InFlames כתב: ↑25 פברואר 2026, 12:33
מעריך מאוד אבל בחיים לא אבין את זה, אם אבא שלי נפטר אין מצב אני נשאר בעבודה ולא טס ללווייה, אחד המוזרים ששמעתי
אתה צודק אבל יש תרבויות/משפחות שכנראה זה פחות מובן מאליו.. וגם אולי באמת יש משהו במשפחה שלא כולם יודעים.
מקווה שבמועדון ( ומאמין זה הרי מובן מאליו) נתנו לו את ההרגשה שכל החלטה שלו היא מאה אחוז מובנת
נתן 2 כדורים לגול ללויזו פעמיים, אבל ציפיתי לראות יותר תנועות שלו לעומק ללא כדור
לא חושב שזה החלוץ הזר שהייתי רוצה לעונה הבאה אבל יש לו פלייאוף עליון שלם להוכיח.
לא מספיק שיחק בשביל לקבוע גורלות. יש לו כמה איכויות גבוהות, כמו יכולת השתלטות(בטח ביחס לגודל שלו) ראיית משחק טובה מאוד.
המהלך עם לויזו פה, מהלך שעשה עם שאנדה באחד המשחקים הקודמים. אין פה חתול בשק מה שנקרא.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 07 אפריל 2026, 09:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתם זוכרים שהוא הגיע מראש לא בכושר אחרי שלא שיחק חודש פלוס, ועד שנכנס לקצת כושר משחק התחילה פה המלחמה והוא נכנס לעוד 40 ימים בלי כדורגל ?
ברור שהוא חלוד, איך אפשר לא בהתחשב בנסיבות האלה
אני אסכם אותו בסוף העונה, עד אז יש 11 משחקים
דאפה והוא מאוד דומים בסגנון, רק שהוא עושה את זה טוב ודאפה עושה את זה גרוע.
לדאפה יש מבנה חסון אבל הוא כמעט תמיד מפסיד במאבק על הכדור עם הבלמים. דאפה לא עושה תנועה נכונה, ואפילו אתמול הוא הרס בעיטה טובה למסגרת שנתקעה לו בגב כי חצה את קו הבעיטה.
דאפה כרגע יותר מזיק ממועיל לצערי
NARKOTIKA כתב: ↑07 אפריל 2026, 13:58
לא יודע על מה אתם מדברים,
מבחינתי הוא היה סופר חלש.
והכדור הנחמד שלו ללואיזו זה אחלה פס, אבל לקרוא לזה ״מסירה גדולה״ - בואו...
היה מתבקש מאוד
90 אחוז מהחלוצים פה מנסים להחזיק עוד קצת בכדור בסיטואציה הזו, נתן אחלה מסירה וטיימינג טוב
ולא בפעם הראשונה
משחק המון בנגיעה (שזה מעולה) המון פעמים לא מבינים אותו
נתן במחצית השניה דאבל פס יפה לפיבן שכנראה חווה קצר במוח ולא הבין אותו (היה הזדמנות מעולה בתוך הרחבה)
בכל מקרה לאדון מאמן, הוא חייב לפתוח לפני דאפה ללא ספק