שאנדה סילבה
-
CouchPotato
- קיבל.ה 101 לייקים
רק אני שואל את עצמי מה אמרו לו מהקהל של פתח תקווה שגרם לו להגיב ככה? ולמה יש לי תחושה שאם הבלונד שלו היה טבעי לא היו אומרים לו את זה?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1334 לייקים
נולד רק עם ההכנה למוח
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- כרובית
- קיבל.ה 1268 לייקים
טוב הוא קצת דביל
לא הבנתי למה לקח שעתיים עד ההחלטה להוציא אדום אבל שיהיה
לא הבנתי למה לקח שעתיים עד ההחלטה להוציא אדום אבל שיהיה
הפועל ״תקדימים״ תל אביב.
(והגיע לו אדום)
(והגיע לו אדום)
- Spiderman
- קיבל.ה 242 לייקים
למטוס. ושיקח איתו את בואטנג.
חייבים זרים שישדרגו. כסף יש, בהצלחה לסלאבוב.
חייבים זרים שישדרגו. כסף יש, בהצלחה לסלאבוב.
-
Xavi
- קיבל.ה 1911 לייקים
אם אכן קראו לו קוף לא מעניין אותי כלום שילכו להזדיין אוהדי פ"ת
שיפנה לפיפא
שיפנה לפיפא
- SickleCell
- קיבל.ה 651 לייקים
אם תסתכל בפריים שהוא עושה אצבע משולשת יש בקהל אחד עם סוודר בהיר ושעון בולט שעושה לו אותו דבר בשתי ידיים. מה שזה לא יהיה זה חוסר אחריות. גם קוקו אמרו שלא עלה בגלל עבירת משמעת. לגבי בואטנג הוא עושה את התפקיד של חלוץ לא רע אבל מחמיץ מצבים. אם הגיע במטרה שדניאל דאפה ישב על הספסל ויחשוב "אני שם את זה" ואז יעלה ויעשה את התנועה של בואטנג ויסיים נכון זה היה שווה את ההבאה שלו. אני מסכים שבשתי העמדות אפשר למצוא זרים איכותיים יותר. תקווה שבואטנג עוד יפתיע אותנו ויראה שיפור כמו שחלק לא מועט מהזרים שלנו עשו אחרי שגמגמו בתחילת דרכם.
- Spiderman
- קיבל.ה 242 לייקים
הלוואי שבואטנג יכבוש גול בכל משחק עד סוף העונה. לא רואה את זה קורה.SickleCell כתב: ↑25 אפריל 2026, 23:36אם תסתכל בפריים שהוא עושה אצבע משולשת יש בקהל אחד עם סוודר בהיר ושעון בולט שעושה לו אותו דבר בשתי ידיים. מה שזה לא יהיה זה חוסר אחריות. גם קוקו אמרו שלא עלה בגלל עבירת משמעת. לגבי בואטנג הוא עושה את התפקיד של חלוץ לא רע אבל מחמיץ מצבים. אם הגיע במטרה שדניאל דאפה ישב על הספסל ויחשוב "אני שם את זה" ואז יעלה ויעשה את התנועה של בואטנג ויסיים נכון זה היה שווה את ההבאה שלו. אני מסכים שבשתי העמדות אפשר למצוא זרים איכותיים יותר. תקווה שבואטנג עוד יפתיע אותנו ויראה שיפור כמו שחלק לא מועט מהזרים שלנו עשו אחרי שגמגמו בתחילת דרכם.
הוא לא נגר.הוא בהחלט קשור למקצוע, אבל מחלוץ זר לקבוצה שרוצה שנה הבאה לקפוץ מדרגה אני מצפה ליותר. הרבה פעמים הוא תוקע את המשחק בהתקפות מעבר, מה שדאפה עושה בפשטות.
בנוגע לסילבה, הבחור נחמד. אם רוצה שיקנה מנוי לשער 5 עונה הבאה, על הדשא אין לו מה לחפש.
- SickleCell
- קיבל.ה 651 לייקים
מה שכן, הוא קצת תקע אותך עם הכינוי הזה.Spiderman כתב: ↑25 אפריל 2026, 23:40הלוואי שבואטנג יכבוש גול בכל משחק עד סוף העונה. לא רואה את זה קורה.SickleCell כתב: ↑25 אפריל 2026, 23:36אם תסתכל בפריים שהוא עושה אצבע משולשת יש בקהל אחד עם סוודר בהיר ושעון בולט שעושה לו אותו דבר בשתי ידיים. מה שזה לא יהיה זה חוסר אחריות. גם קוקו אמרו שלא עלה בגלל עבירת משמעת. לגבי בואטנג הוא עושה את התפקיד של חלוץ לא רע אבל מחמיץ מצבים. אם הגיע במטרה שדניאל דאפה ישב על הספסל ויחשוב "אני שם את זה" ואז יעלה ויעשה את התנועה של בואטנג ויסיים נכון זה היה שווה את ההבאה שלו. אני מסכים שבשתי העמדות אפשר למצוא זרים איכותיים יותר. תקווה שבואטנג עוד יפתיע אותנו ויראה שיפור כמו שחלק לא מועט מהזרים שלנו עשו אחרי שגמגמו בתחילת דרכם.
הוא לא נגר.הוא בהחלט קשור למקצוע, אבל מחלוץ זר לקבוצה שרוצה שנה הבאה לקפוץ מדרגה אני מצפה ליותר. הרבה פעמים הוא תוקע את המשחק בהתקפות מעבר, מה שדאפה עושה בפשטות.
בנוגע לסילבה, הבחור נחמד. אם רוצה שיקנה מנוי לשער 5 עונה הבאה, על הדשא אין לו מה לחפש.
-
הגלמוד מלוד
- קיבל.ה 575 לייקים
מיצינו
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- כרובית
- קיבל.ה 1268 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4355 לייקים
פיניטו לה קומדי?

יחד, רק יחד! 
- RedDrifter
- קיבל.ה 665 לייקים
שחקן מסוג שחקן
אם היה לוקח את המקצוע רציני לדעתי הוא שחקן טופ.
כל הדברים הקטנים האלה + ההיעלמות שלו בתחילת עונה לא עזרו לו
אם היה לוקח את המקצוע רציני לדעתי הוא שחקן טופ.
כל הדברים הקטנים האלה + ההיעלמות שלו בתחילת עונה לא עזרו לו
אף לא צעד לאחור 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2695 לייקים
קיצוני שמאלי הכי טוב שלנו, אבל זה עדיין לא מספיק טוב ממה שהייתי רוצה לקבל מזר בעידן ספרא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 215 לייקים
בגלל הפגיעה בשאר בזרים הוא נראה ומרגיש נפילה
בנוסף לא כלכך מביא מספרים
הוא ובואטנג יעזבו עונה הבאה ויביאו 2 חדשים במקומם
בנוסף לא כלכך מביא מספרים
הוא ובואטנג יעזבו עונה הבאה ויביאו 2 חדשים במקומם
-
Adam
- קיבל.ה 229 לייקים
קורה שעושים דברים בעידנא דריתחא, מזל שעשה זאת אחרי שכבר יצא משדה המשחק.
שחקן טוב ואהוב.
שחקן טוב ואהוב.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1561 לייקים
על שני אדומים לא צריך לשחרר שחקן, בטח כשהאדום הראשון היה באמת מבאס ויכול לקרות לכל שחקן.
הוא נחמד, התחבר למועדון ולקהילה, שיר שחקן שצריכים למסגר אבל שחקן סביר ולא יותר מזה.
בסופו של דבר הוא עם 0 שערים ובישול אחד (גדול ככל שיהיה) לאורך כמעט עונה שלמה.
בעונות ניסנוב הייתי מת להשאיר אותו, בתקופה שבה נראה שיש סקאוט רציני אפשר וצריך ללכת על שחקן קו שמאל יותר איכותי שיביא לנו גם מספרים.
הוא נחמד, התחבר למועדון ולקהילה, שיר שחקן שצריכים למסגר אבל שחקן סביר ולא יותר מזה.
בסופו של דבר הוא עם 0 שערים ובישול אחד (גדול ככל שיהיה) לאורך כמעט עונה שלמה.
בעונות ניסנוב הייתי מת להשאיר אותו, בתקופה שבה נראה שיש סקאוט רציני אפשר וצריך ללכת על שחקן קו שמאל יותר איכותי שיביא לנו גם מספרים.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2906 לייקים
שחקן מסוג "זונת קהל", אוהב את "השופוני", לא שחקן רע, אבל אפשר וצריך למצוא טוב ממנו.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2695 לייקים
אגב מוקאירו ההוא, 8 שערי ליגה בפולין.
מרשה לעצמי להניח שהיה משדרג אותנו וכנראה שבצדק הוא היה אופציה לפני שאנדה.
מרשה לעצמי להניח שהיה משדרג אותנו וכנראה שבצדק הוא היה אופציה לפני שאנדה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
dino
- קיבל.ה 3159 לייקים
ובפנים:
הפורטוגלי צפוי לעמוד לדין פנימי בוולפסון ולהיות מורחק משני משחקים על ידי בית הדין של ההתאחדות. בהפועל לא אהבו את ההתנהגות שלו, והחלוץ שמסיים חוזה בקיץ עשוי לא להמשיך בעונה הבאה.
כותרת ״צפוי״ ובפנים ״עשוי״ ועל בסיס ההנחה של הכותב(ממציפר)
והוא לא חלוץ אבל מילא.
-
dino
- קיבל.ה 3159 לייקים
המשחק כלל גם רגע טעון סביב שאנדה סילבה. שחקן ההתקפה הורחק לאחר שסימן אצבע משולשת בדרכו החוצה, כשקודם לכן איבד את העשתונות בעקבות קריאות גזעניות שספג מאוהדי הפועל פתח תקווה. סילבה ירד נסער מאוד לחדר ההלבשה, ובמועדון אמנם צפויים לטפל בתגובה שלו, אך במקביל הביעו סלידה עמוקה מהאירועים ומהתחושות הקשות איתן יצא מהדשא. "זה דוחה שצריך לגנות גם היום תנועות של קוף לשחקן בליגת העל. גועל נפש", אמר אחד החברים של סילבה לחדר ההלבשה.
one
one
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8487 לייקים
הצורה בה הגיב אתמול היא הבעיה האחרונה איתו.
הבעיה העיקרית היא שהוא לא שחקן מספיק טוב.
הבעיה העיקרית היא שהוא לא שחקן מספיק טוב.
-
InFlames
- קיבל.ה 510 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4355 לייקים
אחד החברים זה הכתב...dino כתב: ↑26 אפריל 2026, 13:17 המשחק כלל גם רגע טעון סביב שאנדה סילבה. שחקן ההתקפה הורחק לאחר שסימן אצבע משולשת בדרכו החוצה, כשקודם לכן איבד את העשתונות בעקבות קריאות גזעניות שספג מאוהדי הפועל פתח תקווה. סילבה ירד נסער מאוד לחדר ההלבשה, ובמועדון אמנם צפויים לטפל בתגובה שלו, אך במקביל הביעו סלידה עמוקה מהאירועים ומהתחושות הקשות איתן יצא מהדשא. "זה דוחה שצריך לגנות גם היום תנועות של קוף לשחקן בליגת העל. גועל נפש", אמר אחד החברים של סילבה לחדר ההלבשה.
one
בכללי, בעילום שם זה כשלא הצלחת להשיג תגובה מאף אחד
יחד, רק יחד! 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8487 לייקים
כדור יפה. טוריאל מכניס אחד כזה כל משחק, כולל אתמול.
0 שערים ובישול אחד על פני עונה שלמה זה הספק מצחיק.
-
L.S
- קיבל.ה 2155 לייקים
הוא לא שיחק יותר מדיי העונה, צריך להיות כנים בביקורת עליו.
אם היית שואל אותי לפני חודש, הייתי אומר דיי בקלות שצריך לשחרר אותו ולהביא במקומו שחקן אחר.
אני עדיין לא בטוח שאני רוצה להשאיר אותו, אבל קשה להתעלם מהיכולת שלו במשחקים האחרונים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8487 לייקים
מה כל כך מיוחד ביכולת שלו במשחקים האחרונים? כמה מצבי הבקעה הוא ייצר?
הדבר היחיד שאני יכול להגיד עליו במשחקים האחרונים זה שהוא לא גרוע כמה שהיה בהתחלה, אלא סתם בסדר. כמה מהלכים נחמדים פה ושם, לא יותר.
יתן עד סוף העונה עוד 2 גולים ו-2 בישולים, אולי יהיה על מה לדבר.
הדבר היחיד שאני יכול להגיד עליו במשחקים האחרונים זה שהוא לא גרוע כמה שהיה בהתחלה, אלא סתם בסדר. כמה מהלכים נחמדים פה ושם, לא יותר.
יתן עד סוף העונה עוד 2 גולים ו-2 בישולים, אולי יהיה על מה לדבר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 665 לייקים
אומנם אין לו מספרים אבל הוא יודע לעשות את הפעולות הנכונות (נתן לנו את הגול הראשון מול נתניה, נתן לבואטנג כדור אחד על אחד בדרבי, נתן כדור ללואיזו שבישל לבואטנג ב3-1 על ה ירושלים, בישל בדרבי, הביא לפאול שעזר לנו לנצח אותו)
אי אפשר להגיד שהתרומה שלו היא אפסית, הוא תרם המון מאז שחזר
אף לא צעד לאחור 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8487 לייקים
אם אנחנו מחשיבים כל מיני "התחיל במהלך שיומיים אחר כך הוביל לשער" בתור תרומה משמעותית אז כנראה שיש לנו סטנדרטים אחרים לגבי מה מצופה מזר בכיר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 665 לייקים
אוי היה עדיף שתהיה בשקט
איזה גניבת דעת נוראית ותלושה מהמציאות
ממליץ לך ללכת להסתכל כמה דקות הוא שיחק (661) ומה הסטטיסטיקה שלו אומרת. לעומת הפירורי דקות שהוא שיחק הוא תרם לא מעט
לא קיבל מספיק הזדמנויות וזמן אבל בכללי זה לא נראה כמו חיבור טוב בגלל כל מיני דברים גם מחוץ למגרש
להשוואה, הליו וארלה של מכבי שעשה כאב ראש לא קטן לקוקו וכולם פה היו מבסוטים אם היה סוגר אצלנו עונה הבאה, שיחק כפול 2.2 משאנדה ו״רק״ עם 3 שערים ו2 בישולים.
לא הכל זה מספרים
אף לא צעד לאחור