שאר הליגה 25/26
-
Mario
- קיבל.ה 439 לייקים
אל תדאגו תכף ימציאו איזה פנדל נוסף למכבי ויפסלו שער חוק לבאר שבע.
לא זכור לי כזה שיפוט נורא ובולט לעין כבר הרבה זמן .
לא זכור לי כזה שיפוט נורא ובולט לעין כבר הרבה זמן .
- Spiderman
- קיבל.ה 230 לייקים
זה שופט הכי חלש בליגה.
לא יודע איך לא שולחים אותו לשפוט ילדים ז
לא יודע איך לא שולחים אותו לשפוט ילדים ז
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 950 לייקים
מה אומרים? חצי פלייאוף כזה?עד המ!!ת הפועל כתב:לכמה זמן מאירי מרחיק את קאנגווה?
- גביזון
- קיבל.ה 4903 לייקים
ב"ש מתחננת לגול
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
וינסנט
- קיבל.ה 512 לייקים
אני לא אתפלא אם יבטלו לבאר שבע את הגול ויתנו פנדל למכבי
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 950 לייקים
לא האמנתי בחיים שהם ינצחו בבלומפילד. כבוד.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2652 לייקים
המשחק הזה רק ממחיש שוב כמה הליגה הזו מוטה וכמה הענף הזה מת.
זה לא משנה בכלל מי ניצח או מי תיקח אליפות.
אין שום טעם בקיום הענף הזה.
הכל מכור ומוטה לטובת מועדון אחד.
שופטים, "בית דין", תקשורת. הכל.
כמובן שהמתמחה של מורן עכשיו רוצה שקנגווה יורחק לשני משחקים. כששגיב יחזקאל עשה אצבע משולשת בטרנר הוא אפילו לא ביקש העמדה לדין.
אם מועדונים פה (אנחנו ובש זה התקווה בתכלס) לא ירימו משהו נגד זה (מה עם הידיעה של צנציפר מינואר?) אז זה לא ישתנה וזה רק יחריף.
כמובן שהמתמחה של מורן עכשיו רוצה שקנגווה יורחק לשני משחקים. כששגיב יחזקאל עשה אצבע משולשת בטרנר הוא אפילו לא ביקש העמדה לדין.
אם מועדונים פה (אנחנו ובש זה התקווה בתכלס) לא ירימו משהו נגד זה (מה עם הידיעה של צנציפר מינואר?) אז זה לא ישתנה וזה רק יחריף.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 12 אפריל 2026, 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- RedDrifter
- קיבל.ה 638 לייקים
חייב להגיד שבאופן כללי מתחיל להיות לי בעיה עם השדרים
גם במשחק הזה של באר שבע וגם במשחק מול הפועל פתח תקווה וחיפה היה ניכר שיש איזה נטייה מסוימת לצד שהוא לא אנחנו (או הפועל בכללי)
גם במשחק הזה של באר שבע וגם במשחק מול הפועל פתח תקווה וחיפה היה ניכר שיש איזה נטייה מסוימת לצד שהוא לא אנחנו (או הפועל בכללי)
אף לא צעד לאחור 
- 7even
- קיבל.ה 4297 לייקים
דווקא אתמול שפיגלר די נכנס בשופט על כל הדברים שפספס לרעת ב"ש.RedDrifter כתב: ↑12 אפריל 2026, 23:18 חייב להגיד שבאופן כללי מתחיל להיות לי בעיה עם השדרים
אבל כבר מקריאה פה ושם ברשתות נראה שכל הצדדים לא ממש מחבבים את השדרים באותה מידה...
יחד, רק יחד! 
-
Adam
- קיבל.ה 216 לייקים
אם קנגאווה לא יעמוד לדין (כמו שכתוב בכתבה מהבוקר) האם אתה תודה בטעות ותפקפק בעצמך לשניה אחת, או תמשיך בהודעות קונספירציה שאומרות בדיוק את אותו הדבר כל פעם?טכנית לארז כתב: ↑12 אפריל 2026, 23:15 המשחק הזה רק ממחיש שוב כמה הליגה הזו מוטה וכמה הענף הזה מת.
כמובן שמדי פעם אתה אתה מתבל את זה בלהגיד שאין שום טעם בלצפות בכדורגל ישראלי, כאשר אתה נמצא בפורום של כדורגל ישראלי.
- רווי
- קיבל.ה 1454 לייקים
מה..??Adam כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:54אם קנגאווה לא יעמוד לדין (כמו שכתוב בכתבה מהבוקר) האם אתה תודה בטעות ותפקפק בעצמך לשניה אחת, או תמשיך בהודעות קונספירציה שאומרות בדיוק את אותו הדבר כל פעם?טכנית לארז כתב: ↑12 אפריל 2026, 23:15 המשחק הזה רק ממחיש שוב כמה הליגה הזו מוטה וכמה הענף הזה מת.
כמובן שמדי פעם אתה אתה מתבל את זה בלהגיד שאין שום טעם בלצפות בכדורגל ישראלי, כאשר אתה נמצא בפורום של כדורגל ישראלי.
OMG עווופררר
-
InFlames
- קיבל.ה 509 לייקים
זה רק אני או שלגמרי רואים שהוא מרים 2 אצבעות? לא הבנתי על מה כל הבלגן
מעבר לזה שביטלו לו את הגול קצת מהר מדי.. לא ממש רואים נגיעת יד
מעבר לזה שביטלו לו את הגול קצת מהר מדי.. לא ממש רואים נגיעת יד
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2652 לייקים
הוא לא עומד לדין כי הוכח שלא עשה אצבע משולשת.Adam כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:54אם קנגאווה לא יעמוד לדין (כמו שכתוב בכתבה מהבוקר) האם אתה תודה בטעות ותפקפק בעצמך לשניה אחת, או תמשיך בהודעות קונספירציה שאומרות בדיוק את אותו הדבר כל פעם?טכנית לארז כתב: ↑12 אפריל 2026, 23:15 המשחק הזה רק ממחיש שוב כמה הליגה הזו מוטה וכמה הענף הזה מת.
ההטייה היא שהמתמחה (עצם זה שתובע ההתאחדות הוא המתמחה של מאירי זה תקין בעיניך אני מבין) כן התכוון להעמיד אותו לדין, בדיוק על אותו מעשה שהוא בחר שלא להעמיד עליו לדין את שגיב יחזקאל. זה קרה אפילו במשחק בין אותן שתי קבוצות. רק השחקן שעשה אצבע משולשת שם לבש צהוב.
אז לא, אין לי שום דבר "להודות" בו.
אם אתה רוצה להאמין שהליגה הזו הוגנת ושוויונית ושאין בה שום הטיה בסיסית לטובת אף מועדון, שיהיה לך לבריאות.
-
Adam
- קיבל.ה 216 לייקים
ל-מה שעשית בשורה האחרונה קוראים "דוכוטומיה כוזבת".טכנית לארז כתב: ↑13 אפריל 2026, 13:02הוא לא עומד לדין כי הוכח שלא עשה אצבע משולשת.Adam כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:54אם קנגאווה לא יעמוד לדין (כמו שכתוב בכתבה מהבוקר) האם אתה תודה בטעות ותפקפק בעצמך לשניה אחת, או תמשיך בהודעות קונספירציה שאומרות בדיוק את אותו הדבר כל פעם?טכנית לארז כתב: ↑12 אפריל 2026, 23:15 המשחק הזה רק ממחיש שוב כמה הליגה הזו מוטה וכמה הענף הזה מת.
ההטייה היא שהמתמחה (עצם זה שתובע ההתאחדות הוא המתמחה של מאירי זה תקין בעיניך אני מבין) כן התכוון להעמיד אותו לדין, בדיוק על אותו מעשה שהוא בחר שלא להעמיד עליו לדין את שגיב יחזקאל. זה קרה אפילו במשחק בין אותן שתי קבוצות. רק השחקן שעשה אצבע משולשת שם לבש צהוב.
אז לא, אין לי שום דבר "להודות" בו.
אם אתה רוצה להאמין שהליגה הזו הוגנת ושוויונית ושאין בה שום הטיה בסיסית לטובת אף מועדון, שיהיה לך לבריאות.
ישנו מנעד רחב מאוד בין "ליגה שיוויונית מושלמת ומדהימה וכל שופט לא עושה קקי אלא רק קשת בענן" לבין ההזיות הקונספירטיביות הקשות שאתה חוזר עליהן כמו תוכי.
וכן, אני אוהב את הפועל ת"א ונהנה לצפות במשחקיה (לרוב), והיא משחקת בליגה הישראלית.
מה יוצא לך מלשכנע אנשים לא לצפות בזה, וכתוצאה מכך שיהיו להפועל פחות אוהדים?
ממש לא התכוונתי להתלהם אז מצטער אם זה יצא כך, אבל אחרי מאות הודעות שלך שאומרות אותו הדבר הרגשתי צורך להעיר.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2652 לייקים
ה"קונספירציות הקשות" שאני חוזר עליהן כמו תוכי הן המציאות כמו שהיא. ואני אמשיך לחזור עליהן כמו תוכי כל עוד הן יהיו רלוונטיות וישקפו את המציאות של ה"ליגה" פה.
רק העונה, ברגע זה, אתה במקום 4 ולא במקום 3 בגלל שהפסדת לאגודת הרמאים הפסד טכני 3-0 וקיבלת מינוס 2 בהחלטה שטוכמן דיווח עליה רבע שעה אחרי שהמשחק פוצץ.
כי בכדורגל על הדשא אתה 5 נקודות מעליהם + יש לך עוד דרבי לארח אותם.
השיפוט אתמול במשחק של ב"ש נגדם הוא רק עוד דוגמא. כבר היו גם העונה לא מעט משחקים ששופט בא לנצח עבורם (למשל נגד קטמון).
שיפוט כמו שהיה אתמול במקם נורמלי זה לקחת את השופט וצוות הואר לפוליגרף.
יחס פנדלים למשחקים של מעל 50% (13 ב-25). מעניין אם יש לדבר כזה תקדים איפשהו מתישהו.
הכל גם כמובן מתחבר למה שהלך פה בעונה שעברה כששדו לב"ש אליפות, לפני שנתיים כששיחקו לחיפה בנקודות ועוד ועוד.
אם כל צבר האירועים הזה ביחד נראה אצלך כ"קונספירציות קשות" אז שיהיה לך לבריאות. בעיני זה לטמון את הראש בחול ולהתעלם במכוון מהבעיה.
רק העונה, ברגע זה, אתה במקום 4 ולא במקום 3 בגלל שהפסדת לאגודת הרמאים הפסד טכני 3-0 וקיבלת מינוס 2 בהחלטה שטוכמן דיווח עליה רבע שעה אחרי שהמשחק פוצץ.
כי בכדורגל על הדשא אתה 5 נקודות מעליהם + יש לך עוד דרבי לארח אותם.
השיפוט אתמול במשחק של ב"ש נגדם הוא רק עוד דוגמא. כבר היו גם העונה לא מעט משחקים ששופט בא לנצח עבורם (למשל נגד קטמון).
שיפוט כמו שהיה אתמול במקם נורמלי זה לקחת את השופט וצוות הואר לפוליגרף.
יחס פנדלים למשחקים של מעל 50% (13 ב-25). מעניין אם יש לדבר כזה תקדים איפשהו מתישהו.
הכל גם כמובן מתחבר למה שהלך פה בעונה שעברה כששדו לב"ש אליפות, לפני שנתיים כששיחקו לחיפה בנקודות ועוד ועוד.
אם כל צבר האירועים הזה ביחד נראה אצלך כ"קונספירציות קשות" אז שיהיה לך לבריאות. בעיני זה לטמון את הראש בחול ולהתעלם במכוון מהבעיה.
-
Adam
- קיבל.ה 216 לייקים
אתה לא חושש שיכול להיות מצב שבו נכנסת חזק מאוד לעמדה מסוימת, ושיכולה להיות לך הטיה אנושית לחלוטין שאתה תתעלם מטעויות שיפוט שמטיבות עם קבוצות אחרות? ותתעלם אם יקפחו את מכבי? למה ה-VAR לא חזר מספיק אחורה והמציא משהו בשביל לפסול שני שערים נוספים לב"ש אתמול? הרי זה היה משחק חשוב שאולי הוציא את מכבי ממאבק האליפות.
למכבי (בכדורסל בעיקר) ישנם שורשים עמוקים ואם האהדה בשופטים מתפלגת כמו באוכלוסיה אז רובם אוהדי מכבי גם בכדורגל. צריך להיאבק נגד כל שגיאה ולדרוש מקצוענות, אבל לא להאשים כל כישלון מקצועי בזה שכל ההתאחדות וכל השופטים וכל המערכת וכל המדינה רוצים שנפסיד, ולמה אנחנו רואים כדורגל בכלל.
אך אני מבין שאתה נטוע חזק מאוד אז ואשתדל פשוט להתעלם בפעם הבאה אם זה מפריע לי.
למכבי (בכדורסל בעיקר) ישנם שורשים עמוקים ואם האהדה בשופטים מתפלגת כמו באוכלוסיה אז רובם אוהדי מכבי גם בכדורגל. צריך להיאבק נגד כל שגיאה ולדרוש מקצוענות, אבל לא להאשים כל כישלון מקצועי בזה שכל ההתאחדות וכל השופטים וכל המערכת וכל המדינה רוצים שנפסיד, ולמה אנחנו רואים כדורגל בכלל.
אך אני מבין שאתה נטוע חזק מאוד אז ואשתדל פשוט להתעלם בפעם הבאה אם זה מפריע לי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2652 לייקים
לא, אני לא חושש מזה.
אני שופט את הדברים כמו שאני רואה אותם.
ההטייה לטובתם כמעט בלתי נגמרת. לא צריך להיכנס כזה "חזק מאוד לעמדה מסוימת" כדי לראות את זה.
אני עונה לך עניינית (וגם זה מאוד בגדול כי יש עוד עשרות מקרים אם רוצים להיכנס לדקויות) למה הענף הזה כולו מוטה באופן בסיסי בצורה לא ספורטיביות עבור מועדון אחד, ואתה עונה לי "נכנסת חזק מאוד לעמדה מסויימת", "אולי יש לך הטיה אנושית לחלוטין" וכו'.
אשמח אם תגיב עניינית לדוגמאות הלא מעטות (כאמור אפשר לתת עוד המון) שנתתי לך פה לרמאויות ולהטיות שלהם, במקום לשלוף מושגים מעולם הפסיכולוגיה.
אני שופט את הדברים כמו שאני רואה אותם.
ההטייה לטובתם כמעט בלתי נגמרת. לא צריך להיכנס כזה "חזק מאוד לעמדה מסוימת" כדי לראות את זה.
אני עונה לך עניינית (וגם זה מאוד בגדול כי יש עוד עשרות מקרים אם רוצים להיכנס לדקויות) למה הענף הזה כולו מוטה באופן בסיסי בצורה לא ספורטיביות עבור מועדון אחד, ואתה עונה לי "נכנסת חזק מאוד לעמדה מסויימת", "אולי יש לך הטיה אנושית לחלוטין" וכו'.
אשמח אם תגיב עניינית לדוגמאות הלא מעטות (כאמור אפשר לתת עוד המון) שנתתי לך פה לרמאויות ולהטיות שלהם, במקום לשלוף מושגים מעולם הפסיכולוגיה.
-
Adam
- קיבל.ה 216 לייקים
לא ענית לי גם למה ה-VAR לא מצא על מה לפסול שני שערים נוספים לב"ש אתמול, במשחק שהוא פוטנציאלית על האליפות. הרי בכל מהלך יש חצאי עבירות אם רוצים באמת לעזור למכבי.
לגבי הנקודות שירדו לנו בדרבי... לדעתי הדיון הזה נטחן ואני גם יושב על הגדר בנושא זה. מצד אחד היה לנו עונש על תנאי על זריקת אבוקות, ואבוקות אכן נכנסו למגרש ופגעו בשוטרים ובאוהדים (לפחות אוהדת אחת שראיתי), ומצד שני ביטול המשחק אכן היה שגיאה נוראית של המשטרה לדעתי. מקוה מאוד שימשיכו להדליק את האבוקות ביציע ולא לזרוק למגרש על מנת שלא נקבל עונשים נוספים בעתיד.
לגבי הנקודות שירדו לנו בדרבי... לדעתי הדיון הזה נטחן ואני גם יושב על הגדר בנושא זה. מצד אחד היה לנו עונש על תנאי על זריקת אבוקות, ואבוקות אכן נכנסו למגרש ופגעו בשוטרים ובאוהדים (לפחות אוהדת אחת שראיתי), ומצד שני ביטול המשחק אכן היה שגיאה נוראית של המשטרה לדעתי. מקוה מאוד שימשיכו להדליק את האבוקות ביציע ולא לזרוק למגרש על מנת שלא נקבל עונשים נוספים בעתיד.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2652 לייקים
אי אפשר לפסול שער שהוא 100% חוקי, כן אפשר לחפש מתחת לבלטות איך לפרחי ההוא לא הגיע אדום, איך קנגווה נגע ביד או איך שחקן סכנין עשה פאול על קניקובסקי בדרך לשער.
והרמאויות וההטיות שלהם הם ממש לא רק סביב הדרבי, זה הרבה הרבה לפניו וגם אחריו כמו שראינו אמש.
והרמאויות וההטיות שלהם הם ממש לא רק סביב הדרבי, זה הרבה הרבה לפניו וגם אחריו כמו שראינו אמש.
-
Adam
- קיבל.ה 216 לייקים
בסדר.
בכל מקרה, אם תוכל בבקשה פחות לעודד אנשים להפסיק לצפות בליגה ישראלית אני אשמח, כיוון שאם הם יקשיבו לך אז יהיו פחות אוהדי הפועל.
בכל מקרה, אם תוכל בבקשה פחות לעודד אנשים להפסיק לצפות בליגה ישראלית אני אשמח, כיוון שאם הם יקשיבו לך אז יהיו פחות אוהדי הפועל.
-
Gania23
- קיבל.ה 180 לייקים
אם חס וחלילה נסיים במקום הרביעי וביתר חס וחלילה תיקח אליפות , עדיין יש אירופה ?
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 950 לייקים
כדי שמקום רביעי יגיע לאירופה, צריך שמחזיקת הגביע תהיה במקומות 1-3.Gania23 כתב:אם חס וחלילה נסיים במקום הרביעי וביתר חס וחלילה תיקח אליפות , עדיין יש אירופה ?
-
Gania23
- קיבל.ה 180 לייקים
אהה יופיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 אפריל 2026, 16:28כדי שמקום רביעי יגיע לאירופה, צריך שמחזיקת הגביע תהיה במקומות 1-3.Gania23 כתב:אם חס וחלילה נסיים במקום הרביעי וביתר חס וחלילה תיקח אליפות , עדיין יש אירופה ?
- 7even
- קיבל.ה 4297 לייקים
בקיצור אם חיפה מפסידים היום (אני עדיין בעדם), אנחנו רגל וחצי באירופה בעונה הבאה. גם עם פלייאוף עליון סביר אנחנו שם.
יחד, רק יחד! 
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 950 לייקים
אנחנו סך הכל 7 נקודות מעל חיפה. כלום לא סגור.
- RedDrifter
- קיבל.ה 638 לייקים
תוך 3-4 מחזורים בפלייאוף חיפה סוגרת את הפער הזה
הפועל צריכה להסתכל למעלה ולא למטה. אפשר לעבור את מכבי.
אף לא צעד לאחור 
- 7even
- קיבל.ה 4297 לייקים
מסכים.RedDrifter כתב: ↑15 אפריל 2026, 12:11 תוך 3-4 מחזורים בפלייאוף חיפה סוגרת את הפער הזה
אולי בסוף מכבי היא זו שתצא בלי אירופה
יחד, רק יחד! 
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3108 לייקים
זה דיי הרבה ,אם נחשוב על זה ככה אז גם אנחנו עדין במירוץ האליפות כי הפער שלנו מהמקום הראשון רק קצת יותר גבוה
-
nirgo
- קיבל.ה 708 לייקים
פעמיים השבוע שמכבי ת"א חוטפת שיוויון תוך 3 דק'
-
וינסנט
- קיבל.ה 512 לייקים
דור פרץ זה איינבינדר הבא וזה חלק מהסיבה שמכבי חלשה
- RedDrifter
- קיבל.ה 638 לייקים
ההגנה של מכבי לא קיימת
צופה בדרבי שהוא יעלה עם אסנטה ורז שלמה בלמים
צופה בדרבי שהוא יעלה עם אסנטה ורז שלמה בלמים
אף לא צעד לאחור 
-
Niro
- קיבל.ה 2631 לייקים
איך המזדיינת הזאת לא הוציאה צהוב לבלם של מכבי?
-
InFlames
- קיבל.ה 509 לייקים
די נו הם קבוצה נוראיתRedDrifter כתב: ↑15 אפריל 2026, 12:11 תוך 3-4 מחזורים בפלייאוף חיפה סוגרת את הפער הזה
-
Xavi
- קיבל.ה 1886 לייקים
איך שחקן שגולש והכדור עובר לו מתחת לרגליים ואז ליד אמור להימנע מהמגע הזה?
-
OrCohen
- קיבל.ה 315 לייקים
מצד אחד זו תנועה טבעית של היד כשהוא ירד לגליץ׳
מצד שני זה מנע מצב ודאי לשער.
לדעתי זה פנדל
מצד שני זה מנע מצב ודאי לשער.
לדעתי זה פנדל
תגידו מה שתרצו על מכבי, אבל הם מס' 1 בארץ במתפרצות על השופטים ומשחק לחץ גבוה על הוואר
נערך לאחרונה על ידי zionz ב 15 אפריל 2026, 21:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Charmander
- קיבל.ה 459 לייקים
יש שחקנים של מכבי שכרטיס צהוב היום יגרום להרחקה שלהם מהדרבי?
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"