לחילופין ״זה בגץ/יועמשית/הסכם אוסלו/בוגרי קרן וקסנר אשמים״
ממשלת נתניהו (ימין על מלא) השישית
-
dino
- קיבל.ה 3175 לייקים
שרת החוץ של האיחוד האירופי קאיה קאלאס אישרה כי החליטו באיחוד על הטלת סנקציות נגד מתנחלים, בשל "אלימות נגד פלסטינים". קאלאס הוסיפה כי סוכם גם על הטלת סנקציות חדשות נגד דמויות בכירות בחמאס. שר החוץ גדעון סער מסר כי "מקוממת ההקבלה הבלתי נסבלת שבחר האיחוד האירופי לעשות בין אזרחים ישראלים לבין מחבלי החמאס
מר גדעון שניצל היקר, שאולי תהיה מחר פה או שם, אולי אם היית קצת פחות חרש ועיוור לפרעות של קבוצות ״שוליים״ שם והיית עושה משהו עם זה, זה היה חוסך ממך את העצבים. אני חושב שעל כף המאזניים, בין לאונן לבייס או לעשות פעולות להגנת וטובת ישראל, היית מוצא שעדיף היה לטפל בפרעות ולא להתעלם.
מר גדעון שניצל היקר, שאולי תהיה מחר פה או שם, אולי אם היית קצת פחות חרש ועיוור לפרעות של קבוצות ״שוליים״ שם והיית עושה משהו עם זה, זה היה חוסך ממך את העצבים. אני חושב שעל כף המאזניים, בין לאונן לבייס או לעשות פעולות להגנת וטובת ישראל, היית מוצא שעדיף היה לטפל בפרעות ולא להתעלם.
-
dino
- קיבל.ה 3175 לייקים
שר החינוך יואב קיש, ציין בהתרגשות כי "מה שאנחנו עושים פה זה בשורה עצומה למשפחות ולמערכת החינוך כולה. נשקיע מעל מילארד שקלים להוביל את ילדי ישראל בבינה מלאכותית". לדבריו, "חזונו של רה"מ מתגשם. מודה לרה"מ ולשר האוצר יודע כמה חשוב לך העתיד והחינוך בישראל
כלב טוב קיש. איזה סוג זה? מסטינו חנפנינו?
כלב טוב קיש. איזה סוג זה? מסטינו חנפנינו?
- רועי גווארה
- קיבל.ה 562 לייקים
אתה עושה לו הנחה גדולה, לכלבים זה לפחות בא בטבעיות
אעיד בזהירות שאכן היתה השקעה גדולה ומקיפה בנושא, האזכור של חזון ונתניהו בהקשר הזה גורם לי להיות מאוד מודאג.
אעיד בזהירות שאכן היתה השקעה גדולה ומקיפה בנושא, האזכור של חזון ונתניהו בהקשר הזה גורם לי להיות מאוד מודאג.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 272 לייקים
רצוי אבל שידעו אנגלית קודם (ובכלל)
https://www.ynet.co.il/news/article/rydvrezymx
ועם ובלי קשר - רצוי גם שלא נהיה במדינה טוטליטרית
https://www.ynet.co.il/news/article/rydvrezymx
ועם ובלי קשר - רצוי גם שלא נהיה במדינה טוטליטרית
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1500 לייקים
יש לי רעיון לקמפיין לליכוד: תחלקו למצביעים כיסוי עיניים ואטמי אוזניים ואטבים לאף כדי שהם לא יראו,לא ישמעו ולא יריחו את הסירחון של הממשלה הנוראית הזאת.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1500 לייקים
במקום להציג הישגים של הממשלה, שאין כאלה, מנסים להסתיר את הכישלונות שקיימים בכמויות בכל התחומים.
-
dino
- קיבל.ה 3175 לייקים
יחלקו לך אטמי אוזניים וכיסוי עיניים לא תלך עם הפועל?
זה לא ישנה להם כלום. במילימטר.
יש כאן הכרעה רק של קבוצה קטנה של ״המתלבטים״
-
dino
- קיבל.ה 3175 לייקים
מעניין מה יש לפסיכולוגית כמו שרה נתניהו, שיש גם סיכוי גבוה שהיא ובנה יאיר מטופלים בכדורים, מה יש לה לומר על סילמן שטענה כמגרעה/עקיצה שבנט לוקח כדורים.