סגל הקבוצה - אשכול מתמשך

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
adom4
קיבל.ה  897 לייקים

פומפה כתב: 14 יוני 2026, 11:50
איש גדול כתב: 14 יוני 2026, 11:35
פומפה כתב: 14 יוני 2026, 10:31

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל שהם עשו את זה הפועל ואוהדי הפועל אמרו שזה בדיוק מה שמייצג את מכבי וזה כל מה שמסריח בספורט. כשמתחילים לדבר עם שחקן באמצע סדרה מול יריבה רק בשביל להוציא אותו מאיפוס זה סרחון שאין כדוגמתו. בגלל זה בדיוק אמרתי שאם זה קרה בזמן הסדרה (התכוונתי התחיל) אז זה אוי ואבוי. אם זה קרה כמו מול קרינגטון שכבר פורסם על זה לפני חודשים אין לי שום בעיה עם זה.
על מי אתה מדבר?
עם מי הפועל התחילו לדבר בזמן סדרה בשביל להוציא אותו מאיפוס?
קרינגטון מסיים חוזה בסוף העונה והתחילו לדבר איתו ממזמן כי אם לא הוא היה חותם במקום אחר
הסיפור עם הארפר נראה כמו הנפצה
יש הוכחה שהפועל פנוי לאיזה שחקן כלשהו ממש לפני סדרה להוציא אותו מאיזון?
אז במקום להגיב על אוטומט אתה מוזמן לחזור להודעה שלי עליה הגבת ששם רשמתי בבירור שאם אכן יצרו איתו קשר במהלך הסדרה מולם זוהי בדיוק ההתנהלות של מכבי.
לא דיברתי על אף שחקן אחר ועל שום מקרה אחר וגם פה סייגתי ורשמתי אם זה נכון מכיוון שאני מכיר את הנפשות הפועלות בתקשורת הספורט הישראלית.
אני אגיד שוב, אין שום בעיה ליצור קשר עם שחקנים במהלך העונה כי כולם עושים את זה וככה עולם הכדורסל והספורט עובד. ברור לכולנו שאנחנו לא חיים בבועה אוטופית שבה פונים רק לשחקנים שהסתיים להם החוזה ורק בסוף עונה.
אבל בין זה לבין לפנות לשחקן בזמן סדרת פלייאוף מולם (שוב, במידה ואכן קרה) יש הבדל עצום.
השמועות עוד התחילו בינואר לגבי קרינגטון אז רוב הסיכויים שדיברו איתו הרבה לפני הסדרה
פומפה
קיבל.ה  753 לייקים

adom4 כתב: 14 יוני 2026, 11:54
פומפה כתב: 14 יוני 2026, 11:50
איש גדול כתב: 14 יוני 2026, 11:35
על מי אתה מדבר?
עם מי הפועל התחילו לדבר בזמן סדרה בשביל להוציא אותו מאיפוס?
קרינגטון מסיים חוזה בסוף העונה והתחילו לדבר איתו ממזמן כי אם לא הוא היה חותם במקום אחר
הסיפור עם הארפר נראה כמו הנפצה
יש הוכחה שהפועל פנוי לאיזה שחקן כלשהו ממש לפני סדרה להוציא אותו מאיזון?
אז במקום להגיב על אוטומט אתה מוזמן לחזור להודעה שלי עליה הגבת ששם רשמתי בבירור שאם אכן יצרו איתו קשר במהלך הסדרה מולם זוהי בדיוק ההתנהלות של מכבי.
לא דיברתי על אף שחקן אחר ועל שום מקרה אחר וגם פה סייגתי ורשמתי אם זה נכון מכיוון שאני מכיר את הנפשות הפועלות בתקשורת הספורט הישראלית.
אני אגיד שוב, אין שום בעיה ליצור קשר עם שחקנים במהלך העונה כי כולם עושים את זה וככה עולם הכדורסל והספורט עובד. ברור לכולנו שאנחנו לא חיים בבועה אוטופית שבה פונים רק לשחקנים שהסתיים להם החוזה ורק בסוף עונה.
אבל בין זה לבין לפנות לשחקן בזמן סדרת פלייאוף מולם (שוב, במידה ואכן קרה) יש הבדל עצום.
השמועות עוד התחילו בינואר לגבי קרינגטון אז רוב הסיכויים שדיברו איתו הרבה לפני הסדרה
לא דיברתי על קרינגטון דיברתי על הארפר אם זה אכן נכון ובאמת דיברו איתו בזמן הסדרה מולם.
אם דיברו איתו בכלל וזאת לא סתם ידיעה מונפצת של אתרי התקשורת.
וגם אם דיברו עם הארפר במהלך העונה זה בסדר גמור, הבעיה שלי זה אם התחילו לדבר איתו בזמן הסדרה מולם כי זה מהלך מהפלייבוק של שמעון מזרחי. ושוב אגיד, בהנחה ובאמת הדברים קרו כי אין לי שום מושג ואני מניח שאף אחד לא באמת יודע.
איש גדול
קיבל.ה  625 לייקים

סתם זורק רעיון לאוויר
בידיעה שלהארפר יש חוזה בלי סעיף יציאה וברור שירושלים לא ישחררו אותו להפועל יש מצב שהכתב שפרסם תידיעה פשוט התבלבל בין הפועל ירושלים והפועל תל אביב?
ביוניק מאן
קיבל.ה  8 לייקים

מוטלי לא חתום לפחות לא באופן רשמי
איטודיס הבהיר כמה הוא לא רוצה שיחתום

אני חושב שחוץ מממנו וממלקולם אצל כולם ברור לאן זה הולך
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3888 לייקים

איש גדול כתב: 14 יוני 2026, 12:22 סתם זורק רעיון לאוויר
בידיעה שלהארפר יש חוזה בלי סעיף יציאה וברור שירושלים לא ישחררו אותו להפועל יש מצב שהכתב שפרסם תידיעה פשוט התבלבל בין הפועל ירושלים והפועל תל אביב?
להבנתי , הכתבה שבה זה התפרסם בכלל מתייחסת למעבר של ג'ונס לכוכב האדום, הקטע על הארפר יכול אפילו להיות סתם הנפצה של הכתב כדי להסביר איך יכול להיות שהפועל נותנת לג'ונס ללכת.

לדעתי עדיין, השתלשלות האירועים היא משהו כמו:
מתפרסמת ידיעה שירושלים רוצים את גינת.
עופר מתקשר לסוכן של הארפר ומציע לו 2 מיליון דולר לעונה.
הסוכן אומר לעופר שיש לו חוזה בירושלים.
נגמר הסיפור.
איש גדול
קיבל.ה  625 לייקים

מילפורד כתב: 14 יוני 2026, 12:59
להבנתי , הכתבה שבה זה התפרסם בכלל מתייחסת למעבר של ג'ונס לכוכב האדום, הקטע על הארפר יכול אפילו להיות סתם הנפצה של הכתב כדי להסביר איך יכול להיות שהפועל נותנת לג'ונס ללכת.

נגמר הסיפור.
לפי הפרסומים הוא גם במשא ומתן להארכת חוזה בירושלים אז גם יכול להיות שזה בא מהסוכן שלו משחקי משא ומתן.
בכל מקרה אפשר לקפל תשטות הזאת
יש לו חוזה לעונה הבאה בירושלים והם לא ישחררו אותו להפועל בשום סכום
shaar7_12
קיבל.ה  109 לייקים

איש גדול כתב: 14 יוני 2026, 13:14
מילפורד כתב: 14 יוני 2026, 12:59

נגמר הסיפור.
לפי הפרסומים הוא גם במשא ומתן להארכת חוזה בירושלים אז גם יכול להיות שזה בא מהסוכן שלו משחקי משא ומתן.
בכל מקרה אפשר לקפל תשטות הזאת
יש לו חוזה לעונה הבאה בירושלים והם לא ישחררו אותו להפועל בשום סכום
סתם קשקוש , אוהדי מגדל יעשו הפיכה אם זה יקרה . והאמת גם באווירת הגונגל הכללית בסל הידיעה גורמת לחוסר נוחות וגועל .
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2282 לייקים

לי די ברור שזה משחק של הסוכן שלו כדי להגדיל את השכר במו"מ לגבי הארכת החוזה שלו.
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

אם אנחנו לא נביא ארבע אמיתי בעונה הבאה ונמשיך להיות תלויים בחייזר הזה איש ווינרייט רחוק לא נגיע
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2282 לייקים

אנחנו נביא. אז מה?
כשתגיע לליגה עדיין תצטרך ישראלים. יש לך רק 5 זרים לרשום.
אתה לא יכול לשחק עם ישראלי אחד שמסוגל לשחק ולתת תפוקה מול קבוצה כמו מכבי ומול ירושלים של העונה הבאה.
וגם שלושה ישראלים כאלה זה מעט מדי כשלמכבי יהיו בעונה הבאה 6 כאלה, מתוכם 4 שמשחקים בתפקיד הזה או יכולים לשחק בו - ליף, גור לביא, ריימן וסורקין.
אפשר רק לקוות שנצליח להחתים את טופין ושהוא יהיה שווה משהו בליגה הישראלית.
רק הפועל
קיבל.ה  3168 לייקים

מקווה שנביא את קרינגטון יכול לעזור לנו ממש , את סורקין כבר הבנתי שלא נצליח להביא ומעבר לזה אני לא לוקח כלום מההם בכל מקרה
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1930 לייקים

מה שאני לא מבין, זה למה, עם כל הכסף שיש לנו, אנחנו לא עושים 'מכבי' לליגה הישראלית?
כמה מהשחקנים הטובים ביותר של היריבות שלנו, היו רכישות של מציאות שהיו פה (מקומיים וזרים)
ואנחנו, בשנתיים - שלוש האחרונות, היה לנו בינגהאם שכשל ופלטין שלא מהווה כרגע שום פקטור
וכשעשינו זאת בעבר, זה הצליח מאוד, למשל עם ג'יקובן.
ורואים את זה בפלייאוף, עם הגרמנים, שהשחקן הכי חשוב שלהם זה קלארק שגנבו מהרצליה רגע לפני הפלייאוף בעונה שעברה
וי"ם, שגנבו את הובר בעונה שעברה, ואת בורג העונה.
וכמובן שיש עוד דוגמאות למכביר, אבל, בשנתיים האחרונות, דווקא כשיש את עופר ויש תקציב ענק, לא מביאים שחקנים מוכחים או פרוספקטים אלינו.
זה עניין של סקאוטינג? של חולשה פוליטית בקרב הליגה מול הקבוצות האחרות?

עריכה- בעצם לעונה הבאה יש את קרינגטון שזה בערך מה שהייתי מצפה, אבל עדיין, לא חייבים מלחמות ישירות מול יריבות ישירות, יש שחקנים טובים בקבוצות קטנות מאיתנו, שמרגיש אנחנו נותנים לשתי האחרות לחטוף לנו מתחת לאף.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4585 לייקים

מותר בכלל להביא גם קרינגטון וגם טופין?
אין איזה חוק של מתאזרח אחד ?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3888 לייקים

אז איך במכבי משחקים גם ריימן וגם דיברתולומיאו (ליף לדעתי ישראלי מלידה , אז הוא לא נחשב?)
בני12
קיבל.ה  3044 לייקים

מילפורד כתב: 17 יוני 2026, 19:21 אז איך במכבי משחקים גם ריימן וגם דיברתולומיאו (ליף לדעתי ישראלי מלידה , אז הוא לא נחשב?)
ושנה שעברה גם ג'ייק כהן
ביוניק מאן
קיבל.ה  8 לייקים

וטי ג׳יי ליף
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  46 לייקים

לרקין על הכוונת?
:hapoel: אפליקציית 'רק הפועל' זמינה בגוגל פליי ובאפסטור :hapoel:
ביוניק מאן
קיבל.ה  8 לייקים

מאיפה הבאת את זה?

לארקין מבוגר אחרי שנה של פציעה, הוא נמוך ולא שומר.
Niro
קיבל.ה  2890 לייקים

הייתה כתבה ביורובסקט אאל"ט שהוא רוצה להשתחרר מאנדולו וסיקרו שם את 5 הקבוצות שיתאימו לו לדעת הכתב. אנחנו היינו הראשונים.
לא ריאלי ולא מתאים לנו. שחקן הגנה בערך כמו מיציץ' אחרי עונה נוראית ועם שכר הרבה יותר מדי גבוה.
סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  105 לייקים

האם דולונסקי שייך עוד להפועל ואם כן האם הוא יכול לעזור לנו?
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
בני12
קיבל.ה  3044 לייקים

M-26-7 כתב: 19 יוני 2026, 13:11 האם דולונסקי שייך עוד להפועל ואם כן האם הוא יכול לעזור לנו?
במכללות שנה הבאה
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

מכל הלחשושים והשמועות שמעתי שבעונה הבאה חוץ מקרינגטון גם טופין אמור להגיע בתור מתאזרח.
אין לי מושג מה דעתי על טופין חוץ מזה שהוא גבוה מאיש ואתלט יותר מתומר.
אם בעונה הבאה זה יהיה הוא וליילס זה יכול להיות שדרוג משמעותי בעמדה 4. אם טופין באמת יהיה שווה משהו, אז הוא וקרניגטון יכולים להיות שדרוג משמעותי ממה שיש לנו כרגע ולפתוח עוד אפשרויות ברישום זרים בחלוקה לעמדות. יש הבדל עצום בין עוז ואיש בליגה מגרדים דקות בעמדה 4 וסוגרים חורים מאשר המצב הנוכחי.
לא צריך להיסחף לסיסמאות של פירוק והרכבה מחדש. יש בסיס טוב מאוד צריך לשפר אותו בשביל לסיים שוב גבוה ביורוליג ולסגור סוף סוף את החורים שיש לנו ולקחת תואר בארץ.
Niro
קיבל.ה  2890 לייקים

Red_man כתב: 19 יוני 2026, 13:32 מכל הלחשושים והשמועות שמעתי שבעונה הבאה חוץ מקרינגטון גם טופין אמור להגיע בתור מתאזרח.
אם בעונה הבאה זה יהיה הוא וליילס זה יכול להיות שדרוג משמעותי בעמדה 4. אם טופין באמת יהיה שווה משהו, אז הוא וקרניגטון יכולים להיות שדרוג משמעותי ממה שיש לנו כרגע ולפתוח עוד אפשרויות ברישום זרים בחלוקה לעמדות. יש הבדל עצום בין עוז ואיש בליגה מגרדים דקות בעמדה 4 וסוגרים חורים מאשר המצב הנוכחי.
לא צריך להיסחף לסיסמאות של פירוק והרכבה מחדש. יש בסיס טוב מאוד צריך לשפר אותו בשביל לסיים שוב גבוה ביורוליג ולסגור סוף סוף את החורים שיש לנו ולקחת תואר בארץ.
אתה יכול לקרוא לזה איש שאתה רוצה, אבל עזיבה פוטנציאלית של מוטלי, איש, הלוואי ומיציץ', בר, תומר, מלקולם, קוק, רנדולף, אדווארדס, זה לגמרי בנייה מחדש.
איש גדול
קיבל.ה  625 לייקים

מיציץ לא יעזוב ואיש חתם על חוזה חדש לעוד שנתיים
feigenbaum99
קיבל.ה  293 לייקים

מהישראלים: מדר הוא היחיד שיכול להיות שחקן משמעותי גם בארץ וגם באירופה (עוד צריך להוכיח).

טימור וגינת בשום סרט לא שווים את החוזים שלהם... גינת לא משמעותי נגד הגדולות בארץ. מעבר לזה, יש סביבם ציפייה לדקות שהיא לא בריאה למועדון.

בלייזר, פלטין, שגב וכו' - תלוי איזה ישראלים (קרינגטון?) ומתאזרחים אפשר להביא.

ליורוליג - בראיינט, אוטורו ובלייקני - משמעותיים, כל היתר במקרה הטוב קצה רוטציה.

האתגרים - מיציץ', חתום לעוד שנתיים. החוזה הכי גבוה באירופה. מקבלים תפוקה מאוד בינונית...

ווינרייט - 1.2 מיליון דולר על שחקן עם קליעה לא טובה, שלא מהווה איום בהתקפה. הגנתית נותן מענה לשחקנים מאוד מסוימים (בגודל שלו פחות או יותר, לא זריזים ולא אתלטים). מאוד יקר ביחס למה שהוא נותן. בסוף את הקבוצות הגדולות קשה לנצח עם שחקן שלא מהווה איום בהתקפה.

מוטלי - רך מאוד ומייצר רעש... אם האריכו לו חוזה, זה עוד חוזה יקר לשחקן עם תרומה מינימאלית.

איטודיס - חוזה יקר מאוד. הכדורסל שלנו נראה רע. הראיונות שלו הם חרפה. נכשל בארץ. בעיניי כבר איבד את האמון של רוב הקהל.

הסיטואציה עם האולטראס וחלק גדול מהקהל - לא סיטואציה טובה. אני מאמין שאם תהיה קבוצה טובה והישגית יהיה שיפור בגזרה הזו.
d.k.
קיבל.ה  20 לייקים

איטודיס פחות מתאים גם ברמה מקצועית וגם מבחינת חיבור למועדון, שאלה עד כמה זה ריאלי להיפרד ממנו מבחינה חוזית (כנראה שלא ממש) וגם מה החלופות (רוב המאמנים הבכירים כבר מצאו קבוצות).
ranjef
קיבל.ה  2229 לייקים

אין לי שום בעיה עם הראיונות שלו.
זה ערוץ עוכר הפועל והוא עונה יפה לשאלות מסריחות.
יש לי בעיה עם המיצוי פוטנציאל שהוא מוציא מהקבוצה
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  46 לייקים

d.k. כתב: 19 יוני 2026, 14:51 איטודיס פחות מתאים גם ברמה מקצועית וגם מבחינת חיבור למועדון, שאלה עד כמה זה ריאלי להיפרד ממנו מבחינה חוזית (כנראה שלא ממש) וגם מה החלופות (רוב המאמנים הבכירים כבר מצאו קבוצות).
במה הוא לא מחובר למועדון?
ישראלים ביורוליג?
:hapoel: אפליקציית 'רק הפועל' זמינה בגוגל פליי ובאפסטור :hapoel:
El dudernio
קיבל.ה  2060 לייקים

7even כתב: 17 יוני 2026, 18:53 מותר בכלל להביא גם קרינגטון וגם טופין?
אין איזה חוק של מתאזרח אחד ?
מתאזרח חדש אחד.

מאחר וקריגטון שיחק כבר מעל ל 5 משחקים בנבחרת לדעצי הוא נחשב מתאזרח ישן.
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

Niro כתב: 19 יוני 2026, 13:40
Red_man כתב: 19 יוני 2026, 13:32 מכל הלחשושים והשמועות שמעתי שבעונה הבאה חוץ מקרינגטון גם טופין אמור להגיע בתור מתאזרח.
אתה יכול לקרוא לזה איש שאתה רוצה, אבל עזיבה פוטנציאלית של מוטלי, איש, הלוואי ומיציץ', בר, תומר, מלקולם, קוק, רנדולף, אדווארדס, זה לגמרי בנייה מחדש.
בסוף מה שבעיקר הרג אותנו והורג כל העונה זה שאין לנו 4 נורמלי. לצערי איש ישאר אבל אם הוא זר 10 אני עוד יכול לחיות עם זה בשלום למרות שאני לא מסוגל לראות אותו אחרי הסדרה הזאת. לא אותו ולא את מוטלי שני עב״מים
תא מרבוטא
קיבל.ה  972 לייקים

feigenbaum99 כתב: 19 יוני 2026, 14:38 מהישראלים: מדר הוא היחיד שיכול להיות שחקן משמעותי גם בארץ וגם באירופה (עוד צריך להוכיח).

טימור וגינת בשום סרט לא שווים את החוזים שלהם... גינת לא משמעותי נגד הגדולות בארץ. מעבר לזה, יש סביבם ציפייה לדקות שהיא לא בריאה למועדון.

בלייזר, פלטין, שגב וכו' - תלוי איזה ישראלים (קרינגטון?) ומתאזרחים אפשר להביא.

ליורוליג - בראיינט, אוטורו ובלייקני - משמעותיים, כל היתר במקרה הטוב קצה רוטציה.

האתגרים - מיציץ', חתום לעוד שנתיים. החוזה הכי גבוה באירופה. מקבלים תפוקה מאוד בינונית...

ווינרייט - 1.2 מיליון דולר על שחקן עם קליעה לא טובה, שלא מהווה איום בהתקפה. הגנתית נותן מענה לשחקנים מאוד מסוימים (בגודל שלו פחות או יותר, לא זריזים ולא אתלטים). מאוד יקר ביחס למה שהוא נותן. בסוף את הקבוצות הגדולות קשה לנצח עם שחקן שלא מהווה איום בהתקפה.

מוטלי - רך מאוד ומייצר רעש... אם האריכו לו חוזה, זה עוד חוזה יקר לשחקן עם תרומה מינימאלית.

איטודיס - חוזה יקר מאוד. הכדורסל שלנו נראה רע. הראיונות שלו הם חרפה. נכשל בארץ. בעיניי כבר איבד את האמון של רוב הקהל.

הסיטואציה עם האולטראס וחלק גדול מהקהל - לא סיטואציה טובה. אני מאמין שאם תהיה קבוצה טובה והישגית יהיה שיפור בגזרה הזו.
מוטלי היה מאד מתאים- ליורוקאפ. לא סתם בזמנו התעקשו עליו, גם כשהתנדנד. איש היה אחד הגורמים ששימרו אותו. שניהם מתאימים מקצועית ליורוקאפ, אבל לא לשם המועדון מכוון.
לא הזכרת את אודיאסי, מה דעתך עליו?
גינת לא נראה לי התאושש עדיין.
טימור ראוי לפרידה מכובדת, או להשלמה שהוא לא כשיר להיות במשחקים מול הגדולות ובמשחקי הכרעה למעט מקרי קיצון של פציעות וכו.
מיציץ סופר מוכשר ולא יציב. די הימור
איטודיס מיצה. מאד מעריך ההשארות שלו במלחמה, והזכיה ביורוקאפ. אבל זה כבר לא עובד. מאמנים עם רזומה פחות מעוטר ממנו הביאו תארים מקומיים, והוא נופל ברגעי אמת. יש לי רושם שזה קשןר לעוזר שלו.
אבל צריך מאמן רציני שימשוך שחקנים איכותיים וידע להתנהל מולם
ביוניק מאן
קיבל.ה  8 לייקים

טימור צריך לשחק בהפועל כל עוד ירצה

תומר גינת זה אירוע מורכב יותר - יש שם חוסר תיאום בין הציפיות שלו לתפוקה שלו וזה יכול ליצור סיטואציה לא בריאה.

צריך לעשות איתו שיחת תיאום ציפיות ברורה ולהבהיר לו את מעמדו - שיילך לקיץ שיכין את עצמו גופנית ושיביא את עצמו לשיא אין סיבה שהוא לא יחזור להיות שחקן דומיננטי בליגה המקומית ואף שחקן שיכול מדי פעם לתת דקות טובות ביורוליג.
איש גדול
קיבל.ה  625 לייקים

ביוניק מאן כתב: 20 יוני 2026, 14:01 טימור צריך לשחק בהפועל כל עוד ירצה

תומר גינת זה אירוע מורכב יותר - יש שם חוסר תיאום בין הציפיות שלו לתפוקה שלו וזה יכול ליצור סיטואציה לא בריאה.

צריך לעשות איתו שיחת תיאום ציפיות ברורה ולהבהיר לו את מעמדו - שיילך לקיץ שיכין את עצמו גופנית ושיביא את עצמו לשיא אין סיבה שהוא לא יחזור להיות שחקן דומיננטי בליגה המקומית ואף שחקן שיכול מדי פעם לתת דקות טובות ביורוליג.
מסכים
גינת רחוק שנות אור ממה שהוא היה בשיאו
ביכולת שהוא נמצא בה כרגע גם בירושלים הוא ילך לאיבוד
הלוואי ויחליט להישאר בהפועל והלוואי שימצא הדרך לחזור לעצמו אבל ביכולת הנוכחית המצב איתו עושה נזק לכל הצדדים כי מבחינה מקצועית בלייזר עדיף עליו
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

ביוניק מאן כתב: 20 יוני 2026, 14:01 טימור צריך לשחק בהפועל כל עוד ירצה

גינת עד הפציעה הראשונה דווקא קיבל קרדיט גדול יותר משהאמנתי שיקבל והיה אפילו די טוב חלק מהזמן. הבעיה שמאז הפציעה הראשונה הוא פשוט לא חזר ואז השניה כבר גמרה לו את העונה. שומר גדול הוא אף פעם לא היה הבעיה שגם הקליעה שלו מכל טווח כולל קרש סל פשוט צללה והירידה שלו בעונשין גם כן מחרידה. אני חושב שתומר לקראת נקודת הכרעה משמעותית בקריירה שלו, את החוזה הגדול שלו הוא כבר עשה עכשיו זאת השאלה איפה ואיך הוא הולך לכתוב את פרק הסיום של הקריירה שלו. הוא יפתח את העונה הבאה בן 32 וכנראה שיש לו עוד שנתיים או שלוש לתת והוא צריך להחליט מה הוא עושה. ללכת לעשות כסף טוב בירושלים, לקבל בערך אותו קרדיט ביורוקאפ (קשה לי להאמין שהוא יהיה ה4 המוביל שם) אבל לטוס פחות ולהיות יותר בארץ. או להמשיך איתנו להבין ש4 מוביל ביורוליג הוא לא הולך להיות לטוס הרבה ולעשות קצת יותר כסף.
אני אוהב אותו מאוד אבל הוא כבר די רחוק ממה שהוא היה בעיקר גופנית
Niro
קיבל.ה  2890 לייקים

ג'ורדן נוורה אחלה שחקן, אבל מי אמור לעשות הגנה בשנה הבאה? איש? מלקולם ממשיך? יהיו לנו 3 שחקנים שהם בעמדה 3 בנוסף לברייאנט?
lior777
קיבל.ה  256 לייקים

אם איטודיס לא ימשיך, מה גם שאין מאמנים ברמה שפנויים, הייתי שמח לראות פה את דזיקיץ שאצלו אין דבר כזה לא לעשות הגנה..
Niro
קיבל.ה  2890 לייקים

lior777 כתב: 20 יוני 2026, 20:09 אם איטודיס לא ימשיך, מה גם שאין מאמנים ברמה שפנויים, הייתי שמח לראות פה את דזיקיץ שאצלו אין דבר כזה לא לעשות הגנה..
מעדיף את רמי הדר על השמן הבונקריסט הזה. עזוב שבמצב הבטחוני הזה כף רגלו לא תדרוך פה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5162 לייקים

lior777 כתב:אם איטודיס לא ימשיך, מה גם שאין מאמנים ברמה שפנויים, הייתי שמח לראות פה את דזיקיץ שאצלו אין דבר כזה לא לעשות הגנה..
חחחחחחחחחחחחח זה מאמן ששומע קפצונים בפורים ובורח מהמדינה, אתה רוצה שיגיע לפה עכשיו?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

lior777
קיבל.ה  256 לייקים

גביזון כתב: 20 יוני 2026, 20:51
lior777 כתב:אם איטודיס לא ימשיך, מה גם שאין מאמנים ברמה שפנויים, הייתי שמח לראות פה את דזיקיץ שאצלו אין דבר כזה לא לעשות הגנה..
חחחחחחחחחחחחח זה מאמן ששומע קפצונים בפורים ובורח מהמדינה, אתה רוצה שיגיע לפה עכשיו?

Sent from my 22101320G using Tapatalk
לא יודע עד כמה זה נכון שהוא באמת עזב בגלל המצב הביטחוני, אני קראתי שהיו לו חילוקי דעות עם ההנהלה והם לא כל כך הסתדרו אז הוא קפץ על ההזדמנות. בכל אופן מעדיף מאמן עם אורנטציה הגנתית.. יש כאלה מאמנים פנויים כיום? הקבוצה שלו העלובה בירושלים פירקה לחתיכות בהגנה את מכבי עם סוללת הכוכבים שלהם אז.
ביוניק מאן
קיבל.ה  8 לייקים

lior777 כתב: 20 יוני 2026, 20:09 אם איטודיס לא ימשיך, מה גם שאין מאמנים ברמה שפנויים, הייתי שמח לראות פה את דזיקיץ שאצלו אין דבר כזה לא לעשות הגנה..
איטודיס מאמן יותר טוב מדגיקיץ' רק ב 10 רמות
הודעה הזויה
שליחת תגובה