חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  3224 לייקים

תעיף ליציע כתב: 04 יוני 2026, 14:21 כל החמודים פה שאוהבים "עבודה בשקט"
אני מאוד מעריך עבודה בשקט.
בינתיים יש שקט ואין החתמות.
יוספי לא יהיה פה, ניב יהושע לא יהיה פה ,
איתי מרדכי לא יהיה פה והשקט עוד עשוי לא
להביא הרבה ישראלים מוכשרים.
שוק ישראלי דליל שלא היה שנים וגם המעט
שיש לא רלוונטי לנו.

אנחנו הקבוצה הכי חלשה בישראלים מכל החמש
הראשונות בפער. אבל הכל נהדר.
יש שקט.
לא לוקח את ניב יהושוע ב1.5 מיליון יורו עבור 50 אחוז כרטיס
שלוזון יעשה סיבובים על אלונה.
יש לך 2 ישראלים מהנבחרת, כמה וכמה מהנבחרות הצעירות, אני ממש לא מסכים איתך שאנחנו בפער הכי חלשים מה5. תשנה את דעתך מיד ותצלם לי את זה אחרי שנכנס קרעי.
dino
קיבל.ה  3224 לייקים

בכלל, לא יזיק לפעמים ללכת ליעוץ מול הצ׳אטגיפיטי לבדוק איפה זה פוגש אותנו הדחף והחרדה להחתמות שבוע וחצי אחרי שנגמרה העונה. אשכרה אנחנו מוכנים להחתים את אליהו אליהו, או אפילו רק לשמוע שרוצים אותו וזה יתן לנו את הסיפוק.
הצבי ישראל
קיבל.ה  111 לייקים

dino כתב: 04 יוני 2026, 15:30
הצבי ישראל כתב: 04 יוני 2026, 15:15
בן לוז כתב: 04 יוני 2026, 13:55

לואיזו עוזב -> אתה מביא 10 זרתותח
מאיימבו מציע -> אתה מביא מגן שמאל זרתותח
איפה הבעיה?
ואם אתה רוצה להחיף את שאנדה ובואטנג אין בעיה כי זר אחד עוזב זר אחר בא
למה אתה חושב שישרפו תקן של זר על עמדת מגן שמאל? הולכים להשכיב 350 אלף יורו על דורון רגלי זכוכית, כנראה בונים עליו בתור המגן השמאלי הבכיר.
בכלל לא בטוח שזה 350 ולא סביב 250
איך הצליחו ככה להוריד?
Lucas
קיבל.ה  25 לייקים

ברגע שלואיזו עוזב ואנחנו (כנראה) לא עושים קפיצת מדרגה בזרים (שאנדה ובואטנג)
מקום 4 עונה הבאה זה כמו אליפות בשבילי.
ונרקומן
קיבל.ה  590 לייקים

אני די בטוח שרוב המגיבים פה זה אוהדים שתולים של מכבי, שרון ניסנוב או טב״ח החלוץ.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4527 לייקים

ונרקומן כתב: 04 יוני 2026, 16:03 אני די בטוח שרוב המגיבים פה זה אוהדים שתולים של מכבי, שרון ניסנוב או טב״ח החלוץ.
:rofl:
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4527 לייקים

dino כתב: 04 יוני 2026, 15:38 בכלל, לא יזיק לפעמים ללכת ליעוץ מול הצ׳אטגיפיטי לבדוק איפה זה פוגש אותנו הדחף והחרדה להחתמות שבוע וחצי אחרי שנגמרה העונה. אשכרה אנחנו מוכנים להחתים את אליהו אליהו, או אפילו רק לשמוע שרוצים אותו וזה יתן לנו את הסיפוק.
לוידע מי זה אליהו אליהו אבל אני בטוח שזה עדיף על גורפינקל
יחד, רק יחד! :heart:
אונישנקו
קיבל.ה  519 לייקים

תעיף ליציע כתב: 04 יוני 2026, 14:21 איתי מרדכי לא יהיה פה
מצוין
לברדה מגיעה עוד עונה
ר.ש
קיבל.ה  540 לייקים

מאוד הייתי שמח שיביאו את רטנר בחצי מיליון שח. שדרוג אדיר ביחס לאל ים ולדעתי גם ביחס לאלקוקין.
רואה שחורות המקורי
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1630 לייקים

לא יודע אם העלו את הרעיון לנסות את צ׳יקו מגן שמאלי אז וואלה שווה ניסיון לגמרי
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  127 לייקים

ר.ש כתב: 04 יוני 2026, 16:44 מאוד הייתי שמח שיביאו את רטנר בחצי מיליון שח. שדרוג אדיר ביחס לאל ים ולדעתי גם ביחס לאלקוקין.
הוא יותר 10 מאשר 6
הוקיץ'
קיבל.ה  8783 לייקים

ר.ש כתב: 04 יוני 2026, 16:44 מאוד הייתי שמח שיביאו את רטנר בחצי מיליון שח. שדרוג אדיר ביחס לאל ים ולדעתי גם ביחס לאלקוקין.
איזה חצי מיליון ש"ח?
יותר בכיוון של 2 מיליון יורו.
D&3
קיבל.ה  1773 לייקים

כמדומני שהוא מדבר על אדר ולא נבות
zionz
קיבל.ה  37 לייקים

תעיף ליציע כתב: 04 יוני 2026, 14:21 כל החמודים פה שאוהבים "עבודה בשקט"
אני מאוד מעריך עבודה בשקט.
בינתיים יש שקט ואין החתמות.
יוספי לא יהיה פה, ניב יהושע לא יהיה פה ,
איתי מרדכי לא יהיה פה והשקט עוד עשוי לא
להביא הרבה ישראלים מוכשרים.
שוק ישראלי דליל שלא היה שנים וגם המעט
שיש לא רלוונטי לנו.

אנחנו הקבוצה הכי חלשה בישראלים מכל החמש
הראשונות בפער. אבל הכל נהדר.

יש שקט.
אולי אתה צודק, ואולי צריך יותר סבלנות ממה שיש לך. אןלי גם הציפיות שלך לא מציאותיות ביחס לדרך שמתווה ההנהלה.
מה שבטוח זה שריאיונות של ספרא או חברי הנהלה בתקשורת זה לא מה שיביא הישגים
הוקיץ'
קיבל.ה  8783 לייקים

D&3 כתב: 04 יוני 2026, 17:11 כמדומני שהוא מדבר על אדר ולא נבות
אדר רטנר קיצוני בכלל, מה הקשר לקנצפולסקי ואלקוקין?
D&3
קיבל.ה  1773 לייקים

הוקיץ' כתב: 04 יוני 2026, 17:35
אין לי מושג, פשוט פורסם היום שיש לו סעיף שחרור של חצי מיליון, ועל כן ההיסק
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  297 לייקים

כמה שנים מאיימבו בישראל,הוא לא יוצא עם בת של מלך או משהו?
בקיצור מתי הוא הופך לפיני מיימון
ומפנה משבצת של זר?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  975 לייקים

D&3 כתב: 04 יוני 2026, 17:41
הוקיץ' כתב: 04 יוני 2026, 17:35
אין לי מושג, פשוט פורסם היום שיש לו סעיף שחרור של חצי מיליון, ועל כן ההיסק
אני די בטוח שחלק מהאנשים התכוונו לאדר רטנר וחלק מהאנשים התכוונו לנבות רטנר. נבות רטנר קשר מרכזי מחיפה, אני מבטיח שאין לו סעיף שחרור, וכשימכרו אותו לאירופה (לא אם) זה יהיה בלא מעט מיליוני יורו. אדר רטנר, שפעם פורסם שאנחנו רוצים אותו כשהיה ברמת-גן, והוא יותר שחקן כנף, משחק בבני יהודה אחרי שנתן שם חצי עונה לא רעה. וכן, הם אחים למיטב ידיעתי.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  575 לייקים

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... kuywmj11gx
סירב להצעת מכבי ת"א - וסיפק השוואה מקוממת: "גם עם גרמניה הנאצית לא הייתי עושה עסקים"
...
לדבריו, לנוכח "הסבל המתמשך של אזרחים בעזה, בלבנון, באיראן ובאזור כולו", אין בכוונתו לקדם עסקאות עם מועדון המייצג את ישראל.
חובה דחוף בהול עוד היום!!!!! רציני!!!!!
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  575 לייקים

רועי גווארה כתב: 04 יוני 2026, 19:01 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... kuywmj11gx
סירב להצעת מכבי ת"א - וסיפק השוואה מקוממת: "גם עם גרמניה הנאצית לא הייתי עושה עסקים"
...
לדבריו, לנוכח "הסבל המתמשך של אזרחים בעזה, בלבנון, באיראן ובאזור כולו", אין בכוונתו לקדם עסקאות עם מועדון המייצג את ישראל.
לפחות המגן השמאלי...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  575 לייקים

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... kuywmj11gx
...
לפחות המגן השמאלי...
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  975 לייקים

dino כתב: 04 יוני 2026, 15:38 בכלל, לא יזיק לפעמים ללכת ליעוץ מול הצ׳אטגיפיטי לבדוק איפה זה פוגש אותנו הדחף והחרדה להחתמות שבוע וחצי אחרי שנגמרה העונה. אשכרה אנחנו מוכנים להחתים את אליהו אליהו, או אפילו רק לשמוע שרוצים אותו וזה יתן לנו את הסיפוק.
אני באופן כללי חושב שלפורום יש תפקיד לא רק בלהלל ולשבח ולפאר (וגם זה חשוב, ויש לא מעט על מה בעונה האחרונה) או לפרוק תסכול, אלא גם לאתגר את המערכת ולהעביר ביקורת או לבטא ציפיות. אז קודם כל, האווירה של הרצון לראות פה וולקאם מבטאת ציפייה שיש לקהל מהמועדון בקיץ הזה לקראת העונה הבאה. אני לא חושב שישמחו לראות פה את אליהו אליהו, וזה לא מה שירגיע את הקריז. הקריז הזה, או ההתרגשות הזאת, זה לא דבר רע כי זה מגיע ממקום מאוד בריא דווקא. ברמת הקהל - הקהל שלנו חרמן אחרי שנים של דיכוי חשקים וחיי פרישות מצמרת הכדורגל הישראלי. ראית את זה הרבה מעבר לשער חמש בבלומפילד העונה - בצעדות המטורפות, בטבריה בחוץ, בסכנין בחוץ, בפודקאסטים, ברשתות החברתיות. במשחק האחרון מול ב"ש בבלומפילד, ראיתי את הטירוף של אוהדי ב"ש כשהם בפיק של מאבק אליפות, ואמרתי לעצמי שאנחנו עשינו עונה עם טירוף הרבה יותר גדול מזה בקהל שלנו, כשאנחנו בכלל לא מועמדים לשום דבר חוץ מכרטיס לאירופה.

ובמובן הביקורתי של הדברים, אני לגמרי מסכים עם הרבה מהדברים של כל מי שאומר לסמוך בעיניים עצומות על ההנהלה אחרי הקיץ הקודם ואיך שהוא הסתיים. ובאותה נשימה אני כן רוצה להזכיר שאותה הנהלה החליטה שזה סבבה להתחיל את העונה בלי מגן ימני ולרוץ ככה עד ינואר. ואותה הנהלה חשבה שזה רעיון טוב לשים All-in על ילד בן 17 ולהתחיל עונה בלי שום תוכנית ב' או ג', מלבד התוכנית ז' של הילד זין שהיה המחליף של דפאה עד ינואר. לא יודע להגיד איך העונה הזאת הייתה מסתיימת אם היו מחליטים אחרת, אני יכול לדמיין שטוב יותר מאיך שסיימנו.

והטעויות האלו הן בסדר, והכל בסדר, ולא מחזיק איזו טינה למישהו, להיפך. אבל לדעתי כן יש לנו תפקיד בלאתגר את המערכת כמו בסוגיות ההן, גם עם סוגיות נוכחיות. למשל, לפחות בכל מה שנאמר בקול רם ובעקיפין - מאוד מרוצים ממה שקורה באמצע המגרש שלנו. אני לא איש כדורגל, אבל אני חושב שזה לא סבבה, אולי אני טועה. אני גם חושב שבגזרת הזרים אפשר לעשות טוב יותר, וזה לא סותר את העובדה שלא באמת נפלנו עם אף זר (אולי למעט בואטנג), אבל אפשר היה להביא כנף שמאל וקשר מרכזי וקשר אחורי טובים יותר. ואולי באמת זה הכל נסיבות, ובכוונת ההנהלה הייתה שהעונה הזאת באמת תהיה עם דנילסון ודיארה ופול מוקיארו. סיכוי סביר שזה גם נכון, ושלנסיבות היה פה תפקיד גדול מאוד. אבל הנסיבות קצת השתנו, והציפייה שלי היא כן לנסות ולהשתדרג לפחות על 2 זרים קיימים, בלי קשר ללואיזו (שזו כנראה גזירת גורל, הכאב היחיד הוא על הרווח שיוצא לנו מכל זה, אבל זה הכיס של ספרא ולא שלי).

ועוד עניין על התזמון של הציפיות ואיך שהן פוגשות את המציאות - בקיץ הקודם כן ידענו לסגור את מאיימבו ואסף צור עוד לפני שהסתיימה העונה, וחיכינו עם ההכרזה מתוך ג'נטלמניות. ובתכל'ס - זה שני השחקנים היחידים שהבאנו בהעברות פנימיות (ז"א מתוך הליגה הישראלית) שפגענו בהם. אולי זה מקרה, ואולי לתכנון המוקדם והביצוע המיידי כן הייתה השפעה על זה. כן הייתה לי תקווה מסויימת שבתור קבוצת צמרת שהבינה כבר לפני חודשיים שיש לה אירופה, שנדע לסמן 2-3 שחקנים בשוק המקומי שנדע לסגור אותם מאחורי הקלעים מוקדם ולפרסם על ההחתמה שלהם ביום הראשון של החלון. לא בגלל שיש לחץ של זמן, אלא בגלל שאין שום הגיון להיות סבלני בשוק המקומי, ולתת לחיפה וב"ש והמחלה ובית"ר להחתים את השחקנים האלו. זו לא רשימת סקאוטינג סודית של זרים שאתה לא משחק שם עם הגב אל הקיר והאפשרויות הרבה פחות מוגבלות. אז יש באסה מסויימת על כך שפרבר היה היחיד שסגרנו איתו, כשמקביל כמה שחקנים מבטיחים לא פחות מצאו את דרכם ליריבות שלנו.

ואגב, מעבר לשניים האלו שהזכרתי (צור ומאיימבו), השחקנים האחרים שהבאנו מהליגה היו מור בוסקילה, דניאל דפאה (מאמין בשניהם, ואוהב את שניהם, אבל עד כה הם אכזבו), אנאס מחאמיד (נפילה מארץ הנפילות) ועידן ברנס (שהושאל, לא עקבתי אחרי הביצועים שלו). ובגזרה הזאת זו לא הייתה הצלחה גדולה, אפשר היה להוציא טוב יותר מהשוק הישראלי בקיץ הקודם, ולדעתי גם בקיץ הזה למרות המוגבלויות שלו. אם באמת חושבים שיאיר מרדכי וניב יהושע ואיתי רוטמן ותומר יוספי (היחיד ברשימה הזאת שאני דווקא מאמין שהוא פלופ) לא שווים חולצה אדומה - אחלה, מכבד את זה. בהנחה ותקווה שבוקסה לא באמת אחראי על גזרת הישראלים (עליו אני לא סומך, ויש לו אפס קרדיט אצלי, ולא מבין מה הוא עדיין עושה בהפועל), אני כן סומך על ההבנה של פרימור וברדה. אבל חובת ההוכחה היא עדיין עליהם, למרות הקיץ הקודם, כי בשוק המקומי הם עדיין לא הוכיחו את עצמם.

לא יודע לגבי ChatGPT, זו דעתי הצנועה. וכן, אני אישית חרמן לקראת העונה הבאה, דווקא בגלל העונה האחרונה. וחלק מהחרמנות הזאת זה הרצון לראות פה חלון מלפפונים יוצא דופן, הסנטימנט שאני שומע ממי שמקורב למועדון בפורום (בין השורות) הוא שלא צפוי חלון יוצא דופן. שוב, לגיטימי ומקובל, יש להם קרדיט כמעט מכולם להמשיך בעשייה המבורכת שלהם. אבל גם לגיטימי להתבאס, קצת, אם אכן כך יתפתחו הדברים. וזה הקול שאני מנסה להשמיע, וזו לא ביקורת או קטנות אמונה, אלא רק רצון לאתגר טיפה.

וכן, יש פה כמה אוהדים מטונפים של המחלה, כמו האידיוט הזה שכתב פה איזו הודעה על כך שצריך לשלוח את ספרא הביתה. כשעיון קצר בפרופיל משתמש שלו העלה את העובדה שהוא הצטרף לפורום ב- 4 לפנות בוקר בלילה של דרבי צ'יקו, כשמוכן לשים כל סכום על כך שעשה את זה דווקא בשעה הזאת לא בגלל שהיה עסוק בחגיגות במועדון הגואט באותו לילה. ויש פה גם כמה אוהדי הפועל שהם ממורמרים וקיצוניים לא משנה מה, כמו המשתמש "ו", וזה בסדר - זכותו. לדעתי חלק לא מבוטל מהאנשים שבצד הניצי יותר של ההודעות מגיע ממקום דומה לשלי, ולכל אחד יש את הדרך שלו להביע את עצמו. והכל בסדר, בשביל זה הפורום הזה קיים.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  975 לייקים

רועי גווארה כתב: 04 יוני 2026, 19:03 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... kuywmj11gx
...
לפחות המגן השמאלי...
לא רוצה להכביד את הפורום עם תגובה רצינית באמת - אבל אם יש משהו שהכמה שנים האחרונות לימדו אותי לפחות זה שהאוייבים שלנו שונאים את כולנו. באותה שבת רצחו פה את כולנו - אוהדי הפועל, שמאלנים, ערבים, מוסלמים, זקנים, תינוקות, אפילו תאילנדים. והאנשים ששונאים אותנו כמו החלאה הזאת לא מסוגלים להבדיל בינך ובין המחלה או בין בית"ר, מבחינתם כולנו לא ראויים לקיום. ואגב, הקהל שלנו מגוון ומורכב ומלא בהמון אנשים שמרעידים יחד את העיר הזאת, חלקם נלחמים עכשיו בלבנון, חלקם מפגינים נגד המלחמה בבימה - כולם אחים שלי.

אנחנו יכולים וצריכים להיות המצפן המוסרי של הכדורגל הישראלי בכל מה שקשור לדו-קיום, לליברליות, לחופש ולכל מה שהוא לא בצבע צהוב. אבל בקטע הזה? שילך להזדיין האייתולה הזאת והשחקנים שלו - מאחל להם לקרוע רצועות צולבות בשתי הרגליים, ומאחל לו לגלות ששכח לעשות להם ביטוח בבוקר שאחרי. זה כמובן לא מפריע לי לאחל למחלה להכשל בכל מה שהיא עושה, בארץ ובחו"ל.
אסון למכבי
קיבל.ה  152 לייקים

בן לוז כתב: 04 יוני 2026, 13:55
אסון למכבי כתב: 04 יוני 2026, 12:27
בן לוז כתב: 04 יוני 2026, 12:13 לא גורפינקל ולא קלר
רק מגן זרתותח
אבל זה כבר תלוי במאיימבו
אי אפשר להביא לשם זר. אתה צריך גם 10. וזה עוד בהנחה שמאיימבו יקבל אזרחות
לואיזו עוזב -> אתה מביא 10 זרתותח
מאיימבו מציע -> אתה מביא מגן שמאל זרתותח
איפה הבעיה?
ואם אתה רוצה להחיף את שאנדה ובואטנג אין בעיה כי זר אחד עוזב זר אחר בא
שאתה לא יכול לשחק עם כל הזרים בהרכב. זו הבעיה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

RedDrifter כתב: 30 מאי 2026, 10:52 תראו לטווח הקצר אוגריסה ומלמד כנראה יהוו שדרוג טוב אבל התוכנית עבודה של הפועל עובדת יותר על הטווח הארוך (גם אני הייתי רוצה לראות פה את אוגריסה אבל הפרופיל שלו לא מתאים לספרא לכן לא רואה את זה קורה) וזה מעבר לעניין שכרגע נשארים עם בואטנג שם בעמדה.
מה גם שלהביא את שניהם כרוך בלא מעט כסף.. (מעריך באזור ה2.5 מיליון אירו) כאשר אחד מהם יהיה בן 32 השנה והשני 34

אני חושב שהפועל צריכה להתמקד בשוק הברזילאי - מעבר לפלקאו וצ׳קו, הגיעו לפה שחקנים לא רעים שידעו להסתגל מהר לליגה שלנו (פטאצ׳י, דאבו) והביאו מספרים יפים

פרופיל מעניין שמצאתי שיכול להחליף את לויזו

Dodo - Nautico
https://www.transfermarkt.com/dodo/prof ... ler/978117

שחקן שמזכיר מאוד את לויזו עם יכולת בעיטה מחוץ לרחבה טכני מהיר וזריז ומשחק עומק לא רע, יכול לשחק בכמה עמדות התקפה. מושאל שם עד בנובמבר 2026 ושייך למועדון אחר
תמונה

הוצע למכבי חיפה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
ר.ש
קיבל.ה  540 לייקים

הייתי מביא את עדן שמיר (שחקן חופשי) לספסל. גיבוי סביר לפלקאו וקרייב. עוד אפשרות זה ארד בר מבני יהודה שאמנם כוכבו דעך אבל רק לפני שלוש שנים נמכר לציריך.
כאמור, גם את אדר רטנר הייתי מביא, כי לדעתי יש לו סיכוי להיות מהשחקנים הטובים בליגה ולעשות קפיצה דומה לשל טוריאל.
רואה שחורות המקורי
KingZivos
קיבל.ה  324 לייקים

אני חושב שבגלל שהעונה הסתיימה מאוחר ואירופה כבר קרובה, אפילו לא פוזלים לקמפיין שם. בחודש לבנות קבוצה שמתאימה לקמפיין באירופה זה לא סביר ועדיף לא להביא שחקנים בלחץ.
השנה באירופה יהיה טיול (ולא מהקטע של הולך להיות קל, באמת טיול, גיחה וחזרה )
ואני מקווה שעד לתחילת העונה איפה שהוא באוגוסט, יחזקו באמת בשחקנים שנבחרו לא בלחץ ושיעזרו לנו להלחם חזק בצמרת.
אני חושב שבמידה והכל יהיה טוב וספרא ישאר, הקמפיין של הפועל באירופה יהיה רלוונטי עוד שנתיים, בתקווה שישחקו בארץ.
ולא זה לא לוזריות- זו ריאליות.
גם אם במקרה נעבור שלב..
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  838 לייקים

KingZivos כתב: 06 יוני 2026, 16:55 אני חושב שבגלל שהעונה הסתיימה מאוחר ואירופה כבר קרובה, אפילו לא פוזלים לקמפיין שם. בחודש לבנות קבוצה שמתאימה לקמפיין באירופה זה לא סביר ועדיף לא להביא שחקנים בלחץ.
השנה באירופה יהיה טיול (ולא מהקטע של הולך להיות קל, באמת טיול, גיחה וחזרה )
ואני מקווה שעד לתחילת העונה איפה שהוא באוגוסט, יחזקו באמת בשחקנים שנבחרו לא בלחץ ושיעזרו לנו להלחם חזק בצמרת.
אני חושב שבמידה והכל יהיה טוב וספרא ישאר, הקמפיין של הפועל באירופה יהיה רלוונטי עוד שנתיים, בתקווה שישחקו בארץ.
ולא זה לא לוזריות- זו ריאליות.
גם אם במקרה נעבור שלב..
קח ספוילר
בלי חלוץ לא נעבור שום שלב
Bashan de silva
קיבל.ה  6 לייקים

לצערי אירופה זה לא רלוונטי העונה, המועדון לא עושה מספיק כדי שזה יהיה אפשרי וזה סופר קשה בלי ביתיות ועם 0 דירוג, לואיזו עוזב רשמית ואם הפועל רוצה להילחם על תואר בעונה הקרובה חייבים לשים המון כסף(אם צריך אז גם מעל 2 מיליון יורו) ולנסות להביא שובר שיוויון בעמדת ה10. הייתי נותן פה שמות שאני מפנטז שיגיעו לפה אבל לא חושב שיש נכונות כספית לשים סכומים גדולים על מחליף ללואיזו
Dubi Dubkin
קיבל.ה  162 לייקים

Bashan de silva כתב: 06 יוני 2026, 17:31 לצערי אירופה זה לא רלוונטי העונה, המועדון לא עושה מספיק כדי שזה יהיה אפשרי וזה סופר קשה בלי ביתיות ועם 0 דירוג, לואיזו עוזב רשמית ואם הפועל רוצה להילחם על תואר בעונה הקרובה חייבים לשים המון כסף(אם צריך אז גם מעל 2 מיליון יורו) ולנסות להביא שובר שיוויון בעמדת ה10. הייתי נותן פה שמות שאני מפנטז שיגיעו לפה אבל לא חושב שיש נכונות כספית לשים סכומים גדולים על מחליף ללואיזו
זה די מצחיק מה שאתה ועוד מספר לא מבוטל של משתמשים היסטריים רושמים.
העובדות הן שהפועל הוציאה הכי הרבה כסף על רכש שנה שעברה
המערכת עובדת בשקט כמעט בלי הדלפות לכתבי חצר מקומיים
ברור שיבוא מחליף איכותי ללואיזו
האדום הצורר
קיבל.ה  792 לייקים

צריך להביא קשר התקפי שיכול לתת מספרים במקום ווינגר, זה הכי חשוב. ואחרי זה חלוץ במקום בואטנג. ואירופה סופר רלוונטית, עם הגרלה סבירה הפועל יכולה לפגוש קבוצות שנעות בין הרבה פחות טובות ממנה לקצת יותר טובות ויש סיכוי להגיע לבתים. לא גדול אבל גם לא אפסי.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1194 לייקים

אני מאוד אוהב את ספרא
אני אסיר תודה
אין לי בעיה שנהיה שלוש שנים מקום 4-6
השנה הזו הייתה שנה חלומית ואני קונה עוד שנה עם נצחונות כאלה ומקום 5

אבל הגיע הזמן שמישהו ייצא ויתאם עם הקהל ציפיות
ברדה התראיין לא פעם ואמר שהמטרה היא לעלות עוד מדרגה, שיש רצון להתמודד חזק למעלה בשנה הבאה.

המועדון נכון לרגע הזה לא מכוון לשם.
אפשרות אחרת היא שכל המערכת מבולבלת ובטוחה שיש פה איזה קבוצה קטלנית שהזמן יהפוך אותה לקבוצה טופ.

בית״ר בונה עלינו יתרון כי שועה יישאר והם יכולים בקלות להביא עוד ליגיונר אמיתי כמו וויסמן או קארצב
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

לא חושב שהמועדון צריך לתאם ציפיות עם הקהל, אני חושב שפשוט צריכים לתת להם לעבוד בשקט.

בסוף אם נסתכל על מה שקרה שנה שעברה אפשר להבין שהתמונה משתנה כמעט מיום ליום - שחקנים לא רוצים להגיע לישראל. זאת המציאות ואני לא מאשים אותם. מי רוצה לבוא למדינה שכל היום מלכלכים עליה בתקשורת ושנמצאת תחת מתקפות טילים פעם בכמה חודשים?

אי אפשר להבטיח מי יגיע ומתי בעקבות זאת.. בסוף השאיפה כמו שאנחנו רואים היא להביא את המקסימום שאפשר בדגש על זרים.

תנו לדברים לקרות מעצמם ועוד איזה חודש נראה מה נוחת פה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Bashan de silva
קיבל.ה  6 לייקים

Dubi Dubkin כתב: 06 יוני 2026, 17:49
Bashan de silva כתב: 06 יוני 2026, 17:31 לצערי אירופה זה לא רלוונטי העונה, המועדון לא עושה מספיק כדי שזה יהיה אפשרי וזה סופר קשה בלי ביתיות ועם 0 דירוג, לואיזו עוזב רשמית ואם הפועל רוצה להילחם על תואר בעונה הקרובה חייבים לשים המון כסף(אם צריך אז גם מעל 2 מיליון יורו) ולנסות להביא שובר שיוויון בעמדת ה10. הייתי נותן פה שמות שאני מפנטז שיגיעו לפה אבל לא חושב שיש נכונות כספית לשים סכומים גדולים על מחליף ללואיזו
אין שום דבר היסטרי במה שרשמתי, הסיכוי של הפועל להגיע לאירופה בעונה הבאה נמוך מאוד ואם השינוי היחיד בסגל זה מחליף ללואיזו ונסאר יחד עם פרבר זה לא מספיק, לגבי ישראל אמרתי משהו מאוד פשוט כדי להיאבק על תואר ולעשות עוד התקדמות מהעונה בהנחה והפועל לא תעשה הרבה רכש המחליף של לואיזו חייב לבוא בהרבה כסף כשחקן עם פרופיל גבוה ולא Lucas cafe
joshsoos
קיבל.ה  937 לייקים

Dubi Dubkin כתב: 06 יוני 2026, 17:49
היא לא, המחלה וחיפה הוציאו יותר. אבל אם כל עונה ירכשו כאן שחקנים בכמה מיליוני אירו זה סבבה, אחרת לא נגיע לשום מקום
cholo
קיבל.ה  306 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 יוני 2026, 19:24 אני מאוד אוהב את ספרא
אני אסיר תודה

ברדה התראיין לא פעם ואמר שהמטרה היא לעלות עוד מדרגה, שיש רצון להתמודד חזק למעלה בשנה הבאה.

אפשרות אחרת היא שכל המערכת מבולבלת ובטוחה שיש פה איזה קבוצה קטלנית שהזמן יהפוך אותה לקבוצה טופ.

בית״ר בונה עלינו יתרון כי שועה יישאר והם יכולים בקלות להביא עוד ליגיונר אמיתי כמו וויסמן או קארצב
עושה רושם שהמועדון עובד במעשים ולא בהצהרות לתקשורת כמו אחרים, אני אישית אוהב ומתחבר לזה יותר.
ומה זה נכון לרגע זה בדיוק? שנה שעברה להזכירך לואיזו שהתברר כשחקן הכי טוב שלנו הגיע על הבאזר, אז הסבלנות פה הוכיחה את עצמה.
לגבי המשפט האחרון שלך, אני מבין שאתה מאמין לכל השטויות שאברמוב פולט באולפנים, אני מוכן לשים הרבה כסף על זה שלא קרצב ולא וייסמן יגיעו לשם כי אין לו איך לשלם על זה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1013 לייקים

העונה הקרובה תראה לנו לאיזה כיוון הפועל של ספרא הולכת.
H.T.A
קיבל.ה  66 לייקים

cholo כתב:
אני אסיר תודה

עושה רושם שהמועדון עובד במעשים ולא בהצהרות לתקשורת כמו אחרים, אני אישית אוהב ומתחבר לזה יותר.
ומה זה נכון לרגע זה בדיוק? שנה שעברה להזכירך לואיזו שהתברר כשחקן הכי טוב שלנו הגיע על הבאזר, אז הסבלנות פה הוכיחה את עצמה.
לגבי המשפט האחרון שלך, אני מבין שאתה מאמין לכל השטויות שאברמוב פולט באולפנים, אני מוכן לשים הרבה כסף על זה שלא קרצב ולא וייסמן יגיעו לשם כי אין לו איך לשלם על זה.
מסכים ומתחבר לכל מילה חוץ מהמשפט האחרון - וייסמן לבוש על ביתר ויש מצב שאברמוב ישלם בשבילו, לא ביג דיל אם קורה - אנדררייטד גדול בעיני.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אסון למכבי
קיבל.ה  152 לייקים

אני אסיר תודה

אתה אשכרה מעדיף שיבואו ויגידו לך שאתה מקום 4 מאשר שלא יגידו ונגיע למקום יותר גבוה?
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1630 לייקים

אין שום סיבה להשתולל
3-4 שחקנים יכולים להקפיץ אותנו מדרגה
שליחת תגובה