חצי גמר הפלייאוף - לאן ממשיכים מכאן?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  2045 לייקים

איזו שכונה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1526 לייקים

לא מאמין שאנחנו ב2-0. זהו לגמור את אבאבא שלהם היום!!!!
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3835 לייקים

הפועל ירושלים כתב:קיבלנו באכזבה גדולה את החלטת בית הדין העליון של האיגוד. כפי שאמרנו בעבר - אנחנו לעולם לא מרימים ידיים ולעולם לא מוותרים. נמשיך להילחם הערב על הפרקט
הם לא מערערים , זה נגמר.
אדום ותיק
קיבל.ה  1385 לייקים

חושש מאופוריה!
לעלות כאילו הפסיקה הפוכה.
הם קבוצה מאד מסוכנת ואני מקווה שלא ניכנס לשאננות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
redead
קיבל.ה  916 לייקים

לא חושב שזה אמור להוביל לאופוריה
עם כבר, אמור להוביל לזה שהארפר כרגע אורז מזודה ומחכה לברוח מכאן עוד כמה שעות
Maor
קיבל.ה  338 לייקים

כל הכבוד על ההתנהלות של הפועל בכל הסאגה ההזויה הזאת
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3835 לייקים

בהחלט.
תחשבו איזה טמטום זה היה אם לא היינו עולים לשחק ביום שלישי...
Adam
קיבל.ה  285 לייקים

מילפורד כתב: 11 יוני 2026, 16:37 בהחלט.
קטונתי מלהבין את המשתמשים הרבים פה אשר אמרו זעקו שעלינו לפרוש, לא לעלות לשחק, לעזוב את הליגה, לעבור לליגה האדריאטית...
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4574 לייקים

Adam כתב: 11 יוני 2026, 16:39
קטונתי מלהבין את המשתמשים הרבים פה אשר אמרו זעקו שעלינו לפרוש, לא לעלות לשחק, לעזוב את הליגה, לעבור לליגה האדריאטית...
אם נעלה לגמר נגד ההם...
אני מעריך שנשקול הצעות כאלו שוב.
יחד, רק יחד! :heart:
פומפה
קיבל.ה  745 לייקים

ממש לא מטומטם ואתה אתה מדבר אחרי שניצחנו אבל מה היית אומר אם היינו מפסידים? . הנס שקרה פה הפעם זה שכל עולם הספורט יצא נגד ההחלטה ההזויה הזאת ולא הייתה להם ברירה אלא להפוך אותה. עצם זה שהוחלטה החלטה כזאת מראה שהענף הזה רקוב מהשורש וזה יתפוס אותנו שוב ושוב בעתיד ואז לא יהיה לנו גיבוי כמו שהיה עכשיו.
הפועל צריכה לשבור את הכלים כי מה שהולך פה לא יכול להימשך.
מי סיימה את שביתת השחקנים ההזויה? הפועל שהוציאה שחקנים אחד אחרי השני בעבירות. רק ככה אפשר פה אם אתה לא מכבי. אז כן היינו מסיימים את העונה אם היינו עושים את זה אבל בעיניי האפקט של זה היה הרבה יותר גדול ואולי היה קורה פה ניקוי אורוות רציני בסרחון הזה שנקרא כדורסל ישראלי.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3835 לייקים

כל עוד היה הערעור למוסד של איגוד הכדורסל על הפרק , היה צריך למצות אותו ולשחק כרגיל.
אם לא היינו משחקים בשלישי, זה עוד יכול היה להשפיע לרעה על ההחלטה היום.
אם ההזייה היתה ממשיכה היום והערעור לא היה מתקבל, אז אפשר היה לשקול צעדים לקראת ההמשך.
אבל ביום שלישי , היה צריך לעשות בדיוק מה שעשינו, לעלות במיינדסט שאנחנו מובילים בסדרה.
Niro
קיבל.ה  2851 לייקים

Maor כתב: 11 יוני 2026, 16:25 כל הכבוד על ההתנהלות של הפועל בכל הסאגה ההזויה הזאת
חכם לא נכנס למקומות שפיקח יודע לצאת מהם. אם היו דואגים לייצוג משפטי סביר שיזכיר ויטען בפני הדיינים שיש פה עוד צד חוץ מהפועל ירושלים, כל הסאגה הזאת הייתה נמנעת להערכתי.
NARKOTIKA
קיבל.ה  464 לייקים

מה עם איזה קנס לשופטים שפסקו משהו בניגוד מוחלט למשפט תקין והתקנון?

הם יכולים פשוט להמשיך לזרוק זין, לקבל ערעורים, ולבזבז לכולם את הזמן, ולהמשיך כרגיל?

כשאני דוחף בעיה כזאת לפרודקשן אני מקבל בראש.
קריירה עם סטנדרט מקצועי של גן ילדים.
פומפה
קיבל.ה  745 לייקים

מילפורד כתב: 11 יוני 2026, 19:36 כל עוד היה הערעור למוסד של איגוד הכדורסל על הפרק , היה צריך למצות אותו ולשחק כרגיל.
אם ההזייה היתה ממשיכה היום והערעור לא היה מתקבל, אז אפשר היה לשקול צעדים לקראת ההמשך.
אבל ביום שלישי , היה צריך לעשות בדיוק מה שעשינו, לעלות במיינדסט שאנחנו מובילים בסדרה.
אני לא חושב כמוך. לא רק שההחלטה הייתה הזויה היא גם יצרה מצב שהפסדנו את כל היתרון הספורטיבי שהיה לנו בעצם זה שסיימנו מעל ירושלים והרווחנו את יתרון הביתיות. הם בעצם קיבלו ביתיות במתנה ואנחנו היינו במרחק ריבאונד של איש ושלשת קלאץ של מיציץ מלהיות במינוס אחד ולקוות לאיזון של 1-1 אחרי הערעור.
אני כמובן שמח מהתוצאה שניצחנו אותם ועכשיו אנחנו במרחק ניצחון מגמר, אבל אני לחלוטין לא חושב שאפשר להגיד מטומטם על בחירה לא לעלות לשחק.
מה אני אגיד לך לצערי אני בטוח שנפגוש שוב בדילמה כזאת או אחרת בעתיד ואז נוכל לדון שוב באם היה נכון או לא נכון לשבור את הכלים בעבר.
gershon
קיבל.ה  371 לייקים

פומפה כתב: 11 יוני 2026, 20:05
מילפורד כתב: 11 יוני 2026, 19:36 כל עוד היה הערעור למוסד של איגוד הכדורסל על הפרק , היה צריך למצות אותו ולשחק כרגיל.
אני לא חושב כמוך. לא רק שההחלטה הייתה הזויה היא גם יצרה מצב שהפסדנו את כל היתרון הספורטיבי שהיה לנו בעצם זה שסיימנו מעל ירושלים והרווחנו את יתרון הביתיות. הם בעצם קיבלו ביתיות במתנה ואנחנו היינו במרחק ריבאונד של איש ושלשת קלאץ של מיציץ מלהיות במינוס אחד ולקוות לאיזון של 1-1 אחרי הערעור.
אני כמובן שמח מהתוצאה שניצחנו אותם ועכשיו אנחנו במרחק ניצחון מגמר, אבל אני לחלוטין לא חושב שאפשר להגיד מטומטם על בחירה לא לעלות לשחק.
מה אני אגיד לך לצערי אני בטוח שנפגוש שוב בדילמה כזאת או אחרת בעתיד ואז נוכל לדון שוב באם היה נכון או לא נכון לשבור את הכלים בעבר.
כבר שברנו את הכלים פעם אחת עבור סיבה סופר מוצדקת והפסדנו טכני (חצי גמר גביע ויינר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3835 לייקים

לא חושב שתוצאת המשחק השני בכלל קשורה לזה.
כל עוד העירעור היה באויר, והיינו בטוחים בצידקתנו היינו צריכים לשחק ולהוכיח את צדקתנו בערעור.
גם אם היינו מפסידים בירושלים, זה אותו עיקרון.
אם הערעור היה נדחה, היינו מדברים על לא לעלות למשחק החוזר וכדומה
פומפה
קיבל.ה  745 לייקים

gershon כתב: 11 יוני 2026, 20:11
פומפה כתב: 11 יוני 2026, 20:05
כבר שברנו את הכלים פעם אחת עבור סיבה סופר מוצדקת והפסדנו טכני (חצי גמר גביע ויינר)
הטיה ושחיתות של שנים לא משנים בצעד אחד
פעם פעמיים שלוש ואני חושב שהיה לזה אפקט מאוד משמעותי במיוחד עם הגיבוי שקיבלנו הפעם מקיר לקיר.
יכול להיות שאני טועה וזה לא היה משנה דבר, אבל להמשיך עם הקיים זה נורא מבחינתי.
בני12
קיבל.ה  3010 לייקים

חוץ מלעשות את שימון מאושר לא היית משיג כלום.
מסכים עם מילפורד. אם היינו מפסידים בערעור היה אפשר לדבר אם לעלות או לא לעלות בשבת אבל כל עוד היה ערעור חייבים היו לעלות.
נניח שלא היינו עולים ואז זוכים בערעור.
זה היה לתת מתנה לירושלים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3835 לייקים

ואם לא היינו עולים ומפסידים בעירעור?
מתנה לירושלים בריבוע.
בני12
קיבל.ה  3010 לייקים

צריך לזכור טוב טוב
שימון מעדיף להפסיד חמישים אליפויות לירושלים
ולא אחת להפועל