דניאל אוטורו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
הוקיץ'
קיבל.ה  8873 לייקים

מה אני אגיד, מזל שעופר מנהל אותנו ואתה כותב בפורום.
איש גדול
קיבל.ה  621 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 יוני 2026, 21:38 מה אני אגיד, מזל שעופר מנהל אותנו ואתה כותב בפורום.
מזל לכאלה כמוך (שזה חלק גדול מהכותבים פה וחלק קטן מהקהל)
בזה אני מסכים
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1921 לייקים

אולי היה סיכום שהוא נח ברבע ומצטרף בחצי?

עריכה - מצד שני, מדובר בצחי רייכנשטיין ובבעלים שמינה את צחי רייכנשטיין, אז לא יודייע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  3021 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 יוני 2026, 21:38 מה אני אגיד, מזל שעופר מנהל אותנו ואתה כותב בפורום.
גם לנפנף את הבקורת כאילו זה סבבה שהוא נוחת יום לפני חצי הגמר לאחר שלא התאמן חודש עם הקבוצה זה לא במקום
Charlie
קיבל.ה  1231 לייקים

covid bryant כתב:נוחת הערב
שחקן שלא שיחק ואפילו לא התאמן עם הקבוצה חודש שלם אמור להיכנס לסגל ועוד באינטנסיביות ובאגרסיביות של פלייאוף?!
הוקיץ'
קיבל.ה  8873 לייקים

בני12 כתב: 06 יוני 2026, 22:16
גם לנפנף את הבקורת כאילו זה סבבה שהוא נוחת יום לפני חצי הגמר לאחר שלא התאמן חודש עם הקבוצה זה לא במקום
אני חושב שזה הזוי לבוא בטענות לזר שלא רוצה לחזור לפה אחרי מה שהוא עבר כאן, ממשלת ארה"ב הוציאה אזהרת מסע לכאן והמלחמה אשכרה יכולה להתחדש כל יום ואף אחד לא יפול מהכיסא. כן, גם אם זרים אחרים הסכימו לבוא. זה לא הופך את הסיטואציה ליותר נורמלית. לא רק שאני לא רואה מקום להעביר עליו ביקורת, בעיני זה אפילו די מגעיל.
כפי שאמרתי, בסיטואציה כזאת אפשר לשבור את הכלים, להציב לו אולטימטום ובסבירות גבוהה לאבד אותו, ואפשר להתנהל בצורה חכמה ולקבל אותו לסדרת חצי הגמר מול ירושלים.
הוקיץ'
קיבל.ה  8873 לייקים

איש גדול כתב: 06 יוני 2026, 21:51
בזה אני מסכים
איזה כיף שתמיד יש אותך לתת לנו את הפרספקטיבה של "הקהל". מנותקים שכמונו.
ביוניק מאן
קיבל.ה  6 לייקים

הוקיץ׳ אני חושב שלשחרר את אוטורו למען יראו ויראו זה ירייה ברגל - זו צפרדע שצריך לאכול בטח בזמן מלחמה ולטפל בזה ברגישות ברמת המועדון.

אבל להלבין את אי ההגעה שלו זה היתממות - יש בישראל מאות זרים מג׳ראד הארפר ולוני ווקר ועד קנגוואה ובוריס אינו
דן אוטורו ראוי לכל ביקורת והאשמה על חוסר מחויבות כי זה מה שזה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2262 לייקים

לי מפריע שהוא היה בארה"ב ולא מטר מכאן כמו יוון או קפריסין או אפילו סופיה כשהוא שומר על כושר משחק ומתאמן.
לא היתה שום סיבה שהוא יבלה את התקופה הזו בארה"ב בלי להתאמן.
ואני כבר לא מדבר על זה שכמו שהפעילו לחץ מספיק קשוח כדי להביא אותו היום היה אפשר לעשות את זה לפני שבועיים כדי שיספיק להתאמן ואולי אפילו לשחק עם הסגל של הליגה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Nati
קיבל.ה  3323 לייקים

רדנקו כתב:לי מפריע שהוא היה בארה"ב ולא מטר מכאן כמו יוון או קפריסין או אפילו סופיה כשהוא שומר על כושר משחק ומתאמן.
לא היתה שום סיבה שהוא יבלה את התקופה הזו בארה"ב בלי להתאמן.
ואני כבר לא מדבר על זה שכמו שהפעילו לחץ מספיק קשוח כדי להביא אותו היום היה אפשר לעשות את זה לפני שבועיים כדי שיספיק להתאמן ואולי אפילו לשחק עם הסגל של הליגה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מי אמר לך שהוא לא התאמן?
בכל מקום פרסמו שהוא מתאמן ושומר על כושר.
ביוניק מאן
קיבל.ה  6 לייקים

אוטורו הוא מניית יורוליג בעלייה שעושה. את השם שלו לחוזים הבאים
למרות החוזה החדש שלו הוא שחקן שבכל רגע יכול לקבל הצעה מאחת מאריות אירופה בכפוף לביי אוואט
יש לו אינטרס לשמור על עצמו בכושר משחק אידיאלי תמיד ולטפח את המוצר שהוא לעצמו

הבעיה האמיתית איתו זה מה זה יעשה לחדר הלבשה בטווח הקצר.
איש גדול
קיבל.ה  621 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 יוני 2026, 22:42
בזה אני מסכים
לא צריך אותי בשביל זה
יש את העובדות
עונה שעברה ברבע גמר הפליאוף נגד גלבוע הגיעו למשחקי בית מעל 5000 אוהדים , העונה בערך חצי.
עונה שעברה נגד ירושלים בפליאוף היה אולם כמעט מלא.
נראה כמה יהיו היום
הקהל של הפועל הולך ומתכווץ.
זה לא אני אמרתי , זה העובדות
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4581 לייקים

איש גדול כתב: 07 יוני 2026, 06:25

בזה אני מסכים
לא צריך אותי בשביל זה
יש את העובדות
עונה שעברה ברבע גמר הפליאוף נגד גלבוע הגיעו למשחקי בית מעל 5000 אוהדים , העונה בערך חצי.
נראה כמה יהיו היום
אפשר לשחרר את עניין הקהל, או לכל נפחות לעשות אותו באשכול המתאים?
הבנו, צריך לעשות בהפועל רפורמה בשדרה הניהולית שתחבר יותר טוב את הקהל, ונרשם כבר מיליון פעם שהפועל בתקופת מעבר של שנה וחצי-שנתיים בענייני הקהל אחרי שאלו שהסתבר שמעולם לא אהדו הפועל עושים נגדה מחאה שמשפיעה על אחרים.
מה זה לעזאזל קשור לאוטורו?

אני אישית חושב שכמו שלי לא בא לטוס לאוקראינה עכשיו למרות שאני בטוח שיש בה איזורים פסטורלים ונעימים, גם אוטורו כנראה ראה ולא ממש בא לו... ונרגע כשהרגיעו אותו
לא שופט אדם כזה בכלל בכלל. להגיד ווקר וריילי וההוא וההוא חזרו אבל אוטורו לא, זה עלבון לאינטיליגנציה כי כל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת.
אנחנו פה בישראל לא מצליחים להסכים על כלום אז מה לנו כי נלין על אדם שמסתכל מבחוץ?

עכשיו אין איך להיכנס בהנהלה אז נכנסים בהם גם על זה.
עובדתית בסופו של דבר הוא פה וזה זמן כדורסל.

די כבר לדוש בכל דבר במקום לדבר מקצועית. שחררו!
יהיה את הזמן והמקום לזה. תנו לנו להתעסק בכדורסל.

(נ.ב - במשחק 3 היתה אחלה של אוירה לטעמי כי סןף סוף מישהו קיבל שכל וחיבר את הגוש המעודד לשאר היציע)
יחד, רק יחד! :heart:
קובי
קיבל.ה  725 לייקים

7even כתב: 07 יוני 2026, 06:39
איש גדול כתב: 07 יוני 2026, 06:25

לא צריך אותי בשביל זה
יש את העובדות
נראה כמה יהיו היום
אפשר לשחרר את עניין הקהל, או לכל נפחות לעשות אותו באשכול המתאים?
הבנו, צריך לעשות בהפועל רפורמה בשדרה הניהולית שתחבר יותר טוב את הקהל, ונרשם כבר מיליון פעם שהפועל בתקופת מעבר של שנה וחצי-שנתיים בענייני הקהל אחרי שאלו שהסתבר שמעולם לא אהדו הפועל עושים נגדה מחאה שמשפיעה על אחרים.
מה זה לעזאזל קשור לאוטורו?

אני אישית חושב שכמו שלי לא בא לטוס לאוקראינה עכשיו למרות שאני בטוח שיש בה איזורים פסטורלים ונעימים, גם אוטורו כנראה ראה ולא ממש בא לו... ונרגע כשהרגיעו אותו
לא שופט אדם כזה בכלל בכלל. להגיד ווקר וריילי וההוא וההוא חזרו אבל אוטורו לא, זה עלבון לאינטיליגנציה כי כל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת.
אנחנו פה בישראל לא מצליחים להסכים על כלום אז מה לנו כי נלין על אדם שמסתכל מבחוץ?

עכשיו אין איך להיכנס בהנהלה אז נכנסים בהם גם על זה.
עובדתית בסופו של דבר הוא פה וזה זמן כדורסל.

די כבר לדוש בכל דבר במקום לדבר מקצועית. שחררו!
יהיה את הזמן והמקום לזה. תנו לנו להתעסק בכדורסל.

(נ.ב - במשחק 3 היתה אחלה של אוירה לטעמי כי סןף סוף מישהו קיבל שכל וחיבר את הגוש המעודד לשאר היציע)
:heart: :rose:
איש גדול
קיבל.ה  621 לייקים

אז נחזור לדבר מקצועית
זה שאוטורו הועיל בטובו לחזור רק אתמול עולה לנו בזה שאנחנו עולים עם מוטלי כסנטר המוביל שלנו
יכול לעלות לנו בעונה
בני12
קיבל.ה  3021 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 יוני 2026, 22:40
אני חושב שזה הזוי לבוא בטענות לזר שלא רוצה לחזור לפה אחרי מה שהוא עבר כאן, ממשלת ארה"ב הוציאה אזהרת מסע לכאן והמלחמה אשכרה יכולה להתחדש כל יום ואף אחד לא יפול מהכיסא. כן, גם אם זרים אחרים הסכימו לבוא. זה לא הופך את הסיטואציה ליותר נורמלית. לא רק שאני לא רואה מקום להעביר עליו ביקורת, בעיני זה אפילו די מגעיל.
כפי שאמרתי, בסיטואציה כזאת אפשר לשבור את הכלים, להציב לו אולטימטום ובסבירות גבוהה לאבד אותו, ואפשר להתנהל בצורה חכמה ולקבל אותו לסדרת חצי הגמר מול ירושלים.
זה לא שאחרים הסכימו לבוא.
כל הזרים בכדורגל ובכדורסל באו. רק אוטורו לא חזר
והיום במשחק מאד מאד קריטי אנחנו עולים עם שגב (שנמצא בכושר מאד רע) כסנטר שני (כשברור שהמטרה של ירושלים תהיה להדביק למוטלי שתי עבירות מהירות)
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1980 לייקים

אני עם הוקיץ׳ לגמרי בנושא הזה (חוץ מהשבחים לעופר שזה גדול עליי).
כן, הוא היה צריך להגיע לכאן לפני שבועיים. אבל זאת לא סיטואציה של שחור ולבן וישר ״מדובר זבל שמנצל פרצה בחוזה כדי לעשות סיאסטה בבית״. הנושא של להגיע לכאן במצב הביטחוני הזה הוא הרבה יותר nuanced מה״להטיס אותו מכאן על טיל״ הגורף הזה. כל זאת עוד לפני שמכניסים לדיון את איכויתיו כשחקן ותרומתו הפוטנציאלית בעונות הבאות.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2262 לייקים

אני לא מתיימר לדעת מה קרה.
אבל אם הוא הגיע עכשיו בגלל לחצים שלנו אחרי שלפי הפרסומים התחרט ברגע האחרון ולא עלה על טיסה, אני חושב שהיה צריך להפעיל אותם לחצים לפני שבועיים לפחות כדי שיגיע לכאן לפני הפלייאוף.
התחושה שלי (שלא מבוססת על כלום כי אני לא יודע מה באמת קורה) היא שזה לא היה נראה מספיק קריטי והפך לכזה ברגע שטאי נפצע.
אם זה המצב אז חבל מאוד כי יתכן שזה מה שיעלה לנו בתואר השנה.
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

מניח שהופעלו אותם לחצים והפציעה של טאי הייתה תוספת שבסוף אפשרה לשבור אותו.
הוקיץ'
קיבל.ה  8873 לייקים

בני12 כתב: 07 יוני 2026, 10:38
הוקיץ' כתב: 06 יוני 2026, 22:40

זה לא שאחרים הסכימו לבוא.
כל הזרים בכדורגל ובכדורסל באו. רק אוטורו לא חזר
והיום במשחק מאד מאד קריטי אנחנו עולים עם שגב (שנמצא בכושר מאד רע) כסנטר שני (כשברור שהמטרה של ירושלים תהיה להדביק למוטלי שתי עבירות מהירות)
קודם כל, בוא נדייק. מחוץ לשלושת הגדולות רוב הזרים לא חזרו. גם חלק מאלה שכן חזרו בשלושת הגדולות בסופו של דבר לא עשו את זה ישר (בראיינט, ג'ונס, וויילי, מובלי).
דבר שני, גם אם כולם הסכימו לחזור זה לא משנה את הסיטואציה. אם בחברה שלך ציפו מכולם לבוא למשרד בזמן המלחמה עם איראן ולקחת את הסיכון שטיל יתפוס אותך בדרך, זה היה משנה לך שכל חברייך לצוות הסכימו לבוא? לי לא.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  150 לייקים

1. אוטורו הוא מפלצת מדד ושחקן טופ יורוליג. זה שהוא בהפועל עם כל המלחמות והטיסות זה לא מובן מאליו. יכול להיות שאנשים מתגעגעים לימים של העמותה, מתי שרמי
עמד על הרגליים האחוריות ושחרר את האוול ליריבה ישירה תמורת הון של 60 אלף דולר, אבל גם תמורת הרבה יותר לא היה שווה לנו להיכנס איתו לקלאש בשביל
לראות אותו תופר אותנו שנה הבאה בדובאי או מישהי אחרת שתיקח את החוזה שלו בלי למצמץ.

2. יותר מזה, נגיד שהקבוצה הייתה מלכלכת על אוטורו (וכן מגיע שאפו לעופר שידע גם פה כמו עם מוטלי לסתום את הפה), היה לזה אפקט הרבה מעבר. לדעתי,
איך שהתנהלנו עם מוטלי בשנה שעברה עזר לנו הרבה עם ההחתמות בשנה הנוכחית, כנ"ל לגבי ההתנהלות מול בריאנט והחזרה לארץ.

3. אני מן הסתם גם לא אוהב את ההתנהלות של אוטורו, במיוחד שרוב הזרים שלנו ובליגה כן חזרו, אבל בסוף הוא לא סיים 3 שנים גדודים בגולני ואפשר להבין אותו. חוצמזה, אנחנו
קבוצה קטנה (במונחי יורוליג), בלי רישיון קבע, שחצי מהמשחקים שלה משוחקים בלי קהל ויש לה לפחות 2 אולמות ביתיים. אנחנו צריכים להתנהל בהתאם
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  25 לייקים

לשים את הכל בצד.
זה לא זמן לחשבונות.

יש מטרה אחת בלבד.
:hapoel: אפליקציית 'רק הפועל' זמינה בגוגל פליי ובאפסטור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3863 לייקים

זה בערך הכי מרפי שיש, אם דוקא היום, אחרי שחזר (בהנחה שאכן חזר) , יהיה שוב ירי מאיראן.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  870 לייקים

מילפורד כתב: 07 יוני 2026, 18:38 זה בערך הכי מרפי שיש, אם דוקא היום, אחרי שחזר (בהנחה שאכן חזר) , יהיה שוב ירי מאיראן.
אזעקה אחת והוא בדרך החוצה מפה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3863 לייקים

כמו כל הזרים, ובצדק
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

אז הוא הגיע, לא שיחק, ובסוף תהיה התקפה על ישראל?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

חייבים להעיף את אוטורו. יש תור עצום של סנטרים איכותיים בטירוף שמחכים לשחק במדינה הכי מותקפת בעולם כבר שנים.
אנחנו הפועל, מי הוא בכלל.

בני12
קיבל.ה  3021 לייקים

לנתק לו את האינטרנט
feigenbaum99
קיבל.ה  293 לייקים

בני12 כתב: 07 יוני 2026, 22:20 לנתק לו את האינטרנט
:evil-grin:
Adom_Adom
קיבל.ה  619 לייקים

טוב נו אפשר להבין אותו לגמרי
מסכן עכשיו צריך לחפש מאיפה לברוח
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  695 לייקים

Adom_Adom כתב: 07 יוני 2026, 22:25 טוב נו אפשר להבין אותו לגמרי
להבין אותו? מה פתאום! משלמים לו כסף שיתחיל לרקוד!
Adom_Adom
קיבל.ה  619 לייקים

iamgabormarton כתב: 07 יוני 2026, 22:27
Adom_Adom כתב: 07 יוני 2026, 22:25 טוב נו אפשר להבין אותו לגמרי
להבין אותו? מה פתאום! משלמים לו כסף שיתחיל לרקוד!
מדהים
אשכרה נחת אתמול אחרי שכנועים והיום מלחמה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

אלף פעם כתבתי באשכול הזה שאני לא בטוח שנכון שהוא יגיע לארץ, צריך לחשוב על העתיד של הקבוצה מי לעזאזל ירצה לשחק פה ובצדק?
אי אפשר לנהל פה כדורסל.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  2047 לייקים

"היום" מלחמה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  2047 לייקים

גביזון כתב: 07 יוני 2026, 22:32 אלף פעם כתבתי באשכול הזה שאני לא בטוח שנכון שהוא יגיע לארץ, צריך לחשוב על העתיד של הקבוצה מי לעזאזל ירצה לשחק פה ובצדק?
אי אפשר לנהל פה כדורסל.

ואני כתבתי מיליון פעם, אבל מה זה עוזר?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

KingAlpaca כתב:
גביזון כתב: 07 יוני 2026, 22:32 אלף פעם כתבתי באשכול הזה שאני לא בטוח שנכון שהוא יגיע לארץ, צריך לחשוב על העתיד של הקבוצה מי לעזאזל ירצה לשחק פה ובצדק?
אי אפשר לנהל פה כדורסל.

ואני כתבתי מיליון פעם, אבל מה זה עוזר?
פשןט יש פה אנשים שכל כך להוטים להעיף אותו מכאן, שבזכותם הוא עוד יעשה את זה בעצמו

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

המשפחה של אוטורו עכשיו:
We fucking told ya!!!

Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

איזה איש מנחוס זה לא אמיתי
Maor
קיבל.ה  343 לייקים

למען ביטחון המדינה, שישאר בסופיה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

Maor כתב:למען ביטחון המדינה, שישאר בסופיה.
אם המצב ישאר ככה לא בטוח שנראה אותו פה עונה הבאה, ולא את אלייז'ה ולא עוד כמה.

שליחת תגובה