קריאה לאיחוי הקרע
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 6 לייקים
אני זוכר שבעונה עם דג'יקיץ' הפסדנו לירושלים בבית איזה 10 פעמים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1024 לייקים
אני חושב שעופר הסכים לחזור לדרייב-אין רק כדי להטריל את האולטראס ולהוכיח לקהל הרחב שיד-אליהו מעניין להם את הביצה.
אני משוכנע שאחרי שהנקודה תובהר, נחזור מהר מאוד ליד-אליהו.
אני משוכנע שאחרי שהנקודה תובהר, נחזור מהר מאוד ליד-אליהו.
-
בני12
- קיבל.ה 3025 לייקים
לאולטראס אין שום כוונות לחזור עד שעופר לא יעזוב.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 01:14יכול להסביר איפה ישבו מעל 4,000 מנויים שיש היום ביד אליהו בדרייב-אין הנוכחי שמכיל רק 3,000 מקומות לקהל הביתי? לאן יכנסו האוהדים הותיקים שלא חידשו מנוי השנה ליד אליהו? איפה ישבו האולטראס?מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 00:22 כל אוהד הפועל שתוקף את החזרה לדרייב אין במקום לברך עליה, אחרי שמנויי הקבוצה הם אלו שהצביעו וביקשו את זה, רק מוכיח שהוא (וחבריו) נמצאים במלחמת התשה בהמתנה שעופר יילך.
מלחמת התשה, שאם תצלח, יהיו רק מפסידים.
הדרך הנכונה להתמודד עם זה , היא לקבל בברכה את מי שהפועל תל אביב מספיק חשובה כדי להמשיך לבוא למשחקים ולהתקדם מפה.
תסביר לי לאן בדיוק אתה רוצה להתקדם?
שאר המחרימים ימשיכו לראות מהבית ולהצהיר כל שעתיים שהם בכלל לא זכרו שיש משחק (רצו אולם קטן עם סולדאאוט מנויים וזה מה שיקבלו). אולי הם יבקשו בסוף לעבור ליד אליהו
אני מתגורר בחו״ל ובאתי לדרבי האחרון בבלומפילד. עזבו את האולטראס שלא באים. (כמה הם בכלל? זה כל שער 5?) שמישהו יסביר לי איפה הקהל שהוא לא אולטראס שיושב בשערים 7,8,2, 1, 13 ? רק עם חצי מהם אני ממלא את יד אליהו
- מילפורד
- קיבל.ה 3881 לייקים
אני אנסה לחדד, בזה שיש הבדל מבחינתי בין לבקר ובין לתקוף.
גם אתה , תוך כדי ניסיון לבקר את ההחלטה מציין ש״תקיים אותה״.
תוקף, אני מדבר על האנשים החביבים ברשתות (כמו הדוגמה שהובאה פה) שמתייחסים לזה כמו עוד דוגמה למה הקבוצה היא כבר לא הקבוצה ולא ההיפך.
- מילפורד
- קיבל.ה 3881 לייקים
עשו הצבעה בקרב המנויים ורוב ברור כתב שהוא מעדיף לחזור לדרייב אין, בליגה.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 01:14 יכול להסביר איפה ישבו מעל 4,000 מנויים שיש היום ביד אליהו בדרייב-אין הנוכחי שמכיל רק 3,000 מקומות לקהל הביתי? לאן יכנסו האוהדים הותיקים שלא חידשו מנוי השנה ליד אליהו? איפה ישבו האולטראס?
אני מאמין שאפשר לעשות מנגנון שיתעדף מנויים שהגיעו בפועל למקסימום משחקים השנה כדי להכיל את זה.
זה אתה זה שכבר שנתיים מטיף פה על זה שצריך להתפייס עם הקהל, ועכשיו כשעושים את המהלך הכי ״כואב״ מבחינת הקבוצה כדי לנסות לרצות את הקהל, גם זה לא טוב לך, כלומר אין דרך לרצות, רק לחטוף עוד ועוד.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 968 לייקים
אכן
ואגב בניגוד ליונצ'וק , הוא באמת מאמן טוב שהביא אותם עד לגמר אירופי, אם כי גם אצלו נם ביצעו המון עבירות בלי תגובה.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 968 לייקים
לאן אתה רוצה להתקדם? כי יד אליהו מאוס בעיניך, דרייב אין קטן בעיניך ועל החלטות של עופר אתה לא סומך, גם אם הן בעצם בעקבות הצבעת הקהל.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 01:14יכול להסביר איפה ישבו מעל 4,000 מנויים שיש היום ביד אליהו בדרייב-אין הנוכחי שמכיל רק 3,000 מקומות לקהל הביתי? לאן יכנסו האוהדים הותיקים שלא חידשו מנוי השנה ליד אליהו? איפה ישבו האולטראס?מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 00:22 כל אוהד הפועל שתוקף את החזרה לדרייב אין במקום לברך עליה, אחרי שמנויי הקבוצה הם אלו שהצביעו וביקשו את זה, רק מוכיח שהוא (וחבריו) נמצאים במלחמת התשה בהמתנה שעופר יילך.
הדרך הנכונה להתמודד עם זה , היא לקבל בברכה את מי שהפועל תל אביב מספיק חשובה כדי להמשיך לבוא למשחקים ולהתקדם מפה.
אז תגיד אתה לאן
-
redead
- קיבל.ה 923 לייקים
זה לא מהלך כואב, זה מהלך אידיוטימילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 07:17עשו הצבעה בקרב המנויים ורוב ברור כתב שהוא מעדיף לחזור לדרייב אין, בליגה.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 01:14 יכול להסביר איפה ישבו מעל 4,000 מנויים שיש היום ביד אליהו בדרייב-אין הנוכחי שמכיל רק 3,000 מקומות לקהל הביתי? לאן יכנסו האוהדים הותיקים שלא חידשו מנוי השנה ליד אליהו? איפה ישבו האולטראס?
אני מאמין שאפשר לעשות מנגנון שיתעדף מנויים שהגיעו בפועל למקסימום משחקים השנה כדי להכיל את זה.
זה אתה זה שכבר שנתיים מטיף פה על זה שצריך להתפייס עם הקהל, ועכשיו כשעושים את המהלך הכי ״כואב״ מבחינת הקבוצה כדי לנסות לרצות את הקהל, גם זה לא טוב לך, כלומר אין דרך לרצות, רק לחטוף עוד ועוד.
ועם כבר, הקבוצה חוסכת כאן המון כסף מעליות תפעול והשכרת אולם.
בסופו של דבר אותם 2400 איש שבאו למשחק המעניין נגד גליל עליון ביום שלישי ב11 בלילה , הם גם אלה שיבואו שנה הבאה למשחק הזה.
לא יהיה שום הבדל
אז יופי, המשחק נגד ירושלים יצטלם יותר טוב עם 3300 צופים דחוקים שנאלצו להגיע שעה וחצי לפני תחילת המשחק לתפוס מקום
בטוח שהשחקנים מאוד יאהבו את התנאים שיש לאולם מתנ״ס הזה להציע.
- Mendelson
- קיבל.ה 978 לייקים
כדורגל זה ענף יותר פופולארי מכדורסל (ובצדק בעיני), ויש הרבה אנשים שאוהדים את הפועל סל פאסיבית. יד אליהו זה כאילו ההיכל הגדול של המדינה, ועדיין יש בו קצת יותר מקומות מאשר בדוחא. זה לא סתם.
-
Red_man
- קיבל.ה 2679 לייקים
לא צריך להגזים הדרייב אין הוא ממש לא אולם מתנס. זה אולם חדש עם תשתיות טובות מאוד. הכישלון שלו זה שתכננו אולם עירוני שהספיק בקושי ל10 שנים.redead כתב: ↑15 יוני 2026, 08:55זה לא מהלך כואב, זה מהלך אידיוטימילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 07:17עשו הצבעה בקרב המנויים ורוב ברור כתב שהוא מעדיף לחזור לדרייב אין, בליגה.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 01:14 יכול להסביר איפה ישבו מעל 4,000 מנויים שיש היום ביד אליהו בדרייב-אין הנוכחי שמכיל רק 3,000 מקומות לקהל הביתי? לאן יכנסו האוהדים הותיקים שלא חידשו מנוי השנה ליד אליהו? איפה ישבו האולטראס?
בסופו של דבר אותם 2400 איש שבאו למשחק המעניין נגד גליל עליון ביום שלישי ב11 בלילה , הם גם אלה שיבואו שנה הבאה למשחק הזה.
לא יהיה שום הבדל
אז יופי, המשחק נגד ירושלים יצטלם יותר טוב עם 3300 צופים דחוקים שנאלצו להגיע שעה וחצי לפני תחילת המשחק לתפוס מקום
@ביוניק מאן לא רק שהפסדנו להם באותה עונה פעמיים בבית. הפסדנו להם במשחק הדחה בגביע שכולם הגיעו בהרגשה שאנחנו נותנים להם בקלילות בראש. הם המשיכו עד הזכיה באותה עונה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1197 לייקים
1. מנויי הקבוצה? איזה מנויי הקבוצה? כמה מתוך מנויי הקבוצה כיום היו שם בדרייב אין כמנויים 3 שנים קודם? אני אומר שמתחת ל-65 אחוז.מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 00:22 כל אוהד הפועל שתוקף את החזרה לדרייב אין במקום לברך עליה, אחרי שמנויי הקבוצה הם אלו שהצביעו וביקשו את זה, רק מוכיח שהוא (וחבריו) נמצאים במלחמת התשה בהמתנה שעופר יילך.
2. לא מכיר שום פרסום שמנויי הקבוצה ביקשו את זה אקטיבית. אין לי מושג על מה אתה מתבסס בקביעה הזו. ונגיד שכן, מנויי הקבוצה לא ביקשו את זה מתוך אהבה לדרייב אין. לשבת בהיכל ריק זה לא כיף לקהל ומשפיל את הההנהלה. וזו הסיבה שחוזרים לדרייב אין. כדי לתת להנהלה את תמונת הנצחון של אולם מלא. שנים אחרי המעבר שתכליתו המוצהרת מצידה של ההנהלה הייתה לאפשר לעוד קהל להגיע ולאפשר את שיפוץ והגדלת הדרייב אין. אבל כמובן שאין לזה שום משמעות.
אפשר לבוא חופשי ולטעון נגד הקהל שלא עמד בהתחייבויות כי שר לא באים ליד אליהו ולא יחזור לדרייב אין, אבל אי אפשר לטעון נגד הנהלה שקיבלה החלטה שריסקה את הקהילה ולא עמדה בהתחייבויותיה?!
למה?! כי מיציץ׳ קיבל מניות בחברת אנרגיה ואתה נהנה לראות אותו מביא אסיסטים?
3. מי שחושב שבאקט הזה יש איזה שהיא הושטת יד של עופר טועה בענק ומדבר מפוזיציה. אנשים לא מפגרים. עברו הרבה מים בנהר וכל האקט הזה לא נובע מחיבה לדרייב אין או לקהל שלא נמצא בהיכל. זה שקר.
4. אתה מדבר על מה קורה אם מלחמת ההתשה תצלח והוא יעזוב, שאז כולם יפסידו. כמה קל, לנתח את זה רק דרך ההיבט הספורטיבי.
אבל למה אתה לא מתייחס לעובדה שהאולטראס מפסיד? שהקהל השפוי שבוחר לא להגיע ולא מתחבר (כמוני) מפסיד?
למה אתה לא מתייחס לשחקנים הישראלים שלנו שהיו רגילים לתמיכה שהפכה אותם ליותר טובים ומחוברים למועדון?
למה כל אלה לא מפסידים בעיניך?!
אני אגיד לך למה אתה לא רגיש לכך, כי עופר קנה לך בכסף שחקנים טובים, אבל מה זה שווה בלי קהל תומך שמחובר למועדון?!
מה שווה הסמל הזה בכלל אם חלק ככ גדול מהקהילה שלך לא מתחברת, וזה לא קשור לאולטראס.
הקריאה שלך לקבל את מי שהפועל ת״א מספיק חשובה לו ולהקדם מפה היא חסרת רגישות.
מה זה הפועל ת״א?
הקהל הזה הוא הפועל ת״א לא פחות מעופר ינאי וקיאנדרה קוק. לא צריך לבחור בין הצדדים אלא להלחם על שניהם. וזה מה שאתה עושה. בוחר צד ומתעלם מהפאולים של הצד שתמיד תמכת בו.
אתה מדבר על התשה?!
אולי אתה (וחבריך) נמצאים במלחמה כדי שעופר יישאר וימשיך במועדון, יביא קהלים חדשים ושיתר הקהל (שהיה שם איתך) יתייאש?
או שאי אפשר לטעון את זה כי אתה זה הפועל יותר מקהל אחר של הפועל?
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 15 יוני 2026, 10:05, נערך 5 פעמים בסך הכל.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים
רוב הכותבים פה ממשיכים להאשים את הקהל במקום את האיש שבשחצנות ופזיזות ולמרות אזהרות רבות ביצע מהלך שקשה מאוד לתקן עכשיו.
גם כשמציגים את החזרה לדרייב-אין כסוג של פתרון זמני ולא מגדירים מראש מי הציבור שיזכה להיכנס בשעריו ויזכה בעדיפות, מגבירים את הסכסוך בין חלקים שונים בקהל כשכל אחד עלול לראות עצמו נפגע בסוף התהליך.
אם באמת היו רוצים לתת תקווה,
- היו מכריזים על תכנית השיפוץ המקורית (הרחבת הדרייב-אין למעל 7,000 מקומות ישיבה) כפתרון היחיד שמתאים להפועל תל אביב הנוכחית ופועלים בכל דרך לקדם אותה מיידית. כל הזיה אחרת - אולם ענק שמתאים בעיקר למכבי או לעומר אדם ובנייתו עלולה לקחת עשור - להקפיא כרגע מבחינת הפועל.
- במקביל, מעבירים את משחקי הליגה מול הקבוצות ״הקטנות״ לדרייב אין ונותנים רק בהם עדיפות למנויים הוותיקים וזה כל עוד השיפוץ בפועל לא התחיל.
(הצעה דומה כתבתי פה כבר לפני חודשים רבים מאוד)
גם כשמציגים את החזרה לדרייב-אין כסוג של פתרון זמני ולא מגדירים מראש מי הציבור שיזכה להיכנס בשעריו ויזכה בעדיפות, מגבירים את הסכסוך בין חלקים שונים בקהל כשכל אחד עלול לראות עצמו נפגע בסוף התהליך.
- היו מכריזים על תכנית השיפוץ המקורית (הרחבת הדרייב-אין למעל 7,000 מקומות ישיבה) כפתרון היחיד שמתאים להפועל תל אביב הנוכחית ופועלים בכל דרך לקדם אותה מיידית. כל הזיה אחרת - אולם ענק שמתאים בעיקר למכבי או לעומר אדם ובנייתו עלולה לקחת עשור - להקפיא כרגע מבחינת הפועל.
- במקביל, מעבירים את משחקי הליגה מול הקבוצות ״הקטנות״ לדרייב אין ונותנים רק בהם עדיפות למנויים הוותיקים וזה כל עוד השיפוץ בפועל לא התחיל.
-
Adam
- קיבל.ה 287 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3881 לייקים
1. מנויי הקבוצה זה אנשים שרכשו מנוי , לא מסובך. לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתון הזה של פחות מ65% , אם אתה מביא נתון כזה , תן סימוכין , רוב מי שאני רואה ביציעים היו שם גם בדרייב אין.
2. נחמד שאתה לא מכיר, התבצע סקר בקרב המנויים בפברואר האחרון לבחור בין 3 אפשרויות: יד אליהו , דרייב איו בליגה ויד אליהו ביורוליג, דרייב אין בליגה וארנה ביורוליג , נבחר ברוב גדול בקרב מנויי הקבוצה (שוב , אלו שרכשו אחד כזה השנה) לשחק בליגה בדרייב אין ויורליג ביד אליהו.
3. וואלה , לא יודע מה המניעים של כל אחד שבחר לחזור לדרייב אין , אבל שורה תחתונה חוזרים לדרייב אין, אבל פתאום , כל אלו שהתלוננו על זה שעברנו ליד אליהו מלחתחילה פתאום יוצאים נגד החזרה לדרייב אין , אז מי פה מדבר מתוך פוזיציה?
4. ברור שזכותו של כל אחד להתחבר או לא לקבוצה , אבל מי שבאופן עקבי מבקר את המעבר ליד אליהו , ואז כשחוזרים ממהר לתקוף את זה , איך נאמר בעדינות? לא באמת מחפש/רוצה שימצא פיתרון, רק שיימשך המאבק.
5. אני מדבר על זה שאם מלחמת ההתשה הזאת תיגמר בעזיבה של עופר (ואיתו הבעלים האחרים) הקבוצה תתרסק , יש מצב לתהומות הרבה יותר עמוקים ממה שהיה בעבר, ומזה כולנו נפסיד.
לגבי כל השאר, אני רגיש לזה מאוד, ולכן זה מאוד מעצבן אותי לראות את האנשים שכל כך הפריע להם שעברנו ליד אליהו מתהפכים ברגע ועכשיו מפריע להם שאנחנו חוזרים לדרייב אין, אני רואה שכל מה שמעניין אותם זה להמשיך ולתקוף את הקבוצה עד שהיא תגיע למצב שהיא לא קיימת יותר מבחינתם , וזה מחליא אותי.
2. נחמד שאתה לא מכיר, התבצע סקר בקרב המנויים בפברואר האחרון לבחור בין 3 אפשרויות: יד אליהו , דרייב איו בליגה ויד אליהו ביורוליג, דרייב אין בליגה וארנה ביורוליג , נבחר ברוב גדול בקרב מנויי הקבוצה (שוב , אלו שרכשו אחד כזה השנה) לשחק בליגה בדרייב אין ויורליג ביד אליהו.
3. וואלה , לא יודע מה המניעים של כל אחד שבחר לחזור לדרייב אין , אבל שורה תחתונה חוזרים לדרייב אין, אבל פתאום , כל אלו שהתלוננו על זה שעברנו ליד אליהו מלחתחילה פתאום יוצאים נגד החזרה לדרייב אין , אז מי פה מדבר מתוך פוזיציה?
4. ברור שזכותו של כל אחד להתחבר או לא לקבוצה , אבל מי שבאופן עקבי מבקר את המעבר ליד אליהו , ואז כשחוזרים ממהר לתקוף את זה , איך נאמר בעדינות? לא באמת מחפש/רוצה שימצא פיתרון, רק שיימשך המאבק.
5. אני מדבר על זה שאם מלחמת ההתשה הזאת תיגמר בעזיבה של עופר (ואיתו הבעלים האחרים) הקבוצה תתרסק , יש מצב לתהומות הרבה יותר עמוקים ממה שהיה בעבר, ומזה כולנו נפסיד.
לגבי כל השאר, אני רגיש לזה מאוד, ולכן זה מאוד מעצבן אותי לראות את האנשים שכל כך הפריע להם שעברנו ליד אליהו מתהפכים ברגע ועכשיו מפריע להם שאנחנו חוזרים לדרייב אין, אני רואה שכל מה שמעניין אותם זה להמשיך ולתקוף את הקבוצה עד שהיא תגיע למצב שהיא לא קיימת יותר מבחינתם , וזה מחליא אותי.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים
אתה ממשיך לתקוף בלי שום חיבור למציאות:מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 10:10 1. מנויי הקבוצה זה אנשים שרכשו מנוי , לא מסובך. לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתון הזה של פחות מ65% , אם אתה מביא נתון כזה , תן סימוכין , רוב מי שאני רואה ביציעים היו שם גם בדרייב אין.
5. אני מדבר על זה שאם מלחמת ההתשה הזאת תיגמר בעזיבה של עופר (ואיתו הבעלים האחרים) הקבוצה תתרסק , יש מצב לתהומות הרבה יותר עמוקים ממה שהיה בעבר, ומה זה כולנו נפסיד.
1. עופר ינאי בישל את הדייסה הזו ולא הקהל.
2. איך יכנסו +4,000 מנויים קיימים בתוך אולם של 3,000? תשובה שאומרת שאתה מאמין שיהיה בסדר היא בריחה מהמציאות.
3. אם חוזרים לדרייב אין בלי לתת אפשרות לאוהדים הוותיקים לחזור, איך בדיוק פתרנו את בעיית הקהל שלא מגיע?
4. כאן, בשרשור הזה הצעתי בעבר לחזור לדרייב אין ואתה וחבריך התנגדתם לכך ואתה מאשים אחרים בפילוג ובהתהפכות?!
-
Nati
- קיבל.ה 3323 לייקים
מרגיש (קצת)פראייר.
שנתיים קניתי מנוי,למרות שאני מסיבות מובנות לא יכול להגיע למשחקים.
קניתי את המנוי(ותרמתי את הכרטיסים לאוהדים)כדי לתמוך במעבר.
אבל אחרי שנתיים החליטו לחזור לאחור.אז בשביל מי ומה עשיתי שנתיים מנוי?
שנתיים קניתי מנוי,למרות שאני מסיבות מובנות לא יכול להגיע למשחקים.
קניתי את המנוי(ותרמתי את הכרטיסים לאוהדים)כדי לתמוך במעבר.
אבל אחרי שנתיים החליטו לחזור לאחור.אז בשביל מי ומה עשיתי שנתיים מנוי?
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 245 לייקים
שאלת תם - למה בכלל צריך למכור מנויים לליגה? ימכרו לכל משחק כרטיסים ומי שירצה יגיע ומי שלא לא.
כבר ברור הרי שהאולטראס והמרימים למיניהם לא יגיעו; ואם ירצו להגיע, ירכשו כרטיס כמו כולם. מנויים קיימים אכן יש יותר מאשר תכולת הדרייב אין, אבל הרי גם ידוע שבסוף למשחקים עצמם לא מגיעים כל המנויים - אז שוב, לא תהיה בעיה. מי שירצה ירכוש כרטיס למשחק ספציפי. אני מהמר שלמעט משחקים בודדים האולם גם ככה לא יהיה מלא.
כבר ברור הרי שהאולטראס והמרימים למיניהם לא יגיעו; ואם ירצו להגיע, ירכשו כרטיס כמו כולם. מנויים קיימים אכן יש יותר מאשר תכולת הדרייב אין, אבל הרי גם ידוע שבסוף למשחקים עצמם לא מגיעים כל המנויים - אז שוב, לא תהיה בעיה. מי שירצה ירכוש כרטיס למשחק ספציפי. אני מהמר שלמעט משחקים בודדים האולם גם ככה לא יהיה מלא.
בסיטואציה שנוצרה תהיה תמיד ביקרות על כל החלטה של יקחו.
כרגע ההחלטה לגבי העונה הבאה היא שמשחקים את הליגה בדרייב אין וצריך לזרום עם זה.
בהחלט ייתכן שבמצב הנוכחי, משחק נגד אליצור נתניה ביום ראשון ב6 בערב עדיף שישוחק מול דרייב אין ריק ולא מול יד אליהו ריק (דבר שחיזק את נרטיב ה-"לא בא קהל" שכל "אוהבינו" מבפנים ומבחוץ לא הפסיקן לפמפם במהלך כל השנה).
מאמין שההצלחה המקצועית תגרום לכך שעוד שנתיים נוכל לחזןר ליד אליהו באוירה טובה יותר ועם בסיס טוב יותר של קהל.
כרגע ההחלטה לגבי העונה הבאה היא שמשחקים את הליגה בדרייב אין וצריך לזרום עם זה.
בהחלט ייתכן שבמצב הנוכחי, משחק נגד אליצור נתניה ביום ראשון ב6 בערב עדיף שישוחק מול דרייב אין ריק ולא מול יד אליהו ריק (דבר שחיזק את נרטיב ה-"לא בא קהל" שכל "אוהבינו" מבפנים ומבחוץ לא הפסיקן לפמפם במהלך כל השנה).
מאמין שההצלחה המקצועית תגרום לכך שעוד שנתיים נוכל לחזןר ליד אליהו באוירה טובה יותר ועם בסיס טוב יותר של קהל.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 968 לייקים
הרעיון שלך לא רע. באמת. לדעתי החלק הראשון כבר בתהליך אבל אולי אני טועה. למה החלק השני לא הועלה להצבעה- לא יודע, אבל זה דורש כמובן הבנה שבמשחקים גדולים עוברים ליד אליהו. אני ממש לא בטוח שמי שמחרים היה מקבל את זה, אבל כאמור זה מאפשר ליותר להגיע.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 10:00 רוב הכותבים פה ממשיכים להאשים את הקהל במקום את האיש שבשחצנות ופזיזות ולמרות אזהרות רבות ביצע מהלך שקשה מאוד לתקן עכשיו.
ורוב הכותבים פה להתרשמותי מאשימים חלק מאד מסוים בקהל שזה האולטרס, ומי שמזוהים איתו. יש גם כאלה שמחרימים או לא באים מסיבות אחרות או כי מזדהים עם חלק מהסיבות, וחבל אבל זכותם
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 37 לייקים
אולם שנחנך בינואר 2015 הוא מתנ''סredead כתב: ↑15 יוני 2026, 08:55זה לא מהלך כואב, זה מהלך אידיוטימילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 07:17עשו הצבעה בקרב המנויים ורוב ברור כתב שהוא מעדיף לחזור לדרייב אין, בליגה.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 01:14 יכול להסביר איפה ישבו מעל 4,000 מנויים שיש היום ביד אליהו בדרייב-אין הנוכחי שמכיל רק 3,000 מקומות לקהל הביתי? לאן יכנסו האוהדים הותיקים שלא חידשו מנוי השנה ליד אליהו? איפה ישבו האולטראס?
לא יהיה שום הבדל
אולם שנבנה בסיקסטיז לא מתנ''ס
מאיפה אתה יודע מה התנאים לשחקנים? איך חדרי ההלבשה נראים? הזמינות של האולם?
- iamgabormarton
- קיבל.ה 696 לייקים
1. תמיד יש 2 צדדיםPraškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 10:24אתה ממשיך לתקוף בלי שום חיבור למציאות:מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 10:10 1. מנויי הקבוצה זה אנשים שרכשו מנוי , לא מסובך. לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתון הזה של פחות מ65% , אם אתה מביא נתון כזה , תן סימוכין , רוב מי שאני רואה ביציעים היו שם גם בדרייב אין.
5. אני מדבר על זה שאם מלחמת ההתשה הזאת תיגמר בעזיבה של עופר (ואיתו הבעלים האחרים) הקבוצה תתרסק , יש מצב לתהומות הרבה יותר עמוקים ממה שהיה בעבר, ומה זה כולנו נפסיד.
2. איך יכנסו +4,000 מנויים קיימים בתוך אולם של 3,000? תשובה שאומרת שאתה מאמין שיהיה בסדר היא בריחה מהמציאות.
3. אם חוזרים לדרייב אין בלי לתת אפשרות לאוהדים הוותיקים לחזור, איך בדיוק פתרנו את בעיית הקהל שלא מגיע?
4. כאן, בשרשור הזה הצעתי בעבר לחזור לדרייב אין ואתה וחבריך התנגדתם לכך ואתה מאשים אחרים בפילוג ובהתהפכות?!
2. לא יכנסו, בגלל זה רצו לעבור ליד אליהו - בשביל שיהיה מקום לגדילה
3. לתת לאוהדים לחזור? זה קצת כמו אוהדים שירדו מהפרקט במודע להשלכות שלהם ועכשיו רוצים משחק חוזר?
אני גם לא עשיתי מנוי השנה..(מסיבות כלכליות) אולי גם שיתנו לי קדימות לחזור?
4. מה אתה רוצה?! אנשים פה התנגדו למהלך אבל מוכנים לקבל את תוצאות הסקר ואת ההשלכות ועכשיו גם לזה אתם מתנגדים..
- מילפורד
- קיבל.ה 3881 לייקים
1. זאת התחמקות מאחריות, לעופר ינאי יש חלק (כנראה מרכזי) , אבל כך גם לעמותה שלא השכילה להעלות את זה להצבעה וגם לקהל שיוצא נגד הקבוצה שלו , אי אפשר לנקות אף אחד מהנושא הזה , כן , גם אותך ואותי.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 10:24 אתה ממשיך לתקוף בלי שום חיבור למציאות:
2. למצוא מנגנון לזה , אפשר וצריך , אני מציע להתייחס לאחוז הנוכחות במשחקי הליגה השנה, אלו האוהדים שבאמת הלכו אחרי הקבוצה באש ובמים ולטעמי מגיע להם קדימות (אגב, יש מצב שאני מאבד מנוי או שניים במנגנון הזה בעצמי), אפשרי גם להודיע שנותנים קדימות לפי מי שהיה מנוי לדרייב אין בתחילת שנה שעברה , ואני בטוח שיש עוד אפשרויות שאני לא חושב עליהם כרגע.
3. ממוצע הקהל ביד אליהו (זה שהגיע , לא אלו שקנו כרטיסים) במשחקי הליגה, הוא בערך דרייב אין מלא , ככה שברור שהחזרה לדרייב אין לא תגדיל את מעגל המנויים בליגה ולא תפתור בעיות של קהל שלא מגיע.
4. לאורך כל הדרך , הטענה מספר אחת , שלי לפחות, היתה שהתקבלו החלטות בלי שהיתה הצבעה מסודרת על זה , מי שאמורים היו לקיים את ההצבעה זאת העמותה , ועל כן, עכשיו שפועלים בהתאם למה שהרוב קבע , זה הדבר הנכון לעשות, מעניין, אם לאור זה שהרוב הצביעו לחזור לדרייב אין , אם עכשיו היו מפרסמים שלא חוזרים לדרייב אין איזה תגובות נפלאות היו פה.
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 245 לייקים
שאלה - נניח ומחר עולים הטרקטורים על הדרייב אין לשיפוץ. כמו שאתה ואולי כולנו רוצים...במצב הזה, בתקופת הביניים, הקבוצה עוברת לשחק ביד אליהו. מניח שזה מוסכם גם עליך.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 10:24אתה ממשיך לתקוף בלי שום חיבור למציאות:מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 10:10 1. מנויי הקבוצה זה אנשים שרכשו מנוי , לא מסובך. לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתון הזה של פחות מ65% , אם אתה מביא נתון כזה , תן סימוכין , רוב מי שאני רואה ביציעים היו שם גם בדרייב אין.
האם האולטראס והמחרימים היו באים למשחקים של הקבוצה ביד אליהו? לא מדבר על דרבי חוץ. מדבר על משחקי בית. או שהחרם והסיסמאות של "לא באים ליד אליהו" היו שרירות וקיימות?
לי אגב, התשובה ברורה. האם גם לך?
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים
1. כולם נושאים באחריות כלשהי אבל יש אדם אחד שמחזיק את ההגה בתקופה הזו והוא זה שלדעתי חולל את המשבר הזה. אולי הכוונה היתה טובה, התוצאה נוראית. מזכיר לי קצת את ביבי ואת הניסיון שלו לחמוק מאחריות. בסוף האחריות היא על ראש המערכת ועל ההחלטות שקיבל.מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 11:361. זאת התחמקות מאחריות, לעופר ינאי יש חלק (כנראה מרכזי) , אבל כך גם לעמותה שלא השכילה להעלות את זה להצבעה וגם לקהל שיוצא נגד הקבוצה שלו , אי אפשר לנקות אף אחד מהנושא הזה , כן , גם אותך ואותי.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 10:24 אתה ממשיך לתקוף בלי שום חיבור למציאות:
2. למצוא מנגנון לזה , אפשר וצריך , אני מציע להתייחס לאחוז הנוכחות במשחקי הליגה השנה, אלו האוהדים שבאמת הלכו אחרי הקבוצה באש ובמים ולטעמי מגיע להם קדימות (אגב, יש מצב שאני מאבד מנוי או שניים במנגנון הזה בעצמי), אפשרי גם להודיע שנותנים קדימות לפי מי שהיה מנוי לדרייב אין בתחילת שנה שעברה , ואני בטוח שיש עוד אפשרויות שאני לא חושב עליהם כרגע.
3. ממוצע הקהל ביד אליהו (זה שהגיע , לא אלו שקנו כרטיסים) במשחקי הליגה, הוא בערך דרייב אין מלא , ככה שברור שהחזרה לדרייב אין לא תגדיל את מעגל המנויים בליגה ולא תפתור בעיות של קהל שלא מגיע.
4. לאורך כל הדרך , הטענה מספר אחת , שלי לפחות, היתה שהתקבלו החלטות בלי שהיתה הצבעה מסודרת על זה , מי שאמורים היו לקיים את ההצבעה זאת העמותה , ועל כן, עכשיו שפועלים בהתאם למה שהרוב קבע , זה הדבר הנכון לעשות, מעניין, אם לאור זה שהרוב הצביעו לחזור לדרייב אין , אם עכשיו היו מפרסמים שלא חוזרים לדרייב אין איזה תגובות נפלאות היו פה.
2. אז במקום להתנפל על מי שמביע דעתו, תתבע מההנהלה להציג מנגנון לתעדוף מנויים שמתמודד עם ההשלכות של המהלך ולא לפרסם *הודעות פופליסטיות* שרק מגבירות את הקיטוב ואין כנראה כוונה אמיתית לבצע אותן.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים
מייצג רק את עצמי ואת המנויים שהחזקתי עד השנה האחרונה. לא מתיימר לייצג אף אחד אחר.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 11:48שאלה - נניח ומחר עולים הטרקטורים על הדרייב אין לשיפוץ. כמו שאתה ואולי כולנו רוצים...במצב הזה, בתקופת הביניים, הקבוצה עוברת לשחק ביד אליהו. מניח שזה מוסכם גם עליך.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 10:24אתה ממשיך לתקוף בלי שום חיבור למציאות:מילפורד כתב: ↑15 יוני 2026, 10:10 1. מנויי הקבוצה זה אנשים שרכשו מנוי , לא מסובך. לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתון הזה של פחות מ65% , אם אתה מביא נתון כזה , תן סימוכין , רוב מי שאני רואה ביציעים היו שם גם בדרייב אין.
האם האולטראס והמחרימים היו באים למשחקים של הקבוצה ביד אליהו? לא מדבר על דרבי חוץ. מדבר על משחקי בית. או שהחרם והסיסמאות של "לא באים ליד אליהו" היו שרירות וקיימות?
רק יודע דבר אחד - אם לא יתחיל תהליך תיקון, המצב רק ילך וידרדר.
- מילפורד
- קיבל.ה 3881 לייקים
מה זאת אומרת? איך הגעת למסקנה הזאת?
אם אחרי הסקר שבוצע, ויותר מזה, אחרי ההודעה של אתמול , אין כוונה לבצע את זה , אז זה חמור מאוד.
אני מבין מזה שהקבוצה הוציאה את ההודעה הזאת אתמול שבהחלט יש כוונה לבצע.
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 245 לייקים
כולנו מייצגים כאן רק את עצמנו. שאלתי את דעתך - לא כאיזשהו בעל תפקיד או "מייצג" אלא כאוהד מן השורה, כמוני, שאני מניח שיש לו דעה בנושא.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 12:38מייצג רק את עצמי ואת המנויים שהחזקתי עד השנה האחרונה. לא מתיימר לייצג אף אחד אחר.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 11:48שאלה - נניח ומחר עולים הטרקטורים על הדרייב אין לשיפוץ. כמו שאתה ואולי כולנו רוצים...במצב הזה, בתקופת הביניים, הקבוצה עוברת לשחק ביד אליהו. מניח שזה מוסכם גם עליך.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 10:24
אתה ממשיך לתקוף בלי שום חיבור למציאות:
רק יודע דבר אחד - אם לא יתחיל תהליך תיקון, המצב רק ילך וידרדר.
אני פשוט מציע להביט למציאות בעיניים גם כשהיא לא נוחה -
ברור לי שעופר ינאי עשה אלף ואחת טעויות. ההתנהלות שלו בכלל, וספציפית בנושא של האולם, מקוממת וכנראה בהרבה מאוד דברים נוהלה בחוסר תום לב. מצד שני הוא גם עשה המון דברים טובים ומדהימים - דברים שבעבר, בזמן אמת, נראו לנו מופרכים והזויים, והיום, בפרספקטיבה לאחור, נראים (לפחות לי) שהוכיחו את עצמם.
אבל בסוף, האולטראס וחלק מהמחרימים לא יבואו ליד אליהו. נקודה. גם אם המעבר יהיה איטי, זמני, וגם אם הטרקטורים יתחילו לעבוד על השיפוץ שכולם מייחלים לו. אז השאלה הנשאלת היא מדוע פועלים כל הזמן ומנסים לרצות את מי שמלכתחילה לא מעוניין בזה ולא מעוניין בשום פשרה. כולם מדברים על ינאי שלא מוכן לפשרות - נניח וזה נכון. והצד השני מוכן? הוא הראה איזושהי נכונות לוותר או להושיט יד למען הקבוצה? כל הפשרות שהצד השני הציע מסתכמות בכך שבתקופת הביניים ישחקו באיזה אולם דמיוני אחר שלא קיים (חולון לא זמין לנו - מעניין למה...רמז - תיזכר בקטטה המדוברת שהייתה לפני עונה+ שם בין אנשי האולטראס שלנו לשלהם); או באיזה אוהל שמציעים להקים ולא ברורה ההיתכנות שלו; או בכך שכן, הקבוצה תעבור בתקופת הביניים ליד אליהו, פשוט האולטראס ימשיכו לא להגיע.
אתה מדבר על תיקון - אני בעד. אבל האמת היא, שכשאני מסתכל על המציאות אני רואה צד אחד (האולטראס) שכבר הודיע שהוא לא יחזור לעודד את הקבוצה עד שינאי יעזוב. לא רגע אחד לפני. ינאי יכול להחזיר את הקבוצה לדרייב אין, לצבוע את הצבע הכתום של החולצות באדום בוהק, להחליף את הסמל של מדינת ישראל על הגופיה במגל ופטיש, להנחות שבכל משחק הישראלים משחקים 30 דקות, ועוד ועוד. זה לא ירצה אותם. הם לא ינוחו עד שהוא ילך.
כולם כל הזמן מדברים על ההבדלים בין ינאי לספרא. בהתנהלות ובגישה. זה כנראה נכון. אני אישית אגב מעדיף אנשים כמו ספרא - שקטים ונחבאים אל הכלים...שלא קופצים מעל הפופיק 4 צעדים קדימה. אבל זה ינאי, לטוב ולרע. זאת הסיבה שאנחנו הלכנו ALL IN ביורוקאפ וביורוליג והצלחנו, ונניח אדלסון - שהלך לאט לאט, צעד צעד - התרסק.
אני אבל רוצה לדבר על ההבדלים בהתייחסות לינאי ולספרא - של הקהל בכלל ושל האולטראס בפרט. יש לי אלף ואחת דוגמאות - גם מהעונה הקודמת וגם מהעונה הזאת, ואפילו מעונת המלפפונים שבאה עלינו לטובה עכשיו. כמה סבלנות ואורח רוח והכלה ואמירות כמו "תנו לספרא לעבוד ותנו להנהלה לעבוד, הם יודעים מה הם עושים" אל מול הלעז והבוז והשוט הקצר כשזה מגיע להפועל סל. והפועל סל, בניגוד לרגל, פועלת בסביבה קשה הרבה יותר מבחינה מקצועית - אירופה, יורוליג, אירוח משחקים בחו"ל (לא משחק או משחקים בודדים כמו שבקונפרנס הפועל רגל תיאלץ לארח השנה, אלא מעל ל-10 משחקים) ועוד...
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים

בציוץ הנ״ל מופיעה תגובת המועדון להודעה המקורית שהבטיחה רק שעתיים לפני כן חזרה לדרייב-אין.
למי להאמין? להודעה המקורית? לציוץ הזה? לעבודה החובבנית שמתעלמת כרגע מהבעיות כאילו יפתרו מעצמן? תרשה לי לפקפק בסיכויי היישום בפועל.
- מילפורד
- קיבל.ה 3881 לייקים
כלומר אתה מפרש את התגובה הזאת ככזאת שאומרת שלא באמת נעבור לדרייב אין?
או שאתה מראש מתלונן על זה שהפתרונות שיוצעו לא מתאימים?
או שאתה מראש מתלונן על זה שהפתרונות שיוצעו לא מתאימים?
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 968 לייקים
כאמור מסכים שהמעבר לדרייב אין יוצר בעיותPraškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 13:59
בציוץ הנ״ל מופיעה תגובת המועדון להודעה המקורית שהבטיחה רק שעתיים לפני כן חזרה לדרייב-אין.
למי להאמין? להודעה המקורית? לציוץ הזה? לעבודה החובבנית שמתעלמת כרגע מהבעיות כאילו יפתרו מעצמן? תרשה לי לפקפק בסיכויי היישום בפועל.
ואחרי שזה נאמר
היות ורוב הטענות שלך הן ארגוניות וניהוליות- זה רלבנטי לאשכול על ינאי וההנהלה. מה זה קשור לקרע? אם אנשים לא יגיעו לדרייב אין כי אין מקום, זה לא בגלל הקרע בקהל
אלא אם- הם לא יגיעו ללא קשר למקום. ואז זה כבר מעבר ללקויי הארגון במעבר חזרה לדרייב אין. וזה קשור לזה שיש כבר חוסר אמון בתוך הקהל. והוא היה גם לפני ינאי
-
Red_man
- קיבל.ה 2679 לייקים
אתה צודק שההודעות לא ברורות בעליל. יש גם מצב שאתה צודק והנה אני אומר את זה כאן שאם אחרי שהייתה הצבעה כזאת ההנהלה תחליט להמשיך ולשחק ביד אליהו אני לא אגיע. לא כי אכפת לי שמשחקים שם אלא כי שאלו את הקהל ורוב גדול רצה לחזור לדרייב אין ואם כבר החלטת לשאול אז תתכבד ותעשה את זה.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 13:59
אני חושב שמה שכתוב שם זה שבסוף העונה הם יראו כמה מנויים יהיו ואז הם יעשו הערכת מצב ויציגו את מתווה המנויים לפיו.
בגלל זה אני אומר שאנחנו עמוק במצב שאין דרך לפתור אותו. הדרך הכי טובה הייתה להימנע מהמצב הייתה לא להיכנס אליו, השאלה מי הכניס ולמה כבר נטחנה כל כך הרבה ומכל כיוון שזה כבר באמת מיותר.
השאלה איך מתקדמים מכאן כדי שיהיה מועדון גם בעוד 20 שנה. למרות כל ההצהרות אף אחד לא הלך ושם את כל מאמציו על הפועל אורי או הקים עמותה חדשה אז כנראה שגם הם שם מבינים שלהרים את האירוע הזה שוב מאפס זה כמעט בלתי אפשרי.
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 245 לייקים
כבר ניתן לראות את הנרטיב החדש של המחרימים ברשתות ובפלטפורמות החברתיות השונות -
יש רק 3,000 מקומות; ויש 4,000 מנויים; זה כמובן בלי אותם מחרימים שממילא לא מתכוונים להגיע גם לדרייב אין כל זמן שעופר ינאי הבעלים של הקבוצה.
אז עכשיו עולות מהם הטענות ההפוכות - איך קובעים מי נשאר בחוץ? מה יהיה על הטרמפיסטים? ועוד ועוד...
אז עכשיו הנרטיב הוא - הבטחת שיפוץ (של הדרייב אין) ולא קיימת! יתרה מכך, החזרה הכפויה לדרייב אין (שהאוהדים רצו בה אני מזכיר...) מונעת בעצם את השיפוץ המובטח. ולכן, נמשיך להחרים ולהתלונן וללעוג.
הכל בכוונת מכוון - רק להציף בעיות מבלי באמת לרצות בפתרון (שוב - "הפתרון" האמיתי של המחרימים הוא שעופר ינאי הולך הביתה).
שיהיה ברור - להערכתי גם ינאי לא מעוניין בפתרון איתם. פשוט גם הם לא איתו. הרוב השפוי, והקבוצה, כמובן נמצאים באמצע וניזוקים.
יש רק 3,000 מקומות; ויש 4,000 מנויים; זה כמובן בלי אותם מחרימים שממילא לא מתכוונים להגיע גם לדרייב אין כל זמן שעופר ינאי הבעלים של הקבוצה.
אז עכשיו עולות מהם הטענות ההפוכות - איך קובעים מי נשאר בחוץ? מה יהיה על הטרמפיסטים? ועוד ועוד...
אז עכשיו הנרטיב הוא - הבטחת שיפוץ (של הדרייב אין) ולא קיימת! יתרה מכך, החזרה הכפויה לדרייב אין (שהאוהדים רצו בה אני מזכיר...) מונעת בעצם את השיפוץ המובטח. ולכן, נמשיך להחרים ולהתלונן וללעוג.
הכל בכוונת מכוון - רק להציף בעיות מבלי באמת לרצות בפתרון (שוב - "הפתרון" האמיתי של המחרימים הוא שעופר ינאי הולך הביתה).
שיהיה ברור - להערכתי גם ינאי לא מעוניין בפתרון איתם. פשוט גם הם לא איתו. הרוב השפוי, והקבוצה, כמובן נמצאים באמצע וניזוקים.
נערך לאחרונה על ידי שונא_מכבי ב 15 יוני 2026, 14:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Red_man
- קיבל.ה 2679 לייקים
אני חושב שקיימים מספיק אנשים שאם תציע להם רק מנוי יורוליג בלי הליגה הם די ישמחו מזה. תן להם מנוי יורוליג וקדימות לקנות כרטיסים בריסייל/שלבים מאוחרים בגביע וזה יספיק ללא מעט אנשים כנראה.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 14:28 כבר ניתן לראות את הנרטיב החדש של המחרימים ברשתות ובפלטפורמות החברתיות השונות -
אז עכשיו עולות מהם הטענות ההפוכות - איך קובעים מי נשאר בחוץ? מה יהיה על הטרמפיסטים? ועוד ועוד...רק להציף בעיות מבלי באמת לרצות בפתרון.
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 245 לייקים
אפשר למצוא המון פתרונות. זה לא באמת מסובך. יתרה מכך - אני מעריך שרוב מכריע של האולטראס והמחרימים היה רוצה בכלל במנוי רק לדרייב אין לליגה ולא לבוא ליורוליג. זה לא מעניין אותם. הם בזים הרי למפעל הזה.Red_man כתב: ↑15 יוני 2026, 14:30אני חושב שקיימים מספיק אנשים שאם תציע להם רק מנוי יורוליג בלי הליגה הם די ישמחו מזה. תן להם מנוי יורוליג וקדימות לקנות כרטיסים בריסייל/שלבים מאוחרים בגביע וזה יספיק ללא מעט אנשים כנראה.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 14:28 כבר ניתן לראות את הנרטיב החדש של המחרימים ברשתות ובפלטפורמות החברתיות השונות -
אז עכשיו עולות מהם הטענות ההפוכות - איך קובעים מי נשאר בחוץ? מה יהיה על הטרמפיסטים? ועוד ועוד...רק להציף בעיות מבלי באמת לרצות בפתרון.
אבל שוב - המטרה היא לא למצוא פתרונות. אלא רק להציף בעיות, שמאחוריהן יש רצון אחד - לדחוק את ינאי החוצה. ולכן, הבעיה או המנטרה החדשה היא שהחזרה לדרייב אין היא גרועה כי היא בעצם אומרת שלא יהיה שיפוץ בעתיד הנראה לעין או בכלל. שוב - אני לא ממציא. מספיק לשוטט ברשתות השונות ולראות את הנרטיב הזה.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים
לתיאור שלך שלרובו אני מסכים אוסיף עוד פרט אישי קטן.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 12:58 כולנו מייצגים כאן רק את עצמנו. שאלתי את דעתך - לא כאיזשהו בעל תפקיד או "מייצג" אלא כאוהד מן השורה, כמוני, שאני מניח שיש לו דעה בנושא.
ברור לי שעופר ינאי עשה אלף ואחת טעויות. ההתנהלות שלו בכלל, וספציפית בנושא של האולם, מקוממת וכנראה בהרבה מאוד דברים נוהלה בחוסר תום לב. מצד שני הוא גם עשה המון דברים טובים ומדהימים - דברים שבעבר, בזמן אמת, נראו לנו מופרכים והזויים, והיום, בפרספקטיבה לאחור, נראים (לפחות לי) שהוכיחו את עצמם.
אבל בסוף, האולטראס וחלק מהמחרימים לא יבואו ליד אליהו. נקודה. גם אם המעבר יהיה איטי, זמני, וגם אם הטרקטורים יתחילו לעבוד על השיפוץ שכולם מייחלים לו. אז השאלה הנשאלת היא מדוע פועלים כל הזמן ומנסים לרצות את מי שמלכתחילה לא מעוניין בזה ולא מעוניין בשום פשרה. כולם מדברים על ינאי שלא מוכן לפשרות - נניח וזה נכון. והצד השני מוכן? הוא הראה איזושהי נכונות לוותר או להושיט יד למען הקבוצה? כל הפשרות שהצד השני הציע מסתכמות בכך שבתקופת הביניים ישחקו באיזה אולם דמיוני אחר שלא קיים (חולון לא זמין לנו - מעניין למה...רמז - תיזכר בקטטה המדוברת שהייתה לפני עונה+ שם בין אנשי האולטראס שלנו לשלהם); או באיזה אוהל שמציעים להקים ולא ברורה ההיתכנות שלו; או בכך שכן, הקבוצה תעבור בתקופת הביניים ליד אליהו, פשוט האולטראס ימשיכו לא להגיע.
אתה מדבר על תיקון - אני בעד. אבל האמת היא, שכשאני מסתכל על המציאות אני רואה צד אחד (האולטראס) שכבר הודיע שהוא לא יחזור לעודד את הקבוצה עד שינאי יעזוב. לא רגע אחד לפני. ינאי יכול להחזיר את הקבוצה לדרייב אין, לצבוע את הצבע הכתום של החולצות באדום בוהק, להחליף את הסמל של מדינת ישראל על הגופיה במגל ופטיש, להנחות שבכל משחק הישראלים משחקים 30 דקות, ועוד ועוד. זה לא ירצה אותם. הם לא ינוחו עד שהוא ילך.
כולם כל הזמן מדברים על ההבדלים בין ינאי לספרא. בהתנהלות ובגישה. זה כנראה נכון. אני אישית אגב מעדיף אנשים כמו ספרא - שקטים ונחבאים אל הכלים...שלא קופצים מעל הפופיק 4 צעדים קדימה. אבל זה ינאי, לטוב ולרע. זאת הסיבה שאנחנו הלכנו ALL IN ביורוקאפ וביורוליג והצלחנו, ונניח אדלסון - שהלך לאט לאט, צעד צעד - התרסק.
אני אבל רוצה לדבר על ההבדלים בהתייחסות לינאי ולספרא - של הקהל בכלל ושל האולטראס בפרט. יש לי אלף ואחת דוגמאות - גם מהעונה הקודמת וגם מהעונה הזאת, ואפילו מעונת המלפפונים שבאה עלינו לטובה עכשיו. כמה סבלנות ואורח רוח והכלה ואמירות כמו "תנו לספרא לעבוד ותנו להנהלה לעבוד, הם יודעים מה הם עושים" אל מול הלעז והבוז והשוט הקצר כשזה מגיע להפועל סל. והפועל סל, בניגוד לרגל, פועלת בסביבה קשה הרבה יותר מבחינה מקצועית - אירופה, יורוליג, אירוח משחקים בחו"ל (לא משחק או משחקים בודדים כמו שבקונפרנס הפועל רגל תיאלץ לארח השנה, אלא מעל ל-10 משחקים) ועוד...
לא פסלתי מראש את עופר ינאי. בשנה שעברה עברתי ליד אליהו, הגעתי למשחקים ואפילו הוספתי מנוי נוסף מעבר לאלו שהיו לי בדרייב-אין.
האמנתי לו כשאמר ש״עוברים כדי לחזור״ אבל לאט לאט בכל חודש שעבר אבד האמון ונסדקה האמינות.
קל מאוד לשבור אמון, קשה מאוד לחדש אותו.
עדיין לא התייאשתי סופית (ממשיך לכתוב כאן) אבל פסימי לגבי ההמשך ולא רואה איך מי שהוביל אותנו למצב הזה משני הצדדים מוחל על כבודו ומשנה את התנהלותו.
-
Red_man
- קיבל.ה 2679 לייקים
יהיה שיפוץ או לא יהיה שיפוץ או שבכלל יהיה אולם במקום אחר זה לא קשור להאם נשחק שם בעונה הבאה. אין בעיה להתקדם תכנונית מול עיריית ת״א ולהמשיך לשחק שם.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 14:34אפשר למצוא המון פתרונות. זה לא באמת מסובך. יתרה מכך - אני מעריך שרוב מכריע של האולטראס והמחרימים היה רוצה בכלל במנוי רק לדרייב אין לליגה ולא לבוא ליורוליג. זה לא מעניין אותם. הם בזים הרי למפעל הזה.Red_man כתב: ↑15 יוני 2026, 14:30אני חושב שקיימים מספיק אנשים שאם תציע להם רק מנוי יורוליג בלי הליגה הם די ישמחו מזה. תן להם מנוי יורוליג וקדימות לקנות כרטיסים בריסייל/שלבים מאוחרים בגביע וזה יספיק ללא מעט אנשים כנראה.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 14:28 כבר ניתן לראות את הנרטיב החדש של המחרימים ברשתות ובפלטפורמות החברתיות השונות -
אבל שוב - המטרה היא לא למצוא פתרונות. אלא רק להציף בעיות, שמאחוריהן יש רצון אחד - לדחוק את ינאי החוצה. ולכן, הבעיה או המנטרה החדשה היא שהחזרה לדרייב אין היא גרועה כי היא בעצם אומרת שלא יהיה שיפוץ בעתיד הנראה לעין או בכלל. שוב - אני לא ממציא. מספיק לשוטט ברשתות השונות ולראות את הנרטיב הזה.
חולה על אנשים שלא התנהלו מול עיריות מעבר להוצאת תו תושב או מקסימום החלפת מחזיקים בארנונה ולא מבינים למה דבר כזה לוקח שנים.
-
Red_man
- קיבל.ה 2679 לייקים
שניה מה שאתה מתאר פה זה פער בתיווך המציאות ופחות בפעולות. זה היה טמטום טהור גם בזמן אמת לומר שייקח שנתיים לבנות אולם חדש. נכון להיום (ומחר הכל יכול להשתנות) עיריית ת״א היא זאת שמעכבת את הנושא. עיריית ת״א עברה שני סבבים מול איראן בשנה האחרונה וכמות הפרויקטים שהיא מעכבת בטענה הזאת היא לא נורמלית.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 14:37לתיאור שלך שלרובו אני מסכים אוסיף עוד פרט אישי קטן.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 12:58 כולנו מייצגים כאן רק את עצמנו. שאלתי את דעתך - לא כאיזשהו בעל תפקיד או "מייצג" אלא כאוהד מן השורה, כמוני, שאני מניח שיש לו דעה בנושא.
לא פסלתי מראש את עופר ינאי. בשנה שעברה עברתי ליד אליהו, הגעתי למשחקים ואפילו הוספתי מנוי נוסף מעבר לאלו שהיו לי בדרייב-אין.
האמנתי לו כשאמר ש״עוברים כדי לחזור״ אבל לאט לאט בכל חודש שעבר אבד האמון ונסדקה האמינות.
עדיין לא התייאשתי סופית (ממשיך לכתוב כאן) אבל פסימי לגבי ההמשך ולא רואה איך מי שהוביל אותנו למצב הזה משני הצדדים מוחל על כבודו ומשנה את התנהלותו.
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 245 לייקים
התחלתי בזה שאמרתי שינאי עשה אלף ואחת טעויות. אני גם פחות מתחבר ואוהב את הסגנון של האיש. והתגובה שלו על עניין החטופים פערה לי חור בלב ועד היום הכעס והאכזבה לא קהו.Praškevičios כתב: ↑15 יוני 2026, 14:37לתיאור שלך שלרובו אני מסכים אוסיף עוד פרט אישי קטן.שונא_מכבי כתב: ↑15 יוני 2026, 12:58 כולנו מייצגים כאן רק את עצמנו. שאלתי את דעתך - לא כאיזשהו בעל תפקיד או "מייצג" אלא כאוהד מן השורה, כמוני, שאני מניח שיש לו דעה בנושא.
אבל, כמו שהוא עצמו אמר ובצדק - בסוף, אין בעלים כבקשתך. יש לו המון מינוסים, אבל גם הרבה פלוסים...בסוף היום, אנחנו מדברים על קבוצת ספורט הישגית ובזה עופר ינאי לא רואה בעיניים. העובדה שהוא עושה את זה כנראה כי לא קיבלו אותו כבעלים במכבי תל אביב לא מזיזה לי. להפך, הוא כנראה חדור תחושת נקם וקיפוח ולכן עושה הכל להצלחת הפועל על חשבון מכבי. פתאום מפריע לנו שהבעלים שלנו הוא מכביסט לשעבר? למה? הבעלים הכי גרועים שהיו לנו לאורך ההיסטוריה היו אוהדי ואוהבי הפועל - חיים רמון וכבירי לדוגמה. ממתי בעלים צריך להיות אוהד של קבוצה?! וממתי זה הפריע לנו?
אני פשוט מבקש לשפוט אותו באותן אמות מידה וקריטריונים שאנחנו שופטים אחרים - נניח הבעלים שלנו בכדורגל; כאשר מואיז ספרא (הבן של אדמונד אמנם, אבל בהחלט דמות בעלת משקל בקבוצה) מטריל וכותב פוסטים באינסטגרם על מכבי ועל אחרים ובכלל, כולם רק מרוצים וצוחקים ומלאי תשבוחות. כאשר עופר ינאי עושה את - הוא רק פוגע בקבוצה ואנחנו צריכים בעלים אחר.
כאשר מדברים עם שחקנים במהלך עונת הכדורגל, לרבות שחקנים מקבוצות שמתחרות בנו, זה נורמלי ומכינים מראש ופועלים מראש לטובת הקבוצה ועוד ועוד. כאשר הפועל סל מדברת עם שחקנים (ע"ע קרינגטון), אז אנחנו מכביסטים.
היום הייתה כתבה בוואלה ספורט על הפועל רגל. יש שם שורה מעניינת שמדברת על כך שבקונפרנס ליג אין מגבלת זרים - ולכן, הפועל תוכל לשתף את כל 8 הזרים שלה (בהנחה שעסקת דיארה תושלם או שיבוא בזמן הזה זר אחר שיוכל לשחק). דמיין לעצמך שזה אכן יקרה; אתה יודע מה, דמיין ש-7 זרים ישחקו בהרכב הפותח. האם אתה חושב שיהיה קמצוץ כאן או במקום אחר מהביקורת שהייתה על עונת היורוליג של הפועל בכדורסל? ושם אני מזכיר היינו צריכים להשיג קריטריון כדי להבטיח עונה נוספת. יש לי עוד כ"כ הרבה דוגמאות....
בסוף, בעיני, התמונה ברורה - עופר ינאי אולי הרוויח את זה ביושר, אבל בסוף היום, מרבית הביקורת עליו נובעת מתוך הרצון שהוא פשוט יוותר ויעזוב. ועל מנת להשיג את זה הכל כשר. אז פשוט תגידו את זה. אל תספרו לי סיפורים על שיפוץ, ועל צבעים של חולצה, ועל סופיה, ועל איטודיס, ועל ישראלים (ממתי ישראלים היה issue בהפועל?! כל שכן בכדורסל!! אנחנו קבוצה עם היסטוריה של מתאזרחים וזרים, ותמיד התהדרנו שאין אצלנו הבדלים בין זרים למקומיים. אגב- תראו מה קורה בכדורגל!! השחקנים הכיייי אהובים הם בכלל זרים - צ'יקו, לואיזו, בעבר אלה היו טלקיסקי, טופוזקוב ועוד ועוד). דברו אמת. שלפחות כולם ידעו מה מונח פה על הכף ולמה.
נערך לאחרונה על ידי שונא_מכבי ב 15 יוני 2026, 14:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים