מה 2-3
אתפלא אם לא ייגמר 25+ בראשון
מה 2-3
יש לך ספק?Rak-Hapoel כתב:מה 2-3
אוטורו בלי ידיים עושה פחות נזק ממוטליCharlie כתב: ↑19 יוני 2026, 01:12יש לך ספק?Rak-Hapoel כתב:מה 2-3
הוא יזרוק את אטורו שלא שיחק חודש ולא יודע כמה ואיך התאמן מאז מדריד והוא יהיה צל של עצמו. הפועל תגיע עצבנית ותחטוף סוויפ. והפערים בין הסגלים לפלייאוף הם ממש לא של סוויפ אז כנראה שהפער טמון באיש על הקווים....
זה לא באמת היה נראה טוב נגד ירושלים , ההבדלים בנינו לבינם מבחינת סגלים זה כמו קבוצת צמרת ותחתית בליגה ולמרות זאת הינו יכולים בכיף להפסיד איזה משחק או שניים נגדם אם זריקה כזו או אחרת הייתה נכנסת להם , נוקוואט שקרי ועלוב שנתן לאיטודיס קרדיט על כלוםהוקיץ' כתב: ↑19 יוני 2026, 01:09 היה לי ברור שהתקשורת תתקבע על פסק הזמן האחרון, אבל באמת שזה החלק השולי בכל האירוע. אני גם לגמרי בסדר עם הזריקה שנלקחה בסופו של דבר.
היו כל כך הרבה בעיות בסדרה הזאת שדווקא ההתמקדות במי שרטט איזה מהלך היא די מטופשת בעיני. במשך סדרה שלמה הוא לא מצליח לעצור את השטף ההתקפי של מכבי ולגרום להם ללכת למהלכים שלא נוחים להם, הוא מנהל את המשחק לא נכון ולא מגיב למה שקורה על המגרש, וכן, הוא היה חייב לרשום את אוטורו במקום מוטלי.
ברור שהאובדן של שלושת השחקנים הכי טובים שלנו זה משהו שקשה להתמודד איתו, אבל גם למכבי יש בעיות משלה והם עשו את ההתאמות הנדרשות.
היה נראה בסדרה מול ירושלים שהוא הצליח לגבש את ההרכב הזה ולהוציא ממנו דברים יפים, אבל עד כה בסדרה הזאת הוא פשוט חוטף נוקאאוט. אכזבה עצומה.
לא מסכים עם אף מילה, אבל בסדר.רק הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 02:06זה לא באמת היה נראה טוב נגד ירושלים , ההבדלים בנינו לבינם מבחינת סגלים זה כמו קבוצת צמרת ותחתית בליגה ולמרות זאת הינו יכולים בכיף להפסיד איזה משחק או שניים נגדם אם זריקה כזו או אחרת הייתה נכנסת להם , נוקוואט שקרי ועלוב שנתן לאיטודיס קרדיט על כלוםהוקיץ' כתב: ↑19 יוני 2026, 01:09 היה לי ברור שהתקשורת תתקבע על פסק הזמן האחרון, אבל באמת שזה החלק השולי בכל האירוע. אני גם לגמרי בסדר עם הזריקה שנלקחה בסופו של דבר.
היו כל כך הרבה בעיות בסדרה הזאת שדווקא ההתמקדות במי שרטט איזה מהלך היא די מטופשת בעיני. במשך סדרה שלמה הוא לא מצליח לעצור את השטף ההתקפי של מכבי ולגרום להם ללכת למהלכים שלא נוחים להם, הוא מנהל את המשחק לא נכון ולא מגיב למה שקורה על המגרש, וכן, הוא היה חייב לרשום את אוטורו במקום מוטלי.
ברור שהאובדן של שלושת השחקנים הכי טובים שלנו זה משהו שקשה להתמודד איתו, אבל גם למכבי יש בעיות משלה והם עשו את ההתאמות הנדרשות.
היה נראה בסדרה מול ירושלים שהוא הצליח לגבש את ההרכב הזה ולהוציא ממנו דברים יפים, אבל עד כה בסדרה הזאת הוא פשוט חוטף נוקאאוט. אכזבה עצומה.
אתה לא בכיוון לטעמי. בכל הנוגע לסדרה מול ירושלים.רק הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 02:06זה לא באמת היה נראה טוב נגד ירושלים , ההבדלים בנינו לבינם מבחינת סגלים זה כמו קבוצת צמרת ותחתית בליגה ולמרות זאת הינו יכולים בכיף להפסיד איזה משחק או שניים נגדם אם זריקה כזו או אחרת הייתה נכנסת להם , נוקוואט שקרי ועלוב שנתן לאיטודיס קרדיט על כלוםהוקיץ' כתב: ↑19 יוני 2026, 01:09 היה לי ברור שהתקשורת תתקבע על פסק הזמן האחרון, אבל באמת שזה החלק השולי בכל האירוע. אני גם לגמרי בסדר עם הזריקה שנלקחה בסופו של דבר.
מצד שני תחשוב איזה צחוקים זה יכול להיות עם עתמאן. הבן אדם מופרע לחלוטין וכל רגע מקבל שיט שואו והתקשורת הישראלית ופופי עוד היו מתגעגעים לאיטודיס עם המופרע הזה.purvis short כתב: ↑19 יוני 2026, 07:52 השאלה היא גם האלטרנטיבות. בסוף בשוק המאמנים לא נשארו יותר מדי אופציות אם בכלל. ספאנוליס חתם באריס. שאר הקבוצות הסתדרו. עתמאן הרי לא יגיע לפה (והוא לא מה שצריך ממילא), אובראדוביץ הולך לפאו. אין כל כך אופציות שיכולות להתאים.
זה סיפור מורכב.
זה נכוןpurvis short כתב: ↑19 יוני 2026, 08:12 אם כבר הזכרת את זה: אז כמה שאיטודיס לפעמים בלתי נסבל, ההסתה שיש נגדו מצד תקשורת הספורט פה היא מטורפת. והיא משפיעה על כולם. אתמול ישר הוא קיבל טכנית. קטש צועק על השופטים ונכנס למגרש ולא מקבל טכנית. כי קטש (שהוא מאמן ענק ואחלה גבר) זוכה פה למסע ליקוק ויח"ץ וחצרנות של פרשנים (או במקרה של ישראל "פרשנים" ו"עיתונאים") ואיטודיס זוכה לשנאה והסתה.
כל מאמן של הפועל יזכה לזה. עתמאן ברור. אבל גם אם תביא את המאמן הכי רגוע ומנומס בעולם הוא יזכה למסע הסתה מתקשורת כדורסל שברובה המוחלט שונאת את הפועל.
מאמן שנשאר פה במלחמה, כל המלחמה, כשדזיקיץ של בנק יהב התקפל, הביא לנו יורוקאפ ומקום בפלייאוף הוא לא אחד הגרועים. הוא אפילו לא קרןב
קטש עם סגל שצריך לסיים מקום אחרון ביורוליג עם מאזן חד ספרתי , לא הייתי אומר את זה לרעתו שהוא לא הגיע לפליי אין אפילו , בסוף לקח בעונה הזו 2 תארים והפך שחקנים כמו ריימן שלפניי שהיה במכבי היה אחלה שחקן לנס ציונה לשחקן משמעותי שם , אתה לעומת זאת עם שחקנים כמו מיציץ מדר גונס ומוטלי (שנכון לעכשיו הוא פח אבל היה שחקן יורוליג לגיטימי לפניי העונה האחרונה גם אם לא אצלינו ) הצלחת להפסיד לפאקינג ראשון לציון והיית על סף הדחה נגדם לקראת הרבע האחרון של המשחק השלישיjoshsoos כתב: ↑19 יוני 2026, 07:43 כשעופר אמור להסתכל על הסיטואציה:
מצד אחד צריך מאמן אחר, קטש שני משחקים עושה לו בית ספר
מצד שני הוא סיים מקום 6 ביורוליג, קטש לא הגיע לפלייאין אפילו
מצד שלישי הכדורסל שלנו נורא, הוא מנהל את המשחק זוועה ובצד השני אתה רואה איך זה נראה אחרת
מצד רביעי ברור שאם אחד או שניים מהשחקנים החסרים היו פה זה סיפור אחר לגמרי (כנל אם לא היינו עם ישראלי וחצי נורמליים)
שורה תחתונה לרובנו נמאס ממנו, אבל קשה לראות איך הוא מוחלף לאור ההישג ביורוליג והתירוצים יהיו לו עם השחקנים החסרים. נותר להחזיק ידיים שתוכנית עופר למנות אותו לנשיא מועדון או מה שזה לא היה תקרום עור וגידים
עד לשורה התחתונה אני איתךקפטן ג'ק כתב: ↑19 יוני 2026, 11:08 איטודיס מאמן טופ 5 באירופה, כבודו במקומו מונח. הגיע להישגים חסרי תקדים עם הפועל (היורוקאפ, ההצלחה ביורוליג), קידם מאד את המועדון, היה הפנים של המועדון בחו"ל, ורק בזכות המוניטין שלו המועדון בכלל הצליח להחתים שמות כמו בראיינט, מיצ'יץ ואוטורו.
וכמו שכבר הזכירו - נשאר פה לאורך כל המלחמה, ובסה"כ התנהל בצורה מכובדת, היה נאמן לדרך המקצועית שלו, הוא לא איזה גנב דעת חסר מושג. רחוק מזה
ועדיין, בתור אחד מגדולי התומכים /אוהדים שלו לאורך העונה האחרונה פה בפורום - צריך להגיד ביושר: הגיע הזמן להיפרד בסיום העונה (אפילו אם יקרה נס ואיכשהו ינצח עכשיו 3 רצוף... מה שלא יקרה כמובן). מיצינו.
הוא לא האמין בשחקנים הישראלים שלו, התנהל בצורה מקובעת ולפעמים תמוהה, איבד שליטה על הקבוצה, לא מיצה את הפוטנציאל העצום של הסגל המוכשר, ולא הצליח לקחת תואר מקומי (שזה כנראה הדבר הכי חשוב לנו כאוהדים) - כאשר הקבוצה מתבזה לא אחת בפני יריבות עם סגל נחות יותר (מגדל, רישון, גליל, וכמובן כולל בסדרה הנוכחית מול מכבי המוחלשת).
אין מה לעשות, לא תמיד דברים מסתדרים. לא תמיד יש התאמה. לפעמים הכוונות טובות אבל עושים יותר מדי טעויות בדרך, וכבר אי אפשר לתקן. צריך לרענן.
ככה אין מקום להתלהמות נגדו (וגם לא נגד מיצ'יץ' או מוטלי). זה רק מוציא אותנו קטנים.
פרידה מכובדת, תודה על הכל, ויאללה למאמן הבא.
ועכשיו לסיום אגיד משהו שיקפיץ פה הרבה אנשים: לא הייתי מתנגד לתת לפרנקו את המפתחות של המרצדס.
עם הכל אפשר להסכים, חוץ מזה שפרנקו יכול להיות גג עוזר מאמן בקבוצת יורוליג כמונו.קפטן ג'ק כתב:איטודיס מאמן טופ 5 באירופה, כבודו במקומו מונח. הגיע להישגים חסרי תקדים עם הפועל (היורוקאפ, ההצלחה ביורוליג), קידם מאד את המועדון, היה הפנים של המועדון בחו"ל, ורק בזכות המוניטין שלו המועדון בכלל הצליח להחתים שמות כמו בראיינט, מיצ'יץ ואוטורו.
וכמו שכבר הזכירו - נשאר פה לאורך כל המלחמה, ובסה"כ התנהל בצורה מכובדת, היה נאמן לדרך המקצועית שלו, הוא לא איזה גנב דעת חסר מושג. רחוק מזה
ועדיין, בתור אחד מגדולי התומכים /אוהדים שלו לאורך העונה האחרונה פה בפורום - צריך להגיד ביושר: הגיע הזמן להיפרד בסיום העונה (אפילו אם יקרה נס ואיכשהו ינצח עכשיו 3 רצוף... מה שלא יקרה כמובן). מיצינו.
הוא לא האמין בשחקנים הישראלים שלו, התנהל בצורה מקובעת ולפעמים תמוהה, איבד שליטה על הקבוצה, לא מיצה את הפוטנציאל העצום של הסגל המוכשר, ולא הצליח לקחת תואר מקומי (שזה כנראה הדבר הכי חשוב לנו כאוהדים) - כאשר הקבוצה מתבזה לא אחת בפני יריבות עם סגל נחות יותר (מגדל, רישון, גליל, וכמובן כולל בסדרה הנוכחית מול מכבי המוחלשת).
אין מה לעשות, לא תמיד דברים מסתדרים. לא תמיד יש התאמה. לפעמים הכוונות טובות אבל עושים יותר מדי טעויות בדרך, וכבר אי אפשר לתקן. צריך לרענן.
ככה אין מקום להתלהמות נגדו (וגם לא נגד מיצ'יץ' או מוטלי). זה רק מוציא אותנו קטנים.
ועכשיו לסיום אגיד משהו שיקפיץ פה הרבה אנשים: לא הייתי מתנגד לתת לפרנקו את המפתחות של המרצדס.
אני יודע שזה יגרור כאמור אי הסכמה, ומן הסתם זה דיון תיאורטי כי יש סיכוי טוב שאידוטיס בכלל ימשיך לעונה הבאה.ranjef כתב: ↑19 יוני 2026, 11:52עם הכל אפשר להסכים, חוץ מזה שפרנקו יכול להיות גג עוזר מאמן בקבוצת יורוליג כמונו.קפטן ג'ק כתב:איטודיס מאמן טופ 5 באירופה, כבודו במקומו מונח. הגיע להישגים חסרי תקדים עם הפועל (היורוקאפ, ההצלחה ביורוליג), קידם מאד את המועדון, היה הפנים של המועדון בחו"ל, ורק בזכות המוניטין שלו המועדון בכלל הצליח להחתים שמות כמו בראיינט, מיצ'יץ ואוטורו.
ארז היה עוזר של פיני באולימפיאקוס, אז פרנקו יקבל קבוצה של 150 מיליון שקל?
פחות
מסכים מאה אחוזקפטן ג'ק כתב: ↑19 יוני 2026, 11:08 איטודיס מאמן טופ 5 באירופה, כבודו במקומו מונח. הגיע להישגים חסרי תקדים עם הפועל (היורוקאפ, ההצלחה ביורוליג), קידם מאד את המועדון, היה הפנים של המועדון בחו"ל, ורק בזכות המוניטין שלו המועדון בכלל הצליח להחתים שמות כמו בראיינט, מיצ'יץ ואוטורו.
או למנות את פרנקו להיות העוזר שלו…קפטן ג'ק כתב:אני יודע שזה יגרור כאמור אי הסכמה, ומן הסתם זה דיון תיאורטי כי יש סיכוי טוב שאידוטיס בכלל ימשיך לעונה הבאה.ranjef כתב: ↑19 יוני 2026, 11:52עם הכל אפשר להסכים, חוץ מזה שפרנקו יכול להיות גג עוזר מאמן בקבוצת יורוליג כמונו.קפטן ג'ק כתב:איטודיס מאמן טופ 5 באירופה, כבודו במקומו מונח. הגיע להישגים חסרי תקדים עם הפועל (היורוקאפ, ההצלחה ביורוליג), קידם מאד את המועדון, היה הפנים של המועדון בחו"ל, ורק בזכות המוניטין שלו המועדון בכלל הצליח להחתים שמות כמו בראיינט, מיצ'יץ ואוטורו.
פחות
אבל לדעתי בנקודת הזמן הזו המועדון הזה יותר מהכל צריך מאמן שמכיר את החומר, מכיר את הדבר החמקמק הזה שעשה לנו כ"כ הרבה צרות בעונה הנוכחית - ה-DNA של המועדון, בתקופה של שינויים.
מישהו מבפנים, שמחובר לשחקנים הישראלים שחתומים, מבין את החשיבות של הליגה והתארים המקומיים. מכיר את השטיקים של מכבי והשופטים והתקשורת.
וגם כמובן בעל ראש יצירתי והבנה עמוקה בכדורסל. פרנקו הוא כזה, ויש לו ניסיון אירופי חביב ביורוקאפ. ובתור ישראלי הוא לא יברח לחו"ל בגלל אזעקה זו או אחרת.
אין אף מאמן ישראלי אחר שהייתי לוקח על הטיקט הזה, כולל קטש.
לאחרים _כמו -סתם נניח - בית הלחמי) באמת לא הייתי נותן לנהל תקציב כזה ענק. אבל פרנקו מסוגל. יש לו את החוצפה החיובית ואת הביצים כדי להשתלט על זה.
זו שאלה היא האם יוכל לנהל סגל רחב ושחקנים שהם כוכבים גדולים (בראיינט, מיציץ) - האם יקשיבו לו? אני מאמין שכן.
מינוי של פרנקו יגיד גם שהמטרה העיקרית בעונה הבאה היא תואר בישראל, וזה הגיוני כי ביורוליג לא יובטח לנו כלום להמשך כנגזרת מהישגים כמו הגעה לפלייאוף או לפיינל פור.
פרנקו לא לקח תואר מקומי 11 שנה, וגם זה כשהיה גמר של 2 משחקים ונגד אילת. גם את הגביע עם חולון לקח נגד חיפה. פרנקו עד כה תמיד האשים אחרים בכשלונות כולל בעקיפין את ינאי, הוא פישל גם בליגה עם שחקנים טובים, ובמצבנו צריך מישהו יותר רציני. אחרת נתבזה גם באירופה (שם מקומנו לא מובטח) וגם בליגה.קפטן ג'ק כתב: ↑19 יוני 2026, 12:23אני יודע שזה יגרור כאמור אי הסכמה, ומן הסתם זה דיון תיאורטי כי יש סיכוי טוב שאידוטיס בכלל ימשיך לעונה הבאה.ranjef כתב: ↑19 יוני 2026, 11:52עם הכל אפשר להסכים, חוץ מזה שפרנקו יכול להיות גג עוזר מאמן בקבוצת יורוליג כמונו.קפטן ג'ק כתב:איטודיס מאמן טופ 5 באירופה, כבודו במקומו מונח. הגיע להישגים חסרי תקדים עם הפועל (היורוקאפ, ההצלחה ביורוליג), קידם מאד את המועדון, היה הפנים של המועדון בחו"ל, ורק בזכות המוניטין שלו המועדון בכלל הצליח להחתים שמות כמו בראיינט, מיצ'יץ ואוטורו.
פחות
אבל לדעתי בנקודת הזמן הזו המועדון הזה יותר מהכל צריך מאמן שמכיר את החומר, מכיר את הדבר החמקמק הזה שעשה לנו כ"כ הרבה צרות בעונה הנוכחית - ה-DNA של המועדון, בתקופה של שינויים.
מישהו מבפנים, שמחובר לשחקנים הישראלים שחתומים, מבין את החשיבות של הליגה והתארים המקומיים. מכיר את השטיקים של מכבי והשופטים והתקשורת.
וגם כמובן בעל ראש יצירתי והבנה עמוקה בכדורסל. פרנקו הוא כזה, ויש לו ניסיון אירופי חביב ביורוקאפ. ובתור ישראלי הוא לא יברח לחו"ל בגלל אזעקה זו או אחרת.
אין אף מאמן ישראלי אחר שהייתי לוקח על הטיקט הזה, כולל קטש.
לאחרים _כמו -סתם נניח - בית הלחמי) באמת לא הייתי נותן לנהל תקציב כזה ענק. אבל פרנקו מסוגל. יש לו את החוצפה החיובית ואת הביצים כדי להשתלט על זה.
זו שאלה היא האם יוכל לנהל סגל רחב ושחקנים שהם כוכבים גדולים (בראיינט, מיציץ) - האם יקשיבו לו? אני מאמין שכן.
מינוי של פרנקו יגיד גם שהמטרה העיקרית בעונה הבאה היא תואר בישראל, וזה הגיוני כי ביורוליג לא יובטח לנו כלום להמשך כנגזרת מהישגים כמו הגעה לפלייאוף או לפיינל פור.
מי ישמע איזה משימות כבר יש לנו, להביא אליפות בתקציב כזה כל מאמן גנרי אמור להיות מסוגל , אוליי היורוליג קצת יותר מורכב אבל אליפות הכי חשוב לדעתי , אפילו תואר כלשהו בחייאת בישראלranjef כתב: ↑19 יוני 2026, 11:52עם הכל אפשר להסכים, חוץ מזה שפרנקו יכול להיות גג עוזר מאמן בקבוצת יורוליג כמונו.קפטן ג'ק כתב:איטודיס מאמן טופ 5 באירופה, כבודו במקומו מונח. הגיע להישגים חסרי תקדים עם הפועל (היורוקאפ, ההצלחה ביורוליג), קידם מאד את המועדון, היה הפנים של המועדון בחו"ל, ורק בזכות המוניטין שלו המועדון בכלל הצליח להחתים שמות כמו בראיינט, מיצ'יץ ואוטורו.
פחות
היה לו הרבה מזל והוא אימן בקבוצות עם המון כסף.
יש הבדל בין להיות מאמן מיושן או כזה שכבר לא מתאים לכדורסל עכשווי ובין ליצן
לא מעניין כל מה שאמרתתא מרבוטא כתב: ↑19 יוני 2026, 20:23יש הבדל בין להיות מאמן מיושן או כזה שכבר לא מתאים לכדורסל עכשווי ובין ליצן
בוא.
ליצן היה מנצח את ברצלונה, שכרגע בגמרסל הספרדי, פעמיים? את פאו? את פנר?
הכדורסל שלנו באמת קשה לצפייה, בטח כשאתה בסדרה מול מכבי ורואה את הפער בשטף ההתקפי.איש גדול כתב: ↑19 יוני 2026, 20:58לא מעניין כל מה שאמרת
מה שמעניין אותי זה שאני רואה תכדורסל שהפועל משחקים
מה שמעניין אותי זה שהוא לא מצליח לקחת תואר בארץ כבר שנתיים עם תקציב מטורף.
ליצן
אז מה בעצם אתה טוען שהיה צריך לעשות? כי כשאיש לא יצא לסורקין חטפנו וגם כשהוא כן יצא חטפנוNiro כתב: ↑19 יוני 2026, 22:02הכדורסל שלנו באמת קשה לצפייה, בטח כשאתה בסדרה מול מכבי ורואה את הפער בשטף ההתקפי.
אתמול הם תפרו אותנו במאני טייפעם אותו תרגיל בדיוק, פעם אחת איש לא יצא מספיק לסורקין ואכלנו שלשה, ו2 התקפות אחרי זה איש נצמד לסורקין על קשת ה3 מה שפתח את כל הצבע להורד לסל קל.
נסכים לא להסכים בליצנותאיש גדול כתב: ↑19 יוני 2026, 20:58לא מעניין כל מה שאמרת
מה שמעניין אותי זה שאני רואה תכדורסל שהפועל משחקים
מה שמעניין אותי זה שהוא לא מצליח לקחת תואר בארץ כבר שנתיים עם תקציב מטורף.
ליצן
בהגנה? אין לי שמץ. אולי טיפול אחר בפיקנרול אבל זה גדול עליי. הבאתי את הדוגמא הזאת לא נגד ההגנה שלנו אלא להתקפה שלהם, שהרבה יותר מתודית וזורמת לטעמי. אצלנו יותר מדי התקפות הכדור תקוע אצל שחקן אחד ולא זז.תא מרבוטא כתב: ↑19 יוני 2026, 23:43אז מה בעצם אתה טוען שהיה צריך לעשות? כי כשאיש לא יצא לסורקין חטפנו וגם כשהוא כן יצא חטפנו
בהגנה הייתי מעדיף להמשיך לצופף את הצבע ושמכבי ינצחו אותנו משלושNiro כתב: ↑20 יוני 2026, 00:11בהגנה? אין לי שמץ. אולי טיפול אחר בפיקנרול אבל זה גדול עליי. הבאתי את הדוגמא הזאת לא נגד ההגנה שלנו אלא להתקפה שלהם, שהרבה יותר מתודית וזורמת לטעמי. אצלנו יותר מדי התקפות הכדור תקוע אצל שחקן אחד ולא זז.
בניגוד לסלים של סורקין והורד שבאו מביצוע מעולה של תרגיל בהתקפה, הסל של לונדברג הגיע משמירה נוראית של ים שאיבד אותו והשאיר לו נתיב פנוי לגמרי לסל, אבל הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות. נתן כל מה שהיה לו.shaharot כתב: ↑20 יוני 2026, 00:27בהגנה הייתי מעדיף להמשיך לצופף את הצבע ושמכבי ינצחו אותנו משלוש
בסוף מה שקרה סורקין דפק שלשה
גונס קלע סל
הורד קלע סל קל בצבע
ים מדר שלשה
לונדברג קלע סל קל בצבע
ונגמר המשחק
מספיק היית עושה עצירה אחת/מהמר על שלשה שהם קלעו ב30% (לעומת 70% מהצבע) ויכולנו לנצח