D&3 כתב: ↑28 מאי 2026, 14:18
צ'ימבויקה כתב: ↑28 מאי 2026, 13:56
D&3 כתב: ↑28 מאי 2026, 11:31
אם מבחינתך המערכת הוכיחה את עצמה כשהביאה בסכומי הכסף ובחוזים ארוכים שחקנים כמו בואטנג ושאנדה סילבה (ואולי אפילו את קרייב) - אז אתה פשוט לא מדייק כי עובדה שמחפשים להחליפם.
סליחה שאני בוחר חלק מהציטוט, אבל הוא מזקק בעיני את לב העניין - ציפיות שכל קשר בינן לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. אם יש נושא אחד שבו המועדון לא רק הוכיח את עצמו, אלא עבר בהצטיינות יתרה, זה נושא הרכש הזר.
מי שלא מבין שההצלחה של הפועל עם הזרים השנה הייתה פנומנלית, כנראה שאו לא מבין כמה זה לא טריוואלי להצליח עם שחקנים זרים, או לא מצליח להבין (אפילו מתמטית) כמה זה קשה להצליח במקביל עם 8 זרים (או כל דבר אחר לצורך העניין). לצורך הדגמה, נניח רגע שהמטרה של הפועל בהבאת הזרים השנה הייתה להצליח עם כל זר ב 80% והיא הצליחה בזה (בפועל אם תבדוק היסטורית, זה נתון גבוה מאוד), זה אומר שהסיכוי של המועדון להצליח עם כל 8 הזרים הוא בערך 15%. אז אפילו בסנריו תיאורטי כזה, בו המועדון מצליח בצורה היסטוריות בלתי רגילה עם הזרים שלו, מבחינתך התרחיש הסביר ביותר הוא בעצם כישלון.
ראשית, לא סולח על זה שלקחת חלק מהדברים שלי. התעלמת מחלק חשוב מהדעה ואתה עושה פה מניפולציה.
אגיד שוב, אין ספק שהפועל הצליחה השנה ברמת התוצאה.
אין ספק שהפועל פגעה עם צ׳יקו, פלקאו וקוקו (להביא את מאיימבו כשחקן חופשי לא נקרא לפגוע בזר-יש מספיק קרדיט שמגיע להם, לא צריך לחפש בכוח).
אין גם ספק שהפועל פגעה בינגו של הבינגו עם לויזו.
זה חמישה זרים מתוך שמונה. זה אחד יותר מחצי. שאפו.
מה שאתה עושה זה לכבס את המיקום שלנו, את המזל שהיה לנו, את הקסם החד פעמי שנקרא לויזו והתלות שלנו בו ואת החולשה של מכבי חיפה כדי ליצור תמונה של הצלחה פנומלית בזרים ובכלל.
כל מה שכתבתי זה שיש 3 זרים לא מספיק טובים. זרים שטעו איתם מקצועית. הנוכחות של לויזו עמעמה את הכשלון שלהם.
אתה לא תשכנע אותי שקרייב שפחד לבעוט פנדל ולא היה עקבי בכלל זה הצלחה פנומלית. על בואטנג בכלל אין מה לדבר.
אני לא אומר שקל להביא זרים טובים.
אבל אם הקצבת הרבה כסף ואתה בונה את רוב שכר השחקנים שלך על זרים.
תתפלא אבל יש לך יותר סיכוי לפגוע בזרים מאשר מכבי נתניה (שלחת אותי פשוט לבדוק היסטורית ולהשוות לתקופת ניסנוב כדי להבין את גודל ההישג וזה קצת הזוי).
אי אפשר לשפוט את הכל דרך התמונה הגדולה ולהתעלם מהחלטות קטנות ביחס לשחקנים ספציפיים.
בגלל שהגענו למקום רביעי אז דאפה או בואטנג, נכון להיום- הם הוצאה טובה?
מה זה השטויות האלה?