שטויות תהיה טוב אתה תקח את התואר הזה לא משנה שופטים ושמון המזדיין , הבעיה שזה לא נראה באופק בכללרדנקו כתב: ↑17 יוני 2026, 11:07 ובנוסף השופטים עשו לנו סיכול ממוקד.
לדעתי שרקו נגד מכבי בכל המחצית הראשונה 5 עבירות.
ביזיון כזה לא ראיתי.
מצד שני עלינו כמו רכיכות למשחק הזה. לא יכול להיות שבכל הרבע השני הם אונסים אותנו ואנחנו עושים עבירה אחת ופשוט נותנים להם לטייל לסל שלנו בלי שום הפרעה.
שני השחקנים היחידים שנראה שהם רוצים לנצח ומתאמצים היו ים ומיציץ שפשוט היה ביום נוראי וגם לא קיבל שום שריקה.
וגם טאי, אבל מלבד כמה דקות בתחילת המשחק הוא שיחק כשהכול כבר היה גמור.
סדרת הגמר נגד המחלה, 2026
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3168 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 2283 לייקים
בגלל זה כתבתי "בנוסף".רק הפועל כתב: ↑17 יוני 2026, 11:41שטויות תהיה טוב אתה תקח את התואר הזה לא משנה שופטים ושמון המזדיין , הבעיה שזה לא נראה באופק בכללרדנקו כתב: ↑17 יוני 2026, 11:07 ובנוסף השופטים עשו לנו סיכול ממוקד.
ביזיון כזה לא ראיתי.
מצד שני עלינו כמו רכיכות למשחק הזה. לא יכול להיות שבכל הרבע השני הם אונסים אותנו ואנחנו עושים עבירה אחת ופשוט נותנים להם לטייל לסל שלנו בלי שום הפרעה.
שני השחקנים היחידים שנראה שהם רוצים לנצח ומתאמצים היו ים ומיציץ שפשוט היה ביום נוראי וגם לא קיבל שום שריקה.
וגם כתבתי "מצד שני".
- RedDrifter
- קיבל.ה 900 לייקים

שהאחרון יכבה את האור
מערכת שמוטה כולה לטובת קבוצה אחת במשך שנים
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 17 יוני 2026, 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אף לא צעד לאחור 
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1579 לייקים
מערכת שרמוטה וסליחה על הצרפתית שלי.RedDrifter כתב: ↑17 יוני 2026, 13:45
שהאחרון יכבה את האור
מערכת שמוטה כולה לטובת קבוצה אחת במשך שנים
-
בני12
- קיבל.ה 3044 לייקים
לדעתי הם באו עם החלטה לא לשרוק בכלל (גם לנו כמעט ולא שרקו) כדי להקל על מצוקת השחקנים של מכבירדנקו כתב: ↑17 יוני 2026, 11:07 ובנוסף השופטים עשו לנו סיכול ממוקד.
ביזיון כזה לא ראיתי.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3168 לייקים
אז אנחנו מפסידים 20 הפרש לקבוצה במצוקת שחקנים , מביך ממש , בטח מכתירים שם את קטש כמלך
- RedDrifter
- קיבל.ה 900 לייקים
אלי אוחנה מדבר עם עו״ד (עכשיו בספורט 5) זה הדבר הכי מצחיק שראיתי
צועק חזק שלא ישמעו כמה שהוא שופר טיפש בשירות בית״ר ירושלים - אפס ידע על כדורסל אבל שפע דעות
צועק חזק שלא ישמעו כמה שהוא שופר טיפש בשירות בית״ר ירושלים - אפס ידע על כדורסל אבל שפע דעות
אף לא צעד לאחור 
-
Xavi
- קיבל.ה 2062 לייקים
שחקנים של מכבי מתעמתים עם אוהד אחד, ובסוף אנחנו מועמדים לדין?
אגב יש סרטון שרואים את שימון הולך למזכירות ומדבר איתם (עופר כזכור הורחק בדיוק על זה והשופטים סירבו לחדש את המשחק).
עד כמה מושחת הענף הזה?
אגב יש סרטון שרואים את שימון הולך למזכירות ומדבר איתם (עופר כזכור הורחק בדיוק על זה והשופטים סירבו לחדש את המשחק).
עד כמה מושחת הענף הזה?
- RedDrifter
- קיבל.ה 900 לייקים
שמעת את השיחה בערוץ הספורט? מגנים על מכבי בחירוף נפש
מתי יסגרו את הערוץ הזה כבר מתי קן של עסקנים צהובים
אף לא צעד לאחור 
-
MichaelWright
- קיבל.ה 5 לייקים
זה לא פתיר.אוהד כורסא כתב: ↑15 יוני 2026, 21:40אם אתה באמת אוהד הפועל והיית אי פעם במשחק אני בטוח שזה פתיר וישמחו לעזור לך. דבר עם המועדון.
גם לי לא הסכימו למכור כרטיס וגם לא לסדרה נגד ראשון לציון.
אין לי היסטוריית רכישה כי לא הלכתי למשחקים בשנים האחרונות, בטח לא בשנה וחצי האחרונות בהן הפכתי לאב לתאומים.
- 7even
- קיבל.ה 4585 לייקים
יש מצב כל ההתעסקות הזו של עופר בכל דבר שהוא לא כדורסל נטו נועדה להסיט את האש מהקבוצה והיכולת המזעזעת על הפרקט?
מתחיל להרגיש לי שכן.
אלא אם אני סתם נותן לו קרדיט פה
מתחיל להרגיש לי שכן.
אלא אם אני סתם נותן לו קרדיט פה
יחד, רק יחד! 
-
Adam
- קיבל.ה 291 לייקים
צריך שמישהו עם היסטוריית רכישה ירכוש בשבילך, ותעביר לו הכספים.MichaelWright כתב: ↑17 יוני 2026, 17:47זה לא פתיר.אוהד כורסא כתב: ↑15 יוני 2026, 21:40אם אתה באמת אוהד הפועל והיית אי פעם במשחק אני בטוח שזה פתיר וישמחו לעזור לך. דבר עם המועדון.
אין לי היסטוריית רכישה כי לא הלכתי למשחקים בשנים האחרונות, בטח לא בשנה וחצי האחרונות בהן הפכתי לאב לתאומים.
או שתשאל פה, או בקבוצות הפייסבוק של הפועל...
זה מוערך וחשוב מאוד לנו ולהפועל שאתה רוצה להגיע, מקוה שתצליח לפתור את הסוגיה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3168 לייקים
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 46 לייקים
עדיין צריך עזרה ברכישה?MichaelWright כתב: ↑17 יוני 2026, 17:47זה לא פתיר.אוהד כורסא כתב: ↑15 יוני 2026, 21:40אם אתה באמת אוהד הפועל והיית אי פעם במשחק אני בטוח שזה פתיר וישמחו לעזור לך. דבר עם המועדון.
יכול לנסות לעזור לך
-
Adam
- קיבל.ה 291 לייקים
צדיק. זו היא ללא ספק מצווה.Rak-Hapoel כתב: ↑18 יוני 2026, 12:08עדיין צריך עזרה ברכישה?MichaelWright כתב: ↑17 יוני 2026, 17:47זה לא פתיר.אוהד כורסא כתב: ↑15 יוני 2026, 21:40
אם אתה באמת אוהד הפועל והיית אי פעם במשחק אני בטוח שזה פתיר וישמחו לעזור לך. דבר עם המועדון.
יכול לנסות לעזור לך
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 46 לייקים
Adam כתב: ↑18 יוני 2026, 12:11צדיק. זו היא ללא ספק מצווה.Rak-Hapoel כתב: ↑18 יוני 2026, 12:08עדיין צריך עזרה ברכישה?MichaelWright כתב: ↑17 יוני 2026, 17:47
זה לא פתיר.
יכול לנסות לעזור לך
-
מתנחל אדום
- קיבל.ה 43 לייקים
נראים נוראי. צריך לעשות חתיכת תחקיר על איך איטודיס הגיע לאן שהגיע.
ים בערך היחיד שמתפקד.
ואחרי שאמרנו את זה - עם אוטורו במקום מוטלי אנחנו בהחלט יכולים לקחת את הסדרה הזו. עוד לא מאוחר מדי.*
*בגרסה של מיציץ' בה הוא לא מאבד יותר כדורים ממה שהוא נותן אסיסטים ובגרסה שלו בה הוא עושה הגנה. או לחלופין - בגרסה שלו שיושבת על הספסל.
ים בערך היחיד שמתפקד.
ואחרי שאמרנו את זה - עם אוטורו במקום מוטלי אנחנו בהחלט יכולים לקחת את הסדרה הזו. עוד לא מאוחר מדי.*
*בגרסה של מיציץ' בה הוא לא מאבד יותר כדורים ממה שהוא נותן אסיסטים ובגרסה שלו בה הוא עושה הגנה. או לחלופין - בגרסה שלו שיושבת על הספסל.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1036 לייקים
חיכינו 57 שנה. נמשיך לחכות…
-
El dudernio
- קיבל.ה 2060 לייקים
עם אוטורו וקןק במקום מוטלי וג'ונס אפשר וצריך לקחת את זה
-
adom4
- קיבל.ה 897 לייקים
ולמה אתה חושב שאוטור ישים זיו על הקבוצה הזאת אחרי שחודש לא רצה לחזור? הוא לא יהיה הרבה יותר טוב ממוטלי.מתנחל אדום כתב: ↑18 יוני 2026, 23:29 נראים נוראי. צריך לעשות חתיכת תחקיר על איך איטודיס הגיע לאן שהגיע.
ים בערך היחיד שמתפקד.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1036 לייקים
די נו. אתה רואה את הפועל הזאת מנצחת את מכבי פעמיים עם יציעים צהובים + שופטים של שימון?El dudernio כתב:עם אוטורו וקןק במקום מוטלי וג'ונס אפשר וצריך לקחת את זה
-
מתנחל אדום
- קיבל.ה 43 לייקים
כי בסופו של יום שחקנים אוהבים שאוהבים אותם. זה בדרך כלל כרוך בזה שהם יהיו טוביםadom4 כתב: ↑19 יוני 2026, 00:17ולמה אתה חושב שאוטור ישים זיו על הקבוצה הזאת אחרי שחודש לא רצה לחזור? הוא לא יהיה הרבה יותר טוב ממוטלי.מתנחל אדום כתב: ↑18 יוני 2026, 23:29 נראים נוראי. צריך לעשות חתיכת תחקיר על איך איטודיס הגיע לאן שהגיע.
ים בערך היחיד שמתפקד.
-
איש גדול
- קיבל.ה 626 לייקים
יש מצב שאתה צודקadom4 כתב: ↑19 יוני 2026, 00:17ולמה אתה חושב שאוטור ישים זיו על הקבוצה הזאת אחרי שחודש לא רצה לחזור? הוא לא יהיה הרבה יותר טוב ממוטלי.מתנחל אדום כתב: ↑18 יוני 2026, 23:29 נראים נוראי. צריך לעשות חתיכת תחקיר על איך איטודיס הגיע לאן שהגיע.
ים בערך היחיד שמתפקד.
לא נדע אם לא ננסה
והיה צריך לנסות את זה כבר אתמול
גם קוק צריך לשחק במקום איש
-
ranjef
- קיבל.ה 2229 לייקים
עם קוק שומר על בריסט ולונדברג הם לא יחגגו ככה. איש זה חתיכת בלוף של שחקן הגנה.
ואת מוטלי צריך להחליף גם אם אוטורו עם כרס
של אחד שעושה על האש בפארק
ואת מוטלי צריך להחליף גם אם אוטורו עם כרס
של אחד שעושה על האש בפארק
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 46 לייקים
התעלמו פה בצורה מרשימה מהתרומה של קוק לניצחון על ירושלים.
אני בטוח שקטש קפץ משמחה כשראה שקוק לא בסגל ומוטלי כן.
לונדברג וקלארק עשו טיילת אתמול בצבע. במיוחד לונדברג.
משם הדרך של הנקינס, הורד, סורקין ובריסט לחגוג בריבאונד היתה ממש קלה.
קסלר אדוארדס אם רק היה זמין זו פשוט התאמה מושלמת לסדרה כזו.
איתו ועם קוק אולי היתה פחות התקפה אבל הרבה מאד שמירה וריבאונד
אני בטוח שקטש קפץ משמחה כשראה שקוק לא בסגל ומוטלי כן.
לונדברג וקלארק עשו טיילת אתמול בצבע. במיוחד לונדברג.
משם הדרך של הנקינס, הורד, סורקין ובריסט לחגוג בריבאונד היתה ממש קלה.
קסלר אדוארדס אם רק היה זמין זו פשוט התאמה מושלמת לסדרה כזו.
איתו ועם קוק אולי היתה פחות התקפה אבל הרבה מאד שמירה וריבאונד
-
ranjef
- קיבל.ה 2229 לייקים
איפה אדוארדס וקולין בכלל? היתה הודעה לגביהם?
- RedDrifter
- קיבל.ה 900 לייקים
סדרה מקוממת שמורידה חשק לראות כדורסל האמת
ההפקרות הזאת בצבע כל פעם מחדש, הזלזול הזה של מוטלי ושל גינת ושל באמת כל כך הרבה שחקנים פה גרמה לי אתמול למרוט שערות מהראש מהעצבים - מקבלים ככ הרבה כסף ונראים כמו כלום ושום דבר
אם ינאי רוצה שהכסף שלו לא ילך לפח משהו פה חייב להשתנות בענק החל מהעונה הבאה כי שנה הבאה אין סיכוי שלא נתבזה ביורוליג עם הזבל הקיים
מיציץ 6 מיליון דולר… לחשוב מה היינו יכולים להביא בכסף הזה במקום זקן סרבי עם פרצוף עגל
ההפקרות הזאת בצבע כל פעם מחדש, הזלזול הזה של מוטלי ושל גינת ושל באמת כל כך הרבה שחקנים פה גרמה לי אתמול למרוט שערות מהראש מהעצבים - מקבלים ככ הרבה כסף ונראים כמו כלום ושום דבר
אם ינאי רוצה שהכסף שלו לא ילך לפח משהו פה חייב להשתנות בענק החל מהעונה הבאה כי שנה הבאה אין סיכוי שלא נתבזה ביורוליג עם הזבל הקיים
מיציץ 6 מיליון דולר… לחשוב מה היינו יכולים להביא בכסף הזה במקום זקן סרבי עם פרצוף עגל
אף לא צעד לאחור 
-
ranjef
- קיבל.ה 2229 לייקים
לא אומר שלא צריך שינויים, בטח שצריך.
אבל הסגל הקיים הזה הביא מקום 6 ביורוליג וחצי עונה מקום 1. "להתבזות ביורוליג".
אבל הסגל הקיים הזה הביא מקום 6 ביורוליג וחצי עונה מקום 1. "להתבזות ביורוליג".
-
purvis short
- קיבל.ה 282 לייקים
הדבר הראשון שהקבוצה הזו צריכה בקיץ זה להביא שחקנים עם אופי. זה בסדר שיש כוכבי על רכים כמו בראיינט ואוטורו והלוואי שגם ליילס. אבל אי אפשר שמאחוריהם יהיו טיפוסים כמו איש ומוטלי וכריס (כמו שהוא נראה בפלייאוף הזה).
ג'ורדן נווארה למשל הוא שחקן נהדר. כוכב. אבל זה בדיוק סוג השחקן שלא צריך להביא.
את מוטלי לשחרר - להביא סנטר מחליף עם קליעה (ואופי)
את איש לשחרר, להביא 3-4 ברמה
ובמקום כריס להביא מישהו כמו מקינלי רייט.
זה סוג השחקנים שצריך להביא. שחקנים שיש להם מה להוכיח. שחקנים עם אופי. ולא ג'ונתן מוטלי ושות'
זה סוג השחקנים שצריך להביא. שחקנים שיש להם מה להוכיח. שחקנים עם אופי. ולא ג'ונתן מוטלי ושות'
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 972 לייקים
מוכן לחתום לפחות על ניצחון בראשון כדי שלא נחטוף סוויפ. ואם הם יניפו צלחת במשחק בית שלנו, לפחות תהיה אווירה בהתאםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 יוני 2026, 00:37די נו. אתה רואה את הפועל הזאת מנצחת את מכבי פעמיים עם יציעים צהובים + שופטים של שימון?El dudernio כתב:עם אוטורו וקןק במקום מוטלי וג'ונס אפשר וצריך לקחת את זה
-
Niro
- קיבל.ה 2892 לייקים
זה נכון עוד יותר לגבי הישראלים, למעט ים ובלייזרpurvis short כתב: ↑19 יוני 2026, 08:14 הדבר הראשון שהקבוצה הזו צריכה בקיץ זה להביא שחקנים עם אופי. זה בסדר שיש כוכבי על רכים כמו בראיינט ואוטורו והלוואי שגם ליילס. אבל אי אפשר שמאחוריהם יהיו טיפוסים כמו איש ומוטלי וכריס (כמו שהוא נראה בפלייאוף הזה).
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 10 לייקים
לא צריך סנטר עם קליעה - צריך סנטר הגנתי ריבאונדר מצטיין.purvis short כתב: ↑19 יוני 2026, 08:14 הדבר הראשון שהקבוצה הזו צריכה בקיץ זה להביא שחקנים עם אופי. זה בסדר שיש כוכבי על רכים כמו בראיינט ואוטורו והלוואי שגם ליילס. אבל אי אפשר שמאחוריהם יהיו טיפוסים כמו איש ומוטלי וכריס (כמו שהוא נראה בפלייאוף הזה).
אודיאסי אחד הריבאונדרים החלשים ביורוליג, והוא איום חסימה גרוע.
אנחנו קבוצת ריבאונד איומה - חייב להתאבד על דונטה הול.
לאולימפיאקוס יש 4 סנטרים טופ ואף אחד מהם לא קולע שלשות זה לא כלל מהתנך שצריך גבוה אחד עם קליעה.
לגבי איש - יש לו חוזה חדש שנחתם כבר
לגבי מקינלי רייט - ממשיך בדובאי
-
Niro
- קיבל.ה 2892 לייקים
מעבר לשופטים ולאימון יש פערי איכות משמעותיים, בטח בכושר הנוכחי. קלארק, לונדברג, בריסט, הורד, סורקין- לאיזה שחקן שלנו יש מקום בחמישייה הזאת? רק ים, וגם זה צמוד.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3168 לייקים
עוד שנה שנתיים רוב הסגל הזה כנראה מלבד הורד וסורקין אוליי יתחרה במקום בקבוצת יורוקאפ סבירה , בחייאת מי אלה השחקנים האלה בכלל ? מאמן טוב הופך את השחקנים שלו לטובים יותר ....
-
lior777
- קיבל.ה 257 לייקים
עוד שנה קלארק זה גארד טופ 3 ביורוליג, בריסט זה שחקן שהגיע עם ממוצע של דו ספרתי מהנביאי.. והורד כבר שנתיים אחד השחקנים הכי טובים ביורוליג בעמדה 4. וכולם צעירים.. הגזמת עם הזלזול בהם, היינו מתים לכאלה שחקנים.
- RedDrifter
- קיבל.ה 900 לייקים
שמע איזה שטויות כתבת פהlior777 כתב: ↑19 יוני 2026, 10:38עוד שנה קלארק זה גארד טופ 3 ביורוליג, בריסט זה שחקן שהגיע עם ממוצע של דו ספרתי מהנביאי.. והורד כבר שנתיים אחד השחקנים הכי טובים ביורוליג בעמדה 4. וכולם צעירים.. הגזמת עם הזלזול בהם, היינו מתים לכאלה שחקנים.
אף לא צעד לאחור 
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3168 לייקים
גם ניבו היה נראה סנטר על שהיה שם וראינו מה יצא ממנו אחר כך , לדעתי קטש מוציא 1000 אחוז מהסגל שלהםlior777 כתב: ↑19 יוני 2026, 10:38עוד שנה קלארק זה גארד טופ 3 ביורוליג, בריסט זה שחקן שהגיע עם ממוצע של דו ספרתי מהנביאי.. והורד כבר שנתיים אחד השחקנים הכי טובים ביורוליג בעמדה 4. וכולם צעירים.. הגזמת עם הזלזול בהם, היינו מתים לכאלה שחקנים.
-
lior777
- קיבל.ה 257 לייקים
מה בדיוק השטויות פה?RedDrifter כתב: ↑19 יוני 2026, 10:44שמע איזה שטויות כתבת פה
- RedDrifter
- קיבל.ה 900 לייקים
חבורה של דייגים נגרים כל אחד ואחד מהם סיימו מקום 13(או שזה היה 12?) ביורוליגlior777 כתב: ↑19 יוני 2026, 10:50מה בדיוק השטויות פה?
שמעון היה יורד על הברכיים ומוצץ לכל בן אדם אפשרי בשביל הסגל שיש לנו… אנחנו אלה שגורמים להם להיראות כל כך טוב.. הקבוצה פשוט זורקת זין... חוץ מ2/3 שחקנים בסגל אף אחד לא נלחם על הפרקט וזה פשוט ניכר בכל מהלך בערך בסדרה הזאת
אף לא צעד לאחור