שאנדה סילבה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
CouchPotato
קיבל.ה  101 לייקים

רק אני שואל את עצמי מה אמרו לו מהקהל של פתח תקווה שגרם לו להגיב ככה? ולמה יש לי תחושה שאם הבלונד שלו היה טבעי לא היו אומרים לו את זה?
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1334 לייקים

נולד רק עם ההכנה למוח
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
קפבלנקה
קיבל.ה  879 לייקים

מתעקש להיות הזר השמיני ביציע
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1268 לייקים

טוב הוא קצת דביל
לא הבנתי למה לקח שעתיים עד ההחלטה להוציא אדום אבל שיהיה
מושקוביץ
קיבל.ה  84 לייקים

הפועל ״תקדימים״ תל אביב.
(והגיע לו אדום)
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  242 לייקים

למטוס. ושיקח איתו את בואטנג.
חייבים זרים שישדרגו. כסף יש, בהצלחה לסלאבוב.
Xavi
קיבל.ה  1911 לייקים

אם אכן קראו לו קוף לא מעניין אותי כלום שילכו להזדיין אוהדי פ"ת
שיפנה לפיפא
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  651 לייקים

Spiderman כתב: 25 אפריל 2026, 23:26 למטוס. ושיקח איתו את בואטנג.
אם תסתכל בפריים שהוא עושה אצבע משולשת יש בקהל אחד עם סוודר בהיר ושעון בולט שעושה לו אותו דבר בשתי ידיים. מה שזה לא יהיה זה חוסר אחריות. גם קוקו אמרו שלא עלה בגלל עבירת משמעת. לגבי בואטנג הוא עושה את התפקיד של חלוץ לא רע אבל מחמיץ מצבים. אם הגיע במטרה שדניאל דאפה ישב על הספסל ויחשוב "אני שם את זה" ואז יעלה ויעשה את התנועה של בואטנג ויסיים נכון זה היה שווה את ההבאה שלו. אני מסכים שבשתי העמדות אפשר למצוא זרים איכותיים יותר. תקווה שבואטנג עוד יפתיע אותנו ויראה שיפור כמו שחלק לא מועט מהזרים שלנו עשו אחרי שגמגמו בתחילת דרכם.
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  242 לייקים

SickleCell כתב: 25 אפריל 2026, 23:36
אם תסתכל בפריים שהוא עושה אצבע משולשת יש בקהל אחד עם סוודר בהיר ושעון בולט שעושה לו אותו דבר בשתי ידיים. מה שזה לא יהיה זה חוסר אחריות. גם קוקו אמרו שלא עלה בגלל עבירת משמעת. לגבי בואטנג הוא עושה את התפקיד של חלוץ לא רע אבל מחמיץ מצבים. אם הגיע במטרה שדניאל דאפה ישב על הספסל ויחשוב "אני שם את זה" ואז יעלה ויעשה את התנועה של בואטנג ויסיים נכון זה היה שווה את ההבאה שלו. אני מסכים שבשתי העמדות אפשר למצוא זרים איכותיים יותר. תקווה שבואטנג עוד יפתיע אותנו ויראה שיפור כמו שחלק לא מועט מהזרים שלנו עשו אחרי שגמגמו בתחילת דרכם.
הלוואי שבואטנג יכבוש גול בכל משחק עד סוף העונה. לא רואה את זה קורה.
הוא לא נגר.הוא בהחלט קשור למקצוע, אבל מחלוץ זר לקבוצה שרוצה שנה הבאה לקפוץ מדרגה אני מצפה ליותר. הרבה פעמים הוא תוקע את המשחק בהתקפות מעבר, מה שדאפה עושה בפשטות.
בנוגע לסילבה, הבחור נחמד. אם רוצה שיקנה מנוי לשער 5 עונה הבאה, על הדשא אין לו מה לחפש.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  651 לייקים

Spiderman כתב: 25 אפריל 2026, 23:40
SickleCell כתב: 25 אפריל 2026, 23:36
הלוואי שבואטנג יכבוש גול בכל משחק עד סוף העונה. לא רואה את זה קורה.
הוא לא נגר.הוא בהחלט קשור למקצוע, אבל מחלוץ זר לקבוצה שרוצה שנה הבאה לקפוץ מדרגה אני מצפה ליותר. הרבה פעמים הוא תוקע את המשחק בהתקפות מעבר, מה שדאפה עושה בפשטות.
בנוגע לסילבה, הבחור נחמד. אם רוצה שיקנה מנוי לשער 5 עונה הבאה, על הדשא אין לו מה לחפש.
מה שכן, הוא קצת תקע אותך עם הכינוי הזה.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  575 לייקים

מיצינו
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1268 לייקים

כרובית כתב: 25 אפריל 2026, 23:01 טוב הוא קצת דביל
לא הבנתי למה לקח שעתיים עד ההחלטה להוציא אדום אבל שיהיה
וואלק אפשר להוסיף שבני זונות אוהדי הפועל פת
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4355 לייקים

פיניטו לה קומדי?

תמונה
יחד, רק יחד! :heart:
D&3
קיבל.ה  1708 לייקים

זה די מתבקש, עם כל החיבה לבחור
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  666 לייקים

שחקן מסוג שחקן

אם היה לוקח את המקצוע רציני לדעתי הוא שחקן טופ.
כל הדברים הקטנים האלה + ההיעלמות שלו בתחילת עונה לא עזרו לו
אף לא צעד לאחור :hapoel:
טכנית לארז
קיבל.ה  2695 לייקים

קיצוני שמאלי הכי טוב שלנו, אבל זה עדיין לא מספיק טוב ממה שהייתי רוצה לקבל מזר בעידן ספרא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
דולימנגה99
קיבל.ה  215 לייקים

בגלל הפגיעה בשאר בזרים הוא נראה ומרגיש נפילה
בנוסף לא כלכך מביא מספרים
הוא ובואטנג יעזבו עונה הבאה ויביאו 2 חדשים במקומם
Adam
קיבל.ה  230 לייקים

קורה שעושים דברים בעידנא דריתחא, מזל שעשה זאת אחרי שכבר יצא משדה המשחק.
שחקן טוב ואהוב.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1561 לייקים

על שני אדומים לא צריך לשחרר שחקן, בטח כשהאדום הראשון היה באמת מבאס ויכול לקרות לכל שחקן.
הוא נחמד, התחבר למועדון ולקהילה, שיר שחקן שצריכים למסגר אבל שחקן סביר ולא יותר מזה.
בסופו של דבר הוא עם 0 שערים ובישול אחד (גדול ככל שיהיה) לאורך כמעט עונה שלמה.
בעונות ניסנוב הייתי מת להשאיר אותו, בתקופה שבה נראה שיש סקאוט רציני אפשר וצריך ללכת על שחקן קו שמאל יותר איכותי שיביא לנו גם מספרים.
לירון האדום
קיבל.ה  2906 לייקים

שחקן מסוג "זונת קהל", אוהב את "השופוני", לא שחקן רע, אבל אפשר וצריך למצוא טוב ממנו.
טכנית לארז
קיבל.ה  2695 לייקים

אגב מוקאירו ההוא, 8 שערי ליגה בפולין.
מרשה לעצמי להניח שהיה משדרג אותנו וכנראה שבצדק הוא היה אופציה לפני שאנדה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
dino
קיבל.ה  3159 לייקים

7even כתב: 26 אפריל 2026, 08:56 פיניטו לה קומדי?

תמונה
ובפנים:

הפורטוגלי צפוי לעמוד לדין פנימי בוולפסון ולהיות מורחק משני משחקים על ידי בית הדין של ההתאחדות. בהפועל לא אהבו את ההתנהגות שלו, והחלוץ שמסיים חוזה בקיץ עשוי לא להמשיך בעונה הבאה.

כותרת ״צפוי״ ובפנים ״עשוי״ ועל בסיס ההנחה של הכותב(ממציפר)
והוא לא חלוץ אבל מילא.
dino
קיבל.ה  3159 לייקים

המשחק כלל גם רגע טעון סביב שאנדה סילבה. שחקן ההתקפה הורחק לאחר שסימן אצבע משולשת בדרכו החוצה, כשקודם לכן איבד את העשתונות בעקבות קריאות גזעניות שספג מאוהדי הפועל פתח תקווה. סילבה ירד נסער מאוד לחדר ההלבשה, ובמועדון אמנם צפויים לטפל בתגובה שלו, אך במקביל הביעו סלידה עמוקה מהאירועים ומהתחושות הקשות איתן יצא מהדשא. "זה דוחה שצריך לגנות גם היום תנועות של קוף לשחקן בליגת העל. גועל נפש", אמר אחד החברים של סילבה לחדר ההלבשה.

one
הוקיץ'
קיבל.ה  8490 לייקים

הצורה בה הגיב אתמול היא הבעיה האחרונה איתו.
הבעיה העיקרית היא שהוא לא שחקן מספיק טוב.
InFlames
קיבל.ה  510 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 אפריל 2026, 13:30 הצורה בה הגיב אתמול היא הבעיה האחרונה איתו.
שם כדור על מגש זהב לבואטנג בדרבי, אם בואטנג שם את זה כולם מדברים אחרת על סילבה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4355 לייקים

dino כתב: 26 אפריל 2026, 13:17 המשחק כלל גם רגע טעון סביב שאנדה סילבה. שחקן ההתקפה הורחק לאחר שסימן אצבע משולשת בדרכו החוצה, כשקודם לכן איבד את העשתונות בעקבות קריאות גזעניות שספג מאוהדי הפועל פתח תקווה. סילבה ירד נסער מאוד לחדר ההלבשה, ובמועדון אמנם צפויים לטפל בתגובה שלו, אך במקביל הביעו סלידה עמוקה מהאירועים ומהתחושות הקשות איתן יצא מהדשא. "זה דוחה שצריך לגנות גם היום תנועות של קוף לשחקן בליגת העל. גועל נפש", אמר אחד החברים של סילבה לחדר ההלבשה.

one
אחד החברים זה הכתב... :)
בכללי, בעילום שם זה כשלא הצלחת להשיג תגובה מאף אחד
יחד, רק יחד! :heart:
הוקיץ'
קיבל.ה  8490 לייקים

InFlames כתב: 26 אפריל 2026, 13:50
כדור יפה. טוריאל מכניס אחד כזה כל משחק, כולל אתמול.
0 שערים ובישול אחד על פני עונה שלמה זה הספק מצחיק.
L.S
קיבל.ה  2157 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 אפריל 2026, 14:11
הוא לא שיחק יותר מדיי העונה, צריך להיות כנים בביקורת עליו.

אם היית שואל אותי לפני חודש, הייתי אומר דיי בקלות שצריך לשחרר אותו ולהביא במקומו שחקן אחר.
אני עדיין לא בטוח שאני רוצה להשאיר אותו, אבל קשה להתעלם מהיכולת שלו במשחקים האחרונים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הוקיץ'
קיבל.ה  8490 לייקים

מה כל כך מיוחד ביכולת שלו במשחקים האחרונים? כמה מצבי הבקעה הוא ייצר?
הדבר היחיד שאני יכול להגיד עליו במשחקים האחרונים זה שהוא לא גרוע כמה שהיה בהתחלה, אלא סתם בסדר. כמה מהלכים נחמדים פה ושם, לא יותר.
יתן עד סוף העונה עוד 2 גולים ו-2 בישולים, אולי יהיה על מה לדבר.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  666 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 אפריל 2026, 14:24 מה כל כך מיוחד ביכולת שלו במשחקים האחרונים? כמה מצבי הבקעה הוא ייצר?
הדבר היחיד שאני יכול להגיד עליו במשחקים האחרונים זה שהוא לא גרוע כמה שהיה בהתחלה, אלא סתם בסדר. כמה מהלכים נחמדים פה ושם, לא יותר.
יתן עד סוף העונה עוד 2 גולים ו-2 בישולים, אולי יהיה על מה לדבר.
אומנם אין לו מספרים אבל הוא יודע לעשות את הפעולות הנכונות (נתן לנו את הגול הראשון מול נתניה, נתן לבואטנג כדור אחד על אחד בדרבי, נתן כדור ללואיזו שבישל לבואטנג ב3-1 על ה ירושלים, בישל בדרבי, הביא לפאול שעזר לנו לנצח אותו)

אי אפשר להגיד שהתרומה שלו היא אפסית, הוא תרם המון מאז שחזר
הוקיץ'
קיבל.ה  8490 לייקים

אם אנחנו מחשיבים כל מיני "התחיל במהלך שיומיים אחר כך הוביל לשער" בתור תרומה משמעותית אז כנראה שיש לנו סטנדרטים אחרים לגבי מה מצופה מזר בכיר.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  666 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 אפריל 2026, 14:36 אם אנחנו מחשיבים כל מיני "התחיל במהלך שיומיים אחר כך הוביל לשער" בתור תרומה משמעותית אז כנראה שיש לנו סטנדרטים אחרים לגבי מה מצופה מזר בכיר.
אוי היה עדיף שתהיה בשקט
איזה גניבת דעת נוראית ותלושה מהמציאות

ממליץ לך ללכת להסתכל כמה דקות הוא שיחק (661) ומה הסטטיסטיקה שלו אומרת. לעומת הפירורי דקות שהוא שיחק הוא תרם לא מעט

לא קיבל מספיק הזדמנויות וזמן אבל בכללי זה לא נראה כמו חיבור טוב בגלל כל מיני דברים גם מחוץ למגרש

להשוואה, הליו וארלה של מכבי שעשה כאב ראש לא קטן לקוקו וכולם פה היו מבסוטים אם היה סוגר אצלנו עונה הבאה, שיחק כפול 2.2 משאנדה ו״רק״ עם 3 שערים ו2 בישולים.

לא הכל זה מספרים
zionz
קיבל.ה  33 לייקים

סה"כ בלט לחיוב בתקופה האחרונה, אבל זה בעיקר על רקע הבינוניות שלנו במשחק היצירתי. אןהב את זה שהוא מנסה לשחק תכליתי ולא משחק על בטוח. אבל מזכיר רשימה ארוכה של שחקנים עם פוטנציאל שלא מוצה בגלל בעיית אופי. לא אתפלא אם הוא לא משקיע יותר מדי באימונים סטייל חתואל.
אם רוצים להמשיך להתקדם צריך להגיד לו תודה ולשחרר
נערך לאחרונה על ידי zionz ב 26 אפריל 2026, 16:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Xavi
קיבל.ה  1911 לייקים

שאנדה זה מקרה קלאסי של הכוכב המתוסכל (סטייל ויניסיוס)
יש לו כישרון ענק וקשה לו עם זה שזה לא בא לידי ביטוי/לא מקבל הערכה.
אתמול הוא היה אדיר, היחיד אצלנו ששיחק מהר. גם אותי זה היה מתסכל לעבור את השחקן שלי ולשחרר כדור מהר רק כדי לראות את השחקן שלידי משחק כ״כ לאט ולרוב מאבד.
במקום זה הוא נשפט לפי צבע שיער ושטויות מחוץ למגרש. עם מאמן חכם הוא טופ 5 הקיצוניים בליגה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1597 לייקים

שחקן טוב שצריך סידור לראש
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6178 לייקים

L.S כתב: 26 אפריל 2026, 14:21
הוקיץ' כתב: 26 אפריל 2026, 14:11

הוא לא שיחק יותר מדיי העונה, צריך להיות כנים בביקורת עליו.

אם היית שואל אותי לפני חודש, הייתי אומר דיי בקלות שצריך לשחרר אותו ולהביא במקומו שחקן אחר.
אני עדיין לא בטוח שאני רוצה להשאיר אותו, אבל קשה להתעלם מהיכולת שלו במשחקים האחרונים.
הוא שיחק בליגה אותה כמות דקות שיש לרוי קורין (4 שערים ובישול), ולקורין יש גם עוד 2 בגביע כבונוס.

לא שחקן מספיק טוב, כן משחק יותר טוב מאיך שהתחיל את הקדנציה לאחרונה.
הוקיץ'
קיבל.ה  8490 לייקים

RedDrifter כתב: 26 אפריל 2026, 15:23
הוקיץ' כתב: 26 אפריל 2026, 14:36 אם אנחנו מחשיבים כל מיני "התחיל במהלך שיומיים אחר כך הוביל לשער" בתור תרומה משמעותית אז כנראה שיש לנו סטנדרטים אחרים לגבי מה מצופה מזר בכיר.
אוי היה עדיף שתהיה בשקט

ממליץ לך ללכת להסתכל כמה דקות הוא שיחק (661) ומה הסטטיסטיקה שלו אומרת. לעומת הפירורי דקות שהוא שיחק הוא תרם לא מעט

לא קיבל מספיק הזדמנויות וזמן אבל בכללי זה לא נראה כמו חיבור טוב בגלל כל מיני דברים גם מחוץ למגרש

להשוואה, הליו וארלה של מכבי שעשה כאב ראש לא קטן לקוקו וכולם פה היו מבסוטים אם היה סוגר אצלנו עונה הבאה, שיחק כפול 2.2 משאנדה ו״רק״ עם 3 שערים ו2 בישולים.

לא הכל זה מספרים
אה, היה עדיף שאני אהיה בשקט? תודה על העצה.
אתה אשכרה ציינת בתור פעולה חיובית את קפיצת הדולפין שהוא דפק בדרבי ואני זה שאומר דברים תלושים מהמציאות.
ונכון, מספרים זה לא הכל, אבל בתפקיד שלו אתה לא יכול שלא לתת מספרים. כן, גם המספרים של וארלה די עלובים אפילו שהוא מאוד מהיר וטכני. אגב, אם כבר השווית לוארלה, אז הוא מייצר שער או בישול כל 296 דקות לעומת ה-661 של סילבה. כלומר המספרים שלו עלובים אפילו ביחס למספרים החלשים של וארלה.
וזה לא שהבן אדם משחק מדהים וחסרים רק המספרים. הוא מייצר מעט מאוד מצבי הבקעה והוא לא מאיים כמעט על השער. חוץ מדריבלים פה ושם אין בו כלום, וזה ממש מתכתב עם מה שהוא עשה בקריירה עד כה.
Gania23
קיבל.ה  192 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 אפריל 2026, 17:11
RedDrifter כתב: 26 אפריל 2026, 15:23
אוי היה עדיף שתהיה בשקט

לא הכל זה מספרים
אה, היה עדיף שאני אהיה בשקט? תודה על העצה.
אתה אשכרה ציינת בתור פעולה חיובית את קפיצת הדולפין שהוא דפק בדרבי ואני זה שאומר דברים תלושים מהמציאות.
ונכון, מספרים זה לא הכל, אבל בתפקיד שלו אתה לא יכול שלא לתת מספרים. כן, גם המספרים של וארלה די עלובים אפילו שהוא מאוד מהיר וטכני. אגב, אם כבר השווית לוארלה, אז הוא מייצר שער או בישול כל 296 דקות לעומת ה-661 של סילבה. כלומר המספרים שלו עלובים אפילו ביחס למספרים החלשים של וארלה.
וזה לא שהבן אדם משחק מדהים וחסרים רק המספרים. הוא מייצר מעט מאוד מצבי הבקעה והוא לא מאיים כמעט על השער. חוץ מדריבלים פה ושם אין בו כלום, וזה ממש מתכתב עם מה שהוא עשה בקריירה עד כה.
וארלה השחקן כנף הכי טוב בארץ , גם בלי המספרים
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  666 לייקים

שמע הוקיץ אתה ממש לא מחובר למה שסילבה תרם מאז שחזר, באמת.

היה בורג משמעותי מאוד בניצחון בדרבי בין אם אתה מסכים או לא, זאת עובדה. פתח את הדרך לניצחון מול נתניה. נתן מסירת אומן לבואטנג בדרבי שלא השכיל להבקיע. נתן את המסירה ללואיזו שגמרה את הסיפור מול הפועל ירושלים. היו עוד אני פשוט כרגע לא זוכר הכל בשלוף

אמרתי עדיף שתהיה בשקט כי זה פשוט גניבת דעת מהמעלה הראשונה להגיד ״וואלה אין לו מספרים אז בוא נעיף אותו״ על אותה סקאלה לואיזו יכול היה להיות עם עוד 4-5 שערים בקלות אבל החמיץ לא מעט, גם אותו אתה בעד להעיף? מתערב שלא

בכל פעם ששאנדה עולה, הוא תורם המון למשחק ההתקפה - הבעיה שלנו היא שיש לנו יותר מידי טבחים במטבח.

הפועל חייבת חלוץ/10/כנף שמאל שידע לתת מספרים בדיוק כמו טוריאל וזאת הסיבה היחידה שהייתי משנה את ההתקפה, לא ״רק״ בגלל ששאנדה לא סיפק לי מספרים - כדורגל יש לו והתרומה שלו היא אדירה מאז שחזר.

הפועל הגיעה ל1 על 1 אם אני זוכר נכון בין 4-5 פעמים ב4 המשחקים האחרונים ולא השכילה להבקיע אפילו פעם אחת - פה מסתתרת הבעיה האמיתית של הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1846 לייקים

הוא לא גרוע ויש לו ערך אבל ברגע שאפשר יהיה להביא במקומו שחקן יותר יעיל צריך להחליף.
יש לו דריבל לא רע וזה דבר מטעה שגרם לנו בעבר להתקע עם שחקנים לא יעילים שיש תחושה שעוד רגע הם עולים על הגל וסוחבים אותך לרמות הגבוהות. אבל זאת טעות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
שליחת תגובה