שאר הליגה 25/26
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
איך צדקת אם הפסדת בהתערבות?
אני לא אמרתי שהם לא יקבלו 2, אמרתי שלדרבי הם יגיעו. וצדקתי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
CouchPotato
- קיבל.ה 146 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
אני אסביר לך את זה לאט כמו שמסבירים לניסים ואטורי.טכנית לארז כתב: ↑17 מאי 2026, 19:56 איך צדקת אם הפסדת בהתערבות?
להלן התגובה המקורית שלי שמדברת על כך שהמאירי אפשר למכבי לחטוף עונש של שני משחקים ללא קהל חוץ.
האם יש אזכור של הדרבי? כמובן שלא.
והנה התגובה שלי להצעת ההתערבות.בני12 כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:42איך המאירי אפשר לבית הדין לקבוע שני משחקים ללא קהל חוץ למכבי?טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 11:32 לא נהיה בשום מאבק אליפות.
מאירי שדד אותנו ב"בית הדין" באוקטובר עם המינוס 2 וההפסד הטכני.
אח"כ שדדו אותנו גם על הדשא נגד ק"ש, נתניה וכמובן בדרבי האחרון.
אין כמו הליגה הישראלית.
הגדלתי והדגשתי לך את התשובה (אולי זה יעזור לך להבין)
כאמור הטענה היתה רק ל"יכולות" של המאירי בבית הדין (כמו שהוכחו גם היום כשהערעור נדחה)בני12 כתב: ↑30 אפריל 2026, 21:25אני אקבל את ההתערבות שלך רק בשביל הספורט למרות שאין לה שום קשר לטענה שלי.טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:43 אז אני מציע לך התערבות.
אם אין אוהדי מכבי בדרבי אני לא כותב פה שבוע, ההיפך אתה.
יש?
שנה שעברה וגם השנה טענת שרק יריבות מכבי מקבלות את העונש הזה וזה תמיד יוצא מול מכבי.
השנה כבר מזמן ראינו שזה קשקוש (בית"ר נענשה פעמיים דווקא מול ב"ש לדוגמא ולדעתי זאת פעם רביעית שמכבי מקבלים עונש ללא קהל חוץ)
אבל העיקר אתה ממשיך לטעון שכולם נענשים חוץ ממכבי ושבית הדין בשליטת המאירי מוטה לטובתה.
כאמור, הטענה שלך תשאר לא נכונה גם אם מכבי יהיו בדרבי ויחטפו את זה מול בית"ר וב"ש.
וכבר אז אמרתי שהעונש של שני משחקים יישאר גם אם הוא לא יהיה ספציפית על הדרבי
וכמובן צדקתי.
אם זה לא יעזור, רק קיש יעזור לך
-
KingZivos
- קיבל.ה 319 לייקים
אני חושב שהדבר העיקרי שצריך לקבוע זה שבפליאןף חייבים לשלב בכל משחק 70 אחוז מהשחקנים ששיחקו בשאר העונה. (תמיד יהיה אפשר להמציא פציעות וכאלה אבל אם קבוצה פתאןם טוענת לכל כך הרבה פציעות זה כבר אוטומטית מסריח)
וזה בלי קשר למכירות, גם אם קבוצה לא מוכרת ופשוט רןצה לשלב שחקנים צעירים במחזורים האחרים כי לא משחקת על כלום, אין סיבה שקבוצות אחרות יוכלו אותה על זה.
-
קובי
- קיבל.ה 688 לייקים
בני12 כתב: ↑17 מאי 2026, 21:18אני אסביר לך את זה.........טכנית לארז כתב: ↑17 מאי 2026, 19:56 איך צדקת אם הפסדת בהתערבות?
מורן מאירי מבקש להסביר גם כן
מדקה 00:27 עד 00:38
אם זה עובר לך בכיף בגרון אז Houston, we have a problem
-
Adam
- קיבל.ה 262 לייקים
אינני מבין מדוע אתה עולב בי ומה עשיתי לך, אבל למען הסר ספק אני לא מבין שום דבר בפסיכולוגיה וזה לא התחום שלי.
כן צפיתי בקולנוע בסרט "הטיפול האחרון של פרויד" עם השחקן האגדי אנתוני הופקינס, והוא היה חביב.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
עזוב, יש פה כמה אדיוטים שימושיים שלהם שלא משנה כמה מינוסים ושערים פסולים אתה תאכל, הם ימשיכו לעשות את המשחק שהכל פה כשר ונקי.קובי כתב: ↑18 מאי 2026, 00:45בני12 כתב: ↑17 מאי 2026, 21:18אני אסביר לך את זה.........טכנית לארז כתב: ↑17 מאי 2026, 19:56 איך צדקת אם הפסדת בהתערבות?
נחכה להתערבות הבאה איתם.
-
Red_man
- קיבל.ה 2448 לייקים
אני חושב שכדאי שאדוני יניח את המקלדת לשבוע הקרוב בפורום. תנוח קצת ותחזור אלינו לעונת מלפפונים שבה תוכל לחזור ללרלר על מאירי, או במקרה שלך לכתוב דרך היוזר של הצורר.טכנית לארז כתב: ↑18 מאי 2026, 10:49עזוב, יש פה כמה אדיוטים שימושיים שלהם שלא משנה כמה מינוסים ושערים פסולים אתה תאכל, הם ימשיכו לעשות את המשחק שהכל פה כשר ונקי.
נחכה להתערבות הבאה איתם.
מכבי שיחקה עם המועדים (כבר כתבתי פה איך ספרו את הימים) וערערה כדי לחטוף את העונש מול ב״ש ולא מולנו. יכולנו לעשות אותו ולחטוף את העונש על משחק שהוא לא ב״ש בחרנו שלא לערער. יכולנו גם לקבוע עובדות בשטח ולמכור כרטיסים ל11 אבל לא עשינו שום דבר.
שורה תחתונה מכבי מבצעת עונש של שני משחקים ללא קהל.
מאירי? עורך דין, אין חדש תחת השמש. חולה על אנשים שאין להם חצי נגיעה לעולמות המשפט מתחרפנים מתרגילים פשוטים שעורכי דין עושים 30-40 פעם ביום כדי לסדר את הכוכבים איך שנח להם.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
סבבה.
-
joshsoos
- קיבל.ה 919 לייקים
בשורה התחתונה ניתנו העונה שמונה עונשי ללא קהל חוץ, מתוכם המחלה קיבלה ארבעה, וביתר ( מתחרה על האליפות ) שניים.
חמישה מתוכם מומשו בפועל בבאר שבע, המתחרה האחרת והעיקרית. אם זה מעיד על שליטה בבית משפט...
חמישה מתוכם מומשו בפועל בבאר שבע, המתחרה האחרת והעיקרית. אם זה מעיד על שליטה בבית משפט...
-
Red_man
- קיבל.ה 2448 לייקים
זה פשוט די נח לרוב הקבוצות להיענש דווקא בטרנר. בגלל זה מכבי ערערה וקיבלה עיכוב ביצוע ואנחנו לא.
לא חושב שיש אחד בקהל שלנו שיעדיף עונש על דרבי/ביתר מאשר על טרנר.
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
מה מיוחד במה שהוא אומר?קובי כתב: ↑18 מאי 2026, 00:45בני12 כתב: ↑17 מאי 2026, 21:18אני אסביר לך את זה.........טכנית לארז כתב: ↑17 מאי 2026, 19:56 איך צדקת אם הפסדת בהתערבות?
אתה חושב שפרימור פועל כנגד האינטרס של הפועל?
ברקת רוצה 10 זרים. אתה חושב שהיא לא פועלת לקדם את זה?
וזה בלי קשר בכלל שהפעילות שלו להקטנת העונשים על אבוקות ביציע אמורה לשרת גם אותנו.
ועדיין, טכנית לצורר מדבר על שליטה מוחלטת של המאירי בשופטים, בואר ובבית הדין
וכל פעם שהמציאות טופחת לו בפנים (השנה זה בערך פעם בשבועיים) הוא או מתעלם או מוצא תירוצים
(כמה פעמים התירוץ אפילו היה שהמאירי דופק את מכבי בכוונה כדי שלא יראו שהוא בעצם השולט
והתירוץ החדש הוא שבגלל שמכבי לא במירוץ, המאירי מעדיף את בית"ר ולא מצליח להסביר למה המאירי לא דאג מראש שמכבי תהיה במירוץ)
תנסה לשאול קצת אוהדי מכבי (או לגלוש בפורומים שלהם) ותגלה להפתעתך שהם בטוחים שהשופטים דופקים רק אותם כי המטרה של המנהלת היא שהם לא יקחו אליפות,
שבית הדין מתעלל רק בהם ועושה תקדימים על חשבונם והכי הכי זה שערוץ הספורט שונא אותם.
גם אוהדי חיפה, בית"ר וב"ש, בטוחים מעל לכל ספק, שדופקים רק אותם
- רווי
- קיבל.ה 1485 לייקים
כן רק שזה לא נכוןבני12 כתב: ↑18 מאי 2026, 17:39מה מיוחד במה שהוא אומר?
וזה בלי קשר בכלל שהפעילות שלו להקטנת העונשים על אבוקות ביציע אמורה לשרת גם אותנו.
וכל פעם שהמציאות טופחת לו בפנים (השנה זה בערך פעם בשבועיים) הוא או מתעלם או מוצא תירוצים
(כמה פעמים התירוץ אפילו היה שהמאירי דופק את מכבי בכוונה כדי שלא יראו שהוא בעצם השולט
והתירוץ החדש הוא שבגלל שמכבי לא במירוץ, המאירי מעדיף את בית"ר ולא מצליח להסביר למה המאירי לא דאג מראש שמכבי תהיה במירוץ)
תנסה לשאול קצת אוהדי מכבי (או לגלוש בפורומים שלהם) ותגלה להפתעתך שהם בטוחים שהשופטים דופקים רק אותם כי המטרה של המנהלת היא שהם לא יקחו אליפות,
שבית הדין מתעלל רק בהם ועושה תקדימים על חשבונם והכי הכי זה שערוץ הספורט שונא אותם.
OMG עווופררר
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
מאירי בעצמו די מודה פה שהוא מטה את הענף.
האדיוטים השימושיים שלו יהיו בשלהם בכל מקרה.
המינוסים, הנצחונות הטכנים, הפנדלים וכו' לא ישנו את זה.
האדיוטים השימושיים שלו יהיו בשלהם בכל מקרה.
המינוסים, הנצחונות הטכנים, הפנדלים וכו' לא ישנו את זה.
- Mendelson
- קיבל.ה 942 לייקים
העובדה שמאירי נגוע בניגוד עניינים ואומר את זה בקול רם ממש לא מפריעה לו לפעול במסגרת תפקידו הציבורי בהסתדרות. הוא גם מספיק ישר כדי להודות בכמה שהוא מושחת בקול רם, זה לא מפתיע.
מה שמתסכל אותי היסטורית זה שכשאוהדים שלנו יושבים על המשרות האלו, הם תמיד מנסים להיות צדיקים ועוד יותר קפדניים אל מול האינטרסים של הפועל. הם כמובן לא נמצאים ברשימת מקבלי השכר של מכבי, אז זה קצת שונה, אבל עדיין. באמת שלא מבין איך לא מגייסים ביקורת שיפוטית אמיתית מבג"צ על האירוע הזה.
מה שמתסכל אותי היסטורית זה שכשאוהדים שלנו יושבים על המשרות האלו, הם תמיד מנסים להיות צדיקים ועוד יותר קפדניים אל מול האינטרסים של הפועל. הם כמובן לא נמצאים ברשימת מקבלי השכר של מכבי, אז זה קצת שונה, אבל עדיין. באמת שלא מבין איך לא מגייסים ביקורת שיפוטית אמיתית מבג"צ על האירוע הזה.
-
קובי
- קיבל.ה 688 לייקים
אתה מפתיע אותי, בחיי.בני12 כתב: ↑18 מאי 2026, 17:39 מה מיוחד במה שהוא אומר?
הבן אדם מתפקד כעו"ד של הקבוצה הצהובה, תפקידו, בראש ובראשונה, לדאוג לקדם את האינטרסים של הקבוצה הצהובה.
הבן אדם גם אומר את זה לי בושה.
הבן אדם מתפקד גם כסגן יו"ר ההתאחדות. רק זה שלעצמו מופקר, מושחת ומסריח מכל בחינה אפשרית.
מה אתה בעצם חושב, שהנושא היחידי שהוא מנצל בתפקידו כסגן יו"ר ההתאחדות הוא הקטנת העונשים על אבוקות ביציע?
מה אתה בעצם חושב, שבשאר הנושאים הוא לא מנצל בתפקידו כסגן יו"ר ההתאחדות לקדם את האינטרסים של הקבוצה הצהובה כאלו שלא משרתים אותנו?
אתה כזה תמים?
הזוי שאתה משקיע זמן ואנרגיה להיכנס בטכנית לארז על דקויות כאלו ואחרות שמול הפנים שלך מתנהלת האם אמא של השחיתויות וזה לא מזיז לך בכלל.
אם אתה חושב שהשחיתות הזו לא מחלחלת לשופטים במגרש ולבתי המשפט של הכדורגל ששם אנחנו משלמים ביג טיים, אז אתה חי בסרט.
לא מצליח להבין איך אפשר לראות שחיתות ומופקרות מוסרית ולהתייחס אליה באהלן אהלן.
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
אני מבין שלדעתך צריך לבטל לנו את דאבל 2010 כי מוני הראל היה אז סגן יו"ר ההתאחדות וזה חלחל לשופטים ולבית הדין?
מה עם זה שאיצ'ה מנחם היה יו"ר ההתאחדות?
זה שעמוס פרישמן יו"ר איגוד הכדורסל זה בסדר בעיניך?
אתה חושב שלשחר ולברקת אין השפעה בהתאחדות?
פעם הטענות היו ששחר הוא זה ששולט בהתאחדות. איזה מזל שהמאירי הגיע ולקח את התואר ממנו.
מה עם זה שאיצ'ה מנחם היה יו"ר ההתאחדות?
זה שעמוס פרישמן יו"ר איגוד הכדורסל זה בסדר בעיניך?
אתה חושב שלשחר ולברקת אין השפעה בהתאחדות?
פעם הטענות היו ששחר הוא זה ששולט בהתאחדות. איזה מזל שהמאירי הגיע ולקח את התואר ממנו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
הבעיה זה לא מורן המאירי, אלא עצם העובדה שסגן יו״ר ההתאחדות יכול להגיע מטעם מועדון, לא אוהד, לא מזוהה אלא שכיר במועדון מסוים.
הוא בסך הכל מנצל את הפירצה והוא גם עורך דין כנראה לא פראייר ככה שהוא יסחט את הלימון עד כמה שאפשר.
הוא בסך הכל מנצל את הפירצה והוא גם עורך דין כנראה לא פראייר ככה שהוא יסחט את הלימון עד כמה שאפשר.
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
אז 80 שנה זה היה בסדר ועכשיו פתאום לא.הלך המומנטום כתב: ↑18 מאי 2026, 22:52 הבעיה זה לא מורן המאירי, אלא עצם העובדה שסגן יו״ר ההתאחדות יכול להגיע מטעם מועדון, לא אוהד, לא מזוהה אלא שכיר במועדון מסוים.
אתה חושב שהוא סגן יו"ר ההתאחדות הראשון ממכבי?
-
dino
- קיבל.ה 3182 לייקים
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1854969/
אוהדי ביט״ר ירושלים השתלטו על המושבה, והמשטרה חוששת מתרחיש אימים
די ברור שאם זה היה הפועל, משטרת בן גבאיכס היתה מאיימת במשחק ללא קהל. לא במקרה של קבוצת השלטון.
די ברור שאם זה היה הפועל, משטרת בן גבאיכס היתה מאיימת במשחק ללא קהל. לא במקרה של קבוצת השלטון.
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 101 לייקים
לא מבין, יש למשטרה פרשים, יסמ, מכתזיות וכו'...dino כתב: ↑19 מאי 2026, 08:04 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1854969/
שישתמשו
-
dino
- קיבל.ה 3182 לייקים
להכנס עם פרשים ויסמ זה רק במקרה ויש ממש סיכון ששווה את המכות והדריסת משפחות, כמו להוציא אנשים עם חולצות מסכנות חייםהצבי ישראל כתב: ↑19 מאי 2026, 08:14לא מבין, יש למשטרה פרשים, יסמ, מכתזיות וכו'...dino כתב: ↑19 מאי 2026, 08:04 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1854969/
שישתמשו
-
Red_man
- קיבל.ה 2448 לייקים
מכינים את הקרקע להעברת המשחק לאיצטדיון גדול יותר בגלל החשש מדוחקdino כתב: ↑19 מאי 2026, 08:04 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1854969/
- 7even
- קיבל.ה 4458 לייקים
הרי אם במקום "אוהדי בית"ר ירושלים השתלטו על המושבה, והמשטרה חוששת מתרחיש אימים" שרשום שם בכותרת...
היה רשום "אוהדי הפועל ת"א השתלטו על המושבה, והמשטרה חוששת מתרחיש אימים"
היינו אומרים שהמשטרה כרגיל זורעת פחד לא?
אולי הכל פוזיציה בעצם?
ואני אומר את זה בתור אחד ששונא ללכת למשחקי *בית* מול בית"ר עם הילד ומנסה כל שנה לשכנע אותו לא ללכת. זה לא שאפשר לחשוד בי באהבה יתרה לאוהדי המועדון הזה.
אולי הכל פוזיציה בעצם?
ואני אומר את זה בתור אחד ששונא ללכת למשחקי *בית* מול בית"ר עם הילד ומנסה כל שנה לשכנע אותו לא ללכת. זה לא שאפשר לחשוד בי באהבה יתרה לאוהדי המועדון הזה.
יחד, רק יחד! 
- כרובית
- קיבל.ה 1317 לייקים
בבקשה בבקשה שהפועל פת יעשו הפתעה היום, שתהיה תכלית לקיום שלהם בפליאוף העליון, בבקשה
איזה סיוט שיאללה
איזה סיוט שיאללה
-
Niro
- קיבל.ה 2768 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1317 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3182 לייקים
העניין הוא ההבדל איך המשטרה של בן גביר פועלת מתוך החשש בשני המקרים. להפועל היא תסגור יציעים ונגמר כל החשש.7even כתב: ↑19 מאי 2026, 09:38 הרי אם במקום "אוהדי בית"ר ירושלים השתלטו על המושבה, והמשטרה חוששת מתרחיש אימים" שרשום שם בכותרת...
אולי הכל פוזיציה בעצם?
- 7even
- קיבל.ה 4458 לייקים
ההבדל מתחיל באיך אנחנו מגיבים למהלך.dino כתב: ↑19 מאי 2026, 10:44העניין הוא ההבדל איך המשטרה של בן גביר פועלת מתוך החשש בשני המקרים. להפועל היא תסגור יציעים ונגמר כל החשש.7even כתב: ↑19 מאי 2026, 09:38 הרי אם במקום "אוהדי בית"ר ירושלים השתלטו על המושבה, והמשטרה חוששת מתרחיש אימים" שרשום שם בכותרת...
אולי הכל פוזיציה בעצם?
וזה בדיוק מה שהיינו אומרים. שזורעים פחד...
הרי כבר אמרנו את זה פה עשרות פעמים על כותרות דומות
יחד, רק יחד! 
-
D&3
- קיבל.ה 1748 לייקים
אין פה שום פוזיציה, המשטרה תחת השר הבן שרמוטה הפכה לגורם שרודף את הקהל שלך. וזה הגיע השנה לשיאים חדשים. זה כמובן מלווה ביחס מועדף לקבוצה של השר (והמשטר).7even כתב: ↑19 מאי 2026, 09:38 הרי אם במקום "אוהדי בית"ר ירושלים השתלטו על המושבה, והמשטרה חוששת מתרחיש אימים" שרשום שם בכותרת...
אולי הכל פוזיציה בעצם?
היחידים שבפוזיציה הם אוהדי הפועל שמסיבות כאלה ואחרות מחבבים את הבן שרמוטה, ואונסים את המציאות כדי שהם חלילה לא יצטרכו להתמודד עם העובדה שיקירם אחראי למסע הרדיפה נגדם.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 276 לייקים
ד.א.- יש השנה מענקי מיקום? לא ראיתי איזושהי התייחסות לזה.
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 276 לייקים
לא סגור על זה שהבנתי אותך. לאוהדי ביטר יש רקורד התנהגותי מסוים עוד מימים ימימה. הקהל שלנו לא 100% בסדר, אבל זה עדיין רחוק מאוד מסימטריה.7even כתב: ↑19 מאי 2026, 09:38 הרי אם במקום "אוהדי בית"ר ירושלים השתלטו על המושבה, והמשטרה חוששת מתרחיש אימים" שרשום שם בכותרת...
אולי הכל פוזיציה בעצם?
רינגו סטאר המלך
-
קובי
- קיבל.ה 688 לייקים
https://www.one.co.il/Article/523175.html
ביום ראשון התקיימה פגישה במשרדי ההתאחדות לכדורגל בין נציגי מרכז הפועל לנציגי מרכז מכבי, כשגם נציגי ההתאחדות נכחו בה.
מהצד של הפועל, השתתפו בפגישה בעלי הפועל באר שבע אלונה ברקת, מנכ”ל הפועל תל אביב גיא פרימור....
פגישה הייתה טעונה מאוד בהתחלה, בעיקר בין אלונה ברקת למורן מאירי. בעלי הפועל באר שבע מרגישה שמאיר ‘שולט’ בהתאחדות והכל הולך לפי דבריו.
בנוסף, לאלונה ברקת וגיא פרימור הייתה טענה שההתאחדות לא משתפת את חברי ההנהלה מספיק בדברים, ואמרו כי הם מצפים ליותר שיתוף.
ביום ראשון התקיימה פגישה במשרדי ההתאחדות לכדורגל בין נציגי מרכז הפועל לנציגי מרכז מכבי, כשגם נציגי ההתאחדות נכחו בה.
מהצד של הפועל, השתתפו בפגישה בעלי הפועל באר שבע אלונה ברקת, מנכ”ל הפועל תל אביב גיא פרימור....
פגישה הייתה טעונה מאוד בהתחלה, בעיקר בין אלונה ברקת למורן מאירי. בעלי הפועל באר שבע מרגישה שמאיר ‘שולט’ בהתאחדות והכל הולך לפי דבריו.
בנוסף, לאלונה ברקת וגיא פרימור הייתה טענה שההתאחדות לא משתפת את חברי ההנהלה מספיק בדברים, ואמרו כי הם מצפים ליותר שיתוף.
-
L.S
- קיבל.ה 2228 לייקים
זה יקח זמן, אבל דברים יתחילו לזוז בגזרה הזו ככל שיעבור הזמן והקשר בין ציר האור יתחזקקובי כתב: ↑19 מאי 2026, 15:14 https://www.one.co.il/Article/523175.html
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
חח היא "מרגישה" ככה?
הבנאדם שדד לה שנה שעברה אליפות ברמה הכי מושחתת ובוטה שראיתי בכל ענף כלשהו.
הוריד לה 4 נקודות, לקח טכני בסמי עופר אחרי 1-1 במחצית ונהנה מ-16 פנדלים ועוד.
"מרגישה"? זו ידיעה, לא הרגשה.
הבנאדם שדד לה שנה שעברה אליפות ברמה הכי מושחתת ובוטה שראיתי בכל ענף כלשהו.
הוריד לה 4 נקודות, לקח טכני בסמי עופר אחרי 1-1 במחצית ונהנה מ-16 פנדלים ועוד.
"מרגישה"? זו ידיעה, לא הרגשה.
-
Adam
- קיבל.ה 262 לייקים
רק על עצמי לספר ידעתי, ואני לפחות מעולם לא אמרתי שהכל מושלם וורוד (למרות שזה קשה להכיל מורכבויות וקל לתייג).קובי כתב: ↑19 מאי 2026, 15:14 https://www.one.co.il/Article/523175.html
אני רק אמרתי ש:
1. זה מאוד מתיש כאשר חוזרים על משהו מאות ואלפי פעמים, גם אם הוא נכון בצורה מסוימת.
2. להגיד לאנשים בפורום כדורגל להפסיק לראות כדורגל זה מוזר ולא נכון לעניות דעתי.
3. לחזור על זה מאות פעמים בפורום אוהדי הפועל ת"א זה להתפרץ לדלת פתוחה. אפשר להפגין מחוץ להתאחדות, אפשר לשכנע את ב"ש, חיפה, בית"ר וכו' להצטרף למחאה נגד מכבי.
וכל הכבוד לברקת, אשת ברזל.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 370 לייקים
כמות האנרגיה המבוזבזת פה על ביתר קצת מוגזמת, מי ישמע אליפות של ב"ש טובה לנו.
בטח בהתחשב בסיכויים של שתי הקבוצות
בטח בהתחשב בסיכויים של שתי הקבוצות
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
-
dino
- קיבל.ה 3182 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=545089
הכרטיסים נחטפו במהרה. עם זאת, נראה כי הכמויות הולכות להיות גדולות יותר, שכן עוד לפני פתיחת השערים חלק מהאוהדים הירושלמים פרצו לאיצטדיון וטיפסו אל תוך היציע של אוהדי הקבוצה.
בהמשך, בתיעוד שניתן לראות בנגן הווידאו למעלה, נראים אוהדים פורצים לאיצטדיון בטיפוס על הקרוסלות בכניסה לשערים.
מה היה קורה אילו זה היה הפועל? הפועל ת״א, לא הקבוצה של בן גביר והמשטרה. היו מבטלים כניסת קהל+דורסים משפחות עם סוסים מסכנים
הכרטיסים נחטפו במהרה. עם זאת, נראה כי הכמויות הולכות להיות גדולות יותר, שכן עוד לפני פתיחת השערים חלק מהאוהדים הירושלמים פרצו לאיצטדיון וטיפסו אל תוך היציע של אוהדי הקבוצה.
בהמשך, בתיעוד שניתן לראות בנגן הווידאו למעלה, נראים אוהדים פורצים לאיצטדיון בטיפוס על הקרוסלות בכניסה לשערים.
מה היה קורה אילו זה היה הפועל? הפועל ת״א, לא הקבוצה של בן גביר והמשטרה. היו מבטלים כניסת קהל+דורסים משפחות עם סוסים מסכנים
- רווי
- קיבל.ה 1485 לייקים
ברור לכולם שאם זאת הפועל המשחק מבוטל ואנחנו מקבלים טכני כן?
OMG עווופררר
- סומך
- קיבל.ה 1875 לייקים