עמנואל בואטנג
- 7even
- קיבל.ה 4538 לייקים
כדי שבואטנג יילך צריך שקבוצה אחרת תקלוט אותו, ובשכר גבוה או שווה למה שהוא מרוויח כאן.
הןא חתום עד סוף העונה הבאה
הןא חתום עד סוף העונה הבאה
יחד, רק יחד! 
-
dino
- קיבל.ה 3234 לייקים
אני אגיד ככה, בהתחלה התרשמתי שהוא יודע להיות 9 טוב, יודע לתת גוף לבלם ואף עף באוויר גבוה ומגיע לכדורי גובה ויודע משחק ראש מהו(וכל זאת למרות שהוא 1.75 ולא עם מבנה גוף של מקרר)
ראיית משחק, מיקום טוב, מהירות לגמרי סבירה.
זה בעיקר נראה במשחקים המאוד ראשונים(חוץ מלתת גוף שהוא המשיך עם זה הלאה גם) אבל לאט לאט איבד ביטחון, באופן כללי המשקל על כתפיו של חלוץ בודד הוא אולי המשקל הכי כבד במגרש, אם מתעלמים מכל מיני סיפורים מיוחדים ספציפים לגבי כל מיני שחקנים בתפקיד אחר ששמו עליהם שק עצום של ציפיות לסחוב קבוצות או שהם כישרון שדובר עליו שנים ויש לחץ להוציא החוצה. באופן כללי החלוץ בהפועל, חלוץ בודד, אם הוא לא נותן גולים, המשקל הולך ונעשה כבד. אפילו שהוא בן 30 ולא ילד כמו דאפה.
אני לא יודע אם הוא ישאר, יתכן שיביאו במקומו חלוץ, בשלבים האלו סביר שהתקשורת לא תדע כמעט כלום. אבל אם ישאר, יש שם נתונים, יש פוטנציאל שנראה יותר במשחקים הראשונים, ככה שזה לא יהיה בודאות אותו דבר בעונה הבאה איתו.
ראיית משחק, מיקום טוב, מהירות לגמרי סבירה.
זה בעיקר נראה במשחקים המאוד ראשונים(חוץ מלתת גוף שהוא המשיך עם זה הלאה גם) אבל לאט לאט איבד ביטחון, באופן כללי המשקל על כתפיו של חלוץ בודד הוא אולי המשקל הכי כבד במגרש, אם מתעלמים מכל מיני סיפורים מיוחדים ספציפים לגבי כל מיני שחקנים בתפקיד אחר ששמו עליהם שק עצום של ציפיות לסחוב קבוצות או שהם כישרון שדובר עליו שנים ויש לחץ להוציא החוצה. באופן כללי החלוץ בהפועל, חלוץ בודד, אם הוא לא נותן גולים, המשקל הולך ונעשה כבד. אפילו שהוא בן 30 ולא ילד כמו דאפה.
אני לא יודע אם הוא ישאר, יתכן שיביאו במקומו חלוץ, בשלבים האלו סביר שהתקשורת לא תדע כמעט כלום. אבל אם ישאר, יש שם נתונים, יש פוטנציאל שנראה יותר במשחקים הראשונים, ככה שזה לא יהיה בודאות אותו דבר בעונה הבאה איתו.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1373 לייקים
"נתונים, ופוטנציאל " זה כמו "תהליך " - סוג של הצטדקות על חוסר בתבלין העיקרי - גולים..
צריכים חלוץ שישים כדור ברשת מההזדמנויות שיש לו. שיקח דוגמה ממלמד.
צריכים חלוץ שישים כדור ברשת מההזדמנויות שיש לו. שיקח דוגמה ממלמד.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- RedDrifter
- קיבל.ה 831 לייקים
היישור קו שיש עם כל הכתבים ומה שיוצא מדאיג.. יודע שעוד ממש מוקדם ואני לא בן אדם ששופט כל כך מהר אבל אם הפועל לא תדע לעשות את השינוי הנחוץ הזה בעמדת החלוץ לעונה הבאה (ובפרט לאירופה אגב) אין סיכוי שהיא תצליח להתקדם
אף לא צעד לאחור 
-
ונרקומן
- קיבל.ה 590 לייקים
כדי להשתחרר משחקן, צריך שיהיה אטרקטיבי.
להצהיר שהוא לא ממשיך פה יוריד מהאטרקטיביות שלו, אז ככל הנראה מתנהגים בחוכמה כדי למצוא לו קבוצה בלי להפסיד כסף.
מציע לכולם לנשום עמוק, קשה לי להאמן שימשיך פה
להצהיר שהוא לא ממשיך פה יוריד מהאטרקטיביות שלו, אז ככל הנראה מתנהגים בחוכמה כדי למצוא לו קבוצה בלי להפסיד כסף.
מציע לכולם לנשום עמוק, קשה לי להאמן שימשיך פה
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1088 לייקים
אין שום סיבה שימשיך
long live the zapta
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 841 לייקים
מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
אם זה עניין של זמן ובאמת יביאו חלוץ במקומו אני מקבל, אבל אני שומע מיותר ויותר גורמים דיי אמינים (ולא, לא צנצי והדר) שבונים עליו
ואני שואל על מה ולמה? מה ברדה והצוות המקצועי רואים שמאות אלפי אוהדיי הפועל לא רואים,?
אם זה עניין של זמן ובאמת יביאו חלוץ במקומו אני מקבל, אבל אני שומע מיותר ויותר גורמים דיי אמינים (ולא, לא צנצי והדר) שבונים עליו
ואני שואל על מה ולמה? מה ברדה והצוות המקצועי רואים שמאות אלפי אוהדיי הפועל לא רואים,?
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 461 לייקים
מרגיש שמישהו בצוות המליץ עליו ולא רוצה להודות בטעות שלו ולשחרר אותו
את הסם הכי גדול
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1013 לייקים
תאמין לי שכולנו רואים את אותו הדבר. זה הכל עניין של כסף.אנחנו בתהליך כתב:מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
-
amorphis
- קיבל.ה 338 לייקים
לדעתי מחפשים מחליף אבל לא מצאו עדיין, יש משחק באירופה עוד חודש וחצי ואין מה לשחרר את בואטנג ולהתקע בלי חלוץ באירופה אם אין מחליף ראוי שבוודאות יהיה טוב יותר על הכוונת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑05 יוני 2026, 05:01תאמין לי שכולנו רואים את אותו הדבר. זה הכל עניין של כסף.אנחנו בתהליך כתב:מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
לא ראיתי אף קבוצה מפלייאוף העליון שהחתימה בנתיים זרים.
-
L.S
- קיבל.ה 2264 לייקים
הוא לא חלוץ מושלם, וצריך לזכור שהוא הגיע בינואר בכושר בינוני, למלחמה, ואת פטירת אביו.אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2026, 17:24 מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
הוא אמנם לא כבש בצרורות, אבל בכדורגל המודרני לחלוץ יש תפקיד הרבה יותר רחב מרק לכבוש שערים.
גם זלטנוביץ פתח את בעונה בצורה מאוד מגמגמת, אבל המשיך לקבל את הקרדיט בגלל שעשה המון עבודה על המגרש.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
dino
- קיבל.ה 3234 לייקים
אהבתיL.S כתב: ↑05 יוני 2026, 09:30הוא לא חלוץ מושלם, וצריך לזכור שהוא הגיע בינואר בכושר בינוני, למלחמה, ואת פטירת אביו.אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2026, 17:24 מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
הוא אמנם לא כבש בצרורות, אבל בכדורגל המודרני לחלוץ יש תפקיד הרבה יותר רחב מרק לכבוש שערים.
גם זלטנוביץ פתח את בעונה בצורה מאוד מגמגמת, אבל המשיך לקבל את הקרדיט בגלל שעשה המון עבודה על המגרש.
- בונדר
- קיבל.ה 402 לייקים
בצרורות? הוא כבש גול אחד, ולא בישל.L.S כתב: ↑05 יוני 2026, 09:30הוא לא חלוץ מושלם, וצריך לזכור שהוא הגיע בינואר בכושר בינוני, למלחמה, ואת פטירת אביו.אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2026, 17:24 מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
הבעיה העיקרית שלי איתו זה לא העדר הכיבושים, אלא העובדה שהוא לא מייצר בעיטות לשער במצבים שהוא אמור לעשות את זה.L.S כתב: ↑05 יוני 2026, 09:30הוא לא חלוץ מושלם, וצריך לזכור שהוא הגיע בינואר בכושר בינוני, למלחמה, ואת פטירת אביו.אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2026, 17:24 מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
- רדפוקס
- קיבל.ה 6313 לייקים
לזלאטנוביץ יש היסטוריה מוכחת של דו ספרתי בליגה שלנו.
לבואטנג אין עונה אחת של דו ספרתי באף ליגה שהוא שיחק בה לאורך הקריירה הלא קצרה שלו (בכל זאת בן 30).
השוואה מקוממת.
לבואטנג אין עונה אחת של דו ספרתי באף ליגה שהוא שיחק בה לאורך הקריירה הלא קצרה שלו (בכל זאת בן 30).
השוואה מקוממת.
-
amorphis
- קיבל.ה 338 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6313 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 402 לייקים
-
amorphis
- קיבל.ה 338 לייקים
היה שחקן שכבש דו סיפרתי בליגה ראשונה בפורטוגל או טורקיה או בכלל במערב ארופה והגיע לליגת העל?
השחקן היחיד שאני מכיר שעשה את זה שאני מכיר זה ברדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6313 לייקים
כן, דוגמא בשלוף זה ברנדלי קוואס שהגיע למכבי (לא הצליח) ויש לו עונה של דו ספרתי בהולנד.
בטוח שיש עוד במרוצת השנים אבל אני לא אלך לבדוק, מאמין שגם לשרי יש עונה של דו ספרתי בהולנד.
- בונדר
- קיבל.ה 402 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8812 לייקים
שאלוהים ישמור את כל האנליסטים בשקל האלה.L.S כתב: ↑05 יוני 2026, 09:30הוא לא חלוץ מושלם, וצריך לזכור שהוא הגיע בינואר בכושר בינוני, למלחמה, ואת פטירת אביו.אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2026, 17:24 מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
גם אם הוא היה משחק מושלם ורק לא מצליח לסיים אסור היה להשאיר אותו בגלל הקטע הפעוט הזה שהוא לא מצליח לסיים, אבל המציאות היא שגם מעבר לכך הוא פשוט שחקן בינוני מינוס בלי שום ייחוד.
להשוות אותו לזלטאנוביץ' זה לעשות צחוק מעבודה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 841 לייקים
הוא לא שחקן רע שלא תבין אותי לא נכון, אבל שחקן מינואר שנותן לנו גול שדה אחד זה לא מספיקL.S כתב: ↑05 יוני 2026, 09:30הוא לא חלוץ מושלם, וצריך לזכור שהוא הגיע בינואר בכושר בינוני, למלחמה, ואת פטירת אביו.אנחנו בתהליך כתב: ↑04 יוני 2026, 17:24 מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
בקושי מגיע למצבים, גם למצבים הקורצים והטובים שהוא הגיע אלינו (כמו בדרבי שהפסדנו) הוא החמיץ ברשלנות
הוא לא שחקן של 15 גולים בעונה ולשאיפות שלנו
זלאטנוביץ' נתן 12 גולים העונה, אין מה להשוות.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 841 לייקים
קשה לי להאמין שברדה יבוא לספרא ויבקש לשחרר אותו וספרא יסרבעד המ!!ת הפועל כתב: ↑05 יוני 2026, 05:01תאמין לי שכולנו רואים את אותו הדבר. זה הכל עניין של כסף.אנחנו בתהליך כתב:מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא משוחרר ובמקומו מביאים חלוץ 9 אמיתי שבאמת יגרום לנו לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת?
נשאר לו שנה אחת בחוזה, לדעתי זה דיי פשוט לסכם איתו על X משכורות כפיצוי ויאללה סלאמת.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1194 לייקים
זגה בפוסט של שרלטן
איזה עולב
גועל נפש
למה לא שם וידאו של האיבודים שלו?
אולי די עם הלבורנטיות הזו?
מתנשא
איזה עולב
גועל נפש
למה לא שם וידאו של האיבודים שלו?
אולי די עם הלבורנטיות הזו?
מתנשא
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 461 לייקים
זה באמת קשקוש של קלטת.
אפשר להכין כזאת על דאפה פי 3 יותר מרשימה
אפשר להכין כזאת על דאפה פי 3 יותר מרשימה
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 963 לייקים
בדקתי עכשיו סתם מסקרנות
לעמנואל בואטנג ששיחק אצלנו לפני 6 שנים יש אותו מספר שערים לעונה כמוהו, והוא קשר מרכזי.
לעמנואל בואטנג ששיחק אצלנו לפני 6 שנים יש אותו מספר שערים לעונה כמוהו, והוא קשר מרכזי.
- סומך
- קיבל.ה 1890 לייקים
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 461 לייקים
"תחפש בנרות"
https://www.one.co.il/Article/516542.html
או שלא ראית את המשחקים, או שיש לך זיכרון בגודל של נמלה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
להשאיר אותו זאת אמירה שלא שואפים לרוץ למעלה מראש.
קשה לי להאמין שנסיים את החלון עם חוד שלו ושל דאפה שוב אז כל מה שנשאר זה לחכות בסבלנות
קשה לי להאמין שנסיים את החלון עם חוד שלו ושל דאפה שוב אז כל מה שנשאר זה לחכות בסבלנות
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1631 לייקים
בואטנג שחקן כדורגל טוב אבל הוא לא גולר ולא יהיה גולר.
אנחנו חייבים חייבים גולר
אנחנו חייבים חייבים גולר
-
Xavi
- קיבל.ה 2021 לייקים
יש לו חוזה, מה אפשר לעשות? ולהעיף חלוץ שהבאת רק לפני כמה חודשים זה מוגזם. הוא צריך לקבל צ׳אנס אמיתי
שיחק סה״כ 13 משחקים, רק ב8 יותר ממחצית
הוא הראשון שהייתי משחרר כרגע אם אנחנו רוצים לכוון לאליפות
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 841 לייקים
אתה בני ריינה או הפועל תל אביב?
מה זה השטויות האלו?
אז ניתקע בעמדה הכי חשובה שלנו רק כי יש לו חוזה לעוד שנה
אתה קבוצה עם בעלים עשיר וקבוצה שרוצה לרוץ בצמרת
סוגר איתו על x משכורות פיצוי ושלום על ישראל ומביא חלוץ זר הרבה יותר איכותי.
אז מעכשיו על כל זר שניפול איתו לא נשחרר אותו כי יש לו חוזה?
-
Xavi
- קיבל.ה 2021 לייקים
המשחק הראשון שהוא פתח בו היה באפרילאנחנו בתהליך כתב: ↑08 יוני 2026, 19:28אתה בני ריינה או הפועל תל אביב?
מה זה השטויות האלו?
אז ניתקע בעמדה הכי חשובה שלנו רק כי יש לו חוזה לעוד שנה
אתה קבוצה עם בעלים עשיר וקבוצה שרוצה לרוץ בצמרת
סוגר איתו על x משכורות פיצוי ושלום על ישראל ומביא חלוץ זר הרבה יותר איכותי.
אז מעכשיו על כל זר שניפול איתו לא נשחרר אותו כי יש לו חוזה?
אז לשאלתך, לא, לא הגיוני לשחרר שחקן במשכורת כזאת אחרי חודשיים
וספרא אולי עשיר, ומוכן להשקיע על שחקנים שהם פוטנציאל סכומים גבוהים, אבל לזרוק ככה כסף אני לא חושב שזה הכיוון שלו
ומקצועית, ולדעתי האישית בלבד, הוא לא נגר ולא ״נפלנו״ איתו. בקבוצה הנוכחית ובמערך הנוכחי החלוץ חוד עובד קשה ומקבל מעט מאוד כדורים ונכון ש2-3 כדורים טובים שקיבל הוא החמיץ. עדיין מגיע לו צ׳אנס אמיתי לאורך תקופה