Brilliant כתב: ↑01 מאי 2026, 22:41
יש לנו מעט שחקנים שחדים, אבל הם אחלה. אין ברירה אלא לרוץ איתם עם מעט חילופים, אני יודע שהאמת המקובלת היא שלא לעשות את זה בכדי להשאיר חמצן לדקות ההכרעה, אבל אני לא חושב שיש לנו ברירה.
זה לא שמדר ומוטלי הם רבינוביץ' ורוינה, הם יכולים גם לתרום למשחק תוך כדי מנוחה לאחרים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
Brilliant כתב: ↑01 מאי 2026, 22:41
יש לנו מעט שחקנים שחדים, אבל הם אחלה. אין ברירה אלא לרוץ איתם עם מעט חילופים, אני יודע שהאמת המקובלת היא שלא לעשות את זה בכדי להשאיר חמצן לדקות ההכרעה, אבל אני לא חושב שיש לנו ברירה.
זה לא שמדר ומוטלי הם רבינוביץ' ורוינה, הם יכולים גם לתרום למשחק תוך כדי מנוחה לאחרים.
די זה סתם אנחנו לא מספיק טובים בשביל לנצח אותם זה גמור. שנה הבאה חייבים לעשות חריש עמוק בפוורורדים ולהביא רכז נורמלי שמתעסק בלעשות את הקבוצה טובה יותר ולא עסוק בעצמו
Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:02
נשבר לי הזין מהמאמן המטומטם הזה שאוכל מוות מוחי כל פעם שרצים עלינו. תוריד את אטורו ותעלה את טאי או מוטלי ולא מלקולם זה לא פיתרון לכלום
במקום לחכות לעונה הבאה אני מפטר אותו כבר הלילה ונותן ללדרר לאמן. גרוע מזה לא יכול להיות
אני לא מאשים את איטודיס בריצה הזאת, ריאל פשוט שיחקו מצויין.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?