חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שחר
קיבל.ה  1833 לייקים

RedDrifter כתב: 25 מאי 2026, 00:06 תמונה
איזה נגר.
רק זה חסר.
Red_man
קיבל.ה  2468 לייקים

מה שלום דיארה? לא מתגעגע למאיימבו?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1007 לייקים

אדום לבן כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 24 מאי 2026, 20:02 יש לי תחושה שזו תהיה עונת הכאפה של הפועל וברדה. נגלה בדרך הקשה שאי אפשר לחרטט ולהיות בצמרת הגבוהה.
בכל מקרה אני אשפוט את הקיץ של הפועל עם סיום חלון ההעברות (15 בספטמבר כזה?). עד אז הכל חארטות של כתבים.
בדרבי האחרון שמכבי בעטו רק פעם 1 ואנחנו 18
או נגד ביתר שהיינו ב10 שחקנים גם חרטטנו?
לא, מה שהיה חסר זה חלוץ
עזוב מה היה. נגמרה העונה, לא רלוונטי כבר.
מה שבטוח שבעונה הבאה לא נתקדם לשום מקום בלי חיזוק רציני בהתקפה, ואז נקבל את הכאפה שדיברתי עליה.
אם אוגריסה (או אחד כמוהו) לא נוחת פה זה מחדל. וזה רק אחד מתוך כמה שחקני התקפה שצריך.
אדום לבן
קיבל.ה  109 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 25 מאי 2026, 00:25
אדום לבן כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 24 מאי 2026, 20:02 יש לי תחושה שזו תהיה עונת הכאפה של הפועל וברדה. נגלה בדרך הקשה שאי אפשר לחרטט ולהיות בצמרת הגבוהה.
בכל מקרה אני אשפוט את הקיץ של הפועל עם סיום חלון ההעברות (15 בספטמבר כזה?). עד אז הכל חארטות של כתבים.
בדרבי האחרון שמכבי בעטו רק פעם 1 ואנחנו 18
או נגד ביתר שהיינו ב10 שחקנים גם חרטטנו?
לא, מה שהיה חסר זה חלוץ
עזוב מה היה. נגמרה העונה, לא רלוונטי כבר.
מה שבטוח שבעונה הבאה לא נתקדם לשום מקום בלי חיזוק רציני בהתקפה, ואז נקבל את הכאפה שדיברתי עליה.
אם אוגריסה (או אחד כמוהו) לא נוחת פה זה מחדל. וזה רק אחד מתוך כמה שחקני התקפה שצריך.
אז חירטטת בעצמך שפתאום אתה עונה עזוב מה היה?
סתם לזרוק תלונות לאוויר.
תהיה רגוע יבוא חלוץ גולר (אוגריסה לא לבד בעולם)
הצבי ישראל
קיבל.ה  104 לייקים

מה עם וולקאם?
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  122 לייקים

גם יונתן מולדר יכול להיות אופציה לדעתי למגן שמאל
הצבי ישראל
קיבל.ה  104 לייקים

ההתעניינות של הפועל ביהב גרופינקל זה כגיבוי/ שילוב לדורון ליידנר או תחליף? אם יהב יבוא אז לא יממשו את האופציה מאולימפיאקוס?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  782 לייקים

בפודקאסט הפודל הדר עלתה שם לראיון משם:

- מאמינה שסתיו יעזוב(אומרת שהוא גם מעוניין מאוד בעזיבה לחול) יהיה בקונפרנס איתנו ינסה להרשים ומשם לקבל הצעה
- מאמינה שלואיזו ישאר (אומרת שהיא לא מכירה שיש לו סעיף יציאה) וכנראה יפתחו לו את החוזה והוא ישודרג
- אומרת שבואטנג ישאר
- אומרת שהיחידי שמתנדנד עדיין ולא דיברו איתו (למרות שיש לו חוזה) זה שאנדה סילבה
- אנאס מחאמיד גם צפוי לעזוב (היה ברור פשוט זה לא עלה באף כתבה)
- אומרת שהפועל לא תשבור את רמת השכר שלה בשביל ליגיונרים (לא תעלה מעל 350-400 אלף אירו)
- לרמזי ספורי יש איזה בעיה (כנראה עם מס הכנסה או משהו) לחזור לארץ נכון לכרגע
- אומרת שכרגע יוספי מעדיף להישאר באירופה (אולי ישתנה במהלך הקיץ)
- אומרת שהיא לא מכירה שיש משהו עם דיארה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Mario
קיבל.ה  467 לייקים

RedDrifter כתב: 25 מאי 2026, 09:58 בפודקאסט הפודל הדר עלתה שם לראיון משם:

- מאמינה שסתיו יעזוב(אומרת שהוא גם מעוניין מאוד בעזיבה לחול) יהיה בקונפרנס איתנו ינסה להרשים ומשם לקבל הצעה
- מאמינה שלואיזו ישאר (אומרת שהיא לא מכירה שיש לו סעיף יציאה) וכנראה יפתחו לו את החוזה והוא ישודרג
- אומרת שבואטנג ישאר
- אומרת שהפועל לא תשבור את רמת השכר שלה בשביל ליגיונרים (לא תעלה מעל 350-400 אלף אירו)
הכל בגדר ניחושים.
היא לא יודעת כלום , רוצה להראות שהיא בעניינים.
אסון למכבי
קיבל.ה  151 לייקים

Mario כתב: 25 מאי 2026, 10:11
RedDrifter כתב: 25 מאי 2026, 09:58 בפודקאסט הפודל הדר עלתה שם לראיון משם:

- אומרת שבואטנג ישאר
הכל בגדר ניחושים.
היא לא יודעת כלום , רוצה להראות שהיא בעניינים.
מסכים. גם הוכיחה בקיץ הקודם שאין לה שום ידע יותר מכל משתמש ממוצע פה
L.S
קיבל.ה  2256 לייקים

למי שרוצה לראות:

הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  952 לייקים

קודם כל, הפודל זה הפודקאסט הכי טוב של הפועל, והכי מקצועי.

התובנה הכי מטרידה שלי מהפרק האחרון עם הדר, זה שהיא אמרה שמי שאחראי על גזרת הרכש של הישראלים זה בוקסה ולא הצוות סקאוטינג. חשבתי שיש לבוקסה תפקיד כזה, קיוויתי שזה יותר משהו משלים כזה בלראות משחקים בלאומית.

מצטער, לכולם יש אצלי קרדיט ונקודות, לא לבוקסה. ועובדה, שיש פער בין הישראלים שלנו לזרים העונה. וזה מתחבר לאכזבה האישית מזה שמרדכי לא הגיע, ושצנצי כתב שמעולם לא התעניינו בו בכלל.
Xavi
קיבל.ה  1994 לייקים

למה לשמוע אותה בכלל? ועוד שידוע שאין לה מושג בכלום
שתלך לחפות על בליץ׳ המסכן
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  952 לייקים

Xavi כתב: 25 מאי 2026, 10:44 למה לשמוע אותה בכלל? ועוד שידוע שאין לה מושג בכלום
תשמע את הפרק. דווקא מעריך אותה יותר אחריו מאשר לפניו, יודעת להסתייג בצורה הוגנת. ובסך הכל נשמעת די מקצועית. להבין את מי אחראי על מה במועדון זה לא איזה סקופ עיתונאי, ואם זה לא התפקיד של בוקסה - יתכבדו במועדון ויבהירו את חלוקת התפקידים.
L.S
קיבל.ה  2256 לייקים

Mendelson כתב: 25 מאי 2026, 10:44 קודם כל, הפודל זה הפודקאסט הכי טוב של הפועל, והכי מקצועי.

התובנה הכי מטרידה שלי מהפרק האחרון עם הדר, זה שהיא אמרה שמי שאחראי על גזרת הרכש של הישראלים זה בוקסה ולא הצוות סקאוטינג. חשבתי שיש לבוקסה תפקיד כזה, קיוויתי שזה יותר משהו משלים כזה בלראות משחקים בלאומית.

מצטער, לכולם יש אצלי קרדיט ונקודות, לא לבוקסה. ועובדה, שיש פער בין הישראלים שלנו לזרים העונה. וזה מתחבר לאכזבה האישית מזה שמרדכי לא הגיע, ושצנצי כתב שמעולם לא התעניינו בו בכלל.
זה לא ממש מה שהיא אמרה
סלבוב אחראי על הזרים, הוא כל השנה עובד ללא הפסקה בחיפוש אחר שחקנים מתאימים
בוקסה אחראי על גזרת הישראלים, בעיקר מציאות בליגות נמוכות יותר, כדי "למצוא" כשרון בליגת העל אתה לא צריך ממש איש מקצוע, יותר זוג עיניים
וגם לפרימור יש חלק יחד עם בוקסה וסלבוב בגזרת הרכש, יש מערכת גדולה וחזקה בהפועל שעובד בנושא, זה לא תפקיד שיושב אצל מישהו אחד במערכת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  782 לייקים

הרמה של הישראלים לא בשמיים כי השוק דליל מאוד לא בגלל בוקסה או מישהו אחר בצוות
L.S
קיבל.ה  2256 לייקים

ובכלל, צריך לקחת בעירבון מוגבל כל מה שהיא וכל כתב אחר אומר בתקופה הזו בפרט

העונה שלנו הסתיימה ממש לפני דקה וחצי, הרבה דברים יכולים להשתנות בכל רגע, גם בגזרת המגיעים וגם בגזרת העוזבים.
יש לנו אירופה אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא היינו, אירופה יכולה להביא לנו שחקנים וגם לקחת ובהתאם לכך אני מאמין שסגל השחקנים שישתף במוקדמות לא יהיה סגל השחקנים שיפתח את הליגה.

כולנו צריכים לעבוד על נשימות בקיץ הזה ולסמוך על המערכת שהוכיחה שיש על מי לסמוך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הצבי ישראל
קיבל.ה  104 לייקים

סלבוב עובד רק עבור הפועל או שהוא נותן שירותי סקאוטינג לכמה קבוצות? דהיינו לכל קבוצה הוא מתאים את הצרכים שלה.
Xavi
קיבל.ה  1994 לייקים

Mendelson כתב: 25 מאי 2026, 10:48
Xavi כתב: 25 מאי 2026, 10:44 למה לשמוע אותה בכלל? ועוד שידוע שאין לה מושג בכלום
תשמע את הפרק. דווקא מעריך אותה יותר אחריו מאשר לפניו, יודעת להסתייג בצורה הוגנת. ובסך הכל נשמעת די מקצועית. להבין את מי אחראי על מה במועדון זה לא איזה סקופ עיתונאי, ואם זה לא התפקיד של בוקסה - יתכבדו במועדון ויבהירו את חלוקת התפקידים.
viewtopic.php?p=519215#p519215
זה נראה לך מקצועי? יפה שהיא מדברת יפה ורהוט. אם שחקן תוקף אוהד וזה מה שהיא מפרסמת, מבחינתי היא מושחתת כמו הערוץ שהיא עובדת בו
מעדיף לקרוא את צנציפר
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  952 לייקים

L.S כתב: 25 מאי 2026, 10:54
Mendelson כתב: 25 מאי 2026, 10:44 קודם כל, הפודל זה הפודקאסט הכי טוב של הפועל, והכי מקצועי.

זה לא ממש מה שהיא אמרה
בוקסה אחראי על גזרת הישראלים, בעיקר מציאות בליגות נמוכות יותר, כדי "למצוא" כשרון בליגת העל אתה לא צריך ממש איש מקצוע, יותר זוג עיניים
וגם לפרימור יש חלק יחד עם בוקסה וסלבוב בגזרת הרכש, יש מערכת גדולה וחזקה בהפועל שעובד בנושא, זה לא תפקיד שיושב אצל מישהו אחד במערכת
הלוואי.

כתבת פה למעלה שאין לך אישית בעיה אם גם בעונה הבאה לא נתמודד על אליפות. ולא הייתי מתנגד לזה גם אם אני, אם היינו מביאים לפה 3-4 פרוספקטים אמיתיים בישראל, מדבר על גילאי 20-22, שתתן להם עונה לבנות את עצמם ואז בעונה שאחרי אתה תוכל להיות באמת מועמד לאליפות.

אבל אנחנו עד כה, בכל הזהירות המתבקשת, לא באמת עושים כלום עם זה. מרדכי היה אחד הבודדים, ויש עוד, שנמצאים מבחינתי בקטגוריה הזאת - ואנחנו לא היינו באירוע. יש גם את רוטמן שבדרך לב״ש, ואת יהושע וכהן ממכבי פ״ת שבדרך לב״ש. וזה אחרי שב״ש לקחו את אבו-רומי בינואר.

אז לחיפה יש כמה וכמה כשרונות צעירים שמשתלבים בבוגרת, למחלה יש כמה וכמה כאלו, לבית״ר קצת פחות אבל יש את העדי יונה שלהם, ולב״ש נוסף על כל מה שהביאו ויביאו יש גם את גנאח ועוד כמה.

איפה אנחנו בגזרת הישראלים הצעירים? כרגע יש לנו כשרונות כמו אל ים וארי כהן שכנראה רחוקים מלהיות ברמה. ויש את אלקוקין ודפאה שעדיין לא הראו כלום שקרוב ללהרשים (להוציא איזה משחק או שניים של אלקוקין בתחילת העונה). להביא לפה לגיונרים בכסף גדול זה טוב, אבל זה בטח לא Sustainable (לא יודע לתרגם את המילה).

ולא משנה מי אחראי על גזרת הישראלים - אפשר וצריך לעשות טוב יותר. ואם לא היינו בכלל באירוע, לא הבענו עניין, בכשרון ישראלי כמו מרדכי שהוא גם מסיים חוזה - זו בעיה שצריך להכיר בה.
Asafasraf
קיבל.ה  1986 לייקים

L.S כתב:ובכלל, צריך לקחת בעירבון מוגבל כל מה שהיא וכל כתב אחר אומר בתקופה הזו בפרט

העונה שלנו הסתיימה ממש לפני דקה וחצי, הרבה דברים יכולים להשתנות בכל רגע, גם בגזרת המגיעים וגם בגזרת העוזבים.
יש לנו אירופה אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא היינו, אירופה יכולה להביא לנו שחקנים וגם לקחת ובהתאם לכך אני מאמין שסגל השחקנים שישתף במוקדמות לא יהיה סגל השחקנים שיפתח את הליגה.

אחרי לואיזו, אני מבקש ממך לעזוב את הפורום לשבוע ולמצוא לנו את השוד הבא. תודה, תודה ושוב תודה על הקוסם הקפריסאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6273 לייקים

הדר יעקובי זאת ההיא שפרסמה בקיץ הקודם על שחקן ברזילאי שהשם שלו הגיע דרך הפורום לקבוצות וואטספ של הפועל אחרי שהעלתי ספקולציה שאולי הוא מועמד לאור רמזים שנתנו פה מקורבים?
כן, אז אין לה מושג.
Asafasraf
קיבל.ה  1986 לייקים

ספרא טבא כתב:מי שישמע מרסלו
היה בינוני אז ויהיה בינוני עכשיו
תביאו כבר זרים
כאילו שהבאת זר, מגן שמאל (שזה התפקיד שהכי קשה לאתר שחקן טוב), למדינה במצב ביטחוני כמו שלנו תהיה בינגו.
ליידנר בריא וגורפינקל הם אחלה לליגה כמו שלנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ונרקומן
קיבל.ה  584 לייקים

אתם טועים לגבי גורפינקל. הוא היה חלק מהקבוצה הכי מסריחה שהייתה פה, אבל הוא באמת שחקן לא רע בכלל.
מחזיק ממנו הרבה יותר מליידנר
Gania23
קיבל.ה  217 לייקים

לא מבין איך בוקסה הכושל הזה עדיין אחראי על דברים במועדון
redrony
קיבל.ה  1177 לייקים

L.S כתב: 25 מאי 2026, 10:58 ובכלל, צריך לקחת בעירבון מוגבל כל מה שהיא וכל כתב אחר אומר בתקופה הזו בפרט

תודה לך על ההודעה הזו. להפנים לגזור ולשמור
L.S
קיבל.ה  2256 לייקים

Mendelson כתב: 25 מאי 2026, 11:07

זה לא ממש מה שהיא אמרה
הלוואי.

כתבת פה למעלה שאין לך אישית בעיה אם גם בעונה הבאה לא נתמודד על אליפות. ולא הייתי מתנגד לזה גם אם אני, אם היינו מביאים לפה 3-4 פרוספקטים אמיתיים בישראל, מדבר על גילאי 20-22, שתתן להם עונה לבנות את עצמם ואז בעונה שאחרי אתה תוכל להיות באמת מועמד לאליפות.

אבל אנחנו עד כה, בכל הזהירות המתבקשת, לא באמת עושים כלום עם זה. מרדכי היה אחד הבודדים, ויש עוד, שנמצאים מבחינתי בקטגוריה הזאת - ואנחנו לא היינו באירוע. יש גם את רוטמן שבדרך לב״ש, ואת יהושע וכהן ממכבי פ״ת שבדרך לב״ש. וזה אחרי שב״ש לקחו את אבו-רומי בינואר.

אז לחיפה יש כמה וכמה כשרונות צעירים שמשתלבים בבוגרת, למחלה יש כמה וכמה כאלו, לבית״ר קצת פחות אבל יש את העדי יונה שלהם, ולב״ש נוסף על כל מה שהביאו ויביאו יש גם את גנאח ועוד כמה.

איפה אנחנו בגזרת הישראלים הצעירים? כרגע יש לנו כשרונות כמו אל ים וארי כהן שכנראה רחוקים מלהיות ברמה. ויש את אלקוקין ודפאה שעדיין לא הראו כלום שקרוב ללהרשים (להוציא איזה משחק או שניים של אלקוקין בתחילת העונה). להביא לפה לגיונרים בכסף גדול זה טוב, אבל זה בטח לא Sustainable (לא יודע לתרגם את המילה).

ולא משנה מי אחראי על גזרת הישראלים - אפשר וצריך לעשות טוב יותר. ואם לא היינו בכלל באירוע, לא הבענו עניין, בכשרון ישראלי כמו מרדכי שהוא גם מסיים חוזה - זו בעיה שצריך להכיר בה.
אני באמת חושב שעושים מיאיר מרדכי שחקן שובר שיווין והוא רחוק מזה, אולי אני טועה אבל זו דעתי.
ככל הנראה הפועל סגרה כבר עם פרבר, שהוא שחקן לא רע בעיניי ויכול להיות גיבוי איכותי יותר מאלקוקין שעולה מהספסל.

בסוף השוק הישראלי דל מאוד, ואם יש שחקנים נוצצים, הם מרוויחים סכומים לא פרופורציונאליים לליגה הישראלית, אני לא רוצה רואה את הפועל משכיבה 800K שכר לאיזה אבו פאני נגיד כדי להחזיר אותו לארץ. אנחנו לא שם.

לכן אמרתי שלא יקרה שום דבר אם הפועל לא תעשה אליפות בעונה הבאה ותקח לעצמה עונה נוספת כדי להתבסס ולהבנות.
לדעתי, אסטרטגית, אירופה חשובה יותר למועדון מאליפות בעונה הקרובה. אבל זו רק דעתי ואין לי ספק שרוב האנשים חושבים אחרת וצמאים לתואר ישראלי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אדום לבן
קיבל.ה  109 לייקים

L.S כתב: 25 מאי 2026, 11:46

זה לא ממש מה שהיא אמרה
הלוואי.

אני באמת חושב שעושים מיאיר מרדכי שחקן שובר שיווין והוא רחוק מזה, אולי אני טועה אבל זו דעתי.
ככל הנראה הפועל סגרה כבר עם פרבר, שהוא שחקן לא רע בעיניי ויכול להיות גיבוי איכותי יותר מאלקוקין שעולה מהספסל.

בסוף השוק הישראלי דל מאוד, ואם יש שחקנים נוצצים, הם מרוויחים סכומים לא פרופורציונאליים לליגה הישראלית, אני לא רוצה רואה את הפועל משכיבה 800K שכר לאיזה אבו פאני נגיד כדי להחזיר אותו לארץ. אנחנו לא שם.

לכן אמרתי שלא יקרה שום דבר אם הפועל לא תעשה אליפות בעונה הבאה ותקח לעצמה עונה נוספת כדי להתבסס ולהבנות.
לדעתי, אסטרטגית, אירופה חשובה יותר למועדון מאליפות בעונה הקרובה. אבל זו רק דעתי ואין לי ספק שרוב האנשים חושבים אחרת וצמאים לתואר ישראלי
אם אני לא טועה בחלון הקודם קיץ שעבר
הפועל דווקא כן רצו לשבור תקרת שכר לאלי דסה
אחרי שהבינו שקוקו לא מגיע
הפועל הציעו לדסה חוזה משמעותי בפער ביחס לשאר השחקנים
אבל בהולנד נתנו יותר
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  782 לייקים

ישראל היום מדווחים שהכוכב האדום ירדו מסתיו טוריאל
ונרקומן
קיבל.ה  584 לייקים

RedDrifter כתב: 25 מאי 2026, 11:54 ישראל היום מדווחים שהכוכב האדום ירדו מסתיו טוריאל
הרי ישראל היום ממש כתבי הבית של הכובב. הם בטוח לא מחרטטים בשביל קליקים
אדום ותיק
קיבל.ה  1336 לייקים

מסכים עם הגישה שאירופה חשובה מאד לבניית ניקוד והמשך לעתיד. למרות שאנחנו מתחילים בנקודה נמוכה מאד, ללא משחקים ביתיים בעתיד הנראה לעין.
לא מסכים עם הגישה שלא צריך להתמודד על אליפות. מעדיף להתמודד על אליפות מלהיות "מפתח פרוספקטים". את פיתוח הפרוספקטים היתי עושה בבקבוצת בת שנסמכת עלינו מיקצועית ותקציבית.
את הקטע של לבנות את הקבוצה בהתבסס על ה"פרוספקטים" כבר ניסינו עם שחקני המונדיאליטו.
לדעתי, בניגוד לשנה שעברה, נבנה כאן שלד מאד טוב.
יש מחליפים טובים לבלמים\מגן ימני.
יש מחליף טוב לאגף שמאל.
אין מחליף למגן שמאל או לטוריאל (קורין פציע מידי).
אבל , בולט החוסר בחלוץ גולר וקשר התקפי טוב. רק על זה הייתי מתמקד!
.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום לבן
קיבל.ה  109 לייקים

ביתר שחררה את דור חוגי
לטעמי אחלה שחקן בתור חלוץ מחליף
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  952 לייקים

אדום ותיק כתב: 25 מאי 2026, 12:49 מסכים עם הגישה שאירופה חשובה מאד לבניית ניקוד והמשך לעתיד. למרות שאנחנו מתחילים בנקודה נמוכה מאד, ללא משחקים ביתיים בעתיד הנראה לעין.
לא מסכים עם הגישה שלא צריך להתמודד על אליפות. מעדיף להתמודד על אליפות מלהיות "מפתח פרוספקטים". את פיתוח הפרוספקטים היתי עושה בבקבוצת בת שנסמכת עלינו מיקצועית ותקציבית.
את הקטע של לבנות את הקבוצה בהתבסס על ה"פרוספקטים" כבר ניסינו עם שחקני המונדיאליטו.
יש מחליף טוב לאגף שמאל.
.
בינתיים (כן, מוקדם, הכל בהסתייגות וצניעות כמובן) נראה שלא עושים לא את זה ולא את זה. אם הכוונה להחליף רק זר אחד לכל היותר - אליפות אנחנו לא ניקח. ורוב הפרוספקטים הצעירים נמצאים במחלה, בחיפה ובב״ש. חיפה וב״ש גם מקפידות לקנות את אלו שבמקרה השתחלו למחלקת נוער אחרת.

יונתן פרבר אם יגיע זה אחלה, אבל באוקטובר חוגג 25. לא מבוגר ועוד לפני השיא, אבל כשמדובר על פרוספקט צעיר הכוונה לשחקנים בני 19-22. בזה אנחנו בפיגור גדול מול היריבות.
oleg neduda
קיבל.ה  2298 לייקים

Mendelson כתב: 25 מאי 2026, 13:17
אדום ותיק כתב: 25 מאי 2026, 12:49 מסכים עם הגישה שאירופה חשובה מאד לבניית ניקוד והמשך לעתיד. למרות שאנחנו מתחילים בנקודה נמוכה מאד, ללא משחקים ביתיים בעתיד הנראה לעין.
יש מחליף טוב לאגף שמאל.
.
בינתיים (כן, מוקדם, הכל בהסתייגות וצניעות כמובן) נראה שלא עושים לא את זה ולא את זה. אם הכוונה להחליף רק זר אחד לכל היותר - אליפות אנחנו לא ניקח. ורוב הפרוספקטים הצעירים נמצאים במחלה, בחיפה ובב״ש. חיפה וב״ש גם מקפידות לקנות את אלו שבמקרה השתחלו למחלקת נוער אחרת.

יונתן פרבר אם יגיע זה אחלה, אבל באוקטובר חוגג 25. לא מבוגר ועוד לפני השיא, אבל כשמדובר על פרוספקט צעיר הכוונה לשחקנים בני 19-22. בזה אנחנו בפיגור גדול מול היריבות.
חח עלק בפיגור. העונה נגמרה שלשום. זה לא מוקדם (עם או בלי הסתייגות), זה הזוי בכלל להעלות את זה עכשיו.
ולגבי הפרוספקטים, על איזה פיגור בדיוק אתה מדבר? איזה פרוספקטים יש בדיוק במכבי חיפה? זה שהם נתנו לכמה שחקנים לשחק וגם ניצחו איתם זה עושה אותם פרוספקטים? אתה צריך תזכורת לתוצאות שעשו "תינוקות קלינגר" ולאיפה כל אחד מהם הגיע?
איזה שחקנים צעירים ומוכשרים יש בבית"ר ירושלים ובהפועל באר שבע?
על מה אתה מדבר? במה שונים ה"פרוספקטים" האלה מלמקין, דאפה, אלקוקין, ארצ'ל וכו'?
כמה חארטה כתבת אלוהים ישמור
L.S
קיבל.ה  2256 לייקים

אדום לבן כתב: 25 מאי 2026, 11:51
L.S כתב: 25 מאי 2026, 11:46
הלוואי.

אם אני לא טועה בחלון הקודם קיץ שעבר
הפועל דווקא כן רצו לשבור תקרת שכר לאלי דסה
אחרי שהבינו שקוקו לא מגיע
הפועל הציעו לדסה חוזה משמעותי בפער ביחס לשאר השחקנים
אבל בהולנד נתנו יותר
אל תאמין לשמועות

ובכלל, העונה רק הסתיימה, צריך להוריד רגע את ההיסטריה, בסוף יש בהפועל כבר עכשיו סגל מעולה.
צריך להלביש עליו כמה חיזוקים ולהתקדם, לא תיהיה כאן מהפכה בקיץ
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  952 לייקים

אולג, זה בסדר לא להסכים, אבל לדעתי אתה מתעלם מהמציאות.

במכבי חיפה יש לך את נבות רטנר, פיינגזיכט, ליסאב עיסאת (שחקן נבחרת רומניה, להזכירך), נועם שטייפמן. ירין לוי שחוזר אליהם מהשאלה מבית״ר, אחרי שנתן שם עונה מעולה בגיל 20. וידידנו יאיר מרדכי שחתם שם. ואני די משוכנע שאני לא מכיר את כולם.

בב״ש יש לך את אמיר גנאח, את אבו רומי שהם ניצחו במאבק עליו מולנו. ניב יהושע ולפי הפרסומים גם חזן בדרך אליה ממכבי פ״ת, ורוטמן בדרך אליה מהפועל פ״ת. וזו קבוצה שכבר העונה קצרה פירות עם תואר בעזרת כמה ישראלים בני שהתבשלו אצלה ופרצו העונה. כמו אור בלוריאן מיודענו, שעובר ל- MLS.

וגם למחלה יש את הרשימה שלהם - מליקה בשער, סייד אבו-כלב (בן 20), נועם בן הרוש,אורי עזו, רביבו (חגג השבוע 23).

עכשיו תקח את השחקנים שלנו מתחת לגיל 22 ותגיד ביושר אם מבחינתך הם שווי ערך לשחקנים שציינתי למעלה. דפאה אולי יהיה כוכב, לא ראינו ממנו הרבה רמזים לזה העונה, גם כשקיבל קרדיט. ולמקין, זו הדוגמה שלך? וכמובן בל נשכח את אל ים וארי כהן, שהאריכו להם חוזים עד בוא המשיח מתוך אמונה שהם העתיד של הכדורגל הישראלי.
dino
קיבל.ה  3202 לייקים

מנדלסון, השאלה פה גם תקציבית
השאיפה שלי לפחות, זה להשקיע בהרכב, בזרים את ההון.
חיפה ומכמבי גדולות ממך בכמה מספרים(הם מעל 100, אתה נניח על 60-70)
אל תשווה מולם, אתה יכול להשוות מול ב״ש, מול ביטר(שקטנה יותר)
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  782 לייקים

Mendelson כתב: 25 מאי 2026, 13:51 אולג, זה בסדר לא להסכים, אבל לדעתי אתה מתעלם מהמציאות.

במכבי חיפה יש לך את נבות רטנר, פיינגזיכט, ליסאב עיסאת (שחקן נבחרת רומניה, להזכירך), נועם שטייפמן. ירין לוי שחוזר אליהם מהשאלה מבית״ר, אחרי שנתן שם עונה מעולה בגיל 20. וידידנו יאיר מרדכי שחתם שם. ואני די משוכנע שאני לא מכיר את כולם.

בב״ש יש לך את אמיר גנאח, את אבו רומי שהם ניצחו במאבק עליו מולנו. ניב יהושע ולפי הפרסומים גם חזן בדרך אליה ממכבי פ״ת, ורוטמן בדרך אליה מהפועל פ״ת. וזו קבוצה שכבר העונה קצרה פירות עם תואר בעזרת כמה ישראלים בני שהתבשלו אצלה ופרצו העונה. כמו אור בלוריאן מיודענו, שעובר ל- MLS.

וגם למחלה יש את הרשימה שלהם - מליקה בשער, סייד אבו-כלב (בן 20), נועם בן הרוש,אורי עזו, רביבו (חגג השבוע 23).

עכשיו תקח את השחקנים שלנו מתחת לגיל 22 ותגיד ביושר אם מבחינתך הם שווי ערך לשחקנים שציינתי למעלה. דפאה אולי יהיה כוכב, לא ראינו ממנו הרבה רמזים לזה העונה, גם כשקיבל קרדיט. ולמקין, זו הדוגמה שלך? וכמובן בל נשכח את אל ים וארי כהן, שהאריכו להם חוזים עד בוא המשיח מתוך אמונה שהם העתיד של הכדורגל הישראלי.
ההבדל שאתה אבל שוכח הוא שיש לקבוצות האלה כבר תשתיות לחבר את כל הדברים האלה ביחד

לדעתי להפועל ת״א כרגע אין את הפריבילגיה לפתח ולקנות שחקנים לטווח הרחוק. המטרה שלנו היא עדיין לחזור לקדמת הבמה ושנה אחת של הצלחה יחסית (בפועל בעוד שנתיים מהיום העונה שהייתה אמורה כבר להיחשב כעונה לא טובה) לא מכפה על הדברים שיש עוד לעשות פה והדברים שקרו

כל דבר בזמן שלו וכרגע אני מרגיש שיותר דחוף לנו להרים את המועדון ולתת לו לרוץ בצמרת ולנסות לזכות בתארים מאשר לגלח שחקנים פה על חשבוננו כשאין תשתיות מתאימות.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  952 לייקים

dino כתב: 25 מאי 2026, 13:55 מנדלסון, השאלה פה גם תקציבית
השאיפה שלי לפחות, זה להשקיע בהרכב, בזרים את ההון.
חיפה ומכמבי גדולות ממך בכמה מספרים(הם מעל 100, אתה נניח על 60-70)
אל תשווה מולם, אתה יכול להשוות מול ב״ש, מול ביטר(שקטנה יותר)
אז ב״ש עושה הכל כדי לקנות את הצעירים שיהיו השחקני נבחרת של העבר, ולקחה ככה אליפות העונה, בין השאר. עם אור בלוריאן, וזהאי אחמד, וחמודי כנעאן. הייתי מזכיר גם את אליאל פרץ, שניצחו אותנו במאבק עליו לפני כמה שנים, למרות שהיה כבר בן 25 לדעתי.

אין לי טענות על העבר, אנחנו לא היינו פה, אבל היום בהווה - הם ממשיכים להביא את הצעירים האלו גם כשאנחנו נאבקים מולם כמו עם אבו רומי. וממיטב הפרסומים אנחנו לא במירוץ בכלל על ניס יהושע וחזן ממכבי פ״ת ורוטמן מהפועל פ״ת. ואם לא נדע להאבק על צעירים כאלו אנחנו לא נוכל להפוך את הגלגל.
L.S
קיבל.ה  2256 לייקים

Mendelson כתב: 25 מאי 2026, 13:51 אולג, זה בסדר לא להסכים, אבל לדעתי אתה מתעלם מהמציאות.

אל ים, למקין, אלקוקין, קורין, דאפה, בוסקילה.

כמה עוד פרוספקטים צריך בסגל של קבוצה בוגרת?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
שליחת תגובה