שום בומבה.
ישלמו לו הרבה פחות ממה שהיו משלמים לו אם היה משלים את החוזה.
יצא שכרם בהפסדם
צר לי אבל אתם חיים על הדי נוסטלגיה...
א. אתה לא יכול לספור שערים זה לא רציני, בטח לא בתחילת עונה, זה מפגר.האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 10:22 אניימה (שוער נבחרת ניגריה)
קנדה באדיר דגלאס בן דיין (11 שערים)
זהבי (11 שערים) ידין
גילי (10 שערים ו17 בישולים בליגה) דה רידר
לאלה (11 שערים)/יבואה שכטר (32 גולים ב51 משחקים)
די נו
אוקיי בן דת, בקרוב יגיעו גם התוצאות של שחרורי הקורונה ומתישהו גם הקאס יתן את דעתו הסופית על החובות טרם הפירוק.BRUNO CONTI כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 22:41שום בומבה.
יצא שכרם בהפסדם
לא מודדים קבוצות לפי שחקנים בודדים, במכלול הפועל של 2010 הרבה הרבה הרבה יותר טובה מחיפה של היום.El dudernio כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 12:08א. אתה לא יכול לספור שערים זה לא רציני, בטח לא בתחילת עונה, זה מפגר.האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 10:22 אניימה (שוער נבחרת ניגריה)
זהבי (11 שערים) ידין
די נו
ב. אני מדבר על כישרון, אני באמת חושב שחיפה לא פחות מוכשרת.
לא בטוחBRUNO CONTI כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 22:41שום בומבה.
יצא שכרם בהפסדם
אפילו חיפה של אותה עונה, זו שהפסידה יותר מאיתנו ולנו, ויצאה עם 0 שערים ונקודות באלופות, יותר טובה מהקבוצה שלהם היום.El dudernio כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 12:08א. אתה לא יכול לספור שערים זה לא רציני, בטח לא בתחילת עונה, זה מפגר.האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 10:22 אניימה (שוער נבחרת ניגריה)
זהבי (11 שערים) ידין
די נו
ב. אני מדבר על כישרון, אני באמת חושב שחיפה לא פחות מוכשרת.
איך ישלמו לו הרבה פחות?BRUNO CONTI כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 22:41שום בומבה.
יצא שכרם בהפסדם
אתה כמו ילד לוקח ומשווה שחקנים באחד על אחד מבלי להתחשב בפרט הכי חשוב שהוא רמת הליגה והיריבות.El dudernio כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 08:55צר לי אבל אתם חיים על הדי נוסטלגיה...
שוערים:
אנימה מול גוש כהן לדעתי יש עדיפות לאנימה אבל זה ממש לא כמו מול דוידוביץ למשל או אווט שזה היה נוק אווט.
מגנים : סאן מנחם וסטרין מול דדי ובונדר לדעתי כאן חיפה טובים יותר אבל גם לא בהרבה.
בלמים : ארד ופלאניץ מול באדיר ודאגלס. עדיפות לנו.
קישור אמצע : חיפה עם רודריגז / נטע לביא/ אבו פאני /עלי מוחמד ועוד... כאשר אנחנו עם ידין / ביבראס / אבוטבול / ראצ'וניצה ומנטש לדעתי מבחינת עוצמות ויכולת בקישור יש כאן נוק אוט לטובת חיפה.
קישור התקפי חיפה עם שרי / חזיזה / אצילי / אשכנזי אנחנו עם ורמוט וזהבי (שהיה הרבה פחות טוב מעכשיו), ממש לא בטוח שזה ניצחון שלנו.
חלוצים : חיפה עם דוניו / סהר / דין דוויד ואנחנו עם שכטר יבואה ולאלא...
אני ממש לא בטוח שאנחנו טובים ומוכשרים יותר.. להזכריכם הפסדנו להם אליפות לקבוצה הרבה פחות טובה
אתה מפספס שכל הסכומים שהוא הרוויח מאז בקבוצות ששיחק מקוזזות מהסכום שהיה לו בחוזה.teknoboy כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 18:08איך ישלמו לו הרבה פחות?BRUNO CONTI כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 22:41שום בומבה.
יצא שכרם בהפסדם
בתקשורת כתוב "עאבד תבע לקבל את כל הזכויות הכלכליות בחוזהו ובנוסף את הגמול הכספי אותו הוא סיכם עם הפועל ת”א לקבל בגין הזכויות בכרטיסו שהוא מכר לקבוצה. הבורר עוה”ד זלוטי קיבל את טענותיו והעניק לו גם פיצוי בגין עגמת נפש ופגיעה בהמשך הקריירה."
כלומר משלמים לא את מלוא החוזה ועוד קצת. איך זה יוצא הרבה פחות?
מה אני מפספס פה?
עדיין הסכום גבוה מאודBRUNO CONTI כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 20:31אתה מפספס שכל הסכומים שהוא הרוויח מאז בקבוצות ששיחק מקוזזות מהסכום שהיה לו בחוזה.teknoboy כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 18:08איך ישלמו לו הרבה פחות?BRUNO CONTI כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 22:41
שום בומבה.
יצא שכרם בהפסדם
בתקשורת כתוב "עאבד תבע לקבל את כל הזכויות הכלכליות בחוזהו ובנוסף את הגמול הכספי אותו הוא סיכם עם הפועל ת”א לקבל בגין הזכויות בכרטיסו שהוא מכר לקבוצה. הבורר עוה”ד זלוטי קיבל את טענותיו והעניק לו גם פיצוי בגין עגמת נפש ופגיעה בהמשך הקריירה."
מה אני מפספס פה?
להלן סכום התביעה
בן דת, יש לך ספק שאם היו נותנים לו פיצוי של כמה משכורות ומשחררים אותו כמו שנהוג זה היה יוצא הרבה יותר זול?BRUNO CONTI כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 20:31אתה מפספס שכל הסכומים שהוא הרוויח מאז בקבוצות ששיחק מקוזזות מהסכום שהיה לו בחוזה.teknoboy כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 18:08איך ישלמו לו הרבה פחות?BRUNO CONTI כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 22:41
שום בומבה.
יצא שכרם בהפסדם
מה אני מפספס פה?
להלן סכום התביעה
כי הוא שחקן רע?
אני באמת חושב שיש פה אנשים מנותקים מהמציאות, שחושבים שרמת השחקנים של הפועל השנה היא מינימום של עונת הדאבל.
כמה חבל שהוא הולך. המשחק אתמול רק המחיש כמה חסר לנו מחץ בהתפקה.לירון האדום כתב: ↑26 ספטמבר 2021, 10:24 הפוסט של אלטמן:
היי לכולם.
לצערי היום אני נפרד מהפועל תל אביב.
לא כך חשבתי ואת האמת שלא כך רציתי שהתקופה הזו תסתיים.
במקצוע הזה יש הרבה דברים שאינם תלויים בך.
והפעם זה לא היה תלוי בי…
למען הסר ספק , לא קיבלתי אף פעם הצעה משודרגת כפי שנכתב כמה פעמים בתקשורת.
הייתה הצעה אחת על השולחן שבה הוצע לי שכר נמוך מזה שהרווחתי בשנתיים האחרונות וגם ההצעה הזו לא הייתה בתוקף לאחר ימים ספורים.
בשבועיים האחרונים ניסיתי להחיות את ההצעה הזו מחדש ע״י התפשרויות בלתי פוסקות מהצד שלי עד שהסכמתי גם לשחק ללא שכר בעונה הקרובה ולקבל את הכסף רק כשיתפנה מקום בתקציב וגם במקרה הזה נעניתי בשלילה.
נהנתי מכל רגע במועדון הזה, גם בתקופות פחות טובות והיו כאלו אה ?
אבל ידענו להתרומם ולהביא את המועדון הזה בחזרה למעמדים שמזמן נשכחו.
נכון אם היינו עם גביע ביד הגוד ביי הזה היה יותר פשוט.
כאב לי וכואב לי עד היום הערב ההוא.
אבל אני הולך בלב שלם שנתתי הכל , את כל כולי , בכל משחק ובכל אימון.
רציתי להצליח כמו שאף פעם לא רציתי.
למדתי שבשביל הדברים הטובים צריך לעבוד קשה כל יום כל היום.
תודה על הזכות להיות קפטן של עשרות אלפי אנשים ולא רק של הקבוצה הזו.
כך הרגשתי , כשליח של קהילה שלמה שנקראת הפועל תל אביב,
של עשרות אלפי ילדים שמסתכלים עליי כדמות לחיקוי ורק רוצים לחוות את טעם הניצחון.
תודה לזה שגרמתם לי להרגיש הכי מיוחד בתקופה הזו.
אתם זה הפועל!
תודה לשחקנים שחלקו איתי את חדר ההלבשה , תמיד היינו שם אחד בשביל השני גם כשפחות הלך ידענו לשמור זה על זה , לפעמים זה לא פחות חשוב מניצחון כזה או אחר .
אחד האוהדים שר לי ברחוב - ״ אם תלך מי יחבק אותי ככה …״
האמת אתם מרגשים אותי.
אסגור את זה באיזה משפט נדוש ומעודד שכל סוף הוא התחלה חדשה.
בימים הקרובים אמשיך לאתגר הבא שלי בתקווה שניפגש שוב בעתיד.
אוהב ומעריך ,
עמרי אלטמן
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
נהוג אצל מי?רדפוקס כתב: ↑24 ספטמבר 2021, 00:43בן דת, יש לך ספק שאם היו נותנים לו פיצוי של כמה משכורות ומשחררים אותו כמו שנהוג זה היה יוצא הרבה יותר זול?BRUNO CONTI כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 20:31אתה מפספס שכל הסכומים שהוא הרוויח מאז בקבוצות ששיחק מקוזזות מהסכום שהיה לו בחוזה.teknoboy כתב: ↑23 ספטמבר 2021, 18:08
איך ישלמו לו הרבה פחות?
מה אני מפספס פה?
להלן סכום התביעה
יפה אמרת - יצא שכרם בהפסדם.
זה כבר ברור שהם לא רצו אותו
לא ממש סמל,שחקן לא רע וכל מה שכתבת נכון.לירון האדום כתב: ↑26 ספטמבר 2021, 10:49 לא מובן לי כל הפסטיבל הזה על אלטמן כאילו הוא איזה סמל...
שחקן בינוני מאד.
אם היה נשאר אז אחלה.
לא עליו הפועל תקום ותיפול.
וזה בלי קשר לההנהלה ולמאמן האפסים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
נו זה ברור.נועם שחם כתב:השמועה היא שקלינגר פשוט לא רצה אותו.