אני חושב שאין צורך להרחיב וכל אוהד הפועל באשר הוא (בטח העונה) יכול להעיד את ההעתמרות בנו כאוהדים וככקבוצה, אבל רק ככה על קצה המזלג למי ששכח:
פיצוץ הדרבי
דריסת אוהדים עי סוסים וקריאות ״לחפש אותם ולתת להם מכות״ אחרי המשחק
הוצאת אוהדים מהיציע בגלל חולצה - פגיעה בחופש הביטוי
חיפוש אחר אוהדים עם חולצה במשחקים הבאים עד שהוצע הצו מבגץ
פשיטה על משרדי האולטראס ומעצר מאסיבי של אנשי הארגון
והיום הדובדבן שבקצפת - איסור כניסת אוהדי הפועל באשר הם לשערים 10-11 למרות שכרגע יש למכבי עונש איסור כניסה למשחק הזה
למה? כי אפשר
למה מורחב? כי אוהדי מכבי חיפה השחיטו את היציע אז בואו נדפוק את הפועל כי אנחנו שונאים אותם
אני מצפה מפרימור וכל הצוות המשפטי של הפועל לעמוד על הרגליים ועוד היום להגיש התראה לפני תביעה של האנשים שאחראים על ההחלטה הזאת
אנחנו הולכים להפסיד כחצי מיליון שח בהערכה גסה כתוצאה מההחלטה הפוליטית הזאת
תתבעו שם את כולם
תפנו לאופא ולקאס בדרישה לעצירת הליגה, תפנו למנהלת ולהתאחדות
תעשו כל מה שאתם יכולים ברמה המשפטית, יש לנו את האמצעים
אי אפשר להמשיך ככה יותר
המשטרה יא בני זונות
-
אדום לבן
- קיבל.ה 106 לייקים
כל דרבי בשנתיים האחרונות הם דואגים להרוס
זה התחיל בדרבי לפני שנתיים שהחליטו לעצור מאה אוהדים ולפרסם תמונה של רימונים צהובים
המשיך בדרבי הרימונים
ועכשיו שער 11
וזה רק ההתחלה לצערי
יש להם גיבוי מלא מהשר.
זה התחיל בדרבי לפני שנתיים שהחליטו לעצור מאה אוהדים ולפרסם תמונה של רימונים צהובים
המשיך בדרבי הרימונים
ועכשיו שער 11
וזה רק ההתחלה לצערי
יש להם גיבוי מלא מהשר.
נערך לאחרונה על ידי אדום לבן ב 05 מאי 2026, 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
L.S
- קיבל.ה 2185 לייקים
חשוב להדגיש שזה התחיל כשבן גביר נכנס לתפקיד ולא מהעונה הנוכחית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אדום לבן
- קיבל.ה 106 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1854 לייקים
לכן חשוב להדגיש:
אוהד הפועל שמצביע לאחת ממפלגות הקואליציה - מצביע בעד המשך התעמרות המשטרה באוהדי הפועל.
אוהד הפועל שמצביע לאחת ממפלגות הקואליציה - מצביע בעד המשך התעמרות המשטרה באוהדי הפועל.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 267 לייקים
מקווה שילכו לבג"ץ ויזמברו להם את הצורה 
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
עכשיו המשטרה הודיעה שזה ממש לך ככה, אלא מחכים להחלטת בית הדין בנוגע לערעור של מכבי.
למישהו יש ספק שבמצב הפוך מכבי כבר מזמן מוכרים את הכרטיסים ובית הדין, מגלגל את הפועל מכל המדרגות?
למישהו יש ספק שבמצב הפוך מכבי כבר מזמן מוכרים את הכרטיסים ובית הדין, מגלגל את הפועל מכל המדרגות?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
יש מצב שכל הכותרות של המשטרה לגבי הדרבי זה כדי להסיח את דעתנו מהמשחק מחר? בכל זאת קבוצה של המשטר(ע)
-
L.S
- קיבל.ה 2185 לייקים
המשטרה טוענת שהם ממתינים להחלטה של בית הדין והם בקשר ישיר מול הפועלהלך המומנטום כתב: ↑05 מאי 2026, 15:05 עכשיו המשטרה הודיעה שזה ממש לך ככה, אלא מחכים להחלטת בית הדין בנוגע לערעור של מכבי.
הפועל מכחישה וטוענת שזו החלטה חד צדדית של המשטרה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- כרובית
- קיבל.ה 1296 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
חייב להגיד שאני גם מאוכזב מהמועדון.
איך שמכבי קיבלו את העונש היו צריכים למכור כרטיסים ולהציב עובדות בשטח. לא לחכות שהם יערערו וגם אם מערערים שהדיין יבין שזה כבר מורכב מאוד להקל להם על העונש או לדחות אותו למועד אחר.
ככה המקום הזה עובד, זה ג׳ונגל וככה צריך להתנהל.
איך שמכבי קיבלו את העונש היו צריכים למכור כרטיסים ולהציב עובדות בשטח. לא לחכות שהם יערערו וגם אם מערערים שהדיין יבין שזה כבר מורכב מאוד להקל להם על העונש או לדחות אותו למועד אחר.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
לא חושב שהם מפחדים, הם יודעים שאותנו קל להטריל, אנחנו מאוד תמימים, מוסדות ההתאחדות והצעצוע של בן גביר תמיד יילך נגדנו אז זה הכי קל שיש.
- כרובית
- קיבל.ה 1296 לייקים
100% נכון וברור לכולנו שזה מה שמכבי היו עושיםהלך המומנטום כתב: ↑05 מאי 2026, 16:22 חייב להגיד שאני גם מאוכזב מהמועדון.
- בן לוז
- קיבל.ה 640 לייקים
מקווה שהופקו הלקחים והעונה הבאה נדע להתמודד כמועדון הרבה יותר טוב במקרים כאלההלך המומנטום כתב: ↑05 מאי 2026, 16:22 חייב להגיד שאני גם מאוכזב מהמועדון.
פרימור וספרא צריכים להבין שכאן זה ג׳ונגל
אם לא תהיה זאב יטרפו אותך
-
joshsoos
- קיבל.ה 907 לייקים
נכון אבל המשטרע בכל מקרה לא הייתה מאשרתהלך המומנטום כתב: ↑05 מאי 2026, 16:22 חייב להגיד שאני גם מאוכזב מהמועדון.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
ממתי צריכים לקבל אישור מהמשטרה למכור כרטיסים? בטח כשלא אמור להיות קהל ליריבה?joshsoos כתב: ↑05 מאי 2026, 20:01נכון אבל המשטרע בכל מקרה לא הייתה מאשרתהלך המומנטום כתב: ↑05 מאי 2026, 16:22 חייב להגיד שאני גם מאוכזב מהמועדון.
שמעת פעם על מקרה שהמשטרה לא אישרה למכור כרטיסים לקבוצה שנגדה משחקת קבוצה ללא קהל חוץ? שמעת פעם שקבוצה לא קיבלה אישור מהמשטרה כי מחכים להחלטת בית הדין עוד לפני שהוגש ערעור??? ובינתיים כל הקבוצות האפשריות אירחו משחקים ללא קהל חוץ, חוץ מאיתנו.
-
L.S
- קיבל.ה 2185 לייקים
כולם כולל הפועל יודעים שה"עונש" שמכבי קיבלה הוא למראית עין בלבד ויהיה להם קהל בדרבי
תתקדמו מההצגה שהכניסו אתכם אליה
תתקדמו מההצגה שהכניסו אתכם אליה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אדום לבן
- קיבל.ה 106 לייקים
בלי קשר שאני נגד עונש קהל חוץ בדרבי.
כמה זה מכעיס
מכבי לפני שנתיים קיבלו בחזרה נק' שירדה להם בדרבי לוקאסן.
עכשיו הם מקבלים קהל חוץ בדרבי
הריי ברור שאם היה הפוך לא היו מאשרים לנו קהל חוץ.
לפני שנתיים הדרבי ה1 שמו גוש מעודד ב8 במקום ב5 רק בגלל שלא רצו לוותר לנו על העונש (למרות הסיכון 8 ליד 11)
וגם ה2 נק' השנה שלא החזירו.
פשוט מבאס החרא הזה
-
L.S
- קיבל.ה 2185 לייקים
ויש אוהדי הפועל שכבר שבוע בקמפיין שדרבי בלי קהל חוץ זה לא דרבי
חבורה של הזויים
חבורה של הזויים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 691 לייקים
לא מבין מה יש בכלל לאנשים להיות נגד הרדיוס של הקהל של מכבי בדרבי כאילו הם היו עושים משהו בשבילנו - אגיד זאת פעם אחת וארגע אחרי זה
הקהל של מכבי מכיל שרמוטות בני זונות כלבים בני כלבים שאכפת להם רק מדבר אחד וזה הצלחת. אין להם ערכים, אין להם ״כאבי בטן״ לדברים לא ספורטיביים כמו להתחנן לניצחון טכני בדרבי. כשיש לך אפשרות לזיין אותם אתה מזיין אותם בלי לחשוב פעמיים. שיזדיינו אלף פעם.
זהו נרגעתי.
הקהל של מכבי מכיל שרמוטות בני זונות כלבים בני כלבים שאכפת להם רק מדבר אחד וזה הצלחת. אין להם ערכים, אין להם ״כאבי בטן״ לדברים לא ספורטיביים כמו להתחנן לניצחון טכני בדרבי. כשיש לך אפשרות לזיין אותם אתה מזיין אותם בלי לחשוב פעמיים. שיזדיינו אלף פעם.
זהו נרגעתי.
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1170 לייקים
אל תדאג לא תהיה להם צלחת.RedDrifter כתב: ↑06 מאי 2026, 11:15 לא מבין מה יש בכלל לאנשים להיות נגד הרדיוס של הקהל של מכבי בדרבי כאילו הם היו עושים משהו בשבילנו - אגיד זאת פעם אחת וארגע אחרי זה
זהו נרגעתי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 691 לייקים
וראינו בעקבות זאת כמה קהל היה להם אתמול במשחקצ'ימבויקה כתב: ↑06 מאי 2026, 11:21אל תדאג לא תהיה להם צלחת.RedDrifter כתב: ↑06 מאי 2026, 11:15 לא מבין מה יש בכלל לאנשים להיות נגד הרדיוס של הקהל של מכבי בדרבי כאילו הם היו עושים משהו בשבילנו - אגיד זאת פעם אחת וארגע אחרי זה
זהו נרגעתי.
הם בדיחה
אף לא צעד לאחור 
- בז'רנו
- קיבל.ה 915 לייקים
אז לא הבנתי.
המשטרה אומרת שאי אפשר להכניס קהל ל 11 לא?
איך הם מאפשרים כניסה היום?
2- נניח שמאפשרים כניסה היום- כי מכרו כבר את הכרטיסים, איל מאפשרים כניסה בשבת? עדיין לא מכרו כרטיסים. למה הפועל לא נצמדת להודעת המשטרה ולא מאפשרת מכירה ל 10-11?
ואם פתאום למשטרה אין התנגדות- למה שלא נערער ונגיד שלא השתנה דבר ובגלל הודעת המשטרה הפועל לא מעבירה כרטיסים למכירה לשערים הללו?
2- נניח שמאפשרים כניסה היום- כי מכרו כבר את הכרטיסים, איל מאפשרים כניסה בשבת? עדיין לא מכרו כרטיסים. למה הפועל לא נצמדת להודעת המשטרה ולא מאפשרת מכירה ל 10-11?
ואם פתאום למשטרה אין התנגדות- למה שלא נערער ונגיד שלא השתנה דבר ובגלל הודעת המשטרה הפועל לא מעבירה כרטיסים למכירה לשערים הללו?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2924 לייקים
אתה לא באירוע, מכבי יישבו בדרבי ב 10-11.בז'רנו כתב: ↑06 מאי 2026, 13:28 אז לא הבנתי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 915 לייקים
ברור לי.אבל צריך לשחק בכלים משפטיים.להוציא להם את הנשמה עד שיקבלו את הכרטיסים.לירון האדום כתב: ↑06 מאי 2026, 14:00אתה לא באירוע, מכבי יישבו בדרבי ב 10-11.בז'רנו כתב: ↑06 מאי 2026, 13:28 אז לא הבנתי.
1- לפי החלטת המשטרה אנחנו לא מעבירים כרטיסים לשבת בגלל ליקוי בטיחותי שמשטרת ישראל קבעה.אין סיי להתאחדות בכלל.
2- כמובן שההתאחדות והמשטרה יודיעו מחר בבוקר שהכל תקין ונפלא.
3- בדיקת תקינות חוזרת לאחר המשחק מול בית"ר כי מן הסתם יהרסו שם עוד כמה דברים והסיכון הבטיחותי עולה.
4- הודעה להתאחדות שאגודת הפועל תל אביב מסרבת לשלוח סדרנים ומאבטחים לשער 10-11 כי הליקויים לא תוקנן ואנחנו לא מוכנים לקחת אחריות במקרה של פגיעה של אוהדי מכבי בגלל הליקויים.
האם זה יעזור? 99% שלא.
אבל להוציא להם את המיץ והנשמה.
עורך דין טוב יודע לעשות בדיוק את זה
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 224 לייקים
אי פעם מכבי הגישו ערעור והוא לא התקבל?
רכש, כסף, אירופה
כל זה שולי
המלחמה היחידה של המועדון הזה צריכה להיות נגד ממאירי והמנהלת שהופכות את הליגה שלנו למגרש משחקים של מיצ' כל עונה מחדש
תשללו את מה שאני אומר - תנו לי עונה אחת ב5 האחרונות שלא התקבלה החלטה תקדימית יחידה שהועילה אך ורק למכבי
רכש, כסף, אירופה
כל זה שולי
המלחמה היחידה של המועדון הזה צריכה להיות נגד ממאירי והמנהלת שהופכות את הליגה שלנו למגרש משחקים של מיצ' כל עונה מחדש
תשללו את מה שאני אומר - תנו לי עונה אחת ב5 האחרונות שלא התקבלה החלטה תקדימית יחידה שהועילה אך ורק למכבי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
המלחמה צריכה להיות שם אבל בעיקר על הדשא.דולימנגה99 כתב: ↑06 מאי 2026, 14:19 אי פעם מכבי הגישו ערעור והוא לא התקבל?
רכש, כסף, אירופה
כל זה שולי
תעמיד קבוצות טובות, שכל מה שיישאר להם זה לנצח מאבקים משפטיים. תראה איך מבסוטים מהישגים משפטיים בעונה שכל מה שהם התרגלו אליו מקצועית לא הולך להם
-
Xavi
- קיבל.ה 1930 לייקים
זה קרה השנה. שדדו לך דרבי ו2 נקודות. ואני לא מדבר גם על הגול בדרבי ששדדו אותך. כרגע על הדשא אנחנו נקודה פחות ממכבי ומשחק חסר. אנחנו קבוצה יותר טובה מהם ונטו בגלל רמאויות הם מקום 3 ואנחנו 4הלך המומנטום כתב: ↑06 מאי 2026, 14:27המלחמה צריכה להיות שם אבל בעיקר על הדשא.דולימנגה99 כתב: ↑06 מאי 2026, 14:19 אי פעם מכבי הגישו ערעור והוא לא התקבל?
רכש, כסף, אירופה
כל זה שולי
תעמיד קבוצות טובות, שכל מה שיישאר להם זה לנצח מאבקים משפטיים. תראה איך מבסוטים מהישגים משפטיים בעונה שכל מה שהם התרגלו אליו מקצועית לא הולך להם
על הדשא אנחנו 2 נקודות מעליהם, ומשחק חסר. ה3 נקודות שהם קיבלו לא היו על הדשא.Xavi כתב: ↑06 מאי 2026, 14:34זה קרה השנה. שדדו לך דרבי ו2 נקודות. ואני לא מדבר גם על הגול בדרבי ששדדו אותך. כרגע על הדשא אנחנו נקודה פחות ממכבי ומשחק חסר. אנחנו קבוצה יותר טובה מהם ונטו בגלל רמאויות הם מקום 3 ואנחנו 4הלך המומנטום כתב: ↑06 מאי 2026, 14:27המלחמה צריכה להיות שם אבל בעיקר על הדשא.דולימנגה99 כתב: ↑06 מאי 2026, 14:19 אי פעם מכבי הגישו ערעור והוא לא התקבל?
רכש, כסף, אירופה
כל זה שולי
רק בחירות ישנו את המצב הזה
השחיתות באה מלמעלה
השחיתות באה מלמעלה