7even כתב: ↑17 פברואר 2026, 15:50
לפתח תקווה נשארו 3 משחקים קשים.
אם סכנין לא מנצחים פה הם אומרים שלום ולא להתראות לפלייאוף העליון, אז לדעתי הם בכלל יעלו לנצח. שזה טוב לנו דווקא.
אני לא חושב שהם הביאו אותו רק כדי להישאר בליגה.
הם עדיין קבוצה עם המון בלאגן, גם מחוץ למגרש.
צריך לזכור שאצל אבוקסיס לעלות לנצח זה להגריל שער בטעות באיזושהי דקה אקראית ואז לרדת לבונקר אימתנים ולגרד את ה-1-0.
לא רוצה לבאס אבל:
1. גם בהפועל השנה זה היה נראה ככה בהרבה מאד משחקים והשתנה בעיקר אחרי הדרבי בליגה (שמבחינה מקצועית נטו גם הוא וגם המשחק מול ב"ש כמה ימים לפני היו די בושה וחרפה)
2. עדיין, אבוקסיס לקח שנה שעברה את נתניה כשכולם כבר חתמו עליה כיורדת בטוחה...לפלייאוף העליון.
את זה לא עושים בלגרד 0-1 ולרדת לבונקר 20 מחוזרים.
קצת קצת ריספקט. מי שהביא אותו אלינו במצב שהיינו אשם, לא הוא. זה היה סוף ידוע מראש.
הוא השתקם לא רע בכלל מאז.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 18 פברואר 2026, 10:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
CouchPotato כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:35
ממש התלבטות לגבי ההרכב בגלל המוצהבים. קוקו וקרייב לדעתי לא צריכים לפתוח. השאלה אם אפשר לקחת סיכון ולעלות התקפי עם אלקוקין בקישור ולמקין כמגן ימני, או שעדיף את פיבן/מורגן בעמדת המגן (במצב כזה הייתי מעדיף את למקין בקישור במקום אלקוקין). הייתי פותח עם לויזו אבל מחליף אותו ברגע שאפשר כדי להמנע מצהוב מיותר.
מטריד מאוד הנושא הזה
מקווה מאוד שיקבלו את ההחלטה הנכונה , לדעתי עדיף לעלות בלי קרייב וקוקו , לויזו אני מאמין יכול להסתדר בלי לקבל צהוב וגם איתו לא הייתי פותח אלא מכניס במחצית .
CouchPotato כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:35
ממש התלבטות לגבי ההרכב בגלל המוצהבים. קוקו וקרייב לדעתי לא צריכים לפתוח. השאלה אם אפשר לקחת סיכון ולעלות התקפי עם אלקוקין בקישור ולמקין כמגן ימני, או שעדיף את פיבן/מורגן בעמדת המגן (במצב כזה הייתי מעדיף את למקין בקישור במקום אלקוקין). הייתי פותח עם לויזו אבל מחליף אותו ברגע שאפשר כדי להמנע מצהוב מיותר.
מצד שני תכף דרבי (כנראה מחזור ראשון בפלייאוף) ואנחנו חייבים שהצהובים של שלושתם יתאפסו
להיזהר נגד סכנין אבל לא להשאיר בחוץ שחקנים עם בעיית צהובים.
לקבל צהובים (גם מכוונים) נגד מכבי חיפה כדי
שאותם שחקנים ייעדרו נגד פ"ת ויחזרו לדרבי.
הייתי פותח במשחק עם דאפה.
אני מניח שבואטנג עדיין לא כשיר ל-90 דק' וזו אולי ההזדמנות האחרונה להכניס את דאפה לפורמה ולהחזיר לו את הביטחון, כי אני לא רואה אותו פותח בפלייאוף אלא אם חלילה בואטנג נעדר ואז נצטרך את דאפה חד יותר ולא שפוף.
Charlie כתב: ↑18 פברואר 2026, 11:41
הייתי פותח במשחק עם דאפה.
אני מניח שבואטנג עדיין לא כשיר ל-90 דק' וזו אולי ההזדמנות האחרונה להכניס את דאפה לפורמה ולהחזיר לו את הביטחון, כי אני לא רואה אותו פותח בפלייאוף אלא אם חלילה בואטנג נעדר ואז נצטרך את דאפה חד יותר ולא שפוף.
דווקא בעיני הכי טוב לפתוח חזק עם בואטנג ולנסות לגמור את המשחק מוקדם. אם נכניס את דפאה בדקה הקבועה של החילופים כשיש הרבה פחות לחץ על הקבוצה לכבוש, אולי זה יעזור לו למנף את המוטיבציה למקומות טובים.
אבוקסיס=כל השטיקים והטריקים,הוצאה מפוקוס את היריב, משחק מבונקר ועקיצות מהירות
מתאים כמו כפפה ליד למשחקים כאלה ובקבוצות כאלו.
ועוד משחק ראשון שלו שם אחרי שהם נכנסו למשבר. כל הסימנים מעידים על תקלה מול סכנין ואתם בראש של לשמור שחקנים לחיפה…
7even כתב: ↑17 פברואר 2026, 15:50
לפתח תקווה נשארו 3 משחקים קשים.
אם סכנין לא מנצחים פה הם אומרים שלום ולא להתראות לפלייאוף העליון, אז לדעתי הם בכלל יעלו לנצח. שזה טוב לנו דווקא.
אני לא חושב שהם הביאו אותו רק כדי להישאר בליגה.
הם עדיין קבוצה עם המון בלאגן, גם מחוץ למגרש.
צריך לזכור שאצל אבוקסיס לעלות לנצח זה להגריל שער בטעות באיזושהי דקה אקראית ואז לרדת לבונקר אימתנים ולגרד את ה-1-0.
לא רוצה לבאס אבל:
1. גם בהפועל השנה זה היה נראה ככה בהרבה מאד משחקים והשתנה בעיקר אחרי הדרבי בליגה (שמבחינה מקצועית נטו גם הוא וגם המשחק מול ב"ש כמה ימים לפני היו די בושה וחרפה)
2. עדיין, אבוקסיס לקח שנה שעברה את נתניה כשכולם כבר חתמו עליה כיורדת בטוחה...לפלייאוף העליון.
קצת קצת ריספקט. מי שהביא אותו אלינו במצב שהיינו אשם, לא הוא. זה היה סוף ידוע מראש.
זה לא עליו? באמת?
יש טייק אחד נכון שאתה תיקח בחיים האלו?
כשאבוקסיס מונה למאמן הפועל אף אחד לא דמיין ירידת ליגה, דיברו על פלייאוף עליון.
הוא מונה ביום האחרון של חלון ההעברות אם אני זוכר נכון, כך שכל הדיבורים על חיזוק לא רלוונטיים. הכל היה שם וידוע.
מכאן- 10 משחקים ללא נצחון. אפס לקיחת אחריות. גישה מסריחה ויהירה, כיאה לפרסונה. אם הייתה לו את מעט ההגינות היה משחרר כשהבין שהוא לא יכול להועיל לקבוצה ולא נאחז בקרנות המזבח.
זה יותר עליו מעל כל אחד אחר.
הלך המומנטום כתב: ↑18 פברואר 2026, 09:56
לא רוצה לבאס אבל:
זה לא עליו? באמת?
יש טייק אחד נכון שאתה תיקח בחיים האלו?
כשאבוקסיס מונה למאמן הפועל אף אחד לא דמיין ירידת ליגה, דיברו על פלייאוף עליון.
הוא מונה ביום האחרון של חלון ההעברות אם אני זוכר נכון, כך שכל הדיבורים על חיזוק לא רלוונטיים. הכל היה שם וידוע.
מכאן- 10 משחקים ללא נצחון. אפס לקיחת אחריות. גישה מסריחה ויהירה, כיאה לפרסונה. אם הייתה לו את מעט ההגינות היה משחרר כשהבין שהוא לא יכול להועיל לקבוצה ולא נאחז בקרנות המזבח.
זה יותר עליו מעל כל אחד אחר.
לעלות עם ההרכב החזק ביותר.
אין מה לחשוב על צהובים, במילא בפלייאוף כל משחק יהיה נגד הגדולות.
מי שחושב שהמשחק בדוחה בכיס שלנו, הולך להתאכזב בגדול במוצאי שבת.
Spiderman כתב: ↑18 פברואר 2026, 16:50
אנחנו עוד לא בפלייאוף. וברור שמדובר בסיכון לעלות בהרכב חלש יותר, אבל גם לעלות עם 3 מוצהבים לפני משחק מול חיפה זה סיכון.
אנחנו עוד לא בפלייאוף. וברור שמדובר בסיכון לעלות בהרכב חלש יותר, אבל גם לעלות עם 3 מוצהבים לפני משחק מול חיפה זה סיכון.
מה זה משנה? עוד רגע הפלייאוף ואז כל משחק הוא משחק שצריך את כולם כשירים ובלי צהובים ואז מה תעשה?
לא מבין את החישובים האלה, נדחה את זה ואז הם ייקבלו צהוב מול פ״ת ופתאום ייעדרו בדרבי או מול בית״ר בפתיחת הפליאוף?
יש עכשיו רצף של משחקים גדולים עד סוף העונה
הסגל יחסית עמוק וצריך לבוא בכל הכח עם ההרכב הכי חזק שאפשר לכל משחק
ולהחסיר אותם מול סכנין זה לא סיכון?
אגב, מזל שברדה לא עושה את השיקולים הללו
אם היה עושה, היה בין שאר הרעות, משדר זחיחות לקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 18 פברואר 2026, 20:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
כנראה שהוא חושב שננצח גם עם הנוער.
אני בספק אם ננצח גם בהרכב הכי חזק.
אגב, מזל שברדה לא עושה את השיקולים הללו
אם היה עושה, היה בין שאר הרעות, משדר זחיחות לקבוצה.
לפני הדרבי בגביע נראה שהוא כן הנחה את צ'יקו וקרייב לקבל צהובים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?