מה אתה רוצה לא הבנתיSeniorLover כתב: ↑27 נובמבר 2025, 12:25 : תגידו אני לא מבין
מה הכדאיות הכלכלית של להשקיע בהפועל?
למה מיליארדרים עומדים בתור לקנות אחוזים מעופר![]()
בעלים חדשים?
- Spiderman
- קיבל.ה 172 לייקים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 897 לייקים
פשוט מטורף מה שקורה פה. עופר 

- בונדר
- קיבל.ה 285 לייקים
אז מה אחוזי הבעלות כרגע? (מבין שזה בינאי משהו ולא באדום בסל)
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
-
אונישנקו
- קיבל.ה 477 לייקים
זה לא מדויק למיטב ידיעתי.
"אדום ניהול סל" היא חברת האחזקה שמנהלת את מועדון הכדורסל הפועל ת"א, ובדירקטוריון (שלמרבה הצער, לפחות שלי, לא רלוונטי) שלה חבר, בין היתר, רמי כהן.
החלוקה באדום ניהול סל היא 81% לחברת "ינאי ספורט", בה חברים החבר'ה שכתבת, ו-19% לעמותת האוהדים הפועל אוסישקין.
- רדנקו
- קיבל.ה 2118 לייקים
אם אני מבין נכון, מי שמחזיק את המניות של עופר באדום ניהול סל זו חברה של עופר ולא עופר בעצמו.
המניות שקנו השותפים הן מניות בחברה הזו, שבה היו לעופר 100% מהמניות.
לכן לעופר יש היום בחברה הזאת 60 אחוז כשלגילי והאווארד 15% כל אחד ולמיקי מלכה 10%.
עריכה: אונישנקו כתב את זה מעלי.
המניות שקנו השותפים הן מניות בחברה הזו, שבה היו לעופר 100% מהמניות.
לכן לעופר יש היום בחברה הזאת 60 אחוז כשלגילי והאווארד 15% כל אחד ולמיקי מלכה 10%.
עריכה: אונישנקו כתב את זה מעלי.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
העתקתי מערוץ הספורט...אונישנקו כתב: ↑27 נובמבר 2025, 21:51זה לא מדויק למיטב ידיעתי.
"אדום ניהול סל" היא חברת האחזקה שמנהלת את מועדון הכדורסל הפועל ת"א, ובדירקטוריון (שלמרבה הצער, לפחות שלי, לא רלוונטי) שלה חבר, בין היתר, רמי כהן.
החלוקה באדום ניהול סל היא 81% לחברת "ינאי ספורט", בה חברים החבר'ה שכתבת, ו-19% לעמותת האוהדים הפועל אוסישקין.
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3563 לייקים
ולכן זה לא מדויק…
אדום ניהול סל מחזיקה ב100% מתפעול קבוצת הכדורסל גברים בוגרים של הפועל תל אביב.
ינאי ספורט מחזיקה ב81% מאדום ניהול סל.
עמותת הפועל אוסישקין מחזיקה ב19% מאדום ניהול סל.
ינאי ספורט מתחלקת לפי האחוזים המפורטים לעיל.
אדום ניהול סל מחזיקה ב100% מתפעול קבוצת הכדורסל גברים בוגרים של הפועל תל אביב.
ינאי ספורט מחזיקה ב81% מאדום ניהול סל.
עמותת הפועל אוסישקין מחזיקה ב19% מאדום ניהול סל.
ינאי ספורט מתחלקת לפי האחוזים המפורטים לעיל.
- בונדר
- קיבל.ה 285 לייקים
היו גם שמועות על אופציות או אחוזי בעלות לשחקנים, יודעים אם משהו מזה נכון?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
ספורט 5
במו"מ: סתיו שחם יהפוך ליו"ר הפועל ת"א?
חשיפה: שיחות מאחורי הקלעים עם איש העסקים, שבעבר היה בעלי הפועל כפ"ס בכדורגל והיום משמש כספונסר. על פי השיחות, הכוונה היא שינהל בפועל את המועדון. כל הפרטים בפנים
אחד מהאנשים הדומיננטיים מאחורי הקלעים, שעשוי לעבור לפרונט. לערוץ הספורט נודע לראשונה, שלאחרונה מתקיימות שיחות אקטיביות בין בעלי הפועל ת"א לבין סתיו שחם, בעלי הפועל כפ"ס בכדורגל בעבר ואחד מהספונסרים כיום של קבוצת הכדורסל האדומה, על מנת שישמש כיו"ר הקבוצה ויעמוד בראש הדירקטוריון.
שחם, אוהד הפועל ת"א מוצהר, תומך בקבוצה כבר כאשר החברה שלו, RTMI, היא נותנת חסות גדולה של המועדון, והוא חבר בדירקטוריון המועדון. במועדון מספרים שהוא דמות מאוד מוערכת ודעתו היא כזו שנלקחת בחשבון.
לערוץ הספורט נודע שלאחרונה שחם הפך למעורב יותר בקבוצה ומייעץ לה מבחינה ניהולית מתוקף אהדתו. בגלל החיבור שלו לקהל והיכולת לנתב בין האינטרסים העסקיים לבין החיבור לקהילה, הבעלים רוצים ששחם ינהל בפועל את הארגון ושיחות מתקיימות בנושא.
בשלב זה, אין עדיין הסכמות, אך יש רצון לשכנע את שחם, שבהחלט שוקל את הנושא, ובכל מקרה ימשיך לייעץ למועדון במקביל. יו"ר הקבוצה כיום הוא עופר ינאי, כאשר שחם מצפה שאם ימונה ליושב ראש במקומו אז זכויות הניהול בפועל יעברו אליו, מה שדורש את אישור כל הבעלים, ועדיין נמצא בשיחות.
חשוב לציין, לא מדובר בהעברת בעלות, שכן מבנה הבעלות יישאר, יחד עם הבעלים עופר ינאי, מיקי מלכה, גילי רענן ואלן הווארד, והשיחות הן על הניהול השוטף של המועדון כיו"ר דירקטוריון.
שחם, מנכ"ל ובעלים של חברת סגמנט טכנולוגיות מידע, הוא יזם הייטק מוכר מאוד, שאף עלה לכותרות אחרי שהשתתף בתכנית "הכרישים" כאחד מהמשקיעים בה. הונו מוערך במאות מיליוני שקלים, למרות שאין פרסום רשמי בנושא.
בעבר שימש כבעלי הפועל כפ"ס, כאשר ניהל אותה עוד מליגה א' ועד לליגת העל עד שהעביר את ניהול המועדון ליצחק שום. גם לאורך ימיו בכפ"ס, הוא הזדהה כאוהד הפועל ת"א ולא הסתיר את הזיקה שלו למועדון.
במו"מ: סתיו שחם יהפוך ליו"ר הפועל ת"א?
חשיפה: שיחות מאחורי הקלעים עם איש העסקים, שבעבר היה בעלי הפועל כפ"ס בכדורגל והיום משמש כספונסר. על פי השיחות, הכוונה היא שינהל בפועל את המועדון. כל הפרטים בפנים
אחד מהאנשים הדומיננטיים מאחורי הקלעים, שעשוי לעבור לפרונט. לערוץ הספורט נודע לראשונה, שלאחרונה מתקיימות שיחות אקטיביות בין בעלי הפועל ת"א לבין סתיו שחם, בעלי הפועל כפ"ס בכדורגל בעבר ואחד מהספונסרים כיום של קבוצת הכדורסל האדומה, על מנת שישמש כיו"ר הקבוצה ויעמוד בראש הדירקטוריון.
שחם, אוהד הפועל ת"א מוצהר, תומך בקבוצה כבר כאשר החברה שלו, RTMI, היא נותנת חסות גדולה של המועדון, והוא חבר בדירקטוריון המועדון. במועדון מספרים שהוא דמות מאוד מוערכת ודעתו היא כזו שנלקחת בחשבון.
לערוץ הספורט נודע שלאחרונה שחם הפך למעורב יותר בקבוצה ומייעץ לה מבחינה ניהולית מתוקף אהדתו. בגלל החיבור שלו לקהל והיכולת לנתב בין האינטרסים העסקיים לבין החיבור לקהילה, הבעלים רוצים ששחם ינהל בפועל את הארגון ושיחות מתקיימות בנושא.
בשלב זה, אין עדיין הסכמות, אך יש רצון לשכנע את שחם, שבהחלט שוקל את הנושא, ובכל מקרה ימשיך לייעץ למועדון במקביל. יו"ר הקבוצה כיום הוא עופר ינאי, כאשר שחם מצפה שאם ימונה ליושב ראש במקומו אז זכויות הניהול בפועל יעברו אליו, מה שדורש את אישור כל הבעלים, ועדיין נמצא בשיחות.
חשוב לציין, לא מדובר בהעברת בעלות, שכן מבנה הבעלות יישאר, יחד עם הבעלים עופר ינאי, מיקי מלכה, גילי רענן ואלן הווארד, והשיחות הן על הניהול השוטף של המועדון כיו"ר דירקטוריון.
שחם, מנכ"ל ובעלים של חברת סגמנט טכנולוגיות מידע, הוא יזם הייטק מוכר מאוד, שאף עלה לכותרות אחרי שהשתתף בתכנית "הכרישים" כאחד מהמשקיעים בה. הונו מוערך במאות מיליוני שקלים, למרות שאין פרסום רשמי בנושא.
בעבר שימש כבעלי הפועל כפ"ס, כאשר ניהל אותה עוד מליגה א' ועד לליגת העל עד שהעביר את ניהול המועדון ליצחק שום. גם לאורך ימיו בכפ"ס, הוא הזדהה כאוהד הפועל ת"א ולא הסתיר את הזיקה שלו למועדון.
יחד, רק יחד! 
הרעיון להביא איש עסקים עם ניסיון בניהול מועדון הוא מבורך
אבל למה הכל חייב להיות מודלף בקבוצה הזאת
אבל למה הכל חייב להיות מודלף בקבוצה הזאת
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1419 לייקים
למה שזה יקרה?שחם מצפה שאם ימונה ליושב ראש במקומו אז זכויות הניהול בפועל יעברו אליו
יאללה הביתה!!!
-
Niro
- קיבל.ה 2420 לייקים
שאלה טובה. לא רואה את ממשיך לשים כסף וזז הצידה.יהלום14אדום כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:55למה שזה יקרה?שחם מצפה שאם ימונה ליושב ראש במקומו אז זכויות הניהול בפועל יעברו אליו
-
בני12
- קיבל.ה 2721 לייקים
כי אחרת הוא עציץיהלום14אדום כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:55למה שזה יקרה?שחם מצפה שאם ימונה ליושב ראש במקומו אז זכויות הניהול בפועל יעברו אליו
אם אין לו יכולת לקבל החלטות אין לו מה לחפש שם
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1419 לייקים
באיזה מקום יו"ר מקבל את זכויות הניהול של הקבוצה?בני12 כתב: ↑20 פברואר 2026, 15:18כי אחרת הוא עציץיהלום14אדום כתב: ↑20 פברואר 2026, 14:55למה שזה יקרה?שחם מצפה שאם ימונה ליושב ראש במקומו אז זכויות הניהול בפועל יעברו אליו
אם אין לו יכולת לקבל החלטות אין לו מה לחפש שם
הוא אמור לעסוק בניהול ענייני הקבוצה מטעם הבעלים שלה.
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 2118 לייקים
מניח שהכוונה היא לכך שהוא יוכל לקבל החלטות בעצמו בלי לקבל אישור של כל הבעלים לכל החלטה.
לא בטוח שאני מתלהב מזה.
לא בטוח שאני מתלהב מזה.