מה זה היה הערב מול מילאנו?
מופע הזייתי של שלישייה מוזרה.
אני גם חושב שאוטורו השחקן הראשון אי פעם שעושה 2 עבירות אבל בלוח רשום חמש.
מצד אחד אוברקולינג פסיכי...
מצד שני מחליקים איזה 3 בלתי...
ואם אני לא טועה נשרקה שריקת צעדים פעם אחת כשהיו איזה 5 קל...
השופטים העונה ביורוליג
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 109 לייקים
מה שהיה אתמול וקרה לירושלים הוא נורת אזהרה רצינית לגבינו. היורוליג לא ייתן לנו כלום. רק יחפש איפה לקחת.
-
בני12
- קיבל.ה 2794 לייקים
נראה שהתחברת למופע הבכיינות של יונצ'וקיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 10:46 מה שהיה אתמול וקרה לירושלים הוא נורת אזהרה רצינית לגבינו. היורוליג לא ייתן לנו כלום. רק יחפש איפה לקחת.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 109 לייקים
אני חושב שהוא צודק. הארפר קיבל 2 עבירות לחובתו ב-55 שניות ברבע רביעי במשחק מכריע. אפשר היה להפעיל מעט יותר שיקול דעת מצד השיפוט בעניינו.בני12 כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:09נראה שהתחברת למופע הבכיינות של יונצ'וקיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 10:46 מה שהיה אתמול וקרה לירושלים הוא נורת אזהרה רצינית לגבינו. היורוליג לא ייתן לנו כלום. רק יחפש איפה לקחת.
סתם כי זה עולה לי עכשיו מהראש, הם שרקו שם עבירת תוקף לויילי בריבאונד התקפה, על פעילות שגרתית בצבע.
אפשר להגיד שהעבירה החמישית שלאחד מהם הייתה מטופשת, אבל "העמיסו" עליהם עבירות שלא לצורך.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1235 לייקים
למשפט בתגובתך שהדגשתי,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:24אני חושב שהוא צודק. הארפר קיבל 2 עבירות לחובתו ב-55 שניות ברבע רביעי במשחק מכריע. אפשר היה להפעיל מעט יותר שיקול דעת מצד השיפוט בעניינו.בני12 כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:09נראה שהתחברת למופע הבכיינות של יונצ'וקיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 10:46 מה שהיה אתמול וקרה לירושלים הוא נורת אזהרה רצינית לגבינו. היורוליג לא ייתן לנו כלום. רק יחפש איפה לקחת.
סתם כי זה עולה לי עכשיו מהראש, הם שרקו שם עבירת תוקף לויילי בריבאונד התקפה, על פעילות שגרתית בצבע.
אפשר להגיד שהעבירה החמישית שלאחד מהם הייתה מטופשת, אבל "העמיסו" עליהם עבירות שלא לצורך.
ברצינות? למה? שורקים מה שרואים, ומפרשים עי השופט, בכל מצב ובכל שלב של משחק. החוקה היא שוויונית ואתה צריך לשרוק את אותה עבירה בפעם הראשונה או בפעם הרביעית, הרבע הראשון או ברבע הרביעי.
להוציא את ההפסד לאולימפיאקוס, לא צפיתי באף משחק שקופחנו קשות עי השופטים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 109 לייקים
בדיוק כפי שכתבת. כדורסל זה ספורט של מגע וגם מבוסס בחלק מהמקרים על פרשנות. תוך 55 שניות להוציא את הכוכב של השחקן היריבה זה מרגיש קצת מוזר. זה גם לא שהוא בא ונתן לשחקני היריבה אגרוף לתוך הפרצוף. משחק פיזיאדום ותיק כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:33למשפט בתגובתך שהדגשתי,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:24אני חושב שהוא צודק. הארפר קיבל 2 עבירות לחובתו ב-55 שניות ברבע רביעי במשחק מכריע. אפשר היה להפעיל מעט יותר שיקול דעת מצד השיפוט בעניינו.
ברצינות? למה? שורקים מה שרואים, ומפרשים עי השופט, בכל מצב ובכל שלב של משחק. החוקה היא שוויונית ואתה צריך לשרוק את אותה עבירה בפעם הראשונה או בפעם הרביעית, הרבע הראשון או ברבע הרביעי.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1235 לייקים
למה מרגיש מוזר? השופטים שרקו את אותן עבירות. זה שהרפר ווינסטון התרגלו שלא שורקים להם על עבירות כאלה בארץ, זבש"מ. היו צריכים להבין, שהם מסכנים את הקבוצה שלהם ולבחור מהלכים אחרים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:50בדיוק כפי שכתבת. כדורסל זה ספורט של מגע וגם מבוסס בחלק מהמקרים על פרשנות. תוך 55 שניות להוציא את הכוכב של השחקן היריבה זה מרגיש קצת מוזר. זה גם לא שהוא בא ונתן לשחקני היריבה אגרוף לתוך הפרצוף. משחק פיזיאדום ותיק כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:33למשפט בתגובתך שהדגשתי,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:24
אני חושב שהוא צודק. הארפר קיבל 2 עבירות לחובתו ב-55 שניות ברבע רביעי במשחק מכריע. אפשר היה להפעיל מעט יותר שיקול דעת מצד השיפוט בעניינו.
ככל שהמפעל הוא יותר בינלאומי ובפרופיל גבוה, אתה רואה אחידות בגישת השופט ולא "התחשבות" בדקת המשחק או מי השחקן.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
בני12
- קיבל.ה 2794 לייקים
להיפך, ב-76-77 לטורקים, זוסמן החטיא זריקה, ויילי דחף את המגן בגב, לקח ריבאונד וקבל עבירה וקלע את שתי הזריקות כשהיתה אמורה להיות עבירה לחובתו ולצאת כבר אזיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:24אני חושב שהוא צודק. הארפר קיבל 2 עבירות לחובתו ב-55 שניות ברבע רביעי במשחק מכריע. אפשר היה להפעיל מעט יותר שיקול דעת מצד השיפוט בעניינו.בני12 כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:09נראה שהתחברת למופע הבכיינות של יונצ'וקיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 10:46 מה שהיה אתמול וקרה לירושלים הוא נורת אזהרה רצינית לגבינו. היורוליג לא ייתן לנו כלום. רק יחפש איפה לקחת.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1968 לייקים
אתה תומך בבכי של יונצ'וק כי הוא בעצם מוכיח שהטענות של עופר נגד השיפוט שירושלים מקבלים מוטעות או כי אתה באמת חושב ככה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:50בדיוק כפי שכתבת. כדורסל זה ספורט של מגע וגם מבוסס בחלק מהמקרים על פרשנות. תוך 55 שניות להוציא את הכוכב של השחקן היריבה זה מרגיש קצת מוזר. זה גם לא שהוא בא ונתן לשחקני היריבה אגרוף לתוך הפרצוף. משחק פיזיאדום ותיק כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:33למשפט בתגובתך שהדגשתי,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:24
אני חושב שהוא צודק. הארפר קיבל 2 עבירות לחובתו ב-55 שניות ברבע רביעי במשחק מכריע. אפשר היה להפעיל מעט יותר שיקול דעת מצד השיפוט בעניינו.
- סומך
- קיבל.ה 1799 לייקים
חמוד הלא מקורי נטול האג'נדה והפניות
כשהפועל מפסידים זה בגלל איטודיס האפס מנהל החשבונות, בלייקני העבריין וואסה השמן
כשירושלים מפסידים זה כי השופטים עשו להם עוול.
שונא הפועל שמשקר פה במצח נחושה כאילו הוא אוהד
כשהפועל מפסידים זה בגלל איטודיס האפס מנהל החשבונות, בלייקני העבריין וואסה השמן
כשירושלים מפסידים זה כי השופטים עשו להם עוול.
שונא הפועל שמשקר פה במצח נחושה כאילו הוא אוהד
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 910 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1799 לייקים
הוא בעיקר פחדן גדול. כפי שכתבתי בנושא אחר
היו פה בעבר אוהדי קבוצות אחרות, ואפילו אוהד בית"ר, אבל הוא פחדן שפוחד להודות ומעדיף להתחזות.
היו פה בעבר אוהדי קבוצות אחרות, ואפילו אוהד בית"ר, אבל הוא פחדן שפוחד להודות ומעדיף להתחזות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 109 לייקים
איטודיס אכן עלה לנו במשחקים רבים. על מיציץ ובלייקני מה שכתבת נכון.
לא כתבתי שירושלים הפסידו בגלל השיפוט.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1452 לייקים
את העבירות האלה לא ראיתי אז לא יכול להעיד האם הן היו גבוליות או לא. במידה ולא היו גבוליות, מה אתה מצפה שיקרה? כמו שקורה איתם בארץ ששורקים להם שריקה כן 5 לא? שהגמד המסרים הזה ייקבל מיליון שריקות על פלופים סתם?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:24אני חושב שהוא צודק. הארפר קיבל 2 עבירות לחובתו ב-55 שניות ברבע רביעי במשחק מכריע. אפשר היה להפעיל מעט יותר שיקול דעת מצד השיפוט בעניינו.בני12 כתב: ↑19 מרץ 2026, 11:09נראה שהתחברת למופע הבכיינות של יונצ'וקיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 מרץ 2026, 10:46 מה שהיה אתמול וקרה לירושלים הוא נורת אזהרה רצינית לגבינו. היורוליג לא ייתן לנו כלום. רק יחפש איפה לקחת.
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 2137 לייקים
כבר שיחקנו נגד אולימפיאקוס ביוון והפסדנו בזכות שופטי היורוליג.
אנחנו כבר יודעים למה לצפות.
אנחנו כבר יודעים למה לצפות.