חלון העברות 2026
-
ר.ש
- קיבל.ה 531 לייקים
מטרות:
- לא לאבד את טוריאל ואת לואיזו (ולכל הפחות - לא את שניהם).
- מגן שמאלי שיתחרה בליידנר.
- קשר 10.
- כנף שמאל במקום שאנדה.
- חלוץ במקום בואטנג.
- קשר מרכזי ברמה גבוהה לרוטציה.
שמות שהוזכרו בהקשר של הפועל:
- תומר יוספי. שיחק 10 משחקים בהרכב השנה באוקראינה, כבש שניים ובישל אחד. לדעתי - לא שדרוג רציני, ולא שווה להביא אם הדיווחים שהוא דורש שכר של לגיונר נכונים.
- דיא סבע. בן 33, סיים עונה עם עשרה שערים בליגה השנייה בטורקיה. שחקן אדיר וגם לעמדה שחסרה לנו (10), אבל מנגד - מבוגר, יקר ואגואיסט.
- אבו פאני. לא סביר בעליל. אמור לקבל מעל חצי מיליון דולר בקבוצתו הבאה וגם לעלות 1-2 מיליון יורו. מועמד לכוכב האדום בלגרד, לכאורה.
- אדריאן אוגריסה, חלוץ ק"ש עם 16 שערים עד כה. חסרונות: הגיל, העובדה שזו שנה ראשונה שלו מחוץ למולדת, והמחיר ששרצקי ידרוש.
- איתי מרדכי - עונה מדהימה בקריית שמונה עם 15 גולים/בישולים. מסיים חוזה בקיץ ויכול להגיע תמורת דמי השבחה בלבד.
- יונתן פרבר - עונה סולידית מאוד בהפועל חיפה עם שני שערים ובישול, אבל שחקן צעיר, עם רגל שמאל מצוינת, שמסיים חוזה.
- חסן חילו - בלם סכנין, שגם שיחק שנה ביפן, הוזכר כמועמד לגיבוי הבלמים שלנו.
- רועי דוד - הפועל פתח תקווה. קשר מרכזי צעיר עם מספרים יפים (8 שערים ו-2 בישולים). אבל צפוי לעלות לא מעט כסף.
דעתי:
- חייבים להביא את רותם קלר שמסיים חוזה בנתניה לעמדת המגן השמאלי. חבל "לבזבז" זר בעמדה הזו, כי ליידנר באמת מוכשר והבעיה העיקרית היא בכשירות. קלר יכול להגיע בחינם.
- כדאי להביא את מתן בלטקסה. הוא גם בלם וגם מגן שמאלי, ויכול להיות המקביל של פיבן (שיכול גם הוא להיות בלם או מגן ימני).
- יש צורך בחלוץ שלישי, נוסף על החלוץ הזר ועל דאפה. כדאי מישהו גבוה ופיזי (קייס גאנם?) שיאפשר לשנות את שיטת המשחק וללכת על הרמות כשצריך.
- הייתי מוותר על החלום להביא לגיונר או ישראלי בכיר, ובמקום זה משקיע את מירב התקציב בשני הזרים שניתן להביא. שכל אחד מהם יעלה שני מיליון יורו למשל, נשמע לי נכון יותר מלתת ארגזים לשחקנים כמו ספורי או יוספי. לגבי ישראלים - הייתי מתמקד בשחקנים שמסיימים חוזה וניתן להביא בחינם (כמו קלר, בלטקסה, פרבר ומרדכי כאמור).
- לשלם את הקנס שיאפשר לשחק עם שמונה זרים בסגל העונה הבאה.
- אם מגיעה הצעה של כמיליון יורו על אלקוקין, ארצ'ל, אל-ים או למקין - למכור.
- אם אלטמן לא ממשיך בטעות, להביא את גיא חדידה כמחליף ל-10 הזר שיגיע בעזרת השם.
- לא לאבד את טוריאל ואת לואיזו (ולכל הפחות - לא את שניהם).
- מגן שמאלי שיתחרה בליידנר.
- קשר 10.
- כנף שמאל במקום שאנדה.
- חלוץ במקום בואטנג.
- קשר מרכזי ברמה גבוהה לרוטציה.
שמות שהוזכרו בהקשר של הפועל:
- תומר יוספי. שיחק 10 משחקים בהרכב השנה באוקראינה, כבש שניים ובישל אחד. לדעתי - לא שדרוג רציני, ולא שווה להביא אם הדיווחים שהוא דורש שכר של לגיונר נכונים.
- דיא סבע. בן 33, סיים עונה עם עשרה שערים בליגה השנייה בטורקיה. שחקן אדיר וגם לעמדה שחסרה לנו (10), אבל מנגד - מבוגר, יקר ואגואיסט.
- אבו פאני. לא סביר בעליל. אמור לקבל מעל חצי מיליון דולר בקבוצתו הבאה וגם לעלות 1-2 מיליון יורו. מועמד לכוכב האדום בלגרד, לכאורה.
- אדריאן אוגריסה, חלוץ ק"ש עם 16 שערים עד כה. חסרונות: הגיל, העובדה שזו שנה ראשונה שלו מחוץ למולדת, והמחיר ששרצקי ידרוש.
- איתי מרדכי - עונה מדהימה בקריית שמונה עם 15 גולים/בישולים. מסיים חוזה בקיץ ויכול להגיע תמורת דמי השבחה בלבד.
- יונתן פרבר - עונה סולידית מאוד בהפועל חיפה עם שני שערים ובישול, אבל שחקן צעיר, עם רגל שמאל מצוינת, שמסיים חוזה.
- חסן חילו - בלם סכנין, שגם שיחק שנה ביפן, הוזכר כמועמד לגיבוי הבלמים שלנו.
- רועי דוד - הפועל פתח תקווה. קשר מרכזי צעיר עם מספרים יפים (8 שערים ו-2 בישולים). אבל צפוי לעלות לא מעט כסף.
דעתי:
- חייבים להביא את רותם קלר שמסיים חוזה בנתניה לעמדת המגן השמאלי. חבל "לבזבז" זר בעמדה הזו, כי ליידנר באמת מוכשר והבעיה העיקרית היא בכשירות. קלר יכול להגיע בחינם.
- כדאי להביא את מתן בלטקסה. הוא גם בלם וגם מגן שמאלי, ויכול להיות המקביל של פיבן (שיכול גם הוא להיות בלם או מגן ימני).
- יש צורך בחלוץ שלישי, נוסף על החלוץ הזר ועל דאפה. כדאי מישהו גבוה ופיזי (קייס גאנם?) שיאפשר לשנות את שיטת המשחק וללכת על הרמות כשצריך.
- הייתי מוותר על החלום להביא לגיונר או ישראלי בכיר, ובמקום זה משקיע את מירב התקציב בשני הזרים שניתן להביא. שכל אחד מהם יעלה שני מיליון יורו למשל, נשמע לי נכון יותר מלתת ארגזים לשחקנים כמו ספורי או יוספי. לגבי ישראלים - הייתי מתמקד בשחקנים שמסיימים חוזה וניתן להביא בחינם (כמו קלר, בלטקסה, פרבר ומרדכי כאמור).
- לשלם את הקנס שיאפשר לשחק עם שמונה זרים בסגל העונה הבאה.
- אם מגיעה הצעה של כמיליון יורו על אלקוקין, ארצ'ל, אל-ים או למקין - למכור.
- אם אלטמן לא ממשיך בטעות, להביא את גיא חדידה כמחליף ל-10 הזר שיגיע בעזרת השם.
רואה שחורות המקורי
-
cholo
- קיבל.ה 286 לייקים
למה לא ללכת על קארצב? מסיים חוזה בסין בסוף השנה אז אולי אפשר להביא במחיר סביר.
לשים לו סכום יפה מאוד ולבנות סביבו אחלה מרכז שדה.
לגבי רותם קלר, דעתי האישית שהוא די חלש למרות הבלחות במשחקים ספציפיים, מעדיף בהרבה את בלטקסה לצורך העניין.
חלוץ וכנף זרים ברמה שרצינו להביא בקיץ שעבר ולא הלך, סטייל דיארה ומוקיארו כנראה יתנו לנו בוסט רציני ויכולת להאבק על מקומות 1-3.
יהיה מעניין
לגבי רותם קלר, דעתי האישית שהוא די חלש למרות הבלחות במשחקים ספציפיים, מעדיף בהרבה את בלטקסה לצורך העניין.
חלוץ וכנף זרים ברמה שרצינו להביא בקיץ שעבר ולא הלך, סטייל דיארה ומוקיארו כנראה יתנו לנו בוסט רציני ויכולת להאבק על מקומות 1-3.
יהיה מעניין
-
adom4
- קיבל.ה 816 לייקים
כי קארצב מרוויח שם הון, וזאת רק דעתי אבל הוא אוברייטד מטורף וזורק זין סדרתי, יש סיבה שהוא לא באמת הצליח לפרוץ במכבי.cholo כתב: ↑13 מאי 2026, 13:04 למה לא ללכת על קארצב? מסיים חוזה בסין בסוף השנה אז אולי אפשר להביא במחיר סביר.
לגבי רותם קלר, דעתי האישית שהוא די חלש למרות הבלחות במשחקים ספציפיים, אבל לא בטוח שיש אלטרנטיבה ישראלית לתחרות עם ליידנר.
יהיה מעניין
-
Red_man
- קיבל.ה 2403 לייקים
זהו? התחילה עונת מלפפונים?
בכל מקרה להביא את יוספי, פרבר, מרדכי, חילו, דוד, קלר, אוגוריסה, קשר התקפי זר ואחד מבין קרצב/ארד
בכל מקרה להביא את יוספי, פרבר, מרדכי, חילו, דוד, קלר, אוגוריסה, קשר התקפי זר ואחד מבין קרצב/ארד
-
cholo
- קיבל.ה 286 לייקים
לא אתווכח איתך, הזכרון שלי עליו מהצד הוא חיובי דווקא.adom4 כתב: ↑13 מאי 2026, 13:05כי קארצב מרוויח שם הון, וזאת רק דעתי אבל הוא אוברייטד מטורף וזורק זין סדרתי, יש סיבה שהוא לא באמת הצליח לפרוץ במכבי.cholo כתב: ↑13 מאי 2026, 13:04 למה לא ללכת על קארצב? מסיים חוזה בסין בסוף השנה אז אולי אפשר להביא במחיר סביר.
לגבי רותם קלר, דעתי האישית שהוא די חלש למרות הבלחות במשחקים ספציפיים, אבל לא בטוח שיש אלטרנטיבה ישראלית לתחרות עם ליידנר.
יהיה מעניין
אבל אם זה נכון לא לגעת
-
ר.ש
- קיבל.ה 531 לייקים
קארצב שחקן אדיר לעמדה שצריכים. הוא פשוט לא בהישג יד, עושה רושם. גם מרוויח יותר מבישראל, גם נרכש רק לפני שנה במיליון יורו, וגם חזרה שלו לישראל השנה תוביל לכך שיידרש לשלם הרבה למס הכנסה.
מקשרי האמצע הליגיונרים, הכי ריאליים זה עופרי ארד ודן גלזר, כנראה.
מקשרי האמצע הליגיונרים, הכי ריאליים זה עופרי ארד ודן גלזר, כנראה.
רואה שחורות המקורי
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 260 לייקים
לא מוקדם מדי?
יהיה גם עונת המלפפונים למלבישה שלנו?
יהיה גם עונת המלפפונים למלבישה שלנו?
- RedDrifter
- קיבל.ה 721 לייקים
הפועל חייבת להתמקד בחלוץ בחלון הזה - לא יכול להיות בשום מצב שלא ננחית פה מישהו עם רגל מסיימת אמיתית.
אוגריסה אמור להיות בטופ הרשימה של הפועל, תביאו אותו אם אתם רציניים על ללכת לאליפות כבר העונה.
אוגריסה אמור להיות בטופ הרשימה של הפועל, תביאו אותו אם אתם רציניים על ללכת לאליפות כבר העונה.
אף לא צעד לאחור 
-
ר.ש
- קיבל.ה 531 לייקים
זה לא מוקדם מדי כי יש כבר כתבות, ובכל מקרה - תנו לנו לדבר על מה שבא לנו.
אם זה מוקדם מדי, אז הטבע יעשה את שלו, אנשים לא יגיבו לאשכול והוא יירד לעמודים הבאים. אין היגיון וזה גם לא ראוי שהאדמין נועל אשכולות כאלה כי הם מוקדמים מדי בעיניו.
אם זה מוקדם מדי, אז הטבע יעשה את שלו, אנשים לא יגיבו לאשכול והוא יירד לעמודים הבאים. אין היגיון וזה גם לא ראוי שהאדמין נועל אשכולות כאלה כי הם מוקדמים מדי בעיניו.
רואה שחורות המקורי
- Sin Queso
- קיבל.ה 818 לייקים
מכניס את השם דיארה כי חייב שהוא ירוץ פה גם החלון הזה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8608 לייקים
קשר אמצע קשר אמצע קשר אמצע.
אחר כך נדבר על השאר.
אחר כך נדבר על השאר.
-
L.S
- קיבל.ה 2206 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6229 לייקים
לדעתי כדאי להביא עוד זר ולשלם את הקנס ברישום 8 זרים, מאשר לשלם שכר מנופח לישראלי.
-
L.S
- קיבל.ה 2206 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 721 לייקים
-
cholo
- קיבל.ה 286 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 721 לייקים
נכנס לשנת חוזה והוא לא ממש שחקן מוביל בקבוצה שלו בצרפת שלא הצליחה לעלות ליגה
יכול להיות שזאת אחלה הזדמנות לקפוץ על שחקן שכבר שיחק בישראל ויודע למה לצפות
יכול לראות אותם מוותרים עליו יותר בקלות הפעם
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6229 לייקים
נאתכו לעונת פרישה 
מי מהמושאלים חוזרים?
ארי בפתח תקווה לעוד עונה,
עידו שרון רק כשוער מחליף, מניח שיבקש להישאר בטבריה.
עידן ברנס אמור לחזור וזה אחלה גיבוי מהספסל, יש עונה עם המון משחקים(קונפרנס) והסגל חייב להיות רחב
שגיא גניס, יושאל שוב?
כמוהו גם אבי תורג׳מן, כמו גם אור ישראלוב ומורגן, לא בטוח שיש להם מקום בסגל.
בהנחה שגם עולים מהנוער אוליצקי, תלמי, גלברד, שיוביץ, קופרבה, ברוש ועוד... והרבה מהם יושאלו
מי מהמושאלים חוזרים?
עידן ברנס אמור לחזור וזה אחלה גיבוי מהספסל, יש עונה עם המון משחקים(קונפרנס) והסגל חייב להיות רחב
שגיא גניס, יושאל שוב?
בהנחה שגם עולים מהנוער אוליצקי, תלמי, גלברד, שיוביץ, קופרבה, ברוש ועוד... והרבה מהם יושאלו
נערך לאחרונה על ידי LiraninhO ב 13 מאי 2026, 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6229 לייקים
כנראה שאף אחד מהמושאלים לא מתאים לסגל הפועל תל אביב, בטח לא ברנס שהוא שחקן מחליף בטבריה.LiraninhO כתב: ↑13 מאי 2026, 14:13 נאתכו לעונת פרישה
מי מהמושאלים חוזרים?
שגיא גניס, יושאל שוב?
בהנחה שגם עולים מהנוער אוליצקי, תלמי גלברד, שיוביץ, קופרבה, ברוש ועוד... והרבה מהם יושאלו
היחיד מהמושאלים שלנו שנתן עונה סבירה בלאומית זה אבי תורג'מן.
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 445 לייקים
מבאס שאין שום שם שאפשר להביא שהוא מצית את הדמיון וגורם להתלהבות.
לוותר על שאנדה ובואטנג
לאזרח את מאיומבו
להביא 3 זרים קילרים
לוותר על שאנדה ובואטנג
לאזרח את מאיומבו
להביא 3 זרים קילרים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 899 לייקים
להיפרד ממורגן ונסאר, להביא בלטקסה וקלר.
להיפרד משאנדה ובואטנג ולהביא 2 זרים במקומם ואת יאיר מרדכי.
להביא שני קשרים ישראלים לגיונרים, אחד עשר ואחד למרכז שדה.
לאזרח את מאיימבו ולהביא מגן שמאלי זר.
לשקול: להיפרד מאחד מתוך קרייב או פלקאו ולהביא קשר 8 זר תותח.
שמות טובים לעיבוי הסגל: מאור לוי, כארם ג'אבר, פרבר, רועי דוד.
- Mendelson
- קיבל.ה 914 לייקים
רותם קלר תהיה אחלה החתמה בעיני לעמדת המגן השמאלי, הוא וליידנר זה מספיק טוב לעמדה הזאת לעונה שלמה. הוא עדיין מאוד צעיר, ובפן ההתקפי הוא טוב. מסיים חוזה, ומשום מה לא חתם על חוזה חדש, אז אני בטוח שיש לו הצעות ואופציות. מקווה שאנחנו אחת מהן.
מצטרף למי שהעלה את השם של דיארה שוב, כתבתי את זה באשכול אחר מוקדם יותר היום - ריימס סיימו במקום 6 ונתקעו לעוד עונה בליגה השנייה, פיטרו את המאמן שלהם והם צפויים לעשות הרבה הרבה שינויים בסגל. משום מה הוא תופקד ברוב העונה שם בכנף ימין, למרות שבהפועל חיפה הוא פרח בכנף שמאל. אם מצליחים להביא אותו - אפשר להפרד יפה משאנדה, זה יהיה חתיכת חיזוק רציני בהשוואה למה שיש לנו שם.
עושה רושם שאנחנו לא הולכים להפרד מפלקאו וקרייב, ואם היו נותנים לי לבחור אני לא בטוח שהייתי יכול להחליט בקלות על מי מהם הייתי מוותר. בעיני זה אומר שאנחנו חייבים חייבים חייבים להביא ישראלי נוסף לעמדה של ה- 8 (ואם הוא יכול לשחק גם 6 - אחלה), כדי לתת ורסטיליות להרכבים של ברדה. בעונה הזאת ברדה לא יכול היה לג'נגל, וזה תמיד היה קרייב+פלקאו, כשברור לנו שאל ים זה (עדיין) לא מה שיכול לגוון את העמדה הזאת. אם נצליח להביא לשם ישראלי - זו ברכה גדולה יאפשר לנו להתחזק מקדימה בשחקן זר. ההצעה שלי מאשכול מקביל - ניב יהושע, כן מכבי פ"ת ולוזונים, אבל שחקן שחקן. עוד אחד לאוסף הלא מוסבר ומעל לטבע של שחקנים מוכשרים שנוחתים דווקא במכבי פ"ת, מכל החורים בעולם.
חלוץ כנראה יצטרך להיות זר מסוג שחקן מתת-סוג אכזר, ברמת ההרכב הפותח. ולא סתם חלוץ זר, אלא זה חייב חייב חייב להיות חלוץ 9 מובהק. דפאה עושה רושם יותר חלוץ שני, ואני כן מצפה שהוא יתפתח בכיוון הזה, והלוואי וזה יקרה כמו שאנחנו מקווים. בואטנג לא ברמה, והוא בטח לא חלוץ 9, זה היה ברור עוד לפני שהגיע לפה. ולצד חלוץ להרכב הפותח, צריך גם חלוץ נוסף לעיבוי הסגל.
בנוסף, צריך לקחת בחשבון אפשרות של שחקנים שיעזבו, כמו השמועות על טוריאל. אם טוריאל יעזוב זה בעיקר אומר שלואיזו חייב חייב חייב להיות הכנף ימין שלנו. ואז צריך להביא לפה שחקן ל- 10. אישית הייתי מאוד שמח אם היו מביאים ל- 10 שחקן כמו עוז בילו, אבל הוא יצא מטומטם והאריך חוזה לא מזמן במכבי נתניה, ואני לא חושב שהם ימכרו אותו בקלות. נתן העונה 10 שערים ו- 3 בישולים, הוא בן 25, ולא יודע למה הוא כל כך אנדרייטד בפורום. עוד אופציה, שתהיה אפילו פחות פופולארית מהקודמת, זה עידו שחר מהמחלה. הוא מסיים שם חוזה, לא יודע מה התוכניות שלהם עליו, אבל המועדון העלוב והרקוב הזה בלי שום כיוון ולדעתי הכל אפשרי בקיץ כזה כשאין להם עדיין מנהל מקצועי ומאמן באופק.
ברשימת ה"לא יקרה, תתקדמו": אבו-פאני ולדעתי גם לא תומר יוספי (שאני בכלל לא יודע אם הוא מצדיק את כל ההייפ סביבו) .
מצטרף למי שהעלה את השם של דיארה שוב, כתבתי את זה באשכול אחר מוקדם יותר היום - ריימס סיימו במקום 6 ונתקעו לעוד עונה בליגה השנייה, פיטרו את המאמן שלהם והם צפויים לעשות הרבה הרבה שינויים בסגל. משום מה הוא תופקד ברוב העונה שם בכנף ימין, למרות שבהפועל חיפה הוא פרח בכנף שמאל. אם מצליחים להביא אותו - אפשר להפרד יפה משאנדה, זה יהיה חתיכת חיזוק רציני בהשוואה למה שיש לנו שם.
עושה רושם שאנחנו לא הולכים להפרד מפלקאו וקרייב, ואם היו נותנים לי לבחור אני לא בטוח שהייתי יכול להחליט בקלות על מי מהם הייתי מוותר. בעיני זה אומר שאנחנו חייבים חייבים חייבים להביא ישראלי נוסף לעמדה של ה- 8 (ואם הוא יכול לשחק גם 6 - אחלה), כדי לתת ורסטיליות להרכבים של ברדה. בעונה הזאת ברדה לא יכול היה לג'נגל, וזה תמיד היה קרייב+פלקאו, כשברור לנו שאל ים זה (עדיין) לא מה שיכול לגוון את העמדה הזאת. אם נצליח להביא לשם ישראלי - זו ברכה גדולה יאפשר לנו להתחזק מקדימה בשחקן זר. ההצעה שלי מאשכול מקביל - ניב יהושע, כן מכבי פ"ת ולוזונים, אבל שחקן שחקן. עוד אחד לאוסף הלא מוסבר ומעל לטבע של שחקנים מוכשרים שנוחתים דווקא במכבי פ"ת, מכל החורים בעולם.
חלוץ כנראה יצטרך להיות זר מסוג שחקן מתת-סוג אכזר, ברמת ההרכב הפותח. ולא סתם חלוץ זר, אלא זה חייב חייב חייב להיות חלוץ 9 מובהק. דפאה עושה רושם יותר חלוץ שני, ואני כן מצפה שהוא יתפתח בכיוון הזה, והלוואי וזה יקרה כמו שאנחנו מקווים. בואטנג לא ברמה, והוא בטח לא חלוץ 9, זה היה ברור עוד לפני שהגיע לפה. ולצד חלוץ להרכב הפותח, צריך גם חלוץ נוסף לעיבוי הסגל.
בנוסף, צריך לקחת בחשבון אפשרות של שחקנים שיעזבו, כמו השמועות על טוריאל. אם טוריאל יעזוב זה בעיקר אומר שלואיזו חייב חייב חייב להיות הכנף ימין שלנו. ואז צריך להביא לפה שחקן ל- 10. אישית הייתי מאוד שמח אם היו מביאים ל- 10 שחקן כמו עוז בילו, אבל הוא יצא מטומטם והאריך חוזה לא מזמן במכבי נתניה, ואני לא חושב שהם ימכרו אותו בקלות. נתן העונה 10 שערים ו- 3 בישולים, הוא בן 25, ולא יודע למה הוא כל כך אנדרייטד בפורום. עוד אופציה, שתהיה אפילו פחות פופולארית מהקודמת, זה עידו שחר מהמחלה. הוא מסיים שם חוזה, לא יודע מה התוכניות שלהם עליו, אבל המועדון העלוב והרקוב הזה בלי שום כיוון ולדעתי הכל אפשרי בקיץ כזה כשאין להם עדיין מנהל מקצועי ומאמן באופק.
ברשימת ה"לא יקרה, תתקדמו": אבו-פאני ולדעתי גם לא תומר יוספי (שאני בכלל לא יודע אם הוא מצדיק את כל ההייפ סביבו) .
-
Xavi
- קיבל.ה 1963 לייקים
מבחינתי הקיץ הזה אם משאירים את כל הסגל (אולי למעט טוריאל), זה משאיר לנו חיזוק סופר נקודתי ואיכותי. לא עוד שחקנים במשקל
מגן שמאל (הקנייה של ליידנר הזיה בפני עצמה)
חלוץ סקורר
קשר 10
אם מוצאים קשר 50-50 תותח על להביא במקום קרייב
זהו
מגן שמאל (הקנייה של ליידנר הזיה בפני עצמה)
חלוץ סקורר
קשר 10
אם מוצאים קשר 50-50 תותח על להביא במקום קרייב
זהו
-
L.S
- קיבל.ה 2206 לייקים
גם השנה וגם בעונה הקודמת עבדנו ישירות מול נייקי העולמית
הבעיה היתה שמי שתפעל את כל הנושא היו ספורט ישיר
אני לא יכול ממש להרחיב בגלל המצב הרגיש, אבל כבר בעונה הקרובה תרגיש את השינוי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Red_man
- קיבל.ה 2403 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1963 לייקים
אם היית שולח את ההודעה הזאת קצת קודם, היית חוסך את שלי. כל מילהMendelson כתב: ↑13 מאי 2026, 14:22 רותם קלר תהיה אחלה החתמה בעיני לעמדת המגן השמאלי, הוא וליידנר זה מספיק טוב לעמדה הזאת לעונה שלמה. הוא עדיין מאוד צעיר, ובפן ההתקפי הוא טוב. מסיים חוזה, ומשום מה לא חתם על חוזה חדש, אז אני בטוח שיש לו הצעות ואופציות. מקווה שאנחנו אחת מהן.
מסתייג רק בחיזוק בעמדה כ״כ קריטית לשחקן מהלאומית, טוב ככל שיהיה
חייב חייב חייב העונה לחזק את האמצע שלנו, ובלי הימורים
-
Niro
- קיבל.ה 2741 לייקים
החיזוק הכי משמעותי הוא לפני הכל לשלוח מפה את אל-ים.
-
cholo
- קיבל.ה 286 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 818 לייקים
באמת שיש יותר סיכוי לאבו פאני מניב יהושועMendelson כתב: ↑13 מאי 2026, 14:22 רותם קלר תהיה אחלה החתמה בעיני לעמדת המגן השמאלי, הוא וליידנר זה מספיק טוב לעמדה הזאת לעונה שלמה. הוא עדיין מאוד צעיר, ובפן ההתקפי הוא טוב. מסיים חוזה, ומשום מה לא חתם על חוזה חדש, אז אני בטוח שיש לו הצעות ואופציות. מקווה שאנחנו אחת מהן.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6229 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 658 לייקים
מסכים כמעט הכל, אם אתה מאזרח את מאיימבו אין צורך בקלר, תביא מגן זר תותח וליידנר מחליףקפבלנקה כתב: ↑13 מאי 2026, 14:22 להיפרד ממורגן ונסאר, להביא בלטקסה וקלר.
או לחלופין אם לא מממשים את האופציה על ליידנר אז כן להביא את קלר כמחליף לזרתותח
אני מוסיף: להשאיל את למקין, בטח אם מגיע שחקן כמו פרבר אן קשר ישראלי אחר לגיבוי
לא חושב שייפרדו מפלקאו את קרייב האמת
הכי הכי חשוב זה חלוץ זר, כנף שמאל זר ואם אפשר מגן שמאל זר
זה ברמת המאסט להרכב