למי ששאל אתמול איך בטעות מגיעים למאבק על האליפות שוב
משחקי המחזור הקרוב הם קריטיים מאוד, בשביל שתיכנס למירוץ:
- בית״ר מכבי - מכבי צריכה לנצח או לעשות תיקו בטדי
- אנחנו צריכים לנצח בטרנר
ובכללי, צריכים להוציא 9/9 ב3 המשחקים הקרובים
בלי שזה קורה, הסיכוי יורד לאפס (גם ככה הסיכוי הוא אפסי וזה פשוט לא יקרה)
מארחים את מכבי חיפה רביעי ב19:30
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1971 לייקים
לכל אלה שלא מפסיקים לרדת על ברדה, אתם לא מתקרבים להבין את השינוי הענק שהוא עשה אצלנו.
מקבוצה בלאומית לקבוצת צמרת בכדורגל הישראלי.
הצליח לקדם שחקנים צעירים (מי שראה אתמול את אל ים שפשף את העיניים), בנה סגל עמוק מאוד,קבוצה מאוד קשוחה מנטלית, פגע בזרים ואפילו הצליח למכור שחקן בקרוב ל-2 מיליון יורו לארה״ב (שחקן שרוב הפורום לא סבל) והכי חשוב- בנה כאן אחלה שלד לשנים קדימה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מקבוצה בלאומית לקבוצת צמרת בכדורגל הישראלי.
הצליח לקדם שחקנים צעירים (מי שראה אתמול את אל ים שפשף את העיניים), בנה סגל עמוק מאוד,קבוצה מאוד קשוחה מנטלית, פגע בזרים ואפילו הצליח למכור שחקן בקרוב ל-2 מיליון יורו לארה״ב (שחקן שרוב הפורום לא סבל) והכי חשוב- בנה כאן אחלה שלד לשנים קדימה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Spiderman
- קיבל.ה 270 לייקים
פחות מ21 נקודות ולא יהיה אליפות.RedDrifter כתב: ↑30 אפריל 2026, 09:58 למי ששאל אתמול איך בטעות מגיעים למאבק על האליפות שוב
משחקי המחזור הקרוב הם קריטיים מאוד, בשביל שתיכנס למירוץ:
- בית״ר מכבי - מכבי צריכה לנצח או לעשות תיקו בטדי
- אנחנו צריכים לנצח בטרנר
ובכללי, צריכים להוציא 9/9 ב3 המשחקים הקרובים
בלי שזה קורה, הסיכוי יורד לאפס (גם ככה הסיכוי הוא אפסי וזה פשוט לא יקרה)
לא 9/9, צריך 21/21. אולי 19 נקודות יספיקו. זה לא ריאלי, חבל על החישובים המיותרים והציפיות.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
לא נהיה בשום מאבק אליפות.
מאירי שדד אותנו ב"בית הדין" באוקטובר עם המינוס 2 וההפסד הטכני.
אח"כ שדדו אותנו גם על הדשא נגד ק"ש, נתניה וכמובן בדרבי האחרון.
אין כמו הליגה הישראלית.
אין כמו הליגה הישראלית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1580 לייקים
נכון היה שם איזה שער שלהם בתחילת המחצית השנייה...רווי כתב: ↑30 אפריל 2026, 01:07איזה משחק לפנתיאון עם צמד של איגיבור לדעתי. גם רוב הגולים שלנו היו בשער הרחוק ובקושי ראינו אותם בכלל .סומך כתב: ↑30 אפריל 2026, 00:29המשחק ב10-11 הסתיים 4-1הלך המומנטום כתב: ↑30 אפריל 2026, 00:09
2013-14 עם רבש על הקווים 4-0 והשער היחיד של עומר פדידה בהפועל.
2011-12 בקרית אליעזר (״הפועל תל אביב מפורקת? הפועל תל אביב מפרקת, את מכבי חיפה״)
2010-11 4-0 במשחק העונה כולל שער משוגע של בן של זונה בבעיטה חופשית לא מהעולם הזה
במקרה אחרי המשחק היום נזכרתי שצילמתי את לוח התוצאות
![]()
איגיבור צמד זה בקרית אליעזר, שם זה היה בן סהר (בדקה הראשונה), האפס הראשי ממכבי, תמוז וסלים
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
איך המאירי אפשר לבית הדין לקבוע שני משחקים ללא קהל חוץ למכבי?טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 11:32 לא נהיה בשום מאבק אליפות.
אין כמו הליגה הישראלית.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
אז אני מציע לך התערבות.
אם אין אוהדי מכבי בדרבי אני לא כותב פה שבוע, ההיפך אתה.
יש?
יש?
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 30 אפריל 2026, 14:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- כרובית
- קיבל.ה 1317 לייקים
כרטיסי אישה בהחלט צריכים להיעלם ואין שום סיבה
אבל נוער וחיילים זה דווקא סבבה לגמרי
משום מה מחיר אחיד של 100 פלוס נהיה הנורמה....
-
דל פיירו
- קיבל.ה 131 לייקים
מה שעד היום שלא הבנתי עוד מהיותי נער שקנה כרטיסי נוער, היא למה הכמות הכרטיסים המוזלים מוגבלת? הרי בגן חיות, במוזיאון, בלונה פארק ובכל מקום אחר אפשר לקנות כרטיס מוזל של ילד/נער/סטודנט בהצגת תעודת זהות. רק בכדורגל הכמות מוגבלת.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1327 לייקים
תודה להפועל על תצוגת ענק! הגשימו לי חצי מהפנטזיה לערב הזה...
ניצחון כזה מוחץ על חיפה, היה לפני המון זמן!
ברדה הפתיע עם מערך של 4 :4 :2., וגם בציוות.
להפתעתי אל-ים עשה עבודה טובה. אפשר קצת מנוחה לפלקאו.
לואיזו במשחק ענק. מקווה מאד שעובדים על הארכת חוזה-רכש כרטיס השחקן.
היה לנו המון מזל שב 1:0 הם לא הבקיעו ממצבים של 100%. כל המשחק היה נראה אחרת.
עכשיו הולכים למשחק חוץ סופר קשה (בש) אחריהם ממתינים לנו 4 משחקי בית ברציפות!
ניצחון כזה מוחץ על חיפה, היה לפני המון זמן!
ברדה הפתיע עם מערך של 4 :4 :2., וגם בציוות.
להפתעתי אל-ים עשה עבודה טובה. אפשר קצת מנוחה לפלקאו.
לואיזו במשחק ענק. מקווה מאד שעובדים על הארכת חוזה-רכש כרטיס השחקן.
היה לנו המון מזל שב 1:0 הם לא הבקיעו ממצבים של 100%. כל המשחק היה נראה אחרת.
עכשיו הולכים למשחק חוץ סופר קשה (בש) אחריהם ממתינים לנו 4 משחקי בית ברציפות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- כרובית
- קיבל.ה 1317 לייקים
תראה גם קניית כרטיסים מראש יותר יקרה מאשר בקופותדל פיירו כתב: ↑30 אפריל 2026, 14:55מה שעד היום שלא הבנתי עוד מהיותי נער שקנה כרטיסי נוער, היא למה הכמות הכרטיסים המוזלים מוגבלת? הרי בגן חיות, במוזיאון, בלונה פארק ובכל מקום אחר אפשר לקנות כרטיס מוזל של ילד/נער/סטודנט בהצגת תעודת זהות. רק בכדורגל הכמות מוגבלת.
שונאים אותנו
-
L.S
- קיבל.ה 2228 לייקים
מציע להוריד התלהבות ולזכור שזה המשחק הכי קל בפליאוף. כן, יותר קל מהפועל פ"ת שבאה להסתגר ולעשות אנטי כדורגל.
מכבי חיפה קבוצה מפורקת, נכון שגם נגד קבוצת דרג ז העונה לא ראינו הצגה כזו, וברדה לגמרי עשה שחמט לבכר, ובכל זאת זו קבוצה מתה.
אנחנו התעללנו אתמול בגופה ויש המון לשפר גם המשחק הלחץ שלנו וגם בהנעת הכדור.
אני מאמיו שהמשחק בשבת נגד ב"ש יוריד פה אנשים לקרקע
מכבי חיפה קבוצה מפורקת, נכון שגם נגד קבוצת דרג ז העונה לא ראינו הצגה כזו, וברדה לגמרי עשה שחמט לבכר, ובכל זאת זו קבוצה מתה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 820 לייקים
הפסד שבוע לאחר מכן ושוב קוראים לברדה להתפטרL.S כתב: ↑30 אפריל 2026, 15:09 מציע להוריד התלהבות ולזכור שזה המשחק הכי קל בפליאוף. כן, יותר קל מהפועל פ"ת שבאה להסתגר ולעשות אנטי כדורגל.
- בונדר
- קיבל.ה 370 לייקים
תמיד הנחתי שבגלל שאין אכיפה ולא בודקים גיל או חוגר וכדומה, אז הגבלת הכרטיסים היא סוג של פשרה. אבל זאת רק השערה ואני לא תומך בדעה הזאת.דל פיירו כתב: ↑30 אפריל 2026, 14:55מה שעד היום שלא הבנתי עוד מהיותי נער שקנה כרטיסי נוער, היא למה הכמות הכרטיסים המוזלים מוגבלת? הרי בגן חיות, במוזיאון, בלונה פארק ובכל מקום אחר אפשר לקנות כרטיס מוזל של ילד/נער/סטודנט בהצגת תעודת זהות. רק בכדורגל הכמות מוגבלת.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
Xavi
- קיבל.ה 1988 לייקים
שים לב לכתבה בערוץ הספורטטכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:43 אז אני מציע לך התערבות.
יש?
״וסוגייה מעניינת כמובן תתרחש ביציעים. הפועל תל אביב מעוניינת להיערך לקראת המשחק הטעון נגד הירושלמים, ובעיקר להימנע מאפשרות של "הסתננות" אוהדים יריבים ליציעי הקבוצה (אולי גם על רקע משחק הבית שיבוא אחריו, בדרבי נגד מכבי תל אביב - שאליוו, נכון לעכשיו, לא אמורים להגיע אוהדי היריבה הצהובה).״
״נכון לעכשיו״. הרי הם כבר קיבלו את העונש. אז למה נכון לעכשיו?
- RedDrifter
- קיבל.ה 762 לייקים
כי הם הודיעו שהם מתכוונים לערערXavi כתב: ↑30 אפריל 2026, 20:39שים לב לכתבה בערוץ הספורטטכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:43 אז אני מציע לך התערבות.
יש?
״וסוגייה מעניינת כמובן תתרחש ביציעים. הפועל תל אביב מעוניינת להיערך לקראת המשחק הטעון נגד הירושלמים, ובעיקר להימנע מאפשרות של "הסתננות" אוהדים יריבים ליציעי הקבוצה (אולי גם על רקע משחק הבית שיבוא אחריו, בדרבי נגד מכבי תל אביב - שאליוו, נכון לעכשיו, לא אמורים להגיע אוהדי היריבה הצהובה).״
אף לא צעד לאחור 
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
לא נמאס למועדון (לדורותיו) לאיים בהוצאת מסתננים ושלילת מנויים?Xavi כתב: ↑30 אפריל 2026, 20:39שים לב לכתבה בערוץ הספורטטכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:43 אז אני מציע לך התערבות.
יש?
הרי כולנו יודעים שלא יהיה עם זה שום דבר
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
אני אקבל את ההתערבות שלך רק בשביל הספורט למרות שאין לה שום קשר לטענה שלי.טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:43 אז אני מציע לך התערבות.
יש?
שנה שעברה וגם השנה טענת שרק יריבות מכבי מקבלות את העונש הזה וזה תמיד יוצא מול מכבי.
השנה כבר מזמן ראינו שזה קשקוש (בית"ר נענשה פעמיים דווקא מול ב"ש לדוגמא ולדעתי זאת פעם רביעית שמכבי מקבלים עונש ללא קהל חוץ)
אבל העיקר אתה ממשיך לטעון שכולם נענשים חוץ ממכבי ושבית הדין בשליטת המאירי מוטה לטובתה.
כאמור, הטענה שלך תשאר לא נכונה גם אם מכבי יהיו בדרבי ויחטפו את זה מול בית"ר וב"ש.
-
Xavi
- קיבל.ה 1988 לייקים
ו..? לא ראיתי שהתייחסו ל2 נקודות שהורידו לנו כמצב זמני. או לניצחון הטכני של מכביRedDrifter כתב: ↑30 אפריל 2026, 21:10כי הם הודיעו שהם מתכוונים לערערXavi כתב: ↑30 אפריל 2026, 20:39שים לב לכתבה בערוץ הספורטטכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:43 אז אני מציע לך התערבות.
יש?
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
ברור ברור בני12, "בית הדין" בכלל לא מוטה לטובת אגודת הרמאים.
זה רק מקרה שבשלוש העונות האחרונות היריבות שלהם מקבלות מינוס נקודות והם נהנים מנצחונות טכנים, כאשר להם מעולם לא הופחתה נקודה.
אשתקד נטו על זה הם שדדו אליפות לבאר שבע, ששיחקה משחק פחות מהם (מעשית הפסידה טכנית) והופחה לה נקודה. הם כמובן זכו לניצחון טכני על חיפה במקביל.
זה מאוד כשר, אין ספק.
ואם אתה רוכב עכשיו על עניין הקהל חוץ, אזכיר לך שאשתקד הם ארחו 5 מ6 משחקים נגד חיפה, בש וביטר - ללא קהל אורח.
מאוד מקרי.
בטח אתה גם מאמין שלדרבי הם יבואו בלי קהל. התערבנו. ברגע שיש פסק דין סופי אחד מאיתנו נכנס לפריזר לשבוע.
זה רק מקרה שבשלוש העונות האחרונות היריבות שלהם מקבלות מינוס נקודות והם נהנים מנצחונות טכנים, כאשר להם מעולם לא הופחתה נקודה.
אשתקד נטו על זה הם שדדו אליפות לבאר שבע, ששיחקה משחק פחות מהם (מעשית הפסידה טכנית) והופחה לה נקודה. הם כמובן זכו לניצחון טכני על חיפה במקביל.
זה מאוד כשר, אין ספק.
ואם אתה רוכב עכשיו על עניין הקהל חוץ, אזכיר לך שאשתקד הם ארחו 5 מ6 משחקים נגד חיפה, בש וביטר - ללא קהל אורח.
מאוד מקרי.
בטח אתה גם מאמין שלדרבי הם יבואו בלי קהל. התערבנו. ברגע שיש פסק דין סופי אחד מאיתנו נכנס לפריזר לשבוע.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
כן שני משחקים ללא קהל חוץ. אנחנו רואים.בני12 כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:42איך המאירי אפשר לבית הדין לקבוע שני משחקים ללא קהל חוץ למכבי?טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 11:32 לא נהיה בשום מאבק אליפות.
אין כמו הליגה הישראלית.
אתה בפריזר שבוע מעתה. הפסדת בהתערבות.
תחזור לספר לנו עוד שבוע איך הכל פה כשר.
-
בני12
- קיבל.ה 2954 לייקים
הם עדיין יקבלו שני משחקים ללא קהל חוץ.טכנית לארז כתב: ↑06 מאי 2026, 10:56כן שני משחקים ללא קהל חוץ. אנחנו רואים.בני12 כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:42איך המאירי אפשר לבית הדין לקבוע שני משחקים ללא קהל חוץ למכבי?טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2026, 11:32 לא נהיה בשום מאבק אליפות.
אין כמו הליגה הישראלית.
זה פשוט יהיה מול ב"ש ולא מולנו.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2772 לייקים
התערבנו על הדרבי. הפסדת בהתערבות.בני12 כתב: ↑06 מאי 2026, 19:27הם עדיין יקבלו שני משחקים ללא קהל חוץ.טכנית לארז כתב: ↑06 מאי 2026, 10:56כן שני משחקים ללא קהל חוץ. אנחנו רואים.
זה פשוט יהיה מול ב"ש ולא מולנו.
אבל מה הפלא ממעריץ של עופר ינאי שהוא לא מקיים את המילה שלו.