איזה נגר.
רק זה חסר.
עזוב מה היה. נגמרה העונה, לא רלוונטי כבר.אדום לבן כתב:בדרבי האחרון שמכבי בעטו רק פעם 1 ואנחנו 18עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 מאי 2026, 20:02 יש לי תחושה שזו תהיה עונת הכאפה של הפועל וברדה. נגלה בדרך הקשה שאי אפשר לחרטט ולהיות בצמרת הגבוהה.
בכל מקרה אני אשפוט את הקיץ של הפועל עם סיום חלון ההעברות (15 בספטמבר כזה?). עד אז הכל חארטות של כתבים.
או נגד ביתר שהיינו ב10 שחקנים גם חרטטנו?
לא, מה שהיה חסר זה חלוץ
אז חירטטת בעצמך שפתאום אתה עונה עזוב מה היה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑25 מאי 2026, 00:25עזוב מה היה. נגמרה העונה, לא רלוונטי כבר.אדום לבן כתב:בדרבי האחרון שמכבי בעטו רק פעם 1 ואנחנו 18עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 מאי 2026, 20:02 יש לי תחושה שזו תהיה עונת הכאפה של הפועל וברדה. נגלה בדרך הקשה שאי אפשר לחרטט ולהיות בצמרת הגבוהה.
בכל מקרה אני אשפוט את הקיץ של הפועל עם סיום חלון ההעברות (15 בספטמבר כזה?). עד אז הכל חארטות של כתבים.
או נגד ביתר שהיינו ב10 שחקנים גם חרטטנו?
לא, מה שהיה חסר זה חלוץ
מה שבטוח שבעונה הבאה לא נתקדם לשום מקום בלי חיזוק רציני בהתקפה, ואז נקבל את הכאפה שדיברתי עליה.
אם אוגריסה (או אחד כמוהו) לא נוחת פה זה מחדל. וזה רק אחד מתוך כמה שחקני התקפה שצריך.
הכל בגדר ניחושים.RedDrifter כתב: ↑25 מאי 2026, 09:58 בפודקאסט הפודל הדר עלתה שם לראיון משם:
- מאמינה שסתיו יעזוב(אומרת שהוא גם מעוניין מאוד בעזיבה לחול) יהיה בקונפרנס איתנו ינסה להרשים ומשם לקבל הצעה
- מאמינה שלואיזו ישאר (אומרת שהיא לא מכירה שיש לו סעיף יציאה) וכנראה יפתחו לו את החוזה והוא ישודרג
- אומרת שבואטנג ישאר
- אומרת שהיחידי שמתנדנד עדיין ולא דיברו איתו (למרות שיש לו חוזה) זה שאנדה סילבה
- אנאס מחאמיד גם צפוי לעזוב (היה ברור פשוט זה לא עלה באף כתבה)
- אומרת שהפועל לא תשבור את רמת השכר שלה בשביל ליגיונרים (לא תעלה מעל 350-400 אלף אירו)
- לרמזי ספורי יש איזה בעיה (כנראה עם מס הכנסה או משהו) לחזור לארץ נכון לכרגע
- אומרת שכרגע יוספי מעדיף להישאר באירופה (אולי ישתנה במהלך הקיץ)
- אומרת שהיא לא מכירה שיש משהו עם דיארה
מסכים. גם הוכיחה בקיץ הקודם שאין לה שום ידע יותר מכל משתמש ממוצע פהMario כתב: ↑25 מאי 2026, 10:11הכל בגדר ניחושים.RedDrifter כתב: ↑25 מאי 2026, 09:58 בפודקאסט הפודל הדר עלתה שם לראיון משם:
- מאמינה שסתיו יעזוב(אומרת שהוא גם מעוניין מאוד בעזיבה לחול) יהיה בקונפרנס איתנו ינסה להרשים ומשם לקבל הצעה
- מאמינה שלואיזו ישאר (אומרת שהיא לא מכירה שיש לו סעיף יציאה) וכנראה יפתחו לו את החוזה והוא ישודרג
- אומרת שבואטנג ישאר
- אומרת שהיחידי שמתנדנד עדיין ולא דיברו איתו (למרות שיש לו חוזה) זה שאנדה סילבה
- אנאס מחאמיד גם צפוי לעזוב (היה ברור פשוט זה לא עלה באף כתבה)
- אומרת שהפועל לא תשבור את רמת השכר שלה בשביל ליגיונרים (לא תעלה מעל 350-400 אלף אירו)
- לרמזי ספורי יש איזה בעיה (כנראה עם מס הכנסה או משהו) לחזור לארץ נכון לכרגע
- אומרת שכרגע יוספי מעדיף להישאר באירופה (אולי ישתנה במהלך הקיץ)
- אומרת שהיא לא מכירה שיש משהו עם דיארה
היא לא יודעת כלום , רוצה להראות שהיא בעניינים.
תשמע את הפרק. דווקא מעריך אותה יותר אחריו מאשר לפניו, יודעת להסתייג בצורה הוגנת. ובסך הכל נשמעת די מקצועית. להבין את מי אחראי על מה במועדון זה לא איזה סקופ עיתונאי, ואם זה לא התפקיד של בוקסה - יתכבדו במועדון ויבהירו את חלוקת התפקידים.
זה לא ממש מה שהיא אמרהMendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 10:44 קודם כל, הפודל זה הפודקאסט הכי טוב של הפועל, והכי מקצועי.
התובנה הכי מטרידה שלי מהפרק האחרון עם הדר, זה שהיא אמרה שמי שאחראי על גזרת הרכש של הישראלים זה בוקסה ולא הצוות סקאוטינג. חשבתי שיש לבוקסה תפקיד כזה, קיוויתי שזה יותר משהו משלים כזה בלראות משחקים בלאומית.
מצטער, לכולם יש אצלי קרדיט ונקודות, לא לבוקסה. ועובדה, שיש פער בין הישראלים שלנו לזרים העונה. וזה מתחבר לאכזבה האישית מזה שמרדכי לא הגיע, ושצנצי כתב שמעולם לא התעניינו בו בכלל.
viewtopic.php?p=519215#p519215
הלוואי.L.S כתב: ↑25 מאי 2026, 10:54זה לא ממש מה שהיא אמרהMendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 10:44 קודם כל, הפודל זה הפודקאסט הכי טוב של הפועל, והכי מקצועי.
התובנה הכי מטרידה שלי מהפרק האחרון עם הדר, זה שהיא אמרה שמי שאחראי על גזרת הרכש של הישראלים זה בוקסה ולא הצוות סקאוטינג. חשבתי שיש לבוקסה תפקיד כזה, קיוויתי שזה יותר משהו משלים כזה בלראות משחקים בלאומית.
מצטער, לכולם יש אצלי קרדיט ונקודות, לא לבוקסה. ועובדה, שיש פער בין הישראלים שלנו לזרים העונה. וזה מתחבר לאכזבה האישית מזה שמרדכי לא הגיע, ושצנצי כתב שמעולם לא התעניינו בו בכלל.
סלבוב אחראי על הזרים, הוא כל השנה עובד ללא הפסקה בחיפוש אחר שחקנים מתאימים
בוקסה אחראי על גזרת הישראלים, בעיקר מציאות בליגות נמוכות יותר, כדי "למצוא" כשרון בליגת העל אתה לא צריך ממש איש מקצוע, יותר זוג עיניים
וגם לפרימור יש חלק יחד עם בוקסה וסלבוב בגזרת הרכש, יש מערכת גדולה וחזקה בהפועל שעובד בנושא, זה לא תפקיד שיושב אצל מישהו אחד במערכת
אחרי לואיזו, אני מבקש ממך לעזוב את הפורום לשבוע ולמצוא לנו את השוד הבא. תודה, תודה ושוב תודה על הקוסם הקפריסאי.L.S כתב:ובכלל, צריך לקחת בעירבון מוגבל כל מה שהיא וכל כתב אחר אומר בתקופה הזו בפרט
העונה שלנו הסתיימה ממש לפני דקה וחצי, הרבה דברים יכולים להשתנות בכל רגע, גם בגזרת המגיעים וגם בגזרת העוזבים.
יש לנו אירופה אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא היינו, אירופה יכולה להביא לנו שחקנים וגם לקחת ובהתאם לכך אני מאמין שסגל השחקנים שישתף במוקדמות לא יהיה סגל השחקנים שיפתח את הליגה.
כולנו צריכים לעבוד על נשימות בקיץ הזה ולסמוך על המערכת שהוכיחה שיש על מי לסמוך
כאילו שהבאת זר, מגן שמאל (שזה התפקיד שהכי קשה לאתר שחקן טוב), למדינה במצב ביטחוני כמו שלנו תהיה בינגו.ספרא טבא כתב:מי שישמע מרסלו
היה בינוני אז ויהיה בינוני עכשיו
תביאו כבר זרים
תודה לך על ההודעה הזו. להפנים לגזור ולשמורL.S כתב: ↑25 מאי 2026, 10:58 ובכלל, צריך לקחת בעירבון מוגבל כל מה שהיא וכל כתב אחר אומר בתקופה הזו בפרט
העונה שלנו הסתיימה ממש לפני דקה וחצי, הרבה דברים יכולים להשתנות בכל רגע, גם בגזרת המגיעים וגם בגזרת העוזבים.
יש לנו אירופה אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא היינו, אירופה יכולה להביא לנו שחקנים וגם לקחת ובהתאם לכך אני מאמין שסגל השחקנים שישתף במוקדמות לא יהיה סגל השחקנים שיפתח את הליגה.
כולנו צריכים לעבוד על נשימות בקיץ הזה ולסמוך על המערכת שהוכיחה שיש על מי לסמוך
אני באמת חושב שעושים מיאיר מרדכי שחקן שובר שיווין והוא רחוק מזה, אולי אני טועה אבל זו דעתי.Mendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 11:07הלוואי.L.S כתב: ↑25 מאי 2026, 10:54זה לא ממש מה שהיא אמרהMendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 10:44 קודם כל, הפודל זה הפודקאסט הכי טוב של הפועל, והכי מקצועי.
בוקסה אחראי על גזרת הישראלים, בעיקר מציאות בליגות נמוכות יותר, כדי "למצוא" כשרון בליגת העל אתה לא צריך ממש איש מקצוע, יותר זוג עיניים
וגם לפרימור יש חלק יחד עם בוקסה וסלבוב בגזרת הרכש, יש מערכת גדולה וחזקה בהפועל שעובד בנושא, זה לא תפקיד שיושב אצל מישהו אחד במערכת
כתבת פה למעלה שאין לך אישית בעיה אם גם בעונה הבאה לא נתמודד על אליפות. ולא הייתי מתנגד לזה גם אם אני, אם היינו מביאים לפה 3-4 פרוספקטים אמיתיים בישראל, מדבר על גילאי 20-22, שתתן להם עונה לבנות את עצמם ואז בעונה שאחרי אתה תוכל להיות באמת מועמד לאליפות.
אבל אנחנו עד כה, בכל הזהירות המתבקשת, לא באמת עושים כלום עם זה. מרדכי היה אחד הבודדים, ויש עוד, שנמצאים מבחינתי בקטגוריה הזאת - ואנחנו לא היינו באירוע. יש גם את רוטמן שבדרך לב״ש, ואת יהושע וכהן ממכבי פ״ת שבדרך לב״ש. וזה אחרי שב״ש לקחו את אבו-רומי בינואר.
אז לחיפה יש כמה וכמה כשרונות צעירים שמשתלבים בבוגרת, למחלה יש כמה וכמה כאלו, לבית״ר קצת פחות אבל יש את העדי יונה שלהם, ולב״ש נוסף על כל מה שהביאו ויביאו יש גם את גנאח ועוד כמה.
איפה אנחנו בגזרת הישראלים הצעירים? כרגע יש לנו כשרונות כמו אל ים וארי כהן שכנראה רחוקים מלהיות ברמה. ויש את אלקוקין ודפאה שעדיין לא הראו כלום שקרוב ללהרשים (להוציא איזה משחק או שניים של אלקוקין בתחילת העונה). להביא לפה לגיונרים בכסף גדול זה טוב, אבל זה בטח לא Sustainable (לא יודע לתרגם את המילה).
ולא משנה מי אחראי על גזרת הישראלים - אפשר וצריך לעשות טוב יותר. ואם לא היינו בכלל באירוע, לא הבענו עניין, בכשרון ישראלי כמו מרדכי שהוא גם מסיים חוזה - זו בעיה שצריך להכיר בה.
אם אני לא טועה בחלון הקודם קיץ שעברL.S כתב: ↑25 מאי 2026, 11:46אני באמת חושב שעושים מיאיר מרדכי שחקן שובר שיווין והוא רחוק מזה, אולי אני טועה אבל זו דעתי.Mendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 11:07הלוואי.L.S כתב: ↑25 מאי 2026, 10:54
זה לא ממש מה שהיא אמרה
כתבת פה למעלה שאין לך אישית בעיה אם גם בעונה הבאה לא נתמודד על אליפות. ולא הייתי מתנגד לזה גם אם אני, אם היינו מביאים לפה 3-4 פרוספקטים אמיתיים בישראל, מדבר על גילאי 20-22, שתתן להם עונה לבנות את עצמם ואז בעונה שאחרי אתה תוכל להיות באמת מועמד לאליפות.
אבל אנחנו עד כה, בכל הזהירות המתבקשת, לא באמת עושים כלום עם זה. מרדכי היה אחד הבודדים, ויש עוד, שנמצאים מבחינתי בקטגוריה הזאת - ואנחנו לא היינו באירוע. יש גם את רוטמן שבדרך לב״ש, ואת יהושע וכהן ממכבי פ״ת שבדרך לב״ש. וזה אחרי שב״ש לקחו את אבו-רומי בינואר.
אז לחיפה יש כמה וכמה כשרונות צעירים שמשתלבים בבוגרת, למחלה יש כמה וכמה כאלו, לבית״ר קצת פחות אבל יש את העדי יונה שלהם, ולב״ש נוסף על כל מה שהביאו ויביאו יש גם את גנאח ועוד כמה.
איפה אנחנו בגזרת הישראלים הצעירים? כרגע יש לנו כשרונות כמו אל ים וארי כהן שכנראה רחוקים מלהיות ברמה. ויש את אלקוקין ודפאה שעדיין לא הראו כלום שקרוב ללהרשים (להוציא איזה משחק או שניים של אלקוקין בתחילת העונה). להביא לפה לגיונרים בכסף גדול זה טוב, אבל זה בטח לא Sustainable (לא יודע לתרגם את המילה).
ולא משנה מי אחראי על גזרת הישראלים - אפשר וצריך לעשות טוב יותר. ואם לא היינו בכלל באירוע, לא הבענו עניין, בכשרון ישראלי כמו מרדכי שהוא גם מסיים חוזה - זו בעיה שצריך להכיר בה.
ככל הנראה הפועל סגרה כבר עם פרבר, שהוא שחקן לא רע בעיניי ויכול להיות גיבוי איכותי יותר מאלקוקין שעולה מהספסל.
בסוף השוק הישראלי דל מאוד, ואם יש שחקנים נוצצים, הם מרוויחים סכומים לא פרופורציונאליים לליגה הישראלית, אני לא רוצה רואה את הפועל משכיבה 800K שכר לאיזה אבו פאני נגיד כדי להחזיר אותו לארץ. אנחנו לא שם.
לכן אמרתי שלא יקרה שום דבר אם הפועל לא תעשה אליפות בעונה הבאה ותקח לעצמה עונה נוספת כדי להתבסס ולהבנות.
לדעתי, אסטרטגית, אירופה חשובה יותר למועדון מאליפות בעונה הקרובה. אבל זו רק דעתי ואין לי ספק שרוב האנשים חושבים אחרת וצמאים לתואר ישראלי
הרי ישראל היום ממש כתבי הבית של הכובב. הם בטוח לא מחרטטים בשביל קליקים
בינתיים (כן, מוקדם, הכל בהסתייגות וצניעות כמובן) נראה שלא עושים לא את זה ולא את זה. אם הכוונה להחליף רק זר אחד לכל היותר - אליפות אנחנו לא ניקח. ורוב הפרוספקטים הצעירים נמצאים במחלה, בחיפה ובב״ש. חיפה וב״ש גם מקפידות לקנות את אלו שבמקרה השתחלו למחלקת נוער אחרת.אדום ותיק כתב: ↑25 מאי 2026, 12:49 מסכים עם הגישה שאירופה חשובה מאד לבניית ניקוד והמשך לעתיד. למרות שאנחנו מתחילים בנקודה נמוכה מאד, ללא משחקים ביתיים בעתיד הנראה לעין.
לא מסכים עם הגישה שלא צריך להתמודד על אליפות. מעדיף להתמודד על אליפות מלהיות "מפתח פרוספקטים". את פיתוח הפרוספקטים היתי עושה בבקבוצת בת שנסמכת עלינו מיקצועית ותקציבית.
את הקטע של לבנות את הקבוצה בהתבסס על ה"פרוספקטים" כבר ניסינו עם שחקני המונדיאליטו.
לדעתי, בניגוד לשנה שעברה, נבנה כאן שלד מאד טוב.
יש מחליפים טובים לבלמים\מגן ימני.
יש מחליף טוב לאגף שמאל.
אין מחליף למגן שמאל או לטוריאל (קורין פציע מידי).
אבל , בולט החוסר בחלוץ גולר וקשר התקפי טוב. רק על זה הייתי מתמקד!
.
חח עלק בפיגור. העונה נגמרה שלשום. זה לא מוקדם (עם או בלי הסתייגות), זה הזוי בכלל להעלות את זה עכשיו.Mendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 13:17בינתיים (כן, מוקדם, הכל בהסתייגות וצניעות כמובן) נראה שלא עושים לא את זה ולא את זה. אם הכוונה להחליף רק זר אחד לכל היותר - אליפות אנחנו לא ניקח. ורוב הפרוספקטים הצעירים נמצאים במחלה, בחיפה ובב״ש. חיפה וב״ש גם מקפידות לקנות את אלו שבמקרה השתחלו למחלקת נוער אחרת.אדום ותיק כתב: ↑25 מאי 2026, 12:49 מסכים עם הגישה שאירופה חשובה מאד לבניית ניקוד והמשך לעתיד. למרות שאנחנו מתחילים בנקודה נמוכה מאד, ללא משחקים ביתיים בעתיד הנראה לעין.
לא מסכים עם הגישה שלא צריך להתמודד על אליפות. מעדיף להתמודד על אליפות מלהיות "מפתח פרוספקטים". את פיתוח הפרוספקטים היתי עושה בבקבוצת בת שנסמכת עלינו מיקצועית ותקציבית.
את הקטע של לבנות את הקבוצה בהתבסס על ה"פרוספקטים" כבר ניסינו עם שחקני המונדיאליטו.
לדעתי, בניגוד לשנה שעברה, נבנה כאן שלד מאד טוב.
יש מחליפים טובים לבלמים\מגן ימני.
יש מחליף טוב לאגף שמאל.
אין מחליף למגן שמאל או לטוריאל (קורין פציע מידי).
אבל , בולט החוסר בחלוץ גולר וקשר התקפי טוב. רק על זה הייתי מתמקד!
.
יונתן פרבר אם יגיע זה אחלה, אבל באוקטובר חוגג 25. לא מבוגר ועוד לפני השיא, אבל כשמדובר על פרוספקט צעיר הכוונה לשחקנים בני 19-22. בזה אנחנו בפיגור גדול מול היריבות.
אל תאמין לשמועותאדום לבן כתב: ↑25 מאי 2026, 11:51אם אני לא טועה בחלון הקודם קיץ שעברL.S כתב: ↑25 מאי 2026, 11:46אני באמת חושב שעושים מיאיר מרדכי שחקן שובר שיווין והוא רחוק מזה, אולי אני טועה אבל זו דעתי.Mendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 11:07
הלוואי.
ככל הנראה הפועל סגרה כבר עם פרבר, שהוא שחקן לא רע בעיניי ויכול להיות גיבוי איכותי יותר מאלקוקין שעולה מהספסל.
בסוף השוק הישראלי דל מאוד, ואם יש שחקנים נוצצים, הם מרוויחים סכומים לא פרופורציונאליים לליגה הישראלית, אני לא רוצה רואה את הפועל משכיבה 800K שכר לאיזה אבו פאני נגיד כדי להחזיר אותו לארץ. אנחנו לא שם.
לכן אמרתי שלא יקרה שום דבר אם הפועל לא תעשה אליפות בעונה הבאה ותקח לעצמה עונה נוספת כדי להתבסס ולהבנות.
לדעתי, אסטרטגית, אירופה חשובה יותר למועדון מאליפות בעונה הקרובה. אבל זו רק דעתי ואין לי ספק שרוב האנשים חושבים אחרת וצמאים לתואר ישראלי
הפועל דווקא כן רצו לשבור תקרת שכר לאלי דסה
אחרי שהבינו שקוקו לא מגיע
הפועל הציעו לדסה חוזה משמעותי בפער ביחס לשאר השחקנים
אבל בהולנד נתנו יותר
ההבדל שאתה אבל שוכח הוא שיש לקבוצות האלה כבר תשתיות לחבר את כל הדברים האלה ביחדMendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 13:51 אולג, זה בסדר לא להסכים, אבל לדעתי אתה מתעלם מהמציאות.
במכבי חיפה יש לך את נבות רטנר, פיינגזיכט, ליסאב עיסאת (שחקן נבחרת רומניה, להזכירך), נועם שטייפמן. ירין לוי שחוזר אליהם מהשאלה מבית״ר, אחרי שנתן שם עונה מעולה בגיל 20. וידידנו יאיר מרדכי שחתם שם. ואני די משוכנע שאני לא מכיר את כולם.
בב״ש יש לך את אמיר גנאח, את אבו רומי שהם ניצחו במאבק עליו מולנו. ניב יהושע ולפי הפרסומים גם חזן בדרך אליה ממכבי פ״ת, ורוטמן בדרך אליה מהפועל פ״ת. וזו קבוצה שכבר העונה קצרה פירות עם תואר בעזרת כמה ישראלים בני שהתבשלו אצלה ופרצו העונה. כמו אור בלוריאן מיודענו, שעובר ל- MLS.
וגם למחלה יש את הרשימה שלהם - מליקה בשער, סייד אבו-כלב (בן 20), נועם בן הרוש,אורי עזו, רביבו (חגג השבוע 23).
עכשיו תקח את השחקנים שלנו מתחת לגיל 22 ותגיד ביושר אם מבחינתך הם שווי ערך לשחקנים שציינתי למעלה. דפאה אולי יהיה כוכב, לא ראינו ממנו הרבה רמזים לזה העונה, גם כשקיבל קרדיט. ולמקין, זו הדוגמה שלך? וכמובן בל נשכח את אל ים וארי כהן, שהאריכו להם חוזים עד בוא המשיח מתוך אמונה שהם העתיד של הכדורגל הישראלי.
אז ב״ש עושה הכל כדי לקנות את הצעירים שיהיו השחקני נבחרת של העבר, ולקחה ככה אליפות העונה, בין השאר. עם אור בלוריאן, וזהאי אחמד, וחמודי כנעאן. הייתי מזכיר גם את אליאל פרץ, שניצחו אותנו במאבק עליו לפני כמה שנים, למרות שהיה כבר בן 25 לדעתי.
אל ים, למקין, אלקוקין, קורין, דאפה, בוסקילה.Mendelson כתב: ↑25 מאי 2026, 13:51 אולג, זה בסדר לא להסכים, אבל לדעתי אתה מתעלם מהמציאות.
במכבי חיפה יש לך את נבות רטנר, פיינגזיכט, ליסאב עיסאת (שחקן נבחרת רומניה, להזכירך), נועם שטייפמן. ירין לוי שחוזר אליהם מהשאלה מבית״ר, אחרי שנתן שם עונה מעולה בגיל 20. וידידנו יאיר מרדכי שחתם שם. ואני די משוכנע שאני לא מכיר את כולם.
בב״ש יש לך את אמיר גנאח, את אבו רומי שהם ניצחו במאבק עליו מולנו. ניב יהושע ולפי הפרסומים גם חזן בדרך אליה ממכבי פ״ת, ורוטמן בדרך אליה מהפועל פ״ת. וזו קבוצה שכבר העונה קצרה פירות עם תואר בעזרת כמה ישראלים בני שהתבשלו אצלה ופרצו העונה. כמו אור בלוריאן מיודענו, שעובר ל- MLS.
וגם למחלה יש את הרשימה שלהם - מליקה בשער, סייד אבו-כלב (בן 20), נועם בן הרוש,אורי עזו, רביבו (חגג השבוע 23).
עכשיו תקח את השחקנים שלנו מתחת לגיל 22 ותגיד ביושר אם מבחינתך הם שווי ערך לשחקנים שציינתי למעלה. דפאה אולי יהיה כוכב, לא ראינו ממנו הרבה רמזים לזה העונה, גם כשקיבל קרדיט. ולמקין, זו הדוגמה שלך? וכמובן בל נשכח את אל ים וארי כהן, שהאריכו להם חוזים עד בוא המשיח מתוך אמונה שהם העתיד של הכדורגל הישראלי.