ים מדר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
shaar7_12
קיבל.ה  109 לייקים

Charlie כתב: 14 יוני 2026, 15:50
shaar7_12 כתב:
פרימו לוי כתב:הצעה נדיבה מאוד. משער שזה בתיאום עם איטודיס כי לא מציעים חוזה כזה לשחקן שמיועד לשחק 5 דקות למשחק בגארבג' טיים ביורוליג.
אז מאמין שמהכיוון שלנו עשינו מה שצריך כדי להשאיר אותו וזה משמח
2.7 למדר ו1.7 לקרינגטון זה חוזים לשחקנים ישראלים ולא חוזי יורוליג, שניהם מקבלים פרמיה מעל ערך השוק . מבחינתי מראה שהפוקוס שנה הבא יהיה ישראל בניגוד להשנה . דקות משחק בירוליג, תלויות גם באיכות הרכזים הנוספים בסגל ולא במשכרת . האמת שאין לנו באמת מנהל משחק קלאסי. השנה משהוא בסגנון גאקובן בריא פלוס.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk
סורקין אוכל את הלב. שחקן כמוהו מקבל במכבי מעט פחות ממיליון דולר לעונה. היה מקבל פי 2 ויותר אצל ינאי.

לגבי רכזים - אם ים נשאר, אז הוא מצטרף למיציץ ואניס שממשיכים לעונה נוספת וקרינגטון שצפוי להצטרף לפי הפרסומים.
גם אני חשבתי על סורקין , הם יהיו חייבים לשרג לו את החוזה. לגבי רכזים אני חושב שיביאו רכז זר(אניס לא נספר לירוליג) , מה שראינו ממיציץ בסוף בעונה זה שהוא צריך רכז לידו.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1985 לייקים

לא להביא מחליף לכריס ג'ונס.
לתת למיציץ' וים מדר את המפתחות לעמדה מספר 1, ויש את בר טימור וטיילר אניס, ובריאנט שיכול לשחק כ1 גם כן.
אם המחיר של זה שלא נזכה ביורוליג, אכן מחיר קשוח ביותר אבל חושב שאני יכול לחיות איתו.
אם להביא עוד זר ל1 אז במקום אניס, מישהו שבא מראש להיות אחרי ים ברוטציה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2282 לייקים

אניס לא יפתח את העונה ולא ברור אם בכלל יחזור לשחק אחרי הפציעה שלו. בדרך כלל החלמה מפציעה כזו נמשכת שנה.
כמו שאני רואה את זה ים לא אמור להיות רכז שני. הוא אמור לשחק לצד מיציץ כמו בליגה ובראיינט יחזור לעמדה המקורית שלו כשלוש.
בר טימור לא מסוגל לשחק רכז בליגה אז נראה לך שהוא מסוגל לתפקד שם ביורוליג?
אין שום דרך שבה אתה יכול לתפקד בלי רכז שני במקום ג'ונס.
הוקיץ'
קיבל.ה  8884 לייקים

חייבים להביא עוד רכז.
זו לא שאלה בכלל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5159 לייקים

הוקיץ' כתב:חייבים להביא עוד רכז.
זו לא שאלה בכלל.
ברור, אני בכלל לא חושב שיש על זה ספק בקבוצה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1985 לייקים

אם ים ומיציץ' ישחקו ביחד בעמדות 1 ו2 אז צריך עוד רכז, נכון, אבל לא יודע למה אתה כל כך בטוח שזה מה שיקרה בעונה הבאה. זה קורה עכשיו בליגה מאילוץ, אבל זה לא קרה פעם אחת ביורוליג כל העונה, וגם ג'ונס רוב מוחלט של העונה פשוט החליף את מיציץ'. אם איטודיס ימשיך עם הקונספט הזה גם בעונה הבאה ויונחת כאן רכז זר בכיר אז ים שוב יראה פירורי דקות במקרה הטוב.
אני מביע בפורום את משאלת הלב שלי, שיתנו לים את עמדת הרכז הבכיר לצד מיציץ', ושאניס או רכז זר אחר בקליבר דומה יהיו המחליפים שלהם לצד בר טימור, כן בר טימור שלמעט חלק מסוים בעונה שהיה חלש, בהחלט ריכז בליגה ועשה את זה טוב מאוד, ובמשחק יורוליג היחיד שבו איטודיס נתן לו לשחק הוא היה מצוין, לא פחות, אז כן את בר טימור הייתי שמח מאוד לראות כרכז מחליף שעולה לשחק 5-10 דקות בערב, כשהוא מחליף את ים שמשחק 20+ דקות בערב, הלוואי.
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  45 לייקים

בר כרכז מחליף ביורוליג?
בר בן 34 וזה לא שהוא עולה ברמה עם השנים, עם כל זה שאני מאד מאד אוהב את הבחור.
לשים אותו לרכז ביורוליג אני לא חושב שזה פייר עבורו האמת. וגם לא עבור הקבוצה
:hapoel: אפליקציית 'רק הפועל' זמינה בגוגל פליי ובאפסטור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2282 לייקים

פרימו לוי כתב:אם ים ומיציץ' ישחקו ביחד בעמדות 1 ו2 אז צריך עוד רכז, נכון, אבל לא יודע למה אתה כל כך בטוח שזה מה שיקרה בעונה הבאה. זה קורה עכשיו בליגה מאילוץ, אבל זה לא קרה פעם אחת ביורוליג כל העונה, וגם ג'ונס רוב מוחלט של העונה פשוט החליף את מיציץ'. אם איטודיס ימשיך עם הקונספט הזה גם בעונה הבאה ויונחת כאן רכז זר בכיר אז ים שוב יראה פירורי דקות במקרה הטוב.
אני מביע בפורום את משאלת הלב שלי, שיתנו לים את עמדת הרכז הבכיר לצד מיציץ', ושאניס או רכז זר אחר בקליבר דומה יהיו המחליפים שלהם לצד בר טימור, כן בר טימור שלמעט חלק מסוים בעונה שהיה חלש, בהחלט ריכז בליגה ועשה את זה טוב מאוד, ובמשחק יורוליג היחיד שבו איטודיס נתן לו לשחק הוא היה מצוין, לא פחות, אז כן את בר טימור הייתי שמח מאוד לראות כרכז מחליף שעולה לשחק 5-10 דקות בערב, כשהוא מחליף את ים שמשחק 20+ דקות בערב, הלוואי.
בתחילת העונה ים היה פצוע והקבוצה הצליחה בלעדיו.
עכשיו איטודיס רואה כמה שהציוות של מיציץ וים יחד עוזר לקבוצה ולשניהם וכמה הכדורסל התנועתי שמשחקים משפר את כולם. זה נוגע אפילו לאיש שנראה קודם כמו כלום.
אני מאמין שהוא ינסה את זה גם בעונה הבאה ביורוליג.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  8884 לייקים

אני גם חושב שלאור היכולת הנוכחית של ים והשילוב שלו עם מיציץ' איטודיס הולך לבנות עליו לתפקיד מרכזי בעונה הבאה גם ביורוליג. זה חייב לקרות.
בכל מקרה אנחנו נהיה חייבים רכז נוסף ברמה הכי גבוהה שיש.
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  45 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 יוני 2026, 02:33 אני גם חושב שלאור היכולת הנוכחית של ים והשילוב שלו עם מיציץ' איטודיס הולך לבנות עליו לתפקיד מרכזי בעונה הבאה גם ביורוליג. זה חייב לקרות.
קודם שנראה שנשאר בכלל.
:hapoel: אפליקציית 'רק הפועל' זמינה בגוגל פליי ובאפסטור :hapoel:
אדום ותיק
קיבל.ה  1392 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 יוני 2026, 02:33 אני גם חושב שלאור היכולת הנוכחית של ים והשילוב שלו עם מיציץ' איטודיס הולך לבנות עליו לתפקיד מרכזי בעונה הבאה גם ביורוליג. זה חייב לקרות.
לא לשכוח שהפועל גם החתימו את טיילר אניס. כך שיהיה מעניין בגיזרת הרכז הנוסף.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Brilliant
קיבל.ה  459 לייקים

אדום ותיק כתב: 15 יוני 2026, 11:20
לא לשכוח שיש גם ליגה, בה אניס הצטיין עד הפציעה.
בני12
קיבל.ה  3043 לייקים

Brilliant כתב: 15 יוני 2026, 16:58
מצד אחד רשמנו אותו כדי שיהיה לליגה וייתן מנוחה למיציץ וג'ונס. מצד שני זה שרף לנו רישום של זר ועשה לנו בעיות מאוחר יותר
Niro
קיבל.ה  2889 לייקים

הצטיין? שחקן ליגה נחמד. מה הופך אותו למצטיין בעיניך?
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

פרימו לוי כתב: 14 יוני 2026, 20:34 אם ים ומיציץ' ישחקו ביחד בעמדות 1 ו2 אז צריך עוד רכז, נכון, אבל לא יודע למה אתה כל כך בטוח שזה מה שיקרה בעונה הבאה. זה קורה עכשיו בליגה מאילוץ, אבל זה לא קרה פעם אחת ביורוליג כל העונה, וגם ג'ונס רוב מוחלט של העונה פשוט החליף את מיציץ'. אם איטודיס ימשיך עם הקונספט הזה גם בעונה הבאה ויונחת כאן רכז זר בכיר אז ים שוב יראה פירורי דקות במקרה הטוב.
זה קו אחורי מאוד בעייתי ברמת היורוליג ועזוב בשביל לזכות בשביל לעשות עוד פלייאוף בשביל לחזק את הקייס לקבל עוד עונה שם.
גם אם הולכים על חמישייה ראשונה כזאת ביורוליג:
ים, מיציץ, בראיינט, לידיי/ליילס ואטורו.
עדיין חייבים עוד רכז גם אם זה יבוא על חשבון טיילר אניס. זאת עונה סופר ארוכה ויהיו פציעות וכושר ורוטציות ואלף ואחד דברים.
joshsoos
קיבל.ה  972 לייקים

אני לא חושב שים יפתח ביורוליג בכל מקרה, אבל כן יהיה שחקן רוטציה פעיל. זה צריך להיות מיציץ/רכז במקום ג'ונס, בלייקני, בראיינט
סמל אישי של משתמש
Brilliant
קיבל.ה  459 לייקים

Niro כתב: 15 יוני 2026, 17:06

הצטיין? שחקן ליגה נחמד. מה הופך אותו למצטיין בעיניך?
במובן שאודיאסי הצטיין בליגה. היה יעיל בעמדתו והביא נצחונות.

ואגב, היה לא רע ביורוליג ברגעים שקיבל הזדמנות.
ביוניק מאן
קיבל.ה  8 לייקים

אם הוא מתנה את ההישארות שלו בזה שלא יגיע גארד זר מחליף לג׳ונס והוא יהיה הרכז המחליף

אז אני נפרד ממנו בלב כבד - הוא לא ינהל את המועדון

שירוויח את הדקות שלו ביורוליג בלי לפגוע במטרות שלנו
איש גדול
קיבל.ה  624 לייקים

ביוניק מאן כתב: 16 יוני 2026, 14:59 אם הוא מתנה את ההישארות שלו בזה שלא יגיע גארד זר מחליף לג׳ונס והוא יהיה הרכז המחליף

אחרי ההשפלה המקצועית שים עבר העונה זכותו המלאה לבקש שלא יביאו לו עוד שחקן בתפקיד שלו על הראש.
Niro
קיבל.ה  2889 לייקים

ביוניק מאן כתב: 16 יוני 2026, 14:59 אם הוא מתנה את ההישארות שלו בזה שלא יגיע גארד זר מחליף לג׳ונס והוא יהיה הרכז המחליף

מאיפה הוצאת את זה?
joshsoos
קיבל.ה  972 לייקים

בטח מהכתבה של שקדי הזבלון הצהבהב
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

איש גדול כתב: 16 יוני 2026, 15:16

אחרי ההשפלה המקצועית שים עבר העונה זכותו המלאה לבקש שלא יביאו לו עוד שחקן בתפקיד שלו על הראש.
השפלה המקצועית זאת הגזמה. אמרו לו בתחילת העונה מה המצב והוא עשה את הבחירות שלו. לפתוח את העונה בלי רכז נוסף כשים להזכירך פתח את העונה פצוע זה היה מעשה חסר אחריות.
ים חזר מפציעה ולקח לו הרבה זמן להיכנס לקצב. כמות ההנחות שעשו לו רק כי הוא ישראלי לא נורמלית, אם הוא היה זר כבר מזמן היו שוחטים אותו.
אני חושב שלעונה הבאה במקום ג׳ונס ואניס צריך לבוא רק גארד אחד על רמה.
איש גדול
קיבל.ה  624 לייקים

Red_man כתב: 16 יוני 2026, 16:29

השפלה המקצועית זאת הגזמה. אמרו לו בתחילת העונה מה המצב והוא עשה את הבחירות שלו. לפתוח את העונה בלי רכז נוסף כשים להזכירך פתח את העונה פצוע זה היה מעשה חסר אחריות.
ים חזר מפציעה ולקח לו הרבה זמן להיכנס לקצב. כמות ההנחות שעשו לו רק כי הוא ישראלי לא נורמלית, אם הוא היה זר כבר מזמן היו שוחטים אותו.
מה זה בלי רכז נוסף?
יש את מיציץ ואניס.
אם היה צריך להשאיר את אניס או להביא במקומו רכז יותר איכותי זה כבר דיון אחר.
אבל לא צריך עוד 3 רכזים זרים מעבר לים.
מספיק 2
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

איש גדול כתב: 16 יוני 2026, 17:03
Red_man כתב: 16 יוני 2026, 16:29

מה זה בלי רכז נוסף?
יש את מיציץ ואניס.
אם היה צריך להשאיר את אניס או להביא במקומו רכז יותר איכותי זה כבר דיון אחר.
אבל לא צריך עוד 3 רכזים זרים מעבר לים.
מספיק 2
אבל זה בדיוק מה שכתבתי. שלעונה הבאה אין צורך בשלושה רכזים זרים וים אלא שמספיק שני רכזים זרים וים.
מאוד אוהב את אניס אבל הוא לא מספיק טוב בשביל הרמות הגבוהות.
הוקיץ'
קיבל.ה  8884 לייקים

אל תשאלו איזו השפלה מקצועית ים עבר. אמרו לו מראש שאם הוא הולך לנבחרת יביאו רכז זר נוסף, וכך אכן היה. הוא חזר מהנבחרת פצוע, חיכו לו חודשים, וכשהוא הבריא הוא אשכרה קיבל את המקום בחמישיה ביורוליג. נכון שמיציץ' נפצע באותו זמן, אבל היו שם גם ג'ונס ואניס שיכלו לקבל את המקום. לצערי, ים לא חזר טוב מהפציעה ודי מהר איבד את המקום שלו ברוטציה. נכון שהיה אפשר לתת לו יותר קרדיט ובעיני זה גם היה צריך לקרות לאור החשיבות של ים למועדון ולליגה, אבל זו גם החלטה לגיטימית של איטודיס ללכת על שחקנים מנוסים ומוכחים כמו מיציץ' וג'ונס. בסוף צריך לזכור, ים שיחק עד כה בשלוש קבוצות יורוליג ולא הצליח להיות בורג מאוד משמעותי באף אחת מהן.
אני מת על ים והיכולת שלו בשבועות האחרונים היא פשוט פנומנלית. אם זה תלוי בי הוא ומיציץ' יפתחו ביחד בחמישיה בעונה הבאה גם ביורוליג, לצד בראיינט בעמדה 3. יחד עם זאת, ואני לא יודע אם יש איזשהי אמת בפרסום על הדרישות שלו (גם לא ראיתי את הפרסום המדובר), אבל אף קבוצה לא יכולה לקבל תכתיבים משחקן לגבי בניית הסגל.
El dudernio
קיבל.ה  2060 לייקים

הוקיץ' כתב: 16 יוני 2026, 18:02 אל תשאלו איזו השפלה מקצועית ים עבר. אמרו לו מראש שאם הוא הולך לנבחרת יביאו רכז זר נוסף, וכך אכן היה. הוא חזר מהנבחרת פצוע, חיכו לו חודשים, וכשהוא הבריא הוא אשכרה קיבל את המקום בחמישיה ביורוליג. נכון שמיציץ' נפצע באותו זמן, אבל היו שם גם ג'ונס ואניס שיכלו לקבל את המקום. לצערי, ים לא חזר טוב מהפציעה ודי מהר איבד את המקום שלו ברוטציה. נכון שהיה אפשר לתת לו יותר קרדיט ובעיני זה גם היה צריך לקרות לאור החשיבות של ים למועדון ולליגה, אבל זו גם החלטה לגיטימית של איטודיס ללכת על שחקנים מנוסים ומוכחים כמו מיציץ' וג'ונס. בסוף צריך לזכור, ים שיחק עד כה בשלוש קבוצות יורוליג ולא הצליח להיות בורג מאוד משמעותי באף אחת מהן.
אני מת על ים והיכולת שלו בשבועות האחרונים היא פשוט פנומנלית. אם זה תלוי בי הוא ומיציץ' יפתחו ביחד בחמישיה בעונה הבאה גם ביורוליג, לצד בראיינט בעמדה 3. יחד עם זאת, ואני לא יודע אם יש איזשהי אמת בפרסום על הדרישות שלו (גם לא ראיתי את הפרסום המדובר), אבל אף קבוצה לא יכולה לקבל תכתיבים משחקן לגבי בניית הסגל.
אבל זאת הבעה שאם שניהם פותחים אתה חייב 1 טוב מהספסל... שישלים את קאדין ובליקני בסקנד יוניט
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  129 לייקים

מה זה החושך הזה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1545 לייקים

כמה שאתה שקוף זה כבר מביך
OMG עווופררר
Red_man
קיבל.ה  2700 לייקים

אדיש
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  2052 לייקים

פרימו לוי כתב: 14 יוני 2026, 16:56 לא להביא מחליף לכריס ג'ונס.
לתת למיציץ' וים מדר את המפתחות לעמדה מספר 1, ויש את בר טימור וטיילר אניס, ובריאנט שיכול לשחק כ1 גם כן.
אם המחיר של זה שלא נזכה ביורוליג, אכן מחיר קשוח ביותר אבל חושב שאני יכול לחיות איתו.
אם להביא עוד זר ל1 אז במקום אניס, מישהו שבא מראש להיות אחרי ים ברוטציה
אני כל כך כל כך כל כך כל כך שונא את אוהדי הפועל.

אני מאוד מקווה שיביאו *שני* רכזים זרים אם ג'ונס עוזב, אני מקווה שמישיש לא ישחק בכלל ביורוליג, וים ישחק מעט.

וכן, חשבתי ככה לגמרי לפני המשחק היום, ואחשוב ככה גם אם נצליח להפוך את הסדרה מול מכבי המביכים האלה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
feigenbaum99
קיבל.ה  293 לייקים

פציע מאוד וקשה לבנות עליו. נתן מספר חד-ספרתי של משחקים טובים העונה, ואנשים כבר עפים עליו ומדברים על לשדרג לו את החוזה המאוד גבוה שלו.
בשורה התחתונה זה המאני טיים וככה הוא נראה.
אני יכול להסתדר בלי ראיונות סביבו ופרצופים שלו על הספסל... לא הייתי נלחם עליו. לא הרוויח בשום צורה שדרוג חוזה.
Tals2000
קיבל.ה  124 לייקים

אין הפתעות. מול קבוצת יורוליג מיציץ, ים ואיש נראים בדיוק כפי שנראו לאורך השנה מול קבוצות יורוליג
גם השיטה של איטודיס עוזרת להם להיראות רע, אבל בעיקר משהו בהם לא עובד ברמות האלה
יהלום14אדום
קיבל.ה  1581 לייקים

Tals2000 כתב: 17 יוני 2026, 09:21 אין הפתעות. מול קבוצת יורוליג מיציץ, ים ואיש נראים בדיוק כפי שנראו לאורך השנה מול קבוצות יורוליג
בדרבי הקודם המחלה לא היתה קבוצת יורוליג?
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2282 לייקים

אם ים מתנה את ההישארות שלו בכך שלא יביאו רכז זר נוסף במקום כריס, אז בצער רב אני אומר לו שלום.
אני חושב שהוא שחקן סופר חשוב, אבל שיתחיל להוכיח על המגרש ביורוליג שהוא שווה דקות ואפילו בחמישיה.
אני לא רוצה לחשוב לאן היינו מגיעים בליגה בלי כריס ורק עם ים ומיציץ. וביורוליג בכלל.
רק הפועל
קיבל.ה  3168 לייקים

יהלום14אדום כתב: 17 יוני 2026, 12:52
Tals2000 כתב: 17 יוני 2026, 09:21 אין הפתעות. מול קבוצת יורוליג מיציץ, ים ואיש נראים בדיוק כפי שנראו לאורך השנה מול קבוצות יורוליג
משחק בפרוטוקול בלבד ועל כלום ושום דבר, שיביאו אליפות רק ככה יצדיקו את מעמדם לא הפסד 3:2 לא ניצחון מכובד ולא שום דבר אחר רק ניצחון בסדרה ואליפות
יהלום14אדום
קיבל.ה  1581 לייקים

רק הפועל כתב: 17 יוני 2026, 14:40
משחק בפרוטוקול בלבד ועל כלום ושום דבר, שיביאו אליפות רק ככה יצדיקו את מעמדם לא הפסד 3:2 לא ניצחון מכובד ולא שום דבר אחר רק ניצחון בסדרה ואליפות
לא מאמין שמישהו במחלה עולה לדרבי כמשחק לפרוטוקול.
זה שהם היו גרועים אתמול, אין ויכוח, כל הקבוצה היתה ביזיון אחד גדול.
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  3168 לייקים

יהלום14אדום כתב: 17 יוני 2026, 14:46
השאלה אם מכבי בלי קשר אלינו היו טובים
יהלום14אדום
קיבל.ה  1581 לייקים

רק הפועל כתב: 17 יוני 2026, 15:04
יהלום14אדום כתב: 17 יוני 2026, 14:46

השאלה אם מכבי בלי קשר אלינו היו טובים
זה לא עובד ככה, אם ים ומיציץ' טובים אז צריך לבדוק האם המחלה היו טובים וכשהם לא אז הם לא ברמה.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2282 לייקים

הם היו בלי שני שחקנים מאוד משמעותיים כמו שהיה אפשר לראות אתמול.
ולא רק זה - היו דקות שעשו לנו עבודה קלה עבור הגארדים שלנו כי הם שיחקו למשל עם תמיר בלאט.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4585 לייקים

אמרנו שלים יהיו כמה משחקים מגדירי קריירה בפלייאוף הזה.
עוד אחד הערב.
נקווה שהוא במוד הנכון
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה