנעול. אבוד לנו.
ב- YNET כבר החליטו מה הולך להיות וסגרו את הפלומבה.

תמונה
רינגו סטאר המלך

"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
בני12
קיבל.ה  3045 לייקים

פרימו לוי כתב: 21 יוני 2026, 12:10 ג׳ונס היה בסדר גמור בפלייאוף הזה, לא יודע מה נפלתם עליו. במשחק 1 מול מכבי היה גרוע כמו כל הקבוצה
בהתקפה הוא היה בסדר.
בהגנה הוא היה יותר שטיח ממיציץ וגינת
Niro
קיבל.ה  2892 לייקים

בני12 כתב: 21 יוני 2026, 13:36
פרימו לוי כתב: 21 יוני 2026, 12:10 ג׳ונס היה בסדר גמור בפלייאוף הזה, לא יודע מה נפלתם עליו. במשחק 1 מול מכבי היה גרוע כמו כל הקבוצה
בהתקפה הוא היה בסדר.
הדחקתי את משחק 1. במשחק 2 הוא שיחק בסדר גמור ועשה הגנה. בהגנה אי אפשר להיות יותר עציץ מגינת שכל פעם כשמישהו החזיק כדור לידו הוא מיהר לעשות פאול ולהרים את היד.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1930 לייקים

רדנקו כתב: 21 יוני 2026, 11:05 ג'ונס לא מעונין להיות פה. הוא כבר בבלגרד ורואים את זה בכל דקה על המגרש. הוא פסיבי ואפילו עושה שביתה איטלקית כמעט בכל דקה שהוא על המגרש.
נו, אז אתה מסכים לגבי 3 מתוך 4
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  3045 לייקים

Niro כתב: 21 יוני 2026, 13:39
בני12 כתב: 21 יוני 2026, 13:36
בהתקפה הוא היה בסדר.
הדחקתי את משחק 1. במשחק 2 הוא שיחק בסדר גמור ועשה הגנה. בהגנה אי אפשר להיות יותר עציץ מגינת שכל פעם כשמישהו החזיק כדור לידו הוא מיהר לעשות פאול ולהרים את היד.
ג'ונס אפילו לא טרח לעשות פאול, הוא פשוט נתן לכל מי שרצה לעבור אותו בדרך לסל
שליחת תגובה