הבעיה שנראה שבאופן כללי חלק מהקהל זורם עם מה שהתקשורת משדרת וזה מאוד מדאיג , אני ראיתי פה הודעות דומות למה שהקוף ואוחנה אמרו ביציע העיתונות לצורך העניין
הפועל ת"א-מילאנו חמישי 21:05 26/02
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3078 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 2982 לייקים
לכן שאלתי כבר כמה פעמים ועדיין לא קבלתי תשובה.רק הפועל כתב:הבעיה שנראה שבאופן כללי חלק מהקהל זורם עם מה שהתקשורת משדרת וזה מאוד מדאיג , אני ראיתי פה הודעות דומות למה שהקוף ואוחנה אמרו ביציע העיתונות לצורך העניין
איך אוהד הפועל מרגיש שהוא בצד של שונאי הפועל הכי גדולים?
איך הוא מרגיש שהוא והדון רוצים את אותו הדבר?
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 910 לייקים
זה ובנוסף יש חפיפה לא קטנה בין אלו שרוצים אותו דבר כמו הדון, ומאשימים את אוהדים אדומים שחושבים אחרת שהם מכביסטים/מכביסטים וונאביNati כתב: ↑27 פברואר 2026, 10:10לכן שאלתי כבר כמה פעמים ועדיין לא קבלתי תשובה.רק הפועל כתב:הבעיה שנראה שבאופן כללי חלק מהקהל זורם עם מה שהתקשורת משדרת וזה מאוד מדאיג , אני ראיתי פה הודעות דומות למה שהקוף ואוחנה אמרו ביציע העיתונות לצורך העניין
איך אוהד הפועל מרגיש שהוא בצד של שונאי הפועל הכי גדולים?
איך הוא מרגיש שהוא והדון רוצים את אותו הדבר?
שזה גם חוצפה וגם השלכה
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1235 לייקים
צפיתי בשידור, בראיון , בחדשות, וביציע העיתונות (חלק).רק הפועל כתב: ↑27 פברואר 2026, 09:59הבעיה שנראה שבאופן כללי חלק מהקהל זורם עם מה שהתקשורת משדרת וזה מאוד מדאיג , אני ראיתי פה הודעות דומות למה שהקוף ואוחנה אמרו ביציע העיתונות לצורך העניין
לדעתי, הערוץ גיבש עמדה אגרסיבית, אנטי הפועל, איטודיס ועופר!
לדעתי, בעקבות המישאל עם יד אליהו, הם הפכו ליותר אגרסיביים בגישה בהתבטאות ובמסרים. ביציע זה היה על גבול ההסתה, בעיקר הקוף.
הפועל ואיטודיס נופלים בראיונות איתה באופן שוטף כי היא מתודרכת ומקבלת מסרים והנחייה מכל החלאות שיושבים שם. איטודיס חייב להביא איתו לראיונות איתה את דובר הקבוצה, או גורם ניהולי שאליו הוא יפנה כל שאלה שאינה מיקצועית!
גם בשידור המשחק שלנו, ובסיקור הם דחפו את מכבי בכל הזדמנו. מתייחסים אלינו כמו לצאת לידי חובה. עוד פעם מפמפמים את גבורות ואיתנות מכבי. חוזרים למסע של "הקבוצה של המדינה".
לגבי המשחק עצמו.
שיחקנו טוב, הפגננו דומיננטיות והובלנו כמעט מהתחלה ועד הסוף בתצוגה של כדורסל טוב (במרבית הזמן). הגנה טובה.
לדעתי, לא היה רגע אחד שבו חשבתי ששילובו של מדר או בר (במקום מיצי, גונס מלקום) עדיף. וזאת בניגוד למשחקים קודמים.
השחקן החלש" ביותר אצלנו היה בליקני שהיה איום בהתקפה אבל מעולה בהגנה. בר או מדר, לא משתווים אליו ביכולות ההגנה, ולכן גם ביום התקפי גרוע הוא היה על המגרש.
ברור שבריאנט הוא האס של הפועל. נתן אתמול משחק מעולה בהתקפה ובהגנה.
מיציץ מתן משחק מעולה.ראיתי אותו בתצוגה דומה מול מונקו בסופיה.
ראיתי הרבה כדורסל קבוצתי, תנועה טובה יותר והפעלה טובה של אוטורו ואודיסי בעיקר עי בריאנט.
יופי הפועל! עכשיו להתמקד במשחק עם פריז חייבים לנצח!
כל העולם כולו שונא הפועל תא ורק אני אוהב!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8272 לייקים
אני חייב להגיד שאני לא כל כך מבין את התגובות פה. אנשים לפני המשחק לא מאמינים שננצח, ואחרי שניצחנו מאוכזבים מהרמה.
הפועל הייתה בקריסה מוחלטת בחודש האחרון. תוך חמישה משחקים עברנו מלהוליך את היורוליג בקלילות למצב שהמשחק אתמול היה בגדר להיות או לחדול. בעיני זה היה פשוט לא ריאלי לצפות אתמול לכדורסל שוטף במיוחד. בסוף, זה היה משחק די דומה לזה נגד ולנסיה, רק שאתמול היה לנו את בראיינט שיוודא שלא נקרוס בסיום. כנראה שאיתו היינו מנצחים גם את ולנסיה וגם את פרטיזן.
היינו צריכים לנצח אתמול בכל דרך שלא תהיה ועשינו את זה. אותו דבר נכון לגבי פריז בשלישי. לא אכפת לי איך, חייבים לנצח.
מה שכן, אני לא מצליח להבין את הרוטציה הסופר קצרה הזו של איטודיס. זה לא רק עושה נזק בטווח הארוך - יותר עומס על השחקנים המובילים, פחות שחקנים בכושר משחק ועם ביטחון - אתמול זה ממש פגע בנו. מיציץ' היה גמור לקראת הסוף אתמול וזה נטו כי הוא לא קיבל מספיק מנוחה. ניסית את כריס ג'ונס והוא היה גרוע? תן לים מדר. לא רוצה את מדר? תן לטימור.
כל עוד זה עבד וניצחנו בלי הפסקה, מילא, אבל זה כבר מזמן לא עובד.
הפועל הייתה בקריסה מוחלטת בחודש האחרון. תוך חמישה משחקים עברנו מלהוליך את היורוליג בקלילות למצב שהמשחק אתמול היה בגדר להיות או לחדול. בעיני זה היה פשוט לא ריאלי לצפות אתמול לכדורסל שוטף במיוחד. בסוף, זה היה משחק די דומה לזה נגד ולנסיה, רק שאתמול היה לנו את בראיינט שיוודא שלא נקרוס בסיום. כנראה שאיתו היינו מנצחים גם את ולנסיה וגם את פרטיזן.
היינו צריכים לנצח אתמול בכל דרך שלא תהיה ועשינו את זה. אותו דבר נכון לגבי פריז בשלישי. לא אכפת לי איך, חייבים לנצח.
מה שכן, אני לא מצליח להבין את הרוטציה הסופר קצרה הזו של איטודיס. זה לא רק עושה נזק בטווח הארוך - יותר עומס על השחקנים המובילים, פחות שחקנים בכושר משחק ועם ביטחון - אתמול זה ממש פגע בנו. מיציץ' היה גמור לקראת הסוף אתמול וזה נטו כי הוא לא קיבל מספיק מנוחה. ניסית את כריס ג'ונס והוא היה גרוע? תן לים מדר. לא רוצה את מדר? תן לטימור.
- סומך
- קיבל.ה 1799 לייקים
בדיוק!
אתמול הייתה התקפה לקראת הסוף שמיצ'יץ' ברח לוויק סייד בהתקפה רק כדי שלא ימסרו לו בטעות ולקחת קצת אוויר (למזלו גם ירדנו לטייםאאוט אחרי ההתקפה הזאת) לא מובן למה איטודיס לא עושה רוטציה
אתמול הייתה התקפה לקראת הסוף שמיצ'יץ' ברח לוויק סייד בהתקפה רק כדי שלא ימסרו לו בטעות ולקחת קצת אוויר (למזלו גם ירדנו לטייםאאוט אחרי ההתקפה הזאת) לא מובן למה איטודיס לא עושה רוטציה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
adom4
- קיבל.ה 766 לייקים
אני מאוד מבסוט מרוב השחקנים ששיחקו מצוין ונתנו את התחת, ועדיין אני מרגיש שהניצחון היה למרות איטודיס שחירב את הרבע השני לגמרי עם הרוטציות שלו וגם הרגיש לי שהיה לנו הרבה מזל עם החטאות של מילאנו במחצית השנייה.הוקיץ' כתב: ↑27 פברואר 2026, 14:18 אני חייב להגיד שאני לא כל כך מבין את התגובות פה. אנשים לפני המשחק לא מאמינים שננצח, ואחרי שניצחנו מאוכזבים מהרמה.
הכי חשוב שניצחנו אבל זה עדיין לא נראה מספיק טוב.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8272 לייקים
דווקא הרוטציה עבדה טוב עד בערך אמצע הרבע השני, אז גם עלינו ליתרון שיא של 15. העניין הוא שלאיטודיס יש נטייה לפספס באיזה שתי דקות את הריצה של היריבה, ואז כשהוא עושה חילופים כל היתרון נמחק כבר.
לגבי זה שהיה לנו מזל, גם למילאנו היה מזל שמוטלי ובעיקר בלייקני היו ביום מזעזע ששום דבר לא נכנס ושהשופטים היו מאוד ידידותיים כלפיהם. תמיד יש לנו נטייה לראות איפה לנו היה מזל וליריבה לא.
זה שזה עדיין לא נראה טוב זה ברור, אבל בתקופה כזאת קודם כל המטרה היא להשיג ניצחון ולשנות את המומנטום, עכשיו נקווה שלאט לאט זה יראה יותר טוב.
לגבי זה שהיה לנו מזל, גם למילאנו היה מזל שמוטלי ובעיקר בלייקני היו ביום מזעזע ששום דבר לא נכנס ושהשופטים היו מאוד ידידותיים כלפיהם. תמיד יש לנו נטייה לראות איפה לנו היה מזל וליריבה לא.
זה שזה עדיין לא נראה טוב זה ברור, אבל בתקופה כזאת קודם כל המטרה היא להשיג ניצחון ולשנות את המומנטום, עכשיו נקווה שלאט לאט זה יראה יותר טוב.
- מילפורד
- קיבל.ה 3622 לייקים
הפועל שיחקה יפה הרבה דקות.
מה שתיסכל אותי מאוד היו ה2-3 דקות האחרונות שבהן שוב, אפס תנועה בהתקפה, השחקן עם הכדור מכדרר באיזור הקשת ומעיף זריקה באויר בסוף ההתקפה.
מה שתיסכל אותי מאוד היו ה2-3 דקות האחרונות שבהן שוב, אפס תנועה בהתקפה, השחקן עם הכדור מכדרר באיזור הקשת ומעיף זריקה באויר בסוף ההתקפה.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 546 לייקים
אני לא חושב שהוא "מפספס" את הריצה של היריבה, הוא מתזמן את החילופים כדי כמה שפחות לתסכל את הכוכבים שלו.הוקיץ' כתב: ↑27 פברואר 2026, 16:44 דווקא הרוטציה עבדה טוב עד בערך אמצע הרבע השני, אז גם עלינו ליתרון שיא של 15. העניין הוא שלאיטודיס יש נטייה לפספס באיזה שתי דקות את הריצה של היריבה, ואז כשהוא עושה חילופים כל היתרון נמחק כבר.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
Xavi
- קיבל.ה 1818 לייקים
אני זוכר שמהלך הרבע השני אני אומר לחבר "תכניס כבר את בראיינט לפני שנחטוף ריצה" ואז מישהו אמר לי "בראיינט עם 2 עבירות". דקה אחרי חטפנו ריצת 10-0רועי גווארה כתב: ↑27 פברואר 2026, 18:00אני לא חושב שהוא "מפספס" את הריצה של היריבה, הוא מתזמן את החילופים כדי כמה שפחות לתסכל את הכוכבים שלו.הוקיץ' כתב: ↑27 פברואר 2026, 16:44 דווקא הרוטציה עבדה טוב עד בערך אמצע הרבע השני, אז גם עלינו ליתרון שיא של 15. העניין הוא שלאיטודיס יש נטייה לפספס באיזה שתי דקות את הריצה של היריבה, ואז כשהוא עושה חילופים כל היתרון נמחק כבר.
- Brilliant
- קיבל.ה 309 לייקים
נעשינו פוסט טראומוטים. בחלק הראשון של העונה, כשהחמישייה השניה הייתה עולה, כולנו הרגשנו שזו מכת המחץ ליריבות. אני זוכר שאמרתי לעצמי: איזו מותרות זו ששחקנים כמו בלייקני, ג׳ונס ומוטלי עולים מהספסל ומהרהרים את היריבות. עכשיו, הכל הפוך: גם אם החמישיה הראשונה פתחה פער, אנחנו רועדים ממה יקרה…Xavi כתב: ↑27 פברואר 2026, 19:06אני זוכר שמהלך הרבע השני אני אומר לחבר "תכניס כבר את בראיינט לפני שנחטוף ריצה" ואז מישהו אמר לי "בראיינט עם 2 עבירות". דקה אחרי חטפנו ריצת 10-0רועי גווארה כתב: ↑27 פברואר 2026, 18:00אני לא חושב שהוא "מפספס" את הריצה של היריבה, הוא מתזמן את החילופים כדי כמה שפחות לתסכל את הכוכבים שלו.הוקיץ' כתב: ↑27 פברואר 2026, 16:44 דווקא הרוטציה עבדה טוב עד בערך אמצע הרבע השני, אז גם עלינו ליתרון שיא של 15. העניין הוא שלאיטודיס יש נטייה לפספס באיזה שתי דקות את הריצה של היריבה, ואז כשהוא עושה חילופים כל היתרון נמחק כבר.
אני חושב שכמו שאנחנו מרגישים, גם השחקנים מרגישים, וזה יוצר לופ של חוסר בטחון. אני מקווה שה ציון אתמול ובתקווה שנגד פריס, יוציאו אותנו מהמעגל קסמים הזה ויחזיר אותנו אט אט לבטחון של תחילת הסיבוב הראשון.