פיני גרשון די רמז ששארפ יהיה במכבי בשנה הבאה.iamgabormarton כתב: ↑17 אפריל 2026, 10:49אולי מדובר על עמנואל שארפ? נחשב כישרון רציני ויכול להחשב כישראליגביזון כתב: ↑14 אפריל 2026, 09:25 עופר ינאי: " שנה הבאה ההרכב יהיה חזק משמעותית יותר" - אני חושב שהוא מדבר יותר על הליגה הישראלית
אתה אומר שהפועל תהיה יותר חזק, אבל אולי אתה מתכוון לקרינגטון שאפשר לברך אתכם על זה כבר?
”אני לא רוצה לדבר על שחקנים, בטח על שחקנים שמשחקים בקבוצות אחרות. אנחנו עובדים בצורה אינטנסיבית להביא כישרון שיכול לשחק כישראלי, גם שמות שאתם לא לוקחים בחשבון”.
סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
Niro
- קיבל.ה 2642 לייקים
איתן בורג עוזב את טנסי וחוזר לישראל... האם זה הישראלי המדובר? 
- גביזון
- קיבל.ה 4924 לייקים
להביא דחוף 4 עם סייז שיודע לעשות סל ולקחת ריבאונד.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
Niro
- קיבל.ה 2642 לייקים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 557 לייקים
עמדנו במשימה העיקרית שלנו ביורוליג , לשנה הבאה צריך לשמור על הבסיס הטוב לקצץ עודפים ולהוסיף 4 משמעותי
-
El dudernio
- קיבל.ה 1993 לייקים
וטופין במקום בלייזר.בני12 כתב: ↑17 אפריל 2026, 12:04שכחת את רנדולףאייבר דה-בונלס כתב: ↑17 אפריל 2026, 11:51 1: מיצ'יץ' ג'ונס אניס ים(!)
2: בלייקני *קרינגטון* בר
3: אלייז'ה מלקום פלטין
4: *הוזוניה* אדוארס תומר בלייזר
5: אוטורו אודיאסי מוטלי(?) שגב
רחב מאוד, מאוזן בישראלים לליגה שיכולים לשחק גם באירופה כדי ליצור תלכיד אחד ובעיקר שומר על רוב הסגל הקיים
לגבי ים, אני חושב שהקבוצה הזאת לא תסתדר בארץ בלי רכז ישראלי מוביל לאזן את הרוטציה
יכול להבין קושי עם איטודיס והרצון הלגיטימי של ים לקבל דקות משמעותיות, מאוד מאמין שהוא יוכל להיות הרכז השלישי-שני שלנו ביורוליג
-
purvis short
- קיבל.ה 228 לייקים
בשום פנים ואופן אסור להפועל להחתים בעונה הבאה 11 זרים. זו הייתה טעות העונה ואסור לחזור עליה בעונה הבאה.
בתקווה שקרינגטון מגיע צריך שלפחות עוד ישראלי אחד (ים למשל) יהיה חלק מהרוטציה ביורוליג וצריך לבנות את הקבוצה ואת שיטת המשחק כך שזה יקרה.
בתקווה שקרינגטון מגיע צריך שלפחות עוד ישראלי אחד (ים למשל) יהיה חלק מהרוטציה ביורוליג וצריך לבנות את הקבוצה ואת שיטת המשחק כך שזה יקרה.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1993 לייקים
יחד עם הזוניה וטופין זה 4purvis short כתב: ↑18 אפריל 2026, 18:55 בשום פנים ואופן אסור להפועל להחתים בעונה הבאה 11 זרים. זו הייתה טעות העונה ואסור לחזור עליה בעונה הבאה.
-
purvis short
- קיבל.ה 228 לייקים
נניח שהחלום מתגשם והזוניה מגיע כישראלי, מבחינתי זה אומר שצריך לרדת לשמונה זרים בנוסף להזוניה.
-
Niro
- קיבל.ה 2642 לייקים
אם שימון לא דמנטי לגמרי אז אני לא רואה איך אנחנו מקבלים "רישיון" או "שיריון" ונהיה עם חרב על הצוואר גם בעונה הבאה.purvis short כתב: ↑18 אפריל 2026, 18:55 בשום פנים ואופן אסור להפועל להחתים בעונה הבאה 11 זרים. זו הייתה טעות העונה ואסור לחזור עליה בעונה הבאה.
וגם אם לא, תומר לא לרמה הזאת, בטח כשאנחנו לא יודעים איך הוא חוזר מפציעת ברך.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8456 לייקים
אני בכלל לא חושב שזו הייתה טעות. עמדנו בפני משימה מאוד מאוד קשה - לעשות פלייאוף ביורוליג עם סגל חדש לגמרי, ללא ביתיות, עם לו"ז טיסות של קבוצת NBA. כמעט בשום שלב העונה לא יצאנו מהשישייה הראשונה והמקום שמוביל לפלייאוף, והרבה מזה בעיני הודות לסגל המאוד עמוק שלנו.purvis short כתב: ↑18 אפריל 2026, 18:55 בשום פנים ואופן אסור להפועל להחתים בעונה הבאה 11 זרים. זו הייתה טעות העונה ואסור לחזור עליה בעונה הבאה.
הטעות פה הייתה של איטודיס והאופן בו הוא השתמש בסגל העמוק שלו. במקום לייצר רוטציה רחבה יותר ולהכניס כמה שיותר שחקנים לעניינים, הוא פשוט פיצל את הסגל לשתי קבוצות ונשאר עם רוטציה מאוד מצומצמת ביורוליג.
לכאורה אפשר לטעון שזו הייתה החלטה נכונה, הרי עשינו פלייאוף יורוליג ובליגה אנחנו חזק בתמונה למקום הראשון בתום העונה הסדירה, אלא שלדעתי זה פגע בנו בהרבה מקומות - זה הפך אותנו ביורוליג לקבוצה שמאוד תלויה בבראיינט ואוטורו, וברגע שבראיינט נפצע זה הכניס אותנו לסחרור שכמעט גמר לנו את העונה, זה פגע בשחקנים כמו ים, מוטלי וגינת שלא מצאו את מקומם ברוטציית היורוליג (גם באשמתם), וזה יצר מצב בו במשחקי ליגה חשובים בהם רצינו לעלות עם הרכב חזק למעשה שיחקנו עם סגל שכמעט ולא שיחק ביחד.
זו הייתה הטעות בעיני.
-
shaharot
- קיבל.ה 1282 לייקים
לפחות שאנשים פה יהיו אמיתיים והוגנים
הדעה שלי בנושא -
אני כן חושב שלים תומר בר ופלטין יש מקום לתרום לפחות במחצית הראשונה כחלק מרוטציה רחבה (כמו שרוב קבוצות היורוליג עושות שמשתפות 10-12 שחקנים) . בעונה ארוכה יש מקום לכולם לראות דקות. וזה כמובן יעזור גם בליגה.
אבל!! אותם אוהדים יהיו גם הראשונים להעביר ביקורת חריפה כמו שתומר חטף נגד מכבי בליגה ב3 שנים האחרונות, או כמו שים חירב לנו איזה משחק יורוליג העונה שזרק איזה 8 זריקות רצוף.גם בר חטף ביקורות ללא סוף. אז כנראה אוהדים התנהגו כמו אוהדים שרצו לנצח ופחות היה חשוב להם שישראלי מפסיד להם משחקים.
תהיו אמיתיים? אם היינו ביורוליג עם סגל קצר
מיציץ ים
בלייקני אלייזה בר
מלקולם פלטין
איש תומר
אוטורו מוטלי שגב
1. 7 זרים 5 ישראלים לאורך כל העונה(מזכיר שיש פציעות כמו אלייזה) היינו עושים פלייאוף?
2. נניח היינו מסיימים מקום 12 כמו מכבי האם 20 ההפסדים במהלך העונה היו עוברים בשקט גם על הישראלים שמשחקים וגם על איטודיס הרשע?
הדעה שלי בנושא -
אני כן חושב שלים תומר בר ופלטין יש מקום לתרום לפחות במחצית הראשונה כחלק מרוטציה רחבה (כמו שרוב קבוצות היורוליג עושות שמשתפות 10-12 שחקנים) . בעונה ארוכה יש מקום לכולם לראות דקות. וזה כמובן יעזור גם בליגה.
אבל!! אותם אוהדים יהיו גם הראשונים להעביר ביקורת חריפה כמו שתומר חטף נגד מכבי בליגה ב3 שנים האחרונות, או כמו שים חירב לנו איזה משחק יורוליג העונה שזרק איזה 8 זריקות רצוף.גם בר חטף ביקורות ללא סוף. אז כנראה אוהדים התנהגו כמו אוהדים שרצו לנצח ופחות היה חשוב להם שישראלי מפסיד להם משחקים.
תהיו אמיתיים? אם היינו ביורוליג עם סגל קצר
מיציץ ים
בלייקני אלייזה בר
מלקולם פלטין
איש תומר
אוטורו מוטלי שגב
1. 7 זרים 5 ישראלים לאורך כל העונה(מזכיר שיש פציעות כמו אלייזה) היינו עושים פלייאוף?
2. נניח היינו מסיימים מקום 12 כמו מכבי האם 20 ההפסדים במהלך העונה היו עוברים בשקט גם על הישראלים שמשחקים וגם על איטודיס הרשע?