זה נכון אבל מספיק איזה רסיס שייפול ליד אחד הזרים שייכנס לבהלה וטראומה וזה נזק כבד . אנחנו פה רגילים לזה הם לא .
משחקי אימון כי טילים וזה
-
איל
- קיבל.ה 164 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
יש כאן זרים שישחקו בכל הקבוצות ויתכן שכמה בודדים מהם לא ירצו להשאר פה בעונה הבאה ישירות בגלל המלחמה או אירועי מלחמה שהם חוו(אגב, לא רק נפילות, גם להיות בזמן אזעקה זה לא כיף), חלק מהם לא ירצו בגלל תנאי שכר, חלק כי ככה וככה וכו׳איל כתב: ↑28 מרץ 2026, 13:13זה נכון אבל מספיק איזה רסיס שייפול ליד אחד הזרים שייכנס לבהלה וטראומה וזה נזק כבד . אנחנו פה רגילים לזה הם לא .
המטרה שלנו צריכה להיות לתת להם את התנאים הבטוחים ביותר, הם ביחד בזה עם הישראלים. כמובן שזר שלא ירצה, לא יגיע, אבל כמה שתצליח זה טוב.
לגבי נזק כבד, תסכים איתי שכלכלית הנזק הכבד יותר הוא אם יש לך היתכנות להשיג אירופה ולא השגת, מאשר זר אחד או שניים שיבחרו לא להמשיך איתך לעונה הבאה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 759 לייקים
אני גם אין לי מושג איך ישחקו פה כדורגל, הם גם יודעים טוב מאוד על המצב וירצו לשבש את זה
במיוחד עכשיו שהחותים הצטרפו לחגיגה
אני אופתע אם העונה הזאת תסתיים
-
amorphis
- קיבל.ה 297 לייקים
לא רואה טעם להגיע לאירופה אם אף זר לא ירצה להמשיך פה, במצב הזה נעוף בסיבוב הראשון. ממש מקווה שימצאו פתרון שלא כולל ריצה למקלט פעמיים בכל משחק
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
אתה מדבר על הקיץ, כשסביר להניח שכבר לא תהיה לחימה, או לפחות לא אותו עימות.
מי שלא ירצה להמשיך(באם ממצב הבטחוני, או הצעות יותר אטרקטיביות, או עשרות סיבות שונות) נביא זר אחר. זאת לא פעם ראשונה שיש כאן מלחמה ולא האחרונה לצערי.
-
KingZivos
- קיבל.ה 281 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 281 לייקים
העונה הזו תסתיים בוודאות, השאלה אם עם זרים או בלי זרים.אנחנו בתהליך כתב: ↑28 מרץ 2026, 14:19 אני גם אין לי מושג איך ישחקו פה כדורגל, הם גם יודעים טוב מאוד על המצב וירצו לשבש את זה
המשק עובד, עוד טיפה הקלה בירי.. יחזירו את מערכת החינוך במתכונת כלשהי בטח אחרי פסח, הקניונים מלאים..
אז בטח שאין מניעה לקיים משחקים ללא קהל.
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
בנתיים כל הזרים של באר שבע נחתו בארץ ומחר יתאמנו עם שאר השחקנים.
כאמור, היו ביחד עם הזרים שלנו, מניח שדיברו בניהם על מצב של חזרה. כנראה גם קנגווה חזר.
אם אני פרימור(וכבר אומר שאין לי שיער מלא כמו שלו)
אני מכין מקומות מגורים פחות מטווחים מהמרכז, כאופציה לזרים שיבקשו זאת אם זה יגרום להם ליותר תחושת ביטחון.
אפילו אשדוד, אשקלון, פחות בלגן. במרכז יש יותר ״הצלחה״ למתפזרים.
כאמור, היו ביחד עם הזרים שלנו, מניח שדיברו בניהם על מצב של חזרה. כנראה גם קנגווה חזר.
אני מכין מקומות מגורים פחות מטווחים מהמרכז, כאופציה לזרים שיבקשו זאת אם זה יגרום להם ליותר תחושת ביטחון.
- בן לוז
- קיבל.ה 589 לייקים
פרדס חנהdino כתב: ↑28 מרץ 2026, 22:27 בנתיים כל הזרים של באר שבע נחתו בארץ ומחר יתאמנו עם שאר השחקנים.
- רווי
- קיבל.ה 1438 לייקים
רק איזור ים המלח/ערבה.
מבקש את המתחם אימונים של FC Dead Sea ועובר לשם לצמיתות.
מבקש את המתחם אימונים של FC Dead Sea ועובר לשם לצמיתות.
OMG עווופררר
-
KingZivos
- קיבל.ה 281 לייקים
אם מדברים רגע ברצינות..ולא על חורים תחת- הכי פרקטי זה חדרה
לא רחוק מדי ועם מתקנים ומלונות.
ממוצע אזעקה לשבוע.
מה שכן אמנם יש אזעקה לשבוע אבל התראה מקדימה כל יום ככה שזה כמעט אותו חרא ( במיוחד אם הם משוכנים במלונות ורוצים לצאת למרחב מוגן עם משפחותיהם עוד לפני אזעקה)
בקיצור בסוף מדובר פה באנשים ואי אפשר לשגע אותם, גם הזרים וגם הישראלים . האופציה באמת הכי טובה זה שיבואו מקפריסין יום לפני משחק.
ממוצע אזעקה לשבוע.
מה שכן אמנם יש אזעקה לשבוע אבל התראה מקדימה כל יום ככה שזה כמעט אותו חרא ( במיוחד אם הם משוכנים במלונות ורוצים לצאת למרחב מוגן עם משפחותיהם עוד לפני אזעקה)
בקיצור בסוף מדובר פה באנשים ואי אפשר לשגע אותם, גם הזרים וגם הישראלים . האופציה באמת הכי טובה זה שיבואו מקפריסין יום לפני משחק.
-
amorphis
- קיבל.ה 297 לייקים
עם האופ שיבואו יום לפני אני מסכים,KingZivos כתב: ↑29 מרץ 2026, 02:05 אם מדברים רגע ברצינות..ולא על חורים תחת- הכי פרקטי זה חדרה
ממוצע אזעקה לשבוע.
לדעתי הבחירה של בש להחזיר את הזרים יכולה עוד לגרום להם להפסיד את האליפות. הולך להיות שבוע של אזעקות
אינטנסיבי בגלל הדיבורים על סיום הלחימה. האופציה של הזרים לברוח תהיה כל הזמן על השולחן.
-
Xavi
- קיבל.ה 1818 לייקים
אז רק שאני אבין. הולך להיות משחקים בלי קהל, כשבאמצע תהיה התראה ואז כולם ירדו לפחות ל20-30 דק, יעלו שוב קרים, יצטרכו לעשות חימום 5-10 דק ואז לשחק עד ההתראה הבאה?
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
הייתי בכל זאת לוקח את זה בערבון מוגבל, צנציפר נוטה להיות נחרץ מידי ללא קשר למצב בשטח, אבל ווי סי.
ynet
הפועל ת"א צפויה לשוב מחר (שני) ממחנה האימונים שלה בקפריסין עם כל הזרים שלה לקראת חידוש משחקי ליגת העל. האדומים ישחקו ביום שני הבא מול מכבי חיפה בבלומפילד.
שבעת השחקנים הזרים של הפועל (צ'יקו אלבס, רפאל פלקאו, לויזוס לויזו, מרקוס קוקו, אנדריאן קרייב, שאנדה סילבה, עמנואל בואטנג) עזבו את הארץ בצורה מאורגנת וחזרו לארצות מוצאם. בהמשך כולם הגיעו לקפריסין, שם ערכו בעשרת הימים האחרונים מחנה אימונים יחד עם יתר השחקנים הישראלים, תחת המאמן אליניב ברדה.
שחקנים זרים הפועל ת"א
הפועל ת"א ניצלה את הפגרה המאולצת והפכה למועדון הישראלי היחיד שיצא למחנה אימונים בקפריסין, זאת אחרי שהבעלים אדמונד ספרא שילם מיליון שקל לצורך קיומו, כולל התניידות הזרים. הקבוצה אף קיימה שלושה משחקי אימון מול קבוצות מהאי השכן.
"עם איך שההנהלה של הפועל התנהגה איתנו ועם בני המשפחה שלנו, יש לנו מחויבות גדולה עוד יותר למועדון הזה", אמר אחד הזרים. "כבר בלילה הראשון של המלחמה המועדון הוציא אותנו לירדן, משם כל אחד נסע הביתה. אנחנו כבר בקפריסין למעלה משבועיים. זו התנהלות של מועדון-על באירופה. אנחנו מודים לגיא פרימור ולכל הצוות. נבוא לשמח את האוהדים של הפועל בתקווה שיחזרו להיות איתנו כמה שיותר ביציעים".
ynet
הפועל ת"א צפויה לשוב מחר (שני) ממחנה האימונים שלה בקפריסין עם כל הזרים שלה לקראת חידוש משחקי ליגת העל. האדומים ישחקו ביום שני הבא מול מכבי חיפה בבלומפילד.
שבעת השחקנים הזרים של הפועל (צ'יקו אלבס, רפאל פלקאו, לויזוס לויזו, מרקוס קוקו, אנדריאן קרייב, שאנדה סילבה, עמנואל בואטנג) עזבו את הארץ בצורה מאורגנת וחזרו לארצות מוצאם. בהמשך כולם הגיעו לקפריסין, שם ערכו בעשרת הימים האחרונים מחנה אימונים יחד עם יתר השחקנים הישראלים, תחת המאמן אליניב ברדה.
שחקנים זרים הפועל ת"א
הפועל ת"א ניצלה את הפגרה המאולצת והפכה למועדון הישראלי היחיד שיצא למחנה אימונים בקפריסין, זאת אחרי שהבעלים אדמונד ספרא שילם מיליון שקל לצורך קיומו, כולל התניידות הזרים. הקבוצה אף קיימה שלושה משחקי אימון מול קבוצות מהאי השכן.
"עם איך שההנהלה של הפועל התנהגה איתנו ועם בני המשפחה שלנו, יש לנו מחויבות גדולה עוד יותר למועדון הזה", אמר אחד הזרים. "כבר בלילה הראשון של המלחמה המועדון הוציא אותנו לירדן, משם כל אחד נסע הביתה. אנחנו כבר בקפריסין למעלה משבועיים. זו התנהלות של מועדון-על באירופה. אנחנו מודים לגיא פרימור ולכל הצוות. נבוא לשמח את האוהדים של הפועל בתקווה שיחזרו להיות איתנו כמה שיותר ביציעים".
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1235 לייקים
זה התרחיש שמסתמן.
יתכן ולא רק בכדורגל זה יאומץ. גם בענפים אחרים, וכנראה שגם במערכת החינוך.
בלי קשר לתמיכה\אי תמיכה בממשלה, ומכיוון שהמלחמה כנראה לא תיגמר כל כך מהר, נצטרך לסגל לעצמנו סוג של אורח חיים "נורמלי" תחת המצב הנתון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- כרובית
- קיבל.ה 1235 לייקים
במשחק האימון שהיה נגד כפ"ס היו 2 התראות ובשתיהן השופט לא הפסיק את המשחק
ההתראה הראשונה הייתה ממש כמה דקות לפני שנגמרה המחצית הראשונה, סיימו את המחצית וירדו לחדר ההלבשה ואז הייתה אזעקה
ההתראה השניה הייתה איזה 15 שעה (אם זוכרת נכון) לפני סוף המשחק, השופט לא עצר את המשחק ובסוף גם לא הייתה אזעקה
כל זה לא כדי לסנגר על ההחלטה, אלא רק מעדכנת מה שהיה במשחק הספציפי הזה....
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
סער
לאחר תקופה מאתגרת, שכללה את הטסת הזרים לחו"ל עם תחילת המלחמה, צירוף השחקנים הישראלים אליהם בקפריסין וקיום מחנה אימון, כל הזרים של הפועל תל אביב צפויים לנחות בישראל ולעמוד לרשות אליניב ברדה עם חזרת הליגה.
במועדון ביקשו לדחות ככל האפשר את חזרת הזרים, כדי לצמצם את החשיפה שלהם להתרעות, לאזעקות ולאווירת המלחמה. לשם כך נערכו עמם שיחות רגישות, ובמועדון אף הבהירו כי אף שחקן לא יוכרח לחזור באופן מיידי אם לא ירצה בכך.
לפרנן מאיימבו, שנשאר בארץ עם תחילת המלחמה, היה חלק משמעותי בשיחות עם הזרים לאורך כל התקופה. במועדון העריכו כי אילו לא היו פועלים כפי שפעלו כבר בימים הראשונים, הטסת הזרים הייתה עלולה ליצור כאוס שהיה גורם לחלקם לעזוב בלי כוונה לשוב לישראל.
לאחר תקופה מאתגרת, שכללה את הטסת הזרים לחו"ל עם תחילת המלחמה, צירוף השחקנים הישראלים אליהם בקפריסין וקיום מחנה אימון, כל הזרים של הפועל תל אביב צפויים לנחות בישראל ולעמוד לרשות אליניב ברדה עם חזרת הליגה.
במועדון ביקשו לדחות ככל האפשר את חזרת הזרים, כדי לצמצם את החשיפה שלהם להתרעות, לאזעקות ולאווירת המלחמה. לשם כך נערכו עמם שיחות רגישות, ובמועדון אף הבהירו כי אף שחקן לא יוכרח לחזור באופן מיידי אם לא ירצה בכך.
לפרנן מאיימבו, שנשאר בארץ עם תחילת המלחמה, היה חלק משמעותי בשיחות עם הזרים לאורך כל התקופה. במועדון העריכו כי אילו לא היו פועלים כפי שפעלו כבר בימים הראשונים, הטסת הזרים הייתה עלולה ליצור כאוס שהיה גורם לחלקם לעזוב בלי כוונה לשוב לישראל.
-
KingZivos
- קיבל.ה 281 לייקים
מצד אחד בלאגן כל יומיים לעבור דירה ויש להם בתים פהdino כתב: ↑29 מרץ 2026, 14:57 סער
מצד שני מקווה שישכנו אותם כמו שאמרתי קודם באזור עם מעט אזעקות- חדרה והסביבה
-
KingZivos
- קיבל.ה 281 לייקים
amorphis כתב: ↑29 מרץ 2026, 08:21עם האופ שיבואו יום לפני אני מסכים,KingZivos כתב: ↑29 מרץ 2026, 02:05 אם מדברים רגע ברצינות..ולא על חורים תחת- הכי פרקטי זה חדרה
ממוצע אזעקה לשבוע.
לדעתי הבחירה של בש להחזיר את הזרים יכולה עוד לגרום להם להפסיד את האליפות. הולך להיות שבוע של אזעקות
אינטנסיבי בגלל הדיבורים על סיום הלחימה. האופציה של הזרים לברוח תהיה כל הזמן על השולחן.
קודם כל לגבי שבוע אינטנסיבי וכו- בסוף פוגעים בהם כבר הרבה זמן והרבה מנהיגים והם לא מצליחים להגביר משמעותית את קצב הירי, אני נוטה להאמין שלא יצליחו פתאום להוציא כמות חריגה.. אולי טיפה יותר, אבל אין לדעת.
בכל מקרה יש את הזרים שעם ילדים פה וזה אירוע טיפה יותר מורכב, ( נראה לי רק הילדים של פלקאו ושל צ׳יקו פה או שאני טועה?)
אבל כל השאר הם בסוף אנשים בוגרים, לא ילדים.. זה לא שאנחנו הישראלים כאלה גיבורים שיודעים לחיות שיורים עלינו טילים , גם זה הרגל , הרגל רע.. אבל זה לא שלואיזו או בואטנג ישתינו פתאום במכנסיים באזעקה.
הם בני אדם רציונליים, רואים את השגרה היחסית במדינה, את כמות ההרוגים המעטה יחסית מירי , וממש לא אמורים לברוח. בכל מקרה אני שמח שהמועדון נותן לכל זר לעשות מה שמרגיש לו נכון כרגע ( לפי הדיווחים לפחות)
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
הטקטיקה שלהם ככל הנראה היא לשמור על קצב מסויים כדי למשוך כמה שיותר זמן שיגורים, לכן הם לא משגרים מטחים כבדים. מלחמת התשה כמו שנאמר. שהם יוכלו להטריד אותך(ואת המדינות ליד) חודשים במקום חודש אחד אינטנסיבי לכאורה. אם בא להם הם יוכלו לשגר את כל הכמות היומית או השבועית בפעם אחתKingZivos כתב: ↑29 מרץ 2026, 16:23amorphis כתב: ↑29 מרץ 2026, 08:21עם האופ שיבואו יום לפני אני מסכים,KingZivos כתב: ↑29 מרץ 2026, 02:05 אם מדברים רגע ברצינות..ולא על חורים תחת- הכי פרקטי זה חדרה
ממוצע אזעקה לשבוע.
קודם כל לגבי שבוע אינטנסיבי וכו- בסוף פוגעים בהם כבר הרבה זמן והרבה מנהיגים והם לא מצליחים להגביר משמעותית את קצב הירי, אני נוטה להאמין שלא יצליחו פתאום להוציא כמות חריגה.. אולי טיפה יותר, אבל אין לדעת.
בכל מקרה יש את הזרים שעם ילדים פה וזה אירוע טיפה יותר מורכב, ( נראה לי רק הילדים של פלקאו ושל צ׳יקו פה או שאני טועה?)
אבל כל השאר הם בסוף אנשים בוגרים, לא ילדים.. זה לא שאנחנו הישראלים כאלה גיבורים שיודעים לחיות שיורים עלינו טילים , גם זה הרגל , הרגל רע.. אבל זה לא שלואיזו או בואטנג ישתינו פתאום במכנסיים באזעקה.
הם בני אדם רציונליים, רואים את השגרה היחסית במדינה, את כמות ההרוגים המעטה יחסית מירי , וממש לא אמורים לברוח. בכל מקרה אני שמח שהמועדון נותן לכל זר לעשות מה שמרגיש לו נכון כרגע ( לפי הדיווחים לפחות)
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
לפי הדר יעקובי מה שפורסם לגבי חזרת כל הזרים לא נכון.
קרייב לא
לואיזו לא
פלקאו לא
קורין פצוע. כרגיל.
קרייב לא
לואיזו לא
פלקאו לא
קורין פצוע. כרגיל.
יחד, רק יחד! 
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
בוא רק נדייק.
לא נאמר שפלקאו לא חוזר, אלא שנשקלת האפשרות שהוא ישאר עוד קצת כי גם ככה לא יכול לשחק מול חיפה.
קרייב ולויזו יחזרו מאוחר יותר בגלל שהם בנבחרות.
חזרת הזרים בהקשר שנכתב הוא הסכמתם לחזור לארץ.
-
אונישנקו
- קיבל.ה 479 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 281 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2794 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 2290 לייקים
אתה צודק גם לי לקח רגע להיזכר אבל הוא קיבל אדום מול סכנין
-
Rak-Hapoel
- קיבל.ה 3 לייקים
כן יחסיר משחק. אולי בגלל זה מתעכב בנחיתה?
-
dino
- קיבל.ה 3141 לייקים
כן וגם צ׳יקו נשאר איתו כמה ימים לארח לו חברה
-
KingZivos
- קיבל.ה 281 לייקים
הרבה זמן לא ראיתי צמד זרים בהפועל ככה מחוברים כמו צ׳יקו את פלקאו
תגידו ידוע אם הם חזרו לדירות שלהם בבת ים או משכנים אותם במקום אחר? בנוסף הדירות שלהם בבת ים עם מרחב מוגן אני מניח לא? (קשה לי להאמין שהם באיזה בניין רכבת ישן חחח אבל סתם לפרוטוקול)